Penktadienis, 29.03.2024, 12:06
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Rugsėjis » 29 » Krajonas. Planetos perkalibravimas
16:52
Krajonas. Planetos perkalibravimas

Sveiki, mano mielieji, aš Kryon iš Magnetinės Tarnybos. Daugelis klausė, ką jauti atlikdamas čenelingą...? Ką jaučia mano partneris? Galiu pasakyti tik tai, ką jaučiu aš. Prieš 23 metus viskas vyko kitaip nei dabar. Ilgą laiką mano partneris mokėsi nuraminti protą ir išsivaduoti iš baimės, kuri pradžioje kilo dėl trimačio suvokimo. Mane jis matė kaip svetimą būtybę, kuri čenelingo metu visiškai užvaldytų jo kūną ir kalbėtų tik jai svarbius dalykus. Jis nežinojo, bet besimokydamas tai atlikti suvokė, kad nutildęs protą gali patekti į dar vieną savo vidaus sąmonės lygmenį, esantį už trimačio suvokimo ribų! Čenelingui nėra nei pradžios, nei pabaigos, šio vyksmo nereikia garbinti, tereikia atsiduoti vidiniam jausmui ir priimti tai kaip savo dalį. Mano partneriui buvo nelengva įveikti nuo vaikystės skiepytus logiško mąstymo stereotipus ir jis nesitikėjo, kad aš apsilankysiu kaip jo paties dalis per glūdinčią jame Kūrėjo kibirkštėlę. Ši patirtis suveikė kaip katalizatorius ir portalui atsidarius jį užliejo pažįstama, daugiamatės išminties kupina, iš kitos Uždangos pusės plūstelėjusi energija, pasivadinusi Kryon vardu. Sakydamas „Aš", mintyje turiu sąvoką „Mes", nes iš tiesų aš esu grupė. Tam, kad jums būtų lengviau suvokti (erdvinė energija yra už jūsų realybės ribų) mes, šios planetos angeliškos būtybės, pasirenkame vardus. 
Čenelingas perkrauna emocijas, tai yra žmogaus, jo šeimos ir angeliškos būtybės susiliejimas, jis leidžia pajausti Namų energiją, todėl mano partneris patyrė, kad trokšta kuo ilgiau likti tame ryšyje, likti tobulumo prieš Dvasią būsenoje. Jis visada sąmoningas, jis girdi ir prisimena kiekvieną mano žodį. Čenelingo metu jis patiria švarios Meilės būseną... Būtent ši būsena yra natūrali. 
Mūsų šio vakaro tema yra apie planetoje vykstantį visuotinį perkalibravimą. Kas tai yra perkalibravimas? Tai naujo balanso suteikimas. Brangi sena siela, mes sakome, kad pasikeitė atskaitos taškas! Jausmų esencija ir tai, kas jums anksčiau buvo normalu – kinta. Taip turi būti, nes kitaip nepasikeis žmogaus prigimtis. O žmogaus prigimtis ypatinga, linkusi į susiskaldymą ir baikštumą, atstūmimą ir grobuoniškumą. Mes jau esame kalbėję apie šių savybių priežastis ir pakartosime dar. Žmogiškos būtybės taip elgiasi būdamos tamsoje, todėl, negalėdamos viena kitos matyti, buriasi į grupeles, vardan saugumo aplink save stato sienas, o kai išnaudoja turimus resursus, atakuoja kitas grupes, kad juos atnaujintų. Taip metaforiškai mes aiškiname jūsų civilizacijos ypatumus. Tokį elgesį nulemia žmonėse esantis šviesos kiekis, o ne mąstymas. Jei šviesos atsirastų daugiau, jie pamatytų vieni kitus ir suprastų, kad visi yra vienodi, suprastų, kad nereikia slėptis už sienų ir kovoti, kad daug geriau gyventi taikioje sąjungoje ir bendradarbiauti! Būtent toks ir yra žmogiškos prigimties perkalibravimas. 
