Ketvirtadienis, 28.03.2024, 23:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Balandis » 13 » Kristalinės vibracijos vaikai Čenelingas Sedberyje (Kanada, Ontario provincija
17:03
Kristalinės vibracijos vaikai Čenelingas Sedberyje (Kanada, Ontario provincija

Į dviejų dienų seminarą mes visada įtraukiame informacijos iš Grupės priėmimą. Tai ne kartą užtikrino šiuose renginiuose labai artimą ryšį tarp Šeimos narių ir Grupės. Vėliau kalbėdami su žmonėmis mes sužinome, kad kontakto metu daugelis gauna tai, apie ką net neįtarė. Atrodo, kad grupė vienais ir tais pačiais žodžiais perduoda skirtingą informaciją. Aš įtraukiau į knygą kai kuriuos klausimus, į kuriuos atsakymus davė Grupė kontakto metu. Kai kurie iš jų labai įdomūs.

Šis kontaktas buvo ypatingas dėl kelių priežasčių. Kai pirmą kartą buvau Sadberyje, mane pakerėjo uolų gausa ir jų išskiriama nesuvokiama energija, kurią, atrodė, jos skleidžia. Man buvo sunku suvokti, kodėl to regiono uolos taip skiriasi nuo kitų regionų uolų. Atrodė, kad kažkas vyksta pačiose uolose. Šio renginio organizatorė buvo meistrė – gydovė Kler Gibb. Kler paaiškino mums, kad Sadberyje yra didžiausios nikelio sankaupos pasaulyje. Ji pasakojo, kad prieš milijoną metų čia nukrito meteoritas ir paliko kraterį, kurio vietoje ir įsikūrėSadberi miestas. Kažkokiu būdu smūgis ištraukė į paviršių nikelį.

Paprašiau Grupės paaiškinimo, bet atsakymo negavau. Kai grįžau namo, klausimų buvo daugiau nei atsakymų ir manęs vis neapleido tas pats nesuvokiamas pojūtis. Po kelių mėnesių sugrįžome į Sadberį, o Kler pasitiko mus oro uoste. Pakeliui į viešbutį mane vėl apėmė nesuvokiamas jausmas. Buvo pojūtis, kad akmenys keičia savo tankumą ir aš kažkokiu būdu tai jaučiu. Paprašiau Grupės paaiškinimo. Šį kartą jie atsakė. Pamačiau Didįjį Laiko Meistrą, nuleidžiantį savo pirštą. Žinojau, kad seminaro metu gausiu informaciją. Ir antrą dieną kontakto metu viskas buvo išaiškinta.

 Grupė:

 Mums didelė garbė būti čia. Tai tikrai nuostabių Šviesos Darbuotojų susirinkimas. Jūs net neįsivaizduojate, kaip toli šviečia jūsų švyturiai. Dairotės aplinkui, matote save ir kitus ir galvojate, kad tai viskas, kas yra. Mes sakome, kad tai, ką jūs darote, siekia daug toliau nei gali suvokti jūsų protas. Visoje Visatoje esate mylim už tai ką čia darote. Didingos naujos paradigmos, kurias kuriate dabar, taip pat yra už jūsų dabartinio suvokimo ribų. Luktelkite minutėlę ir leiskite energijai aplink jus nusistovėti. Čia yra keletas žmonių, kurie tik pradeda priprasti prie mūsų energijos. Mes prašome įkvėpti ją ir atsipalaiduoti. Ji pasiekiama tiems, kurie ją pasirinko. Mes gerbiame jūsų pasirinkimą, nes tai yra didingiausia Dvasios jumyse išraiška ir jūsų pačių atpažinimas. Mes ir vėl prašome jūsų pasiimti sau tik tai, kas skirta jums, o visa kita – palikti.

Norime jums papasakoti apie šią vietą, nes ji ypatinga. Daugelis jau tai pajutote. Ši vieta susiformavo tada, kai Žemė dar tik aušo ir pritraukė meteoritą planui realizuoti. Meteorito smūgis išmušė į paviršių išsilydžiusias uolienas. Taip buvo padaryta vardan planetos sukimosi balanso, nes Žemei reikėjo suteikti tam tikrą sukimosi momentą. Šis meteoritas tai ir padarė. Per amžius ši vieta traukė tam tikrus žmones ir jie čia įsikurdavo.Tam tikru būdu atiduodami savo energiją, jie padėjo stabilizuoti planetą. Didžiąja dalimi būtent jūs išjudinote Žemės Motinos energiją.

