Antradienis, 23.04.2024, 08:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Lapkritis » 11 » Pasirinkimas tarp Šviesos ir Tamsos
22:54
Pasirinkimas tarp Šviesos ir Tamsos

Žmonės yra įpratę, kad kažkas už juos viską daro, o gautą rezultatą priima kaip duotybę, kurią reikia išpildyti. Tai vergiška padėtis, labai įžeidžianti žmogų. Jis, galintis užkirsti kelią bet kokiai agresijai ir smurtui,  to nedaro, nes yra pripratęs ir tikisi kažkieno pagalbos ir net iš "viršaus".

Didysis Perėjimas yra išbandymas, kurį išgyvena kiekvienas žmogus. Darbo netekimas. ar negalėjimas mokytis nėra pats blogiausias išbandymas. Visa tai, kas aukščiau išvardinta, jau yra mirę pagal savo reikšmę žmogui, turint omenyje tai, kad studijos suteikia tik tokį žinių laipsnį, kuris duoda galimybę būti varžteliu tamsos sistemoje ir ne daugiau. Tas pats liečia ir darbą – vieta kur tas varžtelis sukasi ratu iš kartos į kartą.

Šviesos jėgos gali padaryti daug dalykų. Bet jie nepadarys žmogui nieko, kas sumažintų Dvasios augimo galimybę. O tingioms ir bailioms žmonių dvasioms Naujajame amžiuje tiesiog nėra vietos. Jų likimas – vergiška priklausomybė nuo Tamsos jėgų, net jei ne šioje Planetoje, bet kitose kosminio Visatos Dugno sferose, technokratinėse ar kitose civilizacijose.

Turime valios galią savo gyvenime judėti Šviesos link, tolimesnio likimo pasirinkimo lygmeniu ir žinome, kad Šviesos tikrovės siekimas yra vienintelė kryptis, kurios negalima paneigti net ir praradus darbą, o tai reiškia pinigų ar patogumų. Ateina laikai ir jie jau yra ant slenksčio, kai nei studijos, nei darbas nustos būti aktualūs, nes nebeliks visų tų Tamsos sistemos sąlygų. O Naująjį pasaulį galima bus priimti tarsi iš dviejų pusių: viena – Išorinėje Tamsoje, Naujojoje Pasaulio Satanistų Tvarkoje, o antra – Šviesos pusėje – Šviesos Galioje. Pasirinkimas skirtas patiems žmonėms!

Tavo nuomone, jei kas nors pratęs tavo aktyvumą darbe ir studijose, tai bus gerai ir naudinga, kai tavo vaidmuo ir toliau liks antraeilis, toks, prie kurio jau esi įpratęs Tamsos sistemoje?

Taip nebus. Pandemija ir vakcinos yra pasaulinio karo atmaina, tai nėra atsitiktinumas. Tamsos pasaulis miršta, bet yra pasirengęs panaudoti visus savo išteklius, kad pavergtų ir nusitemptų su savimi kuo daugiau žmonių sielų.

 Kyla labai rimtas klausimas žmonėms, kurie tikisi, kad visos jų problemos išsispręs kitų dėka, o patys nieko daryti nenori. Taip nebus. Ir kiekvienas, suvokiantis šių dienų savitumą, ras sąlygas, kuriose galės panaudoti savo jėgas ir galimybes įveikti pavojingų eksperimentų su savimi atsisakiusių žmonių patyčių ir priespaudos eskalaciją.

Karas nenumato naudingo poilsio ar kelionių. Jis numatoma būtinybę priimti kuo daugiau aukų. Tai reiškia, kad nei tas, kuris paskiepytas labai pavojingu skysčiu, nei tas, kuris jo nevartojo, šiame kare negauna jokių pranašumų. Tiesiog tie, kurie pasiskiepys, nebegalės nereaguoti į vis naujų injekcijų poreikį ir pamažu užges tiek intelektualiai, tiek fiziškai, o pasaulį paliks kiek vėliau, jau suvokdami apie kvailystę, kurią jie padarė, siekdami stabilios padėties visuomenėje. Bet kaip  gali būti stabilus būdamas laive, kuris gavo skylę ir neišvengiamai skęsta?