Reikia atsiminti, kad visas šis veiksmas vyksta gyvoje planetoje, kurią jūs vadinate Gaja ir jos sąmonė kopijuoja žmogiško gyvenimo ypatumus. Jūs gyvenate Gajos energijoje... Ir ji žino, kas jūs tokie. Jos darbas yra atspindėti ir kopijuoti žmogišką sąmonę. Kariaudami, smurtaudami, griaudami ir gyvendami baimėje kuriate žemų vibracijų sąmonę į kurią reaguoja Gaja siųsdama jums epidemijas, ligas ir visokias negandas tokiu būdu atspindėdama būtent žemas vibracijas. Tam tikrą akimirką atsiduriate ties apsisprendimo riba ir Šviesa suteikia jums galimybę pamatyti visa tai, kas prieš kelis dešimtmečius atrodė neįmanoma ir kitoks pasaulis nei tas, kuriame gyvenate dabar, tampa vis artimesnis. Būtent tai ir yra šio čenelingo tema. Būtent todėl turi pasikeisti žmogiška prigimtis ir sukurti sąlygas jus supančio pasaulio sąmonės augimui. Tokia štai yra Šviesos metafora: stiprėjant Šviesai auga ir sąmonė, žmonės ima matyti geriau ir Gaja, bendradarbiaudama, pati save pradeda perkalibruoti sekdama jūsų pavyzdžiu. 
Kaip jūs galėtumėte padėti planetai pasinaudodami įgytomis žiniomis? Juk jūsų čia, palyginus, tiek nedaug! Pasibaigus renginiui, jūs sugrįšite į savo namus įvairiuose miestuose, miesteliuose, kaimuose ir ištirpsite tarp žmonių, juk jūsų tiek nedaug... Ir tai labai žmogiškai linijiška prielaida! Žmogaus būtybė jaučia šią stiprią energiją ir vertina lygindama su savimi ir nesuprasdama kaip iš tiesų viskas veikia, o jūs turite žinoti. Senų sielų energija planetoje auga. Jūs manote, kad esate energetiškai lygūs su kitomis šios planetos žmogiškomis būtybėmis ir didžiąja dalimi taip tikrai yra. Tačiau Išminties ir Šviesos plane yra kitaip: tie, kurie neseniai atėjo į planetą, turi praeiti ilgą kelią, kad suprastų, ką reiškia būti žmogumi, o tiems, kurie čia buvo daug kartų – tereikia apsiprasti. O dabar pakalbėkime apie jus, esančius čia, šioje salėje. Ką jūs veikiate? Kodėl atėję sėdite čia kiaurą dieną?! Aš pasakysiu kodėl... 
Jūs esate senos sielos ir pabudote naujam suvokimui, kuris čia ir atvedė. Jūs žinote, kad yra geresnis planas, tiesiog tai jaučiate. Aš žinau, kas jūs tokie... Kai kurie atėjote vieni, kiti - dar prieš savaitę net nežinojote, kad čia pateksite. Ar jūs tikrai galvojate, kad čia sėdite vieniši?! Juk jūs su šeima, kuri taip pat pabudo. Ir tai nauja. Sena siela turi sukaupusi amžių patirtį, esančią DNR sluoksniuose, kuri tik ir laukia palankaus laiko, tokio kaip dabar, kad galėtų sukurti paradigmą, kuri anksčiau negalėjo būti matoma. Išmintis, kurią jūs nešate, apima tūkstančius žmogiškų gyvenimų. Jūs girdite mane? Šiame kambaryje vykstantis veiksmas gali pakeisti planetos kristalinę gardelę. Žmonės, susirinkę į grupę su ta pačia mintimi ir vadovaudamiesi per visus įsikūnijimus sukaupta išmintimi, daro didelę įtaką planetai ir savo Šviesa gali pakeisti juos supantį pasaulį. Jūs klausiate kaip gi tai padaryti O, mano mielieji, atsakymas visai ne linijiškas. Pripraskite prie nesuprantamo jums suvokimo: savo egzistavimu jūs kuriate Šviesą ir tie žmonės, kurie niekada neateis į panašų susitikimą, taip pat priklauso nuo jūsų skleidžiamos Šviesos, nes Šviesoje ir jie geriau mato. Vien savo egzistavimu jūs JAU pakeitėte Žemę. 
