Penktadienis, 29.03.2024, 11:13
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Kovas » 23 » KRAJONAS -APIE KATASTROFĄ JAPONIJOJE
21:01
KRAJONAS -APIE KATASTROFĄ JAPONIJOJE

Sveiki, mano brangieji, aš esu Krajonas iš magnetinės tarnybos. Dabar pasaulio atmosfera pritvinkusi baimės, ir ryšium su tuo aš noriu jums perduoti vilties siuntinį. Sausio mėnesį aš sakiau, kad šių metų skaičius – 4. Tai Gajos skaičius … viso to, kas susiję su mūsų Žeme. (Virgio trigrašis:Gaja – Žemės personifikacija, Motina Žemė). Aš taip pat jums tada priminiau, kad vandens masės, susidarančios tirpstant poliariniams ledynams, persiskirsto nuo polių į okeanus priklausomai nuo šio proceso greičio, ir tai sukelia žemės drebėjimus ir vulkanų išsiveržimus. Aš pacituosiu jums šio pranešimo dalį:

„Dabar aš vėl kartoju: tai ne bausmė žmonijai. Tai, kas šiandien vyksta planetoje, nėra paskutinis Gajos žingsnis sunaikinant žmonijos civilizaciją. Aš sakau tai, nes šiuo metu girdisi pranešimai iš lūpų tų, kurie nori mus užklupti netikėtai, nustebinti ir išgąsdinti, bet tai ne tas, kas vyksta iš tikrųjų. Tai kas vyksta dabar Žemėje yra permainos, kurios sukurs kitokią planetą, ir ši planeta egzistuos ilgą laiką, suteikdama jums tai, kas būtina…"

(http://www.kryon.com/k_channel11_boulder.html)

Ir štai nelauktai prieš mus mėnuo, kurio skaičius yra 3 (kovas). Skaičius trys yra katalizatorius. Katalizatorius yra tai, kas pagreitina pokyčius kokioje nors medžiagoje. Kiekvienas, suprantantis numerologiją, galėtų atspėti, kad šį mėnesį Gajoje vyks pokyčiai, taip kaip ir netrukus ateisiantį mėnesį, kurio numeris 5 (gegužė).  

Tie, kurie yra dabar šioje malonioje šalyje (Japonijoje), ir kuriuos palietė ši katastrofa, nėra taikiniai Dievui, tiesiog jie yra toje vietoje, kurioje visada buvo sąlygos, idealiai tinkančios permainoms, vykstančioms Gajoje, vietoje, kur galimi vulkanų išsiveržimai ir žemės drebėjimai. Lygiai taip kaip ir jų kaimynai, gyvenantys priešingoje okeano pusėje, Pietų Amerikoje; tai vietos, kurias jie pasirinko gyventi. Užuojautos banga, kurią pagimdė ši katastrofa, yra labai reikšminga, nes sukuria sąlygas svarbiausioms permainoms planetoje, ir jūs jau imate jas matyti.

1. Imkime ir akimirkai prisiminkime, jog Dvasia žino ne daugiau, negu jūs, kada turi įvykti panašūs įvykiai. Vienintelis dalykas, ką mes žinome, tai potencialios galimybės, kurios grindžiamos Žmonių sąmone ir jų skleidžiamais energetiniais signalais. Mes žinojome, žemės drebėjimas Pietų Amerikoje turi greitai įvykti, ir mes kalbėjome apie tai Čilėje prieš metus iki įvykstant katastrofai. Dėl žemės drebėjimo Japonijoje irgi yra panašiai, buvo potencialios galimybės tam, o taip pat turėjo reikšmės numerologija. Tačiau detalės Dvasiai visiškai nežinomos, ir tai galėjo įvykti metais anksčiau, negu įvyko, arba visiškai neįvykti.  Tai yra pasekmės to, kas vyksta Žmonijos sąmonėje. Viską nulemia jumyse vykstantys pasikeitimai.

Mano brangieji, siųskite užuojautos energiją tiems, kurie yra šioje saloje, šios tautos žmonėms, palinkėkite jiems jėgos ir valios, kad jie dabar padarytų pažangą, tapę dar stipresni katastrofos išdavoje. Padėkite jiems susivienyti meilėje, tuo metu, kai jie priešinasi praradimams ir išsiskyrimams. Šiais momentais BŪKITE jiems šeima.