Mirties Žvaigždės taikinys

 Jūsų sprendimas pereiti nuo plano A prie plano B labai paveikė šią vietą. Mes sakome, kad čia yra magnetinis rezonansas. Jei pažiūrėtumėte į šią vietą iš kosmoso, pamatytumėte, kad ji panaši į taikinį, nes tai ir buvo ta vieta, kur turėjo smogti Mirva. Mirva yra meteorito, pirma čia nukritusio, sesuo. Mirvos tikslas buvo nutraukti Didįjį Žaidimą, kaip ir buvo planuota. Tai iš esmės reiškė bet kokios gyvybės formos išnaikinimą planetoje. Toks scenarijus iki tol Žaidimų Lentoje buvo įvykdytas penkis kartus. Šis kartas turėjo galutinai užbaigti Didįjį Žaidimą Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje. Šioje viskas ir turėjo prasidėti. O jūs tai pakeitėte. Uolos ėmė keisti savo tankį, nes joms nebereikia tokiu būdu žymėti šios vietos. Minkštėjant energijai, čia atkeliaus kiti Šviesos Darbuotojai. Šis rajonas tapo nuostabios energijos švyturiu jūsų dėka. Mes labai jus mylime ir gerbiame! Dabar visa Žaidimų Lenta ir visa Visata gali pereiti į sekantį lygmenį ir naujas paradigmas.

Didybė to, ką darote jūs dabar, siekia daug toliau, nei galite matyti. Ir už tai jus mylime. Mes matome jus ant trikampio viršūnės, kertančius senas paradigmas ir plečiančius jas. Jūs kaip atomai strėlės viršūnėje skrodžiantys energiją ir keičiantys paradigmas jų pradžioje. Tai sakome jums tam, kad suprastumėte pasikeitimus, vykstančius jūsų viduje, nes tie pasikeitimai leidžia jums keisti pasaulį aplink save. Būtent kelionės pradžioje jūs jaučiate didžiausią pasipriešinimą. Kai tik pradėsite keisti seną pasaulio energiją ir paradigmas aplink save, pradėsite keistis ir patys. Jūs jaučiate tuos pasikeitimus savo gyvenime ir galvojate, kad jie liečia tik jus. Jūs dairotės aplinkui ir klausiate ar tai viskas, kas yra. Jums įdomu, kodėl tapote kitokiais ir, vis tik, turite drąsos visa tai tęsti. Jūs nematote to, kas yra už strėlės galiuko: visa Visata taip pat keičiasi judėdama į naują lygmenį, kurį jūs padedate kurti. Jūs einate priekyje. Jūs – pati trikampio smailė, kuri keičia energiją. Ir mes sakome jums: Spalvos, kurias užsitarnavote ir nešate priėmę šį sprendimą, daug ryškesnės, nei galite įsivaizduoti“.

Daugelis tik pradedate matyti, kad esate meistrai, dirbantys už Uždangos, kuri slepia nuo jūsų tiesą apie jūsų meistriškumą. Ir nors jūs pradeda po truputį tai suvokti, vis tik jūsų ego neleidžia jums pilnai priimti šios tiesos. Daugeliu atvejų taip ir turi būti, nes taip palaikoma pusiausvyra. Bet leiskite mums padėti jums pajausti savo meistriškumą, nes tai jūsų palikimas ir tikroji jėga. Jūs tie, kas esate.

Daugelis jaučiate troškimą keliauti iš vienos vietos į kitą, keisti darbus, peržiūrėti savo gyvenimą ir vieni tai daro vos juntamai, o kiti - gana radikaliai. Mes prašome jūsų judėti lėtai, kai atsiliepiate į savo Aukščiausiojo „Aš“ kvietimą.

Nauja energija Žaidimų Lentoje darosi vis stipresnė. Tai reiškia, kad prieš jus atsiveria daug galimybių. Mes prašome jūsų jautriai naudotis atpažinimu pasirenkant, nes būtent atpažinimas yra jūsų pagrindinė priemonė. Nauja informacija taps prieinama. Kylant Žemės vibracijoms kolektyvinė sąmonė pradeda palaikyti naujus modalumus, kurie bus naudojami gydyme ir mokyme.

Mes dėkojame, nes tai padarėte jūs. Jūs einate Žeme už Uždangos nežinodama, kas tokie esate iš tikrųjų. Mums šioje Uždangos pusėje atrodo linksma, kai jūs einate gatve vienas pro kitą, žiūrite vienas kitam į akis ir nežinote, kas tokie esate. Sakome jums, kad daug kartų kartu atlikote didingus darbus ir suplanavote viską taip, kaip dabar vyksta. Mes negalime jūsų nemylėti už tai. Mes su jumis glaudžiai susiję. Ir dabar jūs leidžiate mums tapti jūsų dalimis ir už tai esame dėkingi.

