Šeštadienis, 20.04.2024, 00:31
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Birželis » 28 » Padėjėjų vaidmuo ir funkcijos Žemės pasikeitimų periodu
19:42
Padėjėjų vaidmuo ir funkcijos Žemės pasikeitimų periodu

Kaip 7-to Dieviškumo Leidimo pasekmė, Žemė gauna daug pagalbos ir paramos iš visos Visatos. Kad geriau suprasti tuos dalykus, suskirstysime  padėjėjus į atskiras kategorijas:

1.   Fiziniai ateiviai iš kitų žvaigždinių sistemų (būtybės išlipusios iš kosminių laivų ir vaikščiojančios tarp jūsų ar besidalinantys su jumis oro erdvę, kosminiuose laivuose)

2.   Astralinės būtybės, įskaitant ateivius astralinėje formoje (nemaišyti su būtybėmis pasislinkusiomis fazėje)

3.   Eterinės būtybės, įskaitant devus, fėjas, nimfas ir t.t.

4.   Žymiai aukštesnių tankių būtybės, laikinai esančios šiame išmatavime (būtybės, pažeminusios vibracijas tam, kad pasireikšti žmogiškame kūne, įskaitant avatorius ir kai kuriuos jogus)

5.   Įsikūniję, pasikeitę (pastovus transo kanalai, dalinis ar pilnas sielų pasikeitimas)

6.   Žymiai aukštesnio tankio būtybės, vykdančios telepatinius perdavimus per žemiškus kanalus (angelai, pakylėtieji meistrai, Dievai-Kūrėjai ir t.t.)

7.   Kitos žymiai aukštesnio tankio būtybės, padedančios nežinomai, žmonės nežino apie juos

8.   Būsimos jūsų versijos ir kiti, grįžtantys dabar iš ateities kad padėti.

1 ir 2 kategorijos ne pilnai atitinka Dieviškuosius Principus. Nors duotasis skyrius vadinasi "padėjėjai”, jo negalima užbaigti neaptarus tas dvi kategorijas, kartais su noru padėti, bet ne visada suvokiančiais žmonių laisvos valios principus.

Ateiviai vaikščiojantys tarp žmonių ir nesikišimo politika

Tarp žmonių vaikšto palyginus nedidelis kiekis fizinių ateivių. Tai susiję su tuo, kad tik keletas rūšių gali susimaišyti su žmonėmis, nesukeldami įtarimų. Tik kai kurios rūšys gali atlaikyti jūsų atmosferą ir gravitaciją. Dar mažesnis kiekis gali atlaikyti būvimą nenukritę vibracijose, ar nesusirgę, nuo visur esamo aplinkos užterštumo.

Kai kurie žmonės naiviai masto, kodėl ateiviai, paprasčiausiai su savo kosminiais laivais nenusileidžia prie valdžios centrų ir nepaspaudžia rankų prezidentams, premjer-ministrams ir kitiems valdžios atstovams. Viskas yra ne taip paprasta. Kaip jūs žinote, jūsų pasaulyje yra nedraugiškos ateiviams jėgos. Yra tie, kurie išoriškai išsaugo draugiškumą, bet iš tikro nori pavogti ateivių technologijas, arba netgi nužudyti juos, o kas blogiausia, laukia, kad ateiviai išspręs visas jų problemas Žemėje. 

Ateiviai negali atsirasti kada nori ir kur nori, dėl nesikišimo politikos. Laisvos valios labirintai yra labai sudėtingi ir painūs netgi mums. Todėl, pati didžiausia priežastimi, kodėl ateiviai oficialiai nepasirodo jūsų pasaulyje – nesikišimo politika, veikianti visuose lygiuose, išskyrus aukščiausius. Nors nežemiškai pagalbai gautas Dieviškumo Leidimas, jis taip pat paklūsta keletai instrukcijų ir taisyklių. Pirmiausia, tiesioginis įsikišimas apsiriboja tik susinaikinimo ginklų neutralizavimu, o taip pat ateiviu darbu Žemės elektromagnetinio lauko gardelės, subalansuotoje būsenoje palaikymui.


Ateiviai išdavikai

Keletas rasių pažeidė įsakymą "iš viršaus” ir įsibrovė neleistinu būdu. Didžioji dalis tokių rasių netarnauja jūsų aukščiausiems interesams. Daugumas fiziškai nusileidusių ir vaikščiojančių tarp jūsų ateivių nenori būti aptikti, kadangi turi slaptas programas, arba užgrobti planetą, arba pavergti žmoniją, pasinaudoti gamtiniais planetos ištekliais. Kai kurie paprasčiausiai smalsūs, jie studijuoja žmoniją iš arčiau, bet tokių svečių labai mažai.

Pagalvokite, jeigu "geriesiems vyrukams” draudžiama, tai kas tada įsikiša? Išdavikai nesiruošia oficialiai pasiskelbti, kadangi jie žino: jūsų daugiau fiziniu skaičiumi, į kitas rases jie žiūri kaip į "priešus”. Mes netvirtiname, kad visi ateiviai ateina su baime, yra keletas rasių, kurios paprasčiausiai nesupranta nesikišimo politikos, teisindami savo būvimą mesijos vaidmeniu.

Nuo 1940 metų jūsų planetoje pabuvojo nuo 16000 iki 23 000 ateivių fizinėje formoje. Tai palyginus nedidelis skaičius. Jie vaikšto tarp jūsų, iš esmės Sirijaus ir Oriono atstovai. Savo laiku fizinėje formoje vaikščiojo nedidelis kiekis Zeta tinklo atstovų ir jų hibridai su drakoniečiais. Jie saugomi slaptosios vyriausybės, yra gan atokiose žemės vietose ir neatrodo ant tiek žmonėmis, kad galėtų maišytis su jumis.

Tarp jūsų vaikščiojo ir kažkiek 4-to tankio plejadiečių, bet atpažinti juos buvo pakankamai lengva, dėl kūno sandaros ir veido bruožų, išskiriančius juos nuo jūsų.

Keletas rasių yra čia, kad padėti žmonijai, bet jos nėra nelabai išmintingos, savo siekiais. Daugumas lankytojų daugiausia siekia savo tikslų. Jie arba naudojasi Žemės resursais, arba seka žmonijos vystymąsi, kad patogiu momentu galėtu pavergti jus, ar užgrobti planetą. Dalis ateivių grupių naudoja jus kaip maistą, bet tokių grupių labai mažai ir joms uždrausta daugintis šioje planetoje. Yra keletas draugiškų ateivių grupių, kurios vaidina "policijos” vaidmenį aplink Žemę ir išlaiko užgrobėjus padėtyje, be išeities. Nors daugeliu atveju "policija” padeda, keletas grupių vistiek pažeidė nesikišimo politiką.

Daugumas ateivių, norinčių iš tikro padėti Žemei, renkasi dažniausia įsikūnijimo procesą. Neginčytinai, tai yra pasiaukojimo aktas, kadangi sielos laikinai atsisako savo misijos ir tikslų, pamiršta juos, kai tik atsiranda Žemėje žmogaus kūne. Pats gimimo procesas yra labai traumuojantis, daugeliui sielų.

Iki  visiškai neseniai, apribojimų įsikūnyti šioje planetoje nebuvo. Tai viena iš priežasčių, kodėl jūsų pasaulyje tiek daug rasių. Žemė, iš tikro – galaktikos lydymosi katilas. Daugelis šios planetos problemų atsirado todėl, kad po jos dangumi atrado prieglobstį daugumas "nepageidaujamų” personų. Kitos planetos, esančios šioje galaktikos rankovėje, netinka "atsiliekančioms” sieloms, o Žemė vedė atvirų durų politiką. Dabartinis Dieviškumo Leidimas visa tai pakeitė.

