Penktadienis, 26.04.2024, 13:00
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2020 » Gruodis » 22 » Pasipriešinimo judėjimas
22:32
Pasipriešinimo judėjimas

Ši medžiaga žmonėms padės geriau susikurti vaizdą apie tai, su kuo turime reikalą šiuo svarbiu mūsų planetai metu, suvokti šviesos ir tamsiąsias jėgas, veikiančias šiandiena užkulisiuose.

1975 m. Žvalgybos agentas, pavadintas Michael, pabėgo nuo jį tuo met persekiojančių iliuminatų. Norėdamas apsiginti, aplink save subūrė kitų 12-kos operatyvininkų grupę. Bėgdami ir slėpdamiesi, jie atrado tunelių labirintą po Niujorko metro sistema. Jie įžengė į tunelius, dingo iš paviršiaus ir ten persigrupavo. Taip ir gimė Organizacija, turėjusi vadovavimo centrą Niujorko metro požeminėje sistemoje. Per gana platų šnipų tinklą, kurį  prieš tai turėjo paviršiuje Michaelas, jie susisiekė su daugeliu ten likusių operatyvininkų, tuo metu norinčių kovoti su iliuminatais ir dalyvaujančių SKP (Slaptoje Kosminėje Programoje sukurtoje Cabal ir nacių). Daugelis iš tų operatyvininkų nuėjo į pogrindį ir prisijungė prie tos susikūrusios naujos organizacijos.

Jų pagrindinis tikslas tapo nuversti Cabal valdžią ir perduoti pažangias technologijas visai žmonijai. Organizacija, eidama vis gilyn po žeme susisiekė su pozityvia Agartha civilizacijos dalimi (Nordais, atskilusi žmonijos dalis iš kažkada tai buvusios planetos gigantės Maldek, dar vadinamos Fajatonas, turėjusios 5 palydovus: Cerera, Venera, Marsas, Žemė ir Merkurijus), gyvuojančią dešimtis tūkstančių metų požeminėse olose ir ertmėse kurių pakankamai daug.

Taip pat verta paminėti ir tai, kad 1977 m., jei ne anksčiau, organizacijai  pavyko susisiekė su teigiamais Andromediečiais. Ir jau 1990-ųjų pradžioje ši organizacija įgijo tam tikrą apčiuopiamą įtaką, perkeldama interneto technologiją iš karinio ARPANET (Tyrimo projektų pažangaus planavimo biuro tinklas)  į visuotinai prieinamą plotmę. 

Reaguojant į tai 1996 m. Iliuminatai ir kitos tamsiosios ateivių jėgos ėmėsi agresyvių veiksmų, kad sunaikinti šią naujai susibūrusią organizaciją. Požeminiuose tuneliuose ir urvuose tuo metu vyko aršios fizinės kovos. Iliuminatai beveik sumušė organizaciją ir net dalį Agartos.

 Štai tokią sunkią išbandymų valandą ir gimė konfrontacijos, pasipreišinimo Cabal planas. 1999 m. Gruodžio pradžioje plejadiečiai susisiekė su pasipriešinimo judėjimu X planetoje (apie ją bus žemiau) nes ten jau buvo prasidėjęs didžiulis maištas prieš iliuminatus. Iliuminatai buvo nugalėti vos per tris savaites ir buvo priversti išskristi į savo bazes Marse,  Mėnulyje. Tuo metu daugelis to pasipriešinimo kovotojų iš Pasipriešinimo judėjimo X planetoje, plejadiečių prašymu, nusileido į požeminę tunelių sistemą Žemėje ir prisijungė prie jau ten esančios žemiečių organizacijos. Abi tos jėgos kartu ir sukūrė taip vadinamojo Pasipriešinimo judėjimo branduolį.

Kalbant apie karus atmosferoje 1990-2000 metų periode vyko stiprus karas dėl Žemės. Svarbus mūšis vyko 1996 m. Afrikoje ties Kongo valstybe, kur reptilinio pagrindo tamsos būtybės vykdė invaziją Žemės planetoje. Tai buvo, ką žmonės vadina Nibiru planetos pasirodymu, kai turėjo sugrįžti Žemės dievai, bet tą invaziją pavyko suvaldyti, o  tą taip vadinamą "Nibiru" planetą, kas buvo tiesiog milžiniškas planetos dydžio asteroidas-erdvėlaivis Šviesos Pajėgos nukreipė nuo Žemės planetos. Daug oficialių astronominių pranešimų apie atvykstančius meteoritus yra tik kaip raktažodis, kaip priedanga, kuri dažnai reiškia nežemiškų civilizacijų judėjimą. Šios invazijos tikslas buvo sunaikinti Naujojo Amžiaus bei Pasipriešinimo judėjimus ir sustiprinti tamsos valdymo sistemą, kuri tuomet pradėjo byrėti dėl masinio žmonių nubudimo. Žemės valdžios žinojo apie šią galimą invaziją iki dar jai įvykstant, todėl kad paruošti žmones šiam įvykiui 1996 metais išleido vaidybinį filmą „Nepriklausomybės diena“

3e космический корабль носитель Мстители

Padidėjusi bendra pasipriešinimo judėjimo galia pakeitė įvykių eigą ir tamsiosios jėgos pradėjo po mažu trauktis. 2000 ir 2001 metais iliuminatai prarado bazę Marse, Mėnulyje ir visur Saulės sistemoje. Padedant plejadiečiams ir kitoms Galaktikos konfederacijos jėgoms, visos likusios reptilijų-drakoniečių ir Zetos tinklelio (pilkųjų) jėgos buvo pašalintos iš Saulės sistemos maždaug per tą patį laiką.

Tai privertė tamsias jėgas panikuoti ir jie griebėsi rugsėjo 11-tosios teroristinio akto Niujorke, kad išsaugotų savo paskutinę tvirtovę - Žemės planetą.

Trumpai apie planetą X.

X planeta yra planeta, esanti mūsų Saulės sistemos pakraštyje. Jos paviršius yra netinkamas fiziniam gyvenimui, tačiau po paviršiumi yra tunelių ir bazių sistema, kuri iki 1999 m. buvo kontroliuojama iliuminatų, bet nuo to laiko perėjo į šviesos jėgų rankas. 2002 m. Plejadiečiai pateikė tikslius duomenis apie šios orbitos charakteristikas ir elementus. Planetos vidus tvirta uoliena, o paviršius padengtas užšalusiu metano ledu, kuris planetai suteikia melsvą atspalvį. Skersmuo yra 15,125 km, masė yra 0,76 Žemės masė. Pagrindinis orbitos pusašis yra 70 astronominių vienetų, nuolydis yra 40 °.

Pagrindinė priežastis, dėl kurios astronomai jos dar nėra oficialiai atradę, yra ta, kad „Cabal“ jiems „liepė“ apie tai nepranešti. Mokslininkai taip pat dažniausiai ieško naujų planetų šalia ekliptikos, tačiau dėl labai palinkusios X planetos orbitos ji nėra ten, kur jos tikimasi rasti. Kadangi ši planeta yra gana didelis objektas, ją galima lengvai pamatyti net ir naudojant didelius mėgėjiškus teleskopus, aišku jei žinote, kur reikia ieškoti. Beje, tai NĖRA „Nibiru“ ir ji nesiruošia nukristi į Žemę.

http://apiemistika.lt/astronomija/eride-10-oji-saules-sistemos-planeta/

Taigi grįžkime vėl prie 9/11 įvykio. Rugsėjo 11-osios nelaimė nesuvaidino tokio vaidmens, kaip planavo „Cabal“. Užtat tai buvo tikras pabudimo sukėlėjas, padėjęs daugeliui žmonių suvokti, kas iš tikrųjų slepiama už žiniasklaidos propagandos ribų.

