Penktadienis, 29.03.2024, 16:56
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Lapkritis » 14 » Laikino “nuomininko”, ligos prirašymas L.N. Glovackaja
19:09
Laikino “nuomininko”, ligos prirašymas L.N. Glovackaja

Pagal mūsų ligas galima nusakyti atitinkamo žmogaus biografiją ir gyvenimą...

Mano ligos – mano biografija.

Daktarai gydo ligas, o reikia gydyti jų priežastis, tada jos nebegrįš vėl pas mus. Pes jas mūsų kūnas kalba. Liga tai ne nuobauda, o signalas to, kad laikas keistis savyje, savo praeityje. Priimti savo praeitį, suprasti, atleisti sau ir kitiems. Todėl mes ir matome praeitį, ją vėl pergyventi mes negalime, o išgydyti senus pergyvenimus, problemas, įvykius, nepasitenkinimą, kritiką ir skriaudėjus mes galime.

 Žmogus dažnai yra praeities auka, ligos auka. Todėl svarbu suprasti priežastis, kodėl pritraukė, ko kiekviena iš jų moko jus ir kaip jas išgydyti.

Trumpai atrašysiu kai kurių ligų priežastis, tik reikia turėti omenyje, kad pas kiekvieną iš jūsų jos savos.

Aplamai, liga sako apie tai, kad nėra savitarpio supratimo tarp savo vidinio pasaulio, išorinio pasaulio ir žmonių. Žmogus jaučia save gyvenimo auka.

Cukrinis diabetas – neišsiskiria insulinas.

Pyktis, įsižeidimai, pasipriešinimas gyvenimiškame kelyje, problemos išorinėje ir vidinėje meilėje, nėra meilės sau, laukiame jos iš kitų. Kai negauname jos iš kitų ir neišmokome mylėti savęs, kenčiame ir nusiviliame, žemas savęs vertinimas, kritika. Randame kaltą išoriniame pasaulyje, tik ne savyje. Problemų priežastis sudarome patys, o kritikuojame kitus.

Kojų ligos – neteisinga gyvenimo kryptis.

Bijome rizikos, užsisėdėjome vienoje vietoje ir nors ji jau seniai ne jūsų. Nemokėjimas savo gyvenime pastoviai judėti į priekį. Konfliktai su gyvenimo kryptimi. Nėra stabilumo, tvirtumo, nestipriai stovime ant kojų.

Stuburo susirgimai – nervinės ir kraujotakos sistemų centras, dvasinės energijos šerdis. Gyvenimo simbolis.

Labai svarbi mūsų kūno dalis, viską laikyti kartu ir daryti mūsų gyvenimą harmoningu, priimtinu ir džiaugsmingu, simbolis. Ligos priežastis – konfliktas. Baimė – kaip pragyventi stabilų gyvenimą. Socialiniai ir asmeniniai konfliktai. Gyvenimas – priešas, o ne draugas.

Aukštas kraujospūdis – išardo ir susiaurina arterijas, cholesterolio nuosėdų susidarymas – trombozė, tuo pačiu sudaro pasipriešinimą kraujotakai kraujagyslėse. Priežastis – verdančios negatyvios emocijos. Tokios kaip: pyktis, įsižeidimas, panika, baimė.

Žemas kraujospūdi – ne tvirtai stovi ant savo gyvenimo „kojų".

Mėto į įvairias puses. Gyvenime nėra tvirtos pozicijos. Reikia kasdien rytais įžeminti kūną.

Kaip matote, mūsų negatyvios emocijos, jausmai ir veiksmai – pagrindinės ligų priežastys.

Chroniškos ligos paprastai susidaro tik po dviejų metų karminio mazgo. Siela ir karma duoda pakankamai laiko atleidimo ir atidirbimo suvokimui. Tik atleidimas ir suvokimas grąžina sielos energijas namo ir fizinis kūnas pradeda sveikti.

Jie mes to nedarome, eina ištisa reakcija, „domino procesas": kai viena liga pritraukia kitą ir t.t.

