Penktadienis, 26.04.2024, 09:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Sausis » 26 » Pats geriausias Mokytojas – Aukščiausiasis Aš
21:21
Pats geriausias Mokytojas – Aukščiausiasis Aš
 „Bet kokia informacija tarnauja tam tikriems tikslams, skirta tam tikram sąmonės lygiui ir gali būti priimama kaip Tiesa sąlyginai"
Mano mylimas Mokytojas ir Viešpats Sanat Kumara leido man pasidalinti su tavimi, brangus drauge, kai kuriomis mintimis apie tai, kaip ir kuria kryptimi vystytis dvasiškai.
Jeigu mes įsivaizduosime, kad dvasinio pakilimo Kelias panašus į kopimą į kalną, tai, žinoma, kiekvienam taps aišku, kad, kaip jis bekiltų, vis tiek pasieks viršūnę. Jeigu savo dvasinio vystymosi procese tu įsisavini aukštesnes savybes (aukštesnių dažnių energiją) ir išsilaisvini iš žemutinių (žemų dažnių energijų) įpročių ir charakterio bruožų, tai tavo Kelias teisingas, su kokiu žemišku Mokytoju tu „bekoptum".
Žemiškieji Mokytojai, kokie nuostabūs jie tau beatrodytų – tokie patys žmonės, kaip ir tu, tiktai toliau „pažengę" Keliu, pasiekę aukštesnių rezultatų, nei tu. Net jei jie „specialiai įsikūniję" kokiai nors misijai atlikti, jie, taip pat kaip ir tu, turi savo žmogiškų silpnybių „naštą", kurias jie turi įveikti savo Kelyje. Žinoma, Pakilę Mokytojai suinteresuoti tuo, kad tu vystytumeisi vedamas „tyresnio" žemiško Mokytojo, todėl ir atsiranda jų rekomendacijos ir mokymai „apie Mokytojus".
Kildamas į dvasingumo „viršūnę", tu keliesi link Dievo. Visos religijos ir visi dvasiniai mokymai siūlo praktiškai vieną ir tą patį – eiti link Dievo.
Link Dievo galima eiti dviem iš principo skirtingais keliais:
1. Ieškoti Dievo savo išorėje, t.y. kosmose, mūsų pasaulyje, danguje, bažnyčioje, ikonoje ir t.t. Kai tu eini tokiu keliu, tai pripažįsti, kad Dievas yra kažkur išorėje nuo tavęs. Štai ten Dievas, o štai čia tu. Tada tu prašai Jo arba prašai Aukščiausiųjų Esybių kažko, jei tau kažko reikia. Ir jie padeda tau, arba nepadeda, jeigu negalima.
2. Ieškoti Dievo savo viduje. Mudu žinome, brangus drauge, kad kiekviename iš mūsų yra Dievo dalelė. Bet mes kažkaip nelabai pasitikime šia dalele, kaip nepasitikime viskuo, ko negalime paliesti arba pajausti. Ikoną galime paliesti, į bažnyčią galime nueiti, dangų galime bent pamatyti, o čia..........
Tai štai, pasirodo, kad antrasis Kelias – pats trumpiausias ir pats greičiausias, nors ir atrodo pats neįtikėtiniausias. Tavasis Dievas tavyje – tai tavo Aukščiausiasis Aš. Jeigu tu sugebi surasti ryšį su savo Aukščiausiuoju Aš, tai tu išeini į tiesioginį kontaktą su Dievu.
Dievas vienas, o mes visi esame jo dalelės. Tavo Aukščiausiasis Aš yra visumos dalelė. Šis tavo „mažasis" Dievas – Didžiojo Dievo dalelė. Tavo Aukščiausiasis Aš (mažasis Dievas) žino ir sugeba tiek pat, kaip ir Didysis Dievas. Tavo Aukščiausiasis Aš kontaktuoja su bet kuriuo Pakilusiu Mokytoju. Per savo Aukščiausiąjį Aš tu gali kreiptis į bet kurį Pakilusį Mokytoją ir, žinoma, gauti atsakymą.
Ryšio su Aukščiausiuoju Aš lygį galima nusakyti trimis pakopomis:
1. Retai pasireiškiantis, nenuolatinis ir neužtikrintas ryšys, grindžiamas klausimais ir atsakymais „Taip" ir „Ne" . Naudojamas „pasufleravimui".
2. Užtikrintas ryšys, pasireiškiantis frazių, sakinių ir vaizdinių pavidalu. Naudojamas konsultacijoms. Aukščiausiasis Aš konsultuoja tave tau rūpimais klausimais.
