Šeštadienis, 27.04.2024, 06:40
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Liepa » 5 » Michaelas Salla - daugybė galaktikos federacijų kišasi į žmogaus reikalus 2021 m. birželio 29 d
21:01
Michaelas Salla - daugybė galaktikos federacijų kišasi į žmogaus reikalus 2021 m. birželio 29 d

2020 m. Gruodžio mėn. Izraelio kosmoso programos tėvas profesorius Haimas Eshedas sukėlė tarptautinės žiniasklaidos siautulį, kai apibūdino prezidentą Donaldą Trumpą, bendraujantį su nežemiškų rasių aljansu, vadinamu Galaktikos federacija. Ašhedas teigė, kad D.Trumpas norėjo atskleisti tiesą apie, tačiau Galaktikos federacija atsakė, kad žmonija dar nėra pasirengusi. Nepriekaištingas Ashedo mokslinis autoritetas ir gilus slaptųjų kosmoso programų išmanymas reiškė, kad į jo pastabas apie žmogaus reikalus prižiūrinčią Galaktikos federaciją reikėjo vertinti rimtai ir jų nebuvo galima lengvai atmesti.

Dr. Courtney Brownas, „Farsight“ instituto direktorius, norėdamas atsakyti į kai kuriuos iš šių pagrindinių klausimų, iškeltų profesoriaus Ashhedo komentaruose apie Galaktikos federacijos egzistavimą ir veikimą.

Dr. Brownas suorganizavo penkių nuotolinių stebėtojų komandą, kad surinktų informaciją apie Galaktikos federaciją per keletą sesijų, vykusių ir viešai paskelbtų 2021 m. Vasario mėn. Savo nuotolinio žiūrėjimo sesijos pagrindimą jis paaiškino taip:

Daugelyje projektų čia, Nuotolinio stebėjimo institute, žodžiai „Galaktinė pasaulių federacija“ buvo naudojami planetų civilizacijų grupei, kuri, atrodo, palaiko žmoniją ir priešinasi kitų grupių ir rūšių, kurios atrodo priešiškos žmonijai, įtakai. . Na, dabar pats laikas sužinoti daugiau apie tai, ką reiškia šie žodžiai.

Kas yra Galaktikos pasaulių federacija? O gal kas jie? Ar tai viena rūšis, ar rūšių ir civilizacijų grupė, pavyzdžiui, Jungtinių Tautų galaktikoje? Ar jie rengia susitikimus? Ar jie dirba kartu su tokiais projektais, kaip projektas, kuriame galime dalyvauti Žemė ir mes, žmonės? Ar jie yra nevienalytė grupė, turinti skirtingus interesus, ar jie visi laikosi tos pačios nuomonės?

Ir, svarbiausia, jei jie tikrai nori padėti žmonijai jų poreikio valandą galaktikos, kurioje yra daug grėsmingų ar priešiškų jėgų, kontekste, ar Galaktikos pasaulių federacija tikrai gali padaryti ką nors naudingo? Kokie jos ištekliai? Be to, ar tikrai žemiečiai turi ką nors padaryti patys, kad GFM galėtų mums padėti, ar jie yra pakankamai stiprūs, kad mums galėtų padėti, nesvarbu, ką mes, žmonės, darome?

Nuotolinio žiūrėjimo sesijų rezultatai suteikė daug vertingos informacijos apie „Galaktikos pasaulių federacijos“ egzistavimą ir kitas dr. Browno iškeltas problemas. Tai ypač pasakytina federacijos vadovybės struktūros supratimą, jos vidaus politines diskusijas apie tai, kiek ji turėtų kištis į žmogaus reikalus, kaip jos įsikišimas buvo „laikino karo“ dėl Žemės ateities dalis ir ką žmonės gali padaryti remti federacijos pastangas skatinti mūsų planetos evoliuciją teigiama linkme.

