Trečiadienis, 24.04.2024, 12:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 19 » KRAJONAS - APIE KAI KURIAS CIVILIZACIJOS PASLAPTIS
14:27
KRAJONAS - APIE KAI KURIAS CIVILIZACIJOS PASLAPTIS

Laba diena mano brangieji. Aš - Krajonas iš magnetinės tarnybos. Sveikinu jus visus gavus neordinarinę informaciją. Šiandien pas mus meta-istorijos pamoka.

Aš jau anksčiau jums pranešiau kad senovės žmonės tai jūs – tiksliau jūsų įsikūnijimai, praėjusiuose gyvenimuose. Jums įdomu sužinoti ant kiek jūsų giminingumo šaknys siekia senovę ?

Jūs vyresni už senovės Graikiją, senovės Egiptą. Yra ir tokios sielos, kurios vyresnės už senovės Atlantidos gyventojus.

Priminsiu: Lemūrijoje gyveno per visą jos istorijos periodą iš vis 350 milijonų žmonių.  O dabar -  naujiena, netgi gal - siurprizas.

Beveik 221 milijonas senų sielų, kurios šiuo metu gyvena įsikūnijusios žemėje, buvo jau įsikūnijusios šioje planetoje dar prieš tai, kai užgimė Lemūrijos civilizacija.

Aš kalbu ne apie paskutinius šimtą tūkstančių metų, šios planetos meta-istorijoje, o apie tai kas buvo anksčiau šio periodo.

Tarpsnyje nuo 550 – 100 tūkstančių metų Žemės rutulyje jau gyveno protingos būtybės (ne visos jos buvo panašios į žmogų), organizuotos į civilizacijas.

Viso šešios civilizacijos praėjo savo vystymosi kelią, per tą laiko tarpsnį. Jų tarpe – Lumanijos, Arimorijos ir Choraijonijos civilizacijos.

Choraijonija tapo paskutinė iš jų, kuri užbaigė išaukštinimo iš materijos ciklą. Po to sekė žemyn ėjimo į materiją ciklas. Apie tokių ciklų egzistavimą, daugeliui Šviesos Darbuotojų (tai yra daugumas iš jūsų) yra žinoma.

Apie juos šiuolaikiniai žmonijai pranešė senovės ARIJAI (Arijiečiai). Būtent ARIJAI padėjo pagrindą šiuolaikiniai indoeuropiečių civilizacijai, pradėdami savo Šviesos Darbuotojų veiklą prieš 5,5 tūkstančių metų.  Jiems pavyko įgyvendinti PERIMAMUMĄ, KOKYBIŠKĄ PERĖJIMĄ , nuo taip vadinamos IKI ISTORINĖS civilizacijos (kaip vadina jūsų mokslininkai) į ŠIUOLAIKINĘ civilizaciją, kuri užgimė ne tik pas Šumerus ar senovės Egipte.

Civilizacijos židinius reikėjo atkurti po visą pasaulį. Kodėl ? Atsakymas toks: prieš penkis tūkstančius metų Uždanga sutankėjo paskutinį kartą (Virgio trigrašis: turima omenyje, kokybinis barjeras, tarp fizinio trimačio lygio ir keturiamačio - astralinio). Nukritęs ant planetos paviršiaus nežemiškas kūnas, pakreipė planetos sukimosi ašį. Ji prilygo 23 laipsnius. Po to įvyko ne tik įvairūs kataklizmai: žemės drebėjimai, vulkanų išsiveržimai, potvyniai, žemės plutos poslinkiai.

Svarbiausia – įvyko rimti pasikeitimai jūsų Erdvės-Laiko organizavime. ( Erdvės-Laiko kontiniume). Tai nėra surišta su meteorito nukritimu. Visa materija perėjo į visai kitą BANGINĮ DAŽNĮ dėl kitos priežasties. Kodėl ? Apie tai ir pakalbėsim.

Su kuo galima tai palyginti ? Panaudokime tokią analogiją. Sakysime žmogus per televizorių žiūri filmą, nustatęs jį ant atitinkamo kanalo. Staiga  netikėtai televizorius "gaudo” kitą kanalą ir prasideda visai kita transliacija. Vienas filmas pasikeitė kitu. Bet kas įdomu. Žmogus supranta filmo turinį, kažkuo šie filmai panašūs. Žiūrovas atsimena kai kurios herojus, ką jie veikė, bet va kiti herojai… Jie paprasčiausiai dingo. Ir žmogus po truputį užmiršo herojus iš filmo, kurį žiūrėjo kitu kanalu. Jam darosi įdomesnis šis filmas, rodomas esamu kanalu. Senas filmas, kartu su savo herojai išėjo iš atminties.

Krajonai – ar ne per daug apie filmus ? Jūs galite paklausti.

Draugai, klausymas iš tikro labai rimtas. Dabar jums pranešama labai svarbi informacija, kuri niekada nebuvo duota plačiai publikai. Jūsų akys vienos iš pirmųjų skaito šias eilutes. Prašau nenustebkite ir viską priimkite kaip priklauso Šviesos Darbuotojams.