Suvokite, kad visi žmonės, dalyvavę pastarųjų dienų įvykiuose, Akašos kronikų lygyje absoliučiai žinojo apie tai, kad jų potencialai neleistų jiems pasilikti čia po 2011 metų.

Anksčiau mes apie tai kalbėjome. Gimimo metu jūsų potencialios galimybės to, ką galėtumėte nuveikti planetoje, yra gerai žinomos.  Tai ne pranašavimas, o greičiau jūsų potencialų pamatymas. Turint tai omenyje, šie puikūs Dievo aspektai (Žmonės) atėjo į šią planetą kaip dvasinė šeima, ruošdamiesi dalyvauti vienoje iš didžiausių katastrofų planetoje. Jie žinojo, kad tai atves į dideles permainas, taip iš tiesų ir atsitiks.

Pagerbkite jų gyvenimus ir žinokite, kad VISI jie dabar yra Namie. Dabar siųskite energiją tiems, kurie pasiliko, kad jie galėtų surasti ramybę sieloje, suvokdami, jog tie, kuriuos jie prarado, padarė planetai kai ką nuostabaus. Planetos kristalinėje gardelėje jie pakėlė užuojautos energijos lygį. Jie padarė savąjį darbą ir leido jums padaryti savąjį.

2. Ar suvokiate dabar ką aš jums sakiau daugiau kaip prieš dešimt metų, apie alternatyvios elektros energijos šaltinius? Vien šis įvykis atves prie jūsų atominės energetikos vystymo programų uždarymo daugeliui metų į priekį. Dabar atėjo momentas pakartoti tą, ką mes jau kalbėjome anksčiau:

Dvasia nežaidžia su Žmonija. Žmonės laisvi daryti ką jie nori, pasiremdami sąmone, besivystančia kartu su jų pačių vibracijomis. Tačiau jau daug metų mes kalbame apie alternatyvius ir realiai įgyvendinamus būdus elektros energijos gamybai jūsų miestams. Mes tą sakėme jau ne kartą ir jūs galite rasti žinių apie tai mano praeituose perdavimuose. Galbūt dabar jūs suprantate, kodėl mes sukoncentravome dėmesį šiai temai, nes šis žemės drebėjimas parodė pavojų, kuris gresia visam pasauliui tuo atveju, jeigu jūs toliau vystysite branduolines programas. Paklausykite: jums jau nėra poreikio šioms technologijoms. Jos neatneš jums naudos.

Energijos gamyba branduoliniuose reaktoriuose – labai brangus ir pavojingas būdas. Viskas, ką atlieka atominė elektrinė – tai sukuria garus. Mes dar kartą sakome jums, kad jūs galite panaudoti tuos resursus, kuriuos ruošiatės skirti naujų atominių elektrinių statybai, žymiai geresnių būdų elektros energijai gauti ištyrimui, kurie būtų saugūs ir beveik nekenksmingi aplinkai.

Geoterminė energija: jums po kojomis yra gausybė šilumos.

Jūs galite sukurti tiek garų, kiek jums bus būtina, neribotą laiką. Prisiminkite, kad dabar yra egzotiški skysčiai, kurie užverda daug greičiau, negu vanduo. Jeigu panaši katastrofa įvyktų vienoje iš geoterminių elektrinių, blogiausia, kas galėtų įvykti, tai jos sugriovimas, ir tada jūs paprasčiausiai pastatytumėte kitą.

Jūsų jūrų pakrantėse yra gausybė potvynių – atoslūgių, bangų energijos. Sala, kur gyvena japonai, yra puiki vieta gaminti elektrą, išnaudojant potvynius – atoslūgius ir bangas. Dar kartą kartoju: blogiausia, kas galėtų įvykti su šiomis elektrinėmis, tai būtinybė jas rekonstruoti. Nesukeliant jokio pavojaus tiems, kurie gyvena aplinkui. Ar pasitarnaus ši katastrofa jūsų transformacijai, tam, kad jūs pagaliau pamatytumėte, jog šios galimybės yra visiškai realios ir įgyvendinamos? Avarijai atominėje elektrinėje buvo leista įvykti todėl, kad jūs pagaliau sustotumėte ir pakeistumėte kryptį. Tik laikas parodys, ar verta tam dėti pastangas. Tačiau labai dažnai tik įvykusi katastrofa priverčia Žmoniją pamatyti tai, kas yra akivaizdu … ir žada kažką geresnio.

Patys didžiausi pasaulio miestai yra netoli okeanų, turėdami puikias sąlygas šiam elektros energijos gavimo būdui naudoti. Bet jūs dar nepamatėte tokios galimybės ir neištyrėte potencialų. Pamastykite globaliai!