Kaip ir ankstesnėse nuotolinio žiūrėjimo sesijose, kurias vedė „Farsight“ institutas, sesijos vyko akloje aplinkoje, ir dalyvių buvo paprašyta sutelkti dėmesį tik į du jiems paeiliui pateikiamus taikinius. Nebuvo pateikta jokios informacijos apie kiekvieną taikinį, kad būtų išvengta asmeninių nuotolinių stebėtojų nuomonių ir išankstinių nuostatų į jų stebėjimą.

Du nuotolinio žiūrėjimo užsiėmimų tikslai buvo šie: 1 tikslas: Galaktikos pasaulių federacijos būstinė / aktualiausias GMF susitikimas Žemės ir žmonijos tema. 2 tikslas: GPM komandinis laivas, atsakingas už Žemę, ir jos vadas.

Visi nuotolinių stebėtojų pranešimai apie du taikinius buvo nepaprastai nuoseklūs atliekant bendruosius stebėjimus, nors detalės kiekvienu atveju skyrėsi. Abiejų tikslų atžvilgiu buvo padaryta keletas pastebimų pastebėjimų, tarp kurių buvo:

„Galaktikos pasaulių federacija“ (GFW) yra didelė ir įvairi organizacija, turinti daug nuomonių, kaip elgtis su žmonija.

Buvo GMF narių, kurie buvo prieš tolesnį kišimąsi į žmogaus reikalus.

GMF priešas, galingos konkuruojančios nežemiškos koalicijos, tvirtai laikė žmoniją ir nebus lengvai išstumtas.

Tarp GMF ir jo konkurentų dėl Žemės įvyko rimti ginkluoti konfliktai, ir tai padarė rimtą spaudimą vyriausiajam federacijos vadui.

Jei GMF nutraukia savo veiklą, įvyksta reikšmingas visos planetos sunaikinimas, o Žemė pasineria į postapokaliptinį košmarą.

GMF vadovybė žino, kad konkuruojantys nežemiški aljansai bendrame kariniame plane buvo galingesni, tačiau pastarasis atsisakytų operacijų Žemėje, jei GMF būtų labiau įsipareigojęs.

Priešingos tarpplanetinės jėgos, apie kurias kalba nuotoliniai stebėtojai, yra Drakonijos roplių imperija (taip pat žinoma kaip Ciakharras) ir Oriono aljansas (taip pat žinomas kaip kolektyvas), kurie buvo aptarti ankstesnėse nacių ir roplių nuotolinio stebėjimo sesijose ir Antarktidos prezidento susitikimuose JAV su ateiviais.

Vertindamas kelių nuotolinių stebėtojų pateiktus duomenis, dr. Brownas padarė šias išvadas ir idėjas dėl šių konkuruojančių nežemiškų aljansų, besivaržančių kontroliuoti žmoniją:

Mes, žmonės Žemėje, turime kuo greičiau suvokti, kad esame labai pavojingoje situacijoje. Galaktikos pasaulių federacija akivaizdžiai bando mums padėti, tačiau ištekliai yra riboti. Jie priešinasi jėgoms, kurios jiems atrodo netgi milžiniškos. Panašu, kad jie tikrai turi galimybę mums padėti, bet iš tikrųjų atrodo, kad tam jiems reikės mūsų pagalbos.

Tam buvo dvi priežastys. Pirma, atrodo, kad „Galaktikos pasaulių federacijos“ nariai išsiskyrė. Dauguma narių akivaizdžiai nori padėti, tačiau organizacijoje kyla didžiulių abejonių dėl jų realių galimybių tai padaryti, ypač karinių pajėgumų lygiu. Žemė yra gana nutolusi planeta galaktikos periferijoje, todėl tai yra mūsų naudai palankus veiksnys. Jei priešingos galaktikos jėgos rimtai stengsis užkirsti kelią Galaktikos pasaulių federacijai padėti žmonijai, gerai, atrodo aišku, kad šios priešingos jėgos gali nustumti Galaktikos pasaulių federaciją į šalį; bet iš kitos pusės, ar verta dėti tiek pastangų?