Naujas dalies žmonijos supratimas padėjo pagerinti Pasipriešinimo judėjimo planą nuversti iliuminatus Žemės planetoje. Iki 2003 m. Pasipriešinimo judėjimui pavyko išvalyti visas gilumines požemines karines bazes ir liko tik viršutinės jų dalys. Nuo to laiko Pasipriešinimo judėjimas į iliuminatų tinklą įtraukė apie 300 savų operatyvininkų, daugiausia į aukštas pareigas armijoje ir žvalgyboje. Iliuminatai neįsivaizduoja, kas jie yra ir kur yra. 2012 m. Sausio ir vasario pradžioje pasipriešinimo judėjimas paėmė didžiąją dalį aukso iš iliuminatų rankų. Taigi, jei paklausite savęs, kur yra auksas, dabar žinote atsakymą. Tai nėra Marianos įdauboje, ne Fort Noks, ne Rothschildo privačių vilų ir pilių  rūsiuose, nėra saugyklose po Kloteno oro uostu Ciuriche. Jo nėra UBS (pasaulinė finansinių paslaugų kompanija) saugyklose  Ciuriche, taip pat jis nėra išsibarstęs po mažas viso pasaulio bankų saugyklas, kontroliuojamas jėzuitų. Jis yra Pasipriešinimo Judėjimo požeminėse kamerose, o po Įvykio jis bus grąžintas žmonijai. Tai bus naujos valiutos rezervas, kuris reikš gausą visiems žmonėms.

Idėja parengti iliuminatų tinklo nuvertimo planą egzistavo nuo pat organizacijos įkūrimo 1975 m. 1977 m. Iš pradžių kilo mintis, kad armija areštuos ir nuvers iliuminatus vadovaujant Organizacijai, o vėliau - Pasipriešinimo Judėjimui. Dabar dar niekas neperima planetos. Pasipriešinimo judėjimas suteikia kariuomenei daugiausia žvalgybos informacijos ir tam tikrų logistinių patarimų. Iš esmės tai liks iš už visų pastebimo kadro. Armija palaikys civilinę administraciją (federaliniai maršalai JAV ir Interpole visame pasaulyje), kuri padės įgyvendinti vietinius įstatymus prieš areštuojant Cabal. Nereikia pamiršti, kad Pasipriešinimo Judėjimas turi patirties nuversti Cabal ir išlaisvinti planetas, nes tai jau padarė X planetoje 1999 m. 

Yra fizinis (ne telepatinis) kontaktas su plejadiečiais ir kitomis teigiamomis ateivių rasėmis Konfederacijoje, kurie kasdien teikia žvalgybos informaciją apie kiekvieną Cabal veiksmą, kur jie yra, ką veikia ir net ką galvoja tuo metu. Dabar iliuminatai neturi kur pasislėpti

Žinoma, išsilaisvinimo idėjos plito ir SPK Tamsiajame laivyne, tame tarpe ir jo dalį sudarančiame Marso vokiečių Nacht Vafe laivyne. 2018 metais prie pasipriešinimo judėjimo (dabar dažnai vadinamu Aljansu) prisijungė ir atskilusi 20 didžiausių kosminių laivų grupė su tūkstantinėmis įgulomis ir visomis naujausiomis technologijomis, kas šiandienai yra labai didelė jėga ir atsvaras Cabal. Galima teigti, kad nuo to momento Tamsusis SKP laivynas išsiformavo. Taigi, Cabal praktiškai jau nebeturi persvaros prieš Aljansą visomis prasmėmis

Kada įvyks pilnas Cabal nuvertimas ir informacijos atskleidimas, tai jau nėra žmogiškos administracijos žinių sritis. Galutinis žodis apie Įvykio momentą kyla tiesiai iš Šaltinio. Šis įvykis yra kosminės svarbos. Paskutinė planeta, atsidūrusi tamsių jėgų jungoje, tuoj išsilaisvins save ir tai pasiųs šviesos spindulius per visą Galaktiką. Prieš įvykį Šaltinis per Galaktikos konfederaciją pasiųs šviesos srautą, pliūpsnį, o Plejadiečiai savo ruoštu nurodys Pasipriešinimo Judėjimui, kaip tinkamai panaudoti tuos 300 planetos paviršiuje esančius įdiegtus operatyvininkus. siekiant susisiekti su pagrindiniais kariuomenės veikėjais ir įstatymų leidimų organais, kas dabar praktiškai ir vyksta. Tada ir prasidės pagrindinė operacija. Sėkmingai baigus operaciją, žinoma atsiras žmonių, kurie norės pasinaudoti situacija nuversti vyriausybes, konfiskuoti lėšas ir tt, savo naudai ...

Tai, kad kariuomenė pasirūpins „Cabal“, dar nereiškia, kad baigsis žmogiškasis godumas ir valdžios troškimas. Tačiau tai tiesiog tik tam tikro neapsišvietusių žmonių populiacijos  procento dalis. Būkite tikri, pasipriešinimo judėjimas žino, kas yra šie žmonės, stebimi jų veiksmai ir jiems nebus leista pasinaudoti tokia situacija.

Kol nebus pasiektas tam tikras planetos gyventojų pabudimo laipsnis, Pasipriešinimo judėjimas ir toliau veiks užkulisiuose žmonijos labui. Tam tikru momentu, prieš pat Pirmą kontaktą su pozityviais ateiviais, jis prisistatys viešai.

Pasipriešinimo judėjimas sukūrė 120 trilijonų dolerių fondą, kuris bus paaukotas žmonijai kartu su kitais gerovės paketais. Judėjimas turi pažangias technologijas, daugiausia gautų iš kitų mums draugiškų civilizacijų. Taip pat bus pateikta 6000 išradimų, kuriuos sukūrė mūsų genijai visame pasaulyje ir kuriuos tada slopino „Cabal“. Po to Pasipriešinimo Judėjimas pristatys ir kai kurias savo technologijas, dar pažangesnes. 

Replikatoriai, kurie, sakyčiau, yra technologija numeris vienas, jie visiškai pakeis gyvenimą. Replikatorius gali sukurti bet ką iš eterinės medžiagos, todėl fizinių gėrybių gamyba nebebus problema - niekam nereikės dirbti fiziškai, kad pagamintų fizinius daiktus. Taigi jums nereikia dirbti, kad gautumėte savo automobilį, namus ar maistą. Tai bus pasiekta naudojant šią replikatoriaus technologiją. Tada bus medicininės technologijos, kurios gali išgydyti fizinius kūnus, paprasčiausiai pertvarkant molekulines ir atomines medžiagas, naudojant technologijas, labai panašias į replikatorius ir tada bus įrenginiai, kurie suteiks laisvą ir švarią energiją. Tada pasirodys teleportacijos įrenginiai, galintys teleportuoti jus į bet kurią kitą planetos ir ne tik tinklo vietą. Tai tik labai trumpas kai kurių technologijų, kurios bus pristatytos žmonijai po "atskleidimo" aprašymas.

Replikatoriai, laisva energija, šis naujas ciklas, praktiškai ir yra Aukso amžius - ir tai nėra vizija. Tai yra tikrasis procesas, kuris įvyks nežiūrint į nieką. Visa tai taps prieinama, tačiau turite suprasti, kad tai bus laipsniškas procesas. Viskas prieinama nebus pirmąją dieną po Įvykio. Tai bus palaipsnis procesas, kuris vyks taip greitai, kaip greitai žmonija galės integruoti naują informaciją, kuri bus išskleista masiškai.

Internetas yra lengviausias būdas perduoti nekritinę žvalgybos informaciją, bent jau tą dalį, kurią galima saugiai perduoti tam tikru viešu kanalu. Ateityje Pasipriešinimo judėjimas gali nuspręsti bendrauti su visuomene, tada šis cobra insaideris taps oficialiu pasipriešinimo judėjimo kanalu planetos paviršiuje.

