Penktadienis, 26.04.2024, 04:40
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Rugsėjis » 15 » Kosmoso užkulisių naujienos
17:20
Kosmoso užkulisių naujienos

Kinija dabar svarsto galimybę orbitoje pastatyti itin didelį erdvėlaivį, kurio ilgis didesnis nei 1 km, kuris bus sukurtas 2021–25 m. Remiantis projektu, erdvėlaivį sudarys keli moduliai, kurie bus surinkti orbitoje. Idėją pasiūlė Kinijos nacionalinis gamtos mokslų fondas, o projektą prižiūrės Mokslo ir technologijų ministerija.

Daroma prielaida, kad toks laivas, kuriame numatytas ilgalaikis žmonių buvimas, galėtų būti panaudotas giliam kosmoso tyrimui. Jis taip pat gali turėti platesnį pritaikymą. Pavyzdžiui, eksploatuoti kosminę elektrinę, leidžiančią plataus masto elektros energiją gaminti bet kokiu oru, saulės energiją paverčiant elektros energija ir perkeliant ją iš kosmoso į Žemę (kol nemokamos energijos technologijos taps visuotinai prieinamos).

Vieno iš Amerikos oro pajėgų generolo pareiškime teigiama, kad netrukus Žemės gyventojai galės gauti elektros energiją iš kosmoso tiesiai į savo telefoną, nešiojamąjį kompiuterį ar automobilį. Tai nėra fantastiška idėja, akivaizdu, kad ji yra kuriama (ir, matyt, jau bandoma) įvairiose šalyse, slaptuose projektuose.

Didžiuliai erdvėlaiviai buvo naudojami paslėptose kosmoso programose daugiau nei 4 dešimtmečius. Pirmieji variantai atrodė kaip didžiuliai povandeniniai laivai. Jų konstrukcijoje yra skyriai mažesniems laivams.

Dabar aktyviai diskutuojama apie informaciją, kad viena iš galaktikos federacijų su skirtingų šalių atstovais aiškinasi mūsų būsimą atsakomybę už Saulės sistemą. Daugybė išlaisvintų kosmoso bazių ir bazių kitose planetose ir palydovuose, pastatytos atsiskyrusios žmonių civilizacijos (buvusių nacių ir Cabal, Tarplanetinio korporatyvinio, konglomerato), turės tarnauti visos žmonijos ateičiai ir turėtų būti teisingai paskirstytos. Iš tiesų šiai slaptai infrastruktūrai JAV buvo išleistas didžiulis karinis biudžetas, todėl, pavyzdžiui, jei kokią nors bazę finansuotų Pentagonas, nebūtų teisinga, jei ji dabar būtų suteikta kinams. Tačiau tai nereiškia, kad iš Kinijos, Rusijos ar Indijos bus atimtos teisės tirti Saulės sistemą. Jie turi konkuruojančias kosmoso technologijas, turi daug operatyvinių laivų ir galės greitai dislokuoti savo kosminę infrastruktūrą, kai „Cabal“ galiausiai visiškai žlugs.Kosmoso tyrinėjimai bus lygiateisi ir be konfliktų visos žmonijos labui. Tai užtikrins Šviesos jėgos.

Mokslininkas daktaras Michaelas Salla neseniai ne kartą pristatė naujausią informaciją apie Galaktikos pasaulių federaciją su įvairių šalių atstovais, žmonijos, kaip kosminės civilizacijos, aptariamą ateitį.

Remiantis jo šaltiniais, Žemė iš esmės keičia valdžią dėl tamsaus laivyno ir jų sąjungininkų Drako-roplių iš Orionų išvykimo iš mūsų Saulės sistemos. Paskutinėje savo žinutėje jis kalbėjo apie didžiulių motininių laivų statybą Žemės orbitoje, kad jie tarnautų kaip tarptautiniai postai ir „Žvaigždžių laivyno“ kūrimą, kad apsaugotų planetą nuo Drako jėgų, kurios gali grįžti su išorės parama. Galaktikos pasaulių federacija suteikė reikiamas technologijas, o „SpaceX“, „Blue Origin“ ir „Virgin Galactic“ tiesiogiai statys stotis. Jam buvo pranešta, kad už šias stotis bus atsakingos JAV, o Kinijos atstovams buvo leista tik ribota prieiga, nes jie “neužsitarnavo pasitikėjimo”.