Panašu, kad dalis Galaktikos pasaulių federacijos mąstymo proceso yra skaičiavimas, kad priešingos jėgos šiuo metu nebus suinteresuotos rimta akistata su Žeme. Jei tai brangiai kainuoja priešingoms jėgoms, jos greičiausiai atsisakys didelės konfrontacijos idėjos.

Priešingos galaktikos jėgos - Drakonijos imperija ir Oriono aljansas - per savo pakalikus ir kontroliuojamą turtą gali stipriai sulaikyti žmoniją, leidžiant šioms ateivių sąjungoms manipuliuoti žmonijos likimu. Williamas Bramley tai apibendrina savo knygoje „Edeno dievai“ (1993), kurioje per kontroliuojamą politinį elitą, skirtą manipuliuoti žmogaus evoliucija, atsekami šimtmečių sugalvoti nežemiški konfliktai.

Tada dr. Brownas atkreipia dėmesį į ilgalaikį Galaktikos pasaulių federacijos dalyvavimą žmogaus reikaluose ir ką tai reiškia:

Akivaizdu, kad daugelis Galaktikos pasaulių federacijos žmoniją laiko sėkmingu projekto, kurį jie pradėjo seniai evoliuciniu požiūriu, galutiniu rezultatu. Tikriausiai toks, kuris atsirado dėl daugelio genetinių ir kultūrinių manipuliacijų ir adaptacijų per metus. Mes esame jų vaikai, jie mumis rūpinasi ir nori mus apsaugoti, bet ką darys bet kuris iš tėvų, jei vaikas tam tikru metu nenorės padėti? Visi tėvai turi leisti, kad vaikai patys nuspręstų savo kelią į priekį, tačiau jei vaikai atvirai pripažįsta iškilusius iššūkius ir jei tie patys vaikai kreiptųsi į tėvus dėl reikalingos pagalbos, ar tėvai nenorėtų padėti savo  vaikams?

Taigi tai yra raktas. Didžiausia atgrasymo priemonė, su kuria šiuo metu susiduria Galaktikos pasaulių federacija, yra vidinis susiskaldymas. Jei jie būtų stipriai susivieniję ir norėtų padėti žmonijai jos poreikio valandoje susidurti su labai grėsminga ir priešiška agresorių grupe, jie galėtų ką nors padaryti labai sėkmingai.

Idėją, kad viena ar kelios nežemiškos civilizacijos yra atsakingos už žmonijos sėjimą ar sukūrimą, galima atsekti iš Ericho von Danikeno novatoriškos 1968 m. Knygos „Dievų vežimai“. Toliau pasirodė kiti, tarp jų Zechariah Sitchin, „Planet 12“ (1976) autorius, kuris, remiantis senovės Šumerų ir kitų šalių įrašais, daug dėmesio skyrė ateiviams, genetiškai sukūrusiems mūsų protėvius.

Remiantis jo nuotolinio stebėjimo grupės daktaro Browno analize, Galaktikos pasaulių federacija labai ilgą laiką dalyvavo žmonijos istorijoje ir buvo genetinės žmonijos sėklos dalis. Bet ar yra ne viena draugiškų ateivių grupė, bandanti padėti žmonijai, kai kurie iš jų dalyvavo ilgalaikiuose genų inžinerijos eksperimentuose?

Pavyzdžiui, George'as Van Tasselis savo 1958 m. Knygoje „Septynių gaisrų taryba“ kalbėjo apie brolių iš kosmoso, kurie istorijos aušros metu nusileido Žemėje ir susiporavo su „Ievos rase“ (primityviais žmonėmis), „Adomo konfederaciją“. Savo knygoje „Kvietimas“ 1974 m. Peru kontaktininkas Sixto Paz Wellsas taip pat kalbėjo apie didelę tarpplanetinę asociaciją, vadinamą konfederacija, kuri padėjo žmonijos evoliucijai.