Žvaigždžių rasės Žemėje

Šiuo metu Žemėje įsikūnijo daugiau nei 22 žvaigždinės rasės. DNR sudaryta iš kelių žvaigždžių sistemų mišinio. Tai reiškia, kad prieš ateinat į Žemę tos sielos praleido daug gyvenimų kituose žvaigždynuose. Sielos, dauguma gyvenimų praleidusios kitose planetose, yra naujokės Žemėje, jos vadinamos "žvaigždžių sėklomis”.

Kadangi Žemė kelia vibracijas, sielos kurios užstrigo 3-me tankyje nebegalės įsikūnyti čia, tai bus įmanoma tik 4-to ir aukštesnių tankių sieloms. Iš esmės – visi jūs ateiviai, kadangi atsiradote 7-me tankyje žymiai anksčiau, nei įsikūnijote Žemėje. Vieni žmonės labiau surišti su Žeme, kiti mažiau. Jei didžioji dalis jūsų DNR sudaryta iš plejadiečių, tai jūs skaitotės bazine rase. Visiškai mažai sutinkama sielų, kurios visus savo gyvenimus praleido tiktai Žemėje.

Zeta tinklo ateiviai

Kaip jau buvo sakoma 1940 metais Žemėje egzistavo didelis skaičius kryžminimosi projektų ir jie pasiekė savo piką 1970-1980 metais, o po to palaipsniui buvo mažinami. Zeta 1 ir 2 rūšys (dar vadinami "pilkieji”, su didelėmis tamsiomis akimis, nedidelio ūgio, pilkšvos odos, neproporcingai ilgomis kojomis) Žemės pasikeitimuose vaidina nereikšmingą vaidmenį, kadangi jie mažai įtakoja į bendrą Dieviškumo Planą. Pagrindinis jų aspektas – hibridinių rasių sukūrimas, siekiant išsaugoti savo rasę. Nežiūrint į tai, kad dvasia amžina, atitinkamai Zeta dvasia gyvens amžinai, Zeta jaunų sielų siekis ištirti savo pasaulį fizinėje formoje, buvo vizito iš vizito į Žemę priežasčių.


Vienos hibridinės Zeta tinklo rasės išeis atgal į Zeta Tinklo žvaigždines sistemas, įsilies į ten egzistuojančią civilizaciją, kiti, vibruojantys 4-me tankyje, grįš į Žemę, kai padėtis po pasikeitimų stabilizuosis ir sudarys naujos civilizacijos dalį, kuri atsiras po 2012, 2017, 2030 metų įvykių. 

Zeta 3 rūšis – nekontroliuojamas elementas, paprastai klasifikuojamas kaip zeta-drakoniečių hibridas. Tos būtybės gavo (ir ne be pagrindo) daug neigiamų apibūdinimų. Jos atspindi pačias "blogiausias” DNR spirales, ta prasme, kad mažiausiai atviros prašviesėjimui, sudaro disharmoniją ir griovimus. Ta išdavikų grupė paliks Žemę, kai tik pastaroji pakels savo vibracijas iki 4-to tankio ir 3-čio tankio Zeta 3 rūšies kūnai nebegalės pakelti aukštesnių planetos vibracijų.


Šviesieji ir tamsieji Orioniečiai šiandiena

Pati didžiausia sielų grupė Žemėje – Orioniečiai. Taip susiklostė dėl "Liuciferio sukilimo”, įvykusio Žemėje prieš pusę milijono metų. To įvykio periode, Rygelio ir Betelgeizės planetų sielos, iš Oriono žvaigždyno, dideliais kiekiais atėjo į Žemės planetos planą. Įvyko tylus įsiveržimas, ta prasme, kad jie įsikūnijo į žmoniją iš esmės su plejadietiška DNR, prijungdami savo Orionietišką DNR. Tai žymiai agresyvesnė ir karingesnės DNR dalis, palyginus su draugiška plejadiečių DNR, bet labai jai artima, kad Žemės sielos net nesuvokė tokių pasikeitimų, kol netapo jau per vėlu. Didžioji dalis konkurencijos atsirado dėl Orioniečių ir Drakoniečių dalies DNR įdiegimo.

Kadangi Žemė artėja prie galaktinio poslinkio piko, daugelio hibridų DNR paleis jausmus ir pojūčius, kurie sukels kai kuriems didesnį agresyvumą, prievartą, kiti prisitrauks prie šviesos, priklausomai ant kiek daug jie turi Orioniečių DNR.

Orioniečiai, likę savo žvaigždyne, pasikeitė į gerą pusę, ten pasislinkusių į šviesos pusę sielų yra apie 80% ir tik 20% į agresyvumo ir prievartos pusę. Žemėje gi, atvirkščiai. Didžioji dalis žmonijos, turinčios didesnį procentą orioniečių DNR, priims sprendimus būtent dabar, ar likti su Žeme ir ar juose pakankamai šviesos, kad išgyventi Žemės pasikeitimus. Tai nebus lengva, bet visada nulems jūsų sielos pasirinkimas. 

Ateiviai įtakojantys į Žemę iš astralinių sferų

Yra ateivių, kuriems nepavyko pasiekti savo tikslų, sekant jus iš savo kosminių laivų ar įsikūnijus, priimant žmoniškas formas. Tokios būtybės dažnai užima pačius artimiausius Žemės išmatavimui paralelinius pasaulius. Egzistuoja daug astralinio plano poplanių, kuriuos galima pasiekti įvairiais būdais, be fizinės mirties. Būtybės gali įeiti į tas sferas, sąveikauti su žmonija, įvykdyti dalinį ar pilną jų valdymą valdymą.

Daugumas ateivių įtakoja žmoniją iš nematomų astralinių planų. Nežiūrint į tai, kad daugumas astralinių poplanių yra užpildyta išsikūmnijusių būtybių sielų fragmentais, yra ir daug poplanių kuriuose apsistojo ateivių rasės, kurios tyrinėja Žemę ir ją įtakoja. Viena iš tokių rasių – Drakoniečiai.  

Apie 10% drakoniečių pasirinko šviesos kelią. Kitiems tai bus ilgas ir duobėtas kelias, dėl didelio kiekio karmos, surinktos per paskutiniuosius 10 milijonų metų.

Kaip ir Orieniečiai, Drakoniečiai pradėjo sparčiau vystytis išėjus į Žemę iš jų sistemų regeneratams. Nors Alfa Drakonas dar negatyvus, tačiau jų pasauliai pasiekė didelių pasiekimų dvasinėje srityje.

Drakoniečių Aukščiausioji Taryba, iš esmės sudaryta 7-to tankio būtybių, senų seniausiai praėjusių pakylėjimą. Prieš kiek tai laiko Drakoniečiai pradėjo siųsti į Žemę savo prašviesėjusius atstovus, kad pastarieji padėti subalansuoti savo DNR likusiems žemėje savo tėvynainiams ir jų negatyviems hibridams, esantiems vis dar 3-me, 4-me tankiuose. Jūsų planetoje tamsieji drakoniečiai egzistuoja trijose formose:

1. Įsikūniję žmogiškoje formoje, sumaišydami savo DNR su kitomis žvaigždinėmis formomis. Tai daroma labai sunkiai, kadangi jų nešėjai labai retai turi drakoniečių DNR.

2. Jie šlaistosi žymiai žemesnėse ir vidurinėse astralinėse sferose, kaip sielos fragmentai. Tų būtybių siekis – užvaldyti kaip įmanoma didesnį žmonių kiekį, sujungiant savo energijas su žmonių sielomis. Jie prisideina prie įvairios konfigūracijos sielų, bet labiausiai prie tų kurios turi drakoniečių DNR.

3. Jie egzistuoja Žemės poplaniuose,  pasislinkimo fazėje būsenoje, stebėdami ir veikdami žmoniją iš kosminių laivų, atskrendančių iš tų sferų.