Kas tai yra Cobra? COBRA (angl.сompression breakthrough) yra „suspaudimo proveržio“ kodinis pavadinimas. Žemės planetos paviršius yra suspaustas kaip sumuštinis. Galaktikos konfederacijos šviesos jėgos nukreiptos iš kosmoso į planetos paviršių. Pasipriešinimo judėjimo šviesos jėgos juda iš apačios, iš po Žemės, į planetos paviršių. Taigi paviršius suspaudžiamas Šviesos, o tamsiosios Cabal jėgos neturi kur pasislėpti. Jie negali ištrūkti į kosmosą per žvaigždžių vartus ar teleportacijos kameras. Jie negali naudoti jokios oficialios ar Slaptos Kosminės Programos kosminių aparatų. Jie nesugeba išsikasti gilių tunelių, bunkerių ir ten pasislėpti. Jie net negali pasislėpti apatinėje astralinėje plokštumoje.

Nuolatinis susitraukimo procesas reiškia, kad šviesa parodys viską, kas paslėpta, bendrai ir atskirai. Kai šviesa iš viršaus ir šviesa iš apačios susitinka planetos paviršiuje, tai yra suspaudimo proveržio momentas. Toks įvykis ir vadinamas didžiuoju Įvykiu šiai Žemės planetai. Į tą renginį įeina masiniai „Cabal“ areštai, tačiau vien tik jais neapsiribojama. Tai daugiamatis įvykis, kuris prasideda įvedant ilgai lauktą aukso amžių. Kai visiškai ir visiems laikams išnyks tamsa, žmonija galės ramiai kurti savo ateitį. Pagal esamą progresiją yra numatyta, kad planetos išlaisvinimo procesas turi būti baigtas iki 2025 metų, tuomet prasidės naujas etapas

Kas priklauso taip vadinamoms pozityvioms Žemės planetos išlaisvinimo grupėms?

 Tai labai plataus spektro ir visdapusiškas darinys. Neapsiribojantis tik matoma materialia dalimi. Todėl pradėsime nuo tos, kuri mažiausiai suvokiama ir prrieinama paprastam, niekuo nesidominčiam ir nesigilinančiam žmogui.

Galaktikos konfederacija. Dar vadinama Galaktikos federacija. Tai yra laisva vieninga pozityvių civilizacijų sąjunga mūsų galaktikoje, tokių civilizacijų kaip pavyzdžiui plejadiečiai, sirai, arktūriečiai ir tt ...

Konfederacijos vadovai yra pakylėtieji meistrai, būtybės, kurios gyvena apšviestoje sąmonės būsenoje. „Ashtar“ komanda yra Galaktikos konfederacijos padalinys, kurio pagrindinė funkcija yra išlaisvinti Žemės planetą iš tamsių jėgų gniaužtų.

Galaktikos konfederacija turi daug fizinių motininių laivų Žemės orbitoje, juos užmaskuoja tachiono membrana, jų neaptinka „Cabal“ optiniai / radariniai prietaisai ir yra nematomi paprastiems žmonėms. Ji ne kartą užkirto kelią branduoliniam karui Žemėje, taip pat užkirto kelią daugeliui žemės drebėjimų, stabilizuodama tektoninių plokščių aktyvumą. Pagrindinis jų motyvas yra pasidalinti laimės ir meilės, pasiektos dėl dvasinio augimo, su Žemės žmonėmis, kuriems šiuo atžvilgiu pasisekė mažiau.

Čia reiktu pridurti, kad dešimtojo dešimtmečio viduryje prasidėjo galinga dezinformacijos kampanija prieš Galaktikos konfederaciją, kai Cabal suprato, kad Galaktikos konfederacija yra rimta grėsmė jiems ir jų planams dėl naujos pasaulinės tvarkos. Daugelis Konfederacijos žemės kontaktuotojų, Cabal programų „Monarch“, "Montok" "MK-ultra" ir kitų taip vadinamų psi-technologijų pagalba, intensyviai programuojant žmonių mintis, neteisėtai tapo pajuokos ir pašaipos objektais. Tai liečia ir 90 procentų visų taip vadinamų čenelerių, gaunančių žinias iš "kosmoso".

https://fightingmonarch.com/2018/05/06/patents-for-mind-control-technology/

https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en

 Iš esmės, dabar žodžiai „Ashtar komanda“ tapo žodžiais, kurie sukelia ir aktyvina stiprius minčių pokyčius neigimo ir nepasitikėjimo link. Toks programavimas lėmė tai, kad dauguma kanalų prarado ryšį su Konfederacija ir pradėjo perduoti pranešimus iš neigiamų astralinių esybių. Tai padėjo dar labiau diskredituoti kanalą kaip patikimą daugiamatės informacijos šaltinį. 

Патент США подтверждает манипулирование нервной системой человека с помощью компьютера и телевизора

Патент США (54) манипуляция нервной системой с помощью 6 238,333 BI 52001 Loos 6009 электромагнитных полей от is MONITORS Ther публикации N. Wiener "нелинейные задачи в теории случайных чисел" стр. 71-72 (76) изобретатель: Hendricus G. Loos,

Šiandien teliko keli patikimi kanalai, tačiau tai nekeičia fakto, kad Galaktikos konfederacija yra labai galinga ir patikima jėga, kuri pasireikš Pirmojo kontakto laikotarpiu.

Taip pat jau dabar vyksta dalinis informacijos pateikimas, čia ieškantiems faktų. Žinoma tokios žiniasklaidos išvados visada vienareikšmės ir "teisingos" Todėl paskutinės pastraipos nesiūlau skaityti:

https://www.lrytas.lt/it/visata/2020/12/10/news/buves-izraelio-generolas-pareiske-ateiviai-ne-tik-egzistuoja-mes-su-jais-bendradarbiaujame-17461867/

Pasipriešinimo Judėjimas.(slaptosios kosminės progranos Aljansas, kurios dalimi yra ir Qanon informacinis padalinys) Tai, kaip jau ir minėta, grupė kovotojų už laisvę, gyvenantys požeminiuose būstuose, esančiuose po žemės pluta ir turimčiais labai greitas požemines transporto komunikacijas, kurių pagrindas yra tarnsporto priemonių judėjimas viršgarsiniu greičiu vaakuminuose vamzdžiuose. Jie nuolat fiziškai bendrauja su požeminėmis plejadiečių bazėmis Himalajuose ir po Bora Bora sala. Dalinai bendrauja su Nordais ir kitomis pažangiomis požeminėmis civilizacijomis.

Jų oficialus viešas kontaktas yra „Cobra“, o padedami Konfederacijos jie išvalė visas likusias reptilijų pajėgas iš mūsų Saulės sistemos. Netrukus po 2000-ųjų įnirtingose ​​kovose jie taip pat sunaikino beveik visas požemines reptilijų bazes. Tada jie nukreipė dėmesį į daugumos juodojo biudžeto karinių programų ir technologijų sustabdymą ir jiems tame neblogai sekėsi.

Po to, kai Pasipriešinimo judėjimas dislokavo savo agentus kariuomenėje ir žvalgybos agentūrose, kad padėtų teigiamai karinei grupei pagal savo planą, viskas pradėjo judėti dar sparčiau. Pagrindinis Pasipriešinimo judėjimo motyvas yra padėti išlaisvinti planetą ir kad jis pats galėtų nustoti gyventi urvuose ir imtis perspektyvesnių misijų visoje galaktikoje.