1981 m. Garsiuoju „Channel One“ kanalu buvo pristatytos dvi pagrindinės nežemiškos grupės, kurios istoriškai trukdė žmogaus evoliucijai. Joje jie buvo pavadinti „Planetų konfederacija“ ir „Oriono kryžiuočiais“, taip pat nežemiškąja grupuote, kuri save vadino Ra socialinės atminties kompleksu, kuris priklausė pirmajai bendruomenei.

Konfederacija ir „Orion“ kryžiuočiai atitinkamai teigiamai ir neigiamai vertino etinę orientaciją ir požiūrį į žmogaus evoliuciją, o tai labai panašu į tai, ką toliaregiai operatoriai sakė atitinkamai apie „Galaktikos pasaulių federaciją“ ir „Orion“ aljansą.

Vienas pirmųjų viešai diskutavo apie tris ar daugiau konkuruojančių nežemiškų tarpplanetinių aljansų, dalyvaujančių kuriant žmoniją ir (arba) besivaržančių dėl įtakos žmonijai, nuo to laiko buvo kontaktinis Alexas Collieris, kuris apie 1991 metus viešai skaitė paskaitas apie savo patirtį su aljansu. kaip ir žmonės, vadinami Andromedos taryba. Jis teigė, kad ją sudaro 139 skirtingos žvaigždžių sistemos, o Žemė susidomėjo dėl to, kad Andromedanai 350 metų į ateitį atrado galaktinę tironiją, kurią dabartinėje eroje galima atsekti iki Žemės, Mėnulio ir Marso. .

Savo paskaitose, kurių dalis buvo surinkta knygoje „Šventosios žemės gynimas“, jis aprašė įvairias Žemėje įsikūrusias nežemiškas grupes. Tarp jų buvo Drakonijos imperija (Chakharras), „Orion“ grupė (pilkieji ir humanoidiniai), besivystančių žmonių civilizacijų Galaktikos bendrija ir Andromedos taryba. Tai tos pačios neigiamos nežemiškos grupės, kurias nustatė daktaro Browno nuotolinė stebėjimo grupė: Drako ropliai, pilkieji ir būtybės iš Oriono.

Keli Galaktikos federacijos nariai, pasak Collier'io, vaidino vaidmenį genetinės žmonijos inžinerijos srityje ir nuo to laiko parodė susidomėjimą žmogaus reikalais. Tačiau kiti federacijos nariai (dar žinomi kaip Sandrauga) nevaidino jokio vaidmens žmonijos istorijoje ir mažai domisi Žeme. Tačiau kelionių laiku technologijos dėka Federacija gali implantuoti savo agentus arba įsikišti toli į žmonijos praeitį, kad paveiktų šiuolaikinius įvykius, kad ateityje būtų išvengta galaktikos tironijos.

Žvelgiant į „Draco“ ir „Orion“ grupių, taip pat kišimosi į žmogaus reikalus, kontekste tampa aišku, kad dabartiniai įvykiai Žemėje yra laikino karo tarp trijų pagrindinių nežemiškų sąjungų dėl mūsų likimo dalis.

Apskritai Collieras kalbėjo apie 22 nežemiškas civilizacijas, kurios genetiškai kišosi į žmogaus reikalus ir buvo atsakingos už įvairias rasines ir etnines grupes Žemėje, o tai nėra įprasta mūsų galaktikoje. Panašu, kad šios 22 grupės buvo įdarbintos iš panašių į žmones rasių, iš trijų konkuruojančių nežemiškų aljansų, ne tik iš Galaktikos federacijos narių.

Kiti žinomi žmonės, turintys svarbios informacijos apie įvairias tarpplanetines organizacijas, yra informatorius dr. Michaelas Kruwantas Wolffas. Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje Wolffą apklausė keli žinomi NSO tyrėjai, tokie kaip Paola Harrisas ir daktaras Richardas Boylanas, po to, kai buvo išleista jo knyga „Skycatchers“ (1996).