Yra daug klaidinančios informacijos apie darkoniečių sugebėjimus keisti forma ir atrodyti kaip paprasti žmonės. Iš tikro persivertimas (formos pakeimas) – labai sudėtinga technika, palikta toms sieloms, kurios išsivystė iki 9-to tankio ar aukščiau.

Tamsiųjų drakoniečių astraliniai sielų fragmentai trokšta gauti kuo daugiau energijos iš nieko neįtariančių žmonių. Pageidautini taikiniai – žmonės, siekiantys valdžios, kadangi tai drakoniečių dominuojanti vibracija. Nesugebantys kontroliuoti žemės tiesiogiai, atsižvelgiant į neatitikimus su atmosfera ir gravitacija, jie tai bando atlikti iš astralinių sferų arba per įsikūnijimus į žmogiškus kūnus. Įeidami į pasaulinių lyderių kūnus, jau trokštančius valdžios ir kontrolės.Tai yra labai norima drakoniečių, kadangi jie nori išsaugoti Žemę sau.

Kaip konstatuoja Akašų kronikos, iki 60% jūsų pasaulinių lyderių yra užgrobti tamsiaisiais drakoniečiais ir jų broliais tamsiaisiais orioniečiais. Būtent drakoniečiai suteikia pačią didžiausią įtaką, dėka labai intensyvaus neigiamo egzistavimo, valdžios ir kontrolės troškimo. Savo egoistiniuose tiksluose jie skaito žmones – pašaru gyvuliams. Tačiau, dėka daugelio esančių šviesiųjų ateivių aplink Žemės sferas, jų sugebėjimas kontrokiuoti Žemę yra pastebimai sumažintas. Jeigu jumyse nėra baimės, neapykantos, pykčio ir valdžios troškimo, tikėtina kad jūs nebūsite atakuotas drakoniečių. Jų egzistavimo pripažinimas ir tikslų supratimo pagrindas yra labai svarbus, kadangi neigimas tik padeda įgyvendinti jiems savo tikslus. Tačiau, daugelis iš jų pradeda suvokti, kad būvimo Žemėje laikas pas juos artėja į pabaigą, greitėjant galaktinio poslinkio ir precesinio išlyginimo energijoms. Todėl, jie deda paskutines pastangas, nukreiptas į tai, kad Žemę valdytų Lyros/Vegos humanoidai. Sunku nutraukti iliuzijas, jei jūs nežinote skirtumo tarp tiesos ir iliuzijų.

Tik nedaugelis taip vadinamų pasaulio lyderių suvokia, kad juos valdo negatyvūs ateiviai, dauguma gi skaito gobšumą, konkurenciją, karingumą žmogiška prigimtimi. Daugumas tiki, kad elgiasi gerai ir teisingai. Daugelis apgauti religinėmis tikėjimo sistemomis, sukurtomis tam, kad pateisintų jų veiksmus.

Jie nesuvokia, kad daugumas religinių pranašysčių buvo atnešta į Žemę tik tam, kad išsaugoti tamsiųjų ateivių kontrolę Žemėje.

Skaitoma, kad tamsieji drakoniečiai ir orioniečiai, Iliuminatų pagalba naudojasi sudėtinga technologija, inscenizuoja įvykius, sugalvotus krikščioniško termino – "pakylėjimas”, atspindinčio iškreiptą to suvokimą, simuliacijai. Kai kurie Iliuminatų atstovai gali pasirodyti prieš mases hologramos danguje pavidalu, pasiruošę apkvailinti žmones, tikinti juos, kad jie – Dievo pasiuntiniai. Pagrindinis motyvas – įtikinti nieko neįtariančią žmonių masę palikti į kosminius laivus, ar nusileisti į požeminius tunelius, kur vienoje ar kitoje formoje jie taps " naujos pasaulinės tvarkos vergais” Iliuminatų vergais.

Žemėje taip pat didėja šviesių darkoniečių skaičius, jie įsikūnija žemėje, kaip indigo vaikai. Tai – taikūs kovotojai. Jie nepakantūs karams, konfliktams ir skurdui. Jie jungsis su šviesiaisiais orioniečiais, kad padaryti galą kančioms Žemėje. Nors tokių sudaro tik 10% drakoniečių, turi paramą kitų draugiškų grupių, įskaitant prašviesiejusius antromediečius, plejadiečius ir sirijiečius.

Ateiviai įtakojantys iš Eterinių sferų    

Į vieną ryškiausių dramų, besivystančią Žemėje, "tamsieji-šviesieji”, yra įtraukti ir sirijiečiai. Jie buvo senovės Egipto ir senovės Graikijos, krikščioniškos Biblijos, Korano ir Judėjiškų tekstų, dievais.

Dabar daugelis sirijiečių išsivystė iki 4-to tankio ir užima žymiai aukštesnias sferas aplink Žemę. Daugumas iš jų nematomi žmogiškajam fiziniam regėjimui, nors turi fizinius kosminius laivus esančius aplink Žemę. Daugumas sirijiečių čia yra su "gailestingumo misija”, stengdamiesi užglaistyti praeities nuodėmes. Jie valosi ir juda į šviesą. 

Žemėje vykstančiuose įvykiuose, aiškiai išryškėja Iliuminatų vaidmuo, kadangi jie yra drakoniečių, orioniečių, plejadiečių ir sirijiečių mišinys. Kadaise buvusi korumpuotoji žinyje, vadovaujant sirijiečiams, virto slapta Iliuminatų bendrija, įskaitant Masonų ir Rozenkleicerių ordinus. Šiandiena apytiksliai apie 10% tų bendrijų aukščiausiųjų ešelonų sudaro orientuoti į šviesą, o didžioji dalis yra užhipnotizuoti idėja, atitinkančią tamsiųjų idėja, įgauti slaptą valdžią prieš kitus.


Dauguma tų bendrijų aukštųjų narių, suvokia ateivių būvimą ir žino, apie artėjančius grandiozinius pasikeitimus Žemėje. Šviesieji ir tamsieji sirijiečiai mokė tų grupių lyderius, sirjiečiai Iliuminatų aplinkoje pradėjo save laikyti "dievo išrinktaisiais”, užsitarnavusiais ypatingos padėties. Jie gavo karinių sluoksnių paramą ir pastatė platų požeminių bazių, miestų ir susisiekimo tunelių tinklą, į kuriuos planuoja persikelti per vyksiančius Žemės pasikeitimų kataklizmus. Žinoma, į jų planus įeina ir naujas Žemės kolonizavimas po šių įvykių.

Bet štai ko nesuvokia įsikūniję sirijiečiai ir jų pasekėjai, kad Žemei judant 4-to tankio link, vibracijos augs ir jos pasieks bet kur esančius, nors ir giliai po žeme ir imuninė sistema atsakys sutrikimais, jei jie nejudės kartu su Žeme į 4-tą tankį.

Žymiai pašviesėję sirijiečiai, kaip fizinėje formoje kosminiuose laivuose, taip ir įsikūniję žmogiškuose kūnuose, pasisako masinės evakuacijos koncepcijos pusėn. Jie laiko save mesijos vaidmenyje.

Vidutiniam žmogui sunku suprasti, kodėl reikia gerbti laisvą valią. Sielos, paimtos į sirijiečių kosminį laivą, palaikys save dievo išrinktaisiais ir išgelbėtais todėl, kad jie naudingesni už žūstančius Žemės paviršiuje. Viskas visiškai ne taip. Iš mūsų požiūrio pusės visi galimi scenarijai - Dieviškojo plano dalis, tačiau vieni pasirinkimai tarnauja patiems aukščiausiems sielos augimo tikslams, kiti ne. Vieni pasirinkimai sudaro nereikalingą užlaikimą mokantis sielos pamokas, kiti įamžina kančias ir poreikį. Nežiūrint į tai, kad visi pasirinkimai veda į Dievą, vieni keliai tiesesni už kitus.

