Ketvirtadienis, 28.03.2024, 16:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Sausis » 16 » Laukia daug įdomių dalykų!
16:58
Laukia daug įdomių dalykų!

Dabar tuo pačiu metu  yra du pagrindiniai, diametraliai priešingi tikrovės suvokimai. Vienam pirmiausia įtaką daro žiniasklaida, vyriausybė ir farmacijos propaganda. Kitą įtakoja logika, gyvenimo patirtis, stebėjimas ir intuicija.

Toliau eikime tobulėjimo keliu su beribiu entuziazmu ir optimizmu. Jau galėsime su pasisekimo jausmu, nes padėjome kitiems žmonėms, žengti didelius žingsnius link taikaus ir harmoningo pasaulio.

Neabejotinai bus padaryta didelių šviesos žingsnių, tačiau taip pat bus ir nelygių perėjimų, nes taip bus išvaloma netvarka šiame pasaulyje. Atėjo laikas sustabdyti žiaurų žaidimą, kurį kai kurie žmonės iki šiol žaidžia Žemėje. Tai ne nuosprendis, o neišvengiamas faktas.

Vis daugiau tamsiųjų jėgų atstovų pradeda suprasti, kad jų pralaimėjimas arti, o Chimeros valdomai DARPA neliko nieko kito, kaip tik „nutekinti“ Fauci.

Tai, ką jūs galvojate ir jaučiate apie Vienį Kūrėją, yra svarbu jums, taigi ir pačiam Kūrėjui, nes jūs visi esate jo dalelės, ir kiekvieną akimirką jis galvoja ir jaučia lygiai taip pat, kaip ir kiekvienas iš jūsų. Todėl jam labai svarbu, ką  galvoja ir jaučia apie save kiekvievas.

Šviesūs ir stiprūs šviesos kariai gyvena čia pat su mumis ir, be kita ko, neleido veikti branduolinėms kovinėms galvutėms kritiniu momentu ir labai sumažino niokojančius virusinės nelaimės padarinius. Kiti išvalo mūsų orą nuo teršalų – jei to nedarytų nuolat, dauguma  mirtų įkvėpę patogenų ir kitų toksinių medžiagų.

Jei paprašei pagalbos ar net neprašai, visada ją gaudavai, bet niekas negali sukurti taikos Žemėje vienu piršto spraktelėjimu, nes viskas pirmiausia prasideda nuo ramybės kiekvienoje širdyje. Iš tikro esame nemirtingos sielos, sukurtos iš tyros meilės – tai ta pati energija kaip ir šviesa, mūsų Pradžios Kūrėjuje, esmė ir galingiausia jėga visame, kas egzistuoja. Ši energija yra viskas. Meilė yra tai, kas tu esi, tai ir gyvūnai, augalai, galaktikos, sąmonė ir visa mūsų Visata.

Meilė yra kūryba, o ne elgesys ir tai dar nereiškia, kad tau  turi patikti viskas, kas vyksta. Kai kurie iš tų, kuriuos vadinate tamsiaisiais, arba cabal, daro neapsakomai piktus darbus. Dėl to jie gali atrodyti kaip stipriausi, bet iš tikrųjų yra labai silpni, nes vietoj meilės, skirtingai nuo mūsų, pasirinko beširdę tuštumą.

Per ateinančius metus Tamsa stengsis sukurti kuo daugiau dramos, todėl Šviesos jėgos visiems rekomenduoja nekreipti į tai per daug dėmesio, nors situacija ir gali atrodyti, kad tampa visiškai nevaldoma.  Jie turi tik vienintelę Kūrėjo esmės mažytę kibirkštėlę, kuri palaiko kiekvienos sielos gyvybines jėgas ir dabar tokių nežmogių laikas šioje planetoje baigiasi. Jie, galima sakyti, bus išsiųsti į tolimas vietoves ir suteiktos kitos galimybės pasirinkti meilę, o jei ir toliau atsisakys, teks anihiliuoti ir viskas prasidės nuo tuščio lapo.

Deja, kai kuriems žmonėms trūksta meilės, užuojautos, supratimo, kad mūsų skirtumai gali būti absoliučiai nuostabūs, kai harmonija ir pagarba teka širdies linijomis.

Džiaugiuosi, nes esame kelionėje, kurios dar niekada pas mus nebuvo. Mes dalyvaujame didžiausiame šou, kuris kada nors buvo surengtas šioje Visatoje. Jaučiu nuolankumo jausmą, kuris susilieja su didingu pasitenkinimu gerai atliktu darbu. Mes prabudome patys ir prikėlėme kitus, tačiau kelionė tęsiasi. Ji kaip ir tobulėjimas niekada nesibaigia ir iškelia kitas užduotis, dar svarbesnes.

Laukia daug įdomių dalykų! Šiame kelyje šen bei ten pasitaikys duobių ir nelygumų. Nes tas, kuris nusiteikęs prieš Pabudimą, nesiruošia švelniai išeiti, bet kai mes pilnai pasijusime kaip galingi daugiamačiai kosminės šeimos nariai, kokie iš tikro esate, viskas judės dar greičiau.

Visada prisiminkime Kūrėjo meilę ir saugokime ją savo širdyje. Gyvenk visa širdimi ir tegul ši šviesa spindi ryškiai –  taip pakeli aukščiau visą mūsų Visatą.