Prieš vienuolika tūkstančių metų, po Atlantidos žūties, po taip vadinamo Pasaulinio potvynio ( iš tikro jis toks nebuvo todėl, kad vanduo apsėmė tik europinę dalį, Eurazijos kontinento.) įvyko Erdvės-Laiko kontiniumų pasislinkimas. To pasekoje į šį pasaulį, į ŠIĄ REALYBĘ, atėjo protingos būtybės iš kitų pasaulių….

Pratęskime analogiją su mūsų filmu. Įsivaizduokite kad keletą kompanijų paraleliai filmuoja skirtingus filmus.  Ir staiga …. dėl kažkokios priežasties, JIE PRIIMA KEISTĄ IR NETIKĖTĄ SPRENDIMĄ. Susijungti ir PRADĖTI FILMUOTI VIENĄ FILMĄ. Oi draugai!!! Patikėkit, tai padaryti ne buvo lengva. Nes visi jie filmavo visiškai skirtingus filmus: kas komediją, kas dramą, kas fantastiką, detektyvą ir t.t. Tai kas gi įvyko ? Sakysim – atsiranda Kažkas (Virgio trigrašis: kūrėjas, aukšto išsivystymo lygio būtybė), turintis lėšų ir galimybes, apjungti visas kino studijas (Virgio trigrašis: visos galaktikos, o gal visos erdvės-visatos ) ir sukurti SUPERFILMĄ.

Pasiūlymas iš kart buvo išklausytas su abejonėmis ir nepatenkinimu (Virgio trigrašis: pasiūlė kiekvienam Kūrėjui, duoti po gabaliuką savo energetikos bendram kūriniui). Juk kiekvienas autorius turi savo scenarijų ir savo filmo koncepciją. Bet tas KAŽKAS (Virgio trigrašis: mūsiškis kūrėjas) labai įtikinantis. Jis ne tik žinomas prodiuseris, bescelerių siela, jis ir  labai gerbiamas. Nei vienas jo kada nors pradėtas darbas  NIEKADA nesibaigė nesėkme. Ir štai po svarstymų ir diskusijų pradedamas filmuoti naujas filmas.

Rašomas naujas scenarijus, statomi nauji siužetai PO VISĄ PASAULĮ (Virgio trigrašis: visoje erdvėje-visatoje), perkamos dekoracijos ir sukviečiami GERIAUSI režisieriai ir artistai. Žodžiu užvirė darbas. SUPER PROJEKTAS VYKDOMAS. Jo kūrėjai taip įsijautė, kad net pamiršo apie savo senus filmus. Jums įdomu ar pavyko tas neįprastas filmas ?

Nustebsite, jei aš paskysiu, kad KIEKVIENAS IŠ JŪSŲ dalyvavo jo PLANAVIME ir SUKŪRIME ?!

Brangios Šviesos Būtybės! Visi jūs kas dabar skaito šias eilutes, buvote įsikūniję (ir ne kartą!!!)  periode, kuris buvo prieš 11-5 tūkstančius metų. Būtent tuo metu ir "filmavosi” tas "SUPERFILMAS,” apie kurį aš jums pasakojau.

Ar sugebės priimti jūsų sąmonė, kurią dar vis veikia ribojantys implantai tą, kol kas jums neįprastą idėją? Keturių erdvės-laiko kontiniumų -(Virgio trigrašis: visa tai kas yra būdinga, atitinkamai erdvei-visatai: materijos formos, matavimo vienetai, visi veikiantys dėsniai ir t.t.) BANGŲ DAŽNIŲ pakeitimas ir pervedimas jų į VIENĄ DAŽNĮ . Viso to rezultatas – VIENO ERDVINIO-LAIKINIO KONTINIUMO FRAGMENTO GAVIMAS. Draugai mano...Visa tai neįtikėtina ir fantastiška. Bet... būtent taip viskas būna.Keturi erdvės-laiko kontiniumai, transformavosi į vieną.

Jis jūsų istorijoje egzistavo šešis tūkstančius metų. Prieš penkis tūkstančius metų PROJEKTAS GAVO SAVO DVASINĘ IR LOGINĘ PABAIGĄ. Jam davė labai aukštą įvertinimą.

Bet "filmo” autoriai iki šiol negavo savo "Oskarų”, (draugiška Krajono ironija). Pagalvokite kodėl...

  Daugiau kaip prieš penkis tūkstančius metų visos "kinematografinės studijos” išsiskyrė. Kiekvienas erdvės-laiko kontiniunas buvo grąžintas į savo unikalų Erdvės-Laiko dažnį. Žinau daugelis ne kartą susimąstė; iš kur į knygų ir filmų pasaulį ateina tas kažkas labai pažįstamo, artimi ir tuo pat tolimi personažai.... Europietiški ir rytų Azijos drakonai.... Rusiški Slibinai.. Elfai, nykštukai...