Čia yra keli žmonės, kurie šiandien atėjo prašydami išgijimo, o trys iš jų – labai stipriai. Jūs visada mumyse ieškote išgijimo, o mes sakome, kad jūs - tie, kas labiausiai tam gabūs. Mes duosime jums lengvą pratimą, kad galėtumėte atskleisti sau savo jėgą mažuose dalykuose. Kai sėdite ratu, mes prašome jūsų siųsti energiją pagal laikrodžio rodyklę ir leisti jai tekėti nuo vieno prie kito. Jums nereikia vienam kito liesti, tiesiog pajauskite tarp savęs tekančią energiją. Tie, kurie prašėte išgijimo, įkvėpkite tekančią pro jus energiją ir leiskite jai pereiti savo kūnu, nes ji tuo momentu yra jūsų, jei tik to norite.

 Antroji energijos banga

 Dabar planetą pasiekia daug naujienų ir apie vieną iš jų ypač norime šiandien pakalbėti. Jūs stovite ant naujos energijos slenksčio. Mes Saugotojui suteikėme šios informacijos fragmentų. Ir, vis tik, pilna informacija apie energijos suteikimo antrąją bangą dar nebus žinoma keletą metų. Pilną informaciją bus galima suvokti tik žvelgiant retrospektyviai. Tačiau mes sakome, kad tai vyksta jau dabar, tai yra – prasidėjo. Ženklai, į kuriuos reiktų atkreipti dėmesį, susiję su jūsų pačių jėgos įgavimu. Vietoj to, kad sektumėte lyderį, dabar jūs žaisite Žaidimą patys. Jūs neturite supratimo apie savo galią, nors pradedate reikalauti savo meistriškumo. Jūs pasirengę pareikalauti ir atgauti savo pačių meistriškumą. Dabar galima saugiai tai padaryti nesukeliant nerimo nei savo kūnui, nei Žemei. Pažiūrėkite į jus supančius žmones. Supraskite, kad jie čia yra dėl tam tikrų priežasčių. Jūs čia tam, kad palaikytumėte energiją vienas kitam.

Daugelis čia esančių yra kilę iš Atlantidos ir Lemūrijos. Dėl su šia reinkarnacija susijusios traumos, jumyse egzistuoja baimės sėklos, kurios pasireiškia, kai prisiartinate prie tos energijos. Jūs turite polinkį tą energiją pritraukti ir nukreipti į save, galvodami, kad jūs ją sulaikote. Paskutinį kartą, kada tą jėgą naudojote, jūs apvertėte pasaulį aukštyn kojomis.Tačiau mes sakome, kad tos baimės sėklos reikalingos jūsų pačių energijos pusiausvyrai užtikrinti. Patikrinkite savo motyvaciją, nukreiptą prieš baimę ir praeikite pro ją. Žinant, kad baimė tėra informacijos trūkumas, siūlome jums trūkstamą susirasti.

Kiti, čia esantys žmonės, gauna tą pačią informaciją, kurią mes pateikiame Saugotojui. Mums tai labai linksma, beveik tas pats, kas girdėti savo aidą. Mes sakome, kad čia yra daugiau tų žmonių, kurie gali įeiti į šią energiją ir mes tą galimybę suteikiame visiems, kurie to nori. Ši energija atpažįstama pagal aiškų meilės pojūtį. Jaučiate, kaip meilė vibruoja jūsų širdyje? Mes esame šios didžios Šviesos šeimos skambanti vibracija. Ir mes dėkingi už galimybę perduoti jums šią informaciją, nes ji mums leidžia judėti jums nesuvokiamais keliais. Mums vaidinti nedidelę informacijos perdavėjų jums rolę yra labai didelė garbė. Tai, kas yra apačioje, atitinka tai, kas yra viršuje. Dėka jūsų judėjimo Žaidimų Lentoje ir jūsų pačių augimo mes taip pat persikeliame į aukštesnius lygmenis. Mes sujungti, mes esame Vienis ir mes saugome jums energiją savo Uždangos pusėje.

Jūs matote savo aplinkos atspindyje, kad daug kas keičiasi aplink jus. Žmonės į jus reaguoja kitaip. Tai, kas anksčiau buvo baisu, dabar yra žinoma. Dabar žmonės žiūri kiaurai baimę ir mato šviesą jūsų akyse. Prašome jūsų nešti šviesą ir mūsų perduodamą informaciją padaryti pasiekiamą kitiems. Nes kai tik jie pamatys šviesą jūsų akyse, jie panorės šviesos ir sau. Dabar jūsų laikas sodinti naujos energijos sėklas. Į Žaidimų Lentą ateina didingas laikas!