Tuo pačiu metu vienas iš slaptųjų kosmoso programų (SSP) veteranas, teigiamo aljanso šaltinių Corey Goode nėra pernelyg entuziastingas. Anot jo, pastarosiomis savaitėmis maskuojamuose laivuose esantys Anšaro civilizacijos atstovai padėjo jam ir kai kuriems dabartiniams SKP teigiamo aljanso atstovams dalyvauti “informaciniuose turuose”: jie fiziškai aplankė Mėnulį Tarptautinio korporacinio konglomerato ICC Mėnulio operacijų biure (tai galima pavadinti „Cabal“ dalimi) ir ICC objektuose marse. Ten jis asmeniškai įsitikino, kad kai kurie  Antarktidoje, Mėnulyje, Marse ir Saulės sistemos erdvėje pastatyti ICC objektai vis dar yra kontroliuojami paties ICC, nepaisant Drako grupių, su kuriomis konglomeratas, dirbo ir kuriems buvo priversti paklusti.

Jis taip pat mano, kad Galaktikos federacijos grupių derybose (kurios buvo atsakingos už 22 genetines programas ir dvasinius eksperimentus Žemėje ir kurios gali būti vadinamos “kuratoriais”) su Super federacijos delegacija, kurią sudaro įvairių šalių atstovai, bet kuri iš tikrųjų yra „Cabal“ dalis, negalima priimti jokių teigiamų žmonijai sprendimų. Akivaizdu, kad abi šios pusės nenori prarasti reikšmingos žmonijos kontrolės ir bando kažkaip susitarti, nepaisydamos gauto centrinės rasės(“Saugotojų”) pranešimo apie tai, kad dabar žmonija turi pati prisiimti atsakomybę už savo būsimą vystymąsi ir jau nebegalima kam nors kištis į tai.

Kiekvienas laisvas žmogus planetoje turėtų susimąstyti, ar jis tikrai nori, kad su „Cabal“ susijusios įmonės ir tokie žmonės kaip „Blue Origin“ ir Jeffas Bezosas, „Virgin Galactic“ ir Richardas Bransonas, „SpaceX“ ir Elonas Muskas taptų atsakingi už kosminę žmonijos ateitį?

Tuo metu, kai Šviesos jėgos (centrinė kosminė rasė, plejadiečiai ir kiti), padedančios išvalyti planetą nuo pirminės anomalijos, neigiamos ateivių grupės ir jų egzotiškų ginklų artėja prie visiškos pergalės prieš Archontus ir Drako, pati žmonija (per savo teigiamus žmonių aljansus) turės susidoroti su Kabal, o po įvykio - paimti visą slaptos kosmoso programos (SKP) infrastruktūrą į savo kontrolę ir sukurti tikrai nepriklausomas kosmines pajėgas. Ir tada nuspręsti: su kuriomis galaktikų federacijomis žmonija nori toliau bendrauti, o su kuriomis ne. Ir šioje naujoje ateityje nebus ir negali būti nei vadovaujančių šalių, nei užguitų.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

                                                                                                                                 

Peržiūrų: 834 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/5
Viso komentarų: 3
0  
1 Laima   (18.09.2021 10:27) [medžiaga]
Kad tie plejediečiai tokie kaip ir drako --įeina į nordicaliens-- ir grobia žmones ir daro genetnius bandymus---negalima blaškytis su informacijos teikimu- ypač tokios aktualios..

+1  
2 virgis   (19.09.2021 16:55) [medžiaga]
Plejadų žvaigždynas yra labai platus ir turi didelę ten gyvenančių civilizacijų įvairovę. Dalis kurių truri savo asmeninių ambicijų, kida dalis to nedaro. Todėl "šukuoti visus Plejadų atstovus po vienu grėbliu', nereikėtų, man taip atrodo.

0  
3 laume   (22.09.2021 13:01) [medžiaga]
Tai ne apie žvaigždynus kalbama-- o būtent apie tuos ,kurie aplink Žemę skrajoja..tuos karagazus...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0