Ketvirtadienis, 25.04.2024, 15:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Vasaris » 1 » Kovos dėl laiko linijų...
11:44
Kovos dėl laiko linijų...

Taigi, pradėkime nuo daktaro Michael Salla, egzopolitikos mokslo  pradininkų. Egzopolitika - pagrindinių asmenybių, politinių institucijų ir procesų, susijusių su nežemišku gyvenimu, tyrimas. Informacija apie nežemišką gyvenimą ir technologijas laikoma paslaptyje nuo plačiosios visuomenės, išrinktų politinių atstovų ir net aukštų karinių pareigūnų.

Экзополитика сегодня с доктором Майклом Саллой

Toliau siūlau pažiūrėti paskutinį jo filmuką, kuris liečia labai svarbią temą ir informaciją mums.

Tai informacija apie pasipriešinimo judėjimo (Aljanso) pergalę dėl mūsų ir paralelinės jai laiko juostų. Štai kas svarbiausia šiame filmuke. Tai ir yra esminė informacija, kuri sėkmingai užvualiuota tarp kitos neesminės, kad nebūtų pašalinta oponentų cenzūros.

Kas iš tokios informacijos seka toliau? Tai štai, čia yra labai daug aspektų kurie išryškėja šioje mūsų nagrinėjamoje temoje. 

Pirmiausia aptarkime tai, kas liečia daugelio pranašų ir aiškiaregių ne pačias geriausias pranašystes ir žmonijos niūrius išbandymus kurie turėjo įvykti. Tačiau, dabar atsirado vienas - bet. Tai liečia tą laiko liniją, kurioje taip vadinamos "pragariškos jėgos" ir visi tie kurie iki šiol joms padeda, galėjo suteikti daug skausmo žmonijai.

Tačiau, dideliam mūsų džiaugsmui, daugelio pusių tarpusavio pastangomis, žmonija pagaliau nužengė nuo tokios, galima sakyti pakankamai siaubingos ir tragiškos laiko linijos. Kiek tai kainavo ir kokių aukų dėka tai pasiekta, pakankamai platus ir atskiras klausimas, kurio dabar neliesime. Svarbiausia žinia ta, kad tie įvykiai kurie buvo išpranašauti daugumos pranašų, šiandiena mums nebegresia. Žinoma tai nereiškia visiškos pergalės ir pavojus pilnai dar nepašalintas. 

Kova dėl mūsų ir paralelinės jai laiko linijų dar tęsiasi, tačiau Aljansas tame įgijo lemiamą pranašumą, jei taip galima išsireikšti. Tai ir minima šiame M.Salla filmuke.

Dabar kas iš to seka ir kokia viso šito prasmė?

Pirmiausia, noriu pasakyti tiems, kas abejoja tokių "pergalingų" video patikimumu. Iš tikro yra šiandienai labai daug klaidinančios informacijos, kaip ir minėjau ankstesniuose straipsniuose, apie visokias galaktines konfederacijas ir jų admirolus Aštarus Šeranus bei jų pergales visapusiškas ir galutines, kad tai atpalaiduotu, nuramintų žmones ir nuvestu juos į "saldžių sapnų pasaulį". Iš tikro buvo ir yra dabar atitinkamos Cabal sukurtos programos, tokios kaip „Mockingbird“,   - Centrinės žvalgybos agentūros (CŽV, JAV) operacija paveikti žiniasklaidą. Prasidėjo 1950-aisiais. Dabar prisidėjo dar viena panaši pavadinimu - "gegutė". Tokių programų tikslas aiškus, įvaryti žmonių sąmones į tokias neaiškias būsenas, kad viskas nugalėta ir telieka laukti ir miegoti ant laurų vainiko.

Tačiau tokių globalių "pergalių" nėra iš tikro. Ir vienas iš pagrindinių įrodymų optimistams, tikintiems tokia informacija, taip vadinamo "dangaus džiaugsmo" (chimtrail) egzistavimas. Kol tai kabo virš mūsų galvų mielieji, pergalė dar nepasiekta.

M.Salla nepatenka į tokių "feikinių" informatorių grupę. Jis visada kvietė ir kviečia žmones aktyvizuotis ir apsijungti per mūsų aukščiausiuosius "aš", širdies meilę. Tame ir yra mūsų jėga. Kai tai padarys daugelis, pergalė dar labiau priartės, įgaus pastovų pagreitį.Tačiau kol kas vysta tai kas paminėta filme. Tai yra kova už laiko linijas. 