Daugelis žvelgdami į savo gyvenimus manė, kad yra chaose. Jūs stebitės, kodėl esate čia, teiraujatės, koks jūsų tikslas. Mes sakome, kad dauguma iš jūsų jau atliko tai, vardan ko atėjo. Nes daugelis atėjote tik pažiūrėti, ar sugebėsite prisiminti ir pasirinkti tai, ką jau pasirinkote. Ir dabar sakome, kad naujos vibracijos Žaidimų Lentoje dėka ir antros paradigmų bangos jums tai lengva. Pajauskite, kaip jus dabar apima energija. Dabar, jums judant nuo pirmos bangos į antrą, mes galime pasiūlyti daugiau komforto. Ruoškitės maloniems pojūčiams, nes taip ir bus. Nepatogumai ir emocinis nerimas, kuriuos jautėte, buvo absoliučiai reikalingi, nes tai buvo jums vienintelis būdas paveikti tai, ką padarėte. Ir mes jums dėkingi už tai, nes ne visi buvo tokie drąsūs, kaip tie, kurie pasirinko likti Žaidimų Lentoje ir būti pirmose tos energijos gretose vardan mūsų visų. Jūs, kuriuos mes vadiname Šviesos Darbuotojais, keičiate vibraciją visiems tiems, kurie ateis vėliau. Spalvos, kurias jūs nešiojate, visada tai atspindės. Ir mes jums dėkojame.

Kristalinės vibracijos vaikai

 Priešingai, nei manė Saugotojas, mes turime tinkamos šiam laikmečiui informacijos. Sakome jums, kad dovanos už jūsų pastangas bus lengvai matomos jūsų pačių vaikų atspindžiuose. Sunkūs laikai buvo reikalingi, nes kai pakeitėte paradigmas, jūs taip pat pakeitėte ir Žaidimų Lentą padarydami ją saugią tiems, kurie ateis paskui jus. Tai buvo sunkus perėjimas daugeliui, ypač emociniame lygmenyje. Jūs pasekėte savo širdimi ir mes jus už tai gerbiame. Sakome jums, kad jūsų atkaklus darbas padarė Žaidimų Lentą saugia tiems, kas atneš Kristalinę vibraciją. Dabar jie ruošiasi ir greitai pradės ateiti. Jūsų darbas sudarė tam galimybę. Perėję į planą B ir pasirinkę savo pačių Pakilimo procesą, daugelis iš jūsų pradės formuoti savo pačių kristalinius kūnus ir kristalines struktūras savo kūnų viduje. Mes žiūrime į jus ir matome betvarkę ir sunkumus, kuriuos turėsite įveikti, kad tai padarytumėte. Mes taip pat matome metodą, kuriuo naudodamiesi jūs keičiate savo pasaulį ir manierą, kuria reiškiate savyje esančią Dievišką dalelę, matome būdą, kuriuo jūs pareikalaujate savo meistriškumo ir mes suvokiame, kad jūs laimėjote Žaidimą. Mes plojame už tai, nes jūs esate meistrai, sutikę paslėpti savo dvasią šiuose nuostabiuose biologiniuose kūnuose.

Dar bus daug informacijos apie kristalines struktūras ir tuos, kurie greitai atneš su savimi Kristalinę Vibraciją. Jie atneš naują planetos vibraciją. Jie nurodys sekantį žingsnį į jūsų vadinamus šviesos kūnus“. Tai sugrįžimas į tą biologiją, į tuos eterinius kūnus, kuriuose jūs atėjote į Žemę pačioje pradžioje. Jūs sutikote žaisti Laisvo Pasirinkimo Žaidimą Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje tankiuose biologiniuose kūnuose ir nuo savęs paslėpę savo pačių meistriškumą, vardan to, kad pamatytumėte ar Dvasia galės Save Pačią atrasti Pačioje Savyje (Himself in Herself). Jums tai pavyko. Mes prašome save matyti kaip dalį be pabaigos, nes jūs tikrai tokie ir esate. Jūs žiūrite į savo kūną ir matote dalį savęs, kuri yra baigtinė. Jums sakome, kad jūs esate baigtinė begalinio Kūrėjo išraiška.

