Šeštadienis, 20.04.2024, 06:05
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gegužis » 15 » Kosminė tvarka
18:13
Kosminė tvarka

Žmonijos misija ir tikslas

Visų sielų tikslas – augti ir vystytis suvokime. Viskas kas yra ir vyksta, iš sielos perspektyvos – galimybės mokytis. Pamokos nėra nei geros, nei blogos, bet jos suteikia palyginimo galimybę. Atitinkamai, sielos  skausmingos vystymosi pamokos tampa vis mažiau ir mažiau norimomis. Pradžioje, jos atrodo neišvengiama kelionės dalimi. Jauna siela svyruoja tarp paprasto skausmo priėmimo, kaip būtinos gyvenimo dalies ir kova su ja. Tokia siela kovos su skausmu, turėdama vilties kada nors tai nugalėti.

Kai tik siela išmoko viską, apie visas skausmo rūšis ir būdingas jai pamokas, fokusas pasislenka į prašviesėjimo studijavimo pusę. Pirmiausia, ką suvokia sena siela – kelias į prašviesėjimą eina per tarnystę kitiems. Fokusuojantis į kitų žmonių poreikius (neatmetant ir savo poreikių), siela atsitraukia nuo domėjimosi tik savimi ir pradeda suvokti, kad kitos sielos, daugiau ar mažiau, panašios į ją.

Dieviškumas dovanojo žmonijai persikūnijimo ratą, kad suteikti sieloms, kaip įmanoma ilgesnį laiką, pamokų išmokimui. Jei ne žemutinių pasaulių entropija, pasireiškianti trumpais fiziniais gyvenimais, sielos liktų su dabartine patirtimi iki pat galo. Tačiau, trečio tankio pavojai, apima ligas, negalavimus, nelaimingus atsitikimus ir kūno medžiagų išsigimimą, iššaukė persikūnijimo būtinumą, situacijose, panašiose toms, kurias paliko praeituose gyvenimuose.

Persikūnijimas, su tikslu užbaigti pamokas, iš praeitų gyvenimų, neturi nieko bendro su bausme už praeities nuodėmes. Tikėjimas tuo, kad šiame gyvenime siela turi atpirkti karmą, uždirbtą praeituose gyvenimuose, klaidinga. Tačiau sielos dažnai rinksis priešingą rolę, kad išmokti viską, kas įmanoma konkrečiuose tarpusavio santykiuose. Tinkamas pavyzdys: tarpusavio santykiai tarp engėjo ir engiamojo, arba aukos ir skriaudėjo.

Viename gyvenime siela gali būti skriaudėju, sukeliant kančias kitiems niekinant viską išskyrus save, o kitame gyvenime ji gali pasirinkti įsikūnyti aukos rolėje, kad suprasti, kaip reikia jaustis būnant engiamam.

Kai tik sielos išmoko viską, ko jos norėjo gauti iš šitų rolių, jos pereina prie kitų pamokų ir daugiau nesudaro situacijų, užrakinančių jas panašiose rolėse.

Vienos pamokos studijuojamos individų individualiai, kitos turi būti studijuojamos grupinėje patirtyje. Kada į Žemę ateina ateivių rasė ir jėga užgrobia valdžią, arba kenkia žmonijos gerovei, arba kokiu tai kitokiu metodu kišasi į žmonijos reikalus, čia būtinai yra įtraukiamos ir sielų pamokos. Viename lygyje žmonija vaidina aukos vaidmenį, tuo tarpu kai kita rasė (sakysime, tamsieji drakoniečiai) gali būti agresoriais ar piktadariais.

Kai tik pakankamas sielų skaičius daugiau nebenorės studijuoti grupinės aukos pamokas, įvyks kažkas tai, kad nutrauks agresiją iš užpuolikų pusės. Žinoma, jums reikia nuvykti į kosmosą, kad pamatyti, kaip tai veikia. Europiečių užgrobimas Amerikos ir Australijos indėnų  – kaip tik toks pavyzdys.

Gali būti, kad kai kurios aukos buvo agresoriais praeituose gyvenimuose, arba bus agresoriais būsimuose gyvenimuose. Kai kuriais atvejais, aukos, gal būt, sutiko suvaidinti tokią rolę, kaip su būdu, išmokyti užpuolikus, meilės ir atjautos. Svarbu neteisti nei aukų, nei agresorių. Tai nereiškia, kad jums derėtų taikstytis su agresorių veiksmais. Tai paprasčiausiai žvilgsnis į žymiai gilesnes sielos pamokas, esančiomis už panašių veiksmų.

Sielos, užstrigusios ego, gali vėl ir vėl, gyvenimas po gyvenimo, civilizacija po civilizacijos, vaidinti problemines  roles iki tol, kol nepavargs nuo žaidimo ir nuspręs judėti toliau. Dabar būtent tai ir vyksta. Šviesos Darbuotojai išsekinti karo, skurdo, nelaimių, slopinimo, kontrolės, dominavimo žaidimų. Jie pasiruošę sukurti naują pasaulio klestėjimo ir bendradarbiavimo Auksinį Amžių.

Dabar, pati Žemė pasiruošusi į išėjimą į sekantį būties lygį. Tai reiškia, kad ji daugiau nepalaiko trečio lygio sąmonės. Būtybės, kurios įsikūnija Žemėje, studijuos kitas pamokas. Jos mokysis statyti bendruomenes, imtis atsakomybės už gamtos aplinką, kartu auginti maistą, kurti naujas transporto sistemas ir visas kitas veiklos rūšis, kurios jau aprašytos šioje knygoje.

Žmonija nėra vieniša šioje planetoje. Be prašviesėjusių gyvūnų, tokių kaip delfinai, banginiai ir kiti, daugelis būtybių skirtinguose lygiuose pasiruošusios padėti atsibudimo procesui.

