Šeštadienis, 20.04.2024, 05:18
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Vasaris » 28 » Nužiūrėjimai ir prakeikimai
22:29
Nužiūrėjimai ir prakeikimai

 

Nervų sistemos tyrinėtojai paprastai aiškiai skiria pasaulį, kuris yra mūsų viduje, kuris jaučia, mąsto ir apdoroja atėjusią iš išorinio pasaulio per jutimo organus informaciją. Pripažįstant biolauką, kuris nusitęsia toli už organizmo ribų ir taip paskleidžia informaciją apie jį, galima manyti, kad toks suskirstymas yra sąlyginis. Biolaukai - tai savotiški tiltai, rišantys gyvuosius organizmus tarpusavyje. Taip visos emocijos, vaizdiniai, interesai, motyvacijos ir t.t. - visa smegenų veikla - taip pat atsispindi biolauke ir gali būti nesunkiai perduodama iš vieno žmogaus kitam. Būtina perdavimo sąlyga - poencialų skirtumas.


Informacija, pasiekianti mus iš išorės, gali būti labai įvairios "fizikinės" sudėties, t.y. ji gali skirtis bangų virpesių dažnumu, amplitude ir kitkuo. Pagal tai galima išskirti teigiamai ir neigiamai žmogaus organizmą veikiančias informacijas. "Nužiūrėjimai" ir "prakeikimai" – tai sampratos, reiškiančios kenksmingos informacijos poveikį, žmogaus sveikatai, vykstantį per pasąmonę.

"Nužiūrėjimo" ir "prakeikimo" sampratas galima priskirti taip vadinamų patogeninių      įsitikinimų sistemai. Ji teigia, kad žmogus gali įvykdyti taip vadinamą psichinį kito žmogaus užpuolimą. Okultistas šį reiškinį gali pavadinti astraline įtaka arba subtiliosios materijos poveikiu. Šamanas gali sakyti, jog tai dvasių poveikis, gydytojas psichoterapeutas, panaudojęs savąją terminologiją, gali pavadinti tai kodavimu ir t.t. Tačiau žmogaus smegenų lygmenyje viena ar kita koncepcija neturi jokios pirmenybės ir yra lygiavertė kitoms. Ar  jūs pripažįstate pasąmonę kaip psichodinaminę jėgą ar astralines energijas kaip okultinę jėgą - smegenų lygmenyje tai vienas ir tas pats.

Nužiūrėjimai, prakeikimai, užkalbėjimai - tai  žmogaus proto sukurtos sampratos — tam tikros minties formos." Mes sukuriame formas savo viduje, savo prote. Kadangi "išorė lygi vidui", jos atsispindi išorėje... Visos mus supančios išorinės formos - tai mūsų viduje egzistuojančių formų pilnas ir tikslus atspindys...Tarp formų nėra nieko išskyrus pačias formas. Visos formos tarpusavy susijusios... Tarp jūsų ir tarp formų nėra nieko, jokių ribų" (V.Žikarincevas). Žiūrint kitu kampu, nužiūrėjimas ir prakeikimas galėtų reikšti kanalus, kuriais vyksta tarpusavio sąveika tarp dalies (žmogaus) ir Visumos (Visatos).


Mechanizmas

Jeigu žmogus, pasakęs jums ką nors nemalonaus, sukelia stiprią neigiamą emociją, ji vėliau persiduoda fiziniam kūnui elektromagnetinio ir cheminio poveikio pavidalu. Psichoneurologjjos mokslas įrodė, kad kiekviena emocija organizme turi savo cheminę išraišką. Tai labai panašu į tai, ką vadiname kodavimu. Žodžio poveikyje atsiradusi stresinė reakcija sujaudina galvos smegenų žievę, vėliau sujaudinimas pereina į žemiau esančias smegenų sritis - limbinę sistemą ir hipotalamusą. Hipotalamuso aktyvumas padidėja, sukeldamas pakitimus organizmo medžiagų apykaitoje.


Pavyzdžiui, kraujyje gali pakisti cholesterino kiekis. Taip yra pažeidžiama organizmo homeostazė. Cholesterino perteklius gali sumažinti imuninės sistemos ląstelių — limfocitų sugebėjimą dalintis, apriboti DNR sintezę. Galimi tokio poveikio variantai - imunodepresija, priešlaikinis organizmo senėjimas. Štai taip stresinė žodžio reakcija virsta sudėtingų biocheminių organizmo  persitvarkymų grandine.

