Trečiadienis, 24.04.2024, 07:38
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Lapkritis » 13 » Ligos ir jų priežastys. L.N. Glovackaja
19:43
Ligos ir jų priežastys. L.N. Glovackaja

 Dažnai daktarai puikiai atlieka savo darbą, pašalina pavyzdžiui vėžinį auglį, ar organą serganti vėžiu, o po kiek tai laiko vėžinės ląstelės pasireiškia vėl tose vietose, ar kituose organuose.

Klausiate kodėl?

Todėl, kad daktarai gydo pasekmes, o ne ligos atsiradimo priežastis.

O kur ieškoti ligos priežasties?

Jos reikia ieškoti mūsų gyvenime, ar jo praeityje. Neužmirškite, kad prieš užimant tokį dominuojantį autoritetą medicinai, jos vaidmenį vaidino metafizika. Tarp mūsų kūno ir psichikos egzistuoja ryšys. Mūsų kūnas – mūsų smegenų robotas.

Mūsų kūnas myli mus besąlygine meile ir vykdo visus mūsų proto įsakymus. O kas vadovauja mūsų protui? Tik kiekvienas iš mūsų, per Dabartinio Momento Laisvą Pasirinkimą, kurį mums davė Dievas prieš gimstant.

Niekas negali už mus galvoti, jausti, priimti sprendimus, pragyventi mūsų gyvenimo. Iš čia seka, jeigu tu nori būti sveiku, tai tik tu pats turi išsiaiškinti ir išryškinti ligos priežastį. Mūsų kūnas ir siela pastoviai sąveikauja, taip pat, kaip sąveikauja tavo sąmonė (Savasis Ego) ir pasąmonė (Aukščiausiasis Aš). Bet kurią ligą reikia priimti kaip Draugą-Mokytoją. Per ją su mumis kalba mūsų siela, pusiausvyros atstatymui.

Aš, kaip aiškiaregė-mediumas turiu unikalų sugebėjimą transo būsenoje matyti ir kalbėti su žmogaus siela. Siela yra visur ir visame. Su ligos siela galima kalbėti – ji man rodo įvykius, mintis, jausmus, žmogaus veiksmus kurie buvo susirgimo priežastimi. Dažnai mes savo ligas persinešame iš praeitų gyvenimų ir aš ten randu jų priežastis. Jūs sau atversite savo kūno kalbą ir jo simptomus, kurie padės rasti savyje priežastis, savo ligų gydymą.

Atversite sau psichoemocinius įvykius ir kaip jūsų mintys, jausmai surišti su atitinkamomis kūno dalimis, organais ir organizmo sistemomis. Suprasite, kaip vyksta kontaktas tarp mentalinio, emocinio ir fizinio kūnų. Ligos priežastys niekada nėra fiziniame kūne, kadangi pats sau jis mažai ką reiškia. Gyvybė, kuri jame yra, ateina iš sielos.

Atsimink: fizinis kūnas, tik atspindys to, kas vyksta žmogaus sieloje. Bet kuri liga sako apie tai, kad kūnas bando atstatyti pusiausvyrą tarp fizinio, mentalinio ir emocinio kūnų.

Atsimink: Tavo Savasis Ego tikriausiai priešinsis bandymams surasti sprendimą, tu turėsi išanalizuoti savo situaciją. Ir kaip paprastai, prireikia pakeisti savo įsitikinimus, moralines vertybes, minčių būdą, suprasti savo praeitį ir dirbti atleidimui.

Pagrindinė visų mūsų ligų priežastis: Per stiprus Savasis Ego, per didelė jo valdžia. Daugelis iš mūsų to nesuvokdami leido Ego valdyti savo gyvenimą ir tai maišo mums būti tuo, kuo mes turime būti. Todėl dalis mūsų norų blokuojami, o tai veda prie to, kad blokuojama dalis mūsų fizinio kūno, kuri būtina tų norų realizacijai.

Atsimink, kad Savasis Ego negali valdyti tavo gyvenimo. Tai negali suprasti tavo tikrų poreikių, kadangi remiasi tik atsiminimais ir praeities matymais, išorinio pasaulio, jo įvykių. Ego, viso labo tik tavo žmogiškojo proto, sąmonės kūrinys. Mato tik tavo buvusių minčių, jausmų ir veiksmų pasekmes. Tai mato mūsų pasaulio iliuziją, o ne savo vidinio pasaulio realybę.

Tai susideda iš klaidingų iliuzinio pasaulio tikėjimų ir žmogus turi juos suvokti, kitaip jie pamaišys jam realizuoti tikrus norus, tikrus jo individualybės pasireiškimus, jo AŠ ESU.