Žemės dvasios ir elementalai

Šiek tiek aukščiau fizinio plano yra eterinė sfera, pavaizduota kai kuriuose fantastiniuose paveiksluose. Žinoma, jūs lankėte tą Žemės versiją sapnuose, arba stebėjote vizijose. Ir kaip yra eilinį kartą, nurašėte tą darbą vaizduotei, bet tai yra realu. Būdami vaikais, kai kurie matė fėjas ir kitus tvarinius (Virgio trigrašis: kaip Dorėmi matė nykštukus), bet jums pastoviai kartojo, kad jie nerealūs ir greitai jūs nuo jų atsisakydavote.

Aukštutiniame ketvirtame ir žemutiniame penktame tankyje  dualybė dar yra , bet ji žymiai subtilesnė, nei trečiame tankyje. Todėl, šiek tiek aukščiau fizinės Žemės, gyvena pozityviai ir negatyviai orientuotos būtybės. Jeigu jus nurimsite ir susitelksite į gamtos pasaulį, galėsite bendrauti su jomis. Kadangi jūs augate ir vystotės, jūs galėsite bendradarbiauti su jomis tiesiogiai.

Vidinės Žemės būtybės (nykštukus, elfus, spaitus ir kitus) galima išsikviesti į paviršių, bendravimui su jumis ir jus pačius gali persinešti į vidinę Žemę, į jų namus, tai jau jūsų nuožiūra. Pas jus yra daug mitų, susijusių su tomis būtybėmis, vieni tikslūs, kiti iškreipti. Mes nesiruošiame leistis į detales, kas yra kas, vidinėje Žemėje, bet pasakysime, kad būtent jūsų ketinimas bendrauti su jomis, pritrauks jas prie jūsų. Jie atsako tik tiems Šviesos Darbuotojams, kurie myli Žemę ir nori apginti gamtą, nuo sunaikinimo, dėl taip vadinamo "progreso”. Mes turime omenyje nesuvaldomą vystymąsi, betvarkį miškų ir augalų iškirtimą, augalų ir gyvūnų gerovės žiaurų niekinimą, išleidžiant nuotekas ir kitaip teršiant.

Jei jūs esate geras Žemei ir praleidžiate nemažai laiko tarp augalų ir gyvūnų, jūs ne tik tapsite telepatais ir galėsite bendrauti su Dieviškais sutvėrimais, bet ir pradėsite matyti gamtos dvasias, pradžioje vidiniu vizualizavimu, o po to ir fizinėmis akimis.

Kadangi jūs pakylėjate vibracijose ir fizinės akys pradeda keistis, jūs gal būt, pastebite kibirkštėles ir kitus paternus ore. Po to, periferiniu žvilgsniu, svyravimus ir bangavimus. Regėjimas neblogėja; tai matomas elementalų, gamtos dvasių ir panašių būtybių judėjimas.

Pavyzdžiui, jus gali pavilioti draugiškos ir mylinčios gamtos dvasios, ir tada  jūs galite paprasčiausiai pasirinkti sėdėti tarp jų ir tik jausti jų būvimą. Arba galite medituoti iki tol, kol nepradėsite juos aiškiai matyti, taip pat, kaip ir kitas žmogiškas būtybes.

Dažnai, tų būtybių gyvenimo būdui reikalingi gynėjai. Pavyzdžiui, jos gali jus paprašyti sustabdyti jų gyvenamų vietų griovimą, dideliai buldozeriais, nesąmoningai naikinant didžiąją miško dalį, kad pastatyti parduotuves, beribiams vartotojams. Ir nors jūsų gyvenimo tikslas nėra tapti karingu kovotoju, su nekontroliuojamu vystymusi, jūsų draugai-dvasios gali jus pastūmėti tam, kad apginti jiems svarbų Žemės gabalėlį.

Gamtos dvasios gali jus išmokyti, kaip skaityti gamtos reiškinius, tokius kaip klimato paternai, lapkričius, upelius ir tt. Jūs galėtumėte pasirinkti gyvenimą paprastai miške ir be šių gražių būtybių pagalbos, jūsų gyvenimas ten būtų gan sunkus. Dirbant kartu su jais būsite įspėtas, apie artėjančias audras arba jums parodys užslėptas maisto atsargas ir tt. Jie netgi gali atbaidyti kenkėjus nuo jūsų sodo.

Kalbėkite su daržovių ir gėlių gamtinėmis dvasiomis. Jos jums papasakos kaip rūpintis augalais. Analogiškai, totemai (gyvūnų dvasios) išmokys jus gyventi su keturkojais draugais (arba su šešiakojais, aštuoniakojais vabzdžiais).

Jūs greitai aptiksite, kad visas gamtos pasaulis – jūsų draugas, o ne kažkas, ką reikėtų slopinti ir užkariauti. Susidraugavus su nauju pasauliu, nebeliks nieko, ko jūs negalėtumėte padaryti visų labui.

Angelai, arkangelai ir pakylėję meistrai

Dabar milijonai padėjėjų, iš žvaigždinių planų, pasiruošę padėti žmonijai. Kaip jau žinote, jums derėtų prašyti jų pagalbos ir būti jiems ir jų vadovavimui atviriems. Ir vėl, kad pademonstruoti žvaigždinių, dvasinių vadovų rolę, naudosimės analogija su pelkės liūnu.

Žemę galima prilyginti pelkiniam liūnui. Žemės žmonės, didžiąja dalimi, skęsta pelkėje, meldžiasi, rankomis ir kojomis bandant iš to pabėgti.