3. Stiprus, patikimas, nuolatinis ryšys atsiranda po to, kai tu, savanoriškai pasirinkęs, priimi visišką savojo Aukščiausiojo Aš vedimą.
Trumpai galima pasakyti taip – ryšys su Aukščiausiuoju Aš tuo stipresnis, kuo labiau tu priimi savo Aukščiausiąjį Aš kaip patį save.
Tai štai, po to, kai tu visiškai priimi savo Aukščiausiojo Aš vedimą, tau, praktiškai, tampa nereikalingi jokie žemiški Mokytojai, jokie mokymai ar teorijos. Ta prasme nereikalingi, kad tu jau nustoji vadovautis jų „patarimais ir nurodymais". Visi Mokytojai, visi mokymai ir visos teorijos yra tavo viduje.
Tavo Aukščiausiasis Aš (kuris ir yra tikrasis tu) pažįsta tave geriausiai už visus, myli tave labiausiai už visus, žino tavo individualią evoliucinio vystymosi programą geriau, negu kas nors kitas, ir „nuves" tave į tavąją paskirtį pačiu trumpiausiu ir pačiu tiesiausiu keliu, maksimaliai pagreitindamas tavąjį dvasinį vystymąsi. Tavo Aukščiausiasis Aš besąlygiškai linki tau laimės, jis geriausiai tave pažįsta ir mato, ką dėl to reikia padaryti, nors tu, galbūt, dabar su juo nesutiksi, nes daug ko dar nesupranti.
Jeigu tavo žemiškasis Mokytojas apie tai žino, jeigu jis „veda" tave link Dievo tavyje, jeigu jis pasiruošęs „užleisti" vadovavimą tavajam Aukščiausiajam Aš, jeigu jis pats vedamas savo Aukščiausiojo Aš arba dirba vadovaujamas „Dangiškųjų Mokytojų", tai juo galima pasitikėti.
Mudu, brangus drauge, žinome, kad žmoguje kartu yra susijungę du Aš: Aukščiausiasis Aš ir žemesnysis aš (Asmenybė, Ego), dvasinis ir materialus.
Mus nuolat kviečia „nugalėti" savąjį Ego, „įveikti" Ego, „atsisakyti" Ego ir t.t. Kartais net atrodo – kas gi per pabaisa yra tas mūsų Ego? Mano įsitikinimu, Ego – tai pažiūrų, įsivaizdavimų, įsitikinimų sistema, formuojama išorinių egzistavimo sąlygų ir skirta Asmenybės, t.y. žemesniojo aš, interesų apsaugai ir apgynimui.
Imkime, brangus drauge, ir pabandykime įsivaizduoti – Viešpats (Dvasia) pasėjo dvasios sėklas materijoje. Dvasios sėkla turi būti pasėta, turi „pagulėti" kažkiek laiko dirvoje – materijoje, turi prasikalti daigeliu, vystytis kaip bet koks kitas augalas ir atnešti vaisių. Tam, kad sėkla nežūtų dėl nepalankių išorinių sąlygų, jai parūpinamas apsauginis apvalkalas. Kuo ilgiau sėkla guli dirvoje – tuo storesnis, stipresnis yra apvalkalas.
Štai ateina dygimo laikas, ir sėkla (Dvasia – mūsų Aukščiausiasis Aš) ima iš vidaus kaltis pro apvalkalą (Ego). Bet apvalkalas pernelyg stiprus, ir reikia padėti Aukščiausiajam Aš iš išorės, suminkštinti apvalkalą.
Ego (suformuota pažiūrų sistema) transformuojama naujos informacijos, kitokių (dvasingesnių) pažiūrų pagalba. Sėkla tarsi „paliejama vandeniu", tuo sudaromos sąlygos „augimui". Apvalkalas (Ego) buvo būtinas, ir jis ne „pabaisa", jis atliko Dievo jam paskirtą funkciją – saugojo, nešiojo ir „suteikė būtiną palaikymą" sėklai.
Tai, kas tavo viduje – tavo Aukščiausiasis Aš – turi išdygti, turi išleisti daigelį, turi tapti svarbiausiu tavo gyvenime. Tai iš anksto Dievo numatyta, tai mūsų vystymosi Įstatymas, nori tu to ar ne. Iš čia seka ir tavo vertinimai – kas yra tavo žemiški  mokytojai. Iš čia seka ir tavo svarbiausia užduotis šiame etape – dvasiškai vystantis realizuoti dvasios sėklos, tavojo Aukščiausiojo Aš, „išdygimą", po to sekti jo vedimu, o po to pačiam tapti tuo Aukščiausiuoju Aš.