 Uždanga plonėja

 Jūsų Uždangoms darantis vis labiau permatoma, atsiranda galimybė jums sąmoningai susijungti su ta savęs dalimi, kuri yra visagalė. Mes suteikėme jums informaciją, išmokėme pratimų ir tai darysime dar ir dar, kol jūs prašysite, nes tai mums didelė garbė. Jūs tai pavadintumėte mūsų aukščiausiuoju“ tikslu. Pažiūrėję aplinkui galėtumėte pasakyti, kad jūsų gyvenime ne viskas taip, kaip norėtumėte ar, kad jūsų santykiai ne tokie, kokių trokštate. Gal būt jaučiate jūsų darbo vibracijų neatitikimą ir norite viską pakeisti savo lauke. Sakome jums, kad kol sekate savo širdimi, jūs esate susijungę su savo visagale dalimi. Pasitikėkite ja, leiskite jai tapti savęs dalimi ir tas ryšys sustiprės. Panašiai kaip Saugotojas kalba apie raumenų treniravimą, taip mes prašome jūsų atverti sąmoningą kanalą. Leiskite sau kasdien eiti su Dvasia, būti kartu suvokiant, kad jūs sujungti ir tai, ką matote prieš save – yra ne viskas, kas yra. Ir netrukus jūs išmoksite gyventi savo gyvenimą su kita sąmone. Jūs išmoksite savo Aukščiausiuoju „Aš“ valdyti savo gyvenimą ir tai yra jūsų tikslas. Ir tuo momentu jūsų kūnas vėl ims keistis prisitaikydamas prie naujos energijos.

Saugios vietos sukūrimas Kristaliniams vaikams

 Kristalinės Vibracijos žmonės turės gyventi labai saugioje vietoje, kur jie ir atneš naujos žmonijos sėklas. Mes prašome jūsų, atkaklūs Šviesos kariai, ginkite tuos vaikus, visomis išgalėmis trokškite jų atsiradimo, branginkite juos ir sukurkite jiems saugią planetą. Nes toks jūsų kontraktas. Tai darydami, jūs pradedate savo pačių biologinių kūnų transformaciją į kristalinę struktūrą ir prisijungimą prie tinklo, kuris jus su viskuo apjungs. Kyla dar daug klausimų apie kristalinę prigimtį ir apie Kristalinės Vibracijos vaikus, kaip juos pavadinome. Mes nesuteiksime jums pilnos informacijos, nes ateis kiti, kurie atsineš daugiau tiesos atspalvių ir subalansuos šią svarbią informaciją.

Kai tik Kristalinės Vibracijos vaikai pradės užimti savo vietas, gali kilti nerimas, susijęs su tuo, ką jūs pamatysite aplinkui. Žiūrint į šią naują kartą atrodys, kad jūs, tam tikra prasme, atsiliekate nuo jų. Mes sakome, kad taip nebus, nes šiame gyvenime tai jums pasiekiama taip pat, jei tik panorėsite. Iš tiesų, jau daugelis esančių čia, šioje salėje, tai pasirinko. Mes matome, kad ši transformacija reikalauja labai daug energijos ir mes jums dėkingi. Jūsų pasirinkimas atvėrė duris sekančios vibracijos vaikams, kurie atneš naujos žmonijos sėklas.

Jūs mylimi virš jūsų suvokimo ribų. Jus gerbia už Žaidimą, kurį žaidžiate ir kaip jį žaidžiate. Energija šiame kambaryje nuostabi. Tai jūsų energijos atspindys. Jūs tie, kurie leidote mums būti čia. Ir mes sakome jums, kad tai, ką jaučiate savo širdyse yra ne paprasta mūsų meilė, o jūsų pačių meilės atspindys. Ir kai tik šypsena atsiranda jūsų veide, žinokite, kad mes būtent taip žiūrime į jus. Mes apkabiname kiekvieną. Ir kai jūs vienas kitą apkabinate, žinokite, kad ir mes jus apkabiname. Dabar kurį laiką atsakinėsime į jūsų individualius klausimus, kuriuos bus naudinga išgirsti ir kitiems. Mes prašome jūsų pasidalinti, jei tik jaučiate tam nedidelį jaudulį.

 Klausimai Grupei: 

Visuose seminaruose po informacijos eprdavimo Grupė mėgsta atsakinėti į klausimus. Pateikiame kelis iš jų:

 Polių pasikeitimas

Klausimas: ar galima manyti, kad nebėra būtinybės pakeisti planetos polius?

