Penktadienis, 26.04.2024, 18:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Kovas » 12 » Padėkite išvengti trečio pasaulinio...
00:41
Padėkite išvengti trečio pasaulinio...

C.O.B.R.A 2021 m. Kovo 10 d., trumpas pranešimas  žemės paviršiaus gyventojams

Kadangi tamsiųjų jėgų planai dėl didelio perkrovimo vyksta ne taip, kaip norėjosi, jie ėmėsi savo senos strategijos: karo plano. Juodosios aristokratų šeimos ir jėzuitai tiki Armagedono pabaigos pranašystėse apie karą Viduriniuose Rytuose, kuris peraugs į trečiąjį pasaulinį karą tarp Izraelio ir Irano, taip pat tarp Rusijos / Kinijos ir NATO.

Tai jie bando sukurti dabar: 9 ženklai, rodantys, kad šachmatų figūros keičiamos prieš didžiulį karą Artimuosiuose Rytuose. Jie provokuodami Sirijos sūkurį išprovokuoja šį pasaulinį karą:

Joe Bidenas Baltuosiuose rūmuose buvo mažiau nei du mėnesius, o karštakošiai, kuriais Bidenas apsupo save, karštligiškai sukūrė sceną kitam karui Viduriniuose Rytuose. Netikiu, kad tai prasidės per kitą savaitę, tačiau tikiu, kad tai neišvengiama. Kol prezidentas Trumpas ketverius metus buvo Baltuosiuose rūmuose, JAV nepradėjo jokių naujų konfliktų, tačiau dabar Bideno administracija yra pasiryžusi vėl pradėti skleisti „Amerikos įtaką“ visame pasaulyje.

Daugelis amerikiečių nesupranta bendro vaizdo, tačiau tiesa yra tai, kad per ateinančius kelerius metus tai turės labai rimtų pasekmių. Šiame straipsnyje norėčiau išnagrinėti kai kuriuos šachmatų žingsnius, atliktus nuo Joe Bideno įžengimo į Baltuosius rūmus. Kaip pamatysite, pradėjus viską dėlioti susidaro labai nerimą keliantis vaizdas.

1. Praėjus vos dienai po Bideno inauguracijos, į Siriją įžengė didžiulė JAV karinė kolona ... Kaip pranešė Sirijos valstybinė naujienų agentūra SANA, remdamasi vietos šaltiniais, ketvirtadienį į šiaurės rytus Sirija įžengė didelė JAV karinė kolona. sunkvežimių ir šarvuotų transporto priemonių, kurias iš oro palaiko sraigtasparniai. Prezidentas D.Trumpas labai stengėsi pasitraukti iš karo Sirijoje, tačiau Bidenas leido suprasti, kad Jungtinės Valstijos ateityje aktyviai dalyvaus šiame konflikte.

2.Praėjus vos kelioms savaitėms, Joe Bidenas pradėjo pirmąjį oro antskrydį prieš Irano remiamas pajėgas Sirijoje ... JAV pradėjo oro antskrydį prieš Irano remiamas milicijas Sirijoje, tai buvo pirmi kariniai veiksmai, kuriuos ėmėsi Bideno administracija. Pentagonas teigia kad sunaikino „kelis taikinius“. Jis buvo skirtas reaguojant į išpuolius prieš JAV ir koalicijos darbuotojus Irake. Policijos teigimu, vienas žmogus buvo nužudytas, tačiau karinis stebėtojas teigė, kad žuvo mažiausiai 22 žmonės

3. Žinoma, Irano remiamos atsakomosios pajėgos buvo neišvengiamos ir jie į tai atsakė šaudydami raketomis į karinę bazę Irake, kur dislokuotos JAV pajėgos. Vos prieš porą dienų naujasis gynybos sekretorius Lloydas Austinas sakė, kad JAV karinis atsakymas bus „pasirinktu laiku ir vietoje“. Gynybos skyrius Lloydas Austinas sakė @MarthaRaddatz, kad JAV vis dar vertina, kas įvykdė neseniai įvykusią raketų išpuolį prieš bazę Irake, kur dislokuoti JAV kariai ir kad jei JAV nuspręs reaguoti, tai bus „mūsų pačių pasirinktu laiku ir vietoje“.

4. Anksčiau ar vėliau JAV gali pradėti naujus oro antskrydžius. Iš tikrųjų pranešama, kad JAV ką tik išsiuntė šešis bombonešius B-52 į Diego Garcia ... JAV oro pajėgos siunčia šešis bombonešius „B-52 Stratofortress“ į karinį mazgą Diego Garcia, kuris veikia kaip strateginė operacijų vieta. Kaip ir Viduriniuose Rytuose bei Ramiojo vandenyno regione. Remdamasis JAV atstovu, CNN pirmadienį pareiškė, kad Šaltojo karo bombonešis „bus panaudotas operacijoms prieš Iraną, jei bus toks užsakymas“.