Sėkla turi išdygti, daigelis turi išaugti ir sustiprėti, ir pačioje stiebo viršūnėje turi išsiskleisti nuostabus Dvasios žiedas. Kada nors tu tapsi tuo nuostabiu žiedu, nepakartojamo grožio žiedu KŪRĖJO sode.
Sėkmės ir Meilės tau, brangus drauge.
Apie tai, kaip nustatyti ryšį su savo Aukščiausiuoju Aš.
Su savojo mylimo Mokytojo ir Viešpaties Sanat Kumaros leidimu, aš pasidalinsiu su tavimi, brangus drauge, savo patirtimi nustatant kontaktą su savuoju Aukščiausiuoju Aš.
Aš niekada nesijutau turintis kokių nors ypatingų savybių ar sugebėjimų, bet labai norėjosi ko nors tokio. Ir aš pamaniau, kad būtų puiku, jeigu aš galėčiau mintimis „kalbėtis" su savuoju Aukščiausiuoju Aš.
Tuomet, pasinaudojęs jo patarimais, aš galėčiau priimti teisingus sprendimus gyvenimiškose situacijose, išvengti negatyvios karmos, prašviesėti savo sąmonėje, pagreitinti savo dvasinį vystymąsi, pagerinti savo gyvenimą. Kaip norėjau – taip ir atsitiko.
Mokytojas sako, kad nustatyti tokį kontaktą gali bet kuris, netgi nelabai „pažengęs" dvasiniu keliu žmogus. Reikalingas tiktai ryžtas ir atkaklumas.
Mano drauge, tavo Aukščiausiasis Aš seniai laukia – kada gi tu, pagaliau, panorėsi su juo bendrauti. Jis kasdien beldžiasi į tavo proto duris ir kviečia tave. Bet tu negirdi, nes tavo protas nuolatos užsiėmęs. Tavo protas toks darbštuolis, kad jis negali būti be darbo, jis mala ir mala mintis vieną po kitos, mala svarbias mintis ir tuščias mintis, apmąsto ateitį ir rausiasi praeityje. Tavo protui, aplamai, vis tiek – ką galvoti, jo tiesiog toks darbas – galvoti arba balbatuoti mintimis. Jis gali sukti vieną ir tą pačią mintį keletą kartų, įtraukdamas tavo emocijas, ir jam dėl to visai nebus gėda. Kaip beždžionė šokinėja nuo šakos ant šakos, taip ir tavo protas šokinėja nuo minties prie minties. Loginis mąstymas – bandymas priversti beždžionę šokinėti viena kryptimi.
Mano bendravimas su Aukščiausiuoju Aš vyksta mentaliniame plane, t.y. per mintis. Todėl tam, kad išgirsčiau savo Aukščiausiąjį Aš, reikia sustabdyti šį plepį, priversti savąjį protą nutilti, priversti jį nieko negalvoti. Tiesiog imam ir apie nieką negalvojam, tiesiog sėdim ir tylim. Galima užmerkti akis, arba įbesti jas į vieną tašką. Tikriausiai, kiekvienas žmogus yra buvęs tokioje būsenoje, kai jis, staiga, tarsi sustingsta įsižiūrėdamas į vieną tašką, ir nei viena mintis tada neateina į protą. Tai labai panašu į tą, ko mums reikia. Kai kas gali tą padaryti lengvai, o kai kam teks gerokai paplušėti su savo protu, kad jį nuramintų. Mano drauge, tą reikia padaryti, kitaip tu neišgirsi reikalingų minčių. Žinoma, protas prie to nepripratęs, ir, žinoma, jis priešinsis. Jis gudraus. Jis pakiš tau maždaug tokias mintis: „Na štai, aš jau ir negalvoju", „Įdomu, aš jau negalvoju ar galvoju?", „Įdomu, aš nejaučiu jokių pasikeitimų ir minčių" ir panašiai. Žinoma, kartas nuo karto mintys vis tiek atsiras. Svarbu neįsitraukti į polemiką arba į kovą su šiomis mintimis. Štai atsirado mintis galvoje, atsirado ir tegul eina pro šalį. Nereikia į ją kaip nors reaguoti. Tavo užduotis tylėti ir sukurti visišką tylą galvoje. Palaipsniui tokia tyla atsiras. Pasėdėk