 Atsakymas: paaiškiname. Planas „A“, kokį jums aprašė, buvo susijęs su polių pasikeitimu vykstant katastrofoms. Jei tai įvyktų, Žaidimų Lentos gabalai, taip sakant, išsimėtytų pavėjui ir būtų praryti Vienio naujos užuovėjos ieškojimui. Šis rajonas būtų Mirties Žvaigždės nusileidimo vieta, asteroido, kuris turėjo trenktis į Žemę ir pradėti pasikeitimą. Tai buvo rezonansinis pritraukimas ir pradinė uolų suformavimo šiame rajone priežastis. Poliai daugiau nebesikeis, ir tai priežastis, dėl kurios uolos dabar keičia savo tankį.

 Kristalinių ir Indigo vaikų skirtumai

 Klausimas: kuo skiriasi Kristaliniai vaikai nuo Indigo vaikų?

 Atsakymas: Indigo vaikai daug kuo panašūs į jus. Jie, kaip ir jūs, yra strėlės smaigalyje, keičia paradigmą ir skelbia antrąją bangą. Indigo vaikų atėjimas buvo būtinas: jie savo užsispyrimu ir polinkiu visa naujai pervertinti stipriai sukrėtė senas paradigmas. Jie atėjo tam, kad suartų dirvą svarbių sėklų sodinimui. Jie atlieka nuostabų darbą, nors dar daug ką riekia padaryti. Indigo vaikai atveria duris naujoms paradigmoms. Ir vėl gi, ne mes turime pilnai suteikti šią informaciją, tačiau atskleisime jums į ką tai panašu. Indigo vaikai žino, kas jie tokie. Kristalinės Vibracijos vaikai neša aukštesnę ir jautresnę energiją. Jie nejaučia būtinybės kurti naujas paradigmas, ar sudrebinti senus metodus, ar performuoti struktūrą aplink save. Jų kelias taikesnis. Jie žino apie natūralų Visatos energijos srautą ir atkartoja šį srautą kiekvienu savo veiksmu. Jie visiškai susijungę su savo Aukščiausiuoju „Aš“ ir kiekvieną savo žingsnį kelyje žengia nešdami Dvasią ant peties. Tai, ką jie neša, susiję su naujos evoliucijos sėklomis. Dabartinėje biologinėje būsenoje jums reikės pereiti atjaunėjimo procesą ir DNRreaktyvavimą, kad pasiektumėte sekantį žmonijos evoliucijos lygį. O tie vaikai jau gims su aukštesnėmis vibracijomis. Darbas, kurį atlieka Indigo, pilnai sudarys tam galimybę.

 Neutrinų tyrinėjimas

Klausimas: (tuo momentu pastebėjau, kad ranka rodau į žmogų salėje, nors klausimas dar nebuvo užduotas).

 Atsakymas: čia formuluojamas klausimas, į kurį mes norime atsakyti, nors jis dar neužduotas. Mes atkreipsime dėmesį dabar, nes tai susiję su uolų prigimties pokyčiais. Dėl šios vietos prigimties čia vyksta ypatingi tyrinėjimai. Prašome jūsų nesibaiminti, nes tam nėra pagrindo.

Šie tyrinėjimai duoda pagrindo didiems atradimams. Žiūrėdami į mažiausių dalelių vidų, jūsų mokslininkai atras dar mažesnes daleles. Tai atvers duris į naują mokslo sritį ir padės suprasti daleles, kurios daug stambesnės. Labai smulkių ir labai stambių dalelių tyrinėjimas atves prie fundamentalios tiesos, kurios jūs kol kas nežinote. Prašome jūsų nebijoti, nes baimė gali eksperimentus užblokuoti arba iškraipyti juos. Šios vietos skirtos būtent tam tyrinėjimui.

(Tai liečia laboratorijas, kurios tyrinėja neutrinus. Neutrinai, yra smulkiausios žmogui žinomos dalelės. ApleistosSatberi nikelio šachtos tapo idealia vieta šių dalelių tyrinėjimui.)

 Nepaaiškinamas noras pavalgyti

Klausimas: neseniai pajutau naują nenumaldomą poreikį suvalgyti tam tikros rūšies produktų, kurių anksčiau niekada nevalgiau. Ar tai vyksta dėl pokyčių organizme?

 Atsakymas: dėl energetinio šuolio jūsų organizmuose vyksta daug pokyčių. Šis šuolis būtinas tam, kad sukurtumėte saugią aplinką Kristalinių Vaikų sėklų sudygimui. Tai naujos biologinės sudėties sėklos. Jūs judate link šviesesnių eterinių kūnų, todėl jūsų kūnas praneš, ko jam reikia, kad tai įvyktų. Norai, apie kuriuos kalbate, atsiranda dėl jūsų kūno savęs balansavimo. Įdėmiai įsiklausykite į savo organizmą, nes jis žino, kas jam būtina šuoliui įvykdyti.