Jie yra ir jų nėra. Kodėl jie vienu metu ir realūs, ir nerealūs? Neatsakinėsiu į šį klausymą, ne į jį galite pilnai atsakyti jūs patys... Tik pranešiu: kada įvykdomas ERDVĖS-LAIKO KONTINIUMO PERĖJIMAS į kitą bangų dažnį, VISI JO ATOMAI, MOLEKULĖS visi materialiniai kūnai, transformuojasi, kartu su juo...   Kitaip sakant, kiekviena "kino studija”, pasiima su savimi visas savo "dekoracijas” ir visus savo " aktorius”. Jie grįžta "namo”, nieko niekada neužmiršdami. Būtent tai ir įvyko žemės planetoje prieš 5027 metus. Keturi erdvės-laiko kontiniumai sujungti į vieną šešiems tūkstančiams metų, išsiskyrė ir kiekvienas  grįžo į savo dažnį.

Atrodo kaip ir viskas aišku. Na susijungė, "nufilmavo” vieną SUREPFILMĄ ir " išvažinėjo po namus”.  Viskas! Bet dėl ko visa tai buvo daroma? Ko siekė Autoriai, kokia didžioji idėja slepiasi šiame grandioziniame pastatyme? Atsakymas yra... O ką jeigu pasiūlyti sekančiai? Karma yra ne tik pas žmogų, bet ir .... pas planetą (Virgio trigrašis: žemės sąmonė, pagal Drunvalą). Jus tai stebina? Jūs tikite tuo? " Krajonai ! Juk karma įdirba darant klaidas, atliekant vienus ar kitus veiksmus... Tai yra judant. Planeta irgi juda ir klysta?

Atsakymas toks. Planeta ne klysta, bet vis dėlto juda materialiu pasauliu. Judėjimas materialiame pasaulyje sukuria karminę NAŠTĄ, kuri padeda jei LEISTIS ŽEMYN Į MATERIJĄ (negatyvas).

O kaip kitaip? Jei tu tempi su savimi nereikalingą svorį, greičiau gali nugrimzti į dugną. Jis traukia žemyn. Na štai tu jau dugne. Paslaptingos jūros dugne, kur dar niekada nebuvai. Čia saugojami stebuklingi artefaktai. Tu surenki juos ir įvykdai savo misiją. Laikas grįžti. Kaip dabar pasielgti, kad nedelsiant iškilti į paviršių? Tai aišku – atsikratyti nereikalingo svorio nuo nugaros, kurį pasiėmė su savimi dėl greito nugrimzdimo. Taip ir dvasinis pakylėjimas... Sunku pakylėti, kai karminis svoris traukia žemyn į materiją. Ir ne tik žmogui, bet ir planetai. Planeta – gyva ir jūs tai seniai žinote. Taip pat supraskite – kiekviena planeta turi savo karmą. Savo nusileidimo į materiją patirtį. Kad planetinė Siela galėtų pakylėti, jai pridera atidirbti savo karma. Maksimaliai " palengvinti” ją. Ir tada atsiranda pasiruošimas Pakylėjimui. Visos tos protingos būtybės, kurios atėjo į jūsų pasaulį susijungus keturiems erdvės-laiko kontiniumams, turėjo " karminius mazgus” su žmonių civilizacija ir pačia planeta.

Kad neutralizuoti uždirbtą karmą, toms būtybėms reikėtų išskirti atitinkamą laiko tarpsnį  iš planetinės istorijos, dabartiniame realybės koridoriuje ( Virgio trigrašis: sugaišti mums ir taip brangų laiką).

Bet iš kur jį paimti? DIDŽIOJO EKSPERIMENTO LAIKAS RIBOTAS – tai viena iš pagrindinių sąlygų, kurias sau pastatė Eksperimento Autoriai, tame tarpe ir JŪS, brangieji mano Šviesos Darbuotojai, įsikūniję čia Angelai, iš Didžiosios Centrinės Saulės ( Virgio trigrašis: Galaktikos cento). Prašau jūsų draugai, net mintyse nei sekundei nuo mūsų neatsiskirkite, galvodami kad toje Uždangos pusėje – mes Autoriai, o kitoje pusėje jūs tik dalyviai ir vykdytojai. Atsiminkite! Jūsų Dieviškasis Aš – čia su mumis. Jūs - pilnateisiai Didžiojo Eksperimento AUTORIAI IR ĮKVĖPĖJAI. Jūs tie – kas suplanavo . Jūs tie – kurie garbingai baigia šį Eksperimentą. Ir jūs tie – kuriuos taip myli Šviesos Šeima, kurių čia laukia su nekantrumu.

Leisiu sau dar vieną analogiją. Įsivaizduokite, kad viename tyrimų institute yra unikali labai brangi  įranga – vienintelė pasaulyje (pavyzdžiui, kaip jūsų adroninis kolaideris). O tyrinėtojų šimtai... ne netgi tūkstančiai. Kiekvienas nori pravesti savo bandymą, kad prastumti savo mokslinį darbą. Taip ir mūsų atveju. Eksperimento laiko rėmai, riboti. Ir staiga pasitaiko galimybė atlikti tyrimus iškart keliomis kryptimis ir gauti rezultatus svarbius visiems dalyviams.

