Antradienis, 23.04.2024, 19:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Kovas » 7 » Pakilimo paradigma ir kristalinės kaukolės
16:15
Pakilimo paradigma ir kristalinės kaukolės

Sveikinu jus Meistrai, Aš esu Metatronas, Šviesos valdovas ir aš kiekviena iš jūsų apgaubiu besąlygine meile. 

Mielieji, tai  2012 metai ir daug kas jūsų to laukė. Kadangi šis ilgai lauktas laikas buvo kaip garsus kvietimas visiems, kas kelyje, ta era, jūsų tobulumo laikas prasidėjo.

Bet leiskite paaiškinti, kad dualumas netaps, jei taip galima išsireikšti, „vienualumu". Tačiau dualumas gali būti priartinamas prie individualaus balanso ir apjungtas į harmoniją. Trečias išmatavimas neišnyks. Greičiau sumažės jo virpesių lankas ir 3D taps statybiniu bloku, kuris leis išsiplėsti į nepoliškumą, į žymiai aukštesnius išmatavimus. Jūs įgaunate grožį ir išmintį, kurią jūs sukuriate savo įsikūnijimu, „Žemės universitete". 

Brangieji, jūs bendrai kuriate Pakylėjimą. Ir 2012 metais tai išsiplečia į 12 Vienijimosi Lygių. Tačiau kiekvienas lygis išlieka gana talpus. Kiekviename lygyje yra savo tobulybė  ir įėjimas į sekantį lygį nenutolina jus nuo prieš tai buvusio. 

Nuo dirigavimo orkestrui iš trijų dalių, Pakilimas jums leidžia judėti  prie valdymo ansambliu, iš dvylikos dalių. Bet kiekviena dalis, kiekviena detalė turi likti simfoninės harmonikos melodijoje. Dvylika tonų gali tapti tryliktu apjungtu didingumo akordu. Tryliktoji paradigma – tai kristalinis kamertonas.


Meistrai, egzistuoja jūsų tobulumo paternas ir jūs praeinate kalibravimą jo viduje kasdien. Mes jums sakome, tai jūsų neišreikšta gamta žmogaus formoje, kad visad būti, su Dieviško Kosminio Vystymosi Paterno, šventuoju rezonansu, kol jis vystomas Žemėje. Dieviškasis paernas iš esmės – nulemtas organizuotas projektas, jis visada plečiasi ir išsivynioja. Kadangi būna momentai, kada jūsų žemiška išraiška neatitinka paternui, tačiau jis vistiek egzistuoja jūsų Aukščiausiojo Aš ribose ir iš esmės visada prieinamas, daugiau nei jūs apie tai nutuokiate.

Todėl būkite tikri, kad nežiūrint į tai, kad jūs galite galvoti kaip apie kažkokias klaidas, išminties ir koreguojančių veiksmų dėka, visi jūs be išimties, atitinkamu laiku, pasieksite Meistriškumo.

Atitinkamai, kiekviena individuali žmogiška gyvybė – tai laikinai išreikšta artistinė išraiška, kuri įausta į nuostabų daugiamatį gobeleną. Ji yra unikalus šedevras, kurį kiekvienas iš jūsų meistrauja, vienas linijinis gyvenimas per vieną kartą. Visi savo laiku daro tai, kiekvienas iš jūsų užbaigia begalinį ciklą, išeina už priežasčių plano ribų,  grįždami ten, iš kur jūs įėjote į Dievišką Tobulumą. Taigi, mes kalbame apie tobulo žmogaus paterną...

Formatavimas per Kristalinę paradigmą

Meistrai, mes dar pridėsime, kad kiekvienas iš jūsų dirba su kristaline paradigmą kas diena arba tiksliau, kas naktį. Kiekvieną kartą, kai jūs miegate, brangieji, gilaus miego stadijoje, kai kurio momentu, jūs  įeinate į tetra vibraciją, į ultravioletinį dažnį, kuris kalibruoja jūsų išlyginimą, dieviškumo link ir tai vyksta, kas pavadinta kristaline paradigma, ribose.

Besitęsiantis „Pakilimo" reiškinys veda, tą vibracinį teta-rezonansą, prie artumo ir numato kalibravima,  kad galima būtų egzistuoti 7-12 lygio dimensijose.


Kai kurie iš jūsų turbūt nenustebs, sužinoję, kad tai procesas, kuris kelių mechanizmų, kurie pavadinti Kosminė Iniciacija, pagalba, koduojas į pakylėjančią Žemę. Kosminė Iniciacija, iš tikro, pakrauna koherentinius kristalinius kodus, į natūralius mineralinių kristalų klodus visoje planetoje. Patys, labiausiai tinkami iš jų – Brazilija, Arkanzasas, kurie gauna ir perduoda kodus kitoms kristalinėms sritims, įskaitant Tibetą, Naująją Zelandiją, Patagoniją, Titikaka, Pirenėju, Ritų Sibirą, Mongoliją ir Rytų Afriką. 