Pasipriešinimas sukels tik nereikalingas energetines problemas ir trintį. Mes prašome šiuo pereinamuoju laikotarpiu peržiūrėti kai kuriuos savo įsitikinimus, susijusius su požiūriu į mitybą. Daugelis mano, kad jie privalo valgyti mėsą, kiti mano, kad mėsa jiems netinka. Mes prašome jūsų ne galvoti, o įsiklausyti. Atsisakykite įsitikinimų ir jie nebetrukdys kūnui susibalansuoti ir atlikti perėjimą.

Kūną jauninančios priemonės

Klausimas: ar egzistuoja priemonės, kurios padėtų mums regeneruoti savo kūnus?

 Atsakymas: taip. (Čia Grupė padarė pauzę.) Mes prašome Saugotojo nusiraminti. (Tuo momentu pajutau jaudulį ir man reikėjo laiko nusiraminimui. Grupė man rodė kai kuriuos pasikeitimų vaizdus kai skridau lėktuve, bet aš nesupratau jų reikšmės. Bijojau šio klausimo, nes maniau, kad jam būsiu nepasiruošęs, o kai išgirdau - tai išmušė mane iš pusiausvyros. Tylos metu jie man pasakė, kad pasitikėčiau jais renkant reikiamus žodžius. Padariau kaip jie prašė ir štai atsakymas.)

Dar kol kas ne visai tinkamas laikas šiai informacijai. Tačiau nurodysime jums kai kurias bendras kryptis, kuriose reikia pradėti ieškoti atsakymų. Jūsų DNR įsivaizdavimas neatitinka realybės. DNR, kurią matote per mikroskopą ir kitus įrenginius, turi du susipynusius siūlus. Jūs tai vadinate dviguba spirale. Mes sakome, kad šiuo metu faktiškai jau egzistuoja 12 siūlų. Nematomi siūlai yra magnetinės kilmės, todėl jūs jų negalite suvokti per savo matavimo prietaisus. Tie magnetiniai DNR siūlai, panašiai kaip antenos, gaudo vibracijas, kurios nurodo, kaip augti jūsų kūnui. Būtent jūsų mąstymas ir siunčia signalus toms antenoms. Kai tie signalai patenka į sistemą, jie tikrina DNR žemėlapį, kad nustatytų, kokia bus naujai statoma struktūra. Su kiekviena pakeista jūsų kūno ląstele, galima sakyti - gimsta naujas žmogus. Kuo tampate kiekvieną akimirką priklauso nuo minčių, kurioms leidžiate pasilikti savyje. Jūsų mąstymo proceso siųsti signalai generavo ir visus buvusius pavyzdžius. Tai, ką jūs apie save galvojate ir diktuoja tai, kuo tapsite. Tai, ką galvojate, tuo ir esate. Anksčiau kiekviena jūsų ląstelė pasikeisdavo kas 7 metus. Dabar šis procesas greitėja ir toliau greitės.

Didysis Laiko Meistras pakelia savo pirštą rodydamas, kad dar ne laikas atskleisti visą informaciją. Tačiau mes davėme jums raktą, būdus ir kryptis kur jos ieškoti. Svarbu, kad šios informacijos sėklos turėtų laiko sudygti.

 Kancerogeniniai garai

Klausimas: šiame rajone žmones dažnai serga vėžiniais susirgimais. Mes manėme, kad tai dėl šachtų. Ar galėtumėte mums tai paaiškinti ir ar mes galime ką nors dar padaryti apart išvažiavimo iš čia?

 Atsakymas: energija, kuri čia buvo, turėjo neigiamą prigimtį. Tai buvo būtina scenarijaus „A“ tikslui pasiekti. Ši energija ilgą laiką kybojo virš jūsų slėgdama. Daugelis prie to pripratote, tačiau ši energija savo pasiima. Be to ir nikelio gavybos industrija labai užteršė atmosferą. Dėl to susidarė nuodingi garai, kas ir yra fizinė neigiamos energijos išraiška. Nuodingi garai taikinio rajone faktiškai maitino tai, kas sugėrė tą neigiamą energiją. Vienus tai neigiamai paveikė per fizinius negalavimus. Tiems, kurie jautė atstūmimą, bet greit nepaliko tos vietos, pasireiškė fiziniai negalavimai, kuriuos jūs vadinate vėžiu. Jei įsiklausysite į savo širdį ir seksite energija, pasijausite Visatos energijos sraute ir viskas taps lengva. Tai yra pamatas informacijos, kurios mokėme jus kai kalbėjome apie Su-Kūrimą. Tai yra sinchroniško gyvenimo būdo pamatas, to, link kur jūs turite judėti kiekvieną akimirką. Ir, vis tik, jūsų įsitikinimai kai kada jus nuo to sulaiko. Jūs gerbiami ir mylimi. Tačiau jai jūs nuolat ignoruosite energiją ir leisite įsitikinimams jus vekti ten, kur nėra pojūčio, kad viskas gerai, tai pasireikš jūsų fiziniame kūne.