Galite pasislėpti kajutėje ir pajusti savo stabilumą. Tačiau laivas vis tiek nukris į dugną, o vanduo prasiskverbs į visas „stabilias“ kajutes ...

Planeta pereina į sekantį lygį. Todėl visi Tamsos šalininkai eina į dugną kartu su savo Tamsos sistema. Gal dar vis yra ramių kajučių – stabilumo vietų. Bet tai jau pasmerkta potvyniams, kaip kajutėse, kuriuose negalima pasislėpti nuo būtinybės ką nors nuspręsti dėl savo sielos ir likimo.

Ir kadangi vertingas yra ne tiek fizinis kūnas, o būtent Siela ir Dvasia, galima priimti ir kitokią amžinąją vertę, įgauti magišką apsaugą, galinčią išvalyti fizinį kūną nuo apsinuodijimo kenksmingu skiepų marmalu. Bet pasikartosiu, tai suveiks tik tuo atveju, kai pasirenkamas prioritetas ne tiek ir ne tik dėl kūno sveikatos bei savijautos, o daugiau rūpinantis Sielos ir Dvasios savijauta.

Šviesos žmonės supranta, kad svarbiausias praradimas žmogui yra jo Siela ir Dvasia, o tai reiškia, kad kartais galite paaukoti savo kūnišką apraišką, kad išsaugotumėte amžiną, dažnai net laikinumo nenaudai.

Kūnas ateina vėl ir vėl, jei Siela ir Dvasia gyvos, gimstant naujai ir saugiai pereinant į naują šviesos, gėrio ir aukštesniojo teisingumo erą. Bet ne kitaip. Kūnas neturi galimybių atsinaujinti po Sielos ir Dvasios praradimo.

Tamsos sistemos pasaulis atėmė iš žmogaus šias žinias, o visą Pasaulio įvaizdį sudarė tik materialiuose rėmuose, mokslo iš Tamsos „dėka“.

Pasirinkimas tarp Šviesos ir Tamsos nėra tuščia frazė, o labai konkretus veiksmas, reikalaujantis tam tikrų veiksmų, kurie atrodo Tamsos sistemos viduje, nėra labai naudingi ir net žalingi iki šiol egzistuojančioje sistemoje, tai yra atleidimas iš darbo ir atsisakymas studijuoti.

Tai kaip armijoje, kur kiekvienas, tapęs kariu ir pamatęs savo priešininką, jį mato visuose karo etapuose, kad ir kaip patraukliai atrodytų priešas. Aiškus pasirinkimas tarp Šviesos ir Tamsos netoleruoja dvilypumo, nes Sielos, pasirinkusios neutralią politiką, neklystamai tampa tamsiųjų jėgų auka. Šiandien tyla prilygsta visų Tamsos siaubingų veiksmų palaikymui.

Turite būti nuoseklūs pasirinkdami Šviesą ar Tamsą, o tada priimti ir liūdesį, ir džiaugsmus kaip savo tikrumo ir sąžiningumo prieš save rezultatą.

Kitų receptų paprasčiausiai nėra. Žmonės ieško būdų, kaip išvengti atsakomybės. Kiekvienas turi įdėti pastangas ir augti Dvasioje su savo pergalėmis ir pasiekimais. Nėra tokios nelaimės, kuri neišaugtų į laimingą įvykį. Krizė visada yra galimybė, kuri atneša naują gyvenimo lygį. Viskas yra jūsų rankose, tame tarpe ir Naujoji šviesos, gėrio, bei teisingumo realybė. Bet tu turi eiti pas ją tik savo kojomis...

Niekada nesistenkite pritraukti į save išminties ir harmonijos. Gyvenkite savo patirtimi, liūdesiu ir džiaugsmu, tamsa ir šviesa... Ir viskas ateis natūraliu dievišku būdu. Štai dėl ko čia atėjote. Būtent dėl ​​to jūs čia tobulėjate.