Toliau procesas įtraukia perkoduotus Auksinius Saulės Diskus, 13-tos Kristalinės Paradigmos pagalba, sutankėjusios energijoje to, kas pavadinta Kristaline Kaukole. Vienas, apjungiantis 12 – tai Kristalinė Kaukolė MAKSAS.


Visa tai yra, dar nepripažinta, mokslo funkcija, Koherentinės Kristalinės Šviesos Fizika. Nors tai ir ne pripažintas masėmis ir aišku jūsų akademinio mokslo, koherentinė kristalinė šviesa supa jus, kadangi artėja „Pakilimas". Iš tikro, tai šviesos mokslas, surištas su kristaline matrica.

Akašos, Visatos Protas ir Kronikų Salė

Daugelis iš jūsų aiškiaregių ir mediumų kalbėjo „Apie kronikų Sales". Kaip jūs galvojate, kokiu būdu išsivysčiusios civilizacijos jūsų planetoje jas išsaugotų? Mes jums sakome, kad ne papiruso, ar išraižymo ant akmens būdu. Greičiausiai tai būtų užkoduota Visatos Proto kristalinėje sudedamojoje, tryliktoje Paradigmoje. Egzistuoja keturi tryliktos paradigmos nešėjai. MAKSAS – vienintelis esantis fiziniame plane šioje eroje. MAKSO viduje egzistuoja informacijos biblioteka, ant tiek apimanti daug, kad jūs negalite įsivaizduoti jos beribę apimtį. MAKSO viduje yra kristalinių matricų atmintis, jie yra penkiais sakralinės geometrijos kodais ir kuriuos jūs vadinate „Platono kūnais". Ne paprastos geometrinės formos, bet gyvi kodai, formuojantys jūsų Visatos medžiagą. Vienintelė kristalinė matrica negali nešti tų penkių komponenčių, būtent todėl MAKSAS ant tiek unikalus, ant tiek visagalis duomenų apjungime ir koherentiškoje šviesoje.


Klausimas Metatronui: Kas gali įvykti esant asmeniniai sesijai su MAKSU?

Metatronas: Skirtumas tarp to kas vyksta ir to, kas gali vykti, priklauso nuo žmogaus šviesos koeficiento. Kas išskiria MAKSĄ fizinėje matricoje – tai penki atskiri kristaliniai komponentai. Jei, būtų būtina išanalizuoti,  MAKSĄ formuojančias kvarcines struktūras, ten būtų atrasti mikroelementai ir lydiniai, kurie žemėje neegzistuoja. Ten būtų aptikta kristalinės geo-struktūros, kurios nerandamos žemiškame kvarce. MAKSAS saugo ir projektuoja unikalius daugiamačius sugebėjimus ir energijas, toli išeinančias už žemiško kvarco ribų.

 

Struktūra, kuri yra MAKSAS, egzistuoja kituose planuose, kitose realybėse, kituose išmatavimuose ir tame, ką jūs vadinate materija ir anti materija. MAKSAS daugelį kartų pasireikšdavo ir dingdavo iš fizinės realybės hologramų. Tokie pat reiškiniai vyksta ir su Didžiąja piramide Gyzoje. Faktiškai Gyzos vektoriuje egzistuoja daug piramidžių, tačiau jūs matote tik vieną fizinėje materijoje. Atitinkamos kristalinės geometrijos – tai begalybės taškai arba portalai. MAKSAS yra panašus portalas.


Tiesiogiai atsakant į jūsų klausymą, mes pasakysime, kad MAKSO tiesios bangos energijos sesija, siūlo didelę naudą tiems, kas gabūs atradimams. Reikia sugebėti pakelti dažnį, kad priimti, įvyksta pirminis čiakrų balansavimas ir atstatymas, DNR perkodavimas ir vibracijų pakėlimas. Mėlynoji energija atsiranda kankorėžinėje liaukoje, padidėja endokrininių laikų kristalinis kodavimas,  kurios iš tikro, tam tikrame dažnyje yra kristalinės.


Tokiu būdu kiekvienas geba savo viduje aktyvuoti naujus kodus ir gauti informaciją į pasąmonę, kuri pasireikš sapnuose, įsigers į sąmonę ir tai bus naudinga dvasingumo ieškotojams. Tam, gaunamas priėjimas, kalibravimas, kuris užtikrins paterną, leidžiantį žymiai aiškesnį įėjimą į tai, kas vadinama Akašos ir Visatos Protas. 