Te susirenka patys geriausi protai ir sukuria naujus scenarijus tam, kad geriausiu būdu panaudotumėte tuos resursus, kuriuos jums duoda Gaja – jūrų ir okeanų jėgą – jie yra visada ir būtent ten, kur jų labiausiai reikia.

Atėjo laikas padaryti sekantį žingsnį…

Su Meile … visada.

KRAJONAS

perduota per Li Kerolą (Lee Carroll) 2011-03-15

(Krajonas – nemateriali esmė, Angelas, kuris padeda mūsų planetai jos persitvarkymo procesuose. Nuo 1989 m. jis pradėjo perduoti informaciją per amerikietį Li Kerolą, bet tai nėra vienintelis žmogus, vienintelis kanalas Žemėje, priimantis informaciją iš Krajono.)

 http://www.kryon.su/frm/viewtopic.php?f=2&t=259  


Peržiūrų: 3745 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 9
0  
1 kriptonas   (23.03.2011 23:16) [medžiaga]
Geros mintys ir pastabumai.... Bet mes paskende piniguose ir asmeniniu geribiu,gal daugiau,tik pinigu klausime.... Visa ta sistema isaugina tokius dalykus kaip mela,klasta,nepagarba,besaiki norgerybems,nematyma blogio,ka deja mes patys kuriame.... Kartus ir sistema... Kuria vadiname demokratija.... Nors kitaip viskas... Gaila.bet deja mes toje puseje....Vat kai atsiras protas,tada po truputi viskas prades stoti i savo vietas.... Tikiuosi taip ir bus....

0  
2 mindaugas   (23.03.2011 23:44) [medžiaga]
Ačiū už straipsnį. Pagalvojau, jog gerai, kad iširo LEO LT, bet baugu, kai Baltarusija nuo Vilniaus 50 km planuoja atominę naują, o ir Kaliningrado srity taip pat ketina statyti. Humm....

0  
3 Tiesa   (24.03.2011 11:57) [medžiaga]
sakant, sapaliones dar tos... potvynio energija, geotermine... kaip tokio lygio samones sutverimui, tai jau turetu buti muziejines atgyvenos. jau seniai zinomi energijos isgavimo budai daug efektyvesni, pigesni nei sitie. Visa ta alternatyvi energetika, kokia jinai pateikiama siuo metu, tera tik eilinis pinigu darymas, pridengiant ja gamtos saugojimu, o is esmes viskas daug paprasciau. Be to, manoma, kad Japonijos drebejimas buvo dirbtinai sugeneruotas, o ir siaip tas Krajonas kazkaip labai jau prisirinkes standartiniu fraziu ir labai jau primityviai ir pigiai pateikia viska... o esmes taip ir nesako, tik aplink kazkur bendrom frazem... todel nelabai cia kazkaip limpa....

0  
4 niekas   (24.03.2011 12:00) [medžiaga]
ten nepastatys nai Kaliningrade, nei Baltarusijoj AE, galit buti ramus... Lukasenka sutiko tai daryti, tik mainais uz issaugojama santykini stabiluma salyje. Kaliningrade vyksta darbai kazkokie, bet is esmes, tai lemiamu momentu viskas turi keistis, neziurint, kad ten kuruoja CHABBAT visa ta reikala per Rosatom.

0  
5 Kriptonui   (24.03.2011 12:03) [medžiaga]
o kodel reikia skirstyti viska i blogi ir geri? viskas juk labai santykinai, o ypac jei ziuri subjektyviai. Visada galima tureti pinigu, bet nepamirsti apie siela ir dvasia... ir niekas musu nevercia buti vienoje ar kitoje barikadu puseje, kuriu ir paciu net nera, jos egzistuoja tik musu samoneje... o protas ir mastymas tera tik vienas instrumentu, toli grazu ne pagrindinis... svarbiausia pradziai buti svariais...

0  
6 Siaip LEO   (24.03.2011 12:07) [medžiaga]
ne isiro, o buvo kryptingai isardytas, panaudojant kai kuriu asmenu uzgaidas ir silpnas vietas, siekiant uzkirsti energetinio sektoriaus monopolizacija. AE jie ir taip nebutu nei state, nei pastate. ju planas buvo visai kitas. Tiesiog uzduotis buvo suformuota, kad energetines imones butu vel kapitalizuotos ir griztu valstybei. Dabar kita uzduotis, kuri atrodo taip pat bus sprendziama vienreiksmiskai, kad nebutu Lt jokiu AE, o pereinama butu palaispniui prie atsinaujinanciu vietiniu energijos istekliu.