Magnetai kaip gydymo priemonė

Klausimas: papasakokite mums apie magnetus, kaip gydymo priemones.

 Atsakymas: šioje srityje yra sunkumų, nes magnetizmo jūs dar gerai nesuprantate. Šiam momentui jūs dar nesujungėte visų taškų, todėl atsekti kai kurių jūsų bandymų rezultatus sudėtinga. Pavyzdžiui, jūs žinote apie gravitacijos įtaką, tačiau nesuprantate jos magnetinio panaudojimo. Kai suprasite, jūs pamatysite daug daugiau. Taigi, mes prašome jūsų būti kantriais stebint prieštaringus duomenis, kuriuos gaus mokslininkai. Dabar turite būti atsargūs. Daug kas gali būti padaryta. Ir dalis to bus magnetizmo naudojimas gydyme. Tam tikra prasme jūs gydote simptomus, o ne ligą. Tai dažniausiai veda prie priklausomybės nuo vaistų, o ne į išgijimą. Atsigauti nuo streso, kurį sukelia skausmas, kūnui reikia daug laiko, kad vėl susibalansuotų. Daugeliu atveju, kai reikia palengvinti chronišką skausmą, magnetai yra labai naudingi. Magnetinio lauko nukreipimas vaidina daug svarbesnį vaidmenį, nei dabar yra manoma. Kol kas jūs dar nežinote, kad magnetiniai laukai veikia jūsų emocinį kūną.

 Būsimos permainos Žemėje

 

Klausimas: ar galite mums pasakyti apie permainas, vyksiančias artimiausiu metu Žemėje?

 Atsakymas: visų pirma norime pasakyti, kad niekas, mes taip pat, negali nusakyti ateities. Jūs nuolat ją keičiate ir reguliuojate daug labiau, nei tai suvokiate. Žaidimų Lentoje egzistuoja tik viena taisyklė: Visais atvejais bus Laisvas Pasirinkimas“. Jūsų pasirinkimas apspręs jūsų būsimą kelią. Mes tegalime pasakyti jums apie jūsų kryptį šiuo momentu. Į Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentą ateina permainos. Žemė keičiasi. Jūs ne vieninteliai, bekeičiantys savo kūnus. Motina irgi tai daro. Nežiūrint į tai, kad jūs suminkštinote energiją, vis tiek turės įvykti balansuotė. Jau kai kurios permainos įvyko ir didžioji proceso dalis prasidėjo. Keldami savo pačių vibracijas, jūs padedate Motinai Žemei pereiti nuo jos tankaus kūno į eterinį kūną. Mes taip pat jums sakome, kad daugelis išeis, nes kritinė sielų masė Žaidimų Lentoje jau pasiekta. Taip ir turi būti, nes daugelis šių būtybių vaidins svarbius vaidmenis Visatoje šioje Uždangos pusėje. Kiti pereis virsmą ir vėl sugrįš į Žemę, kad padėtų gimti naujai biologijai per Kristalinės Vibracijos Vaikus. Mes gerbiame jus už Žaidimą, kurį žaidžiate. Jūs gerai susitvarkėte. Mes prašome jūsų dažnai pažvelgti vienas kitam į akis ir prisiminti jūsų tikrąjį palikimą. Nes vienas kito akyse jūs rasite savo atspindį. Kiekvienas jūsų priklausote Šviesos šeimai. Prašome, prisiminkite, kad kiekvienas jūsų gali pakviesti kitą. Ryšys su mumis yra kiekvieno jūsų širdyje. Jei kada nors nuklysite nuo kelio ar negalėsite prisiminti, pažvelkite į save mūsų akimis. Mes labai jus mylime. Mes su dideliu malonumu prašome jūsų gerbti vienas kitą, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žaisti. Mes baigėme...

 Grupė

Išvertė: Inga

 

 

Peržiūrų: 2342 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 1
+1  
1 Gėlė   (15.04.2014 08:52) [medžiaga]
http://www.moteris.lt/psichologija/pilnas-menulio-uztemimas-laukia-issukiai-kokiu-nebuvo-100-metu.d?id=64420170

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0