šioje tyloje, paklausyk jos. Nereikia įsitempti, nereikia įsiklausyti, nereikia laukti kokių nors žodžių arba iškilmingų pasveikinimų. Tiesiog tylėk ir klausyk. Ir štai ateina kažkokia mintis, ir štai tu nesiruoši į ją reaguoti, ir staiga supranti, kad ši mintis yra ne tavo. Ji niekuo nesiskiria nuo kitų tavo minčių, bet tu tiesiog žinai, kad tu jos dabar negalvojai, o ji atėjo. Ir tuomet galima tave pasveikinti – tu sugebėjai išgirsti ne savo mintį, o kažkieno atsiųstą mintį. Ir jeigu prieš meditaciją tu perskaitei apsaugines maldas, be to, pasimeldei Viešpačiui, tai su didele tikimybe galima tvirtinti, kad tavo kontaktas su Aukščiausiuoju Aš įvyko. Valio!
Mentaliniame plane tu gali susidurti su įvairiomis mintimis: savo paties mintimis, kurios yra tavo mentaliniame kūne, mintimis, pasiųstomis tau tavo Aukščiausiojo Aš, mintimis, specialiai tau pasiųstomis kitų būtybių, nežinia kieno mintimis, plaukiojančiomis erdvėje, ir panašiai. Kontakto sudėtingumas yra ne tiek tame, kad „pagautum" mintį,  o tame, kad „pagautum" reikalingą mintį. Žmogaus mintys gali būti perskaitytos pašalinių būtybių mentaliniame plane, ir jeigu žmogus labai nori rasti kontaktą, tai šios būtybės gali pasinaudoti „kontaktuotojo" nepatyrimu ir užmegzti su juo kontaktą, pasivadinusios, pavyzdžiui, kokiu nors Pakilusiu Mokytoju. Apsidžiaugęs tokiu kontaktu, žmogus intensyviai plėtoja šį ryšį, stengiasi dažniau „bendrauti" su „Mokytoju". Daugeliu atvejų šios būtybės tiesiog nori pasilinksminti, pasijuokti iš žmogaus nepatyrimo, jo atlapaširdiškumo ir patiklumo. Joms tai kaip nemokamas cirko vaidinimas. Jos duoda vis absurdiškesnius pasiūlymus, nurodymus – kaip ir ką reikia daryti, pavyzdžiui, kad išgelbėti planetą nuo pražūties. Ir patiklus žmogus vykdo tokius nurodymus.  
Ir aš turėjau tokį kontaktą. Ir kuo tik jos savęs nepavadino. Ir aš tikėjau, ir „gelbėjau" Žemę, netgi rinkausi daiktus, kad išsigelbėčiau, persikeldamas į kitą planetą. Dabar man mano veiksmai atrodo naivūs ir kvaili, bet tada aš nuoširdžiai tikėjau viskuo, ką man kalbėjo, nes labai norėjau tikėti. Ir ego šnabždėjo: „Štai, matai, koks tu nuostabus, ne toks, kaip kiti, būtent su tavimi bendrauja Pakilę Mokytojai, būtent tu gelbėji Žemę, būtent nuo tavęs priklauso žmonijos likimas, ir t.t."
Kaip gi atskirti, su kuo galima kontaktuoti, o su kuo nereikia? Čia reikia žinoti keletą taisyklių arba nuostatų, kuriomis reikia vadovautis iki tol, kol neišmoksi savarankiškai atskirti su kuo kontaktuoji, o būtent:
1. Šviesos Esybės ir taip pat Aukščiausiasis Aš niekada neduoda negatyvios informacijos, neįvardina numatomų negerų įvykių datų ar terminų, nekelia baimės ar nerimo.
2. Šviesos Esybės neprognozuoja tavo ateities, nes tuo atveju tu prarastum pasirinkimo galimybę.
3. Šviesos Esybės neduoda nurodymų – ką būtent ir kaip tu turi daryti, nes tai atimtų tau galimybę kaupti savo patirtį.
4. Geriausia praktikuoti dialogą klausimų ir atsakymų pavidalu, kai tu užduodi klausimus. Klausimas turi būti užduotas tokiu būdu, kad atsakyti į jį galima būtų tik „taip" arba „ne".
5. Neužduok tokio tipo klausimų: „Kaip teisinga man pasielgti mano atveju, štai taip ar taip?", niekas už tave nenuspręs ir nepasirinks. Jeigu tau atsako į tokį klausimą – vadinasi, tai ne tie „draugai", kuriais reikia pasitikėti.  
