Penktadienis, 26.04.2024, 07:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Kovas » 2 » Pasipriešinimo judėjimo pranešimas
10:59
Pasipriešinimo judėjimo pranešimas

„Pasipriešinimo judėjimas“ pranešė, kad archontų grupės „Chimera“ valymas tęsiasi ir Šviesos pajėgos pradeda valyti pirminę anomaliją priežastinėje (aukštesnėje mentalinėje) plotmėje. Kalbame apie vieną iš šios anomalijos aspektų – juodąsias skyles priežastinėje plokštumoje, kurios buvo teleportuotos iš Rigelio, taip pat vadinamuosius Karmos valdovus.
Apie Karmos valdovus „Pasipriešinimo judėjime“ jie pasakė taip: „Tai į vorus panašūs padarai chimeros, kurie prieš milijonus metų atkeliavo iš Andromedos galaktikos per Rigelio portalą ir prieš 26 000 metų sukūrė Žemės karantino matricą. Daugelis jų į Žemę atvyko beveik prieš 1 milijoną metų, o pastiprinimai tekėjo per visą Atlantidos laikotarpį, kad pagaliau visiškai kontroliuotų planetą prieš 26 000 metų ir užantspauduotų jos likimą paskutiniais pastiprinimais iš Rigelio 1996–1999 m. Karmos valdovai beveik visiškai kontroliavo karantine esančią Žemę ir sukūrė tamsų tinklą, pilną juodųjų skylių ir priežastinių bombų, mentalinėje, astralinėje ir eterinėje plotmėse. Jų priežastiniai kūnai yra beveik visiškai juodi dėl daugybės anomalijų, o juodąsias skyles priežastinėje plokštumoje jie garbina kaip portalą į tamsią apverstą tikrovę, tokią kaip Juodoji saulė. Jie puikiai kontroliuoja žmogaus reinkarnacijos ciklą ir turi didelę įtaką tam, kur ir kaip konkretus žmogus persikūnys. Jie turi visišką prieigą prie Akašų kronikos. Jie atskiria sielas dvynes, ardo šeimos ryšius, įkvepia pavydą ir baimę bei siekia sukelti kuo daugiau kančių žmonių populiacijai. Jie skleidžia savo įtaką per savo parankinius, drakonus ir roplius demoniškas esybes žemesniuose mentaliniuose, astraliniuose ir eteriniuose plotmėse ir kontroliuoja geopolitinę situaciją fizinėje plotmėje per demonišką Juodosios bajorijos ir Illuminatų pakalikų apsėdimą. Jie valdo skaliarinės matricos technologiją priežastinėje, mentalinėje, astralinėje, eterinėje ir fizinėje plotmėje, kuri neleidžia Šviesai prasiskverbti pro planetos paviršių.
Tapo žinoma, kad po itin žiaurių išpuolių prieš pagrindinius šviesos darbuotojus ir šviesos karius pastarosiomis savaitėmis Karmos valdovai per daug atskleidė save, o Šviesos pajėgos pradėjo operacijas, siekdamos juos greitai, efektyviai ir visiškai pašalinti: „ Pirmas dalykas, kurį Šviesos jėgos šalina, yra šokas, tai yra sukrėtimas, kurį patyrė priežastiniai žmonių kūnai. Šis sukrėtimas labai susilpnino ryšį su aukštesnėmis dvasinėmis plotmėmis ir dabar ši situacija pagaliau išsisprendžiama.
Pasipriešinimo judėjimas taip pat paaiškino, kad Šviesos jėgos taip pat pradeda šalinti juodąsias skyles ir visus neigiamus skaliarinius laukus iš priežastinės plokštumos ir ištrina neigiamus sielos kontraktus iš priežastinių žmonijos kūnų: „Kai tai praeina iki pagrįsto masto, Šviesos jėgos patys pradės šalinti Karmos Valdovus. Tai pradės skaidyti Žemės karantino matricą ir pagaliau čia galės patekti Šviesa." Po to jie gali pagaliau išvalyti likusią fizinę Chimerų „duobę“ ir padaryti proveržį fizinėje plotmėje.
Kaip įspėja Pasipriešinimo judėjimas, artėja dideli pokyčiai ir ateinantys keli mėnesiai bus lemiami įvykiams planetoje.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 343 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/6
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (09.03.2023 23:33) [medžiaga]
Manau, kad KOVA su Tamsiaisiais dar toli grazu nesibaigia, bet... DZIAUKIMES TIEK, kad PERMAINOS TIKRAI ATEINA, ir SVIESA PRASIVERS I FIZINE PLOTME!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0