Erdvės-laiko kontiniumo perkėlimas buvo praktikuojamas ir anksčiau. Sudėtingumą sudarė ne technologinė klausimo pusė -  o keturių kontiniumų BANGŲ PERVEDIMAS į VIENĄ DAŽNĮ. Patikėkite mūsų Galaktikoje yra daug Meistrų, galinčių kurti dar didingesnius dalykus, kuriuos žmogaus būtybės pripratusios vadinti stebuklais.

Žmonės apdovanoti absoliučia valios laisve – skirtingai nuo kitų protingų būtybių, atvykusių tada į jūsų pasaulį. Pavyzdžiui Elfų, Drakonų, Nykštukų civilizacijos tokios galimybės neturėjo. Jų jiems nesuteikta kūrėjo. Juk pas kiekviena protinga būtybę - turi savo misija ir įsikūnijo materialiniame pasaulyje tikslus. Konfliktas tarp skirtingų pasaulių ir skirtingų laisvės lygių būtybių galėjo iš pagrindų pakeisti istorijos eigą.

Netgi egzistavo pavojus, kad žmonija  galėjo būti nušluota nuo žemės paviršiaus. Ir tada Eksperimentą reikėtų pradėti iš naujo.Kitaip sakant sudėtinga buvo, ne apjungti  erdvės-laiko kontiniumus, o PROGNOZUOTI to rezultatus, tolimesnes pasekmes. Klaida galėjo sukurti nenorimą ateities variantą, kuris jau turėtų pilnas teises REALIAI egzistuoti kitų Realybių Koridoriuose. ŽALA GALĖJO BŪTI PADARYTA - VISIEMS KETURIEMS ERDVĖS-LAIKO KONTINIUMAMS. Potencialiai, nenorima ateitis galėjo atvesti prie nulinės galimybės Žemės planetai kada nors pakylėti dabartiniame kosminiame cikle, persverdama daugkartinius pliusus, kuriuos spėjo įdirbti Eksperimento Autoriai. Ir tada vėl reiktų įnešti korektyvas į bendrą Didįjį Planą.

Bet ačiu visai Šviesos Šeimai, nes ta Eksperimento dalis baigėsi laimingai. Kaip ir planavosi, protingų būtybių rūšys sėkmingai atidirbo savo karma. Protingos būtybės susijungė į vieną sąjungą, užmiršdami savo nuoskaudas ir tarpusavio karus. Tie, kurie anksčiau siekė sunaikinimo tarpusavyje, dabar tapo draugai amžiams. Tokios draugystės gali pavydėti šiuolaikiniai žmonės.

Pavyzdžiui, kai kurios protingos dvikojės būtybės, taip pamilo kai kurias galingas sparnuotas būtybes, kad net iki šiol palaiko glaudžius draugiškus ryšius. Kažkas iš Dvasinio pasaulio švelniai  "nupučia pūkelius", nuo įsikūnijusių pečių. (Virgio trigrašis: čia kalbama apie žmonių ir drakonų didelę draugystę, apie tai pasakojo ir Indigo, atsakydamas į klausymus). Šnibžda jiems palaikymo žodžius. Tie sparnuotieji draugai laukia.... laukia kada gi jų Dvasiniai  broliai atkreipsit į juos savo dėmesį, prakalbėsit su jais, atsiminsit bendrą didvyrišką praeitį...

Paminklas Drakonui Londone kurį pastatė Tampieriai. Tie patys Magdalinos ir Radomyro gynėjai Šviesos riteriai, Vyčiai.


Daugumas iš jūsų, kas atsimins ne atsilaikys nuo ašarų, mano brangieji... Pas kitus tokie atsiminimai iššauks didžiulius pasikeitimus jų gyvenime. Permainas į gerą... Ir atves į žymiai pilnesnį supratimą to kas vyksta dabar, dabartinius įvykius.

Taip... Buvo karai, laimėdavo tai vieni tai kiti. Kare matote yra nugalėtojas ir pralaimėjęs. Tai iš žmogiškosios pasaulio supratimo pozicijos. Iš Dvasinio pasaulio pozicijos karas - tai pasirinkimas protingos būtybės, nusileidusiai žemyn į materiją. Sunkus kelias per tamsą... Ir nugalėtoju gali tapti tas, kuris sugebės atsisakyti nuo karo, kaip konflikto sprendimo priemonės... Žmonės galų gale laimėjo kare. Susiformavo žmonių imperija. Dabar aš kalbu apie Europą, apie visą Europos teritoriją iki Uralo kalnų. Bet tai buvo gana keista pergalė... Viena rasė pralaimėjo... Viena prieš keturias... Pralaimėjo ir išėjo... Išėjo tam kad paskui paimti revanšą. Revanšas iš kito išmatavimo. Driežai       

 Reptilijų civilizacija... Ši tema dažniausia pašnibždomis būdavo svarstoma ezoterikų, Šviesos Darbuotojų tarpe. "Slaptieji ne draugai", "Dar vieni žmonijos giminės priešai"...."Energetiniai telepatai".. (Virgio trigrašis: taip vadinosi knygos, kuriose buvo rašoma apie juos)

Na ką gi apšvieskime tą kausimą apie driežus. Kas jie? Iš kur ir kodėl atėjo į Žemės planetą? Galvoju ši tema domina daugelį Šviesos darbuotojų.