Būtybės, iš žymiai aukštesnių sferų, stovi ant kranto, su virve rankose, instruktuojant žmones, kaip užsikabinti už virvės ir išsitraukti save į nepavojingą vietą. Jie ne tik moko, kaip save išsitraukti, jie siunčia daug meilės, atjautos ir paskatinimų. Kitaip sakant jie ir instruktoriai ir jūsų palaikymo grupė.

Kai kurie skurdūs žmonės maldauja angelus, arkangelus ir pakylėtuosius meistrus šokti patiems į  tą pelkę ir juos ištraukti, vietoje to, kad patiems kabintis į virvę. Jie nesuvokia, kad jeigu žvaigždinės būtybės šoks į pelkę, tai juos irgi įtrauks liūnas.

Taip pat, gali būti, kad viena iš vargstančios žmonijos pamokų apima mokymą to, kaip kopti ta virve į saugią vietą. Net ir jeigu žvaigždinės būtybės galėtų saugiai šokti į liūną ir išgelbėti žmones, tai atimtų iš žmonijos patirtį, būtiną sieloms.

Šią analogiją gali išreikšti populiaria Dzen fraze: ”Duokite žmogui žuvį ir jis bus sotus visą dieną. Išmokykite žvejoti ir jis bus sotus visą gyvenimą.”

Dar vienas labai svarbus pagalbos, iš žymiai aukštesnių sferų, aspektas apima tai, kad pagalba, ne visada ateina ta forma, kurioje ji turėtų ateiti, kaip jūs tikitės. Pasižiūrėkime žmogaus,  skęstančio potvynyje,  pavyzdį. Jį "išmokė” pasitikėti Dievu (atitinkamai jo Dievo įsivaizdavimui), todėl jis atsisakė nuo valties, sraigtasparnio ar kruizinio laivo, norinčių jį išgelbėti. "Važiuokite sau – šaukė jis. – Dievas mane išgelbės”. Nuskendęs, jis stipriai supyko ant Dievo. "Kaip tu galėjai leisti man nuskęsti? Tu sakei, kad mane išgelbėsi”. Dievas ramiai atsako: "Aš siunčiau tau valtį, sraigtasparnį ir pagaliau kruizinį laivą. Ko tau dar reikia?”.

Nors daugumas žmonių pažįstami su tokiomis sakmėmis, o taip pat, su daugeliu kitų, iš jūsų šventųjų raštų, juos vis dar pritraukia prie senų tikėjimo sistemų ir prie svarstymų, kaip jų manymu aukštesnėms būtybėms derėtų jiems padėti.

Visą laiką mes girdime: "Aš pakankamai kovojau. Nuimkite kovą nuo manęs”. Kai siela pasiekia tokią būseną, išgydymas yra beveik baigtas. Viskas ko dar reikia, tik nedidelės ego kapituliacijos. Apsinuoginant iki pilnos tuštumos, kovojanti siela tampa ramia ir priimančia. Išnaudojus visas prieinamas priemones, ji pradeda matyti tai, ko anksčiau nematė – ramų pasiruošimą.

Padėjėjai iš žvaigždžių ateina tada, kai siela rami, o širdis priimanti. Jie ateina, švelniai primenant apie tai, ką jūs užmiršote – jūs visada nekalti, laisvi ir beribiai; jūs paprasčiausiai žiūrite sapną apie atsiskyrimą, baimę ir vienatvę. Vieni primena, kad Aš ego koncepcija – iliuzija; būtent ji priverčia paaukoti visą gyvenimą kitų pritarimo paieškai, arba bandymams kabintis.

Angelai, arkangelai ir pakylėję meistrai moko savo pavyzdžiu. Savo kelių įsikūnijimų periodu, kada jie ateidavo į Žemę ir atsimindavo savo didybę, esant fiziniame kūne, jie perdavinėjo šią išmintį iš kartos į kartą. Ir nors dažnai jų išmintis buvo iškraipoma, kai kas vis tik likdavo nepaliesta. Visos jūsų šventų knygų istorijos turi pirmapradės patirties grūdų, nors daug kas buvo iškreipta.

Jie moko, kad viskas yra Vienis ir kad jūs galite atsiminti savo Vienybę. Jie moko: jei tai galėjo atlikti jie, tai ir jūs galite padaryti. Jie netvirtina, kad tai labai lengva ir nemaitina jus pasakėlėmis, neturinčiomis prasmės. Jei jūs esate kontakte su kanalu, dirbančiu su būtybėmis, perduodančiu neturinčius prasmės žodžius, tai – nėra prašviesėjusios dvasios.

Prašviesėjusios dvasios iš žvaigždžių sferų ne tik įkvepia, jie priduoda jėgos ir priverčia galvoti už save ir jei būtina prieštarauti. Jie moko, kad maištauti – gerai, kol tai neina iš pykčio ir teisimo. Jie, pilni meilės ir atjautos, praktikuoja neprievartinį pasipriešinimą (įsikūnijus Žemėje), kuris skiriasi nuo pasyvumo.

Žvaigždiniai padėjėjai iškarto primena žmonėms-mokiniams, kad jie yra lygūs pakylėtiems meistrams. Angelai ir arkangelai niekuo nelenkia sielas, kurios yra dabar surištas su Žeme. Galutiniame rezultate, reikalai danguje, negeresni nei Žemėje, bet jiems lengviau išlikti centruotais, kadangi pas juos nėra pastovių problemų, būdingų Žemei. Labai gerbia žmogiškas sielas. Pasirinkimą įsikūnyti šitame pasaulyje, skaito aukščiausia drąsa.