Daug sielos energijos išnaudota negatyvui, organizmo vibracija žema, silpnas imunitetas. Sumažėjęs organizmo pasipriešinimas. Vaistai neatneša energijos. Energijos atneša tik mūsų suvokimas.

Daktarams reikia padėti, tikėjimu į save. Mokėkite įeiti į savo praeitį, priimkite ją, atleiskite save ir kitus. Mintis, jausmus ir veiksmus kontroliuokite.

Save, supantį jus pasaulį ir žmones mokėkite pripildyti meile ir padėka. Pirmiausia mokėkite DUOTI, tik po to gausite atgal. Jūsų gyvenimas – jūsų savęs atspindys, jis jūsų šešėlis. Kūnas moka sukurti bet kurią ligą, moka bet kurią ir išgydyti – tai vienas procesas. Nėra neišgydomų ligų, yra tik nesuvoktų ligų priežasčių, yra prarastas laikas, kai organizmui jau padaryta didelė žala.

Tikėkite. Netgi jeigu mes šiame gyvenime nespėsime išsigydyti, bet atidirbome ligos priežastis, mes jos nepritrauksime sekančiame gyvenime. O tai irgi puiku. Pas mus visada yra šansas.

Laukite puikaus ir tai visada išsipildys. Mylėkite save, savo kūną, žmones ir gyvenimą. Būkite sveiki mentališkai, emociškai ir fiziškai.

Tu kas sekundę kuri savo gyvenimą ir savo sveikatą. Suvok savo kūrimo momentą. Galima atsikratyti nuo bet kokios ligos, jei kaip reikiant panorėti. Bet vieno noro per mažai. Žmogus dar turi tikėti, kad jis vienintelis savo gyvenimo ir tikslo kūrėjas. Jis pats sukuria savo kūną ir savo ligas, pats sprendžia, kaip jam elgtis su žmonėmis, kurie jį supa, su įvykiais, kurie vyksta jo gyvenime.

Tam, kad tuo patikėti, reikia pažinti patį save ir daug dirbti su savimi. Pradėkite žadinti savo vidinį Dievą, Aukščiausiąjį Aš savo viduje. Tai puikus tavo gyvenimo ir kūno gydytojas. Tada jūsų veiksmai eis nuo meilės sau, įvykiams, kitiems ir ligoms. Draugai visada padeda, o priešai kenkia. Pats sau būk geriausiu draugu. Mylėkite save, žmones ir būkite sveiki.

Klausykitės savęs ir savo tvirtinimų. Kiekviena jūsų mintis, žodis – užsakymas į jūsų gyvenimą, jūsų kūną. Suvokite ką užsakote ir ką apgyvendinate į savo kūną ar savo vaikų kūną. „Pas mane yra vėžys, arba aš turiu krūtinės vėžį", taip, nesuvokiant savo žodžių, jūs patvirtinote diagnozę, su savo kančiomis ir baimėmis prirašėte ligą savo kūne. Su naujakuriu jus. O ar to jums reikia?

Bet kurią ligą ar peršalimą reikia priimti kaip laikiną gyventoją. Ji atėjo Laikinai, atėjo ko nors jus išmokyti.

Kai jūsų sąmonėje yra žodis LAIKINA, tai yra jūs pirmapradžiai sakote savo kūnui, kad liga kaip atėjo, taip ir išeis. Kūnas priima ligą laikinai ir iš karto pradeda išgyvendinimo ir išgijimo procesą.

Tai tik dėl karminių gyvenimo pamokų išsiaiškinimo. Atėjo jūsų draugas, o ne priešas. Reikia tai priimti, tikėti savimi, savo kūnu ir pasveikimu. Reikia siusti meilę ir tikėjimą, o ne žemas vibracijas. Sakykite ligai: „Atsiprašau, bet suklydai adresu ir kūnu, išeik iš mano kūno" ir taip daug kartų per dieną. Atiduokite ją iš karto į Arkangelų saugotojų rankas. Jūsų kūnas vykdo jūsų proto komandas. Komanduokite protingai. Ligą galima išgyvendinti, juk jūs esate savo kūno Šeimininkas.


