Ketvirtadienis, 18.04.2024, 02:33
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2020 » Balandis » 24 » Nėreikia baimės ir neapykantos
15:35
Nėreikia baimės ir neapykantos

Maždaug prieš milijoną Žemės metų tarp Visatų Kūrėjų buvo nuspręsta, kad reikia atlikti eksperimentą ir pamėginti sujungti dvi Visatas ir pamėginti išsiaiškinti, kaip tai įtakos jų evoliuciją. Vienas Angelas, kurį religijos  vadina Liuciferiu, nusprendė apsiimti šį eksperimentą ir atvėrė portalą tarp dviejų Visatų. Viena iš Visatų buvo ši, kurioje mes dabar egzistuojame, o kita Visata buvo dar besivystanti. Buvo manoma, kad atvykusios sielos iš neišsivysčiusios Visatos galės mokytis iš šios, mūsų Visatos. Bet taip gavosi, kad jie nesugebėjo pritapti prie mūsų Visatos ir patapo kaip virusai, kurie pradėjo sklisti po visą Visatą ir kelti chaosą. Pradžioje nieks nežinojo, kaip reikia tinkamai elgtis tokioje situacijoje ir apie 500 000 metų niekas nesiėmė jokių veiksmų tikėdamiesi, kad viskas išsispręs savaime. Bet taip nenutiko ir situacija tik blogėjo. Dėl šios priežasties buvo suformuotos Šviesos Pajėgos, kurios pradėjo aktyviai spręsti šią situaciją. Pirmiausia buvo izoliuotas jau užkrėstas Visatos sektorius nuo tolimesnio plėtimosi, tai buvo trys Galaktikos:Paukščių Takas, Andromeda ir Trikampė. Tuomet buvo pradėtos valymo operacijos, kurias savo filmuose (fantastiniuose, nors iš tikro fantastikos nėra)  vadiname „Žvaigždžių Karais“. 

Iš tikro, tai buvo visai kito vibracinio dažnio būtybės, kurios nėra fiziniame kūne. Geriausias analogas, kokį  žmonės gali suprasti, tai yra kaip bakterinis virusas, kuriuo gali apsikrėsti bet kuri būtybė mūsų Visatoje. Apsikrėsta šiuo virusu būtybė tampa apsėsta kitos būtybės ir nebesugeba mąstyti savarankiškai, bet yra valdoma kitos piktavališkos jėgos. Tai ir yra užkratas, kuris gali apsėsti asmenį jei nusilpnina jo aurą sukeldamas asmeniui traumą. Tuomet jei asmuo yra traumuotas, nesvarbu ar tai žmonės, ar reptilijos, ar nesvarbu kas, bet jis tampa apsėstas šios jėgos.

Tamsos jėgos, arba dar vadinami "karmos valdovai", motinos-karalienės, nes kaip matėte patys jos yra 3, yra labai sunkūs ligoniai, nors jie gali pasirodyti esą mandagūs, gerų manierų ir teigiamai pasižymėję. Jų elgesys yra poza, kaukė, kurią jie dėvi, kad suklaidintų jų auditoriją ir paslėptų tamsesnį jų vidinės būsenos ir motyvų pobūdį. Jie neturi užuojautos ir nepatiria džiaugsmo dėl kitų žmonių laimės, tai netgi juos dirgina.

Tad apkrėstos rasės nėra piktavališkos iš savęs. Iki užkratui atsirandant šioje Visatoje blogis neegzistavo.

Tamsos kontroliuojamos reptilijų rasės yra priklausomos nuo juose esančių implantų. Reptilija yra žemesnio išsivystymo lygio ir nelabai gali suvokti savo laisvą pasirinkimą. Reptilija labiau nori sekti savo šeimininko nurodymais nei savo sielos poreikiais.

Tamsos atstovai, turi įvairias bendras strategijas, kurios yra naudojamos: skaldyk ir valdyk, iškreipti tiesą, melą įvynioti į tiesą, žmonių supriešinimas, maisto produktų kontrolė, nuodijimas maisto ir vandens, genų inžinerija, švietimo sistemos kontrolė, vergovė, socialinė inžinerija, sąmonės kontrolė, konkurencijos skatinimas, technologijų valdymas, vakcinavimas, amnezija, sielos kontraktai ir daug kitų.