5. Bideno administracija taip pat siunčia dar apie 10 000 amerikiečių karių į Vidurinius Rytus ... „The Wall Street Journal“ praneša, kad atvykus į Vidurinius Rytus vykstančiam Bataano desantiniam laivui, JAV pridės apytiksliai 10 000 žmonių per pastarąją savaitę.

6. Rusija taip pat ėmėsi veiksmus šiame regione. Penktadienį Rusija pradėjo oro antskrydį į naftos pakrovimo įrenginį Sirijoje, kuriuo naudojasi opozicijos pajėgos, remiamos Turkijos, Saudo Arabijos ir Bideno administracijos ...

 Tariama raketinė ataka prieš Turkijos remiamų opozicijos pajėgų naudojamą naftos objektą šiaurinė Sirija sukėlė didžiulį gaisrą didelėje vietovėje. Ten, kur paprastai stovi naftos tanklaiviai.

Sirijos opozicijos grupės ir bent vienas karinis stebėtojas apkaltino Rusiją dėl penktadienio vakaro streiko netoli Jarablus ir al-Bab miestų, netoli sienos su Turkija. JK įsikūrusios Sirijos žmogaus teisių observatorijos pranešime sakoma, kad Rusijos karo laivai Viduržemio jūroje iššovė tris raketas, kurios pataikė į primityvias naftos perdirbimo gamyklas ir autosisternas regione.

7.Tuo tarpu Izraelis ir toliau reguliariai smogia strateginiams tiaikiniams Sirijos viduje. Valstybinė žiniasklaida pranešė, kad sekmadienio vakarą sostinėje Damaske ir jo pietiniuose priemiesčiuose suaktyvinta Sirijos oro gynyba, siekiant atremti Izraelio raketų ataką. Apie aukas kol kas nėra žinoma. Valstybinė televizija citavo neįvardytą karo pareigūną, sakantį, kad dauguma Izraelio raketų buvo numuštos dar nepasiekus savo tikslų netoli Damasko.

8.Izraelis yra ypač suinteresuotas, kad Iranas nekurtų branduolinių ginklų. Interviu „Fox News“ Izraelio gynybos ministras Benny Gantzas ką tik paskelbė, kad Izraelis yra pasirengęs pulti Iraną be jokios JAV pagalbos ... Izraelio kariuomenė atnaujina planus smogti Irano branduoliniams objektams ir yra pasirengusi veikti savarankiškai, Izraelio gynybos ministras Benny Gantzas Izraelis nustatė daug taikinių Irane, kurie gali gebėti sukurti branduolinę bombą. „Jei pasaulis juos sustabdys anksčiau, tai yra labai gerai. Bet jei ne, turime stovėti savarankiškai ir gintis “, - sakė Gantzas savo pirmame interviu amerikiečių leidiniui.

9.Praėjusį ketvirtadienį per pokalbį tarp Kamala Harris ir Benjamino Netanyahu Izraelio ministras pirmininkas labai aiškiai nurodė, kad jo šalis yra pasirengusi padaryti viską, kas įmanoma, kad iraniečiai negalėtų kurti savo branduolinių ginklų ... “Ministras Pirmininkas, kad mes Mes ir toliau stiprinsime savo žvalgybos ir saugumo bendradarbiavimą ir jų pokalbio metu pasakėme, kad būdamas Izraelio ministru pirmininku jis yra visiškai pasiryžęs užkirsti kelią Iranui kurti branduolinius ginklus, skirtus mums sunaikinti. “Žinoma, iraniečiai irgi nesiruošia trauktis, o tai kuria neišvengiamą karinį konfliktą tarp Izraelio ir Irano. Artimuosiuose Rytuose bus karas, o šio konflikto siaubas sukrės visą planetą. Ir kai šis karas prasidės, tai labai pablogins mūsų ekonominę padėtį. Problemos ir tebesitęsiantys politiniai neramumai šioje šalyje. Taigi mėgaukitės. Trumpas santykinio stabilumo laikotarpis, kol galite, nes mūsų pasaulį padėtis netrukus kardinaliai pasikeis.

https://halturnerradioshow.com/index.

php/en/news-page/world/usa-and-eu-planning

-ukraine-attack-on-russia-

troops-tanks-artillery-moving

 Ar yra ženklų, kad Izraelio ir Irano karas gali būti neišvengiamas:

https://halturnerradioshow.com/index.

php/en/news-page/world/israeli-military

-goes-completely-dark

Nuo to, kas valdo šį energijos tašką, yra labai arti daugumos energijos leilinijų sistemos, esančios planetos paviršiuje, valdymo. Kas valdo energijos leilinijų sistemą, turi tiesioginę prieigą prie pasaulinės žmonijos sąmonės.

Kaip minėjo Cobra, Sirijos energijos sūkurys iš tikrųjų yra pentagrama.

Tai ir yra okultinė konflikto Sirijoje priežastis.