Daugumas iš jūsų galvoja – mūsų ligos grynai tik fizinės. Iš tikro taip nėra. Tai tavo Savojo Ego triukas, nuvesti tave nuo ligos priežasties ir situacijos.

Kodėl?

Paprasčiausiai Ego tiki, kad viskas, į ką tiki, naudinga ir gerai tau. Pavyzdžiu:

Aš daug dirbu tamsiame kambaryje ir todėl prarandu gerą regėjimą.

Aš daug stoviu, todėl pas mane skauda kojos.

Aš neatsargus, nugriuvau ir susižeidžiau kelius.

Kelyje blogi vairuotojai, todėl aš papuoliau į avariją.

Tai tu sukuri savo tikėjimą, kad ligos priežastis išskirtinai tik fizinio charakterio. Taip mūsų Ego atskiria mus nuo savęs vientisumo. Kadangi fizinis, mentalinis ir emocinis kūnai neatskiriami vienas nuo kito, tai ligos priežastis visada tavo kūnų viduje, o ne išoriniame faktoriuje.

Tai yra, Ego tave nori nuvesti nuo atsakomybės, ieškoti priežasties savyje ir atves prie išorinių faktorių.

Tai viena iš svarbiausių priežasčių, kodėl mes gydome ligą, o ne savo sielą. Visos mūsų ligos, visuose lygiuose surištos su mūsų emociniu ir mentaliniu kūnais. Visi išoriniai faktoriai, kaip avarijos, kritimai, nudegimai, įvairios ligos kūne ir t.t., tai jau karminės pasekmės jūsų buvusių baimių, kritikos, priekaištų, neramūmo, paskalų ir taip toliau.

Kiekviena tavimi pasirinkta mintis, veikia automatiškai pritraukdama jausmą į tavo fizinį kūną. Pyktis, kritika, baimė kokios tai kitos stiprios emocijos, sukelią dažną širdies plakimą, adrenalino išmetimą, spaudimo padidėjimą ir kraujagyslių susiaurėjimą. Tai kartojant, jūs tuo pačiu sukuriate naują automatinį įprotį dirginimui. Jūs pastoviai į savo gyvenimą pritrauksite žmones ir įvykius, nuo kurių jūs savyje vystysite širdies kraujagyslių susirgimus, pilvo ligas, akmenis. Vyro kritika atves prie gimdos susirgimų. Vyrai, kritikuojantys moteris, pritrauks sau prostatos susirgimus.

Išvada: Dažniausiomis susirgimų priežastimis yra neigiamos mintys ir emocijos, baimės ir kaltės jausmas, poreikis, kad mus pastebėtų ir mylėtų, bet tuo pat nemylime savęs, stengiamės išvengti blogų situacijų, įvykių, žmonių. Bet kuri liga mums primena, kad mes nemylime savęs. Ji atėjo mus mokyti meilės sau, mokyti teisingai reaguoti į poelgius ir negatyvius įvykius mūsų gyvenime. Ne vengti jų, o priimti kaip draugą ir mokytoją nuo jų, o mes tampame jų aukomis.

Kai žmogus save myli, juo vadovauja širdis, o ne protas jo Ego.

Mylėti save – reiškia duoti sau teisę priimti gyvenimą su jo blogu ir geru. Gyventi blogu gyvenimu. Nuo blogo mokomasi, o gerą priimti kaip apdovanojimą.

Mylėti kitus žmones – reiškia duoti jiems teisę savo gyvenimo pamokoms, gerbti jų laisvą pasirinkimą. Duoti jiems teisę gyventi savo pilną gyvenimą.

Gyventi pilną gyvenimą – reiškia duoti sau teisę būti žmogumi, tai yra įdirbti savo gyvenimo patirtį per baimių įveikimą, turėti savo įsitikinimus, paklydimus, trūkumus, norus ir lūkesčius, būti tokiu koks tu esi čia ir dabar.

Gyvenk ir suvok savo dabartinį momentą žinodamas, kad bet kuris dabar tavo pasirinktas sprendimas turės pasekmes, geras ar blogas. Tu naudoji savo sielos energiją savo ir kitų naudai ar kenkimui.

Spręsk. Tu dabar stiprini savo sveikatą, ar dabar sukuri sau ligą.

