Penktadienis, 26.04.2024, 05:53
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Kovas » 25 » Mūsų laikų tikrosios raganos
19:46
Mūsų laikų tikrosios raganos

Šį sąrašą pateikia ilgametis JAV kariškis, savo gyvenimą paskyręs paranormaliems, ezoteriniams ir techniniams tyrimams. Pavadinsiu jį saviškiu insaideriu.

Iš kur jis gavo šią informaciją, nežinoma. Tačiau perskaičius šį sąrašą paaiškėja, kodėl visi šie žmonės yra nuolat girdimi ir kodėl aplink juos gimsta begalė istorijų ir neigiamų apkalbų. Šios moterys yra pasaulio satanizmo elitas, vertingas Blogio turtas, negailestingos Tamsos piramidės tarnaitės.

1. Lynn Forester de Rothschild. Lady de Rothschild yra EL Rothschild generalinė direktorė, sero Evelyn Robert de Rothschild, Rothschild šeimos nario, žmona. Ji veda visų raganų sandorą. Ji vadinama „Ariana“ - tai aukščiausios / pagrindinės burtininkės titulas. Ji tiesiogiai atsiskaito Liuciferiui ir yra pagrindinė ragana. Jos vardas yra Q sąraše, todėl jos tikriausiai nebėra gyvos.

2. Oprah Winfrey „Insider“ pasidalijo istorija. Kartą televizijos laidų vedėjas dalyvavo kasmetiniame slaptajame Bilderbergo klubo susitikime Ženevoje. Šiemet jis vyko Italijoje. Įtakingi žmonės, dideli bankininkai, galingi šio pasaulio žmonės kasmet susitinka aptarti pasaulinių problemų, laikydamiesi griežčiausios paslapties. Policija atitvėrė visą kalną, kad smalsuoliai negalėtų patekti į susitikimą. Oprah buvo dievinama, nes ji buvo viena pagrindinių raganų ir toks svečias buvo laukiamas. Renginio metu aukšto rango vyrai nusimetė kelnes, o Oprah visus laikė už lytinių organų. Juos džiugino ir įkvėpė toks vienos aukščiausių raganų poelgis. Jie yra bjaurūs ligoti žmonės. Šiuo metu Oprah yra namų areštas, ji laukia teismo, o ne egzekucijos, nes sudarė susitarimą dėl tyrimo.

3. Gwyneth Paltrow Labai įtakinga ragana Holivude, nors jos nekalta išvaizda gali suklaidinti bet ką. Ji turi labai sunkų charakterį. Ji specializuojasi tik Holivude, nes kai kurios raganos dirba bankų, pramonės ir kt. Ji dirbo poroje su vienu garsiu Holivudo aktoriumi (apie jį bus kalbama dalyje apie burtininkus vyrus). Apie jos teismą ar egzekuciją informacijos nėra.

4. Marina Abramovič Ji taip pat užėmė garbingas pareigas, nes užsiėmė dvasios kulinarija. Ji virė vaikus ir žmones ir patiekė juos lėkštėse kaip keptas kiaules su obuoliu burnoje dideliems vakarėliams. Neabejojama, kad ji tikra ragana. Remiantis informacija, jai buvo įvykdyta mirties bausmė.

5. Hillary Rodham Clinton. Jei ji būtų tapūsi JAV prezidente, šalį valdytų tikra ragana. Jos dalyvavimas kruviname rituale, kai ji nužudė vaiką kartu su savo padėjėja Huma Aberdeen, kalba pats už save. 

1996 m. Hillary Clinton viena pati išvyko į Haitį dalyvauti juodosios magijos ceremonijoje, kad užtikrintų Billo Clintono išrinkimą antrai kadencijai JAV prezidentu. Tabarroje kaip įprasta juodosios magijos ceremonijose, lytinis aktas ir orgijos yra ritualo dalis ir šios ceremonijos metu Hillary turėjo lytinių santykių su magu Aristidų, dar dažnai aukojamas vaikas tokiose ceremonijose.