Brangieji Kūrėjai, jei dalis jūsų kelio veda į ateivių kosminius laivus, tai taip tam ir būti. Bet neapsigaukite koncepcija, kad jūs ypatingi ar išrinktieji dievo, nes esate išvežti iš Žemės, kai jos paviršius tapo pavojingas. Kai Žemės pasikeitimai taps žymiai intensyvesni, pagalbai jos paviršiuje reiks iš tiesų nemažai prašviesėjusių sielų. Žmonėms reikės meilės, užuojautos ir pagalbos pagrindiniuose gyvenimo uždaviniuose. Kas padės tiems žmonėms, jei jūs sėdėsite saugiai kosminiame laive?

Sirijiečių bandymai ištaisyti praeities klaidas, nuostabūs, bet jiems teks praeiti ilgą kelią, kol jie iš tikro supras ir suvoks laisvos valios principą. Savo rojaus versijos kažkam pasiūlymas, tik trumpam nudžiugins tas sielas, bet ar tai pasitarnaus, tų kuriuos gelbėjate, patiems aukščiausiems sielos augimo tikslams?

Kita, siriječių "gelbėjimo” problema yra tak, kad kai kurios drakoniečių grupės tik ir laukia tokių gelbėjimų operacijų, kad galėtų susitvarkyti su likusiais Žemėje. Kiti yra užimti tuo, kad kuria būdus, kaip priversti žmones patikėti, kad jie "geri vaikinai”. Jie gali inscenizuoti tai, kas atrodys kaip Dieviškas Įsikišimas, lydimas veidrodžiais ir hologramomis, lazeriais ir projekciniais ekranais, kad įvilioti nieko neįtariančius žmones į kosminius laivus. Kada žmonės atsidurs jų kosminiuose laivuose, į juos įstatys inplantus ir jie taps reptilijų vergais.

Jūs paklausite, o ką reikia daryti palankiausiam sielos vystymuisi?

Tai ir yra mūsų įsikišimo, kiekvieno kosminio ciklo pabaigoje, priežastimi. Mes jums negalime duoti tvirto atsakymo ir neduotume, nors ir galėtume. Mes čia tam , kad nurodyti dvasinio kelio spąstus ir dovanas, padėti įžvelgti įvairius variantus. Jūsų laisva valia – štai kas atlieka geriausio kelio ir visko, kas su juos susiję, pasirinkimą. Jūsų dieviškoji Esybė yra visada su jumis. Visi jūs ir esate savo Dieviškoji Esybė. Mes nurodome į kai kurias sudėtingas dramas, vykstančias Žemėje, kad padėsi suprasti, kas vyksta jūsų scenoje. Bet pati svarbiausia kelio dalimi visada buvo sąmonės būsena ir vidinio Aš išgijimas.

Dauguma ateivių, kurie surišti su Žeme, daro tai ką skaito teisingu ir bet kokiu atveju naudinga jiems. Mes patariame gerbti juos ir siųsti jiems šviesą, kad padėti atsibusti pagrindiniai tiesai: Jie ir Jūs – Viena.

Tamsieji orioniečiai, sirijiečiai ir drakoniečiai – visi jūsų Vieno Aš aspektai, tikintys į atsiskyrimą nuo Kūrėjo. Švieskite savo Beribe Meile ir Užuojauta į jų širdis, kad padėti jiems atsibusti savo didybėje. Tada jie nustos vogti didybę iš kitų sielų, nereikalingam siekiui išgelbėti save.

Fėjų sferos

Kadangi Žemė pakylėja, jūs vis arčiau prisitrauksite prie to, ką kanalas (Selas) vadina „žymiai aukštesnėmis eterinėmis sferomis". Štai kur gyvena gamtos dvasios, fėjos, elfai, ir kiti folkloro herojai. Kai jūs pakelsite vibracijas ir išplėsite sąmonę, jūs suvoksite, kad dvasios visada yra aplink jus. Nors suvokti žymiai žemesnes ir vidurines astralines sferas lengviau, jos taps jums vis mažiau patrauklios, kadangi jūs judėsite prie eterinės sąmonės. Jus pritrauks prie žymiai aukštesnių eterinių planų mylinčių ir gerų dvasių, įskaitant fėjas ir devus. Jūs galite kviestis jas tam, kad jausti save arčiau Žemės. Jos padės numatyti klimatą ir patars, kur reikia geriau būti fiziškai, didesniam džiaugsmui ir komfortui. Jos padės jums auginti sodus ir surasti geriamą vandenį. Jos – Žemės žinovės. Jos padeda pačiai Žemei judėti prie ketvirto tankio.

Tuo metu, kai fėjų ir kitų gyvybės formų, (įskaitant devus, nimfas ir panašius) karalystės namai – Eterinė Žemė, kai kurie tankio modeliai patalpina fėjas į žymiai aukštesnį ketvirtą tankį. Šis ir kiti kanalai nusako fėjų karalystę 4-me tankyje, kad nemaišyti jų su 5-to tankio Šviesos kūno formomis, kurie paprastai žymiai švaresni nei daugumas fėjų karalystės formų. Jūs galėtumėte pasakyti, kad fėjų karalystė randasi 4,5 sferoje. Viskas priklausys nuo to, kokiu tankio modeliu naudositės. Jei norite galite jas įvardinti kaip astralinius/mentalinius mišinius.

Fėjų karalystė buvo didžioji Pangėjos Žemės dalis, jos egzistavo milijonus metų ir padėdavo, likdamos už scenos. Jų pagrindinė rolė – padėti Motinai-Žemei, pusiausvyros atstatymo procese, o taip pat padėti augalams ir gyvūnams evoliucijos procese. Jūsų pasaulyje per artėjančius metus nelaukiama, kad jų rolė iš esmės pasikeis.

Vidinė Žemė

Yra civilizacijos, egzistuojančios giliai po žeme, žymiai aukštesnėse eterinėse sferose. Fizinėje sferoje, Žemės viduje iš esmės yra išsilydžiusi geležis ir kiti metalai, bet žymiai aukštesniame eteriniame būvyje yra ištisa vidinė Žemė, su miestais, sodais ir visomis malonumų rūšimis. Apie kai kuriuos iš tų legendinių miestų jūs girdėjote, įskaitant Šambalą, Telos, Poseidą. Vidinės žemės būtybės primena gamtos dvasias iš žemės paviršiaus, bent jau pagal bendrą vibracijų lygį. Kai jūs pakelsite vibracijas, jūs gausite leidimą į vidinę Žemę. Jei tai padeda jūsų sielos augimui, jus pakvies apsilankyti eteriniuose miestuose. Tas eterines būtybes nereikėtų maišyti su fizinėmis būtybėmis, besislepiančiomis požeminiuose tuneliuose ir olose todėl, kad jie bijo Žemės pasikeitimų, vykstančių paviršiuje.

Žymiai aukštesnio tankio būtybės laikinai esančios Žemėje

 Tokioms būtybėms sunku materializuotis žmogiškajame kūne ir vaikščioti tarp jūsų. Tačiau, visais laikais Žemėje, kai kurios narsios sielos, atliko tokius bandymus. Bet kuriuo duotuoju laiku jų kiekis neviršijo 100 sielų. Dažnai jie ateina ir išeina iš Žemės vienodais intervalais, kad atsigaivinti ir atsistatyti žymiai aukštesnėse sferose, prieš vėl materializuojantis jūsų pasaulyje.

Paprastai, per apribotą savo būvimą Žemėje, jie atsineša daug pažangios technikos, dažnai perduodami tas žinias pašviesėjusiems žmonėms tolimesniam platinimui per įvairių palikuonių mokytojus. Rytietiškais terminais vadinami „avatoriai".

Vienas iš tokių avatorių žinomas kaip Babadži, kas išvertus iš sanskrito – „Dievas žmogaus formoje". Per paskutiniuosius šimtą metų yra daug liūdinimų apie tai, kad jis materializavosi įvairiuose kūnuose tik tam, kad atnešti šventą mokymą, pavyzdžiui tokį, kaip krija joga.