Tyras ketinimas sukurti Šviesą yra Meilė ir tai savaime jau pradeda perkalibravimą. Iki šiol meilė niekada neturėjo jėgos, nes žmonės ją suskirstė, sudėliojo į dėžutes ir prireikus naudojasi pagal situaciją. Meilė partneriui, meilė tėvams, meilė savo vaikams, meilė Gajai, gamtai, gyvūnams – visa tai dėžutėse ir jei nenorite, meilės nesirenkate, nes kam mylėti pvz. einant į parduotuvę ar vairuojant? Juk kai grįšite namo, tada ir mylėsite savo vaikučius, arba kai nueisite į bažnyčią, tada mylėsite Dvasią... Kiekvienam atvejui turite paruoštą vis kitą dėžutę. Tokia štai žmogiška prigimtis ir dabar ji persikalibruoja.
Pateiksiu pavyzdžių apie tai, kaip vyksta persikalibravimas. Prašau, nusiraminkite ir paklausykite, pabandykite suprasti! Liaukitės vadovautis visokiais sąrašais sąrašėliais ir pažvelkite į viską per energetinį, o ne linijišką suvokimą. Įsivaizduokite, kad jūs nutariate padėti sau ir pasinaudoti tuo, ką šiandien pasakojo mokytojai, nes viską kruopščiai konspektavote. Nusprendžiate dirbti su savimi, pabandyti įvaldyti vieną, po to kitą energiją ir tapti geresniu žmogumi. Nusprendžiate pakeisti savo aplinką, kitaip mąstyti ir pradėti siųsti savo ląstelinei struktūrai kitokius signalus. Tačiau sustokite! Ir akimirkai viską pamirškite. Įsivaizduokite, kad ketinate gaminti maistą ant krosnelės, kuri turi būti karšta, nes jei ji bus šalta, kad ir kaip ilgai maišysite puodą, niekas neišvirs, nors iš šalies pažiūrėjus atrodys, kad jums puikiai sekasi. Maisto niekaip neparuošite ant šaltos krosnelės. Tas pats yra ir su jūsų vidine „krosnele". Nusprendę padėti sau visų pirma turėsite atlikti vieną iš sudėtingiausių dalykų, kurį turi padaryti žmogus – tai pamilti pats save ir tokiu būdu įkaitinti savo „krosnelę". Pamilti visa širdimi! Pažiūrėkite veidrodyje besišypsančiam žmogui į akis ir pasakykite – aš myliu tave. Įžvelkite savyje esančią Kūrėjo dalelę ir pajauskite jo Meilę. Žinokite, kad esate čia vardan svarbaus tikslo... Ir kodėl savęs vertinimo stoka yra pati didžiausia problema tarp Šviesos Darbuotojų? Todėl kad eonus metų jums reikėjo slėpti nuo persekiotojų tai, kuo tikite. Kai kas dar ir šiandien taip daro... kalbėdami apie Dvasią žvilgčioja per petį. Tai turi baigtis. Dabar esate naujoje epochoje, kuri tik ir laukia, kada pamilę save visa širdimi jūs imsite kurti Šviesą. Jei partneris jus pamilo, tai kodėl gi jums nepamilus savęs? Dabar nekalbame apie jūsų trūkumus, žvelgiame į viską ne linijiškai. Mes kalbame apie Dieviškumą jumyse. Jūs užsitarnavote būti čia. Šventai pamilkite save ir visa kita savaime atsiras. Visi tie procesai, apie kurios šiandien mokėtės, ims veikti taip gerai, kaip niekada dar neveikė, mano brangieji! Tik „krosnelė" turi būti karšta... Fermeris juk negali pasėti sėklų į neišdirbtą žemę. Taip ir jūs negalėsite dirbti su savimi tol, kol „krosnelė" bus šalta. 
