Ketvirtadienis, 28.03.2024, 19:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Rugpiutis » 2 » Pakeiskite savo vibraciją
19:26
Pakeiskite savo vibraciją

Kiekvieną kartą, kai kyla sąmoningumo lygis, jūs gaunate prieigą prie naujų kūrybinių jėgų, atsiveria naujas genetinės atminties sluoksnis ir jums tampa prieinami nauji suvokimo dažniai.

Jūs matote ir jaučiate pasaulį nauju mastu, dimensija. Šiuo metu daugelis žmonių yra nustebinti pasirinkimo ir nušvitimo jausmo, tačiau tai tik dar viena pasididžiavimo pagunda, proto drumstimas.

Kiekvienas žmogus slepia visus šiuos išteklius ir galimybes. O prieiga prie jų dar nereiškia nušvitimo. Atradus savyje naują energiją, svarbiausia išmokti ją valdyti, nepaverčiant jos masinio protų naikinimo ginklu ir patenkinti asmenines valdžios ambicijas.

Jūs turite suprasti, kad vakcinų poveikis ar virusas visada asocijuojasi su vibracija ir sąmoningumu. Tokiu būdu tie, kurie vibruoja aukštesniu dažniu, nebus paveikti šių vadinamųjų skiepų ar nieko tokio, ką tamsiosios jėgos ten planuoja, nes jie nebijo. Jie nereaguoja į seną 3D žaidimą, jei norite, nėra pagrindo manyti, kad tai turės įtakos tiems, kurie turi šią aukštesnę vibraciją.

Ar jie gali užsikrėsti virusu? Žinoma, jie gali. Jie gali susirgti gripu. Jie gali peršalti ir panašiai. Bet jei jų vibracija yra didelė, jie to gal net nesupras.Taigi, tie, kurie patiria šią aukštesnę vibraciją ir net jei jie būtų paėmę šią vadinamąją vakciną, ji neturės tokio efekto, kokio tamsieji nori.

Egzistencija susideda iš keturių dalių, kurios lemia priežasties poveikį. Tai yra priežasties ir pasekmės idėja. Taigi būtybė turi fizinę, psichinę, emocinę ir dvasinę sveikatą. Ir šie keturi dalykai yra susiję su žmogaus gerove. Kokie jie geri, kokie jie yra išbaigti, kokie subalansuoti.

Taigi, jei kas nors turi psichinę mintį, kad jiems bus padaryta žala, tai atsitiks. Jei tai neįvyksta dėl skiepų, tai atsitinka kitaip. Yra fizinis komponentas, kuris yra imuninė sistema ir pats kūnas, o imuninė sistema yra puiki. Ji sukurta siekiant sukurti nepriekaištingą visų būtybių sveikatą.

Kai imuninė sistema yra pažeista dėl protinio atsilikimo ar emocinės baimės, imuninė sistema negali tinkamai reaguoti. Be to, dvasinė gerovė yra susijusi su tuo, kaip jūs vibruojate dėl skleidžiamos šviesos. Ar skleidžiate aukso baltą šviesą? Ar matote, kad jūsų šviesa vos matoma?

Tikėkite savimi, tikėkite planu, tikėkite, kad viskas veikia, net jei tai neįvyksta skirtingu laiku. Peržiūrėkite iliuziją. Pamatykite tikrovę, kuri šiuo metu yra kūryboje, su visais, kurie nešate šviesą.

Jei žmonija galėtų panaudoti bent 10 procentų savo racionalių galimybių, kolektyvas išspręstų visas problemas, kurios šiuo metu jai kelia nerimą. Niekas nebuvo sukurtas atsitiktinai! Viskas atsiranda pagal energiją, sumaišytą tam tikroje aplinkoje.

Ligos, su kuriomis susiduria žmonės, kyla atsižvelgiant į jų asmenines energijos vibracijas. Jei to nebūtų, visi visada turėtų tuos pačius simptomus ir tas pačias ligas. Žmonės su panašiomis vibracijomis kenčia tose pačiose situacijose. Vienas iš įrodymų yra vadinamosios paveldimos ligos.

Virusinė pandemija pasireiškia tik tada, kai aptinka jos virpesių lygį atitinkančias vibracijas. Žinodami, kad emocijos padidina arba sumažina žmonių vibraciją, kolektyvas gali arba padidinti užteršimo galimybę, arba visiškai ją pašalinti.

Visi virusai ir bakterijos, taip pat bet kokios kilmės ligos svyruoja nuo mažiau nei 1,0 Hz iki maždaug 5,0 Hz. Materialus žmogus negali padidinti savo vibracijos, kai yra įstrigęs senose prisirišimo, baimės, pykčio, pasididžiavimo, kontrolės, pasmerkimo, kritikos, gėdos, valdžios troškimo, poreikio turėti be apribojimų, taip pat kai jis tinkamai nevalgo, daugiausia su maistu su mažu vibracijos lygiu, įvairiomis priklausomybėmis, žodžiu, kai turi visą žalingų įpročių sąrašą.