Dabar pabandykime išsiaiškinti kodėl šitie vykstantys dalykai yra labai svarbūs bendram šviesos pergalės supratimui? Pradėkime nuo to, jog paskutiniuoju metu, prie taip vadinamų šviesos pajėgų Aljanso prisijungė gana žymi dalis tų, kurie ne per seniausiai uoliai vykdė visus tamsos vadovybės nurodymus ir turėjo visai kitokius planus visos žmonijos, Žemės planetos atžvilgiu. Kodėl jie taip elgiasi? Atsakymas gana paprastas. Iš vienos pusės tai susiję su neišvengiamai artėjančiu "Saulės žybsniu" (kvantiniu šuoliu) ir kuris gali būti "įjungtas" bet kuriuo momentu, tikslaus laiko nežino ir nežinos niekas. Apie tai irgi buvo rašyta ankstesniuose straipsniuose.

Tik priminsiu kai kuriuos esminius momentus kas tuo momentu įvyks ir kas puikiai žinoma Cabal, jų  šeimininkams. Taigi tiems, kas jau pilnai pasiruošę tokiam įvykiui tai bus širdies, sielos ir dvasios šventė. Tam pasiruošę iš anksto galės nusimesti nuo savęs viską kas juos slegia ir persikels į taip vadinamą penktą dimensiją. Kita dalis žmonijos, kuri dar nebus pilnai tam pasiruošusi, turės praeiti atitinkamus išbandymus, tačiau jie jau nebus tokie sunkūs ir skausmingi, kaip buvo pranašaujama aiškiaregių.

Na o tie, kurie kūrė planus suspėti iki "saulės žybsnio" apiplėšti kuo daugiau žmonijos, prisigrobti resursų ir sprukti per kosminius portalus, esančius paralelinėje laiko linijoje, to padaryti nebegalės. Mūsų laiko linijos portalai užblokuoti jau seniau, tačiau dabar užblokuoti šviesos pajėgų ir kosminiai portalai esantys paralelinėje laiko linijoje.

Taigi visiems tiems, kas atstovauja tamsos pajėgas čia ir visoje saulės sistemoje, tame tarpe ir mano anksčiau aprašyti buvę naciai, esantys Marse, Mėnulyje, Cereroje, pasprukti nebegalės. Saulės sistema pilnai užblokuota, patekimo į ją galimybės nėra. Taip pat kaip ir pasprukti iš jos į tuos užgrobtus tų nežmogių ir jų vadovų (Draco) pasaulius.

Lygiai taip pat, didžioji dalis Juodojo kosminio laivyno, tokio kaip Nach Vafen, Kriuger ir kt., kuriame tarnauja nemaža dalis žemiečių nežmogių, negali grįžti į saulės sistemą, kurioje yra likusi jų remonto, bei pasipildymo resursais bazės. O tai reiškia jiems visišką katastrofa. 

Šis laivynas po kiek tai laiko, be techninės pagalbos ir resursų taps "gardžiu užkandžiu" dar nemalonesnių tamsos būtybių. Ir tai jie puikiai supranta. Pas SKP ir TKK nebelieka kito pasirinkimo kaip būti "padaugintiems iš nulio" po saulės blyksnio,tai baisiausia kas gali nutikti gyvai būtybei, arba sutikti su Aljanso pasiūlymu, atlikti greitą SKP ir jos technologijų atskleidimą ir tai jiems būtų tarsi savotiška indulgencija.

Tai žinoma nebus pilna išpirka už visus neįsivaizduojamus žiaurumu nusikaltimus prieš žmoniją, tačiau tai būtų jiems bent jau galimybė, nebūti "padaugintiems iš nulio". 

Štai tokia trumpa šios dienos situacija kosminio masto kare tarp tamsos ir šviesos. Ši informacija skelbiama remiantis suteiktomis kai kurių Aljanso pajėgų sankcijomis tai  būtent dabar ir kuri nebuvo skelbiama iki šiol. Tačiau pagrindas tokios informacijos išlieka M.Salla filmas.

Tai šiandienai labai svarbi informacija, todėl kviečiu kiekviena ją gavusį pasidalinti su kitais ir nuraminti, panikuojančius ir skleidžiančius baimės ir beprasmybės bangas, visiškai nepagrįstas po JAV prezidento rinkimų. Viskas ir toliau vyksta užtikrintai pagal numatytą pasipriešinimo Aljanso planą. 