Mes, iš aukštesnių sferų, niekada nebuvome fiziniuose kūnuose, žemutinių tankių pasauliuose. Ir nors mes turime žinias ir išmintį, apie Visatą ir sielos evoliuciją joje, mes negalime pragyventi jūsų gyvenimų už jus. Mūsų pagrindinė funkcija – suteikti pilną paveikslą taip, kad palengvinti išsilaisvinimą nuo kasdieninių žemiško gyvenimo iliuzijų.

Mes padedame apsijungimui su išplėsta jūsų sielos šeima ir kitais, su jumis priderančiais. Apsijungiant, jūsų dvasinė šeima atstovauja Žemėje didžiulę jėgą, sugebančia sukurti nuostabią naują Dieviškumo išraišką.

Artėjančiais metais daugelis iš jūsų įgaus savo sielos šeimos narius, įsikūnijusius žmogiškoje formoje. Žinoma, jums dar dvasiškai vadovaus šeimos nariai iš viršaus, pasirinkę dar neateiti į Žemės planą. Jūsų kosminė šeima ir šeima esanti Žemėje, bus vertinama kaip Vienis ir jūs daugiau nebejausite vienatvės.

Daugelis žmonių klausia: ”Kaip susisiekti su mano dvasiniais vadovais – angelais, arkangelais, pakylėjusiais meistrais? Kaip aš sužinosiu, kad tai tikrai jie?”.

Šis ir kiti kanalai moko įvairių bendravimo linijų atvėrimo būdų, bet iš tikro, kalbėtis su vadovu, ne taip jau ir sudėtinga (pastebėkite,mes nesakome lengva, kadangi jūs bandote prasiveržti per dažnių barjerą, kuris dar šiek tiek sunkokas).

Pradėkite nuo paprasto pakvietimo: "Dabar aš kviečiu jėgą ir Esybę (įstatykite būtybės vardą). Ateik mylimas (vardas). Atverk man savo išmintį. Ačiu mylimas (vardas)”.

Po to giliai kvėpuokite, atsipalaiduokite ir valykite protą, tampant atsivėrusiais ir priimančiais. Pradžioje jūs nepastebėsite nieko neįprasto, bet, darant tai toliau, galutiniame rezultate jūs atpažinsite atsakymo formą. Tai gali būti aiškiaklausa – girdite balsus galvoje. Arba atsakymas gali ateiti energijos pavidalu, su paternais, nepriklausančiais jūsų aukščiausiam aš. Kartais energija pasikrauna į žymiai aukštesnį protą, idėjų pavidalu, staiga atsirandančių jūsų sąmoningame prote.

Kuo daugiau jūs praktikuojate bendravimą su dvasiniais vedliais, tuo daugiau šansų sėkmei, suvokti jų egzistavimą. Pas juos nėra problemų žinoti, kas jūs, kadangi jie yra ne už užtvaros. Tačiau, jų pranešimai iškraipomi, praeinant barjerus tarp jų išmatavimų ir jūsų.

Visi čenelingų pranešimai filtruojami kanalo ir papildomi jo konkrečiu išsilavinimu, išankstiniais įsitikinimais ir aktyviais nemalonumais.

Kada mes, Pirmapradžiai Kūrėjai, renkamės kanalą, turime omenyje galimybę to, kad siuntimas bus iškraipytas taip, jog dar nepalies pagrindinių tikslų ir ketinimų. Paprastai, mes pasirenkame moksliškai orientuotas sielas, turinčias dvasinę patirtį, siekiančias integruoti dvasines ir mokslines sferas. Angelai, arkangelai ir pakylėję meistrai prie sielų prieina su skirtingais kriterijais, kuriuos jie pasirenka savo kanalo kokybei. Daugelis, taip vadinamų "išrinktųjų”, pasirenka nebūti  išrinktais, todėl kvietimai lieka neišgirsti. Tada vietoje jų pasirenkami kiti potencialūs kanalai.

Dabar planetoje apie 10 000 žmonių-kanalų su žvaigždinėmis sferomis, šalia dar keleto tūkstančių iš įvairių kitų planetų grupių, įskaitant Galaktinę Konfederacija. Be to, yra dar 100 000 žmonių, aktyviai perduodančių informaciją iš žymiai aukštesnių realybių ir angelų. Be to, dar yra nemaža grupė tikinčių angelais (maždaug apie vieną milijardą), bet neturinčių tokios patirties.

Pas mus, Pirmapradžius Kūrėjus, yra 22 kanalai gyvenantys Žemėje. Ne visi jie žinomi šiuo vardu. Kai kurie mus vadina Dievais Kūrėjais, arba Stebėtojais, kokiu tai kitu vardu. Vardas neturi reikšmės, taip pat, kaip ir vibracijos lygis. Lygių koncepcija įprastesnė jūsų sąmoningiems protams, kad klasifikuoti ir padėti išsirinkti, bet galiausiai lygiai taps nereikšmingi.

Pati svarbiausia kontakto su žvaigždinėmis būtybėmis dalis – energijos kokybė. Jeigu jūs nejaučiate aukštos meilės kokybės, atjautos ir tarnystės, jūs bendraujate ne su žvaigždinėmis būtybėmis. Daugelis ketvirto tankio sielų pretenduos į tai, kad jie – žvaigždinės būtybės, su tikslu įgyti auditoriją, tiesioginiam darbui su žmonija. Esant pakankamai aukštesnių būtybių pakvietimo praktikai, jūs išmoksite atpažinti prasiskverbiančius apgavikus.

Mes sakome jums tai ne dėl to, kad jus gandinti, o tam, kad padėti su atpažinimu. Šio kanalo pirmoje knygoje buvo pateikta atpažinimo kriterijų punktai. Vienas atpažinimo kriterijų punktas ypatingai svarbus mums, kadangi liečia pačią didžiausią problemą darbe su jumis – laisvos valios problemą. Suprantama ir ar būtybė, norinti įeiti į kontaktą su jumis, gerbia žmonių laisvą valią? Ar padeda jos žmonėms galvoti už save ir priimti sprendimus patiems, ar pateikia lengvus atsakymus?