Šviesos jėgų rankose ši pentagrama yra gėrio instrumentas, galintis transformuoti visus Vidurinius Rytus ir tapti didžiuliu teigiamos moteriškos energijos perdavėju. Tamsos rankose ši pentagrama gali sukelti daug kančių, kaip Sirijos žmonės patyrė per pastaruosius kelerius metus. Visi penki Sirijos Pentagramo taškai (Aleppo, Homsas, Palmyra, Raqqa ir Manbij) yra pagrindiniai Sirijos miestai. , kurie savo turtinga praeitimi turėjo tvirtą ryšį su deivės energija

Tie, kurie jaučiasi vedami, gali padėti palaikyti Sirijos pentagramos gydymą, vizualizuodami šį senovės Halafi keramikos dirbinį, sukantį per visą Sirijos pentagramą, sustiprindami ten deivės sūkurį ir pašalindami visą tamsą iš regiono:

Šiame prieš 7000 metų pagamintame „Halaf“ keramikos kūrinyje yra šventų geometrijos kodų, kurie suaktyvina deivės buvimą ir pašalina tamsą iš visų keturių krypčių.

Alepas, miestas, kuriame yra stipri deivė Alepa:

https://fromshamwithlove.wordpress.

com/2015/03/05/from-jerusalem-to-aleppo-with-love/

Homsas, Julijos Domnos gimtinė. Julija Domna buvo Romos imperatorienė, bandžiusi suteikti išminties Romos teismui

http://www.societyforthestudyofwomenphilosophers.

org/Julia_Domna.html

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?677702-Julia-Domna

Palmyra, Zenobijos gimtinė, karalienė, vadovavusi sukilimui prieš Romos imperijos priespaudą:

https://en.wikipedia.org/wiki/Zenobia

Rakka, vietovė, kurioje gimė Khalafo kultūra:

https://en.wikipedia.org/wiki/Halaf_culture

Manbij, kuris buvo Sirijos vaisingumo deivės Atargatis garbinimo centras:

https://en.wikipedia.org/wiki/Manbij

Trys iš šių punktų - Aleppo, Homsas ir Palmyra - neseniai buvo išlaisvinti iš tamsos  gniaužtų:

http://sputniknews.com/middleeast/

20160327/1037032429/syrian-army-liberates-palmyra.html

Jei šios atakos įvyks, nukentės ir Sirijos deivių sūkurys. Jei planetos paviršiuje nebus pakankamai teigiamos moteriškos energijos, tai gali sukelti tolesnius konfliktus Viduriniuose Rytuose.

Todėl mes siūlome visiems, kurie jaučiasi vedami, meditaciją už taiką Viduriniuose Rytuose atlikti ją kuo dažniau arba kas 4 valandas šiais laikais,mūsų laiko juosta paryškinta UTC:

Nurodymai šiai meditacijai: (rekomenduojamas šios meditacijos laikas yra 15 minučių): 
1. Naudokite savo techniką, kad patektumėte į atsipalaidavusią sąmonės būseną 
2. Paskelbkite savo ketinimą suteikti taiką ir išgydyti padėtį Viduriniuose Rytuose.

3.vizualizuokite rausvos šviesos stulpą, sklindantį iš galaktikos centro. Tada saulė leidžiasi žemyn per tavo kūną ir giliai į žemės centrą. 
4.vizualizuokite šią šviesą, tekančią per savo širdį, o tada per rankas, tiesiogiai visiems, dalyvaujantiems Viduriniųjų Rytų konfliktuose, harmonizuodami visus ir suteikdami taiką. Tegul rožinė šviesa teka toliau, gydydama visus kitus konfliktus visame pasaulyje
5. paprašykite deivės (dieviškojo moteriškumo) buvimo nukreipti taikos ir harmonijos energiją į visas neišspręstas situacijas, susijusias su Artimųjų Rytų konfliktais ir kiekvienu, kuris juose dalyvauja. Tegul šios energijos teka toliau ir išgydo visus kitus konfliktus visame pasaulyje. Leiskite šioms energijoms kelias minutes tekėti per jūsų širdį, o po to ir per rankas.

Žemiau pateikiami angliškas ir rusiškas meditacijos garso takelis, kam koks suprantamesnis, kuris padės geriau jums koncentruotis.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1223 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 PlejadieteLina   (12.03.2021 20:13) [medžiaga]
Liudna... Jauciu, kad atejo man laikas atlikti didesnius darbus, nei lig siol dariau! Jauciu, savos Sirdies vedima... Sapnuoju ir matau vaizdus, savo Sirdimi jauciu, ka man reikia daryti!

Daug kartu per diena - vizualizuosiu senoves Halafi dirbini, ir isivaizduosiu, kad jis SUKAS PER VISA SIRIJOS PENTAGRAMMA!

Dirbsiu, medituosiu - su rausvos Sviesos stulpu...

ACIU, Brangus VIRGI, uz info. Apkabinu TAVE.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0