Penktadienis, 19.04.2024, 15:17
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gruodis » 6 » Kokių energijų ir pergyvenimų galime tikėtis 2011 m. gruodžio mėnesį?
20:26
Kokių energijų ir pergyvenimų galime tikėtis 2011 m. gruodžio mėnesį?

Šį mėnesį daugelis gali jaustis neįprastai. Dabar vykstantys kosminiai pokyčiai gimdo pojūtį, tarsi žemė slystų iš po kojų. Kai kuriems tai pasireikš kaip laiko jausmo praradimas. Kai kurie gali pasijusti atitolę nuo aplinkos, nuo to, kuo jie užsiima, ir negalintys susikaupti. Kai kuriems atsiras ryškūs sapnai arba vizijos, sustiprės aiškiaregystė. Kai kurie pajus stipresnį ryšį su Dvasia, negu anksčiau, bet dauguma žmonių jaus išsiblaškymą ir neaiškumą. Neįmanoma detaliai aprašyti visų įmanomų įspūdžių įvairiems žmonėms. Kiekvienam teks savarankiškai pergyventi gruodžio mėnesio energijas, ir kiekvienas gaus savo patirtį. 

Aukštesniuose išmatavimuose laukiami kai kurie pokyčiai, ir kiekvienam žmogui atsiras daugiau galimybių sąmoningai pajusti šį procesą, negu buvo įmanoma anksčiau. Jeigu jausitės neįsižeminę, išsiblaškę ar pasimetę šį mėnesį, neskubėkite galvoti, kad su jumis kažkas blogai. Turėkite omenyje, kad jūs, galbūt, pirmą kartą pajutote aukštesnių išmatavimų energijos laukus, ir jūsų protas tiesiog nežino, ką su tuo daryti. Pamastykite, kaip jums išplėsti savo sąmonę iki tos vietos, kur prasideda nesuvokimas. Leiskite egzistuoti tam nesuvokimui, ir tikėkite, kad viską suprasite truputį vėliau.

Tai tinkamas laikas pasirūpinti savo fiziniu kūnu. Tai tinkamas laikas giliai įkvėpti ir sumažinti gyvenimo tempą, nusiraminti. Jeigu bandysite jį greitinti, patirsite klaidas ir nemalonumus. Žmonėms, nejaučiantiems tvirto pagrindo po kojomis, gruodžio mėnesį svarbu elgtis ypač atsargiai, dėmesingai ir apgalvotai, tiek savo kūno atžvilgiu, tiek ir savo žodžių bei veiksmų.

Ar galima paaiškinti detaliau apie laukiamą kosminį pokytį?

Taip. Kosminiai pokyčiai vyksta žiemos saulėgrįžos metu šiauriniame pusrutulyje ir vasaros saulėgrįžos metu pietiniame. Saulėgrįža – tai laiko momentas, kai Saulė pasiekia tolimiausią tašką Žemės atžvilgiu metų cikle. Šis įvykis kartojasi kasmet, šiame taške susikūrė portalas. Portalas bus aktyvuotas 2012 metų gruodžio mėnesį, kad suteiktų žmonijai naujų išteklių – Žemei taps prieinamas naujas kosminės energijos ir informacijos kanalas.

Iki šių 2011 metų visos saulėgrįžos rikiavosi taip, kad susidarytų galimybė sekančių metų energijos atvėrimui. Tai tarsi krūva plokščių, sudėtų viena ant kitos, ir dabar jūs stovite ant viršutinės plokštės, kuri atstovauja 2011 metų saulėgrįžą. Po ja yra 2010 metų plokštė, o po ja, 2009 metų, ir taip toliau. Jums sunku šią krūvą įsivaizduoti, nes šis procesas tęsiasi nuo labai senų laikų, kai dar nebuvo žmonijos. Portalas kūrėsi milijonų milijonus metų. Kiekviena ši plokštė turi savitą energiją. 2011 metų gruodyje įvyks visų žemiau gulinčių plokščių energijų subalansavimas. Jos kol kas vis dar savarankiškos, bet išsidėsčiusios taip, kad galėtų funkcionuoti kaip vieningas portalas 2012 metams. 