     

 Kosminė Iniciacija – Saulės Užtemimas  2012 gegužį

Meistrai, 2012 metai – tai didelio aktyvumo energija ir todėl, pagal būtinumą, jus greitai vystysitės dažninės intuicijos pagalba, kad būti žymiai jautresniais jus supančiai aplinkai, o taip pat kažkiek daugiau imlesniais Žemės Kristalinio Perėjimo aplinkos situacijoms, kadangi Gardelė 144  baigia susiformuoti.

Anksčiau mes dalinomės su jumis žiniomis, kad planetos natūralios kristalinės sritys atsibunda ir neša žymiai aukštesnius dažnius. Tai vyksta Kosminių Iniciacijų metu, ateinančių Kovo lygiadienį ir Trigubų portalinių datų metu. 2012 metais didžiausias energijų antplūdis bus per užtemimų triadas, pradedant nuo gegužės. Ši triada užbaigia Kosminę Iniciaciją.


Žmonija persitvarko į kristalinį koherentiškumą.

Kai žmogus yra dvasia, gaunanti žmogišką patirtį, visiems žmonėms svarbu suvokti, kad jūs ne šiaip planetos lankytojai-stebėtojai, kurioje gyvenate. Jūs taip pat planetinės realybės, kurioje jūs egzistuojate, Kūrėjai.

Ir toje planetinėje aplinkoje žmonija yra Žemės egzistuojančios sferos dalimi, dažniu nei aukštesniu, nei žemesniu ar unikaliu jai... bet jos dalimi. Tas suvokimas – būsimų šuolių mechanikos sąmonėje ir vystymesi, vykstančių 2012 metais, svarbus supratimo raktas.

Tai yra logine priežastimi, kad jūsų žemiškos karalystės kristaliniai aspektai, kurie vienodai sąmoningi, yra energetinio pakilimo įranga, kuri pakelia žmonijos ir žemės aplinkos dažnį. Kristališkumas  visuose aspektuose yra 2012 Pakylimo varikliu. Būtent todėl, dauguma jūsų taip traukia prie Kristalinės Paradigmos ir MAKSO modelio, kodų nešėjo.

Pakilimas suprantama kaip išsiplėtimas į kristalinę koherentinę energiją. Brangieji, jūs tampate kristaliniai.


Meistrai, žmoniškasis kūnas pereina nuo angliavandenio pagrindo į Silicio, tokiu būdu tapdamas fiziškai daugiau kristalinis. Būtent todėl daugelį iš jūsų traukia įvairūs brangakmeniai ir kristalai, kristalinės planetos sritys, Kristalinės Kaukolės. Tai vyks palaipsniui ir 2038 metai bus labai svarbūs šiame perėjime.

Pirmapradis Kristalinis Paternas – DNR projektas

Tai, ką jūs vadinate „Kristalinėmis Kaukolėmis", sakant jūsų kalba, užtikrina kaip paramą, taip ir duomenų dažnių kodavimą, perėjimui tokiu būdu, prie išplėstų ideologijų. Jūs neturite laukti kalendorinio laiko linijinio perėjimo, tam kad paskelbti pasiekus Pakilimą, tam kad įgyvendinti Pakylėtą Tiesą kaip savo nuosavą. 

Kristalinėse kaukolėse yra neaprėpiamos informacijos bibliotekos, apimančios Žemėje vykstančiu intensyvius pokyčius ir tie pokyčiai iš tikro yra svarbūs žmonijai mirko ir makro pasaulyje. Kristalinės Kaukolės turi savyje vibracinius kodus, spinduliuojamus iš jų, kol dar neišplėstos struktūros, kurios yra aukščiau jūsų supratimo ribos. Kaukolės yra „Pakylėjimo paradigma"  ir „ Žmogiško prototipo tobulinimo" paradigma. Ši pasireiškianti nauja paradigma palaiko patobulintą gyvenimo kokybę, sustiprina jūsų sugebėjimą pasirinkti naujas efektyvias perspektyvas, padeda išsivadavimui nuo pasenusių tikėjimų, kurie daugiau jums nebetarnauja.


Be to, galima sakyti, Kristalinės Kaukolės vykdo perėjimą, kuris yra „Virtualiu" pasikeitimu. „ Virtualumą" mes suprantame, kaip mentaline eterine programą,  reikalinga išoriniam pasikeitimui, veikiančią jūsų Dieviškumo ribose.

