Antradienis, 16.04.2024, 18:56
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Birželis » 14 » Pirmapradžių Kūrėjų pranešimas "Žemės pasikeitimų Metafizika"
19:46
Pirmapradžių Kūrėjų pranešimas "Žemės pasikeitimų Metafizika"

Psichologija tampriai surišta su metafizika arba proto mokslu. Labiausi paplitusi jūsų pasaulyje metafizinė žinia – idėja apie tai, kad jūs kuriate realybę, minties kokybe. Nors iki kokio tai laipsnio yra tiesa, žymiai tikslesniu tvirtinimu būtų: jūs kuriate realybės pojūtį, besiremiantį sąmonės kokybe ir turiniu. Realybė žymiai sudėtingesnė nei jos pojūtis. Realybę sudaro ne vienas Kūrinijos lygių, išmatavimų, ir visi jie egzistuoja vienu metu. Pas jus yra asmeninė realybė, susidedanti iš suvokimo, tikėjimo, programavimo, apribojimų, atsiliepimų, reakcijų ir bendros sąmonės būsenos. O dar, pas jus yra kolektyvinė realybė.

Žmonija turi kolektyvinę realybę – individualių žmonijos sąmonių įsivaizdavimų, sąveikaujančių viena su kita, apsijungimas

Būsimos, 4-me tankyje Žemės, dominuojanti realybė bus tai, ką kanalas vadina "pašviesėjusiomis dvasinėmis būtybėmis”. Žmonės tikintys meile, gailesčiu ir valdantys pakankamai sąmone, kad pakilti aukščiau 3-čio tankio, pergyvens Žemės pakitimus ir sukurs taip vadinamą "auksinį amžių”, taikos ir klestėjimo. Tai bus pasiekiama išgyvenusių žmonių tikėjimu ir mastymo procese.

Traukos dėsnis

Iš esmės, su traukos dėsniu rišasi du dinaminiai paternai. Pas jus yra pažįstama ir akivaizdi idėja: "toks traukia tokį”. Tai reiškia, kad judant savo keliu, jūs trauksite į savo gyvenimą sielas, turinčias vienodą sąmonės būvį. Asmeniniuose santykiuose jūs galite išsirinkti partnerį, su kuriuo pas jus bendri pagrindiniai interesai. Tada jūs mėgaujatės vienas kito bendrija, gaudami mėgstamus malonumus.

Traukos dėsnis turi dar vieną dinamiką.Jūs galite pritraukti į savo gyvenimą kažką tam, kad iš jo galima būtų ko nors išmokti, arba pritraukti kažką, kuris gali ko nors išmokti iš jūsų.Dažniausiai, bus tiek vieno, tiek kito.  Dar pas jus gali būti ir karminis kontraktas su kita siela. Taigi, jūs galite būti ir mokytoju ir mokiniu, netgi abiem vienu metu. Galite ateiti į Žemę kartu, kad  kartu dirbti, išmokstant karmines pamokas. Taip pat, jūs galite pritraukti vienas kitą tam, kad sukurti abiems kažką svarbaus ir tam reikia jūsų talentų apsijungimo. Gali pasirodyti, kad jūs - esate vienas kito priešingybė, bet jūsų siela pasiilgo priešingybės, kadangi ji visada nori sužinoti viską, apie viską. Tokius tarpusavio santykius vadina "papildančios poros".      Žemėje daugelis sielų pradeda savo tarpusavio santykius nuo praeitų gyvenimų karmų išgydimo ir vienas kito apmokymo to, ką sielai reikia išmokti dėl judėjimo pirmyn pagreitinimui.

Traukos dėsnis veikia kaip kolektyvinę realybę, taip ir asmeninę realybę. "Jus tampate tuo, į ką fokusuojatės”. Toks tvirtinimas tinka, kaip sielų grupei, taip ir individams. Jei jūs esate pakylėjimo kelyje, tai jūs ir pritrauksite tuos, kurie irgi yra pakylėjimo kelyje. Jei jūs nusprendėte, kad pakylėjimas į 5-tą tankį yra šio gyvenimo jūsų tikslas, tai jūs padarysite viską, kad susisiekti su kitais, kas jaučia tą patį ir dirba 5-to tankio sukūrimui.

Realybės kūrimas

Daugelyje knygų aprašoma (sėkmės motyvacija), siūloma magiška sėkmės formulė. Vienos formulės dirba geriau, kitos blogiau, bet ne viena iš jų neišaiškins jums, kaip dirba energija, žymiai žemesniuose pasauliuose.