Štai kodėl šis subalansavimas, arba pokytis, pareikalaus daug energijos tiek iš jūsų, tiek iš visko, kas yra šiame išmatavime, štai kodėl jums bus sunku susikaupti. Pojūtis, tarsi žemė slystų iš po kojų. Tai panašu į pojūčius žemės drebėjimo metu. Todėl ir galite jaustis neužtikrinti, neįsižeminę. Dėl to gali būti sunku suprasti, kurgi esate. Būtent tą mes turime omenyje, kalbėdami apie multidimensinius pasikeitimus. Portalas, kuriamas šiame procese, kiekvienam atneš energijos, todėl vėliau, kai visa tai susiintegruos, galėsite surasti stipresnį vienovės jausmą.

Kaip gauti maksimalią naudą iš gruodžio energijos?

Pati didžiausia nauda, kurią galite pasiekti, tai stipresnis ryšys su Dvasia, kuris pokyčių metu taps labiau įmanomas. Bet šią naudą galėsite pasiekti tik nurimę ir sulėtinę tempą. Nurimti šį mėnesį svarbu todėl, kad susidūrimas su problemomis yra labiau tikėtinas, negu vienovės jausmas. Vykstant pokyčiams, jeigu jūs pernelyg veršitės ir stengsitės, galite parkristi.

Jeigu jūs būsite neįsižeminę ir nedėmesingi šį mėnesį, lengvai galite susidurti su nelaimingais atsitikimais, lengvai galite prikalbėti nereikalingų dalykų, kurių paskui gailėsitės. Lengvai galite patekti į nepasitikėjimo savimi būseną tiek namie, tiek darbe, tiek bet kurioje aplinkoje.

Daugelis gali pasijusti neužtikrinti ir nesaugūs. Nesaugumas ir abejonės išplauks į paviršių. Tuo pačiu, tai puiki galimybė jums tą pamatyti ir tą išsigydyti. Pamatyti, kas jums sukeldavo skausmą anksčiau ir pagimdė dabartinį nepasitikėjimą savimi; pamatyti, kur jūs užsispyrę, ir pamatyti, kur jūs būnate širdingi. Stebėkite, kaip formuojasi jūsų gyvenimas šį mėnesį, ir panaudokite tai kaip galimybę išgyti ir išspręsti kai kurias problemas. 

Gruodis – geras laikas, kad priprastumėte ir išmoktumėte komfortiškai jaustis nežinios būsenoje. Geras laikas sugebėjimo gyventi neaiškumo būsenoje realizavimui, ir būti taikoje su savimi, net kai turite klausimų be atsakymų. Jeigu jūs sugebėsite jausti vidinę taiką, būdami neaiškumo aplinkoje, jūs sugebėsite patirti vienovės jausmą, kokio nepatyrėte niekada anksčiau. Tai bus pats geriausias būdas gauti naudą iš 2011 metų gruodžio mėnesio energijos.

Išvertė:Eugenija

Peržiūrų: 3276 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.6/9
Viso komentarų: 141 2 »
0  
1 Skaitytojas   (06.12.2011 21:43) [medžiaga]
Kas galėjo norėt, kad negrįžtum? Kiekvieną dieną atidarineju puslapį laukdamas naujo straipsnio.

0  
2 Gilvydas   (06.12.2011 21:48) [medžiaga]
As irgi...