Žodžiai tai iš organizmo išskirta mintis. Mokslininkai įrodė, kad koncentruota minties forma veikia tiesiog į žmogaus pasąmonę, aplenkdama jo sąmonę. Dėl to žmogus gali nieko nežinoti apie jam padarytą kenksmingą poveikį iš šalies. Taip pat įrodyta, kad žmogaus žvilgsnis taip pat išskiria į aplinką energiją. Todėl įvairiausių "nužiūrėjimų", "apkalbėjimų", "prakeikimų" ir t.t. veikimo mechanizmo esmė organizmo lygmenyje yra ta pati. Skiriasi tik stiprumo atžvilgiu. Galutinai labiausiai nukenčia silpniausioji organizmo grandis.

Norint geriau suprasti, kaip panašūs vibraciniai sujaudinimai koduojami organizmo sistemoje, kai kurie mokslininkai siūlo pasinaudoti holografijos principu. Holografija - tai objekto erdvinio atvaizdo įrašymo ir atgaminimo metodas, pagrįstas elektromagnetinių korpuskuliniu akustinių bangų interferencija. Žymus galvos smegenų chirurgas Karlas Pribramas tvirtina, kad minčių interferencija į smegenis koduojama hologramų pavidalu.


Pašalinimas

Neigiamos informacijos išvedimo iš pasąmonės   būdų ir metodų yra labai daug. Tai gali būti psichoanalizė ir neurolingvistinis programavimas, R.Chabbarto dianetikos metodas ir autogeninė treniruotė, meditacija ir cholotropinė terapija (aktyvaus kvėpavimo metodas, padedantis išlaisvinti nepageidaujamą "medžiagą" iš pasąmonės) ir daugelis kitų. Yra mokytojų, praktikuojančių mišrias psichotreniruotes. Kai kuriems žmonėms gerai padeda nuo seno žinomi apsivalymo metodai - išpažintis dvasios tėvui ir malda. Tačiau tik su viena sąlyga - tai turi būti atliekama labai nuoširdžiai ir giliai tikint. Kartais gali padėti ir ekstrasensas. "Kartais" todėl, kad labai svarbus yra ekstrasenso ir paciento tarpusavio atitikimo faktorius, kurį sąmoningai suvokti nėra lengva pačiam ekstrasensui, o ką jau bekalbėti apie eilinį, pagalbos ieškantį žmogų.

Profilaktika

Šiuo, kaip ir visais kitais atvejais, veikia vienas iš pagrindinių Visatos Dėsnių "Panašus pritraukia panašų". (Vaikų atveju kaltė "perkeliama" tėvams ir kitiems suaugusiems šeimos nariams). Nužiūrėjimą ir prakeikimą norėtųsi palyginti su radiacijos poveikiu. Dar ir šiandien Černobylio rajone galima rasti gyvenančių labai dvasingų senukų, besimaitinančių radiacijos užterštu maistu ir nepatiriančių jokių rimtų sveikatos sutrikimų. Mokslininkai žino ir įdomią sliekų rūšį, kurios atstovai sugeba dezaktyvuoti radiacijos pažeistą žeme. Ištyrus smulkiau paaiškėjo, kad sliekai skleidžia labai aukšto dažnumo teigiamas vibracijas, kuriomis ir neutralizuoja neigiamas radioaktyvių medžiagų vibracijas. Jeigu žmogaus bioenergetinis potencialas aukštas, jam nereikia jokios apsaugos, kadangi jo imunitetas ir jis pats (o taip pat ir jo palikuonys) yra gerai apsaugoti nuo bet kokio neigiamo išorinio poveikio. Psichinės ir somatinės sveikatos pagrindą sudaro žmogaus siekimas kurti, tobulėti, mokėjimas susitaikyti, piktų minčių neturėjimas.

Apsaugos priemonės

Jeigu esame bioenergetiškai silpni ir turime polinkį pasiduoti neigiamoms išorinėms vibracijoms, galime pabandyti sumažinti jų poveikį. Nuo neatmenamų laikų žmonės sugalvojo daugybę įvairiausių būdų, padedančių apsisaugoti nuo "piktos akies". Tai įvairūs blizgantys papuošalai, amuletai. Juk "piktosios akies" žvilgsnis visų pirma nukryps į ryškų, neįprastą daiktą, truputėlį susilaikys ties juo ir taip pati pirmoji blogiu prisotintos informacijos elektromagnetinė banga bus neutralizuota. Iš čia kilęs paprotys - mažoms mergaitėms į ausis verti auskarus.


Senovėje buvo manoma, kad amuletas iš gintaro yra labai stipri apsaugos priemonė Burtininkai dažnai naudodavo raudonus vilnonius siūlus. Jais būdavo apraišiojamos rankos ir kojos bei ištariami žodžiai: "Bet koks prakeikimas užrišamas amžių amžiams." Užrišimo procesas reiškė svetimos jėgos sunaikinimą.