Tai buvo juodosios magijos ceremonija, o galingi juodosios magijos žyniai Haityje ilgą laiką dirbo Klintonams.

6. Angelina Jolie. Aktorė buvo veikiama CŽV proto kontrolės programos. Anot insaiderio, jos mama taip pat buvo ragana. Kadangi šią praktiką paveldi tik vienas šeimos narys, pavyzdžiui, iš motinos į dukterį ar iš močiutės į anūkę, būtent Jolie perėmė savo motinos „užsiėmimą“. Nuo vaikystės Angelina buvo kankinama, kad susiskaldytų jos sąmonė (šėtoniškose šeimose tai įprasta praktika). Tokie raganų veiksmai yra įprasta. Be to, Angelina buvo ne kartą išprievartauta ankstyvame amžiuje. Priežastis ta pati - suskaidyti sąmonę. Angelina aiškiai turi psichinių problemų, dabar aišku, kodėl būtent jos vyriausia dukra nusprendė pakeisti lytį. Atsakymas paprastas - lyties pakeitimas taip pat yra tam tikras kankinimas ir aukojimasis satanistams, ir paprastai aukojamas vyriausias vaikas / pirmagimis.

„Voodoo“ magas iš Didžiosios Britanijos sako, kad kino žvaigždė Angelina Jolie naudoja juodąją magiją ir okultizmą, kad padėtų jai įgyvendinti savo valdžios ir įtakos siekius, o buvęs vyras Bradas Pittas buvo tik pėstininkas jos troškime tapti kita princese Diana. 
Senos vaiduokliškos Londono kapinės buvo naudojamos tamsioms ir galingoms dvasioms kviesti, siekiant padidinti jos įtaką politinėje arenoje “, - sako„ Voodoo “magas.

Jis priduria, kad paslaptingas ir klaikus kapinių ritualas buvo apeiginį durklas įmušti į manekeną, kuris buvo kaip simbolinė kruvina auka.

Magas tvirtina, kad Angelina per daugelį metų su juo konsultavosi, kad padėtų jai naudoti okultizmą savo gyvenimo ambicijoms įgyvendinti. Netgi sako, kad jis padėjo jai atskirti Bradą Pittą nuo ankstesnės meilės Jennifer Aniston.

 7. Meryl Streep. Pasak pasakotojos, tai tikrai bjaurus ir piktas žmogus. Ji ne kartą lankėsi „Cannibal Club“ restorane, kuriame patiekiama žmogaus mėsa. Restoranas specializuojasi gaminant žmogaus mėsą. Tarp klientų yra „gurmaniškas Los Andželo gurmanas“ - kultūros elitas, į kurį įeina kino kūrėjai, intelektualai ir įžymybės, garsūs literatūros veikėjai ir novatoriški muzikantai.

Meryl Streep išdidžiai demonstruoja liuciferiečių gestus,  ji įžūliai giria žinomus prievartautojus Romaną Polanskį ir Harvey' Weinsteiną. Pagrindinė spauda Streep vadina Holivudo didžiąja dama, nes ji iš tikrųjų yra  biseksualė liuciferietė.

Fiona Barnett  (Fiona yra MK Ultra, CŽV prekybos vaikais ir šėtoniško ritualinio išnaudojimo auka):

"Vakarėlis prasidėjo ritualine auka prie pietų stalo, vadovaujamo Streep. Auka gulėjo veidu į viršų ant stalo, jai buvo perpjauta gerklė. Kraujas supilamas į apeiginį dubenį, sumaišomas su narkotikais ir maišomas žolelių šepetėliu. Visi gėrė iš dubenėlio, tada prasidėjo vakarėlis. Prisimenu, kaip šokau su Streep pagal „Funky Town“ dainą, ji nuvedė mane į miegamąjį, šnekučiavosi su manimi apie tai, ką norėjau veikti savo gyvenime ir turėjo lytinių santykių su 14-mete manimi."