Jei trokštame, kad pasibaigtų visos su šia „pandemija“ susijusios aplinkybės ir tai įvyks, kai tik paaiškės faktai apie šį nusikaltimą žmoniškumui. Visa tai yra pagal aukštesnį planą, kurį prižiūri Šviesos Pajėgos, kad pažadinti kuo daugiau žmonių ir kad jie pradėtų reikalauti laisvės, kas nuves iki galutinio valdžių žlugimo.

Nuo mūsų dieviškojo įsikišimo suaktyvinimo, karas dėl šios planetos išlaisvinimo nefizinėse plotmėse tikrai paaštrėjo. Nors tamsiosios jėgos puola kiekviena proga, Šviesos jėgos išvalo tamsius tinklus ir jau sugebėjo pašalinti daugumą pirminių astralinės plokštumos anomalijų.

Dabar dėmesys sutelkiamas į pirminės anomalijos pašalinimą žemesnėje mentalinėje plotmėje ir vadinamuosius nematomuosius. Nematomos yra archontinės esybės, kurios gyvena žemutinėje mentalinėje plokštumoje aplink planetos paviršių ir yra tos, kurios kuria ir išreiškia klaidingų idėjų matricą. Jie yra būtybės, atsakingos už tokias idėjas kaip karma, pagrindinė direktyva, tikslinga kančia, visagalis Dievas, tikslingas dvilypumas, plokščia žemė, antrasis termodinamikos dėsnis kaip galutinė tiesa, šviesos greitis kaip didžiausias greitis, monogamija kaip vienintelis pasirinkimas. , visuotinis atšilimas, pabudusi ideologija, kritinė rasinė teorija ir kt.

Atsižvelgiant į tai, kad viskas vyksta vis greičiau, būtų natūralu tikėtis, kad ši tiesa ir visos daugeliui ilgai slėptų tiesų greitai taps plačiai žinomos.

Šios precedento neturinčios eros Žemėje tikslas – atverti protus ir širdis, kad civilizacija vystytųsi dvasiniu ir sąmoningu supratimu, kurio jai reikia aukso amžiui sukurti. Jei visos tiesos būtų atskleistos vienu ypu, trečiojo tankio kolektyvinė psichika būtų sukrėsta ir sustabdytų besikaupiantį didelį pagreitį.

Tokiu būdu atskleidimai ateis palaipsniui, kad tautos galėtų įsisavinti pirmąjį, prieš išgirsdamos antrąjį ir pan. Nors reikalai įsibėgėja, akivaizdu, kad dėl nušvitimo negalima skubėti, turint omenyje stulbinantį informacijos kiekį, kurį žmonėms reikia įsisavinti.

Nežinome, kada bus pateikti įrodymai, bet yra požymių, kad laukti reikės ne taip ilgai. Be tebevykstančių susijusių su nusikaltimais įžymių asmenų areštų ir baudžiamojo persekiojimo, keliose šalyse vyksta „pandemijos“ ieškiniai, kai kurie ieškiniai pateikiami Tarptautiniame baudžiamajame teisme, daugybė milijonų piliečių visame pasaulyje prieštarauja apribojimams ir skiepams, o vis daugiau žmonių ginčija šiuos įgaliojimus.Tai nuves į masinius perversmus ir valdžios, kurios nenorės bendradarbiauti, bus žmonių tiesiog nuverstos. Visas šis procesas jau yra pradėtas ir vadinsis Niurnberg 2.0

Kad ir kaip būtų nuspręsta, kokią informaciją atskleisti pirmiausia, kai ji pasirodys, dauguma gyventojų bus dalinai priblokšti. Tikėtinos reakcijos bus pykčio, palengvėjimo, sumišimo, kaltės, gėdos ir baimės mišinys, o kai kurie gali pasirinkti netikėjimą arba visišką neigimą. Mūsų čia esančių ilgametė gyvenimo patirtis leis tapti aiškumo ir vilties pagrindu tiems, kurie bus sutrikę. Kad žmonės, kurie buvo paskiepyti dvigubai ar trigubai, nesijaustų kaip ką tik išgirdę mirties šauksmą sau, pasiūlymas  paskatinti kylančias vibracijas gali būti jiems ypač naudingas ir savalaikis.

Kad ir kokie būtų žmonių jausmai apie atskleistą tiesą,  tai prisidės prie fizinių, emocinių ir psichinių pasekmių, kurias jie gali patirti dėl vis aukštesnių vibracijų. Nepamirškime, kad ir mūsų tankūs kunai reaguoja į tai.

Jei jaučiatės nesubalansuotas, prislėgtas, irzlus ar pavargęs, prisiminkite patarimus giliai ir ritmingai kvėpuoti, gerti daug švaraus vandens, lengvai valgyti, pakankamai miegoti, rasti laiko pabūti vienumoje ir kuo dažniau būti gamtoje. Pasidalydami šiais pasiūlymais su šeima, draugais ir kolegomis, taip galite palengvinti protą ir palengvinti kūnus tų, kurie klauso ir paiso viso šito.

Kai mūsų kelias taps sklandesnis nei dabar, kas neišvengiamai bus, jau gyvensime apšviestame pasaulyje, kuriame kolektyvinėje sąmonėje augs vienybė, toliau stebėsime kaip klostysis ši įdomiausia era šioje Žemėje.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 820 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.4/5
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0