Atitinkamą apsaugą gali reikšti tokie dalykai, kaip įvairūs siūlai, juostelės, odiniai raišteliai surišti mazgu. Jeigu jūsų tikėjimo sistema tam neprieštarauja, nešiokite juos, ir būsite apsaugoti. Tuo tikslu galima įsigyti specialų žiedą su jame išgraviruota malda. Namus apsaugo ikonos, žvakės smilkalai.


Kai kas pataria į kambarius, kuriuose dažnai buvoja svetimi žmonės, pristatyti kaip galima daugiau veidrodžių ir kitokių daiktų, turinčių metalinį blizgantį paviršių. Negatyviąsias energijas gerai sugeria druska ir cukrus, todėl rekomenduojama kviečiant į namus svečius ant stalo pastatyti atvirą druskinę ar cukrinę, o po to šiuos produktus būtina išmesti.


Gera apsaugos priemonė vanduo. Todėl rekomenduojama kuo dažniau plauti rankas, kojas, veidą. Mat vanduo taip pat turi savybę sugerti negatyvią informaciją.


Kartais žmogus sąmoningai "prisišaukia" įvairius nužiūrėjimus, užkalbėjimus ir pan. Tai visų pirma įvairių nekvalifikuotų "žiniuonių" prognozės. Dažnai į aiškiaregius kreipiamasi nusivylus, esant depresijai, nuovargiui. Tai būsenos, kai žmogaus pasąmonė labiausiai atverta ir neigiama išorinė informacija be jokios kliūties gali patekti tiesiog į pasąmonę. Taip žmogus užprogramuojamas. Geriausia apsauga - tai žinios. Kiekviena nauja žinia suteikia žmogui daug naujos energijos. Kai žmogus turės pakankamai žinių, jis turės ir gerą apsaugą, taigi ir "nužiūrėti" jo niekas nepajėgs. Suvokę nužiūrėjimo mechanizmą, jūs lengvai nuo jo apsisaugosite.

Šis paveikslas pakrautas energija nuo "nužiūrėjimo", žiūrėti 3-4 minutes prieš miegą.


Nuo negatyvo nuėmimo iš jūsų energetinio lauko


Lokalizuotam skausmui nuimti 3-4 minutes


Peržiūrų: 13218 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.9/15
Viso komentarų: 311 2 3 »
+1  
1 Doremi   (28.02.2012 22:48) [medžiaga]
įdomu

+1  
2 Eugenijus   (28.02.2012 23:16) [medžiaga]
Virgi ,esu tiesiog suzavetas,net daugiau,.........kuri laika Tavo deka per paskutinius straipsnius gaunu didziaja dali atsakymu i klausimus ,dekui Tau

+1  
3 Airijan   (29.02.2012 00:12) [medžiaga]
Ačiū, Virgi. Gavau tai ko norėjau, geros energijos bei konkretų atsakymą. Buvau prieš 2 metus su tuo susidurusi ir išvengėm "prakeikimo". Labai dėkinga už informaciją happy

0  
4 PlejadieteLina   (29.02.2012 00:32) [medžiaga]
Nei nuziurejimai, nei prakeikimai, nei radiacija zmogui nepakenks, jei oas ji yra aukstu dazniu energijos.
Beje, radiacija ir aukstu dazniu energija yra tas pats. Ta yra irodes mokslas, pries daugiau nei desimti metu.

Tad Jegos ir Galios linkiu VISIEMS!

0  
5 naraijana   (29.02.2012 02:23) [medžiaga]
Laba diena,mielas Virgi,esu jusu skaitytoja jau n.. laiko,taciau tik sinandien ryzausi parasyt Jums laiska ir pdekot uz toki neeilini darba,kuris padeda zmonems eiti SVIESOS KELIU !!! Na ,isbandziau Jusu siuloma metoda "LOKALIZUOTAM SKAUSMUI NUIMTI" ir nustebau, skausmas (beveik) dingo ,nors su juo kovoju jau kelerias savaites ! Nezinau ,ar tai "paveikslelio " magija ,ar mano minciu,kuriomis besalygiskai tikiu, tikiu ir kitais dalykais, bet...is tikruju aciu? Be klaustuko, tikrai aciu! Kas padejo ,tam ir tariu aciu!!! Na ,viska , siame JUSU tinklalapyje perskaitau,visas man tik - vienas ,ar keletas laipteliu sviesos link.Domiuosi tuo ,apie ka Jus mus cia svieciat jau n... metu. ACIU,ir tesaugo Jus!Su meile!

0  
6 Almiasas   (29.02.2012 12:08) [medžiaga]
Na šitas straipsnis manyčiau prieštaringas - su kai kuo sutintu, o su kai kuo - nesutinku.
Sutinku dėl pasąmonės funkcijos nužiūrėjimuose ir prakeikimuose, sutinku, kad sunkiais momentais geriau neiti nei pas "aiškiaregius", nei pas "ekstrasensus", nes neaišku kaip tas apsilankymas paveiks pasąmonę ir psichiką.
bet prieštarauju Ronui Hubbardui ir dianetikai. Juk šis "šūdevras" - tai pagrindinė smegenų plovimo priemonė scientologams. Tokios sektos greitai įdiegia saviškiams "arbatinuko" sąmonę ir mąstymą, kas yralabai blogai...