8. Celine Dion. Anksčiau dainininkė užėmė garbingą vietą, tačiau dabar dėl rimtų sveikatos problemų ji buvo pašalinta iš raganų kompozicijos. Dion atrodo, kaip žmogus ką tik išlaisvintas iš koncentracijos stovyklos. Pasak viešai neatskleistos informacijos, ji sunkiai serga, nes daugelį metų vartojo žmogaus mėsą. Pasak sąmokslo teoretikų, ji prarado dramatiškai svorį dėl to, kad daugelį metų vartojamas adrenochromo tiekimas nutrūko.

9. Chrissy Tigen. Tokia, kokia ji vadinama welders (burtininkė) - statusas žemesnis už aukščiausią raganą. Teegen užėmė aukščiausią vietą tarp welders. Jie dirba su elementais. Užsiėmimas raganavimu per grupinį „šventąjį“ seksą sukelia stichines nelaimes, tokias kaip Naujasme Orleane 2005 m. Teegen yra blogis gryniausia forma. Jos vyras Johnas Legendas yra aukščiausias vyrų burtininkas. Įdomu tai, kad 2017 m. gruodžio mėn. Japonijos aviakompanijos „All Nippon Airways“ (ANA) lėktuvas, skridęs iš Los Andželo į Tokiją, po keturių valandų skrydžio buvo priverstas pasukti į Los Andželo oro uostą dėl laive pasirodžiusio nepatikrinto keleivio. . Tigen skrido lėktuvu, kuriame įvyko nenumatyta situacija. Insaideris sako, kad lėktuvas buvo dislokuotas būtent dėl ​​jos, kad sutrukdytų jai pabėgti iš šalies.

10. Susan Rice. 2013–2017 m. Dirbo Obamos patarėja nacionalinio saugumo klausimais. Ji taip pat buvo viena iš burtininkių. Dabar ji praktiškai nedalyvauja politiniame ir viešajame gyvenime. Pasak viešai neatskleisto asmens, ji buvo areštuota.

11. Laura Prepon. Geriausiai žinoma dėl Alexo Vause vaidmens filme „Orange Is the New Black“ ir Donna Pinsiotti „70-ųjų šou“ (1998–2006).  Ji taip pat pasirodė keliuose filmuose, ypač „Karla“, kur ji atliko serijinės Kanados žudikės Karla Homolka vaidmenį. Anot insaiderio, ji yra labiausiai nevaldoma, pavojinga ir beširdė tarp raganų.

12. Lady Gaga. Kiekvienoje sandoroje yra garbingas transvestitas, nes raganavimui reikia vyriškos energijos. Gaga gimė vyru. Jai buvo atlikta visa lyties keitimo operacija ir ji turėjo moterų lytinius organus. Pavyzdžiui, Michelle / (Michael) Obama nebuvo visiškai operuota (tik krūtinė), matyt, dėl to, kad Barackas Obama buvo gėjus.

13. Amal Clooney. Kaip ir Lady Gaga, ji yra garbės transvestitas sandoroje. George'as Clooney yra gėjus ir taip pat turi vietą aukščiausių Holivudo burtininkų sąraše. Jų santykiai yra priedanga, jie nesidalija santuokine lova.

 Michelle Pfeiffer ir Dami Moore. Papildomai info nuo  moters Insaiderės iš Pedivudo : "Turiu keletą dalykų, kuriais galėčiau pasidalinti. Aš sukūriau daug filmų ir noriu pasakyti, kad Holivudas yra tarsi vienas didelis viešnamis. Noriu įvardyti aukšto kalibro žvaigždžių vardus. kurios santykiavo  su prodiuseriais 80-90-aisiais metais. Pirmoji iš jų yra Michelle Pfeiffer. Ji buvo  mergina pagal iškvietimą, dažnai važiuodavo į Meksiką, rūkydavo daug žolės ir gulinėjo su prodiuseriais. Antroji iš jų yra Demi Moore. Ji taip pat miegojo su super turtingais, kad gauti reikiamą vaidmenį “.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1166 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/6
Viso komentarų: 2
0  
1 PlejadieteLina   (26.03.2021 20:57) [medžiaga]
Nu sito, tai nezinojau! Kas dejosi musu Planeteleje, oi, oi, ziauru!!! Ir niekada to - nebuciau pagalvojusi! Sokas!