Jeigu jūs aptinkate priklausomybę nuo dvasinio vadovo atsakymų, kažkas einasi ne taip. Būkite tikri, mes, esantys aukštesnėse sferose duosime išmintį, bet ir skatinsim tai gyvenime įdiegti patiems, ištirkite viską, ką mes sakome.

Bendravimas su ateiviais

Mes neskirsime daug laiko šiai temai, kadangi ji detaliai išnagrinėta dviejose pirmose kanalo knygose. Tačiau, kai ką papildysime, kas liečia pačias paskutines situacijas, kas liečia ateivius, dabar bendraujančius su Žeme.

Nuo 1955 metų žymiai sumažėjo dzetą skaičius, kadangi daugelis įvykdė savo misiją ir pasitraukė į kitus pasaulius. Likusiems buvo patarta judėti ketvirto tankio link, priešingu atveju jie daugiau nebegalės likti čia, kai tik Žemė praeis per portalus ir taps ketvirto tankio planeta.

Tamsiesiems drakoniečias leista įtakoti mažytę žmonijos dalį, kadangi, kontroliuojamos drakoniečių sielos, arba turi karminius ryšius su jais, arba ant tiek užstrigo baimėje ir pyktyje, kad vis dar jiems būtini veidrodžiai, atspindintys emocijas. Drakoniečiams uždrausta pavergti Šviesos Darbuotojus, arba bet kurią sielą, kuri nuoširdžiai nori taikos ir laisvės. Kiekvieną kartą, kai jie bando pavergti jūsų pasaulį arba įvesti naują pavojingą technologiją, įsikiša Galaktinė Konfederacija ir dalinai uždeda karantiną ant jų operacijų.

Tamsiųjų sirijiečių kiekis sparčiai mažėja, kadangi didžioji jų dalis atsibudo, dėka šviesiųjų sirijiečių ir kitų grupių.

Tamsieji orioniečiai dar yra dominuojanti grupė Žemėje ir yra didžiulė rizika žmonijos gerovei. Tai vyksta todėl, kad jų agresyvus karingas mentalumas dar daugelio žmonių skaitomas kaip "žmonijos prigimtimi”. Būtent todėl daugelis sielų nesuvokia, kad yra kontroliuojamos. Tamsieji orioniečiai slaptai slepiasi piramidės viršūnėje ir sudaro apie 80% tamsiųjų Iliuminatų ir 75% žmonijos.( tai reiškia, kad pas tris ketvirčius žmonijos, dominuojanti DNR yra orioniečių).

Tarp 2012-2030 metų, tamsieji orioniečiai paliks Žemę, kartu su kai kuriais plejadiečiais ir sirijiečiais, nepasiruošusiais judėti į ketvirtą tankį.

Likusios ateivių grupės (veneriečiai, arktūriečiai, poliariečiai, taukitiečiai, esasanai (taip pat žinomi kaip hatorai), antarioniečiai ir žinoma andromediečiai) sudaro mažiau nei 10% žmonijos. Turėkite omenyje, kad mes kalbame apie DNR dominavimą. Pavyzdžiui, jei pas sielą yra 5% plejadietiškos, 4% orionietiškos ir 3% sirijietiškos DNR, tai ji bus skaitoma plejadietiška siela.

Ir vėl mes perspėjame, kad per daug nesusižavėti DNR sudėtimi. Didžioji skaitytojų dalis – elektrinės sielos, iš visų Visatos dalių. Tai reiškia, kad jūs galite turėti daugiau nei 100 DNR konfigūracijų, kosminių kelionių po visą galaktiką rezultate. Jūsų taip vadinama "šiukšlinė” DNR sudaryta iš kitų planetų grandinių, kurių nesupranta jūsų mokslininkai. Jei jie pasigrobtų ateivius iš įvairių pasaulių ir ištirtų jų DNR, padarytų atradimą, apie "šiukšlinės” DNR realų tikslą, kadangi  kitaplanetės grandinės beveik visada tiksliai atitiktų su atitinkamomis žmonių grandinėmis "šiukšlinėse” DNR.

Ateivių įtraukimas į žmonijos reikalus poslinkio metu.

Kaip jau sakėme, Žemėje bus laikas, kad atitinkamos ateivių grupės galės pakankamai atvirai bendrauti su žmonėmis. Daugelis klausdavo: "Kada gi tai įvyks?” ir mes dažnai atsakydavome standartiškai: "Žmonija dar nepasiruošusi masiniams vizitams”.

Tokiam atsakymui yra trys priežastys. Pirma – laisvos valios problema. Didžiajai žmonių daliai dar reikia to, kad priimti savo sprendimus, nesitikint ateivių įsikišimo. Jeigu jūs tikite, kad draugiški ateiviai pasiruošę išspręsti visas jūsų problemas, busite mažiau motyvuoti tam, kad patiems išspręsti savo problemas, ir tuo pačiu sielos augimu.

Daugelyje jūsų pasaulio dalių, išsaugojama trapi pusiausvyra, todėl atitinkami įvykiai galėtų iššaukti daug traumų ir nestabilumo. Pavyzdžiui, jūsų pagrindinės religijos nepasiruošusios masiniams ateivių vizitams ir greičiausiai, žiūrėtu į mus kaip į gelbėtojus, kuriems dera būti nuolankiems, melstis, arba palaikytų mus velniais, kurios reikia nugalėti.