Dabar pakalbėkime apie tai, ar karšta jūsų vidinė „krosnelė" kitiems žmonėms? Šioje salėje yra ir gydovų, ir fasilitatorių, ir metafizikos studentų, kurie studijuoja visus šiuos procesus ir padeda žmonėms. Tačiau keičiasi ir jų pasiekiami rezultatai. Gydove, fasilitatoriau, jums bus sunkiau nei anksčiau, nes persikalibruoja jūsų talentai ir išmintis. Jums reiks pamilti kiekvieną žmogų, kuris pateks į jūsų gyvenimą, kuriam norėsite padėti. Suprantama, neliepiame jums su jais eiti kartu namo ar vakarieniauti, tiesiog pamatykite ir pamilkite juose esantį Kūrėją, kuris yra ir jūsų Kūrėjas. O dabar įsivaizduokite labiausiai savo kalbomis ir darbais jus iš proto vedantį žmogų ir pasisitenkite suprasti, kad jis, kaip ir jūs, atėjo čia tam, kad atliktų savo misiją ir, gal būt, būtent tokiu būdu su jumis pabendrautų ir duotų pamoką jums ir sau. Pamilkite Dievišką dalelę jame ir tada galėsite padėti. Gydove, fasilitatoriau, jums reiks prieš kiekvieną seansą skirti laiko tam, kad perkalibruotumėte energiją tarp jūsų ir pagalbos atėjusio žmogaus ir tai bus meilės tarp jūsų perkalibravimas, ryšio sukūrimas, kuris ištrins trimatės realybės šiukšles. Gal būt nieko ir nesakysite apie tai, ką darėte per tas minutes, nes jiems nebūtina to žinoti, o jūs, įkaitinę savo "krosnelę", galėsite paruošti maistą išgijimui. Jei to nepadarysite, pastebėsite, kad jūsų fasilitacija nebe tokia efektyvi. 
Jūs klausiate, kaip atrasti savyje Dvasią? Tai iš tiesų daugiau nei įsimylėti save. Dvasia yra kiekvienoje jūsų ląstelėje ir tai koncepcija, kuriai ne visi pasiruošę. Mes pasakojome apie jūsų DNR. Pasakojome, kad jūs išsivystėte ne iš šios planetos gyvūnų. Mes sakėme, kad jūs turite biologinius tėvus, kurie jums suteikė 23 chromosomų poras, tuo tarpu kai visi kiti Žemės gyvūnai turi 24. Tai ir yra kūrimo istorija, suteikusi jums Šviesos ir tamsos koncepciją, suteikusi pasirinkimo laisvę. Prašau, raskite visa tai savyje, raskite Dvasią, tapkite jos dalimi, mylėkite ir gaukite Jos meilę atgal. Šito jums reikia išmokti, nes kai gimstate, jums sako, kad Dvasia danguje, o ne Žemėje, kad Dvasia gali viską, o jūs nieko ir planetoje pilna vietų, kur žmonės lenkiasi Dvasiai ir krenta ant kelių prieš ją. Atėjo laikas tai pakeisti. Ar gerai įkaitusi jūsų „krosnelė"?! Mielieji, ar atradę savyje Kūrėjo dalelę imsite lenktis patys sau? Ar paprašysite draugo, kad jums nusilenktų? Čia nėra naujos paradigmos... Atradę Dvasią savyje suprasite kas esate. Kaip manote, ar jūsų protėviai kilę iš žvaigždžių? Taip... Ir jie suteikė jums tą DNR dalį, kurios dėka jūs mokate būti karšta „krosnele"! Ši epocha ir susijusi būtent su gebėjimu įkaitinti savo „krosnelę". Kai tik tai išmoksite, visi kiti procesai ims nepriekaištingai veikti ir jūs galėsite kuo puikiausiai „ruošti maistą". Štai tokia nauja žmogaus prigimtis. Ir visa tai yra jūsų viduje! Mes matome potencialias galimybes, matome, kas vyksta dabar ir vyks po valandos. Mes matome senas sielas, darančias tikrą įtaką planetai, besiklausančias mokytojų, pradedančias prisiminti ir keičiančias savo aplinką. Ir visa tai mes matome ištisus 24 metus! Būtent dėl šios priežasties esame čia, o ne tam, kad stebėtume jūsų susinaikinimo procesą.