0  
2 laume   (31.03.2021 13:46) [medžiaga]
Nors esu ir tamsa-, bet šiek  tiek  informacijos              Pleiadian Starseed CharacteristicsThe following characteristics are common to all Pleiadian Starseeds. Does this sound like you?Peace LovingThey are peace-loving individuals who thrive in calm times. They always seek a peaceful resolution to the conflict and like to concentrate on the positive aspects of people and events.SensitiveThey are incredibly sensitive beings and take things to heart very easily. Saying the wrong thing around them can send them into a cycle of sadness, but will rarely bring them to anger as that is not how they tend to react.IntrovertedThey can have trouble expressing themselves due to their selflessness. Because they concentrate mostly on the feelings of others, they often lack the tools to tackle their own problems and deal with their own emotions.When they are upset, they tend to lock themselves away so as not to upset anybody else.SelflessAs mentioned, they are almost never selfish. Their true mission involves the elevating of humanity, so their entire being is centered around the needs of others.This can lead to some problems, but when surrounded with like-minded people, they can help their community thrive, bringing happiness to themselves.IntuitiveTheir strong spiritual power allows them to access higher intuition. Although often intelligent, they tend not to rely too heavily on logic and prefer to utilize the power of instinct to judge situations more accurately.This is a particular gift of all Starseeds, but it is strongest amongst the Pleiadians.Good CommunicatorsDespite their tendency to be introverted, many are excellent communicators. This is due to their emotional intelligence and intuitive nature, meaning that the art of the spoken word comes easily to them.Not only are they good speakers, but they are also excellent listeners.Emotional IntelligenceBecause they are so sensitive to emotion, they are often described as Empaths. They can understand the emotional state of others quite easily and are driven to be mindful of it.This helps them to be peacemakers, resolving conflict with understanding and respect.Higher PurposeLike all Starseeds, they have a sense of a higher purpose from a very young age. They know deep within that they are here for a reason and are driven to find that reason.Those that don’t discover their true soul mission can find themselves deeply unhappy as they find mundane life deeply unfulfilling.Like EscapismPleiadians are so intense that they often engage in escapism to give themselves a break. If channeled well, this can lead to highly creative individuals and many fulfilling adventures and explorations.If channeled poorly, this can lead to addiction and other bad habits of escape from reality.Feminine PowerPleiadians often exert feminine power, though this does not require them to be female. Feminine power is about cooperation, empathy, and social awareness, working with people to make the world a better place and showing respect even for those who they disagree with.They also tend to be beautiful, though in a characteristically unique way.Connection With NatureThey have a strong connection with the natural world. Nature is so entwined in the spiritual energy that surrounds and fills us that many highly spiritual beings are drawn to the natural world to fill their energy needs.This means that a walk in the park can be the most energizing thing in the world to a Pleiadian.Pleiadian Starseed MissionThe mission of the Pleiadian Starseeds is to help elevate humanity to the next level of enlightenment.At the moment, we are only partially awakened to the true nature of the universe. We are one step ahead of the rest of the animal kingdom, blessed with the needed intelligence to start comprehending the oneness of all things.But numerous changes need to occur before this next phase of our history can come to fruition. This is where the Starseeds come in.Starseeds are uniquely placed to heal humanity. By spreading enlightenment, healing practices, and guidance, they elevate humanity towards a higher dimension of consciousness.That’s the overarching mission, but what about the individuals?Related Posts:

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0