Ketvirtadienis, 25.04.2024, 13:29
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Sausis » 10 » Pagalba ieškantiems ryšio su savo aukščiausiuoju
17:11
Pagalba ieškantiems ryšio su savo aukščiausiuoju

Pradėti nuo:

3 – 5 dienas ryte ir vakare.

 

Prašau Aukščiausiųjų atkreipti dėmesį į mano širdį. Jeigu širdis užgrobta, prašau Dieviško įsikišimo. Prašau Tėvo įsikišti ir padėti išlaisvinant širdį iš užgrobimo. Taip pat prašau išlaisvinti iš užgrobimo visas mano Dalis ir visą mano Esybę.

Kviečiu ir prašau pagalbos pas Specialią Tarnybą, kuri užsiima širdžių išlaisvinimu ir prašau Specialiosios Tarnybos išlaisvinti mano širdį iš užgrobimo.

Tebus taip.

 

3 dienas 1 kartą dienoje.

Aš išreiškiu ketinimą eiti tiktai šviesos ir dvasinio augimo keliu, tuo pačiu geriausiu keliu, kurį man numatė Kūrėjas. Prašau atlikti visus reikalingus pakeitimus, kad galėčiau eiti tuo keliu, sutvirtinti tai ir duoti man pradinį atskaitos tašką nuo šio momento. Prašau sukurti visas reikalingas sąlygas, duoti būtinas energijas ir žinias, kurios man padės tame kelyje. Prašau pakoreguoti viską ką reikia ir paleisti tuos procesus, kurie reikalingi, nuo to momento, kai išreiškiu šį ketinimą. Prašau panaikinti iš mano kelio visas kliūtis, negatyvius norus ir pagundas, kurios galėtų kaip nors nukreipti nuo to kelio. Prašau sutvirtinti mano Dvasią ir pradėti valyti mano Sielą, fizinį kūną, subtiliuosius ir energetinius kūnus, visas mano struktūras ir sistemas ir visą Būtybę visumoje. Aš pasiruošęs eiti tuo keliu, kurį paruošė man Viešpats, nešti į pasaulį šviesą, meilę, žinias, kurias turiu, ir kurias dar gausiu, eidamas tobulėjimo keliu. 

 

Kiekvieną rytą:

1.Labas rytas Tėve, Motina Žeme, Aukščiausieji, Siela, Dvasia, visiems ir viskam.

2.Prašau Aukščiausiųjų išvalyti mane violetiniu spinduliu ir įjungti visus procesus, kurie nakčiai atjungiami.

3.Išreiškiu ketinimą dvasiniam ir sielos tobulėjimui.

4.Prašau Aukščiausiųjų dienos metu duoti 2-3 situacijas iš sąmoningo lygio ir 1-2 situacijas iš pasąmoninio lygio, mano suvokimui. Prašau Aukščiausiųjų išvalyti mane žydru ir apšviesti geltonu spinduliu geresniam sąmonės išvalymui ir situacijų suvokimui. (uždėti apsaugas darbui su praeitais gyvenimais ir praeitais magiškais gyvenimais) (kai bus pradėta su tuo dirbti)

5.Prašau sustiprinti pozityvias mano savybes ir susilpninti negatyvias.

6.Prašau pastatyti, atnaujinti ir sustiprinti apsaugas, spec. apsaugas, filtrus, spec. filtrus nuo negatyvaus poveikio ir užpuolimo, uždaryti visus priėjimus visuose lygiuose, kuriuose gali būti padaryta žala, ir pašalinti leidimus priėjimui prie visų lygių.

7.Prašau aktyvuoti mano talentus, sugebėjimus ir žinias, pagal mūsų Tėvo planą.

8.Prašau išardyti visus negatyvius Velnio ir Demonų planus, nukreiptus prieš mano Esybę ir šeimą, taip pat prieš bet kokią situaciją, kuri reikalauja Tėvo įsikišimo ir įvesti pilną tvarką pagal Tėvo planą visose gyvenimo sferose ir situacijose.

9.Prašau sustiprinti mano silpnąsias vietas ir zonas.

10.Prašau išvalyti visą mano Esybę šios dienos spinduliu. (kiekviena diena turi skirtingos spalvos ir poveikio spindulį)

11.Prašau atlikti visišką energetinių sistemų korekciją, pravalyti energetinius kanalus, priimti ir skleisti energijas pagal Dievo planą.

 

Kiekvieną vakarą:

1.Dėkoju Tėvui, Motinai Žemei, Aukščiausiems, Dvasiai, Sielai, visiems ir viskam už visą palaikymą ir pagalbą, kuri man buvo suteikta šios dienos bėgyje.