Didžiausias Tamsos ginklas yra gebėjimas laikyti žmones nežinioje bei mele. Kontroliuodami informaciją jie gali lengvai valdyti visuomenę. Jiems tik reikia sulaikyti žmones, kurie žino tikrąją tiesą.

Planeta Žemė. Tai paskutinė planeta, kurioje infekcija vis dar egzistuoja. Išskyrus keletą asteroidų mūsų saulės sistemoje kur tamsos valdovai vis dar turi savo tvirtoves, kad išlaikyti karantiną mūsų saulės sistemoje, visa kita visata yra jau laisva. Ši planeta yra paskutinė, nes "karmos valdovai" (dužkratas, skruzdėlyno motina-karalienė) pasirinko šią planetą kaip savo pagrindinę tvirtovę, kad valdytų visą savo karantino zoną. Dabar kai likusi visata yra laisva, mes esame paskutiniai visoje visatoje kurie yra jų(-os) vergai. Ir dėl to mes kenčiame labiausiai. Nes jiems vis dar reikia maisto. Ir kadangi šita planeta yra paskutinė, tai Karmos valdovai tikrai stengėsi kad paviršiaus populiacija nenubustų. Taigi jie sukūrė daugybę priemonių kad nukreipti žmonių dėmesį ir jie nesugebėtų susivokti kas vyksta iš tikrųjų.

Pagrindinės problemos yra tos, kad Žemės kontrolės sistemos sukūrė chaotišką, energetiškai sunkią sistemą, kuri projektuoja skausmą ir kančią, kad funkcionuotų. Žmonės patiria egzistencines kančias dėl stiprių programų, dėl širdyje užstrigusių energijų ir nesąmoningumo. Dėl to asmuo suvokia, kad jam yra per sunku susitaikyti su egzistuojančia realybe ir širdyje jis trokšta gyventi tobulame pasaulyje, tačiau supranta, kad tai pasiekti yra neįmanoma. Tai yra rezultatas iš nesuvaldomos pasąmonės energijos žmonių prote ir tai naudojama masinei proto kontrolei. Žmogus yra atviras kančiai ir manipuliacijai, kai Tamsa jo gyvenime yra dominuojantis faktorius, kuris blokuoja suvokimą, kad egzistuoja galingesnė jėga – Šviesos Jėga, kuri gali jam padėti. Dar vienas svarbus dalykas, kurį reikia suvokti, tai paradoksas, kuris egzistuoja – žmonės darydami klaidas, dvejodami ir prieštaraudami sau ir kitiems kelia klausimus, kurie veda prie ieškojimų ir atradimų.
Klaidos ir skausmas – tai vieta, kur ateina Šviesa. Šviesą neretu atveju žmogus sugeba atpažinti tik atsidūręs visiškoje Tamsoje. Kai ateina Tamsa ir skausmas, tuomet žmogus pradeda mąstyti ir užduoti svarbius klausimus: ką aš negerai darau? kodėl man taip nutiko? kodėl tai vyksta? kur tai veda?. Liūdna matyti, kad tik prie tokių sąlygų žmogus nubunda ir kartais atranda save.

Mūsų planetos likimą sprendžiate mes, žmonės, o ne Šviesos Pajėgos ar Tamsos jėgos. Jie tik asistuojame. Jei dabar visi žmonės susikibtų už rankų ir susivienydami išreikštų savo valią, kad Tamsa būtų panaikinta Žemės planetoje. Tuomet iškarto būtų atlikta tiesioginė invazija ir visa Tamsa būtų panaikinta. Bet kol jūs nepasiekėme tokio sąmonės lygio pagal susitarimą Šviesos Pajėgos negali atlikti nesuderintų veiksmų, ir pažeisti Visatos įstatymų.