Qanon judėjimas Q (aukščiausio lygio slaptųjų tarnybų saugumo lygis) anon (anonimas – nežinomas, anonsas – pranešimas) grupė neoficialiai buvo aktyvi nuo 7-to dešimtmečio ir bendradarbiavo su Šviesos Pajėgų Pasipriešinimo Judėjimu. Moderni Qanon grupės versija iš dalies buvo įkurta asmens vardu Svali, kuri ištrūko iš iluminato tinklo ir pradėjo prieš jį kovoti. Pradžioje ji savo vardu skleidė informaciją internete, bet po kelių pasikėsinimų į jos gyvybę ji pradėjo rašyti slapyvardžiu MegaAnon. Tuomet ji užmezgė ryšį su David Wilcock, kuris ją supažindino su savo informatorių grupėmis ir tai parūpino jai apsaugą. Svali kartu su šiomis grupėmis pasivadino Qanon ir dabar viešina informaciją apie iluminati planus užvaldyti pasaulį. Ši grupė yra saugoma JAV pozityvios armijos ir bendradarbiauja su pozityviomis nežemiškomis civilizacijomis

Teigiama karinė grupė.

Paviršiuje tarp armijų yra tam tikra pozityvių armijų sąjunga, kurią dar apie 1960 metus įkūrė 34-as JAV prezidentas Dwight Eisenhower, kai sužinojo apie valdančiųjų sąmokslą su negatyviomis nežemiškų būtybių rasėmis, kaip Pilkieji ateiviai bei reptiloidai. Šią sąjungą jis pradėjo tada, kai jį aplankė Plejadžių žmonės ir nusigabeno jį į savo pasaulį, kur jam paaiškino esamą situaciją apie Tamsos jėgų sąmokslą prieš Žemės planetą. Gavęs šią informaciją Eisenhower įkūrė pozityvios armijos sąjungą, kuri apjungia armijas iš skirtingų pasaulio valstybių, kurios bendromis pastangomis kovoja prieš Tamsos jėgas naudodami fizinę jėgą.

Tai yra stipriausia teigiama grupė planetos paviršiuje. Ji sukūrė planą išlaisvinti planetą nematomo Pasipriešinimo judėjimo pagalba. Maždaug trys ketvirtadaliai kariškių, kuri sutikite yra pakankama kritinė masė, kad toks planas taptų realybe. Jų viešasis atstovas yra Drake'as. Dauguma tos grupuotės  net nežino apie „nematomą„ Pasipriešinimo ranką “.

Kai kurie aukšto rango šios grupės nariai puikiai žino ryšius su Pasipriešinimu, tačiau to neviešina, nes tai vis dar yra įslaptinta informacija. Tai laisva grupė, be vadovo, jos pagrindinis motyvas yra atkurti žmonijos suverenitetą ir laisvę, ypač JAV. Trampas, kaip dabartinis JAV prezidentas, bendrauja su šia grupuote ir per ją su Pasipriešinimo judėjimu. Tačiau Trampas yra dabar "svarbi vieša figūra". Sprendimų praktiškai neatlieka be pasipriešinimo judėjimo žinios. Tai tik uoliai ir reikia pasakyti gerai vykdantis savo užduotis asmuo.

Tamplieriai. Taip pat dar vadinami 2 klasteriu, arba kartais baltosiomis skrybėlėmis. Ši grupė atsirado iš senosios Europos bajorijos, kurią Rothschildai beveik visiškai sunaikino. Juos stipriai palaiko JAV (karinis jūrų laivynas), JK ir žemyninė Europa. Viešas jų kontaktas - lordas Blackheathas. Dabar jie aktyviai dalyvauja kuriant naują 134 valstybių Aljanso finansinę sistemą.

Tamplieriai dirba kartu su pozityviosios karinės grupės nariais. Pagrindinis tikslas yra sunaikinti Federalinę finansų sistemą ir sutriuškinti Rotšildus, jų senąjį priešą.

Jų nereikėtų painioti su tamsių sionistų grupėmis, kurios yra Rotšildo frakcijos dalis, nors kai kurie Rotšildų agentai įsiskverbė į teigiamą Tamplierių grupę.

Mišrios grupės

Draugijos Baltasis drakonas. Ši grupė atstovauja kai kurioms senosioms Kinijos karališkosioms kraujo linijoms ir daugeliui kovos menų grupių visame pasaulyje. Jų kontaktinis asmuo yra Benjaminas Fulfordas. Pagrindinis motyvas yra nuversti „Cabal“, tačiau jų motyvacija gali būti ne visai gryna, nes jie mano, kad jų vaidmuo naujoje visuomenėje po Įvykio yra šiek tiek per daug dominuojantis ir kontroliuojantis.

Jie taip pat rodo didelį susidomėjimą fondais, kurie bus išleisti po Cabal nuvertimo.  Slaptuose derybose dėl naujos finansų sistemos jie turėjo rimtų problemų, todėl Įvykio laikas vėlavo.

Gnostiniai iliuminatai. Šią grupę suformavo senoji Rusijos bajorija ir tik prieš kelias kartas dar buvo Cabal dalis. Po to, kai Rotšildai susidorojo su Romanovų dinastija, grupė nutraukė santykius su Cabal ir nusprendė kovoti su Rotšildais, nors jie vis dar naudoja iliuminatų simboliką ir dalį ideologijos.

Šios grupės tikslas yra sunaikinti Rotšildus, kerštą už tai, kas nutiko Romanovams. Jie palaiko glaudžius ryšius su Rusijos ir Rytų Europos nusikaltėlių pogrindžiu, taip pat su tamplieriais. Jų atstovas yra Aleksandras Romanovas. Grupėje yra daug įterptų „Rothschild“ agentų, todėl po Įvykio ji bus iš esmės pertvarkyta ir išvalyta.

Tamsos grupuotės.

Prieš 26 000 metų tamsiosios jėgos uždarė karantiną Žemėje ir paėmė žmoniją įkaitu. Jie sukūrė virtualios realybės valdymo sistemą, kad niekas negalėtų pabėgti. Jie įsiviliojo šviesos būtybes, kurios turėjo ryšį su Šaltiniu, kad maitintų šį virtualų  jų kūrinį.

Virtuali realybės valdymo sistema tam tikru mastu vis dar veikia ir paprastai mūsų vadinama Matrica. Fizinėje plotmėje kontrolė palaikoma per skolomis pagrįstą Oriono ir Babilonijos finansų sistemą ir proto programavimą per žiniasklaidą.

Eterinėje, astralinėje ir mentalinėje plotmėse kontrolė palaikoma per elektromagnetines erdvės ir laiko iškraipymo kameras, tokias, kokios naudojamos Filadelfijos eksperimente. Šios kameros sukuria iliuziją apie uždaro ciklo sistemą, kuri, atrodo, yra išorinė. Štai kodėl nedaugeliui būtybių pavyko išsivaduoti.

Matricą valdo būtybės, vadinamos Archonais (graikiškas žodis reiškia „valdovas“). Tai būtybės, atėjusios iš Andromedos galaktikos ir nusprendusios tapti tamsos jėgų nešėjais.

Jie atsisakė susijungti su Šaltiniu. Pasitelkę genų inžineriją, sukūrė Draco-reptilijų rasę, kurią panaudojo kaip karius-vergus, kad išplėstų savo tamsiąją imperiją.

Žemės planeta yra paskutinė planeta, išlaisvinama iš šios tamsios imperijos. Dabar liko nedaug Archontų. Eterinėse ir astralinėse plotmėse Archontai dar yra žinomi kaip Karmos valdovai. Būtent jie nusprendžia kiekvienos įsikūnijusios sielos gyvenimo kelią. Jie parenka mūsų tėvus ir tam tikru mastu lemia mūsų gyvenimo sąlygas.

