Penktadienis, 19.04.2024, 15:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Lapkritis » 27 » Kasdieninis savo sielos valymas
21:06
Kasdieninis savo sielos valymas

Fizinį nuovargį mes panašiai žinome kaip nuimti, o štai su nematomu, emociniu, mentaliniu nuovargiu, pas mus problemos, o būtent jis su kiekviena mūsų mintimi, jausmu ir veiksmu eikvoja sielos energiją. Tik po to jūs jaučiate save pavargusiu. Taip diena po dienos mūsų nuovargis, dirglumas, įsižeidimai didėja.

Miegas nesusitvarko su jūsų nuovargiu. Sunku pradėti sapną, miegas negilus, dažnai naktį prabundate, o dieną pastebite savo dirglumą, bandote su tuo kovoti ir nuo to tampate dar dirglesnis. Vyksta „domino" procesas, jūs pritraukiate žmones ir įvykius, kurie jus dar daugiau erzina. Todėl, vakarais prieš miegą, sukurkite sau kasdieninį naują įprotį, per atleidimą ir padėką valyti savo sielos energijas.

Tai užima tik kokias penkias minutes ir atlaisvina jus nuo skausmingos praeities, lankymosi pas gydytojus ir medikamentų.

Padovanokite sau penkias minutes prieš miegą. Užmerkite akis ir paprašykite savo sielos parodyti, ką ir už ką šiandiena reikia padėkoti, kam šiandiena atleisti. Pradėkite savo dienos peržiūrą vakarais. Taip jūs įdirbsite naują įprotį – matyti smulkius ir didelius savo skriaudėjų džiaugsmus ar nemalonumus, tapsite stebėtoju.

Padėkokite už gerus įvykius, juose buvusius žmones ir jie ateis į kiekvieną jūsų naują dieną vis daugiau ir daugiau.

Jeigu jūs šiandiena pamatėte nemalonius įvykius ir juose savo skriaudėjus, tai žiūrėkite į juos neutraliai iš šono. Tada tuos įvykius jūs pamatysite Sielos akimis, o ne jūsų Ego. Šitaip, būtent dabar, per suvokiamą atleidimą, jūs išgydote savo nematomus kūnus, kaip emocinį taip ir mentalinį.

Jei to nedaryti kas vakarą, tai jūs prirenkat savo skausmingos praeities. Su laiku jūs užmiršite buvusių nemalonių įvykių priežastis. O kai jūs pritrauksite tų neatleistų ir neatidirbtų įvykių karmines pasekmes, senas nuoskaudas ir skriaudėjus, pas jus atsiras ligos, nemalonūs įvykiai kartosis. Tada jūs jau negalėsite suprasti, „iš kur jie dygsta?".

Valykite savo sielos energijas vakarais ir to nebus. Jūs suvoksite ir suprasite save ir kitus žmones, kažką atleisite, patys paprašysite atleidimo pas ką nors, tada daugiau jūs nekaupsite skausmingos, o po to nesuprantamos praeities. Paprasčiausiai, lengvai ir greitai save išvalykite nuo blogo ir apdovanokite save už gerą. Kam apsunkinti gyvenimą sau ir kitiems.

Užmerkite akis, pereikite nuo galvos į širdies čakrą. Savo Angelo sargo mentališkai paprašykite iš visur surinkti jūsų sielos energijos dalis namo, tai yra į jūsų energetinius kūnus ir čakras. Įsivaizduokite, kad jūsų energija išėjo iš visų ir iš visur, nukreipta į Saulę, išsivalė sublizgėjo auksinėmis kibirkštimis, pajauskite save džiaugsmingu ir laisvu.

Su žodžiais „Eik namo" įtrauksite savo sielos energiją į Karūninę čakrą, ji yra galvos centre. Su laiku pajausite kaip energija įsilieja į jus, jūs save pripildote savo sielos energija, o tai yra Dievo Energija – tai Besąlyginės Meilės Energija. Ji įėjo į jus ir apsupo jus kiaušinio formos auksiniu lauku. Pajauskite save naujagimiu, vientisu ir ramiu. Pakvėpuokite meilės ir ramybės energija. Sakykite sau: „Aš Esu džiaugsmas, meilė, laimė ir ramybė, Aš myliu save ir didžiuojuosi savimi. Aš dėkoju šiai dienai, Visatai, Viskam ir Visiems joje".

Eikite miegoti kaip naujagimis ir jūsų sapnas – tai atsistatymo, atjaunėjimo, lieknėjimo ir sveikatos sanatorija.