0  
3 virgis   (06.12.2011 22:35) [medžiaga]
Tie, kam maišo čia platinama informacija. Turbut suprantat kad kova dar nesibaigė... Taigi, kas yra Tamsos jėgos patyriau savo fiziniu kūnu, vos neatsisveikinęs su gyvenimu. Noriu padėkoti visiems tiems kas palaikė mane savo energijomis, nes tai irgi man stipriai padėjo išgyventi. Nors mano rašymas dar šiek tiek ribojamas ligoninės palatoje, bet pasistenksiu rašyti kiek galėsiu.Ačiu visiems jums... heart

0  
4 Almantas   (06.12.2011 22:44) [medžiaga]
Virgi dekoju Tau uz tavo pastangas padeti zmonems..ir linkiu greiciau pasveikti!

0  
5 Realsense   (06.12.2011 23:18) [medžiaga]
Stiprybės tau Virgį.

0  
6 xMx   (06.12.2011 23:24) [medžiaga]
Nesėdėkit vietoj - tikrindami, ar neatsirado naujas straipsnis, neapsistokit ties vienu šaltiniu. Tobulėkit, ieškokit informacijos ir kitur. Be to vien tik skaitymo neužtenka, kaip jau yra Virgis paminėjęs - reikia dirbt su savimi.
--------------------------------------------------------------------------
Sveikatos tau Virgi smile

0  
7 RUGEGELE   (06.12.2011 23:52) [medžiaga]
SVEIKAS VIRGI,APTIKAU TAVO SAITA ATSITIKTINAI-ACIU DIEVUI.CIA RADAU TIEK DAUG INFORMACIJOS SMEGENIM,IR SVARBIAUSIA-STRAIPSNIU KURIE SUSYLDO SIELA!JAU SENAI GYVENU ANGLIJOJ,NUO YVIKIU LIETUVOS NUTOLAU,GALVOJAU KAD TEN NIEKAM NERUPI ZEMES ATEITIS,IR VISI MIEGA ILIUZIJOj.SMAGU SIRDY ZINOT KAD TU NEVIENAS.
LAIKYKIS NEPASIDUOK NESK SVIESA ACIU TAU!

0  
8 Arijus   (07.12.2011 00:07) [medžiaga]
Sveikatos ,ramybes Virgi .. nepamirsk vieno ,viskas kas vyksta su tavim ir su tavo aplinka,priklauso tik nuo taves ,o ne tavo sios matricos formavimo programos .. gal mumyse dar isliko kazkokiu priklausomybiu?Pas vienus galbut pvz: alkocholiuj ,kofeinuj ,saldumynams ..kiti priklausomi religiju bumuj ,neigimams neiprastiems reiskiniams..matau is tavo cia destomu minciu kazkokia gaidele "tamsai" ir panasiam negatyvuj ,o sioms esybems to ir tereikia..niekalas Virgi atmink ,kad tik tu ir vienas pats formuoji savo realybe ,taigi metam lauk si mastyma ir keiciam kas be atsitiktu i pozityvia aplinka..kovos nera kova baigesi ir mes jau laimejom :) Kazkam reikia priesu ,kovos veiksmo..bet "sautuvo apkaba" jau tuscia ir beliko tik apgailetini "mazos sistemos" pasispardymai kurie jau musu neitakoja..su sviesa tave :)

0  
9 sofija   (07.12.2011 13:02) [medžiaga]
Ačiū, Tau Virgi, už nešamą šviesą, tik būk sveikas ir gyvas!

0  
10 Almiasas   (07.12.2011 14:29) [medžiaga]
Ačiū Virgiui, ačiū ir vertėjai Eugenijai.

Tokie straipsneliai ir "pranašavimai" labai gerai parodo, kaip žmones veikia psichologams gerai žinomas Forerio arba Barnumo efektas, kuriuo sėkmingai naudojasi visokie "būrėjai" ir "regėtojai" smile

Plačiau apie Forerio efektą paskaityti galima čia:
http://lt.wikipedia.org/wiki/Forerio_efektas
http://madvampirebat.blogas.lt/forerio-efektas-18.html

1-10 11-14
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0