Babadži – 9-to tankio būtybė, atėjusi iš Galaktikos Centrinės Saulės, jis dirba Šviesos Brolijos Sąjungoje. Yra ir kiti mažiau žinomi avatoriai. Didžioji dalis tokių žmonių gyvena aukštai kalnuose, jie labai išrankūs mokiniams. Jie suvokia, kad negali bendrauti tu Žemės gyventojais nepažeminę vibracijų.

Kai jie pakylėja, pas juos yra pasirinkimas: išeiti kur nors į visatą, ar likti ir padėti Žemei iš aukštesnių sferų.

Įsikūnijimas ir sielos pakeitimas

Tikrieji pakeitimai labai reti, kaip ir avatoriai. Pakeitimai paprastai skirstomi į tris kategorijas: Savanoriškas sielos pakeitimas, Nenumatytas sielos pakeitimas, Dalinis sielos pakeitimas.

Savanoris pakeitimas. Siela įsikūnija kūne ir po kurio tai laiko, sudaro dvasinį susitarimą su kita siela, padedančia Žemei iš dvasinių sferų. Sielos nusprendžia pasikeisti vietomis, viena nusileidžia į fizinį kūną iš dvasinių sferų, kita pakyla aukštyn į dvasines sferas.

Nusileidusi siela iš kart perima visą esamą fizinio kūno sukauptą istoriją, sunkumai atsiranda tada, kai reikalas liečia ego ir egzistuojančios žmogiškos formos asmenybę. Jei prieš tai buvusi siela laikėsi prašviesėjimo kelio, tada atėjusiai sielai lengviau susitvarkyti su ego/asmenybe, kontroliuoti. Tai reikalinga tam, kad susimaišyti su žmonijos masėmis, nesukuriant konfliktų. Tokiu atveju, atsikėlusi siela priims visus ego/asmenybės įpročius su kai kuriais neišvengiamais pasikeitimais. Paprastai, pasikeitimas vyksta po sunkios traumos, ar bandymo išeiti iš fizinio kūno metu. Reikalas tame, kai ego/asmenybė nėra tokia stipri, pasikeitimas įvyksta lengviau. Turi būti aiškiai apibrėžta, kad pasikeitimo metu išloš abidvi dalyvaujančios pusės. Pagrindinė pasikeitimo patirties priežastis tokia: išeinanti ir ateinanti sielos sutinka, kas pasikeitimas labiau padės sielų vystymuisi Žemėje. 

Neplanuotas pasikeitimas. Kai siela iš žymiai aukštesnių sferų įeina į kitos sielos kūną, turinčios Žemiškos patirties, siela esanti kūne turi iki tam tikro laipsnio pasitraukti ir suteikti galimybę ateinančiai sielai veikti žmogiškame kūne. Esant pilnam transiniam čenelinge, tai pasiekiama tik atitinkamą laiko tarpą, paprastai keletai valandų. Kai kuriais retais atvejais, siela nebegali grįžti atgal į kūną, o įeinanti siela užima kūną be išankstinio susitarimo.

Iš esmės tai pilno transinio čenelingo procesas, kuris niekada nesibaigia. Galima sakyti, kad sielos sudarė sąmoningą susitarimą praeiti tokią patirtį, bet tikėtina, kad sutartis iškilo, kaip nesąmoninga klaida. Neginčijamai, jei pasikeitimas įvyksta nesąmoningai, ta patirtis stipriai traumuoja išeinančią sielą. Ji jaus kad neišmoko visų pamokų, kurias planavo prieš įsikūnijimą. Vienu atveju siela subyra į daugelį gabalėlių ir prisiriša prie įvairių žmonių, kaip astraliniai vaiduokliai. Kitu atveju išeinanti siela bandys vėl užvaldyti kūną, užimtą įėjusios sielos. Tai gali pasireikšti kaip asmenybės išsiderinimu.

Dalinis pasikeitimas. Tai įvyksta tada, kai vienas ar daugiau Aš aspektų keičiasi su kitos sielos vienu ar keletas Aš aspektų. Pati dažniausia dalinio pasikeitimo forma, astralinis užvaldymas. Astralinis lygis vienos sielos, užvaldo astralinį lygį kitos sielos. Tai retai ilgai tarnauja abiejų sielų patirčiai, bet kokiam tai laikui gali tapti vertinga pamoka, nors žala dažnai persveria naudą.

Astralinis užvaldymas labai paplitęs būdas pas drakoniečus, užimti žmogiškus kūnus. Pilnas sielos užvaldymas drakoniečiams neprieinamas, kadangi jie nepakankamai žino žmogiškąsias emocijas ir mentalinius paternus. 

Taip pat gali vykti ir eterinis apsikeitimas, tai aukštesnis pasikeitimo lygis, traukiantis kiekvienos sielos energetinius kūnus. Tai gali įvykti, kai esanti siela turi eterinę ligą (elektromagnetinio lauko ligą) ir kūnas numirs, jei neįvyks pasikeitimas. Įeinanti siela keisis eteriniais kūnais, atiduodant naują sveiką eterinį kūną. 

Dar vienas sielų pasikeitimas apima kazualiniu kūnus.

Įsikūnijusių vaidmuo permainų periodu

Viena, iš nedidelio kiekio įsikūnijimų priežasčių ta, kad panaši patirtis skatina tolimesnę sielos fragmentaciją. Pats efektingiausias sielos išraiškos būdas Žemėje – kai ji pilnai apsijungusi, tai reiškia, kad sielos fragmentai apjungti į vieną, vientisą ir suverenę būtybę. Pagal savo prigimtį, įėjimas apima sielos fragmentų pasikeitimus, kas gali būti naudinga patirtimi, o gali brangiai kainuoti, jei fragmentai netinkamai integruosis į patirtį. 

Galimas atvirkščias efektas. Neginčijamai, girdėjote istorijas apie išprotėjusius mokslininkus-išradėjus, baigiantys išprotėjimu, vėlai naktį savo laboratorijoje atliekantys keistus dalykus. Kai kurie tokių atvejų, kai pasakojama „pavažiavo stogas"  yra surišti su persikėlimu.

Žymiai aukštesnių lygių būtybės

Jei Žemės pasikeitimų metu jums reiktų pasikliauti tik drakoniečiais, orioniečiais, sirijiečiais ir kitomis fizinėmis astralinėmis, eterinėmis būtybėmis, tai galėtų pateisinti nusivylimą. Laimei, Septintasis Leidimas davė galimybę tiesioginiam įsikišimui aukščiausioms Šviesos jėgoms iš žvaigždynų ir Dieviškųjų planų. Penkto tankio ir aukščiau būtybės seniai atsisakė nuo dualybės žaidimų. Jie čia ne tam, kad kovoti su tamsa, ar nuo ko nors jus gelbėti. Jei čia tam, kad padėti jums atsibusti ir tai vienintelis dalykas, kuris iš tikro gali išgelbėti jus nuo nemalonių pasekmių. Jie įgalioti išvesti iš rikiuotės branduolinį, cheminį, neutroninį, biologinį, elektromagnetinį ginklą, kada jis: gali sunaikinti visą gyvybę jūsų planetoje; gali destabilizuoti Žemės gardelių sistemas; gali destabilizuoti Žemės astralinius ir eterinius planus; gali grėsti kaimyninių planetų elektromagnetinių laukų sunaikinimui.

Keturi žemiausi tankiai – dualybės sferos (gėris-blogis; šviesa-tamsa). Pasiekus 5-tą tankį, jūs suvokiate, kad viskas yra Dievas, kad tamsa – paprasčiausias šviesos ar prašviesėjimo nebūvimas.