Ši technologija vadinasi „Seto (Šėtono) tuneliai“, kuri naudoją programą pavadinimu „Dangus ir Pragaras“.  Mokslas tai žino, kaip aplink Žemės planetą esančius Van Aleno žiedus. Dėl šios technologijos siela po mirties patenka į dirbtinai sukurtą energetinį tunelį, kur ją nukreipia stiprios elektromagnetinės bangos. Siela patenka ten, kur sistema nori ją nukreipti, bet ne ten, kur pati siela nori keliauti, kaip turėtų būti pagal laisvą pasirinkimą. O jei siela išreiškia norą išeiti iš šios planetos, iš šio reinkarnacijų ciklo, tuomet tokia siela susiduria su labai stipriu sistemos pasipriešinimo mechanizmu, kuris jei to neleidžia ir vis grąžina ją atgal.

Astralinėje plotmėje, naudodamiesi pažangiomis bangos formos kūrimo technologijomis, Archontai manipuliuoja planetų energijas astralinėmis srovėmis ir naudoja jas priešiškoms astrologinėms įtakoms. Iškraipytą erdvės-laiko struktūrą jie palaiko implantais, kurie erdvės-laiko metu sukuria anomaliją juodųjų skylių pavidalu, painioja žmogaus protą ir emocijas.

Implantai - programuojami kristalai, kurie kartu su galingais elektroniniais prietaisais įterpiami į kiekvieno žmogaus, esančio Žemėje, psichinius, astralinius ir eterinius kūnus. Eterinėse ir žemesnėse astralinėse plokštumose jų drakoniški administratoriai palaiko technologiją, kuri išlaiko Matricą.

Matricoje yra įspėjamoji sistema. Jei pabudusi būtybė su savo šviesa sukuria skylę Matricoje, drakoniečiai siunčia reptiliją karį, norėdami psichologiškai paveikti pažadintos būtybės silpnąsias vietas, kad sumažintų jos vibraciją ir taip užplombuotų skylę.

Reptilijų-vergų kariai taip pat daro spaudimą įsikūnijusių žmonių protui ir emocijoms Žemėje, kad trukdytų dvasiniam augimui ir nuslopintų kovą už laisvę. Jei to nepakanka, archontai siunčia į amebą panašius pradinius padarus papildomam spaudimui. Visos šios neigiamos būtybės dažniausiai slepiasi iškreipto erdvėlaikio klostėse astralinėse ir eterinėse plokštumose.

Maždaug prieš 2500 metų archontai sukūrė specialią darbo grupę ir įvedė ją į Egipto Ptolemajų dinastiją. Po Kleopatros mirties jų valdžia perėjo iš Ptolemajų dinastijos į Julijaus-Klaudijaus dinastiją Romoje, paskui į Flavianų dinastiją, paskui į Konstantino dinastiją, paskui į Theodosianų dinastiją, o paskui Bizantijos Justiniani šeimą. Po viduramžių šios grupės nariai įsikūnijo daugiausia į valdžios pozicijas Italijos juodosios bajorijos šeimose. Pasipriešinimas ryžtingai ėmėsi veiksmų prieš šią grupę 2010 m., Tada ji prarado didžiąją dalį savo jėgų. Šiaip ar taip, ši grupė sukūrė jėzuitus, o jėzuitai pastaruosius 500 metų rengė šou šioje planetoje.

Archontų galia slypi baimėje ir paslėptose programose. Šviesos, tiesos ir drąsos akivaizdoje jie praranda visas jėgas. Jei visa tai suvoksime be baimės, mūsų sąmonės šviesa ištiesins tokias erdvės-laiko struktūros klostes ir visos neigiamos būtybės bus pašalintos iš Žemės planetos astralinių ir eterinių plokštumų.

Chimera - tai reptilijų grupė, atvykusi į Žemę prieš 25 000 metų ir virš Žemės įkūrusi karantino zoną, kad būtų išvengta žmonių kontakto su teigiamais ateiviais ir kontroliuojama Žemės populiacija.

Chimera“ grupė su paviršiniais gyventojais nebendravo  iki 20 amžiaus vidurio. Jie buvo požeminėse bazėse. Kai kurie iš jų buvo įsikūniję į humanoidinius kūnus, o kiti vis dar įsikūnija į būtybes, panašias į vorus. 

Gera naujiena. Pirmosiomis šių metų gruodžio dienomis Šviesos pajėgoms pavyko pašalinti visą „Chimera“ laivyną iš Žemės orbitos: tai yra svarbus žingsnis link planetos išsivadavimo, nes Šviesos pajėgos išlaisvinimo operacijai dabar gali naudoti žemą Žemės orbitą daug laisviau, o tai žemoje Žemės orbitoje leido išvaduoti didžiulį kiekį teigiamos energijos.

Šviesos jėgos dabar pilna jėga išvalo požemines Chimeros bazes. Taip pat vyksta labai intensyvus nanotechnologinis karas, kuriame Šviesos jėgos bando pašalinti koronavirusą, naudodamos žvaigždžių dulkių technologijas, o tamsiosios naudoja savo neutralizuojančius nanokaronus, kad pagreitintų viruso plitimą.

Jie įsikūnijo į kai kurias juodosios aristokratijos šeimas. Tokie atvejai buvo žinomi senovės Egipte, taip pat viduramžių Europoje. 

Fizinėje plotmėje Archontai yra įkūnyti jėzuitų organizacijoje. Jie dvasiškai kontroliuoja jėzuitų administratorius (Drakono iliuminatus, kurie valdo finansinę sistemą), savo karius (reptilijas, kurie saugo iliuminatus) ir savo vergus (žmoniją, kuri dirba jiems nuo 9 iki 5 valandų kiekvieną dieną). Padedant, nuo 33 laipsnio jėzuitų ir masonų draugijų, Archontai palaiko iliuminatų struktūrą. Dabar ši struktūra pagaliau sparčiai byra.

Jų lyderis buvo suimtas Romoje šių metų gegužės 5 d., Pašalintas iš šios planetos ir nedelsiant nuvežtas į Centrinę Galaktikos saulę.

Aukšti Pilkieji arba Preadamitai iš Oriono žvaigždyno. Jie gali keisti savo pavidalą, todėl dažniausiai maskuojasi, kaip pasaulio religijų lyderiai. Ši rasė turi pailgas galvas, todėl jie įvedė tradiciją, kad religiniai lyderiai turi nešioti pailgas kepures „mitre“ po kuriomis galėtų paslėpti savo pailgas kaukoles.

Draco-reptilijos,Tarp Draco-reptilijų frakcijų yra skirtumas. Yra daug „Draco“ tipų. Yra aborigenų Draco, kurie tūkstančius metų gyveno po Žemės planetos paviršiumi. Tada yra Draco, kurie įsikūnija į humanoidinius kūnus ir yra Žemės planetos Cabal stuburas. Ir dar yra originalus „Draco“, kuris į Saulės sistemą atėjo iš „Draco“ žvaigždžių sistemos su savo erdvėlaiviais. Todėl mes turime skirtingus „Draco“ derinius, jie visi naudoja skirtingas technologijas, kad užgniaužtų žmonių populiaciją.

Šią grupę sudaro du sluoksniai: žemesnė yra vykdytojų grupė – reptilijos, ir aukštesnė yra valdytojų grupė – drakonai. Reptilijos yra ta grupė iš kurios Pilkieji gauna savo nurodymus. Tai yra kariai, kurie atlieka visą purviną darbą ir daro visus tuos baisius nusikaltimus. Jie yra tie šventikai, kurie atlieka žmonių aukojimus kriptose ir vadovauja religijoms bei organizuoja karus. Jie yra psichopatai, kurie nejaučia jokios užuojautos, todėl gali lengvai žaloti bei žudyti kitus mūšio lauke, nes jiems tai nieko nereiškia. Žemesnio rango asmenis jie valdo per narkotikus, kaip adrenochromas, bet jiems patiems jo nereikia. Aukščiau reptilijų yra drakonai. Drakonai yra mafijos galva, kuri valdo pasaulį per šešėlinę politiką.