6. Teisinga paklausti taip: „Jeigu aš pasielgsiu šioje situacijoje šitaip, ar tai atitiks mano evoliucinio vystymosi individualų planą?" Bet koks atsakymas į tokį klausimą palieka tau teisę spręsti ir, tuo pačiu, uždeda karminę atsakomybę už priimtą sprendimą.
Bet koks pasirinkimas, kurį tau tenka daryti gyvenime – tai pasirinkimas tarp Dievo Valios išpildymo ir tavo norų išpildymo. Kaip taisyklė, mes iš anksto nežinome kokia yra Dievo Valia kažkuriuo klausimu. Bet mes turime visišką teisę žinoti tą Valią.
Yra Dievo Valia tavo atžvilgiu, kuri yra išreikšta tavo šio įsikūnijimo individualiame vystymosi plane. Vykdydamas šį planą, tu vykdai Dievo Valią. Koreguok savo veiksmus, atsižvelgdamas į šį planą, ir tu pamatysi, kaip ims keistis tavo gyvenimas.
Ryšio kanalą su savo Aukščiausiuoju Aš, kaip ir bet kurį energetinį kanalą, galima stiprinti, užtikrinti ir padaryti nuolatiniu tik praleidus didelį kiekį energijos (informacijos) per šį kanalą. Vadinasi, reikia praktikuoti, praktikuoti ir praktikuoti.
A. Teisingai sudaryk ir užsirašyk klausimus, kuriuos nori užduoti savo Aukščiausiajam Aš.
B. Pasirink laiką ir vietą, kad niekas tau netrukdytų.
C. Perskaityk apsaugines maldas.
D. Perskaityk „Tėve mūsų", geriau keletą kartų, kad pakeltum savo vibracijas kaip galima aukščiau.
E. Garsiai išreikšk savo ketinimą kontaktuoti su savo Aukščiausiuoju Aš.
F. Garsiai arba mintimis perskaityk savo klausimą.
G. Įeik į tylos būseną ir klausykis. Pirma mintis, atėjusi į galvą šioje būsenoje ir bus atsakymas. Jeigu tu išgirdai atsakymą, bet abejoji tuo, ką išgirdai, paklausk dar kartą: „Taip?", jei gavai atsakymą „Taip"; paklausk dar kartą „Ne?", jei gavai atsakymą „Ne". Pakartotinis toks pats atsakymas bus patvirtinimas, kad išgirdai teisingai.
Viena iš pradedančiųjų kontaktuoti klaidų – kokio nors konkretaus atsakymo laukimas. Štai, pavyzdžiui, žmogus uždavė klausimą, ir jam norisi gauti būtent atsakymą „Taip". Jis gaus atsakymą „Taip". Kas gi vyksta? Žmogus pats suformavo atsakymą ir mintimis jį ištarė, o po to perskaitė savo paties mintį. Savo būtent tokio atsakymo troškimu jis pritraukė būtent tokį atsakymą.
Negalvoti ir nelaukti konkretaus atsakymo – tai yra tas, ko žmogus turi mokytis kontaktavimo procese. Su praktika ateina ir sugebėjimas. Netikėti atsakymai į tavo klausimus – patvirtinimas to, kad perskaitei ne savo, o tau pasiųstą mintį.
Šiandien aš pasidalinau su tavimi savo patirtimi – kaip pradėti kontaktuoti. Tavoji patirtis, galbūt, skirsis nuo manosios. Ir tai teisinga. Mes visi skirtingi.
Ryšys su Aukščiausiuoju Aš gali būti dar labiau tobulinamas. Laikui bėgant, tu sugebėsi „kalbėtis" bet kuriuo laiku, bet kurioje vietoje, be išankstinio pasiruošimo. Tiesiog uždavei klausimą ir iš karto gavai atsakymą.
Laikui bėgant, tavuoju kanalu ateis informacija ne tik „Taip" – „Ne", bet ištisi informacijos blokai, visiškai naujos tau informacijos, tokios, kurios tu niekada ir niekur nesi skaitęs.
Ir tada tu, galbūt, sėsi prie stalo, paimsi švarų popieriaus lapą ir parašysi pavadinimą, panašų į šį – „Apie tai, kaip nustatyti ryšį su savo Aukščiausiuoju Aš".
Linkiu tau sėkmės ir Meilės.
Tavo draugas Sergejus
http://studiaspiral.narod.ru/index.htm
Vertė: Eugenija