Ar tai reiškia, kad penkto tankio būtybės visą dieną sėdi ir groja arfa? Visiškai atvirkščiai. Aukštesnėse sferose mes laikome situaciją Žemėje labai įtemptą. Laisva valia – tai sunki energija, su ja sunku dirbti. Mes turime tiksliai žinoti, iki kokio laipsnio galime įsikišti ir kokiu laipsniu palikti jus patiems sau. Masinio naikinimo ginklo neutralizacijai prireikė Dieviškumo nurodimo (Septintasis Leidimas) Netgi mūsų evoliucijos lygyje, mes negalėjome priimti sprendimo iki tokio laipsnio įsikišti į jūsų laisvą valią. 

Turėti reikalų su įvairiais ateiviais ir kritusių angelų grupuotėmis, dabar įtakojančius Žemę, irgi nelengvas reikalas. Mums reikia skaitytis ne tik su jūsų nuosava laisva valia, bet ir su ateivių ir angeliškų sielų laisva valia. Kai kuriems iš jų reikia sielos patirties, kai jie tampa guru ir išveda iš teisingo kelio savo mokinius. Mes negalime atimti iš jų tokios patirties. Tuo tarpu, jei sielos mokymasis vyksta visos planetos sąskaita, tai juos reikia pastūmėti kita kryptimi. Jūs suprantate, su kokiais sunkumais mes susiduriame?

Galaktinės Konfederacijos (GK) būvimo tikslas – padėti kovojančios planetoms ir jose esančioms sieloms atsibusti savo tikrai didybei, kaip Kūrėjo vaikams. Mažesnės GK grupės, tokios kaip Aštaro komanda, dirba su konkrečiais žmonėmis, GK principų didesniam suvokimui Žemėje. 

Arktūriečių tikslas – nešti į Žemę prašviesėjusį mokslą ir stebėti Žemės elektromagnetinės gardelės sistemą, kad suvesti iki minimumo katastrofinius įvykius Žemėje, galaktinio poslinkio periodu. Kartu su 4-to tankio plejadiečiais jie dirba ties konkrečiomis lėjos linijomis ir elektromagnetiniais viesulais. Arktūriečiai niekada nesivėlė į jokius ginčus ir karmines pamokas, skirtingai nuo drakoniečių, orioniečių ir sirijiečių.

Ketvirto tankio plejadiečių veiklos tikslas – padėti arktūriečiams ir GK Žemės elektromagnetinių laukų stabilizavime. Jie dirba vadovaujant arktūriečias, dažnai po savęs palieka užkoduotus simbolius, žinomus kaip „ratai ar figūros laukuose", darbo su gardele vietose, kad padėti žmoniškųjų protų detaliam stimuliavimui.


7-to tankio plejadiečių būvimo tikslas – atnešti Žemės tautoms žinias apie genetiką ir biologiją, kad padėti jiems pakylėti į penkto tankio kristalinius šviesos kūnus.Taip pat jie padeda ketvirto tankio plejadiečiams dirbti su Žemės gardelės sistema.

Pašviesėjusių sirijiečių tikslas – padėti davesti iki minimumo sugriovimus, sukurtus per daug „nuoširdžių" sirijiečių, kurie buvo (ir dabar yra iki tam tikro laipsnio) „guru kelyje".Taip pat jie čia tam, kad atnešti į Žemę šviesias technologijas, kai tik žmonės išsivystys iki tokio lygio, kad galės atsakingai jomis naudotis.

Pašviesėjusių drakoniečių tikslas – atvesti į šviesą kaip įmanoma daugiau tamsiųjų drakoniečių, kad žmonija galėtų nutraukti Iliuminatų ir kitų grupuočių, kontroliuojamų drakoniečių, grandines.

Pašviesėjusių orioniečių tikslas - atvesti į šviesą kaip įmanoma daugiau tamsiųjų orioniečių ir būdinti žmoniją pačiu geriausiu būdu.

Kitos grupės, tyliai padedančios už scenos

Didžioji dauguma tokių rasių draugiškos ir geros, kurios nesistengia kad apie juos žinotų.

Brangūs Kūrėjai, reikia suprasti: ego koncepcijos aukščiausiose sferose beveik neegzistuoja. Nė vienam iš mūsų nereikia pripažinimo ir populiarumo. Mes suvokiame save kitaip, nei jūs save. Mums būtų juokinga norėti triukšmingų sveikinimų ir pripažinimo. Pasinaudojant supaprastinta idėja, jūs galėtumėte pasakyti: pas mus yra viskas, ko mes kada nors norėjome ir visada, kadangi mes suvokiame Vienybę su Kūrėju.

Ko gi norėti, jei mes – Viena su visu Gyvenimu? Vienintelio, ko mums trūksta, tai kad jūs atsibustumėte pačiu nuostabiausiu būdu. Jūsų nuosavybėje yra žymiai daugiau pagalbos, nei jūs suvokiate.  Pradedant nuo gamtos dvasių ir baigiant Dievais-Kūrėjais beveik 80%  visatos siunčia jums mylinčias ir užjaučiančias mintis, energijas. Jūsų pasaulyje viskas atvirkščiai – apie 80% gyvena baimėje ir tamsoje, likę dvidešimt tarnauja aukščiausiems interesams. Susidurdami su sunkumais, išsilaisvinant nuo iliuzijų, jūs paprašėte pagalbos. Ir tai vienintelė priežastis, kad į Žemę ateina vis daugiau ir daugiau sielų, kad padėti jums prabusti.

Prašviesėję vaikai (Virgio trigrašis: indigo) Galaktinė Konfederacija, mūsų ir kitos grupės liks čia, kad jums padėti. Viskas, ką jums reikia padaryti – paprašyti, mes pasiūlysime pagalbą ir patarimą. Tas faktas, kad jūs skaitote tokią knygą, liudija apie tai, kad jūs norite susisiekti su mumis tokiu būdu. Mes nedarysime ir negalime daryti viską už jus, bet mes galime nurodyti patikimą kryptį ir padėti šalinti blokus ir barjerus, stovinčius sielos augimo kelyje.

Būsimos jūsų versijos

Visata ne linijinė, nors joje yra linijinės laiko linijos, einančios per amžinybės drobę. Kaip siela, jūs ištyrinėjote daugelį laiko linijų ir nebūtinai iš eilės. Tvarka tai laikas, bet kada jūs esate toje savojo Aš dalyje, kuris aukščiau laiko, įvykių nuoseklumo idėja praranda savo prasmę. Iš esmės viskas laike vyksta „dabar", įskaitant taip vadinamus praeitus, paralelinius gyvenimus. Jūs – Dievas, pasirinkęs savęs išreiškimą kūno pagalba, to kurio akys žiuri šį puslapį. Nors paviršutiniam protui tai pasirodys neįmanoma, į realybę galima žiūrėti bet kurio Dievo Kūrinio akimis. Neginčijamai, tai įmanoma tik tada, kai jūs nepriimate gyvenimo iš ego pozicijos. 

Dauguma iš tų, kas dabar gyvena Žemėje, jau ne kartą praėjo per dvasinį pakylėjimą. Kai kuriais atvejais jūs tyrinėjote ateities laiko linijas ir dabar grįžote atgal su ryškiai išreikštu tikslu – sudalyvauti Žemėje vykstančiame galaktiniame poslinkyje. Praeitis ir ateitis, neiškalta akmenyje, tai sudaryta iš begalinio skaičiaus galimų realybių. Realybės, kurioms skiriama pati didžiausia energija ir dėmesys, ar į kurias tiki didelis sielų skaičius, tampa dominuojančiomis laiko linijomis. 

Kai kurie ateiviai svečiai – iš tikro yra jūsų ir kitų ateities versijos, grįžusios atgal laike, su tikslu padėti.

