Sekmadienis, 08.09.2024, 03:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Birželis » 19 » Pasipriešinimo judėjimas
16:35
Pasipriešinimo judėjimas

Pasipriešinimo judėjimas kalbėjo apie svetimų šviesos jėgų progresą Saulės sistemoje ir mūsų planetoje:

 „Šviesos jėgos yra paskutiniame tamsiojo Atlantidos tinklo panaikinimo etape. Šį tinklą sudarė trys koncentriniai žiedai: išorinis – iš bazių Kuiperio juostoje, vidurinis – iš bazių asteroidų juostoje, o vidinis – iš povandeninių bazių tinklo visoje planetoje.

 Po 26 000 gyvavimo metų šis tamsusis tinklas pagaliau bus nugalėtas. Išorinio žiedo nebėra, vidurinio žiedo nebėra, o iš vidinio žiedo liko tik pagrindinė tvirtovė. Kai ji taip pat išnyks, Šaltinio ir Šviesos jėgos pradės labai rizikingą, sudėtingą ir sunkų paviršiaus populiacijos atskyrimo nuo Lurkerio procesą.

Prisiminkime, kad Lurkeris yra Šaltinio dalis, kuri buvo prarasta Pirminėje Anomalijoje po to, kai Šaltinis projektavo save į jį, kad galėtų jį ištirti. Tada kai kurios iš šių atskirų Šaltinio sąmonės taip pat nusprendė pašalinti subkvantinę anomaliją, įsiskverbė į ją ir buvo sugautos, tapdamos Lurkerio dalimi. Apskritai tai tapo blogiu, kuris valdo Tamsiąsias jėgas, įskaitant Archontus.

Pasipriešinimo judėjimas teigė, kad neseniai Žemėje įvyko svarbūs įvykiai:

„Kai prieš kelias savaites žlugo vidinis Atlanto tamsaus tinklo žiedas, aldebarai iš karto įkūrė savo teigiamą povandeninių bazių tinklą, taip pat keletą antžeminių postų, visiškai laikydamiesi savo plano sudaryto 2023 m.

Apie planą žinoma tik tai, kad jis turėtų būti baigtas 2024 m. Visos būtinos Aldebarano bazės vandenyno dugne ir atokiose mūsų planetos paviršiaus vietose turi būti pastatytos iki metų pabaigos. Jos yra užmaskuotos ir kariuomenė negali jų aptikti. Būtent nuo jų ir prasidės operacijos Visiško išsivadavimo įvykio metu.

Taip pat buvo atskleista, kad Plejadų laivynas grįžo į Saulės sistemą ir dalyvaus įvykių operacijose įvairiais būdais, kurie dar nėra svarstomi. Aldebaranai, plejadiečiai ir Pasipriešinimo judėjimas sudarė tvirtą aljansą, kuris veiks kaip viena komanda įvykių operacijose.

Pasipriešinimo judėjimas taip pat pranešė, kad po daugelio mėnesių plejadiečiai vėl susisiekė su Rusijos kariuomene, siekdami užbaigti karą Ukrainoje ir dėl to Maskvoje buvo paskelbtas taikos pasiūlymas. Nors jis buvo atmestas, kaip sakoma Pasipriešinimo sąjūdyje, jis pradėjo svarbų energingą procesą, per kurį galėjo pasireikšti taika, kai pakankamai žmonių pamatė karinio-pramoninio komplekso melą ir manipuliacijas bei sugebėjo įžvelgti paslėptus karinio pramoninio komplekso ir Cabal planus.

Aldebaranai pasakė, kad susisieks su Kinijos kariuomene, kai bus įvykdytos tam tikros sąlygos. Tie planai jau įgyvendinami.

Be to, įvairiose pasaulinio požeminio Agarthos tinklo grupėse taip pat prasidėjo pasiruošimo kontaktui su žmonija paviršiuje operacijos. Agartai pradėjo aktyvuoti specialius energijos portalus tam tikruose įėjimo į Agartha tinklą taškuose.

Pasipriešinimo judėjimas vakar taip pat pranešė, kad pagrindinėje žiniasklaidoje prasidėjo švelnus informacijos apie Dysono sferas atskleidimas.

Iš tiesų, neseniai pasirodė nemažai straipsnių, kuriuose teigiama, kad mokslininkai atrado 60 žvaigždžių, kurios, atrodo, yra apsuptos milžiniškų ateivių elektrinių.

Dvi astronomų komandos, vadovaujamos Mathiaso Suazo iš Upsalos universiteto Švedijoje ir Gabi Contardo iš Tarptautinės aukštesniųjų studijų mokyklos Italijoje, sujungė duomenis iš Europos kosmoso agentūros palydovo Gaia, plačialaukio infraraudonųjų spindulių tyrimo tyrinėtojo (WISE) kosminio teleskopo ir antžeminį infraraudonųjų spindulių teleskopą MASS2 ir tyrinėjo signalinius infraraudonųjų spindulių duomenis, galinčius atskleisti „Disono sferas“. 

 Septynios žvaigždės – vadinamosios M-nykštukinės žvaigždės, kurių dydis yra nuo 60 iki 8 procentų mūsų Saulės dydžio – buvo užfiksuotos kaip skleidžiančios netikėtai didelius infraraudonųjų spindulių „šilumos ženklus“, sakė astronomai. Natūralūs ir labiau suprantami kosmoso „reiškiniai“ „negali lengvai paaiškinti pastebėto infraraudonųjų spindulių pertekliaus“. Pasak mokslininkų, šios hipotetinės „Disono sferos“, maitinančios į kosmosą skriejančias ateivių civilizacijas, išskirs daugiau šilumos nei įprastai.

Septynios raudonosios M-nykštukinės žvaigždės, kurių kiekviena yra ne toliau kaip 900 šviesmečių nuo Žemės, išskiria 60 kartų daugiau infraraudonųjų spindulių šilumos, nei būtų galima tikėtis pagal jų dydį. Kiekvienai raudonajai nykštukinei žvaigždei jie apskaičiavo, kiek jos spinduliuotės turėtų būti užblokuota naudojant tam tikrą galimą energijos surinkimo technologiją, kad būtų sukurtas išmatuotas infraraudonųjų spindulių šilumos ir matomos šviesos santykis. Vertės svyravo nuo 3 iki 16 procentų, o tai yra didelis skirtumas.

 Suprasti Disono sferos technologijas svarbu ir dėl to, kad dabar tokiomis sferomis mūsų Saulę ir Žemę supa ateiviai, siekdami laikinai sušvelninti artėjančio kosminio ciklo energijas, kad jų mums dar nebūtų per daug.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 230 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 1
0  
1 PlejadieteLina   (24.06.2024 14:27) [medžiaga]
Visiskas Issivadavimas... IVYKIS... O kaip su Trimis Dienomis Tamsos? Tiek daug apie jas siuo metu kalbama. Ar Trys Dienos tamsos bus? Ka apie TAI sako Pasipriesinimo Judejimas, Plejedieciai?

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0