Peržiūrų: 3320 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.3/3
Viso komentarų: 151 2 »
0  
1 Ozkela   (14.11.2012 20:04) [medžiaga]
Ačiū. Kiek sekiau,tai nemenu,kad būčiau kada šiaip sau sirgus, viskas nuo nervų,kaip sako.

frazė- ,,Draugai visada padeda, o priešai kenkia" . Taigi vadinami ,,priešai" ir padeda suprasti,ką ne taip darai. Gal čia dėl vertimo neaiškumas.

0  
2 virgis   (14.11.2012 20:16) [medžiaga]
Suprask, kad piešas savo kūnui... Kai jo nesupranti, nemyli, kartais skriaudi, tampi tarsi "priešas" sau. Čia tokia prasmė, o ne kokio išorinio priešo. Taip ir buvo parašyta, kaip išverčiau, tik kiekvienas supranta savaip. Ar aišku?

0  
3 Ozkela   (14.11.2012 20:18) [medžiaga]
Aišku, Virgi, tiesiog ne taip supratau. Bet vistiek gi esmių esmė-taip vadinama meilė sau smile

0  
4 Doremi   (14.11.2012 20:32) [medžiaga]
mium nnnnmm taip, kreditan iš gyvenimo net špigos negausi wacko
tačiau nesitikėkite greito grįžimo atgal jei tik dabar susivoksite duoti, praeis dešimtmečiai keli, kai grįš dešimteriopai ką davei
meilę dalijai?-jos gausi daug daugiau
atjautą?-nespėsi gaudyt, kai sudėtingoje situacijoje visokia pagalba kris bumerangais
šelpei?dalijai?gal paskutiniu?- tau, pratusiam prie mažo, jau pasirodys per daug gauta
ir tas trys D tuo žavus, tuo bumerangu biggrin
bet virgi, tur būt pastebėjai, do nebepyksta ant trečioD, an sistemos, karo, melo
išauklėjai, ištobulinai tongue

0  
5 virgis   (14.11.2012 20:44) [medžiaga]
yes

0  
6 monntos   (15.11.2012 00:01) [medžiaga]
As tai save myliu:D.

0  
7 NIBIRU   (15.11.2012 11:24) [medžiaga]
o as mokausi pamilti tongue

0  
8 Violeta   (15.11.2012 15:41) [medžiaga]
http://www.liveinternet.ru/users/light2811/post248003951/
DNR aktyvavimo simptomai
gal neišgazdinsiu žmonių savo nuoroda
Smagu matyti Nibiru tave.....net vaikai filmuoja pasirodžiusią Nibiru planetq....
Tai unikalus reiškiniai....vyksta,,,stebint milijonams žmonių .

0  
9 spurgelis   (15.11.2012 17:05) [medžiaga]
Na,net nežinojau,kad čia yra DNR aktyvavimo simtomai,nes pas mane jie ypač stipriai suaktyvėjo daugmaž jau prieš pora metų,per kuriuos jie taip įsibėgėjo,kad man jau tai natūralios tokios būsenos ir priimu tai kaip kasdienius reiškinius. Kartais net pagalvoju ir suabejoju-ar anksčiau tikrai buvo kitaip? Tikriausiai ne tai,kad kitaip,o tiesiog pamažėle natūraliai keičiausi ir tiek. smile

0  
10 Doremi   (15.11.2012 20:41) [medžiaga]
koki te simptomai wacko ?

0  
11 NIBIRU   (15.11.2012 21:39) [medžiaga]
Aciu uz gera zodi,prisijungusi prie jusu atsipuciau ir pagalvojau ,kaip gera. biggrin
O del tu simtomu be nemigos ir stuburo skausmu nieko nejauciu, bet nenusimenu geriau po truputi pirmyn, nei trypcioti vietoj.

1-10 11-14
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0