Antra priežastis, kurią mes intensyviai aptarėme praeituose darbuose - nesikišimo politika. Žinoma, ji nepertraukiamai surišta su pirma priežastimi. Nuolankumas arba baimė – štai galimi scenarijai, kas galėtų įvykti, jei pas mus nebūtų nesikišimo programos, jei mes ignoruotume valios laisvę ir sielos pamokas.

Atitinkamai, šalia to, kad didžioji žmonijos dalis nepasiruošusi kontaktui su mumis, ar kitomis grupėmis iš aukščiausių sferų, nesikišimo doktrina reiškia, kad žmonijai dar reikia vystytis, prieš tai, kol mes galėsime vaikščioti tarp jūsų.

Trečia priežastis yra  ne jumyse, o mumyse. Mums, kaip aukštai vibruojančioms būtybėms, svarbu palaikyti tokią supančią aplinką, atitinkančią mūsų gerovę. Jei mes ateitume į Žemę ir bendrautume su jumis, žemutinių pasaulių prigimtis yra tokia, kad netgi mes galime būti paveikti žemutinių dažnių įtakos. Taip jau vyko su septinto tankio sirijiečiais Egipte ir Izraelyje (kreipkitės Į Dievo Jehovos kritimą, kuris atėjo į Žemę kaip septinto tankio sirijietis ir greitai nukrito iki trečio tankio žmogaus būsenos).

Aukščiausios būtybės, periodiškai ateinančios į Žemę, paprastai nepasilieka ilgam ir atsiskiria į apytuščius aukštikalnių regionus, arba slepiasi olose, iki gyvenimo užbaigimo Žemėje. Pavyzdys – Babadži, jogas, atnešęs į Žemę Krija-jogą. Jis įsikūnijo mažiausiai dešimtyje skirtingų kūnų ir būdavo juose pakankamai ilgai tam, kad atnešti naują mokymą ar pasidalinti išmintimi su keliais individais, prieš vėl paliekant planetą.


(Virgio trigrašis: foto - Šri Haidakhan Bale Baba (Babadži) (1970-1984) – paskutinis jo įsikūnijimas "...Aš – visur, kiekviename jūsų įkvėpime. Aš atėjau padėti jums pasiekti vienybę už visų susiskaldymo ribų. Aš parodysiu jums laisvę, kurios jūs net neįsivaizdavote. Jūs turite ieškoti tokios vienybės, kuri neša suvokimą to, kad mes visi esame viena. Ieškokite harmonijos visame, ką tik jūs darote. Aš – harmonija”.Babadži misija – paruošti planetą ir jos gyventojus didžiajai transformacijai. Įdomu, kad Elena Blavatskaja identifikavo Babadži kaip Maitrėją – ateities Budą bei kaip naujosios eros Pasaulinį Mokytoją.)

Kaip jau sakėme, laukiantys to, kad kosminiai laivai pasiims juos iš planetos, su tikslu išvengti Žemės pasikeitimų sunkumų, lauks labai ilgai. Nors mes negalime uždrausti atsitiktines evakuacijas tų, kas laibai svarbūs jūsų gerbūviui, mes neatimsime iš jūsų sielos patirties, išvežant jus, esant pirmam jaudulio požymiui.

Jūs pasirinkote būti čia tam, kad mokytis, augti ir padėti kitiems Žemės pasikeitimų periodu. Jums duos jėgą ir išmintį, būtiną sunkių laikų perėjimui. Įsikūnyti žemėje nėra lengva. Mes tai suprantam ir atjaučiame jus, per ką jūs ruošiatės praeiti. Mes prašome jūsų laikytis iki galo ir žinoti, kad portalų poslinkiai prieš jus. Jie pagreitins augimą ir galutiniame rezultate pradžiugins širdį.

Jūsų pasaulyje jau vyksta pagrindiniai pasikeitimai ir nors jie, iš esmės atrodo negatyviais - didžioji dalis to, ko liudininkais jūs esate, - būtina apsivalymo ir dezinfekcijos stadija, prieš įeinant į Naują Auksinį Amžių.

Tapimas galaktikos piliečiais

Kaip jau buvo aprašoma anksčiau, Žemė buvo karantine nuo likusios galaktikos dalies jau milijonus metų. Kaip jau pasakota, kai kurios pozityvios ir negatyvios grupės įsivėlė į karą dėl kontrolės virš Žemės žmonijos. Pagrindinė pozityvių grupių pamoka – išmokti performuoti dualybę. Darant negatyvias grupes savo priešais, kažkuo tai, ką būtina įveikti jėga, jie krito vibracijose, tai yra, iš esmės susilygino su  savo priešų negatyvia energija. O todėl, dualumo drama tęsėsi.

Žmonių kazualiniuose kūnuose saugojama atmintis, apie dalyvavimą  karuose danguje. Tame laipsnyje, kuriame jūs šiandiena susipažįstate su žymiai aukštesnėmis tiesomis už dualumo ribų, jūs sugebate išeiti iš dilemos, šviesa prieš tamsą ribų. Be teisimo, siunčiant meilę šviesioms ir tamsioms grupuotėms, jūs realiai performuojate karmą ir persikūnijimų ratą.

Kas dieną, jūsų masinės informacijos priemonės ir taip vadinami, valdžią turintieji, gundo jus poliarizuotis (priimti kokią nors pusę) ryšium su problemomis, kuriomis susiduria jūsų pasaulis. Jei jūsų vidinis vadovavimas priverčia jus pasisakyti su reikalu, ar keliauti politinio kandidato palaikymo paieškai, arba dirbti prieš naftos gręžinių vedimą, darykite tai, bet emociškai neįsitraukite į dramą. Nedarykite klaidų, vertinant kaip priešus, su jumis nesutinkančius, netgi jei jie turį labai tamsų energetinį lauką.