SKP veteranas, Randy Cramer ir kad būtų įtikimiau ką jis kalbės, pateikiu jo testą melo detektoriumi

 

Save jis dabar pristato taip: "Pastaruosius 10 metų buvau nepriklausomo lauko vado statuse prie JAV KJL (karinio jūrų laivyno). Mano misija apima bendravimą ir ryšius su visuomene. Aš taip pat turiu savo mokyklą. Netrukus tikimės didelio įvykio „Informacijos atskleidimas“. Galbūt pasitelks mane kaip konsultantą."  Randy šiais metais duotuose interviu savo pašnekovui Emery Smith, kuris taip pat yra buvęs SKP chirurgas, 

atskleidžia tokios technologijos, kurios net fantastiniuose filmuose nebuvo minimos iki šiol. Pateiksiu tik kelias iš jų: "Avataras nuotoliniu būdu valdomas  biologinis dronas-klonas, su abipusiu ryšiu ir ne tik žmogaus formos. Kareiviai nuotoliniu būdu valdė didelių kačių, gorilų ar dramblių kūnus, taip pat kitų kosminių būtybių kūnus...","...man taip pat parodė ... Jie vadina juos protingomis kulkomis.Tokia kulka seka taikinį ir  manevruoja pastate, kad pasiektų tikslą...","...nauji kostiumai ... jūs iš esmės lendate į aptemptą kostiumą, kuris atrodo, kad jūs apsitraukiate didesnio žmogaus kūną, kuris yra nanopluošto raumenų variantas šiek tiek didesnei jūsų versijai, į kurią įlipate. Jame galite stovėti tiesiai priešais pistoletą ir kulkos tiesiog atšoks nuo jo.Taip pat tai yra tam tikra pažangi medžiaga, galinti atspindėti psionines bangas taip, kaip vidinis aukso folijos sluoksnis išsklaido didžiąją dalį radiacijos. Kostiumo sistema automatiškai nustato skirtingus dalykus, kurie biologiškai vyksta organizme pavyzdžiui po sužeidimo. Remiantis tam tikrais medicininiais protokolais, sistema nusprendžia, ką reikia suleisti į kūną tuo metu".

Ir tai tik nedidelė dalis atskleistos karinė technologijos informacijos, jau nekalbant apie civilinės paskirties, tokios kaip maisto ar technologijų replikatorius, medicinines atsistatymo kapsules ir tt., kas daugeliui asocijuosis su fantastika, tačiau tai realybė mielieji, kuri anksčiau ar vėliau atsivers pilnai.

Visa tokia atskleista informacija reiškia, jog dabar tai jau galima daryti, paslapties šydas krenta, kas tik dar labiau patvirtina Aljanso pranašumą kovoje dėl laisvės. 

Dar norėjau keletą žodžių tarti apie kelis ezoterinius judėjimus, dėl kurių žmonėms kyla pagrįstų abejonių. Taigi Urantijos gerbėjus turiu kiek nuliūdinti, kadangi šis taip vadinamas "informacijos šaltinis" neatitinka šviesos plano dalies, kas paminėta ir "Vienio įstatyme", o daugeliui  Urantijos pasekėjų baigėsi išėjimu iš gyvenimo, arba psichikos sutrikimais.

Dar vienas neaiškus judėjimas "Alatra", populiarus Ukrainoje ir plintantis kitose šalyse, kurio "mokslus" nagrinėjo iš šio straipsnio autorius. Reikia pasakyti, jog dalis žinių iš tikro yra gana realios ir tuo metu praplėtė akiratį, tačiau kaip dažniausiai nutinka, turi ir negatyvių priemaišų, kas keičia esmę. Dalis informacijos, žinomos iš kitų šaltinių ir patvirtintos, specialiai yra nutylima arba iškreipiama. Judėjimo gretose klesti aklas fanatizmas, kaip jie įvardija "tikroms žinioms", kurios tik pas juos, kas pasireiškia kelių frazių iškalimu mintinai, bandant jas visur pritaikyti ir teigiant, jog jie jau "nušvito". Kaip atsiskleidė paskutiniaisiais metais, šis judėjimas gana glaudžiai susijęs su anunakiais, kas užfiksuota video (laidų vedėja "Žana" mirksi reptilijos akimis ir oficialiai pareiškia, kad "tokių kaip ji anunakių yra daugiau nei mes galime pagalvoti") ir ko patys dalyviai dabar jau neslepia. O štai ta civilizacija yra viena iš tų, kuri tikrai nenori mums "gero", nors šio judėjimo "vadovas" tvirtina atvirkščiai ir kviečia visus bendrauti su jais. Dar viena krito į akis, jog tai remia vienas iš JAV demonokratų partijos senatorių, kandidatavęs į prezidentus.