2.Prašau Aukščiausiųjų išvalyti mane nuo visko kas negatyvu, nuimti iškraipymus, pažeidimus, negatyvias programas, poveikius, poveikių pasekmes, atstatyti sistemas, energetiką, pažeistas struktūras jei tokių yra ir suderinti visą mano Esybę pagal Kūrėjo planą.

3.Prašau apvalyti mane nuo programų, specialiųjų programų, ženklinimų ir specialiųjų ženklinimų, energetinių prielipų.

4.Prašau paruošti mane miegui ir atlikti specialius nustatymus, kad lengviau įsiminčiau situacijas duodamas mano suvokimui, miego metu.

5.Prašau apvalyti mano mintis žydru spinduliu ir apšviesti geltonu spinduliu, suvokimo sustiprinimui. Peržiūrėti dienos negatyvias situacijas ir jas uždaryti.

6.Prašau paruošti mane rytojaus dienai. Organizuoti rytojaus dieną pagal Kūrėjo planą.

7.Prašau išvalyti visas situacijas, kurios randasi paviršiuje ir nereikalauja mano suvokimo, jas paleisti ir uždaryti.

8.Prašau išvalyti Čakras, Aurą, Subtiliuosius Kūnus ir energetiką, pilnai suderinti visą Esybę pagal mano išsivystymo lygį.

9.Prašau išvalyti mano Esybę nuo man nereikalingos ir kenksmingos informacijos.

10.Prašau įžeminti mane į Motiną Žemę Violetiniu spinduliu ir tais būdais, kurie man labiausiai tinka šiuo momentu, pastatyti filtrus ir specialiuosius filtrus įžeminimui.

11.Prašau naktį atlikti būtinus darbus gydant, atstatant, atnaujinant ir pakoreguojant žemesnius kūnus, sergančius organus ir visas silpnas vietas mano Būtybėje, subalansuoti ir pakrauti visas mano dalis.

12.Prašau nakties metu aplankyti Šventoves, kurios randasi Lemurijoje, Atlantidoje, Giperborėjoje, taip pat dvasinio mokymo Šventoves kituose subtiliuosiuose pasauliuose.

13.Prašau nakčiai pristabdyti visus mąstymo procesus ir dvasinį darbą, kad galėčiau pailsėti. Atstatyti arba jei reikia atnaujinti apsaugas ir filtrus, spec. apsaugas ir spec. filtrus nuo negatyvaus poveikio ir užpuolimų.

 

Vieną kartą savaitėje:

Prašau grąžinti karmą visiems kas man ją permetė.

Prašau grąžinti visą karmą man jei aš ją kam nors permečiau.

 

Ryte ir (arba) vakare

Prašau Aukščiausiųjų išvalyti mane nuo negatyvių energijų, panaikinti viską kas negatyvu manyje ir įvesti Dieviškąją tvarką.

Prašau pajungti mane prie meilės šaltinio ir prašau į pagalbą man visų Dieviškų energijų ir palaikymo.

Prašau sunaikinti ir nuimti visus kanalus rišančius mane su tamsiaisiais ir mano būtybę perjungti į Dieviškuosius kanalus.

Prašau pas mane viską sustatyti pagal Dievo plano normas.

Atsisakau visų nedieviškų įsitikinimų, tikėjimų ir išvadų.

Prašau įlieti meilės į viską ką aš darau. Prašau išmokinti mane mylėti save, savo artimus ir visas būtybęs.

Prašau įjungti mano suvokimą, pastatyti apsaugas prieš tuos, kurie tai atjungia, atimti iš jų valdymo pultus ir atiduoti juos mano Esybei, kad niekas negalėtų manipuliuoti manimi ir mano suvokimu.

Prašau Aukščiausiųjų paruošti mane savęs realizavimui ir paleisti tuos procesus, kurie padės man atsiskleisti ir realizuoti save dar geriau ir stipriau.

Prašau pakoreguoti ir išlyginti viską ką padariau negerai subtiliąjame lygmenyje.

Prašau apsaugoti mane nuo tamsiųjų jėgų kišimosi į mano ir mano šeimos gyvenimą visais įmanomais būdais, kad tamsiosios jėgos niekaip negalėtų mūsų paveikti.

Prašau pastatyti visas įmanomas apsaugas, kad tamsieji negalėtų daryti  jokios įtakos man ir mano šeimai.

Prašau išardyti visus tamsiųjų planus prieš mane ir mano šeimą, kad viskas vyktų pagal Kūrėjo planą.

Prašau išlaisvinti mano širdį iš užgrobimo.

Prašau išvalyti ir atstatyti mano įsižeminimo kanalus.

Prašau išstatyti visą mano Esybę pagal Dieviškąją struktūrą, taip kaip tai sumastyta Kūrėjo.

Prašau Dievo maksimaliai, pagal Dieviškąjį planą sustiprinti mano pasitikėjimą į Jį ir į save patį.

Prašau išvalyti iš manęs ir panaikinti visas baimes įvedant Dievišką tvarką.