Čia yra trijų pagrindinių nežemiškų aljansų, kuriuos Wolfas atskleidė savo interviu ir knygoje, sąrašas: MAJESTIC-12 žinojo apie visas tris PAGRINDINES grupes:

- Jungtinė humanoidų-roplių korporacija / aljansas

 - daugiausia humanoidinė PASAULIŲ FEDERACIJA

 - daugiausia roplių JUNGTINĖS ORIONO RASĖS

„Pasaulių federacija, kurią sudaro daugiausia humanoidai“ atitinka „Galaktinę pasaulių federaciją“, kuriai sutelktas daktaras Brownas ir jo nuotolinė stebėjimo komanda. Kitose dviejose grupėse buvo reikšmingas roplių elementas. Tai maždaug atitinka Drakonų (Roplių) imperiją ir Oriono aljansą, apie kuriuos kalbėjo Toliaregystės instituto vizionieriai.

2015 m. Corey Goode'as pradėjo kalbėti apie 40–60 nežemiškų civilizacijų „super federaciją“, atsakingą už 22 genetinius eksperimentus Žemėje. Klausimais ir atsakymais Goode išskyrė super federaciją ir galaktikos federaciją:

Super federaciją sudaro 4–5 tankio būtybės, kurios apima genetinių ūkininkų rases, taip pat civilizacijos, kurios buvo „didžiojo eksperimento“, kuris tapo eksperimentą atliekančios grupės dalimi, rezultatas. Tikimasi, kad labai greitai baigsime tą patį kursą. Galaktikos federacija, kaip minėta aukščiau, turi didelę atsakomybę išlaikyti šią Visatą / Tikrovę Vienam Begaliniam Kūrėjui ir egzistuoja, mūsų manymu, kito tankio ar net Angelų srityje. Viena iš žinučių, kurias gavau iš SBA [Sphere of Being Alliance], buvo: „Mes esame vieno begalinio kūrėjo pasiuntiniai ir tarpininkai“.

Kalbant apie sferos aljanso ir Galaktikos federacijos santykius, tai Goode paaiškino klausimuose ir atsakymuose: Q1 Kas yra Galaktikos federacija? Kas yra jos nariai?

Aš tai pavadinau Galaktikos federacija, bendraudamas su Tyr Air [pagrindinis Gudo kontaktas su ateiviais], o Anšaras [vidinė Žemės civilizacija] - „Galaktikos konfederacija“. Nariai yra labai dvasingos ir technologiškai pažengusios civilizacijos (6-asis tankis), kurios kartu skatina kosminį dėsnį ir įvairius kosminius ciklus. Sferos aljanso nariai (Globėjai) yra šios Federacijos nariai.

Akivaizdu, kad egzistavo svarbus skirtumas tarp „Galaktikos federacijos“ (dar žinomos kaip Konfederacija) ir „Super federacijos“, kuri valdo 22 genetinius eksperimentus Žemėje. Siekdamas išvengti painiavos ir palaikyti nuoseklumą su ankstesniais šaltiniais, tokiais kaip George Van Tassel, „The Law of One“ ir „Sixto Pass Wells“ informacija, naudosiu terminą „Galaktikos konfederacija“, norėdamas nurodyti šią didesnio tankio patariamąją instituciją.

Nors Galaktikos konfederacija veikė kaip didesnio tankio prižiūrėtoja, palaikydama „kosminį įstatymą“, Super federacija tiesiogiai dalyvavo Žemės reikaluose, turėjo įvairių planų ir buvo konkurentai, galintys susidurti su konfliktais tarpusavyje ir (arba) su drakoniečių ir Oriono grupėmis.

Vadinasi, Galaktikos konfederacija galėtų veikti kaip arbitras ginčuose tarp superfederacijos narių, užsiimančių žmonijos genų inžinerija, arba įsikišti, jei būtų pažeistas kosminis dėsnis. Tai atitinka Collier teiginį, kad Andromedos taryba (6-ojo tankio asociacija) informavo Galaktikos Sandraugą (dar žinomą kaip Konfederacija) apie būsimą galaktikos tironiją.