Mes gimėme čia su pagrindiniu tikslu – mokytis gyvenimo mokykloje. Gyvenimo procese mes susijungiame su įvairiausiomis gyvenimiškomis pamokomis, visuose gyvenimo aspektuose. Dažnai jos neša negatyvų charakterį ir esame sudėtingose gyvenimiškose situacijose-pamokose. Fokusuojamės į blogį ir nematome šiame gyvenime daug gero aplinkui.

Kadangi mes gyvename savo dualiame pasaulyje, tai savo pamokas praeiname per savo nuosavą dabartinio momento pasirinkimą, o tai dažniausiai atiduodame spręsti savo vidiniam Ego, tai yra savo Loginei Sąmonei, per sąlyginę meilę.

Mūsų nelaimei, mes labai retai leidžiame pažinti pamokas per savo Aukščiausiąjį Aš, arba mūsų Pasąmonę, per Besąlyginę Meilę.

Savasis Ego visada sužino pamoką pirmasis ir jo užduotis mums nurodyti pamoką-problemą. Dažnai toje pamokoje mes nematome sielos, o matome tik mus supančio iliuzinio pasaulio priešo problemą, kuris mums parodo mūsų buvusių veiksmų pasekmes, tai priimama kaip bausmė ir mes tame randame savo „priešus ir skriaudėjus". Tokiu atveju mes nubaudžiame save per neteisingą tikėjimą pamatytu, Savojo Ego fizinėmis akimis ir paprastai sakome Savojo Ego „tiesą", priklausomai nuo situacijos.

Pavyzdžiui, jei jūs susirgote, tai sakote ir tikite tuo, kad jūs jau Serganti ir turite tokia tai diagnozę. Pradedate save jausti atitinkamai negatyvios tiesos, susinervinate, jaudinatės. Prie jūsų jaudulio prisijungia giminės, jų pergyvenimai ir jaudulys prisijungia prie jūsų jaudulio ir pergyvenimų. Dvigubas ardymas.

Duotuoju atveju jūs maitinate ir save užpildote negatyvia ir griaunančia ligos ar įvykio energija.

Tai yra, jūs ir jūsų artimieji prirašė jus į Ligą, o jūs save į savo fizinio, emocinio ir mentalinio kūnų griovimą, kančias. 

Taip jūs savo sielai ir Visatai patvirtinote, kad jūs jau ligonis. Jie jūsų pasirinkimo nekritikuoja, nes jie jus myli besąlygine meile ir pagal jūsų pasirinkimą atsiunčia jums dar daugiau ligų ir kančių. Dažnai, kai mes darome tokį pasirinkimą, jo nesuvokiame, darome tai automatiškai. Tai yra jūsų tikėjimo ir pasirinkimo iliuzija. Panašus traukia panašų.

Bet pas jus viduje yra kitoks draugas – jūsų Aukščiausiasis Aš, kuris žiūri į įvykius sielos akimis ir čia mato laikiną pamoką, kaip būti ligoniu. Ar jūs čia pastebite tą didelį skirtumą? 

Kai tu suprasi ir suvoksi, kad tai ne nuobauda, o tik praeini pamoką, būti laikinai ligoniu, vienišu... kad per tą pamoką, suvokti ir pakalbėti su liga, sužinoti, ko ji tavęs moko, kodėl tu ją pritraukei, kas joje tau gero ir patrauklaus, kaip viską ir visus atleisti, priimti tikėjimą savo pasveikimu ir pritraukti gėrį. Visada priimk pamoką sąmoningai per savo Aukščiausiąjį Aš.

Sakyk ir jausk taip: „Aš priimu savo sielos pamoką LAIKINAI būti ligoniu, vienišu, paliktu ir t.t., kad per tai praeiti savo gyvenimo kelią ir mokytis, Būti ir Aš Jau Esu sveikas, linksmas, mylimas, savarankiškas ir t.t."

Tokiu atveju mes sakome Visatai ir Gyvenimui, kad mes įėjome į Laikinos Pamokos Procesą, per maldas paprašykite Visatą ir Gyvenimą būti su jumis tame procese. Taip jūs nebūsite vienas, sudėtingose gyvenimo pamokose, jums pastoviai padės ir Danguje ir Žemėje, jūs tai JIEMS leidote. O pirmuoju atveju jūs atsijungėte pats nuo savęs ir kitų pagalbos. Jūs leidote ligoms ir įvykiams būti jūsų gyvenimo Šeimininkais, automatiškai tapote jų vergais ir įėjote į savęs susinaikinimo procesą. Jūs visada galite tai Atšaukti ir Pakeisti, tiesiog dabar. Išsirinkite pradžioje savyje ir savo gyvenimo pamokose. Be jūsų leidimo niekas jums nepadės.