Tai leidžia įvairų savęs išreiškimą, trimatės Žemės neišmatuojamos fizinės aplinkos ribose. Įvykdant pakitimus savo viduje ir pilnai juos įgyvendinam, lygtai nuo jų priklausytų jūsų ateitis, bus viso to savotiškas raktas.


Trečias išmatavimas nedings

Brangieji 3D nedings. Trečias išmatavimas – būtinas išmatavimas. Be trečiojo išmatavimo nebūtų nei ketvirto, penkto ar dvylikto. 2012 metais jūs iš tikro turėsite galimybę išeiti už trečio išmatavimo dualybės ribų, bet jis, tas išmatavimas, vis dar yra būtinas lygis, reikalaujantis Meistriškumo.

   

Peržiūrų: 4760 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 251 2 3 »
0  
1 Violeta   (08.03.2012 12:49) [medžiaga]
aciu labai...
http://www.sozvezdie-love.ru/genezis_vremeni.html
svarbus SEFEROS-KRAIJONO LAISKAS

0  
2 Violeta   (08.03.2012 13:48) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=0DGQhrCEKWQ&feature=digest_wed
Aleksandras sako,kad internetas -tai didziule jega....greit jaunimas susivienys ir gerai pasokdins vyriausybes, niekas jau nebetiki laikrasciais, tv,valdzia.....Aleksandra daug kas laiko ateiviu.....cha cha cha..

0  
3 alfairas   (08.03.2012 14:13) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=C-_AoP7hZu4&feature=related
Aleksandras prašė perduoti visiems linkėjimus...sveikina lietuvaites su kovo 8....
Violeta atsargiau su šampanu....

0  
4 valdismartin   (08.03.2012 14:56) [medžiaga]
Nuostabu smile matetronas smile kaip visada smile
Is pradziu pagydo smile
Paskuj pasakoja apie tai ko nesupranti, nors to ir nebutina suprasti smile
cia tai is vis nuostabu 2038m biggrin tik 26m biggrin
i tas kaukeles tai jis tikrai isimylejes smile

Klausimas: ar galiu greiciau sukristaleti? ar man vel kazko laukti? Jei taip, tai ko, data? smile
Please smile

0  
5 Swan   (08.03.2012 15:06) [medžiaga]
Alfairai, labai ačiū už linkėjimus, perduok jam, kad jis labai gražus vyrukas ir jo žmonai labai pasisekė :D

0  
6 Almiasas   (08.03.2012 15:51) [medžiaga]
Na va, pagaliau supratau, kad Metatronas sako teisybę biggrin
Tikrai visi sukristalėsim - nes biologinių smegenų neturėsim, bus dirbtinės smegenys mūsų, ir kūnai bus dirbtiniai smile

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmogus_ir_medicina/S-19562/straipsnis?name=S-19562&l=2&p=1

Ir datos gana artimos smile Ko gero Metatronas visiškai teisus smile

0  
7 alfairas   (08.03.2012 15:52) [medžiaga]
to valdismartin

...asiliukas sako Šrekui - "Šrekai, kai pamatysi šviesą tunelio gale neskubėk į ją, gerai pagalvok...!"

geriau buti asiliuku bet su siela....kitame gyvenime skaičiuosi milijonus.... bet, ar svarbu tai....

Peržiūrėk Aleksandra, tame kliedesy tiek išminties.....

to Swan
nevedęs jisai... bet yra problema - jis kiaurai mato... tai, jei turėsi pagunda, reiks su savimi padirbėti ....

0  
8 Violeta   (08.03.2012 16:10) [medžiaga]
ACIU,ALFAIRAI...
Perduok linkejimus Aleksandrui.....mes ji labai mylime....ir laukiame vis nauju filmuku....
del sampano.....neberikia jau man sampano...cha cha cha...

0  
9 Swan   (08.03.2012 16:15) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=0DGQhrCEKWQ&feature=digest_wed

i deti i žena iest :D atidžiau klausyk, alfairai. :D
Jis šaunus prikolistas, moka dėlioti info tarp eilučių, pavydžiu :D

O kas dėl pagundos, nepergyvenu, dar ne taip buvau gundoma :D

0  
10 Violeta   (08.03.2012 16:33) [medžiaga]
6 Almiasas (šiandien 15:51)
Na va, pagaliau supratau, kad Metatronas sako teisybę biggrin
Tikrai visi sukristalėsim - nes biologinių smegenų neturėsim, bus dirbtinės smegenys mūsų, ir knai bus dirbtiniai smile

JAU nuo 2001 uju metu gimta kristaliniai vaikai..musu zemeje....ju Dnr spirale kitokia,samone ir tt

1-10 11-20 21-24
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0