Didelė dalis Tamsos mikroschemų ir programų patenka į mūsų kūną su maistu per toksinus, per vaistus... Bet didžiausias pavojus yra per skiepus, nes tuomet jie gali suleisti šias medžiagas tiesiai į kraują ir jos gali nukeliauti tiesiai į smegenis, kur pradeda veikti ir perimti žmogaus kūno kontrolę. Žmogus tuomet pradeda darytis imlus Tamsos siunčiamiems radijo signalams. Didele dalimi tai yra susiję su sunkiais metalais, kaip gyvsidabris, o taip pat nano technologijomis. Juk metalas yra puikus radijo bangų imtuvas.

Sveikas žmogus su sveiku biolauku niekada nebūtų imlus tokiems signalams, nes jo vidinis signalas tiesiog būtų stipresnis. Tačiau šios medžiagos žmogaus auroje sukuria skyles, per kurias Tamsos jėgos gali valdyti žmogų, kaip radijo bangomis valdomą robotą. Žinoma, tai priklauso ir nuo žmogaus valios, nes su stipria valia žmonės lengvai nepasiduoda šiems signalams. Tačiau jei žmogus yra stipriai tikintis, tuomet jis tiki, kad balsas, kurį jis girdi savo galvoje yra Dievo balsas. Tokį žmogų yra labai lengva valdyti. 

Naujos Žemės gimimas skausmingas. Planeta keičiasi. Mūsų DNR keičiasi. Tai turi keistis, nes energijos intensyvėja, vibracijos kyla.

Supraskit, kad mes neesame vieni ir niekada nebuvome, asmenų kaip aš yra milijonai šioje planetoje. Aš niekam nenoriu nieko įrodyti, o tenoriu visus informuoti apie tai kas yra plačiai žinoma ir kalbama visame pasaulyje, visomis kalbomis. Be to, šiuo metu aplink mūsų planetą yra milijonai kosminių laivų, kurie asistuoja ir mums padeda šiame tranzite. Jei ne jie mes jau seniai būtume susisprogdinę ar pražuvę nuo kitų kataklizmų. Tad vien tik dėl to kad tu jų nematai dar nereiškia kad jų nėra, kai bus tinkamas laikas jie save atskleis, bet po kol kas jie dirba už užsklandos. Ir greitai, su paviršiaus civilizacijos bendradarbiavimu, ar be jo, bet šitas senas rėžimas bus nugriautas, taip kaip tai buvo padaryta visuose kituose pasauliuose, o šitas yra paskutinis, taigi tai priklauso nuo tavęs, tu nori laikytis įsikibęs seno, ar nori eiti į naują. Niekas to nesustabdys, nes jau didelis progresas buvo padarytas ir kai kurie žemesni sluoksniai negatyvių valdovų jau derasi dėl pasidavimo ir perėjimo į šviesą, o daugelis protingesnių jau tai padarė. Spaudimas tamsai yra sudaromas kasdien vis didesnis iš visų pusių ir bus daromas tol kol tamsos valdovai galutinai kapituliuos. Faktas, kad apie tai nėra kalbama per televizorių, tik dar kartą įrodo, jog jie vis dar kontroliuoja žiniasklaidą, be to, dauguma žemo rango tamsos tarnautojų, net nežino kas iš tikro vyksta, tad jei nori tikros tiesos atlik savo asmeninį tyrimą.

Nėra tikimasi kad jie lengvai pasiduos, bet kuo labiau juos spausime su tiesa tuo mažiau laisvės jie turės mus įtakoti. Be to, reikia suprasti, jog faktas kad mes čia kenčiame, nieko nekeičia bendroje situacijoje, nes mes nepražūsime,  nepražuvome per daugybę tūkstančių metu, nepražūsime ir dabar juk siela nemirtinga, tad nėra ko bijoti. O tam, kad panaikinti kančią, reikia pašalinti kančios šaltinį, tai yra visos tos užkrėstos,bei sugadintos sielos. Taipogi reikia suprasti kad pyktis ir agresija jų atžvilgiu irgi nieko nepakeis, juos reikia išgydyti, o ne sunaikinti. Bandydami juos sunaikinti tik palaikysime jų įteigtą modelį. Tuo pačiu patvirtindami principą - "drakonas žuvo, tegyvuoja naujas drakonas."