Dirbdami ties pokyčiais, siuskite meilę ir atjautą visiems, kas, atrodytų, jums prieštarauja. Visada išsiaiškinkite motyvus, stovinčius už pasipriešinimo tamsos jėgoms veiksmų. Kodėl jūs darote tai, ką darote?  Ar yra užslėpta programa? Ar bandote jūs ištaisyti praeities klaidas? Pavyzdžiui, vienas reikalas rūpintis Žeme ir skatinti atsakingą elgesį jai, ir visai kas kita – piktai ir su įniršiu kovoti prieš tarptautines korporacijas-šiukšlintojas. 

Ir pagaliau, jūsų veiksmai bus žymiai efektyvesniais, jei jie bus vykdomi su tikra meile ir nuoširdumu, o ne su įsitikinimu tik savąja tiesa ir nuomone.

Priklausomai nuo išėjimo iš dualybės laipsnio, jūs pradėsite suvokti savo vietą kosminėje dalykų schemoje. Įsileisite į širdį kosminę šeimą, Žemėje ir žvaigždėse. Pradžioje, bendravimas su tais, kas randasi kitoje uždangos pusėje, bus telepatiškas, bet galų gale, barjerą nuims ir kitų planetų broliai, seserys vėl vaikščios tarp jūsų.

Keletas grupių laukia, kada galės jus sveikinti, grįžus į žvaigždinių aljansų broliją. Plejadų, Liros/Vegos tarybos (žmonijos gimtinės) ilgai laukė, kada galės sveikinti jus namie. Alkiono ir Aldebarano tarybos tęsia savo atstovų siuntimą į Žemę, žinant, kad greitai Žemės žmonių atstovai taps Tarybų nariais.

Kai Žemė pakylės ir prasidės naujų technologijų klestėjimas, žmonijai tuoj pat, be jokios klastos perduos žymiai aukštesnes žvaigždinės technologijas.

Barjerams, tarp nacijų, valstybių, religijų, socialinių grupių ir rasių, ateis galas. Žmonija apsijungs dėl Vieno švento tikslo -  priimti ir palaikyti gyvybę, kad ir kur, bet kokios formos ji bebūtų. Aukščiausiais prioritetais taps sąmonės vystymas ir sielos augimo skatinimas ir ne kieno nors sąskaita.

Mes, aukštesnėse sferose, su nekantrumu laukiame susijungimo su musų šeima Žemėje ir žinome, kad tai įvyks labai greitai.

Peržiūrų: 3537 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 10
+1  
1 virgis   (15.05.2013 21:57) [medžiaga]
Dabar planetoje gyvena labai didelis skaičius sielų. Ir šios sielos, daugelis iš jų, turi paskutinį šansą, kad stotų į evoliucinį vystymosi kelią. Daugeliui iš jų mūsų duodamas Mokymas bus nesuprantamas. Tačiau esmė netgi ne Dieviškosios išminties suvokimas išorine sąmone, esmė – laikytis vidinio tyrumo ir teisumo įstatymo.
Purvas gali aplipdyti jūsų sielą ir išoriškai jūs atrodote netinkami evoliucijai. Tačiau Karminė Valdyba žiūri į jūsų sielos gilumą ir gali pro bet kokį purvo bei daugelio netobulumų sluoksnį įžiūrėti tą auksinį švytėjimą, kurio neįmanoma paslėpti nuo patyrusių išminčių žvilgsnio.
Jums atrodo, kad žmogus netinkamas tolesnei evoliucijai, nes yra purvinas, apsileidęs ir nesugeba prasigyventi. Tačiau jo siela pasiruošusi tolesnei evoliucijai. Kitas žmogus turi visus žmogiškuosius privalumus bei pasižymėjimo ženklus, jis apsuptas pagarbos, šlovės, gerbėjų, tačiau jis nepasiruošęs tolesnei evoliucijai. Todėl, kad siela skendi ydose. Spindintys pasauliai ir skurdūs pasauliai. Ir vienuose, ir kituose yra tų, kurie tęs evoliuciją, o yra tų, kurie netęs.
Nėra lemiančio požymio, kuris išorinei sąmonei pasakytų: kas pasiruošęs, o kas ne. Nei tautybė, nei rasė, nei tikėjimo išpažinimas, nei socialinė padėtis, nei amžius – niekas negali būti sugebėjimo tęsti arba netęsti evoliuciją požymis.
Nėra tokio ženklo, kuris atitiktų žmogiškąjį sąmonės lygį. Tačiau Dievui po visais žmogiškaisiais netobulumais ir trūkumais atsiskleidžia nemirtinga dvasia vienų ir trūnėsiai bei smarvė kitų.
Todėl labai sunkus laikas, kuriuo jūs gyvenate. Viskas sumaišyta ir sunku atpažinti bei nustatyti, kas yra vertingas grūdas, o kas – piktžolė.
Todėl jūsų laiku tiek pagundų ir tiek visko aplinkui, kas neatitinka Dieviškųjų pavyzdžių.
Jei siela sugeba toliau evoliucionuoti, tai jokios jūsų pasaulio pagundos negali nuvesti šios sielos nuo Kelio.
O tos sielos, kurios nepasiruošusios, jos turi šansą atsisakyti supančių pagundų ir laikytis teisumo.
Negalima pasakyti, jog Dievas neteisingas. Kiekvienas savo pasirinkimą daro pats. Ir kiekvienas pasąmonės lygyje žino tą pasirinkimą, kurį jis padarė.
Jūs patys save teisiate ir patys darote pasirinkimą. Dievas jums netrukdo. Ir aš kartu su Pakylėtaisiais Valdovais turiu tik galimybę duoti jums pamokymus – tiems, kas pasiruošę juos išgirsti.