Išmok pastoviai sau uždavinėti klausymus ir girdėti jų atsakymus savyje.

Mes čia ne vieni ir pas mus daug padėjėjų, matomų ir nematomų. Kad išsirinkti savo gyvenime ir problemose, išmok užduoti klausimus ir teisingai juos pateikti. Paprašykite jums atsakyti ir neužmirškit už tai padėkoti.

Ar tu sau uždavei klausimus:

Kas aš esu?

Kodėl aš čia?

Koks mano gimimo tikslas šiame įsikūnijime?

Kaip ir per ką aš galiu realizuoti savo talentus, mokėjimus, savo ir kitų naudai?

Kas maišo man būti laimingu?

Kodėl aš pastoviai priklausomas nuo kitų?

Kodėl aš nemoku savęs mylėti ir laukiu to tik iš kitų?

Kodėl aš materialiai nestabilus?

Prieš kiekvieną klausimą, pradžioje savęs paklausk: „Ką aš turiu duoti sau ir kitiems, kad  suprasti (ir tik po to savo klausimas) kodėl aš čia?

Atsakymas yra pirmos mintys ir jausmai. Nekritikuok ir neabejok. Pasitikėk savo intuicija ir pasąmone.

Motinos Terezos Testamentas

Žmonės būna neprotingi ir egoistai. Vistiek atleisk jiems.

Jei jūs išreiškėte gėrį, o žmonės jus apkaltino slaptuose asmeniniuose interesuose. Vistiek išreikšite gėrį.

Jeigu jūs sąžiningas ir atviras, tai kai kurie žmonės apgaudinės jus. Vistiek būkite sąžiningas ir atviras.

Tai ką jūs statėte metais, gali būti sugriauta akimirksniu. Vistiek statykite.

Jei jūs įgavote ramybę ir džiaugsmą, tai žmonės pavydės jums. Vistiek būkite laimingi.

Jei su žmonėmis dalinatės geriausiu, ką turite, tai to bus nepakankamai. Vistiek dalinkitės geriausiu, kas pas jus yra.

Gėris, kurį žmonėms sukūrėte šiandiena, gali būti žmonių užmirštas rytoj. Vistiek kurkite gėrį.

Galų gale jūs patys įsitikinsite, kad visa tai – tarp jūsų ir Dievo.

Vistiek tai niekada nebuvo tarp jų ir jūsų.

Peržiūrų: 10780 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/13
Viso komentarų: 741 2 3 4 5 »
0  
1 laume   (27.11.2012 22:19) [medžiaga]
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin !!!!!

0  
2 Aivanhova   (28.11.2012 13:59) [medžiaga]
Išties realistiškas straipsnis - "mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis", kol gyvename šioje Žemėje.. biggrin

0  
3 Gėlė   (28.11.2012 16:36) [medžiaga]
http://viduje.puikiai.lt/?ae=121

+2  
4 Doremi   (28.11.2012 21:51) [medžiaga]
Padėkokite už gerus įvykius, juose buvusius žmones ir jie ateis į kiekvieną jūsų naują dieną vis daugiau ir daugiau.

patikėkit, tai tiesa ir nesunku iškart po tėvemūsų biggrin paskui iki užsnaudžiant(jei diedas ramus nesikaburkština)dar galima paplanuot rytdienos darbus, susitikimus, jei svarbu- pavizualizuot

0  
5 Kristal   (29.11.2012 00:12) [medžiaga]
MOKSLAS ĮSPĖJA "NEUŽMUŠKITE" KEIKSMAŽODŽIU