Visas reikalas tame, kad reptilijos atėjo ne keturių erdvių-laikų kontiniumo perkėlimo metu. Jie - būtybės iš mūsų erdvės-laiko kontiniumo, iš mūsų pasaulio. Protingi driežai atvyko į Žemę "Merkabax" pagalba (Virgio trigrašis:Šis žodis sudarytas iš trijų žodžių: Mer, Ka, Ba. Mer - reiškia specifinius šviesos virpesius ir yra susijęs su antrąja čakra, balansuodamas seksualinę energiją. Šis laukas sukuriamas specifinėmis kvėpavimo technikomis. Ka - reiškia Aukštesnįjį Aš ir yra vienas iš 5 subtiliųjų kūnų.Ba - yra siela gimusi individe; astralinis kūnas, natūrali siela, pereinanti visus atgimimo ir reinkarnacijos ciklus). Jūs nustebę?


Ne, negalvokite: driežų civilizacija nemokėjo aktyvuoti savo MERKABŲ - nes  tai gali daryti tik tos būtybės, kurių širdyje meilė. O driežų širdyse jau nebuvo jokių teigiamų emocijų. Todėl jie sukūrė DIRBTINAS MERKABAS su kuriomis išmoko persikelti po visą mūsų erdvės-laiko kontiniumą.


Ir atvyko į planetą su vieninteliu tikslu - užkariauti ją, gauti KRISTALINES brangenybes, kuriomis taip turtinga Žemė. Apie kokius kristalinius turtus eina kalba - sužinosite kituose mūsų susitikimuose. (Virgio trigrašis: apie tuos kristalus, kurie turi sukaupę savyje visą informaciją ir atmintį, visų būtybių kurios kada nors gyveno Žemėje).    

 Kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad Driežams buvo žinoma žymiai daugiau apie Žemės planetą, nei joje gyvenantiems įsiveržimo metu. Tame tarpe ir žmonėms. Tuo labiau driežams skubiai reikėjo gyvenamosios erdvės, todėl kad senei prarado savąja planetą ir klaidžiojo po Galaktiką, parazituodami ant įvairių protingų būtybių, naudojosi jų planetomis ir energijomis.

Reptilijos žinojo apie žmonių egzistavimą, bet nežinojo apie naujus žmogaus sąjungininkus, kurie atsirado po erdvės-laiko kontiniumo perkėlimo. (Virgio trigrašis: Drakonų, kurie labai myli žmones). Būtent žmonių sąjunga su protingomis būtybėmis ir kitais, susilpnino reptilijas.

Nežiūrint į aukštą jų apsiginklavimo lygį, daugkartines pergales, reptilijos galų gale pralaimėjo karą ir buvo priverstos skubiai ieškoti sau buveinės. Jėgų įsiveržti į kokią nors kitą planetą nebeliko. Ir čia atsitiko neįtikėtina. Tarp driežų pradėjo atsirasti tokie individai, kurie mokėjo valdyti neįprastais magijos sugebėjimais. 

Reptilijų civilizacija gavo galimybę pasilikti planetoje, pavirtus nematoma rase. Ne, driežai ne nustojo egzistavę materialiame pasaulyje. Iki dabar turi fizinius kūnus. Patyrę pralaimėjimą, agresoriai nuėjo po žeme, pakeitę savo bangų dažnį, savo vibracijas.

Gavosi taip: jie yra ir jų nėra. Driežai įgavo savo savotišką pasaulį. Iš ten užslėpę pyktį, jie pradėjo įgyvendinti savo klastingą planą. Valdantys telepatiniais sugebėjimais, darė poveikį ant žemės gyvenantiems. Tarp žmonių ir kitų protingų būtybių, tuo metu gyvenusių, buvo tokie, kurie valdė nepaprastais ekstra-sensoriniais sugebėjimais. Klastingas driežų planas buvo atskleistas. Žemės būtybių sąjunga priėmė sprendimą, pastatyti savotišką apsauginį ekraną - jėgos lauką. Tam buvo panaudota didžiuliai energetiniai ir materialiniai resursai. Planas pavyko. Apsauginis ekranas buvo sukurtas. Jis prabuvo beveik 350 metų. 


  Telepatinis driežų poveikis buvo neutralizuotas. Bet po to...Išėjo iš gyvenimo tie kas sukūrė Energetinį ekraną. Žmonių ir kitų rasių atstovų ryšiai ėmė silpti. Protingos būtybės, atėjusios iš kitų erdvių-laikų kontiniumų, pradėjo išmirti. Liko tik žmonės...

 Pagaliau atėjo laikas kada apsaugos laukas nustojo veikti. Taip išmušė driežų civilizacijos valanda. Keršto saldumas palietė klastingas širdis.    