AŠ ESU Babadži. Om.

0  
2 Gėlė   (15.05.2013 22:56) [medžiaga]
Kartą gyveno būrys mažų varlyčių kurios suorganizavo bėgimo varžybas.
Jų tikslas buvo pasiekti aukšto bokšto viršūnę. Susirinko didelis būrys žiūrovų, kad pamatytų šias varžybas ir galėtų pasijuokti iš jų dalyvių… Varžybos prasidėjo… Tiesą pasakius: Niekas iš žiūrovų netikėjo, kad varlytės pasieks bokšto viršūnę. Galima buvo išgirsti tokių replikų: “Oho, per daug sunku!! Jos niekada nepasieks viršūnės.”
arba: “Nėra jokių šansų, kad joms pavyktų. Bokštas per aukštas!”
Mažytės varlytės pradėjo kritinėti. Viena po kitos… Išskyrus tas, kurios įgijusios antrą kvėpavimą šuoliavo aukščiau ir aukščiau…
Minia vis tiek rėkė: “Per sunku!!! Nei viena neįstengs to padaryti!”
Dar daugiau varlyčių pavargo ir pasidavė…
…Tik viena toliau šuoliavo aukštyn ir aukštyn…Ta vienintelė nepasidavė! Galų gale visos pasidavė. Išskyrus tą vieną varlytę, kuri, įdėjusi šitiek pastangų, pasiekė viršūnę! Tuomet visos kitos varlytės norėjo sužinoti, kaip gi jai pavyko?
Viena dalyvė paklausė, kaip gi tai varlytei, kuri pasiekė viršų, pasisekė atrasti jėgų? Pasirodė, kad nugalėtoja buvo kurčia :)

http://dainutekstai.info/113470/andrius-mamontovas-saules-miestas.htm

0  
3 Vytautas   (16.05.2013 10:01) [medžiaga]
Jau seniai žinot mano kitokį supratimą apie sielą. Todėl gresia visai logiški pokyčiai. Pagal mane ne visi žmonės turi sielas.  Atskirti neišvengiamai žmonės su sielomis nuo žmonių be sielų reikia dėl jų tarpusavio nesuderinamumo. Joks tikėjimas, rasė, turtas, dvasingumas čia ne prie ko. Lemia tik sielos kaip būtybės anapus turėjimas ar neturėjimas.  Vieniems galioja priežasties pasekmės ir laisvos valios dėsnis, kitiems ne. Vieni realiai nemirtingi, kiti gyvena tik vieną gyvenimą. Vieni turi sielos apsaugą kiti ne. Vieni yra dievų vaikai kiti ateivių klonavimo produktai. Rezultate nei vieni nei kiti nesupranta kaip reikia gyventi. Atskyrimo procesas turėtų atrodyti taip. Apie 0.5 milijardo žmonių su sielomis lieka gyventi šioje žemėje. Viskas čia transformuojama į super rojaus būseną. Kiti be sielų jiems nepastebimai iškraustomi į dabartinės žemės kopiją kitoje visatoje. Kaip gyveno dabar taip gyvena ir toliau. Čia tokie mano pafantazavimai. Nors iš praeitos vasaros patirties nenustebčiau kad taip įvyktų.
Ir dar. Nusistatyti kur atsidursi gali pasinaudojęs mano aprašytu švytuoklės metodu. Aišku čia tik kas nori.

0  
10 skaitytoja   (17.07.2013 02:03) [medžiaga]
Vytautai, o kas buvo praeitą vasarą?
Ir priminkite, kaip nusistatyti kur atsidursi?

0  
4 Violeta   (16.05.2013 12:18) [medžiaga]
dekoju už svarbius laiškus
http://planeta.moy.su/blog/kisha_krouter_o_vspyshkakh_na_solnce_i_o_nashikh_nadezhdakh_2013_god/2013-05-16-51864
naujas Kišos Krouter pranešimas

0  
5 Amigo   (16.05.2013 12:20) [medžiaga]
Virgiui.
Kodėl po komentaru parašėte"Aš esu Babadži"?
Ar Jūs iš tikrųjų Babadži?
Ar ką nors ne taip supratau?

0  
6 Klaudijus   (16.05.2013 14:23) [medžiaga]
tai cia citavo gal ta zmogu biggrin

0  
7 spurgelis   (16.05.2013 15:21) [medžiaga]
biggrin biggrin biggrin O straipsnį bent skaitei,Amigo??? biggrin biggrin biggrin

+1  
8 virgis   (16.05.2013 17:15) [medžiaga]
Krija joga taip pat yra senosios indų filosofijos mokymas. Krija (kri – elementų veikimas, yâ - Siela arba Dievas) reiškia pirmą ir svarbiausią Sielos veiksmą - kvėpavimą. Krija Joga yra būdas pasiekti individualios sielos jungtį su Dvasia kiekviename įkvėpime ir iškvėpime, nes kvėpavimas yra tarpininkas tarp Sielos ir proto. Šią techniką galima praktikuoti visą dieną, kad ir ką bedarytumėte. Nuolatinė praktika (sąmoningai kontroliuojamas kiekvienas įkvėpimas) suteikia aukščiausias tobulumo būsenas (samadhi, siddhi), vėliau - nirvaną ar visišką išsilaisvinimą šiame gyvenime.

+1  
9 virgis   (16.05.2013 19:55) [medžiaga]
Meilė – tai gyvenimo kalba, kuria kalba Dievas Visatoje. Meilė – kalba, kurios dėka žmogus gali suprasti kitą žmogų. Meilė – kalba, kurios dėka žmogus gali suprasti Dievą… Juk Dievas yra Meilė!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0