Prašau pakeisti visą neryžtingumą į ryžtingumą, visas abejones į užtikrintumą.

Tegul Dieviškos energijos išvalo mano vibracijas.

Prašau subalansuoti visą mano Esybę, visas mano Dalis, visas mano mintis, visą mano Komandą, visą mano Būtybę pagal šimtaprocentinę Dieviškąją tvarką.

Prašau aktyvuoti praeities matymo sugebėjimą.

Prašau aktyvuoti ateities matymo sugebėjimą.

Prašau padėti išsivaduoti nuo negatyvių minčių, savybių ir įpročių.

Prašau išvalyti ir atstatyti ryšio kanalus su Aukščiausiais.

Prašau aukščiausiųjų išvalyti mano organizmą nuo jame susikaupusios chemijos, koncerogenų ir kitų kenksmingų medžiagų, atsiradusių iš maisto, oro, vandens, kosmetikos ir vaistų.

Prašau Aukščiausiųjų nuimti tas dalis kurios nenori arba trukdo dirbti.

 

Pagal aplinkybes (reikalui esant):

(Tėve prašau pagalbos suvokiant situaciją. Prašau kelti tik tuos gyvenimus, kurie jau yra paviršiuje. Prašau kelti tik tas situacijas kurios daro įtaką mano dabartiniam gyvenimui ir susijusios su dabartinėm problemom. Prašau suvokimo kaip visą tai veikia ir kaip tai išsivalyti. Prašau nuimti ir panaikinti visas pasekmes nuo užpuolimo. Paleidžiu, prašau nuimti ir išvalyti.)

Prašau Aukščiausiųjų paruošti mane darbui internete, pastatyti apsaugas ir filtrus, spec. apsaugas ir spec. filtrus nuo programų ir spec. programų, taip pat nuo negatyvios ir klaidinančios informacijos. Prašau priimti tik Dievišką tiesą.

Vardan Aš Esu Tas Kas Aš Esu, kreipiuosi į Violetinę transformacijų, užuojautos ir atleidimo Liepsną prašydamas  išvalyti visas mano mintis ir jausmus mano Esybėje, saulės rezginį ir visas čakras.  Aš prašau Violetinės Liepsnos įsiskverbti į kiekvieną mano ląstelę, atomą ir elektroną. Aš prašau Violetinės Liepsnos užpildyk mano kūną kiekvieną dieną, 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę tam, kad išvalytum nuo visų mano energetinio lauko iškraipymų, kilusių dėl nesupratimo praeityje ir dabartyje. Aš prašau Violetinės Liepsnos energijas pradėti visų pažeidimų valymą mano fiziniame, emociniame ir mentaliniame kūnuose. Su didele padėka aš prašau Violetinės Liepsnos išryškinti ir išvalyti visus mano energetinius laukus visa Violetinės Liepsnos jėga.

Tebūnie taip.

 

 

Peržiūrų: 7873 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.1/9
Viso komentarų: 411 2 3 4 »
0  
1 giedre3325   (10.01.2012 17:41) [medžiaga]
AČIŪ:)

0  
2 xMx   (10.01.2012 18:26) [medžiaga]
Quote
Skiriama tik tiems, kas ieško to ryšio, kam jo nereikia, tikiuosi ir neskaitys.
Visi mes skirtingi, visi mes skirtingai mąstom smile Jeigu netiki, ar tai tau juoką kelia - tiesiog ignoruok ir viskas, jug niekas neverčia skaityt smile

0  
3 Almiasas   (10.01.2012 18:49) [medžiaga]
Na aš ir neskaičiau toliau - bet tokia malda, kur nurodoma, kad turi pasikviesti "Specialiąs Tarnybas" - tai jau ne malda, o neaišku kas. Gi mums žinomos Speciąliosios Tarnybos pasąmonėje tikrai nesisieja su dvasingumu smile

0  
4 xMx   (10.01.2012 19:00) [medžiaga]
Čia kalbama apie tas spec. tarnybas kurios tuom užsiima, kaip pavyzdžiui - karmos tarnybos ir pan. Su žemeje valdžios esančiomis tarnybomis neturi nieko bendra smile todėl gal tau ir atrodo, kad tai negerai smile
Patikėk, šiose kreipimuose, yra daug mažiau iškraipymų nei chanelinguose ir pan. Nenusistaytk priešiškai iš karto, kad tipo čia kažkokie paistalai, žmonių bukinimas, nauja sekta...

0  
5 Almiasas   (10.01.2012 19:18) [medžiaga]
Na kad nesu nusistatęs aš prieš nieką smile
Bet norint atrasti tiesą tenka pabūti ir nepatikliu skeptiku, kelti nepatogius ir netgi nemandagius klausimus, viskuo abejoti...
Paieškos procesas ne visada visiems malonus...
Ne taip viskas paprasta, kaip norėtųsi...