Reptilijos  pradėjo veikti  žmonių  žemutinius energetinius centrus, iššaukiant  jų širdyse neapykantą ir agresiją. Prasidėjo nesutarimai, karai tarp žmonių... Žemutinių energetinių centrų akcentavimas ir pastovus poveikis privedė prie to, kad aukštesniosios čakros buvo naudojamos vis mažiau.  Palaipsniui jos pilnutinai užsiblokavo. Sekė dvasinė ir intelektualinė degradacija.  Vis  rečiau tarp žmonių gimdavo dailininkai,  mąstytojai, mokslininkai. Vis dažniau – agresyvūs karai. Su laiku žmonės ėmė virsti paklusniomis marionetėmis.

Planetoje susiformavo žmonių imperija. Žmonės tapo pasaulio valdovais.  Bet iš tikro jie  vykdė svetimą valią.  Valią tų,  kurie klastingai valdė žmonėmis iš kito išmatavimo, prabudinantys pačius žemiausius instinktus. Ir štai atėjo žmonių šiuolaikinės civilizacijos era.

Kaip jūs galvojate – baigėsi reptilijų civilizacijos poveikis žmonėms, tame tarpe ir jums? Dabar sužinosite tiesą, kuri nėra maloni.  Daugumai – netgi nepriimtina. Sunku patikėti tuo, kad kažkas veikia tavo kūną ir  sąmonę.  Bet vis dėlto – tai taip.

DRIEŽŲ CIVILIZACIJA IKI ŠIOL SIUNČIA SAVO ŽEMO DAŽNIO SPINDULIAVIMUS IŠ ASTRALINIO PASAULIO, KURIE  NEGATYVIAI VEIKIA ŽMOGAUS KŪNĄ IR PROTĄ, IŠŠAUKIANTYS PYKTĮ, AGRESIJĄ, RASINĘ NEAPYKANTĄ, GERŲ SANTYKIU NENORĄ, SUDARYTŲ MEILĖS PAGRINDU.

NA O DABAR – DĖMESIO!  Dabar svarbus momentas temos supratime. Šiuo metu atsiras žmogaus būtybių  kurios pasakys – „Krajonai, tu ar tas kuris perduoda žinias per tave KLYSTATE, MANĘS NIEKAS NEGALI  VEIKTI. AŠ TAI ŽINAU IR JAUČIU." Ir jūs teisūs brangieji mano. Buvo laikai kada žmonės papuolė po totalia žemutinių energijų kontrole, tame tarpe ir tų kurias spinduliavo reptilijos.  Bet tas laikas praėjo. Vis daugiau ir daugiau žmonių atsibunda. Atsisakymas nuo  egoizmo, meilės vardan – MOMENTALIAI pakelia žmogaus  vibracijų lygį. Ir tada žemo dažnio energijos NETURI JOKIO POVEIKIO jam. 

Patikėkite. Tai tikrai taip. Kai tik žmogaus širdyje pražysta tikros meilės gėlytė, kiekviena jo ląstelė, kiekvienas jo  atomas, kiekviena mažiausia dalelytė pradeda vibruoti dažniu, kuris nepavaldus žemoms energijoms. Jau ne vienam tikram Šviesos Darbuotojui ne paslaptis, kad  dabar į planetą ateina Naujos Energijos, Naujos  Eros Energijos, kurios neša Pašviesėjimą, Meilę, Harmoniją.  Jos atkuria žmogaus  dvasingumą, prabudina eiti Šviesos Keliu. 

Šių energijų atėjimas atneša džiaugsmą visu Šviesos  Darbuotojų širdyse, visų žmonių, kurie eina meilės ir dvasingumo keliu.Šių  energijų vibracija daro neįmanomą tolimesnį egzistavimą visų gyvybės formų, kurių pagrindą sudaro negatyvas – tų kurie dar vis dirba žemu bangų dažniu.  Prie tokių gyvybės formų priskiriamos  ir robotizuotos būtybės, įvairūs astraliniai demonai ir aišku driežų civilizacija – visi jie praeina savo ne paprastą  evoliucijos kelią...

Tai kas gi tokie – tie driežai? O svarbiausia - kodėl juos į planetą prileido Šviesos Šeima? Juk jūs puikiai suprantate, kad  be Eksperimento Autorių sutikimo,  niekas čia negalėjo atsirasti šiame pasaulyje... Siūlau atsiminti užduotį, kuri stovėjo pieš mus  tada, 11 tūkstančių metų atgal. Reikėjo pravesti greitą pasinėrimą atgal į materiją. Netgi Atlantidoje nesigavo padaryti uždangą (Virgio trigrašis: kokybinį barjerą) ant tiek tankią, kad pasirinkimo laisvė galėtų tapti absoliuti. Melchizedeko Ordino, Aloros Ordino žyniai Atlatidoje, valdė galimybėmis laisvai papulti už Uždangos (Virgio trigrašis: apie tai rasite  straipsnyje Drunvalo Melchizedekas) ir laisvai naudotis Dvasine informacija.  11 tūkstančių metų  atgal planavosi išvesti civilizaciją į žymiai materializuotą lygį.  Kad tik kai  kurios atskiros būtybės galėtų bendrauti su Dvasiniu pasauliu. Likusieji pagal Eksperimento taisykles ir   pačių Eksperimento dalyvių išankstinio sutikimo, tokios  galimybės nesuteikiamos.