Tas pats liečia ir vis populiarėjantį "jutube" platybėse Irinos Podzorovos kanalas Kasiopėja. Pakanka vien to fakto, kad šis žmogus skelbiasi esąs čipuotas, taip vadinamų "šviesių ateivių" ir tai laiko normaliu dalyku. Galiu pasakyti tik viena. Šviesai ir šviesiems žmonėms, bendravimui nereikia jokių technologijų ir čipų. Tai dirbtinio intelekto esminis požymis. Taip pat labai keistai skamba iš "šviesos ateivių" informacija, kad niekas mūsų neengia ir jokios reptilijos tame nedalyvauja,. Yra ir dar visa eilė jų skelbiamos informacijos, kad ir apie "Jachve-geradarį", kitus "pozityvius" veikėjus Spręsti jums mielieji.

Trumpo advokatas Linas Woodas: "Būkite pasirengę išgirsti prezidentą Trumpą ar kitus teisėtus mūsų vyriausybės patriotus, kai jie kalbės su jumis per skubios pagalbos transliavimo sistemą. Jie jums pasakys tiesą. Taigi atidžiai klausykite". 

Atskiri JAV insaideriai pranešė, kad „Project Q“, išleidęs 3 milijardus dolerių, yra baigtas ir netrukus jo veiklos rezultatus pamatys visi. Pozityvioji frakcija turi didžiulius finansinius rezervus. Tuo pačiu metu „Pasipriešinimo judėjimas“, kuriam atstovavo spaudos sekretorius C.O.B.R.A. kalbėdamas apie visuotinį išsivadavimo planą, pranešė: "Pagrindinė ir alternatyvi žiniasklaida dabar beveik pilnai apgaubta dezinformacija (tai ir suprantama, nes niekas kare sąžiningai neatskleis išankstiniai savo planų), ir aklas jos sekimas veda tik į nusivylimą. Jokios informacijos susijusios su išsivadavimu dabar negalima paskelbti dėl kelių priežasčių. Planetos išsivadavimo plano detalių negalima ir nebus galima paskelbti niekur internete." C.O.B.R.A. pridūrė: "Planetos išsivadavimas nepriklauso nuo to, kas yra JAV prezidentas. Svarbu dabar žmonėms sumažinti tarpusavio poliarizaciją, atsiskirti nuo kasdienės politikos ir jungtis su šviesa savyje. Pilnas situacijos pasikeitimo paviešinimas bus atliktas tik gavus tam leidimą".

Elonas Muskas ir Donaldas Trumpas jaunesnysis suvienija jėgas, kad sukurtų naują socialinės žiniasklaidos platformą, kuri pašalintų „Facebook“ iš verslo. Paskelbta „Trump Force One“ per ateinančias kelias savaites bus paleista per „SpaceX“ sausio 20 d., 8.02 val. Muskas į orbitą paleido 60 „Starlink“ palydovų ir jų skaičius siekė 143. Tikimės, kad tai yra „Facebook“, „Twitter“ ir visoms kitoms Šachas ir Matas. Štai tiek šiai dienai...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1474 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.4/7
Viso komentarų: 2
0  
1 PlejadieteLina   (01.02.2021 21:23) [medžiaga]
Kaip visada - labai vertinga info, ACIU, VIRGIUI! (Pasidalinau filmuku ir RANDY CRAMER irasu).

Visada labai laukiu nauju irasu, siame Virgio tinklapyje!

''URANTIJOS Knyga''; ''ALATRA'' judejimas; kanalas ''KASIOPEJA'', nieko cia nuostabaus, kad apraizgyti Tamsiuju jegu, juk nera tarp musu NE VIENO, kurio Tamsiosios jegos nepaliete, neuzdejo kodu!

Su Meile - stipriai apkabinu Virgi, ir VISUS, uzeinancius i si tinklapi.

0  
2 laume   (02.02.2021 16:11) [medžiaga]
A.Diuma yra parašęs romaną ANŽAS PITU,---jame yra parodoma schema, kaip tam tikri niekadėjai už tam tikras paslaugas-šiuo atveju linos plejedietes, ramanauskienės , sližauskiene ir  visatos saulele t.t.--- kelių metų  šlovę socialinėse medijose, žiniaskaidoje--  atėjus laikui  TAS geradėjas  pareikalauja dirbti jam... tad  linute, kuri mokėsi tik pagalbinėje mokykloje- už šlove kelių kvailų suknelių ir atidirbinėja-- savo  nesąmoninę veiklą  ir nepasiektus tikslus -aiškina, kad ją klaidina tamsiosios jėgos----

Įdomu, kaip bus su aštaro nuotrauka jos  bukų eilėraščių knygutėje---  o kaip jos darbu aštaro komandoje???-

IR dar , tu lina, nedrįsk  manęs apkabinėti -- būdama super  bjauri [ pagal šio tinklapio doremi komentarą - veidelis tinka tik  paukščiams baidyti įkėlus į vyšnią]-   bjaurastimis gali  užkrėsti

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0