Ir finalas... Jūs vis klausiate, ką galite duoti savo planetai? Jūs užduodate šį klausimą todėl, kad trimatė paradigma neleidžia jums pamatyti plačiau! Vienas apie kitą jūs sprendžiate pagal tai, ką ir kiek dirbate. Kuo daugiau esate savo profesinėje srityje patyrę, tuo geresni esate specialistai ir tai linijiškai logiška. Tačiau nuo to jūsų „krosnelė" neįkaista! Sena siela, susikaupkite ir paklauskite savo vidinio Aš, ar šis įsikūnijimas jums yra vienintelis? Girdite iš giliai ataidintį juoką? Jūs jau tūkstančius įsikūnijimų praleidote Žemėje su Dvasios dalele savyje ir turite sukaupę begalę išminties, todėl gerai žinote kaip viskas veikia, nes priešingu atveju jūsų čia tikrai nebūtų. Jūs pasiruošę dvasiniam sprogimui, tik dar neprisimenate, kaip tai įvyks, todėl paklausykite manęs... Liaukitės kurti ir vadovautis veiksmų sąrašais, kurie tariamai jus nuves į tikslą, nes tai visai nesvarbu. Jūs JAU padarėte vardan savo planetos tai, ką atėjote padaryti! Šito juk nežinojote, ar ne? Jūsų egzistavimas čia ir yra pati didžiausia pagalba, kokią gali gauti planeta! Paklausyk manęs sena siela... Paklausyk, mama, net jei tu visą savo gyvenimą tik augini vaikučius, tvarkai namus, ruoši maistą – tu JAU esi palaima Dvasios, nes darai tai, vardan ko čia atėjai. Tavo atliekamo darbo dėka senos sielos energija ir išmintis liejasi planetoje. Jums nereikia rašyti knygų, nereikia tapti gydovais, nereikia daryti to, ką manote, kad reikia. Jei labai norite, žinoma, kad darykite :), bet yra tie, kurie būtent tam ir atėjo. O didžioji dauguma atėjo į planetą skleisti protėvių išminties paprasčiausiai čia būdami, paprasčiausiai būdami... Noriu, kad išeitumėte iš čia pasikeitę. Ir jei sugrįžę namo ir pažvelgę veidrodyje sau į akis pasakysite, kad esate tuo kuo esate ir dėl to esate laimingas, kad sieloje jaučiate harmoniją ir leisite naujai energijai aktyvuoti savo vidų ir savo sukauptai per gyvenimus išminčiai išsilieti planetoje ir jei tai bus vienintelis dalykas, kurį padarysite – tai čia atėjote būtent tam! Ateis laikas ir aš pamatysiu jus visus be išimties savo Uždangos pusėje, tačiau trumpai, nes jūs nekantraudami lauksite, kada galėsite sugrįžti į planetą, kuriai yra pažadėta Taika! Kai esate mano Uždangos pusėje, jūs matote savo Šviesą, tad štai jums iššūkis - išmokite matyti savo Šviesą įsikūniję ir išmokite įkaitinti savo „krosnelę", kad galėtumėte paruošti maistą, vadinamą TAIKA, JŪSŲ PLANETOS PAKILIMU IR NAUJA ŽMOGAUS PRIGIMTIMI. Mes taip nekalbėtume, jei būtų kitaip. Pasistenkite pajausti Tiesą. Sena siela, aš nenoriu išeiti, nes kai kas supras, kad atsisveikinu, kai pasakysiu „ir tai yra tikrai taip". Bet juk tai labai linijiška mintis, aš visada čia buvau, esu ir visada būsiu, aš esu jūsų energijos dalis, aš esu jūsų „krosnelės" dalis ir tai yra tikrai taip.

Kryon

(perduotas per Lee Carroll, išverstas ir adaptuotas, kad būtų lengviau skaitant suprasti)  Išvertė Inga

Peržiūrų: 2449 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.7/3
Viso komentarų: 4
0  
1 Violeta   (29.09.2013 20:09) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KXd96PbRmQI
svarbus pranešimas juda Žemes ašys

+1  
2 Violeta   (30.09.2013 11:59) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=PH4OU4J2_qE
indėnų žynio išmintis...

0  
3 Violeta   (01.10.2013 12:42) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=wDFHI8TcBqQ#t=41
moksl.Tolstych apie arijų mokslą,apie Carskoe selo

0  
4 virku   (04.10.2013 14:30) [medžiaga]
Ačiū už straipsnį smile

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0