Pilkieji ateiviai. Mitologinėje/religinėje kultūroje jie yra vadinami „demonais“. Šie ateiviai yra išsigimusi rasė, kuri per savo ignoraciją sunaikino savo planetą Zeta Retikuli žvaigždyne ir dabar nori užgrobti Žemės planetą, kad galėtų čia gyventi. Jie valdo visas šio pasaulio korporacijas. Jie turi hibridinę programą per kurią grobia žmones – iš vyrų paima spermą, o iš moterų kiaušinėlius, tai sumaišo su savo DNR ir apvaisina Žemės moteris. Vėliau po kelių mėnesių tokio „nekalto prasidėjimo“ moteris yra vėl pagrobiama ir iš jos išimamas embrionas. Šios operacijos yra vykdomos biologiniais lazeriais, kurie gali atlikti pjūvį molekuliniame lygyje, todėl nelieka jokių pjūvio žymių. Tokie embrionai yra įdedami į inkubatorius, kur yra pagreitintu būdu užauginami. Kai kūnas būna paruoštas, tuomet Pilkieji gali nusimesti savo ligotus kūnus ir įžengti į šiuos hibridinius kūnus. Šie hibridiniai kūnai turi žmogaus DNR ir atrodo kaip žmonės, bet savo viduje turi Pilkojo ateivio sielą. Tokiu būdu jie gali būti tarp mūsų ir vadovauti pasauliui per korporacijas.

„Rothschild“ grupė. Ji kontroliavo Europą, didelį finansinį kapitalą per Fed ir didžiąją dalį tradicinės žiniasklaidos priemonių. Vadovas yra Jacobas de Rothschildas. Kartu su verslo partneriu Henry Kissingeriu jie daro įtaką „Rockefeller Group“. Per Davidą Rothschildą ir jo santuoką su Olympia Aldobrandini daroma įtaka jėzuitų grupei

Tamsi Europos bajorija (išskyrus Italiją) priklauso šiai grupei. Pagal kilmę jie dažniausiai yra tamsūs Rigelio ir Atlantidos valdovai. Būtent jie yra atsakingi už Atlantidos paskendimą. Pagrindinis motyvas yra valdyti pasaulį, tačiau dabar jų motyvacija yra bent jau išsaugoti pinigus, kuo ilgiau išlaikyti žiniasklaidos kontrolę ir nebūti areštuotiems.

Rokfelerio grupė. Jie kontroliavo JAV, prekybą nafta, farmaciją, maisto gamybą ir dalį armijos. Jie infiltravo nacius į Ameriką, todėl jie dar vadinami iliuminatais. Rokfelerio / iliuminatų frakcija yra XX a. Jėzuitų kūrynys, kurios tikslas - trukdyti ir piktnaudžiauti žmonijos techninei ir mokslo pažangai.

Tikrieji jų lyderiai yra Davidas Rockefelleris, jam beveik 100 metų, „Tautų lyderiui“ George'ui W. Bushui, vyresniajam ir strateginiam Henry (Heinzo) Kissingerio patarėjui. Jie didžiąja dalimi yra drakonų valdovai, kurie savo galaktikos imperijoje įpratę turėti kuo daugiau reptilijų-vergų. 

Nori tą patį pakartoti ir su Žeme. Todėl jų pagrindinė motyvacija yra sukurti pasaulinę diktatorišką vergų visuomenę. Šiuo metu pagrindinė motyvacija yra pabėgti į mažą salą Bahamuose, bent jau su kuprine, ir nebūti areštuotam.

Jėzuitų grupuotė. Buvo labai galingas iki 1800 metų. Šiai grupuotei priklauso apie 10 procentų visų jėzuitų, kita dalis ne. Tai juodoji europos bajorija, kardinolai ir popiežiai, baltieji ir juodieji. Pagrindinės įtakos sferos yra Pietų Amerika ir Afrika. Pagrindinė motyvacija yra dvasinė žmonijos kontrolė ir priespauda. Dabar pagrindinis motyvas yra tik išlikti gyvam.

Juodasis kardinolas, jėzuitų ordino generolas  Adolfo Nicolas iš Ispanijos oficialai mirė 2020 05 20..Po Įvykio bus didžiulis visų tradicinių religijų valymas, jos atitiks tiesą.

Skirtingos tamsos valymo fazės. 1975 metais buvo suformuotas pasipriešinimo judėjimas, kas pagimdė idėją apie galimą planetos išlaisvinimą. 2000 metais Paukščių Tako galaktika buvo išlaisvinta nuo tamsos kontrolės, kas taip pat sukėlė kalbas, kad ši planeta bus išlaisvinta. 2012 metais Saulės sistema buvo išlaisvinta nuo tamsos, o tai ir vėl sukėlė kalbas apie planetos išlaisvinimą. Bet tai tebuvo fazės ir jos niekada neturėjo būti galutinės planetos išlaisvinimo fazės. Tačiau potencialas tam buvo ir jei žmonės būtų buvę tam pasiruošę – planeta galėjo būti išlaisvinta. Visą šį procesą galima sulyginti su sriubos gaminimo procesu. Pirmiausia į puodą yra įpilamas vanduo ir sudedami ingredientai, o šis procesas vyko nuo 1975 m. iki maždaug 2000 m. Šio etapo metu, žvaigždžių sėklos įsikūnijo į savo dabar turimus fizinius kūnus. Tuomet sriubai buvo įjungta ugnis ir tuo metu iš Galaktikos Centrinės Saulės pradėjo sklisti šviesos energija, kuri švelniai pradėjo budinti žvaigždžių sėklas. Šis švelnus budinimas lygus sriubos virimui tęsėsi iki maždaug 2012 m. Tuomet prasidėjo sekantis etapas, kai sriuba pradėjo garuoti ir kondensuotis, kas reiškė, kad žvaigždžių sėklos pradėjo orientuotis ties tuo, kas iš tiesų vyksta pasaulyje, ir tai tęsėsi maždaug iki 2019 metų. 2019 – 2020 metų laikotarpyje prasidėjo pirmųjų virimo burbuliukų formavimosi metas, kai žvaigždžių sėklos pradėjo formuoti savo misiją. Nuo 2021 prasideda virimo procesas, kai viskas pasaulyje virs, kunkuliuos ir atrodys, kad visas pasaulis kraustosi iš proto. Bet reikia suprasti, kad tai bus tik dar vienas sriubos virimo etapas. Tai bus metas, kai žvaigždžių sėklos pradės vykdyti savo misiją dėl ko čia ir atvyko, o žmonija dėl pasaulinių įvykių pradės busti iš miego. Kai virimo procesas bus baigtas – turėsime naują pasaulį, kuriuo galėsime džiaugtis, nes visi kartu dalyvavome jo kūrimo procese. Šiuo metu ši planeta yra paskutinis Tamsos jėgų valdymo taškas dėl čia esančio labai svarbaus kristalinio kompiuterio, kurį tamsa norėjo užvaldyti tikėdamasi taip perimti visos galaktikos kontrolę. Tam niekada nebus lemta išsipildyti, nes šį kompiuterį sukūrė Elohimai, kurie yra šios galaktikos Šviesos Kūrėjų Rasė, tad šis kompiuteris paklūsta tik kūrėjų šviesai.

Mes jau esame lemiamo posūkio laiko juostoje. Nors šviesos pergalė yra užtikrinta ir visos neigiamos laiko linijos buvo ištrintos, turėtume būti itin budrūs.

Astralinės plokštumos archonai ir toliau darys spaudimą psichologiškai pagrindinių teigiamų Žemės jėgų žaidėjų silpnoms vietoms, kad tarp jų atsirastų susiskaldymai ir konfliktai. Tai tarnauja jų tikslui sugriauti mūsų vienybę į smulkias nesantaikas ir pašalinti tikslinį ketinimą nuversti Cabalą.

