Sekmadienis, 08.09.2024, 03:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Gegužis » 27 » Pakilėjimas yra sąmonės transformacija
16:59
Pakilėjimas yra sąmonės transformacija

Pakilėjimas yra sąmonės transformacija iš erdvės/laiko kontinuumo į 5-osios dimensijos meilę ir šviesą. Pasipriešinimo judėjimas kalbėjo apie tai, kaip tai vyksta:

„Šviesos kūnas yra besisukantis toras. Kai dvi aukštos vibracijos elektroninės liepsnos patenka į jūsų kūną ir susikerta su Kundalini energija, kylančia jūsų širdies čakroje, jos kartu sukuria toroidinį lauką. Šis laukas sukasi labai dideliu greičiu. Kai pavyks priversti jį suktis šviesos greičiu, pakilsite.
Kai jūsų šviesos kūnas bus visiškai suaktyvintas, jis tampa jūsų asmeniniu portalu / erdvėlaiviu. Po pakilimo galime naudoti savo Šviesos Kūną laisvai keliauti, neįlipdami į erdvėlaivį

Žmonėms artėjant prie išsivadavimo ir pirmojo kontakto, Plejadiečių laivai suaktyvės aplink Žemę ir jos orbitoje. Šie laivai, įskaitant Plejadų laivyną, bus aktyvesni padėdami žmonėms pakilti. Plejadiečiai projektuos ATVOR šviesos stulpus ant pabudusios paviršiaus populiacijos, kad padėtų jų transformacijai ir dvasiniam augimui. Dabar per daug pavojinga apšvitinti žmones šia technologija, nes įsikiš tamsiosios jėgos. Šviesos pajėgos naudos ATVOR technologiją, kad spinduliuotų žmones, kai tai bus saugu.

Smaragdai yra vienas iš galingiausių akmenų planetoje. Ir dabar atėjo laikas Šviesos žmonėms sąmoningai pradėti dirbti su smaragdais. Pasipriešinimo judėjimas taip papasakojo apie paslėptas smaragdų paslaptis.
„Anksčiau tai nebuvo pats geriausias laikas ką nors atskleisti apie smaragdus. Bet  dabar atėjo tam laikas. Smaragdas yra akmuo, turintis daug skirtingų funkcijų, o kai kurios iš jų yra labai svarbios mūsų laikams ir planetos išsivadavimo procesui. 
Smaragdų paslaptys nuo žmonijos buvo slepiamos labai ilgą laiką. Ir tuos, kurie buvo žinomi tamsiosioms jėgoms, jie panaudojo juos prieš žmoniją. Bet dabar atėjo laikas Šviesos žmonėms panaudoti Smaragdo energiją. Jie bus suaktyvinti labai ypatingai misijai.
Smaragdiniai akmenys gali būti naudojami kaip portalas, per kurį galite pasiekti Agartos energiją – požemio energiją. Ryšys su Agarta per smaragdus yra galingesnis nei tiesiog susisiekimas su savo protu ar per meditaciją. Kuo grynesnis Smaragdas, tuo stipresnis ryšys. Natūralūs ir neapdoroti smaragdo kristalai yra efektyvesni nei kosmetiškai apdoroti smaragdai. Tačiau bet kokios formos, laipsnio ar dydžio smaragdas gali būti geras prijungimui ir taip pat bus gana galingas. Žmonės gali pradėti tiesiogiai susisiekti su Agarta.
Smaragdai taip pat gali būti naudojami norint susisiekti su deivės (dieviškojo moteriškumo) energija. Žalia spalva atveria širdies čakrą. Pastačius jį prie širdies ir kvėpuojant, gali prasidėti gijimas fizinėse ir energetinėse kūno sistemose. Žmonės, kurie jį nešiojasi labai arti širdies, pirmą kartą pradės patirti savo imuninės sistemos pusiausvyrą/harmonizaciją. Paprasti smaragdo akmenys yra nebrangūs, juos galima įdėti į pakabuką virš širdies ir smaragdas pradės subalansuoti visą energijos lauką.
Kita funkcija yra ta, kad ji sujungia mus su prarastuoju rojumi. Tai taip pat galima pasiekti uždėjus jį virš širdies. Dėl šios priežasties labai naudinga prisijungti prie Agartos, kuri yra arčiausiai prarastojo Atlantidos rojaus.
Trečioji ir paskutinė smaragdų paslaptis, kurią žino Tamsiosios jėgos, taip pat juodoji aristokratija, baltoji aristokratija ir okultistai, yra ta, kad jį galima naudoti kaip portalą prieiti prie paslėptų žinių. Štai kodėl Tamsiosios jėgos nenorėjo, kad smaragdai patektų į paprastų žmonių rankas, todėl norėjo valdyti visus akmenis. Jie pjauna akmenis, nes dėl to praranda jėgas. Beveik visos planetos paviršiuje esančios uolienos buvo susmulkintos į mažesnius gabalus ir prarado daug jėgų.
Smaragdinės tabletės atsirado Atlantidos laikais iš Atlanto kunigo, žinomo kaip Thoth, Hermes arba Tehuti, kuris rašė paprasta kalba, kad mokytų žmones apie pasireiškimą ir dvasingumą. Svarbiausias raktas yra „Kaip aukščiau, taip ir žemiau“, reiškiantį, kad viskas, kas vyksta aukštesnėje plotmėje, paprastai pasireiškia fiziniame plane. Tai buvo pagrindinė smaragdinių tablečių paslaptis: vizualizuoti arba jausti protu kaip įrankį pasireiškimui fiziniame pasaulyje.
Kitas smaragdų aspektas yra tai, kad jie suteikia gausą. Viena turtingiausių imperijų žmonijos istorijoje buvo Mukhgul imperija. Štai kodėl Ispanija 15 ir 16 amžiuje norėjo užkariauti Pietų Ameriką, nes galėjo naudoti smaragdus, kad atskleistų šias energijas. Štai kodėl jie galėjo valdyti pusę pasaulio nuo XVI iki XVII a. Jie sėmėsi jėgos iš smaragdų, kai kurie žinojo šią paslaptį, o juodieji bajorai naudojo smaragdus valdyti planetą. Buvo keletas karalių ar valdovų, kurie taip pat žinojo šią paslaptį ir sąmoningai naudojo smaragdus. Štai kodėl jie padėjo smaragdus ant savo sostų ar skeptrų.

Dabar patekti į Agartą galima tik bendraujant su smaragdais per meditaciją. Neapdorota natūrali būsena yra pati galingiausia. Pabandykite nusipirkti nešlifuotų kristalų, nes poliravimas sumažina jų galią.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 277 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.6/5
Viso komentarų: 3
0  
1 PlejadieteLina   (08.06.2024 22:40) [medžiaga]
Smaragdu paslaptis suzinojau pries 4 metus. O siuo metu, mane kazkas lyg traukte trauke, pirkti smaragdu..., bet vis delsiau. Dabar jau tikrai pirksiu, nes supratau, kodel Sirdis taip ju norejo, kad isigyciau! ACIU VIRGIUI, uz svarbia info!

0  
2 PlejadieteLina   (08.06.2024 22:42) [medžiaga]
ZALIASIS SMARAGDAS... tai JIS yra SV. GRALIS, Kuris kazkada, DAARIJOS Salyje - zerejo ant MERU KALNO! Labai dziaugiuos, kad taip mazai beliko laukti, ir JIS vel zeres ANT MERU KALNO!

0  
3 Jūratė   (23.06.2024 22:27) [medžiaga]
Visada norėjau įsigyti smaragdą.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0