Laikas – įdomus dalykas. Mūsų sferoje tai atrodo kaip drobė, išausta iš puikiai derinčių realybių, persipinančių ir sąveikaujančių begalybėje.  Jūsų mentalinė būsena bazuojasi ant to, kas vadinama „linijine realybe" ar atrodančia įvykių seka, laiko-erdvės aplinkoje. Iš tikro, visas laikas – tai laikas „dabar". Praeitis, dabartis ir ateitis atsiveria vienu metu, jos keičiasi ir egzistuoja stabiliame, nesikeičiame fone. Kas kartą, kai jūs išeinate iš laiko-erdvės drobės ir įeinate į nesikeičiančią amžiną būseną, jūs galite matyti visą erdvę-laiką. Jūs galite pasirinkti įeiti į erdvę-laiką bet kuriame kontiniumo taške, ar tai bus praeitis, dabartis ar ateitis.(kaip mato juos jūsų pasaulis)

Vykdydami pakitimus įvairiose laiko linijose, jūs negalite pažeisti kitų sielų, esančių toje laiko linijoje, laisvos valios. Pavyzdžiu, jus negalite grįžti į laiko liniją ir sustabdyti Atlantidos paskendimą, kadangi didelis sielų skaičius pasirinko tokios patirties praėjimą, kad ko nors išmokti ir jums neleidžiama atimti iš jų tos patirties. Tačiau, jūs kaskart grįždamas sukuriate alternatyvias laiko linijas.

Žemė turi daug galimų ateities laiko linijų. „Dominuojanti" laiko linija – ta laiko linija, kurią pasirenka dauguma sielų, arba ta, į kuria įdedama didelė energijos dalis. Dabar Žemei egzistuoja trys dominuojančios laiko linijos, atitinkančios realybes versijas 3-čio, 4-to, 5-to tankių. Trečio tankio Žemė su daugybe mirčių ir sugriovimų, ketvirto tankio Žemė su prašviesėjusiais gyvenančiais visko pakankamume ir penkto tankio Žemė su fiziškai pakylėjusiais meistrais, gyvenančiais rojuje.

Kitą, keliavimo laike, aspektą sudaro sugebėjimas išplėsti ir suspausti laiką. Kai sąmonė išsiplės, jūs įeisite į aukštesnius išmatavimus, išmoksite manipuliuoti laiku taip, kad gauti maksimalią patirtį. Aukštesnėse sferose laikas yra labiau suspaustas. Tai reiškia, kas 12-to tankio būtybės viena gyvenimo diena, jūsų tankyje atitiks milijoną metų.

Svečiai (tiesiogiai ar su kosminiais laivais) gali praleisti „pusdienį" laisvo laiko, ištiriant Žemės praeitį ir aplankant skirtingas sielas, skirtinguose laiko kontūruose. Kai jie tai daro, laiko-erdvės drobė išsiplečia ir keičiasi. Sukuriamos naujos laiko linijos, atsiranda naujos galimybės. Kūrėjo Visata toliau plečiasi ir atsiskleidžia.

Brangieji Kūrėjai, mes tik labai mažai paliečiame šią temą, nes jūsų linijiniai intelektualiniai protai nesugeba pilnai įsisavinti tos laiko temos. Todėl nesijaudinkite, jei šis skyrius pasirodė sunkesnis.

Peržiūrų: 7461 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.7/6
Viso komentarų: 731 2 3 ... 6 7 »
0  
1 Doremi   (28.06.2012 21:21) [medžiaga]
visai susipainiojau wacko

0  
2 Ponas Bebras   (28.06.2012 21:48) [medžiaga]
Aš tai lyg ir šį kart nesusipainiojau, pabandysiu pateikt trumpą savo interpretaciją teksto: na šiemet kadangi čia prognozuojama kad gale bus ta šiokia tokia apokalipsė (na nebus elektros ir t.t.), tai žmonės puls gelbėtis, o "padejėjų" bus gan daug visokių, tačiau ne visi "gelbuos" iš geros valios. Vieni siūlys pas save į skraidančias lėkštes eit, kiti į požemius, treti dar ką nors.. Esmė kad iš principo nėra neteisingo pasirinkimo ką daryt, nes vistiek viskas veda į tobulėjimą ir patirtį, tačiau geriausia rinktis ne ką kiti rinksis, o kaip tau pačiam atrodo geriausia toj situacijoj. Pvz. man kažkaip intuityviai tai geriausia gal likt čia žemėj, ir nebėgt niekur slėptis, nes kažkaip nemanau kad kažkas man atsitiks, o kaip tik va bus proga išbandyt save ekstremaliomis sąlygomis, ir kažkoks vidinis nusistatymas yra kad tikrai pavyks :) Tai man kažkaip nėra noro eit į skraidančiasl lėkštes, nors gal savotiškai ir įdomu būtų pasidairyt iš kosmoso, bet kiekvieno reikalas kas ką rinksis :) Tai čia tokiu atveju, jeigu bus toks scenarijus koks yra prognozuojamas :) O kad ir kitaip būtų, vistiek reik bandyt intuityviai kiekvienu atveju reaguot, nors bent jau man tai sunkiai su intuciija, nors kartais kai kuriais klausimais ji gerai veikia :D

0  
3 Doremi   (28.06.2012 22:13) [medžiaga]
pone bebre, aš katalikė, aš būsiu prie žemės, prie savo gyvuliukų, kol gyva- jais rūpinsiuos, šį rudenį anksčiau dangstysiu augalėlius, raišiosiu medelius- gal kaip nors išbus, jie juk gyvi ir priklausomi nuo žmogaus rūpesčio jais, smalsumas mane pjauna, sutinku žūti katastrofos metu, bet kaip, ar skesti ar užsimušti, bet noriu matyti
o ir žmonėms, kuriuos pasieksiu, juk reikės padėti, jei sakai nebus elektros, miestiečiams juk riesta bus
kalbant apie tokią ateitį, kaskart prisimenu filmą"laiškanešys", ir pagalvoju, tas režisierius pats nežino, kad yra aiškiaregys, man atrodo panašiai ir vyksW

0  
4 Vytautas   (28.06.2012 23:29) [medžiaga]
Esminis klausimas ką "gelbėtojai" ruošiasi gelbėti? Jie ruošiasi gelbėti mūsų kūnus tai yra kostiumus. Su sielomis jie nieko negali daryti, nes jos jiems nepavaldžios. Vadinasi jie yra tokie patys kūnai kaip ir mes, kiti gal kiek subtilesni bet materialūs. Tai yra geriausiu atveju 4d lygio būtybės kaip aukšta savęs pasikėlusios nelaikytų. Žemės gi paskirtis šioje visatoje patobulinti, transformuoti, grąžinti atgal link absoliuto sielą. Kūnas su siela pereidamas į 5d lygi neišvengiamai turi transformuotis ir tapti ne materialus tai yra neprieinamas net 4d būtybėms arba gelbėtojams. Čia ir glūdi visa esmė. Kiek suprantu niekas netrukdo patiems gelbėtojams dalyvauti šiame procese. Tik reikia kad jų sielos įsikūnytų žemiečio kūne. Bet tai sprendžia pačios sielos, nepavaldžios kūnams. Lieka tik drumsi vandenį ir gaudyti žioplus karosus. Iš tikro dalis žmonių ir visi biorobotai turės tik du pasirinkimus likti žemėje arba lipti į laivus. Jei mano toks likimas aš aišku pasirinkčiau žemę. Bet jei siela pasiekė "reikiamą kondiciją" kodėl atsisakyti perėjimo proceso. Pats savaime procesas žmogaus organizme neprasidės, reikia išreikšti savo valią ir norą "aš noriu transformuotis ir pereiti į 5d lygį".

0  
5 PlejadieteLina   (29.06.2012 00:06) [medžiaga]
Perskaiciau Jusu komentarus po praeitu Virgio straipsniu. Atsakysiu i Jusu klausimus man ir pastebejimus.