0  
7 Violeta   (29.02.2012 12:44) [medžiaga]
http://vzglyadzagran.ru/zemlia-i-priroda/tajny-mira-goroda-pod-zemlej.html
Jau idejo rusu sviesuoliai ta idomia laida apie pozeminius miestus,labai idomu,apie atrasta kelia i sambala jau Kaukaze,
Elbruso kalne...as pasakojau trumpai apie tai savo komentare,

0  
8 Swan   (29.02.2012 14:22) [medžiaga]
Na negaliu nerašyti vis dar norisi ir jaučiu kad reikia:D Kadangi turiu stiprų ir protingą vyrą šalia, savo mokytoją aš jį taip vadinu :D man buvo paprasčiau išgyventi tokius išgyvenimus, todėl jaučiu poreikį padėti ir kitiems, ne tiek padėti, kiek pasidalinti. Jeigu žmogus intuityviai pajaus, kad mano mintys jam yra priimtinos ir suprantamos tai puiku vadinasi galima pabandyti tai ką siūlo kitas.
Esmė yra ta, kad viskas yra mūsų galvoje ir mintyse. Jeigu manai, kad tave nužiūrėjo užbūrė apkerėjo tikrai taip ir yra :) Kiekvienas veiksmas, žodis, ar poelgis yra suvedamas į apkerėjimą. Tuo metu žmogus nemąsto realiai, logiškai, racionaliai jis tik mąsto emociškai ir kirba tik viena mintis, o dieve esu prakeiktas. Viskas pasikeičia 180 laipsnių kampu, kai į viską pradedi žiūrėti paprasčiau. Pirmiausiai išsiaiškink apkerėjimo simptomus. Jeigu neturi energijos niekas nesiseka, tai tik dėl to, kad į viską žiūri per baimės akis. O kuo toliau į mišką tuo daugiau baimės ir gali būti taip, kad iš to miško niekada neišeisi. Taigi vėl viską suvedame į savo mintis ir dėmesio sutelkimą į vieną ir tą patį tašką. Kada pradėsite savo energiją ir dėmesį dalinti kitur ir nustosit apie tai galvoti, automatiškai viskas dingsta. Nežinau ar aiškiai paaiškinau, bet tikrai nenaudojau jokių amuletų ir druskų, todėl kad žinau pagrindinis ginklas yra mano mintis. Jeigu atėjo pas tave žmogus ir į jį žiūri kaip į blogį, jis tikrai ką nors tau blogo ir padarys, tiksliau ne jis, o tavo mintys:) Gaunasi toks užburtas ratas, kad paskiau žmogus pradeda išprotėti pats savyje. Taip visokie ritualai užkalbėjimai suveikia silpnam žmogui, nes jo sąmonė būna atvira viskam, bet ne tik jam pačiam. Užtenka žinoti, jog taip gali būti tokie dalykai, gali nešioti amuletus, bet jeigu galvoje bardakas, na tai ir amuletai nepadės. Kas liečia vaikus yra tiesa, mamos biolaukas jeigu stiprus ir ypatingai jeigu maitino juos krūtimi yra stiprus ryšys, jų tikrai niekas nepalies. Pastebėt galit net pačios mamos tarkim kai būnate suirzusios tą dieną tai žiūrėkit ir vaikai audringi. Kaip sakoma esame neišsemiama galimybių oazė, todėl darbo su savimi turim per akis, tai to jums ir linkiu. ;)

0  
9 Swan   (29.02.2012 14:27) [medžiaga]
Šiaip moterims labai pravartu pabendrauti dažniau su vyrais, nes jų kairys pusrutulis veikia visu pajėgumu ir apsikeisti energijomis yra labai gerai, todėl moterims vyrai labai reikalingi, kaip ir vyrams moterys;)

0  
10 Airijan   (29.02.2012 15:56) [medžiaga]
Kai buvau su tuo susidurusi buvo netikėta, žmogus pilnas pagiežos ir pykčio ir arti žvelgdamas į akis palikėjo.. Toks jausmas, kad tąsyk žvilgsniu jį atrėmiau ir jaučiausi pakankamai stipri.. To pamiršti neįmanoma, bet ir nebijojau. Tuo metu neturėjau tiek informacijos, kiek dabar Virgio ir kitų šaltinių dėka.. Dabar jaučiuosi dar dėl visko ramesnė visais atvejais.. happy Ačiū

1-10 11-20 21-29
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0