Jie yra ligoniai, o ligonius reikia gydyti, o ne naikinti. Tai tėra laiko klausimas, su paviršiaus populiacijos bendradarbiavimu tai eis greičiau ir sklandžiau, be jo tai užtruks ilgiau ir bus daugiau kliūčių kelyje. Bet tai įvyks. Tam visada buvo lemta įvykti, nes planas yra viską užbaigti iki 2025 metų ir šios datos jau nebeįmanoma atidėti, nes visiems įmanomiems negatyviems scenarijams kelias jau yra užkirstas.

Pirmasis Kontaktas yra oficialių diplomatinių santykių tarp Žemės žmogaus ir teigiamų nežemiškų rasių pradžia. Po Pirmo Kontakto nežemiškos rasės pradės platinti savo
pažangias technologijas, kurios greitai atves žmoniją į Aukso Amžių.

Tiesa yra ta, kad mes visi esame šios Visatos Kūrėjai, ir ją kuriame per savo egzistenciją. Kiekviena mūsų mintis, jausmas ar veiksmas kuria šios Visatos likimą. Mes visi kartu esame už tai atsakingi.

Tad viskas priklauso tik nuo mūsų ar šis išlaisvinimas su mūsų pagalba įvyks šiandien, ar rytoj ir užbaigs šią kančią dabar, ar teks laukti iki 2025, kai šviesos pajėgos tai padarys vien tik savo jėgomis, taigi spręsti mums...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 947 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/2
Viso komentarų: 6
0  
1 virgis   (25.04.2020 09:03) [medžiaga]
Daryk planetos išlaisvinimo meditacija. Atsisėsk ramiai kur niekas tavęs netrukdytų, užmerk akis ir atsipalaiduok, tuomet matyk kaip energija ateina iš kosmoso ir pereina per tave į žemę gydydama tavo kūną ir visą planetą. Tuomet matyk visus tuos tamsos valdovus nužengiant nuo savo galios pjedestalo taikiai ir kad jie visi pasiduoda ir atsiverčia į šviesą, o visos jų antimaterijos bombos yra nukenksminamos. Tuomet matyk kaip visos užslėptos paslaptys ir technologijos yra atskleidžiamos paviršiaus populiacijai ir mes galime bendrauti su kitomis nežemiškomis civilizacijomis kurios yra mūsų šeima ir tuomet visi kartu gyvename laimingai visą likusią amžinybę. Darykite tai kasdien arba bent jau kartą savaitėje sekmadienį 21val Lietuvos laiku kada ir mes visi tai darome. Daryti šią meditaciją yra labai svarbu nes tuomet šviesos pajėgos gali lengviau laisvinti šią planetą nes yra žmonių kurie juos palaiko savo laisvu sutikimu

0  
2 Tarijus   (26.04.2020 10:47) [medžiaga]
"Daryk planetos išlaisvinimo meditacija"
išlaisvinimą nuo ko ? :)
Tiek metų praėjo ,tiek laiko.. o suvokimas ,kad viskas vyksta tavo paties ,kaip kūrėjo iniciatyva ir dualus blogis - gėris supratimas vyrauja tik "žaidibinėj iliuzorinėj aikštelėj" tavo ,kaip žaidėjo personažo scenarijuje ,taip išeina ,kad "nesusikristalizavo" pas tamsta?

0  
3 virgis   (27.04.2020 05:31) [medžiaga]
Kai  sutelki savo dėmesį į kažką, tuomet atsineši tai į savo gyvenimą. Jei koncentruojiesi į tai, ko tu nenori ar nori, tuomet pradedi rezonuoti tuo realybės dažniu ir taip sukuri savo gyvenime. Privalai matyti realybę tokią, kokią renkiesi patirti, nepaisant akivaizdaus prieštaravimo. Svarbu suprasti, kad kiekviena būtybė turi savo unikalų būdą patirti realybę. Tai nereiškia, kad turi teisti ar kaip nors tai vertinti. Reikia leisti kiekvienam gyventi savo gyvenimą.
Visos situacijos yra neutralios. Tu pats suteiki joms prasmę „teigiamas“ ar „neigiamas“. Kai nustatai reikšmę, tuomet tą prasmę ir pasikvieti į savo realybę. Tokio dalyko kaip blogas ar geras patyrimas nėra, yra tik neutralūs patyrimai, kuriems patiriantis asmuo priskiria teigiamą ar neigiamą reikšmę.Visi esame šios Visatos Kūrėjai, ir ją kuriame per savo egzistenciją. Kiekviena mūsų mintis, jausmas ar veiksmas kuria šios Visatos likimą. Mes visi kartu esame už tai atsakingi.