Turime išspręsti konfliktus ir nedelsdami persiorientuoti. Išsilaisvinimo sąmonės srautas yra pakankamai stiprus, kad įveiktų Archontų įtaką, tačiau jie vis tiek yra pakankamai stiprūs, kad sukeltų nereikalingus vėlavimus. Masiniai „Cabal“ areštai nėra tik fizinė operacija. Dvasinė parama reikalinga tam, kad viskam įvykus, žmonių masės nepanikuotų.

Tam tikru momentu Galaktikos Centrinės Saulės energijos sudegins visas Matricos kliūtis astralinėse ir eterinėse plotmėse, o neigiamos esybės bus pašalintos. Kaip gražiai teigiama vienoje iš pranašysčių, jas pakeis angelai ir dvasios vadovai: tinklas turi išnykti, jis baigiasi, o šviesa patenka.

Paskutinis žingsnis yra tiesiog tinklo sunaikinimas. Tai turi būti padaryta ir įvykiai greitai vyks. Vienis sunaudos visą energiją, norėdamas nutraukti pačią grandinę ir įvykiai prasidės beveik iš karto. Neigiamos programos neturės kur pasislėpti: jokių portalų, jokios įrangos, nieko. Tokios programos bus atidarytos ir prasidės laisvė.

Cabala padarė tokią didelę žalą visuomenei, kad ją reikia nedelsiant sustabdyti. Vienintelis dalykas, kurį galima padaryti šia prasme yra Cabal areštas. Yra keletas „Naujosios eros“ judėjimo narių, kurie priešinasi šiai procedūrai, nes mano, kad žiaurumas sukelia daugiau žiaurumo. Jie turi suprasti, kad šis veiksmas neišprovokuoja smurto, tačiau apsaugo nekaltus žmones nuo Cabal sociopatų.

Kiekvieną dieną dėl „Cabal“ miršta badu 25 000 žmonių. Todėl areštai bus atliekami, kai tik visi bus pasiruošę. Tai pašalins „Cabal“ iš visuomenės.

Po Įvykio Cabalas bus įkalintas ir izoliuotas vienas nuo kito, neturėdamas jokio kontakto su išoriniu pasauliu, tada nuosprendžio procesas prasidės nuo visos žmonijos.

Vyks masinis žmonijos valymas ir gydymas. Nusikaltėliai pagaliau bus atsakingi už savo veiksmus. Žmonija apskritai nuspręs, ką daryti su šiais žmonėmis, kad būtų sukurta nauja pusiausvyra.

Kai kuriems bus suteikta amnestija. Iš esmės tai liečia tuos, kurie gimė tarp iliuminatų ir kuriems iš esmės nebuvo kito pasirinkimo, kaip tik dalyvauti programoje arba rizikuoti būti nužudytiems. „Illuminati“ gretose yra daug gerų sielų, kurios norėtų palikti jų visuomenę. Kai kurie tai jau padarė ir dabar kovoja Šviesos pusėje. Kiti pabėgs, kai tik prasidės masiniai areštai. Daugelis jaunosios iliuminatų kartos narių nesutinka su programa ir slapta padeda šviesos jėgoms nuversti Cabal. Po renginio jiems bus pasiūlyta psichologinė pagalba, kad jie galėtų integruotis į visuomenę, tačiau daugeliui „Cabal“ narių nebus suteikta amnestija. Jie turės subalansuoti savo praeities darbus. Tie, kurie to padaryti negali arba nenori, bus pašalinti iš planetos.

Neabejotinai įvyks teismo procesas, kuriame nuosprendį priims visa žmonija. Jokios privačios raganų medžioklės nebus leidžiamos, nes tai atims iš kai kurių žmonių galimybę pereiti valymo ir balansavimo procesą. Tai nėra kerštas, o pusiausvyros atstatymas. Kerštas yra spąstai; tai nieko neišsprendžia. Tiesiog prisiminkite, kas nutiko per Prancūzijos revoliuciją.

Po renginio jokie privatūs žiaurumo veiksmai nebus toleruojami prieš buvusius „Cabal“ narius. Pagal įstatymą jie bus teisiami kaip nusikaltėliai.

Tie, kurie subalansuos savo praeities poelgius, pradės integracijos į visuomenę procesą. Jiems nebus leista eiti jokių pareigų naujojoje visuomenėje. Kiekvienas, norintis eiti pareigas naujoje visuomenėje, turės atlikti sociopatinį testą. Testas nustatys, ar jie sugeba dirbti, nepakenkdami žmonėms.

Dauguma „Cabal“ yra sociopatai. Jie nepajėgia patirti emocijų, dėl kurių mes esame žmonėmis. Kai bus pašalinama iš planetos, Cabal pateks į Galaktikos teismą ir bus vertinamas pagal Galaktikos kodekso 3 skirsnį. Kai kurie galės priimti šviesą ir subalansuoti savo praeities darbų pasekmes.

Pirmiausia jie bus patalpinti į virtualios realybės modeliavimo kameros, kad galėtų patirti tai, ką jautė jų aukos. Tada jie padarys viską, kad tokia padėtis būtų ištaisyta. Po to jie integruosis į Galaktikos visuomenę, kiti negalės arba nepriims Šviesos ir atsisakys subalansuoti savo praeities poelgių pasekmes. Jie nebus amnestija ar reabilituoti ir bus siunčiami į Galaktikos centrinę saulę pertvarkyti.

Jų asmenybę ir sielos esmę sunaikins Elektrinė ugnis ir sumažins iki pagrindinės elementinės esmės. Elektrinė Centrinės Saulės ugnis sugadins jų priežastinį kūną (sielos transporto priemonę). Tada atskira sielos kibirkštis ištirps su visais prisiminimais, o individualios savybės bus ištrintos. Siela grįš į Šaltinį ir bus priversta pradėti naują evoliucijos ciklą nuo pat pradžių, šis procesas bus baigtas iki Pirmojo kontakto. Po pirmojo kontakto su Galaktikos konfederacija Žemėje tamsių individų visatoje nebeliks.

Pabudimas tampa masiškas, o tamsios jėgos nebegali jo sustabdyti. Dabar vyksta tai, kad žmonės, net giliai įsišakniję Matricos sistemoje, maištauja prieš pačią sistemą, būtent tai ir įvyko X planetoje per paskutines tris savaites iki jos pilno išlaisvinimo 1999 m. Žemėje tai užtruks žinoma šiek tiek ilgiau, tačiau tai yra labai geras rodiklis, rodantis, kaip esame arti išsivadavimo. Paskutinė kova jau vyksta visuose lygiuose.

 

Pradžioje tiek, jei domins bus daugiau

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 3216 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/7
Viso komentarų: 131 2 »
0  
1 zz   (24.12.2020 20:19) [medžiaga]
Gal butu kur kas ytikinamiau jeigu surasytum saltinius is kur visa tai trauki, nes as pats ne ka maziau tuom domiuos ir tokio lygio info dazniausiai buna tik tusti pliurpalai arba isvis ismislas, omeny turiu visa saito turini.
Tada ir paziuresim, padiskutuosim.