Rusijos mokslo akademijos instituto žinomų molekulinės biologijos mokslininkų, kuriems vadovauja P.P.Gorejevas, vykdomi tyrimai leidžia dalinai atsakyti į klausima: KAS GI ŠIANDIEN VYKSTA SU ŽMONIŲ GYVENIMAIS?
Laboratorijoje sukurtos aparatūros dėka, mokslininkai ištyrė, kad: DNR molekulės priima žmogaus kalbą. Dar daugiau - žmogaus kalbos įtakos veikiamos tos molekulės, kurios yra atsakingos už paveldėjimą, keičia savo formą ir struktūrą. O tai reiškia, kad žmogus savo kalba veikia savo asmeninio gyvenimo programą. Pasirodo, jeigu žmogus savo kalboje pastoviai naudoja keiksmažodžius, kurie neša griaunamąją jėgą, jo chromosomos gali išsigimti ir deformuotis, net iki tokio lygio, kad vyksta visiškas molekulės DNR pasikeitimas ir ji pradeda gaminti neigiamą programą, vedančią į savęs sunaikinimą. Iš čia seka visos neigiamos pasekmės pačiam sau ir palikuonims (paveldėjimas vaikams).
Senesniais laikais žmonės žinojo apie didelę žodžio reikšmę ir tik dabar mokslas patvirtino ir paaiškino tai, kodėl šventi maldos žodžiai pripildyti tikėjimo, vilties ir meilės atneša sveikatą ir išgelbėjimą. Taigi žodis - dviašmenis instrumentas. Žmogus kuria save, savo ateitį savo genetinį aparatą pats. Žodis yra mąstymo rezultatas, koks mastymas - toks ir rezultatas.
Dabar pagalvokim: Ką galima sukurti keiksmažodžiu? Kokias jėgas ir kokius dalykus mes pritraukiam tų žodžių turiniu? Tik chaosą ir griūtį - paties ir aplinkinių.
Mokslininkai užfiksavo - keiksmažodžiai iššaukia mutacijos (išsigimimo efektą) analogišką radioaktyviam spinduliavimui 1000 rentgenų galingumu. Mokslas perspėja, kad kiekvienas žodis, jūsų ištartas ar jūsų priimtas, veikia jus aiškiai ir užslėptai - todėl apsaugokime save ir aplinkinius nuo keiksmažodžių, nešančių mirtį ir griūtį.
TE MŪSŲ MINTYS IR ŽODŽIAI VISUOMET BŪNA "ŠVARŪS".
Kiekviena negatyvi mintis apie save - daro mūsų gyvenimą pilką, varganą, nuobodų ir neįdomų kitiems ir sau pačiam. Kiekviename mūsų yra paslėpti lobiai ir tik nuo mūsų pačių priklauso ar mes leisime juos išvysti. Nuvalykime voratinklius ir dulkes nuo mūsų protų, juk kiekvienas iš mūsų esame unikalus ir nepakartojamas. Kito lygiai tokio paties nėra visame pasaulyje. Supraskite kokią mes turime vertę ir neleiskime savo pačių negatyvioms mintims žudyti tai, kas gero įdėta į mus ir tai, ko pasaulis laukia iš mūsų. Taip praturtindami save ir kitus. LINKIME SĖKMES!
TAI - AMŽINOSIOS TAISYKLĖS IR IŠMINTINGAS, KAS JŲ LAIKOSI.

MINTIES IR ŽODŽIO GALIA VEIKIA - VISAME PASAULYJE

KĄ PASĖSI - TĄ IR PJAUSI.

1. VISKAS PRIKLAUSO NUO MŪSŲ MINČIŲ.
2. SĖKMĖ ATEINA SU ŽMOGAUS VALIA.
3. JEI BIJOTE, KAD JUS SUMUŠ, JŪS JAU SUMUŠTAS.
4. JEI GALVOJATE, KAD NESUGEBĖSITE - NESUGEBĖSITE NIEKADA.
5. JEI NORITE LAIMĖTI, BET GALVOJATE, KAD NEPAVYKS, GREIČIAUSIAI PRALAIMĖSITE.
6. JEI GALVOJATE, KAD PRARASITE, JŪS JAU PRARADOTE.
7. JEI BIJOTE, KAD NEPASVEIKSITE, TAIP IR BUS.
8. JEI GALVOJATE, KAD MIRSITE, JŪS JAU EINATE - MYRIOP.
9. JEI GALVOJATE, KAD ESATE PASKUTINIS, TAIP IR YRA.
10. JEI JŪS SAVĘS NEGERBSITE, NIEKAS JŪSŲ NEGERBS.
11. JŪS TURITE TIKĖTI SAVIMI, JEI NORITE PASIEKTI PERGALĘ.
12. GYVENIMO KOVAS, NE VISADA LAIMI - STIPRESNIS IR GREITESNIS.
13. ANKSČIAU, AR VĖLIAU, PERGALĖ ATEINA TAM, KURIS GALVOJA, KAD JĄ PASIEKS.
14. JŪSŲ MINTYS TURI BŪTI ŠVIESIOS, IR SKRAJOTI AUKŠTAI, AUKŠTAI, KAD LEISTŲ JUMS PAKILTI.
15. JEIGU GALVOJATE, KAD IR PO MIRTIES GYVENSITE - JŪS NEMIRSITE, BET IŠEISITE. AMEN.