Taikos ir ramybės

0  
4 Tarijus   (27.04.2020 10:25) [medžiaga]
"Visi esame šios Visatos Kūrėjai"
Galima kiek damodeliuoti : Esame ,esu ,esi.. ir šios realybės kūrėjas. Keista? Na iš dalies taip sunku suvokti ,kad sukurtum štai va tokį reginį.
Pabandykime pažvelgti kiek iš platesnės pozicijos nei žemietiškas žaidimu lentos matymas be aplinkeliu paskanintu "pasakėčiom".
Įsivaizduoki tu esi tas kūrėjas ,absoliutas ,dievas ar kitaip dar priimtinai mums suprantama visa kurianti energija ,nesvarbu.
Kuri sau taip vadinamas "žaidibines" aikšteles ir leidies atlikti vaidmenio į tam tikrus pasirinktus personažus.
Ilga laiką buvo kuriamos vien konstruktyvios, pozityvios realybės su nuostabiai išsirutuliojusiu scenarijum ,kaip pavyzdys: lankstus ,nemirtingi personažo kūnai ,tik pozityvi maloniai nuteikianti emocinė ,jutiminė paletė. Nesibaigiantys visada prieinami ištekliai.. žodžiu tikras nesibaigiantis "rojus" .
Ir štai ši visa kurianti energija sukūrė mūsiški žemietiška savotiška na ,kaip čia be pavadinsi tarkime atrakcioną. Mūsų akimis žiūrint tikra "siaubo kambary" ( dėl ko? Čia jau kitas klausymas )
Sukurpė štai tokia baimių ,streso pilna agresijos ir kitų negatyviu emocijų fiesta ( sakyčiau neblogas humoro jausmas )
Kad įvyktu "šou" pagal scenarijų tavo žemiškas personažas maksimaliai apribojamas ,"apkarpoma" atmintis ,instaliuojama parinkta legenda asmeniui ir kitos (ne)galimybės.
Ir "cirkas" prasideda : personažą persekioja nuolatinės negandos ,stresinės situacijos ,sveikatos sutrikimai ,socialinis spaudimas - nepriteklius ir kiti "neadekvatus" aplinkiniu poelgiai. Viskas tik dėl vieno laikyti personažą ,kaip stebėtoja emocionaliai negatyvių įvykiu sūkuryje. Toks scenarijus nepamirškim ir ši aplinka sukurta tokiai išraiškai. Aišku tuoj atsiras prieštaraujančiu ,kad neva aplinkui ir daug laimingu ir t.t. Tokiems ką galima atsakyti taip transliuojamas ir toks vaizdelis ,kad modeliuotu motyvacija siekiamybę nors iš anksto sudėlioti visi tavo posūkiai ,emocionalas įvykiu seka.
Bet nėra taip blogai juk kūrėjas tai tu pats ( na taip tas,kad ir už užsklandos ,bet tai tu sau tai sukūrei ) nepamiršom? :)
Visi turbūt girdėjom apie perėjimą ,perėjimą į 5D ar aukštesnių vibracijų aplinka. Aš pavadinčiau perėjimą į naują realybę su pozityviu maloniu prieskoniu ,skamba fantastiškai ,bet ar nepamiršai tu juk kūrėjas ir tau viskas įmanoma.
Ezoterikoje buvo tik dalelė užuominos į tai ką personažas pagal scenariju turi suvokti artėjant ciklui į pabaiga prieš sąmoninga perkėlimą į nauja žaidibine aikštele. Tai grandiozinis įvykis.. galima tik įsivaizduoti kada tu patyres ir atlaikes tokį presinga žemišku įvykiu "ižengsi" į visai priešingas žaidimo taisyklių aplinkybes tuo pačiu išlaikęs atmintį. Gal būt todėl tu ir susikūrei sau iš pirmo žvilgsnio gąsdinantį atrakcioną :)
Kai suvokimas ,kad tu ir esi kūrėjas ir viskas aplinkui taipogi eina iš to paties ,o vaizdelis tau transliuojamas specialiai toks ,kad išgauti atitinkamą reakcija supranti ,kad nieko "blogo" su tavimi negali atsitikti ko tu nebuvai susiplanavęs iš anksto.