0  
2 virgis   (24.12.2020 22:56) [medžiaga]
Išvardinsiu  tik viešus šaltinius. Didžiąja dalimi iš C.O.B.R.A, taip pat žmogus viską grindžiantis tik analize ir faktais slapyvardžiu "Astron, insaideris tyrėjas kuriam leista tam tkrų jėgų tai daryti Deividas Vilkokas, Maik Sala, projektas "Camelot",Taip pat kai kurių SKP (slaptos kosminės programos) veteranų, tokių kaip Peni Bredli, Rodriges, Kori Gud, Rendi Kramer, da yra toks "Men Dor" slapyvardis tikro vardo nežinau ne jis vis dar persekiojamas, na ir žinoma NASA ir SKP buvęs gen. inžinierius konstruktorius amžinatilsis, nugalabytas 2017 Viljam Tompkins. Pradžiai manau pakaks

0  
3 zz   (25.12.2020 12:08) [medžiaga]
"tik analize ir faktais" vat ir reiketu savuosiuose straipsniuose akcentuoti faktu momentus kurie budu yrodymas, tos ar anos minties. Daugelis ale faktu yra ne daugiau negu kazkieno tais pliurpalai. Taip, tai galetu but teisybe, mes visi noretumem kad tai butu teisybe, bet ... Pvz. Foto ir video medziagomis galutinai nebepriimineju kaip uz teisybe, jau nuo pirmuju ju redaktoriu, neskaitant to fakto kad, didzioji dauguma ju yra be atitinkamos kokybes, siais laikais kai net pats nususiausias foto ar video kurimo aparatas gali ryskiai daugiau... Belieka tik tam tikri veiksmai kurie vyksta dabar ir super senuose rastuose, kurie taipogi gali but iskraipyti, nekalbant apie ekstrasensus ir kt. "vejus". Taip, spec tarnybos uzsiima visokiais negerais dalykais ir tyrimais, BET jie turi milijardinius finansavimus, snipu tinkla, duomenu bazes ir t.t. O ka turim mes?? Kazkieno garbes zodi??? Taip as manau kad nera ugnies be dumu, BET jau nebeymanoma atskirt is kur tie "dumai" ir kuris tarp tukstanciu feiku yra tikras, nereikia pamirst kad smegenis plauna profesionalai.

0  
4 zz   (25.12.2020 12:37) [medžiaga]
Cia vieno jutuberio ru kanalas kur daugmaz remiasi faktais ir galima kazka yrodyt:
https://www.youtube.com/channel/UCnAcgYhATaSANpu-WpYiEeA

+1  
5 virgis   (25.12.2020 12:50) [medžiaga]
O nuo "profesonalų" visi turi antiginklą- savo širdį ir tai kas iš ten išeina, žinoma jei dar visai neužombinti kaip pagrindinė masė. Taigi ne viską lemia kokie tai konkretūs faktai, įrodymai ir tt. Esmė ne tame, o tame kad žmonės pradėtu mastyti, jausti, pagaliau atsibustų. Štai tada, kada širdis pradeda dirbti tai, ką turi, tikrai nebereikia faktų ieškojimo ir tt.
Sutinku ekstrasensai ir čeneleriai 90 procentų "vėjai" ir gerai kad tą dar skiri, vadinas dar širdelė dirba. Tačiau jie nekalti, nes paveikti tų pačių "spec tarnybų" programų, tokių kaip Monarh, Montok, MK-ultra ir tt. Jie valdo tokiomis psi technologijomis, plius pasinaudojant per chimtreilus, mus pripildytais nanitais, su mumis gali padaryti ką nori, nepriklausomai nuo to kur mes būtume. Taip kad vargšai čeneleriai net nesupranta kas vyksta ir kokio lygio technologijos egzistuoja. Čia vertėtu pridurti ir tai, kad tokio dalyko kaip fantastika - neegzistuoja aplamai. Štai tiek ir linkiu linksmų švenčių šiame kaukių baliuje. Sėdu pie stalo, šeimos tradicijas reikia palaikyt...
Taikos ir ramybės

0  
6 zz   (25.12.2020 13:51) [medžiaga]
"gerai kad tą dar skiri" biski sujuokinai, as tuom domiuosi nuo 80 metu(aisku tada buvo lasas juroj infos). Esme ta kad nuo 90 didejancia tvarka zveriskai uzverte feikine info ir "faktais", neskaitant statytu, suklydusiu,apsimestiniu alternatyvininku. kurie specialiai klaidina zmones ir nuteikineja pries mus. Buvo laikas kai galvojau atidaryt taipogi saita, BET lietuvoj gyvenanti fauna totaliai pasidavus zombinimui ir iskrypeliskai mastysenai, arba aplamai niekas neydomu ......... Rusu kalba nenoriu to daryt, o tie vienetai kurie nors kazkiek masto nemanau kad gali kazka, nors tiketis reikia :(
Sakai sirdis jei dirba,nuojauta turi omeny, ne visada nuojauta sako tiesa :( . Kaukiu baliuose nedalyvauju, na nebent yra kam visa tai yra kazkas tokio, tai palaikau "degima".
"tokio dalyko kaip fantastika - neegzistuoja aplamai" kaip kada(truksta yrodymu, vien tik prielaidos teorijos(visas siulaikinis mokslas pradedant nuo 90 tai totalus klaunu cirkas uz kuri reikia tribunolan traukt(asmeniskai susiduriau ka daro su isradejais technikais))) ... Kad ne viskas vienareiksmiskai tai faktas ir kad programavimas su zombinimu vyksta ta jau maciau pries daug desimtmeciu, ir informacijos buvau rades tik nesinorejo tiket kad tokio masto gali but .... Bet nors ir zinojau daug ka, pasidalint tuom nebuvo su kuom, o per laika ir pamirsau daug ka, kai isgirstu pamatau tik tada pradeda praeities vaizdai paisytis, priklausomai kada ta ar ana buvau suzinojes.
Toks pastebejimas - tiek man tiek kitiems(~10 man zinomu zmoniu) su silpnesne sveikata ypatingai pablogejo pries 2-3 metus, su tokiais pat simptomais, neskaitant kad bites taipogi kurios yra arciau centru, nebenori nest medaus. Apie tai buvo rasyta kad tas atsitiks naudojant elektromagnetines bangas (4g ir kitos). Yra toks video jutiubej kur rusu karinis rysininkas pasakoja apie e bangas
ir kaip jos susije su zmogaus organizmu, ligomis vaistais ir pan. ir t.t. Nei tikiu nei ne, beet dabar viskas veda prie to kad turbut jis sako tiesa. Plius rades kazkur info buvau apie gydyma el. bangomis(spinduliacija)

0  
8 laume   (26.12.2020 13:48) [medžiaga]
papildau -vaizdinė medžiaga google Laima Laure on pinterest- atkreiptinas dėmesys į politinius alfa, betta, delta, gama - erdvės žemėlapius... na ir t.t.

0  
9 zz   (26.12.2020 22:12) [medžiaga]
"Galaktinė Federacija palaiko glaudų ryšį su JAV ir Izraeliu, tačiau prašė šių valstybių nesidalinti šia informacija su likusia žmonija." - Super ytartinas ir keistas pareiskimas, koks jiem nafig skirtumas ir aplamai manau kad esant tokio lygio jie net nesideretu o darytu ta ka reikia, neskaitant to fakto jeigu jie gerieciai,tai tokio pareiskimo net but neturetu but, kaip tik priesingai. Neskaitant propagandines ziniasklaidos kaip viesinimo yrankio ...
Ta pati kalbejo ir kanados politikas buves, susijes su gynyba.
Pagal tai ka as suprantu is to tai, specialiai skleiziama info kuri NIEKAIP turetu but nenaudinga skleidejui jeigu ji verta, o skleidimui pritaria ir skleidzia gilumines valdzios propagandiniai yrankiai, kai tuo pat metu globaliai yra slopinamas BETKOKS
zmoniu zadinimas , protinimas ir bent kiek vertingos informacijos, kuri atskleistu ju planus ir t.t. Jie buvo zadeje viesinti ateivius, apie blue beem jau labai senai kalbeta, ir jau buvo paleistas religiniu personazu vaizdavimui danguje, testavimas ar kas nezinau.

0  
11 zz   (27.12.2020 17:26) [medžiaga]
Montauk ar kiti minciu, sveikatois busenos kontroles buda-yrengimai veikia pilnu tempu ir vis dar stengiasi didint galingumus, nors ir taip kas vyksta yra virs ribu. Ypatingai pasireiske visokios nesamones po 2014

1-10 11-12
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2020  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0