Peržiūrų: 6730 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 221 2 3 »
0  
1 Doremi   (26.01.2012 21:34) [medžiaga]
aš noriu paklausti kas yra tas aukščiausiasis?
kodėl žmogui neužtektų nuolat jį lydinčio angelo sargo?
ar negalima melstis tiesiog į jėzų kristų?
kam reikalinga ieškoti kontakto su tuo aš aukščiausiuoju?
klausimų nemažai, bet aš dar tik skaitau archyvą wacko nesu nei pažengusi nei prašvitusi

0  
2 valdismartin   (27.01.2012 00:21) [medžiaga]
Vienas geriausiu straipsniu, jei ne geriausias smile super, as suzavetas smile ACIU smile

0  
3 Almiasas   (27.01.2012 10:50) [medžiaga]
Virgi,

Nuoširdžiai linkiu sveikatos - ir dvasinės, ir fizinės.

0  
4 Violeta   (27.01.2012 11:26) [medžiaga]
kokia nuostabi diena...sugrzymo musu mylimas Virgis....ir dar toki grazu laiska idejo.....aciu labai....

0  
5 virgis   (27.01.2012 11:26) [medžiaga]
Ačiu, man to dabar labai reikia. Galima sakyti gyvenimo persilaužimo momentas, kurio metu turi kažkas atsirasti naujo, reikšmingesnio, bent jau taip jaučiu ir noris. Kiekvieno jūsų parama ir energija man padeda

0  
6 Rita   (27.01.2012 11:57) [medžiaga]
Mielasis Virguti, nuosirdziai dekoju uz Tavo Meile mums! Is savo pagrindines sirdies siunciu Tau Meiles spindulius.

0  
7 Violeta   (27.01.2012 12:31) [medžiaga]
Turbut ,Virgi,tu laikei kosminio kriksto egzamina.....
vasario pradzioje jau visi mes laikysim egzamina eksprontu uz 2012 metus....labai idomiai apie tai kalba prabudes Aleksandras Palienko is Kijevo....
http://www.liveinternet.ru/users/light2811/post203059942/

0  
8 Vytautas   (27.01.2012 12:49) [medžiaga]
Siūlyčiau pasižiūrėti kas supranta rusiškai http://forum.eniology.org/viewtopic.php?f=63&t=804 . Viskas yra gan paprasta. Pirmiausiai reikia žemėje gyventi kaip žmonėm ir nedaryti kvailysčių. O kai nedarysim kvailysčių tai ir kvantinis šuolis įvyks. Niekas mūsų už ausų netems, nes tai paprasčiausias laisvos valios pažeidimas. Tikrai aukšto lygio civilizacijos nepažeidinėja visatos dėsnių ir netrukdo kitų vystymuisi, nors atrodytų ir teigiamam.

0  
9 Almiasas   (27.01.2012 14:33) [medžiaga]
Atsiprašau iš karto ir iš anksto, jei kartais parašysiu ne į temą, bet manau, kad šią informaciją turėtų perskaityti ir apmąstyti kiekvienas:

http://www.taros.lt/index.php/spiritizmo-seansai.html

Ši nuoroda, sakyčiau, yra apie "čenelingus". Ir čia paaiškinama, kodėl "čenelingai" nieko gero iš esmės neduoda...

Taip kad jei keistis - tai keistis iš esmės, ir pasistengti suprasti, kodėl ne viskas yra taip, kaip atrodo...

0  
10 Violeta   (27.01.2012 14:59) [medžiaga]
kai yra rysys su Auks.AS Esu..dievisku Antarjamiu tai ir atsirenki kokius cenelingus skaityti,o kokius ne... jauciasi vibracijus ,o is kitu ne..ir neskaitai tada....
Aciu, Vytautai,, uz nuoroda...

1-10 11-20 21-22
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0