Ir čia aš norėčiau nutraukti pasakojimą, todėl kad tai apie ką aš toliau kalbėsiu, Šviesos Šeimoje tapo diskusijų objektu. Tada (iš jūsų požiūrio taško, 11 tūkstančių metų atgal) vyko ginčai dėl tolimesnės Eksperimento eigos.

Uždangos tankumą galima buvo sukurti, visiškai pašalinus fizinius organus žmogaus galvoje, atsakingus už bendravimą su aukštesniaisiais energetiniais centrais (Virgio trigrašis: čia tikriausiai su Čakromis). Tai, kas dabar  dažnai įvardijama kaip „trečiosios akies likučiai", tai yra – kankorėžinė liauka. (Virgio trigrašis: ta pati, kurią blokuojate rytais valydami dantis su fluoro turinčiais gaminiai, Skaityk „Reptilija – manyje").  Bet tada, jeigu tai būtume padarę, po pakilimo iš materijos proceso pradžios, reikėtų iš principo naujų būdų sudarant galimybę susijungti su Dvasiniu pasauliu.

Ir vienas ir kitas kelias, būtų surišti  su didžiuliu sunkumu, pavoju. Todėl buvo rastas kompromisinis sprendimas – LAIKINAI BLOKUOTI AUKŠTESNIĄSIAS ČAKRAS. Kai kurie Šviesos Darbuotojai aš galvoju jau suprato apie ką  kalbės Krajonas...  Na aišku. DRIEŽŲ CIVILIZACIJA BUVO PAKVIESTA Į PLANETA TAM, KAD ĮVYKDYTŲ JŪSŲ ČAKRŲ BLOKAVIMO UŽDUOTĮ. Ir kas iš viso šito gaunasi mano brangieji?

Reptilijos – mūsų darbo partneriai. Ar ne taip? Būtent jūsų Aukštesnysis Aš nusiuntė pakvietimą, Aukštesniajam Aš reptilijų civilizacijos. Ir tas pakvietimas su Didele meile ir džiaugsmu buvo priimtas. Tai netik dėl to, kad reptilijų civilizacijai buvo suteikta galimybė sudalyvauti Didžiausiame Eksperimente.  Ne. Driežų civilizacija visiškai netekusi teigiamų emocinių laukų, taip jiems buvo suteikta galimybė pasveikti, išsigydyti. Driežai „užsikrėtė" materija ant tiek, kad jų pakilimas į Dvasinį Pasaulį pasidarė neįmanomas be ekstra ordinarinių priemonių. 

Ar žinote kas įvyko toliau, kai driežai prieš 8054 metus gavo galimybę manipuliuoti žmonėmis? O nieko neįvyko. Jie pradėjo tenkintis kerštu, bet paskui suprato, kad JIEMS NĖRA TOLIAU KUR JUDĖTI. Daugkartiniai bandymai išsiveržti iš Žemės planetos  astralinio pasaulio baigėsi nesėkme. Taip – driežai kažkuriame etape pavertė žmones savo marionetėmis. Bet po to ir patys suprato, kad be žmogaus jie - niekas , „nulis be pagaliuko". 

Todėl, kad gyvenimas jų savotiškame pasaulyje, virto bereikšme keršto tėkme, niekuo nemotyvuota agresija ir pykčiu, kuris su laiku nustojo nešti pasitenkinimą. Driežų vadovai palaipsniui pradėjo suprasti, kad  civilizacija priėjo ne šiaip sau aklavietę..Ji SPĄSTUOSE, iš kurių ištrūkti neįmanoma. Ir štai tada, pas dalį driežų gimė nauja idėja.

NUSTOTI NEGATYVIAI VEIKTI ŽMONES. Kai kurie, labiau radikalūs atstovai pasiūlė net sureguliuoti kontaktus su žmonėmis (Virgio trigrašis: kontaktas buvo 1999 metais gruodžio mėn. Švedijoje. Reptilijos vardas Laserta.  Straipsnis apie tai aukščiau). Ir aptarti susidariusią  situaciją. Jiems tapo aišku, kad iš tikro jie KAŽKAIP PRIKLAUSO NUO ŽMONIŲ.  Kad būtent žmonių dėka jie atsidūrė spąstuose.

Prieš 9719 metų Driežų civilizacija į šią planetą atėjo labai piktomis ir agresyviomis būtybėmis. Dabar, po daugiau kaip 8 tūkstančių metų savo savitame pasaulyje jie pasikeitė. Jiems pasidarė prienami DVASINIAI PERGYVENIMAI, sąžinės kančios. O svarbiausia – pas daugelį pradėjo atsirasti teigiamų emocijų užuomazgos. Suprantate prie ko mes einame brangieji mano?