2018 m. Goode aprašė didelį proveržį, kai super federacija nusprendė žengti žingsnį atgal ir leisti žmonijai nuspręsti savo likimą dėl 6–9 tankio orbų, kurie yra Galaktikos (Con) federacijos, įsikišimo.

Atsakydamas į profesoriaus Haimo 2020 m. Novatoriškus apreiškimus apie Galaktikos federaciją, Goode pakartojo, kad yra daug federacijos grupių, besidominčių žmogaus reikalais, ir pakartojo, kad „super federacija“, kurią sudaro daugybė nežemiškų grupių, yra vietinė tariamoji įstaiga, kuri skiriasi nuo „didesnio tankio Galaktikos konfederacijos“, kuriai priklauso Sferos, kurios yra Aljansas.

Goode'as išsakė šias įvairias grupes interviu 2020 m. Gruodžio mėn .: dažnai girdite žodžius „Galaktikos federacija“. Na, tai gali būti taikoma daugybei skirtingų grupių, pavyzdžiui, jūs žinote, kad sferos yra aljansas. Jie yra šios rūšies galaktikos stebėtojų grupės nariai, kurie stebi didesnio tankio pasaulius, taip pat stebi mažesnio tankio pasaulius, kad įsitikintų, jog viskas daroma pagal kosminį dėsnį. Jie yra kaip 6 ir 7 tankio būtybės - labai išsivysčiusios būtybės.

Tada jūs nusileidžiate į 4 ir 5 tankio būtybes, ir jos apima viską, pradedant ropliais ir baigiant šiomis aukštomis nordinėmis rasėmis, skirtingus būtybių tipus, kuriuos mes sujungiame į tai, ką mes vadiname „pilkaisiais“.

Šių ir kitų rūšių gyvių yra labai įvairių ... Insektoidai nepaprastai aistringai vertina genetiką. Tai yra ... Visa jų technologija yra genetinė manipuliacija. Ir net laivai, kuriais jie skraido.

Ir kartu jie yra šių mažų federacijų dalis. Kartais jie dirba su ropliais ir taip pat sudaro patogius susitarimus, nes kai kurie iš jų turi dvasinio laiko plano genetinius brėžinius, kurie konfliktuoja su kitais šios Super Federacijos žmonėmis.

Dėl to kyla klausimas, ar „Brown's Foresight“ grupė nuotoliniu būdu žiūrėjo „Galaktikos pasaulių federaciją“ buvo šios didesnio tankio priežiūros grupės, kuriai priklausė Gerojo aljanso sfera - „Galaktikos konfederacija“, ar vienos iš kitų federacijų, kurios konfliktuoja su konkuruojančiomis asociacijomis, tokiomis kaip Draco imperija ar „Orion“ kolektyvas.

Iš nuotolinio žiūrėjimo sesijų matyti, kad Galaktikos pasaulių federacija yra tiesioginė besitęsiančių konfliktų su „Draco“ ir „Orion“ grupėmis šalis, o ne priežiūros grupė, taikanti kosmoso įstatymus kaip nešališką arbitražą. Galaktikos pasaulių federacija vykdo karines operacijas, turi kosminius laivynus, kovojančius prieš roplius / orionus, turi slaptųjų agentų, įsiskverbiančių į žmonių visuomenę, ir kt.

Galaktikos pasaulių federacijos operacijos, aprašytos Tolimos vizijos instituto, yra labai panašios į tai, ką neseniai atrado ir prancūzų kontaktininkas bei buvusi profesionali archeologė Elena Danaan. Ji viešai paskelbė savo pranešimus su keturiais atskirais „Galaktikos pasaulių federacijos“ nariais nuo 2018 m., Kai teigė esanti suaktyvinta ir nusprendusi visą laiką skirti savo naujajai karjerai.