Būkite sąžiningi, mylintys, laisvi, atviri ir malonūs širdžiai, kad ir kaip ši sistema bandytų jus spausti. Ir tada jūs išlaikysite pagrindinį savo gyvenimo egzaminą. Jūsų sielos egzaminą. Ir tegul įkvėpimo bei nušvitimo galia būna su jumis.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 732 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 2
0  
1 linaramanauskiene7   (12.11.2021 18:50) [medžiaga]
Savo blogas emocijas reikia valdyti, pasakyti joms NE!!! Reikia dirbti su savimi, nes sio darbo uz mus - NIEKAS KITAS NEPADARYS!

- MEILES, TAIKOS, HARMONIJOS IR RAMYBES VISIEMS! -

+1  
2 Vytautas   (14.11.2021 13:46) [medžiaga]
Šiandieniniame pasaulyje tamsios jėgos, siekdamos apmažinti žmoniją ir ją pajungti savo egoistiniams tikslams, per parsidavėlišką ir nesąmoningą valdžią ir jos parankinius bei tokias pačias masinės informacijos priemones, veikia visomis šėtoniškomis išgalėmis - gąsdina, supriešina žmones, apriboja jų laisvę bei veiklą, stumia į pragaištingą vakcinavimą.
Dar daugiau, tamsios jėgos plačiai naudoja ir aplinkos teršimą cheminėmis bei elektroninėmis priemonėmis, kenksmingą ne tik žmonijai, bet ir visai mūsų planetos gyvybei.
Visa tai, ir pasėta baimė bei netikrumas žemina žmonių skleidžiamų virpesių dažnumą, sukelia ligas, neharmoningą gamtos stichinių jėgų pasireiškimą, chaosą visuomenėje.
Kad išliktume, padėtume kitiems, ir pasitarnautume ateinančioms kartoms, būtina - bet kokiose aplinkybėse, kiekvienam atsilaikyti prieš tamsių jėgų stūmimą į PAVALDŽIOS AUKOS POZICIJĄ, ir visada jaustis VISUOTINIO TĖVO KOSMINĖS ŠEIMOS NARIU, bendrauti su TĖVO DVASIA, esančia mūsų prote. Ypač reikalingas, kiekvieno - NEPALENKIAMAS ŠVIESUS NUSITEIKIMAS, IR VIENINGAS KREIPIMASIS Į DANGIŠKUS TĖVUS - IŠTIRPINTI TAMSIŲ JĖGŲ UŽMAČIAS, IR NUKREIPTI ŽMONIJOS VYSTYMĄSI - PAGAL EVOLIUCINĮ KŪRINIJOS TĖVO PLANĄ.
Jau daugelyje pasaulio kraštų, žmonės suprantantys Dievo Tėvystės ir visų žmonių brolystės esmę, savo nuoširdžias maldas (20 val. - šeštadieniais ir kitomis dienomis, ir net bet kuomet) - nukreipia į TAIKOS, MEILĖS, IR VISUOTINĖS GĖROVĖS KŪRIMĄ PASAULYJE.
Šiam reikalui, dar prieš beprotystės chaoso pradžią, Dangiškieji Globėjai mums pateikė pačią veiksmingiausią apsaugos ir išlaisvinimo priemonę - GALINGĄ MALDĄ (tarti garsiai, su įsitikinimu, įsakmiai; kartoti):

„TĖVE, UŽDEK MANĘ -- KAIP TŪKSTANTĮ SAULIŲ !

AŠ ĮSAKAU, KAD TAMSA, VISUOSE JOS PASIREIŠKIMUOSE -- BŪTŲ IŠTIRPINTA ŠVENTOSIOS DVASIOS ŠVIESOS !

TEBŪNA TAVOJI VALIA, TĖVE, KADANGI AŠ ESU -- TAVOSIOS VALIOS ĮRANKIS !“

(Vertimas iš rusų k. - http://www.tmrussia.org/ru/nebesnye-transkripty/eto-budet-perelomnyy-moment)
(žiūr. originalą anglų k. - Trinity Teacher Uteah: I deputize you as ambassadors of Christ Michael | Teaching Mission in Russia (tmrussia.org).

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0