DOREMI,

As kalbu ne apie homeopatiniu vaistu nenaudojima, suprask gi !!! Butent tik zolelemis - homeopatiniais vaistais reikia gydytis, jeigu jau labai to reikia. (niekada Gyvenime nesu gulejusi ligonineje, nesu stipriai sirgusi, tad ir patarti cia, mazai ka tegaliu).

Ligu atsiranda visiskai nezinomu, ir ju toliau atsiras dar daugiau!

VYTAUTAI,

...zmogaus pedos salia dinozauro- , taip, tai randa mokslininkai. Bet ar tai zmogaus pedos salia dinozauro??? NE!!! Salia dinozauro ...Anunaku pedos! Juk Jie i Zeme atskrido ne pries milijona metu, o pries kelis milijonus metu! JIE CIA KASE AUKSA!

Ne tik Jus Vytautai, bet ir kone visi sio psl lankytojai, visiskai nesupranta, kas yra Zmogus?

TAD, KAS YRA ZMOGUS?

1. DVASIA, t. y. DIEVAS.

2. SIELA, t. y. Informacija apie DIEVA.

3. GYVYBES LIEPSNA, t. y. GYVYBE, kuri duota DIEVO: NEGIMDYTA, BEGALINE, AMZINA.

4. ZEMISKOJI SIELA, t. y. Informacija apie Karma.

0  
6 PlejadieteLina   (29.06.2012 00:24) [medžiaga]
SWAN,

Tau as paaiskinsiu placiau apie Sielas.

Kas yra Zmogus jau zinai. Tad kaip Tu manai, kada ta Siela gavo Zmogus??? Parasysiu trumpai. Skaityk:

Pirmoji Zmonijos Rase - Angelu Rase, buvo Sukurta pries milijona metu. Tai buvo TOBULI ZMONES, t. y. GRYNOJI DVASIA. Siela Zmonems Plejadieciai (Pirmapradziai - Kurejai) padovanojo pries 100 000 metu. (Ne visiems, nes tai Eksperimentas)

Zemiskaja Siela, pries 300 000 metu, Zmonems padovanojo ... Anunakai.

Paklausit, o kaip su Gyvybes Liepsna? GYVYBE uzseja Gyvybes Nesejai, vos tik Planeta JAU BUNA TAM TINKAMA!!!

Ar supratot?

0  
10 Lauryna   (29.06.2012 00:51) [medžiaga]
Taip Lina, o kas yra Gyvybes liepsna? paaiskink...paprastai, kad ir vaikas suprastu..

0  
12 xMx   (29.06.2012 00:59) [medžiaga]
koks skirtumas tarp zemiskosios sielos ir sielos? smile

0  
7 alfairas   (29.06.2012 00:30) [medžiaga]
Gyvenimas – žaidimas, o šio didelio žaidimo įkaitas Dievas, tikiuosi jo nenuvilti.
Jis myli mus, kaip ir mes savo vaikus, ir nesikiša, kaip ir mes nesikišame, kai vaikai žaidžia smėlio dėžėje, toks pažinimo ir tobulėjimo planas.

Tiems, kas nežino kas yra fotoninė šviesa, mokslas teigia, jog ji susidaro susiduriant anti-elektrono (pozitrono) su elektronu rezultate. Šis akimirksnio susidūrimas priveda prie abipusių dalelių susinaikinimo, masė, kuri susidaro susidūrimo metu, pilnumoj pasiverčia energija, žinoma kaip šviesos dalelės arba fotonai, arba kosminė.
Fotoninė juosta, kuri bus nukreipta į žemę per tas dienas, galima skaityti kaip portalą į kitą išmatavimą. Todėl tie procesai, kurie vyks organizme yra žymiai sudėtingesni nei daug kas mano.
Planetos elektromagnetinio lauko atjungimas, bus pradžia viso žemyno atomų pasikeitimui, visų, kitaip trasnformacija.
Daug kas pereis sąmonės netekimo būsenoje, atsigaus, kai viskas bus pasikeitę, kiti gulės lovoje ištižę, nes tampys, trauks ir spaus kūną kelias paras, nesinorės nieko, nei valgyti, nei siusiuoti, o šaltis, kuris bus nežmogiškas, didelio poveikio organizmui neturės, nes nelabai jį ir jausime.
Pasikeis ir mūsų kūno atomai, kūnas įgaus naują pusiau ezoterini kūną. Sąmonė susijungs su pasąmone, ir mes jau nebegyvensite ribotame 3D. Tapsime žmonėmis, gyvenančiais galaktinės šviesos realybėje, t.y. fotoninėje energijoje. Atgausime užblokuotus fizinius bei psichologinius gebėjimas ir t.t... Prasidės proceso grįžimas į 5D, taip sakant atgal vėl į lizdą.
Didžiausias pavojus - atmosfera susitrauks ir susispaus, atominėse elektrinėse turi prasidėti atominė grandininė reakcija, kokios pasekmės mūsų laukia, aiškint nereikia, toks yra vienas iš anunakių žmonijos sunaikinimo palu. Tačiau Galaktinė federacija gavo leidimą techniniams laivams ir personalui (ateiviams) nusileisti ant žemės, kad apsaugotų mus nuo nelaimės. Va tiek, jei trumpai.

Už pranašystę, pinigus prašau pervesti į monntos atidarytą sąskaitą. Pinigai bus panaudoti „Perėjimo palaikymo fondo“ veiklai, nes veikliu bus nemazai, o darbu daug.

0  
8 PlejadieteLina   (29.06.2012 00:36) [medžiaga]
SOFIJA,

Klausi, kaip isgyventi? Ar reikia tam ruostis?

Atsakysiu trumpai:

Isgyvens tie, KURIEMS YRA SKIRTA.

As tam nekaupiu nieko. Jei bus neskirta islikti, tai ir su pilna sleptuve maisto - neisliksiu! Zmones, skirti islikimui, savyje turi tam tikras galias. Ir kiekvienas atsidurs ta akimirka butent ten, kur Jis IR TURI BUTI!

0  
16 spurgelis   (29.06.2012 01:18) [medžiaga]
O aš manau,kad ruoštis reikia.Ir nieko nėra skirto,ko pats nenuspręstum. Yra toks posakis-"Dievas rūpinasi tais,kurie patys savimi pasirūpina". Nesėdintis ir nekrapštantys nosies prie visų blevyzgų supras šito posakio esmę. smile

0  
9 Swan   (29.06.2012 00:44) [medžiaga]
O cia tai bajeris, vadinasi mane sapne drakonieciai puole :D Na va patys matot likau gyva :) Vadinasi dar busiu kazkam reikalinga :D

As ir taip manau, kad be sielos vargu ar zmogus gyvuotu..

Ir pagaliau Linute pasake pacia didziausia tiesa, isgyvens tie, kuriems bus skirta, o taip ;)

O dabar einam miegoti, visiems saldziu :)

0  
11 PlejadieteLina   (29.06.2012 00:55) [medžiaga]
ARTI,

Pernai ilga laika dirbau Londone, nera jis jau toks nupuoles, kaip Tu rasai. Aisku, kas ko iesko, randa!

OLMPIJADOJE nieko blogo nenutiks. Juk ir svastika, paziurek kokia: su viska matancia Dievo Akimi.

Klausi, kam bus naudingos tos naujos technologijos? Astraliniame Pasaulyje bus visko gausa, nes viskas bus kuriama MINTIMIS. Keistas Tavo klausimas! - tai negi manai, kad Astraliniame Pasaulyje mums jau nieko nereikes???

Nesupratai manes: mano Artimiausia Seima yra mano Broliai is Kosmoso: TEKEK VISKAME Gentis, t. y. Pirmapradziai Kurejai - Planuotojai, is Plejadziu - Septyniu Zvaigzdziu Seseru. Darbai Zmonijai - tai Dieviskojo Plano vykdymas, del kurio as ir atejau i sia Planeta.

1-10 11-20 21-30 ... 51-60 61-69
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0