Kita vertus, dvasingas žmogus pakelia savo vibraciją tiek, kiek leidžia jo sąmonė. Šioje skalėje nėra jokių apribojimų. Jis gali lengvai pasiekti 50,0 Hz ir net lygius virš 100,0 Hz. Dvasinis žmogus yra ne tas, kuris visą laiką meldžiasi, bet tas, kuris turi aukštą sąmonę, pagrįstą etika ir moralė. Jis laikosi teisingumo, meilės ir bendro gėrio principų.

Dvasinis žmogus remiasi pagarba visoms karalystėms. Kol žmogus negerbia nė vienos iš šių sričių, jis vis tiek negali paveldėti Naujosios Žemės. Dėl savo vibracijos jis vis dar patiria pakilimų ir nuosmukių. Ir kai jis pasiekia vibracijas žemiau Schumanno skalės, priklausomai nuo to, kiek laiko jis ten išbūna, kyla pavojus, kad jį užpuls virusai ir bakterijos, sukeliančios ligas, kokias mes žinome.

Žmoniją valdanti MATRIX tai puikiai žino. Ir ji taip pat žino, kad senasis valdymas baigėsi. Planetinis perėjimas išvalys viską, kas nevibruoja toje pačioje bangos formoje. Įskaitant tuos valdiklius, kurie maitinasi šiomis žemomis energijomis.

Yra natūralus išlikimo dėsnis. Ir kabalas, ir virusai bando išlikti Žemėje. Tačiau tam jiems reikia tam tikro skaičiaus žmonių, galinčių jiems suteikti energijos paramą. Tai yra pandemijos, kuri dabar prasidejo Žemėje, pagrindinė priežastis.

Virusas nustatė, kad žmonės vis dar vibruoja žemu dažniu. Matrica, puikiai tai žinodama, per savo sąjungininkus (žmones, atsakingus už visą pasaulį ir iškrypusią žiniasklaidą) sugebėjo pasiekti savo tikslų. Kolektyvinė baimė sukūrė derlingą dirvą atgimti tam, kas beveik išnyko. Tai taip pat suteiks šiek tiek išgyvenimo tamsiosioms pajėgoms, kurios bando išlikti Žemėje. Kadangi žmonių kolektyvas stiprina savo vibraciją, pandemija, kaip visada, silpnėja ir natūraliai ištirpsta. Tai nėra fikcija, nes faktus patvirtina pati žmonijos istorija.

Jei norite imuniteto nuo viruso, neužtenka būti užrakintam namuose. Jis suras jus iš jūsų sklindančios vibracijos. Tai yra traukos dėsnis. Pakeiskite savo vibraciją. Deja, dauguma žmonijos neišmoko tokios paprastos pamokos ir toliau skleisdami agresyvumo ir nepasitenkinimo vibracijas.

Daugelis taip ir lieka įstrigę pykčio, kritikos, konkurencijos, nepagarbos ir tt vibracijose. Laimei, šiuo metu ateina dar viena pabudimo galinga banga. Ir žmonės naudojasi evoliucijos ir pakilimo galimybėmis.

Dieviškasis šaltinis, kuriantis viską, žino, kad jo prigimtiniai įstatymai yra tobuli ir teisingi. Niekas negali savęs apgaudinėti. Kaip visada sakoma: „Skausmas yra pasirinkimas“. Taigi, mielieji, rinkitės nekentėti! Kiekvienas gali ir turi šią teisę, iš tikrųjų vienintelę tikrąją teisę.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 988 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 3
0  
1 linaramanauskiene7   (02.08.2021 22:25) [medžiaga]
Taip, teisingos mintys.

Noreciau, kad Virgi ikeltum info, is pvz. kanalo Yotubej SATORI, ten yra, taip as manau, tikslios info. As tai klausau, bet va, mano prabude dukros, rusiskai nesupranta.

Savo LAISVOS Sielos - Kurejos, apkabinu Zmonija ir Zemes Planeta!

0  
2 linaramanauskiene7   (02.08.2021 22:27) [medžiaga]
norejau parasyti: savo LAISVOS Sielos - Kurejos LAISVU SKRYDZIU, apkabinu Zmonija ir Zemes Planeta!

0  
3 juditulka317   (06.08.2021 20:54) [medžiaga]
Ačiū už informaciją
Meilė ir šviesa per amžių amžius

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 4
Svečių: 4
Vartotojų: 0