Peržiūrų: 3852 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 14
-1  
1 redalert   (13.11.2012 21:41) [medžiaga]
cool

0  
2 Doremi   (13.11.2012 22:44) [medžiaga]
ką spresti? surprised aš nežinau ką dabar darau wacko kuriu ligą ar sau sveikatą wacko
eičiau miegoti, bet negaliu, turiu pasirūpinti naujagimiu veršeliu ir mamyte būze, dar kartą pamilžti, laukti placentos atsidalijimo wacko ai, visa tai susiiję su karvyte, rūpestis dabar jais didesnis kol sustiprės abu
katės gavo pieeeeno biggrin labai džiaugiasi biggrin rytoj suuos ir kaimynės taboras

0  
3 spurgelis   (13.11.2012 22:55) [medžiaga]
OOOO,wau,sveikinimai šeimynai smile Paglostykit Būzę nuo mūsų smile

+1  
6 virgis   (14.11.2012 07:04) [medžiaga]
Čia lig tais aiškiai parašyta: "Dažniausiomis susirgimų priežastimis yra neigiamos mintys ir emocijos, baimės ir kaltės jausmas, poreikis, kad mus pastebėtų ir mylėtų..."
Kai tu puoli ką nors, nesvarbu ką ir už ką, tai ir kuri supranti ką...
Sėkmės biggrin

0  
8 Doremi   (14.11.2012 13:17) [medžiaga]
kad neturiu tų neigiamų minčių, viskas gerai man wacko geriausi žmonės mano aplinkoj ir taip fainai jaučiuosi smile

0  
4 Doremi   (13.11.2012 23:22) [medžiaga]
biggrin gerai, paglostysiu, buvau dabar, dar eisiu, o tėvas į kauną išmovė mitsubišį parsivaryt arūno, negaliu gi su tuo kašiku važinėt cool sarmata man išlipt tongue

0  
5 alfairas   (13.11.2012 23:36) [medžiaga]
http://sunearthday.nasa.gov/2012eclipse/

Saules užtemimas - LIVE gyvai Australija

0  
7 Darka   (14.11.2012 13:12) [medžiaga]
Sveiki, gal kas buvot cia apsilankes? http://montalk.net/
Ka manot.

0  
9 monntos   (15.11.2012 00:04) [medžiaga]
Tai ar yra zmoniu kurie atleidimu,mintimis -bando nusiminet sau ligas?

0  
14 spurgelis   (15.11.2012 13:50) [medžiaga]
taip,atleidimu sau,mintimis,susitaikymu ir pilnu ligos duotos pamokos suvokimu. beje,su viena drauge dabar rengsime antrą susibūrimą Mandalų piešimo,kaip tik tema jau parinkta prieš Kalėdas-išsivalymas,savigyda. Tai čia veikiame tuo pačiu principu,tik dar ir išpiešiame viską mandalose. Po pirmo susibūrimo,tokio pažintinio visi liko labai patenkinti. Radom naują bendravimo malonų būdą su visai nepažįstamais žmonėmis,kas leidžia jiems atsiskleisti ir išsipasakoti per piešimą. Be je,tai padeda jiems kaip ir psichologinė konsultacija,tik jie už tai nemoka. Linkiu ir jums visiems rasti savitą būdą benrdavimo ir savitą metodą savigidos. smile

0  
10 Swan   (15.11.2012 08:56) [medžiaga]
Monntos, man vien to asmeniškai neužtenka ir aišku dažniausiai turiu atsiprašyti pati savęs :D Žinoma, pirma atsiranda mintis, kad noriu būti sveika, būsiu sveika, tada žiūrėk atsiranda laiko pasirgti ir pamiegoti, ir gydytojas ar žolininkas duoda gerų vaistų, žolių, na dar mėgiamas filmas, knyga, iškeptas pyragas, mylimojo skaniai padaryta arbata, o ir žiūrėk jau sveika :D
Daugiausiai manau žmonės serga dėl per didelio išsibalansavimo, skubėjimo, streso, savęs nepriežiūros...Labai dažnai kalbama apie meilę kitiems, kai tuo tarpu, nemokame mylėti patys savęs..

0  
11 monntos   (15.11.2012 12:37) [medžiaga]
Pas amseniskai dazniausia sirgdavau,kaip nenoredavau ko dariti :D O jei siaip limpa liga,tai ja dazniausia pajauciu pries diena.Toks jausmas lik svetimkunis ateina.Jei sugebu save numust iki neultarlios rybos tarp jausmu,tai ir neprilimpa. :D

0  
12 monntos   (15.11.2012 12:38) [medžiaga]
Swan turbut sergi tada,kap pasiilgsti lepinimo :D

0  
13 Swan   (15.11.2012 13:01) [medžiaga]
Jo :D Nuvariau save nuo kojų biški, leidau ligai įsivažiuoti, bet jau atsigaunu, viskas čiki aš vėl save myliu :D

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0