Pas driežus prasidėjo išgijimo procesas. Ir mes turime pajusti didelį džiaugsmą.  Todėl kad reptilijų širdyse pradeda atsirasti pirmieji tikros meilės daigeliai. Prie to privedė bandymai, kuriuos jie praėjo. Reptilijų civilizacija pridariusi tiek daug blogio daugeliui rasių ir planetų,  kol kas nelabai supranta kas su jais darosi. Protingi Driežai pradėjo keistis. Jų vaikai moko suaugusius kaip reikia teisingai gyventi. Ir žinote, kai kurie suaugusieji paklauso išmintingų vaikų žodžių. 

 Ar ne taip darote ir jūs, brangios žmogiškos būtybės? Aš turiu omenyje jūsų vaikų patarimus.  Suprantu, kad daugumas supranta, kokios išmintingos širdys tų, kurie neseniai atėjo pas jus iš kitų Dvasinių pasaulių. O tie stebuklingieji, „Kristaliniai" (Virgio trigrašis: Indigo vaikai, kurie gimsta po 1990). Mylėkite juos. Mylėkite visa širdimi. Supraskite juos. Klausykite jų. Kartu jūs sukursite tai, kas vieniems jums ne pagal jėgas. 

Na štai Krajonai, kalbėjai apie driežus, o dabar apie mūsų vaikus. O kodėl ir ne? Ar gi jūs nesupratote kas mus jungia? Eksperimentas – taip. Didysis planas – taip. Meilė – taip. Bendras išgijimas – taip. Bendras pakilimas iš materijos – taip. Matote kiek daug taip, kiek daug mus jungia su jais. Tai reikia branginti ir suprasti vieningumo svarbą. Tai ką gi draugai. Ar vadinsime mes driežus žmonijos priešais? O gal taip jau negalvosime. STOKIME Į ANGELŲ ATKELIAVUSIŲ NUO CENTRINĖS SAULĖS POZICIJĄ. Ir padėkokime slaptiems telepatams, juk jie leido jums išsaugoti fiziniame plane tai, ko dabar jums oi kaip prireiks. Tie taip vadinami „trečios akies likučiai" labai reikalingi žmonėms, tiems kas bendrauja su Dvasiniu pasauliu. Ir tiems kas tik dar užsinorės bendrauti. Ir netgi tiems kas to neišdrįs daryti šiame įsikūnijime. Nes iš paskos eina vaikai, anūkai.

Ir čia gražiausiosios būtybės galės netik bendrauti su Dvasiniu pasauliu, net ir KURTI NAUJUS PASAULIUS. Štai kodėl buvo svarbus tas „Superfilmas" kurio pavadinimas  - „ Po pasaulinio potvynio". Visi jo kūrėjai ir dalyviai suvaidino pagrindinę sceną, be kurios neįmanomas finalas ir naujas spektaklis.

O dabar juos nepelnytai užmiršo. Tiksliau – dar neatsiminė. Žinote kol kas gana istorijos, nes aš galiu nesustoti o mano partneris manęs nesustabdys. Dabar į visa tai jūs jau žiūrite visiškai kitaip.  Iš Angelų, atėjusių nuo Didžiosios  Saulės, pozicijos. Tų, kurie ryžtingai žengia į priekį ir vedasi su savimi kitus.

Taip draugai aš nepamiršau pačio svarbiausio, atsakykite man, kodėl šio " Superfilmo" autoriai iki šiol dar negavo savo apdovanojimų "OSKARŲ". Ne dėl to, kad Didysis Eksperimentas dar ne pasibaigė... Paprasčiausiai todėl, kad daugelis jo režisierių ir aktorių dar nešioja žmonių kaukes, įsikūnijus šioje planetoje. Jūsų " Oskarai" laukia jūsų draugai, kada jūs grįšit čia, už Uždangos. Jūs labai atsakingos Šviesos būtybės. Todėl jūs dabar ten - kur sprendžiasi Visatos likimas... Ir tai mano brangieji, taip yra. 

Su meile jūsų Krajonas


Peržiūrų: 12267 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/19
Viso komentarų: 2
0  
1 PlejadieteLina   (19.01.2012 00:43) [medžiaga]
Krajonas yra svariausias kanalas. Visa Jo perduodama info yra Tiesa.
Dievai - Kurejai, t. y. Sviesos Darbuotojai keliauja per visas Eras, su ypatingom savo misijom, ir visi su skirtingomis. Visi Sviesos Darbuotojai yra Gime is Trejybes. Ju Tikrieji Namai yra Didzioji Centrine Saules sistema, amzinoji Rojaus Sala.
MERKABA susiformuoja zmogui virs galvos, auroje, tada zmogus su savo fiziniu kunu gali skristi i kitus lygmenis. Bet tam turi ateiti laikas.

0  
2 akašandrius   (01.11.2012 16:08) [medžiaga]
Kam įdomu yra knyga "Kelionė namo".
Šį romaną-parabolę parašė bendraautoriai - visiškai materialus žmogus Lee Carrollas ir bekūnė dvasia Krajonas.

http://sviesoskeliu.blogspot.com/2012/08/kelione-namo-lee-carroll-krajonas.html

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0