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=217090&st=0

0  
6 virgis   (29.11.2012 07:32) [medžiaga]
Senai žinomos tiesos. Tik reikėtų bent jau pavardę mokslininko teisingai išmokt rašyti, prieš pateikaint,
nors priminti gerai, o tai kartais materialistams vis trūksta įrodymų, o tiksliau jų nenori matyti
daugiau buvo rašyta čia
http://atsibudimas.ucoz.com/news....-07-257

0  
7 aha   (29.11.2012 10:47) [medžiaga]
Ačiū autorei už pamoką. Iš šio jos straipsnio supratau, kaip galima šiltai ir maloniai gyventi šiame pasaulyje, nieko perdaug savyje nekeičiant ir netransformuojant. Nustojus kaltinti ir išmokus atleisti, nepritrauksi sau nemalonumų. Paprasta. Teškenkis sau spakainiai šiltoj gyvenimo balutėj, kol ateis paskutinioji:))
Tik kodėl iškreipti Motinos Teresės žodžiai (negirdėjau, kad ją kas vadintų Marija Tereza) "Žmonės būna neprotingi ir egoistai. Vistiek atleisk jiems." Patikslinus būtų "Žmonės būna neprotingi, nelogiški ir egoistiški. Vis dėlto MYLĖKITE juos. MYLĖTI ir ATLEISTI - sąvokos netapačios.Yra ir daugiau netikslumų, kas norės išsiaiškinti, manau, padirbės.
"Galų gale jūs patys įsitikinsite, kad visa tai – tarp jūsų ir Dievo.
Vistiek tai niekada nebuvo tarp jų ir jūsų." Palyginkime su šia citata "Kas nemyli savo brolio, kurį mato, negali mylėti Dievo, kurio nemato". Arba Jei kas sakytų:"Aš myliu Dievą", o savo brolio nekęstų,-tasai melagis"
Ačiū už pamoką ir sėkmės, einant keliu į Šviesą.

0  
12 virgis   (29.11.2012 17:32) [medžiaga]
Kodėl parašiau Marija, net nepastebėjau kad tai, kažkaip tai išėjo, nors tai iš esmės nieko nekeičia, jau pataisiau...
Jos žodžiai ne iškreipti, o tokie kokie yra šaltiniuse, nežinau iš kur jūs juos ištraukiat.
Pateikiu tik labai mažą dalį nuorodų, kųrių galiu pateikti daugybe, jei netikit
http://subscribe.ru/group/filosofiya-zhizni/153278/
http://kuddus.ru/54tati/aveschanie/
http://fm-1belnatali.blogspot.com/p/blog-page_10.html
http://lebedev.org.ua/training.issue21.htm
Taigi sėkmės ieškant neatitikimų biggrin

0  
8 Milda   (29.11.2012 11:14) [medžiaga]
Kristal,cia apie tai ,ka anksciau buvai ikeles.Netycia beklaidziodama radau.
Kai kurios istraukos is Lenskio teoremu knygos:

http://abaltis.info/kai-kurios-istraukos-is-teoremu-knygos-v-v-lenskio/

http://abaltis.info/bet-kuris-suvokimas-priklauso-samonej/

Tikiuosi,kad Virgis manes nebars rolleyes biggrin

0  
13 virgis   (29.11.2012 17:59) [medžiaga]
o kodėl turiu barti ir ar bariau ką nors?

0  
9 laume   (29.11.2012 11:24) [medžiaga]
ŽODIS- didis dalykas.Didelis dėl to,kad žodžiu galima žmones sutelkti,žodžiu galima juos ir išskirti,žodžiu galima įžiebti meilę, žodžiu gi galima sukelti priešiškumą ir neapykantą.
L.TOLSTOJUS

0  
10 Aivanhova   (29.11.2012 16:45) [medžiaga]
Isties, kadangi tikejimas zodzio ir minties galia isaugo, tai savotiskai nori nenori atsirado taip nepageidaujama 'baime', nes yra artimoje aplinkoje zmogus ir gan artimas, kuris del smulkmenos lieja ituzi labai dažnai siusdamas "velniop";)..
och, tas tobulejimas - seniau nekreipciau demesio biggrin
Dabar sakau 'neisiu as ten" biggrin
o ka daryti? A?

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0