Pažymėtina, kad ji apibūdino neseniai paskelbtą Galaktikos pasaulių federacijos sprendimą padidinti savo karines operacijas ir intervencijas Žemėje ir šalia esančiuose dangaus kūnuose, tokiuose kaip Mėnulis ir Marsas, ir remti vietos pasipriešinimo pastangas prieš Draco ir Oriono kontrolę.

Tai atitinka ankstesnius Collier pastebėjimus, kad Andromedos taryba susisiekė su Galaktikos konfederacija, kad Žemė netaptų būsimos galaktikos tironijos epicentru. Be to, tai taip pat atitinka tai, ką Browno nuotolinio stebėjimo grupė pastebėjo dar 2021 m. Vasario mėn., Ir rodo, kad Galaktikos pasaulių federacija priėmė neseniai  sprendimą aktyviau kištis į žmonijos reikalus.

Verta pabrėžti, kad Galaktikos pasaulių federacija, atrodo, yra aktyvesnė organizacija, palyginti su didesnio tankio „Galaktikos konfederacija“, kuriai, pasak Goode'o, priklausė Sfera, kuri yra Aljansas, ir kurios pastarąją veiklą jis detalizavo nuo tada 2014. ... Nors yra keletas panašumų tarp Goode aprašytų Aljanso / Galaktikos konfederacijos sferų ir to, ką Farsythas ir Danaan teigė esąs Galaktikos pasaulių federacija, yra ir reikšmingų skirtumų

Tai rodo, kad Galaktikos pasaulių federacija dirba su Galaktikos konfederacija arba jai vadovaujant, kad palaikytų kosminius dėsnius, kalbant apie žmonijos ateitį. Greičiausiai taip yra dėl labai išsivysčiusių nežemiškų narių, tokių kaip andromediečiai ir arktūriečiai, kurie yra abiejų grupių nariai. Verta priminti, kad garsus amerikiečių ekstrasensas Edgaras Cayce'as vertino arktūrius kaip vieną iš labiausiai išsivysčiusių civilizacijų mūsų galaktikoje, kaip aprašau savo 2013 m. Knygoje „Galaktikos diplomatija“.

Apibendrinant aišku, kad žmoniją aplanko daugybė nežemiškų civilizacijų, daugelis kurių priklauso mažiausiai trims konkuruojančioms nežemiškoms sąjungoms, kurios varžosi dėl žmogaus reikalų. Šios konkuruojančios organizacijos yra Galaktikos pasaulių federacija, Draco imperija ir „Orion“ kolektyvas.

Be to, atrodo, kad yra grupė ateivių, kurie Žemėje atliko 22 genetinius eksperimentus, anksčiau vadintus superfederacija, kuri yra atkuriama, kai žmonija perima savo genetinės evoliucijos kontrolę. Galiausiai yra didesnio tankio grupė, dar vadinama „Galaktikos konfederacija“, kuriai priklauso Sferos ir Andromedos taryba ir kuri, atrodo, yra kosminio įstatymo arbitras.

Šios penkios skirtingos nežemiškų rasių asociacijos, atrodo, yra pagrindiniai dabartinių įvykių Žemėje dalyviai. Pasaulinis nežemiškas slėpimas plačiajai visuomenei labai apsunkino supratimą to, kas vyksta. Tačiau kolektyvinių „Foresight“ instituto pastangų dėka tokie žmonės kaip Corey Goode ir Elena Danaan, Alexas Collieris ir kiti istoriniai šaltiniai, galime gauti tikslesnį vaizdą apie tai, kas vyksta šiandien.

https://exopolitics.org/multiple-galactic-federations-are-intervening-in-human-affairs/

Peržiūrų: 974 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/4
Viso komentarų: 1
0  
1 linaramanauskiene7   (07.07.2021 23:44) [medžiaga]
Labai reikalingi tokie straipsniukai, nes sunku atsirinkti, kur tiesa, o kur ne! O siuo tinklapiu, as pasitikiu.

Labai laukiu tokio pobudzio straipsniu, bet jie - retai tepasirodo!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0