+1  
6 xMx   (10.01.2012 19:34) [medžiaga]
Taip tu teisus smile - Paieškos procesas būnas ilgas, ir nera toks paprastas.
Bet nereikia viskuo abejoti, tik reikia viską tikrinti, bet tikrinti ne tik protu ir logika, o savo širdim. Tu turbūt pats pastebėjai, kad remiantis tik protu - paieškos bus begalinės ir niekad nepriimsi vienos nuomonės, ta nuomone vėl suabejosi išgirdęs, pamatęs kitaip pasakytą apie tai, ir t.t Be to pagalvok, kada bus daugiau laiko, kiek tu gali gyventi technologijomis? smile
Iš pradžių pats nesupratau, netikėjau, kaip galima ta tiesą surast širdyje, savyje iš kur.. smile Galvojau bukina čia žmones, sapalioja nesamones, bet pasirodo as klydau. Mus sistema išmokė pasitikėti tik išoriniais šaltiniais, pratindama prie savo sukurtų tiesų, kol galu gale tai pasiekė.

0  
7 gaz   (10.01.2012 20:34) [medžiaga]
jo pradzia prajuokino bisky toliau ir neskaiciau, norit kaka izgirst taip, isjunkit TV Kompiutery galit ir iseit, kur y lauka nu jai mieste gyvenat ir tyngit ait toli, galit nuait y rusy koky :) nes sitiek prasymu blyn galima ir pasimest cia jau panasu y kaskokio pasimetusio kliedesius, prasivedinsit tada isgirsit prasyma o tada prasykit :) nu blyn :)
Paieškos procesas būnas ilgas, ir nera toks paprastas. ;)

0  
8 gaz   (10.01.2012 20:50) [medžiaga]
to- Soleadas
Tamsiųjų puolimo. gal gali apibudint juos ?

0  
21 Soleadas   (13.01.2012 22:16) [medžiaga]
Kiekvienas nusprendes dirbti pagal šitą sistemą turėtų apsilankyti tam tikram tinklapije, kur jis automatiškai gauna apsaugą nuo Tamsiųjų puolimo. Puolimas gali pasireikšti nepakeliamais galvos skausmais, energijų nusiurbimais, sveikatos pablogėjimu ar įvairių nedieviškų minčių pakišimu. Net ir turinčiu apsaugos kartais pramušamos ir pajutus ką nors negero tenka prašyti papildomos pagalbos, valymo ir užpuolimo pasekmių nuėmimo. Kaip tai daroma viskas ten surašyta. Nenurodau to tinklapio specialiai, kadangi tai yra Dieviškas šaltinis ir visiems ten apsilankiusiems įsijungia programos reikalaujančios maksimalaus dvasinio tobulėjimo. Tiems kas to nenori ar nedaro įjungiamos sustiprintos karminio atidirbimo pamokos. Prieš prašydami nurodyti tinklapi, labai gerai pagalvokit ar esate pasiruoše eiti tuo tikruoju keliu, kurį mums numates Tėvas.
soleadas9@gmail.com

0  
9 xMx   (10.01.2012 21:10) [medžiaga]
Na jo tu teisus. Šeip čia yra žmonių daug maž čia suprantančių apie tai, tad galima būtų kalbėt pagrinde maldas, kur tipo Ryte ir Vakare, o gyvenimų kelt tikrai nereikėtų. Bet tu irgi žmonėm galėtum paiškint, jug tuom domiesi smile

0  
10 virgis   (10.01.2012 21:25) [medžiaga]
..."Prašau kelti tik tuos gyvenimus, kurie jau yra paviršiuje"... Tai ši eilutė kelia jums baimę? Nei kas juos pakels, nei čia sakoma kaip tai reikia daryt. O jei jau sugebės pakelti, tik tada, kai turės ryšį, tai sygebės ir uždaryti. Taip kad apsiraminkit ir nepilkit tuščio į kiaurą. Čia ne instrukcijos, o tik patarimai...

0  
11 Gintaras   (10.01.2012 22:31) [medžiaga]
Papildoma informacija apie visapusiska maldos (prasymo) poveiki.
Вебинар с Кираном 9 января
http://vimeo.com/34795700

0  
12 RmXas   (10.01.2012 22:59) [medžiaga]
Kazin ar tai visa diena ir sakysim kalbas tokias ilgas .

0  
13 virgis   (10.01.2012 23:32) [medžiaga]
Visų nereikia, pasirinti gali kokių labaiusiai reikia ir kokiam tikslui. Jau rašau anksčiau, kad jų neturi būti daug. Pateikta, kad pasirinktum. Per prievarta irgi nereikia savęs priversti, kaip ir mintinai mokytis

1-10 11-20 21-30 31-36
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0