0  
7 mecislovas   (24.03.2011 14:50) [medžiaga]
Jeigu pažvelgsime į šias abstrakčias sąvokas, kaip gėris ir blogis, ne iš religinio taško ar kokios nors meno srities taško, tai filosofiniu požiūriu, mūsų visatoje egzistuoja toks dalykas, kaip priešingybių pora arba dichotomija (gr. k. tai reiškia - "padalinta i dvi dalis") : žinojimas - nežinojimas, būti - nebūti, pliusas - minusas, pozityvas - negatyvas, priežastis - pasekmė, ateitis - praeitis, blogis - gėris, meilė - neapykanta ir t.t. Tad, jeigu egzistuoja žmogus, kuris turi atsakomybės jausmą, tai turi egzistuoti ir jo antipodas, t.y. žmogus neturintis atsakomybės jausmo. Tam, kad apsaugoti tuos žmones, kurie turi atsakomybės jausmą nuo tų, kurie jo neturi, kiekvienoje valstybėje egzistuoja teisėsaugos ir teisėtvarkos institucijos. Ir jos sėkmingai egzistuoja tik tada, jeigu į vadovaujančius postus neprasiskverbia būtent tas žmogaus tipas be atsakomybės jausmo. Jeigu jis prasiskverbia, tada viskas vyksta atvirkščiai: šitas tipas slopina progresyvias visuomenės grupes, kovoja su konstruktyviomis ir visuomenės gyvenimą gerinančiomis grupėmis, ir aktyviai palaiko griaunančias grupes, kurios tik apsimeta, kad užsiima, neva, naudinga visuomenei veikla. Gali būti, kad Getė rašė pusė gyvenimo savo "Faustą" tik todėl, kad jis stebėjo tokio žmogaus, kaip Mefistofelis, elgesį, nes tam reikia tikrai nemažai laiko. Žmogus Mefistofeliu negimsta, jis juo tampa, tiksliau, žmoguje nugali arba Faustas, arba Mefistofelis. Aišku, kad su tokiu mano teiginiu vargu ar sutiks koks nors psichiatras-pedofilas, nes jiems norisi, kad tai būtų, kaip apsigimimas ir būtent tai jie ir stengiasi įrodyti. Reiškia, piliečiui reikia mokėti atskirti šituos du tipus, bet, deja, deja, tik nedaugelis žmonių sugeba atpažinti Mefistofelį nuo Fausto, kaip ir nedaugelis sugeba atskirti melą nuo tiesos. Nejaugi iš tikrųjų nėra jokių kriterijų, kad atskirti juodą nuo balto? Pasirodo šiandien tokie dalykai egzistuoja ir netgi yra aprašyti gana detaliai ne tik Getės "Fauste". Šiuos vieną kitam priešingus tipus aprašė ir vienas iš didžiausių XX amžiaus humanistų L.Ron Hubbard. Atlikęs kruopščius tyrimus jis atskleidė 12 požymių Antisocialios asmenybės ir 12 požymių Socialios asmenybės. Šitie požymiai yra poliariškai priešingi: antisociali asmenybė kelią chaosą ir pavojų tokioje visuomenėje, tuo tarpu sociali asmenybė neša laimę, sveikatą aplinkiniams ir gerina pačią visuomenę. Sociali asmenybė taip pat gali turėti keletą antisocialios asmenybės bruožų, tačiau joje vis vien dominuoja Faustas, o ne Mefistofelis. Antisociali asmenybė paprastai veikia slaptai, kartais liaudyje žmonės juos vadina dviveidžiais, gandonešiais arba veidmainiais.
Tad kas Lietuvoje nugalės-Faustas ar Mefistofelis

0  
9 Kailas   (22.03.2012 18:50) [medžiaga]
geras komentaras,o i retorini klausima,kas nugales Lietuvoje,Faustas ar Mefistofelis,apibendrinus tai kas vyksta salyje,kazkaip nenoromis,bet atsakymas linksta i Mefistofelio puse.Labai noreciau buti neteisus,bet...

0  
8 kalavijuos88   (02.04.2011 15:55) [medžiaga]
LEO LT niekur nedingo, dabar tas pats tik pervadintas veikia - LESTO

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0