Taigi perfrazuosiu prieš tai pateikta klausymą.

"Daryk planetos išlaisvinimo meditacija"
išlaisvinimą nuo ko ? :)

0  
5 virgis   (27.04.2020 19:39) [medžiaga]
Viskas priklauso nuo to, kiek žmogus savyje turi sąmoningumo.Jei žmogus gali suvokti tai, kas vyksta jo gyvenime, tuomet jis gali rinktis dalines savo gyvenimo kryptis. Jei žmogus gali suvokti, kas vyksta jo sieloje, tuomet jis gali pasirinkti, kokias patirtis jis patirs savo sielos vardan. Jei žmogus gali suvokti tai, kas vyksta jo pasaulyje, tuomet jis gali pasirinkti dalines patirtis, kurios nusprendžia viso pasaulio likimą.
Mūsų pasaulyje yra sutarta, kad „blogieji“ valdo pasaulį, nes jiems tai yra leista pagal Aukštesnįjį Planą.Originalus susitarimas buvo toks, kad sielos vyks į šį pasaulį, kad patirtų egzistenciją atskyrimo iliuzijoje. Iliuzijoje, kad siela yra viena ir neturi ryšio su Šaltiniu. Tai yra sunkus ir skausmingas patyrimas. Tačiau blogis ar skausmas atlieka labai svarbų vaidmenį.
Jei mes norėsime "bloguosius" nubausti, tuomet jų sąmonė ir taip pat mūsų sąmonė toliau skils. Turite būti sąmoningi apie tai, ko siekiame – suskaldymo sąmonėje ar sąjungos. Suskaldymas veda į Tamsą, o sąjunga veda į Šviesą. Šviesa pasireiškia tada, kai asmuo yra visiškai sąmoningas apie save ir jį supančius procesus, o kai asmuo nėra sąmoningas, tuomet jis yra savo paties ir jį supančių procesų įkaitas.
Mūsų tikslas su Šviesos pagalba "bloguosius" transformuoti sujungiant jų suskilusią sąmonę ir blogio nebeliks.  Visada turime teisę atlikti korekcijas savo realybėje, jei matome tame prasmę. Galime tyrinėti ir tą potencialą, kuriame pasaulis jau seniai išgelbėtas. Asmuo turi būti pasirengęs pažvelgti į viską, ką jis laiko paslėpęs savo sieloje, ir
be jokio teisimo tai priimti atvira širdimi. Išmokti tai integruoti ir panaudoti šviesiems tikslams.
Štai taip išlaisvinsime pasaulį nuo Tamsos, o tiksliau gal būtų pagreitinsime jo išlaisvinimą. Ir tai nėra skirta visiems, kiekvienas pasirenka pats...
Taikos ir ramybės

0  
6 Tarijus   (27.04.2020 20:04) [medžiaga]
Mūsų tikslas su Šviesos pagalba "bloguosius" transformuoti sujungiant jų suskilusią sąmonę ir blogio nebeliks. Štai nuo to ir išlaisvinsime pasaulį."
Dar kokiais 2011 - 2012 metais su tokiais išsireiškimais galima buvo pasižaisti neaktyvuotoms - sąmoningumu nesubrendusioms personoms ,bet dabar 2020 m. ,kai nuo 2012 m. startavo staigus suvokimo kas aš ,iš kur aš ir ką čia veikiu įliejimas..
Tamsos - šviesos jėgos ,reptiloidai - iliuminatai ir kitos pasakėčios tik pramogai kino filmuose prieš miega :)
Kita vertus tava pozicija irgi aiški ,atlieki viska pagal programa. Kažkas turi atlikti "pasakorių" vaidmenį.
Ką gi buvo smagu.
Taikos ir ramybės

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2020  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0