Kad tapti galingu Kūrėju, svarbu, kad visi jūsų aspektai būtų išsilyginę vienas kito atžvilgiu ir palaikytų vienas kitą. Kai tik jūs suprasite, ko iš tikro nori jūsų siela, ir įsitikinsite tuo, kad tą sielos siekį palaiko, mentalinis, emocinis ir fizinis Aš, sukūrimo procesas taps pakankamai paprastas.

Pasireiškimas, žemesniuose pasauliuose, pasiekiamas nukreipus energiją ypatingu būdu. Daugelyje "receptų” kūrimui, per daug yra vertinamas proto vaidmuo. Pirminė proto rolė – dvasios užduočių vykdymas. Protas – mechaninis įtaisas, vykdantis būtinas užduotis, norų išreiškimui. Jis gali gauti nurodymus nuo dvasios ar ego. Ir jeigu jis gauna nurodymus nuo ego, rezultatas paprastai būna mažiau nei patenkinamas.

Taigi, pirmas žingsnis noro pasireiškimui – įeiti į kontaktą su Dieviškuoju Aš, jūsų pagrindinę esybę. Kai tik jūs tai atliksite, nusistatykite į skirtingus savojo Aš lygius ir aspektus ir įsitikinkite, kad visi jie yra "įkinkyti vienuose vežėčiose.” Dabar jūs jau pasiruošęs kurti. 

Kūryba turi būti nukreipiama iš būtybės centro į išorę. Nebūtina vizualizuoti atsirandančius daiktus ar netgi konkrečius įvykius, vykstančius gyvenime (nors kartais tai gali būti naudinga). Svarbiau yra vizualizuoti kūrybinę energiją, išeinančią iš būtybės centro. 

Kad sukurti ką nors, būtina širdyje ir saulės rezginyje pajusti to, ką jūs norite sukurti, atitinkamas žinias. Dabar jūs ŽINOTE ir nusiteikęs sukurti tai, ką jaučiate iš trečios ir ketvirtos čiakrų. Kūrimo procese nėra vietos norams ir vilčiai. Jie – ego instrumentai ir retai būna efektingais. Širdyje ir saulės rezginyje, sėkmės jausmo sukūrimui,  egzistuoja įvairios technikos, įskaitant ir tą, kurią kanalas vadina "laiko linijos atvirkščias išgydymas”. Ta technika remiasi grįžimu laike į situaciją, kada jūs save jautėte sėkmingu, laimingu ir tos nuotaikos, savotiško uždėjimo ant dabartinio fizinio kūno būsenos. Tas procesas skiriasi nuo paprasto laiko atsiminimo, kada buvote sėkmingas. (Virgio trigrašis: ta krypti dirba buvęs šiaulietis, Edmundas Eimsonas, sukūręs  spektrografinės analizės metodą, įrašius žmogaus balso virpesius, viso kūno fiziniai ir psichosomatiniai negalavimai diagnozuojami per kelioliką minučių. Jau baigiama kurti programa, kaip virpesiais gydyti žmogų http://atsibudimas.ucoz.com/news/muzika_deiviu_menas/2012-03-08-320 , taip pat šis principas naudojamas technologijose, kur atstatoma sveikata iš to laiko žmogaus foto , kada žmogus buvo sveikas http://atsibudimas.ucoz.com/news/gyvybes_vejas/2011-11-24-251).

Kai tik jūs giliai PAJAUTĖTE sėkmės realybę, patalpinkite tą jausmą į širdį ir saulės rezginį, ŽINANT, kad tai ir yra tikroji realybė, esamu momentu. Dabar jūs galite apraminti protą ir pradėti vizualizuoti detales to, kas pasireiškia. Akivaizdu, jei pasireiškia kokios tai negatyvios emocijos, jas reikia išvalyti ir pratęsti toliau procesą.

Sukūrimo proceso žinios padės jums saugiai ir efektyviai praeiti Žemės pasikeitimus. Pavyzdžiui: jūs galėsite sukurti saugumo jausmą ir išreikšti jį į išorinį pasaulį, netgi jei esate vietoje, kurią negatyviai veikia Žemės pasikeitimai. Kanalas (Selas Reičelas) žino sielas, gyvenusias stiprių miško gaisrų vietose. Daugeliu atveju, gaisrai sudegino viską aplink, visa nuosavybę, bet pačios sielos nepalietė. 

Po tam tikros praktikos laiko, jūs galėsite praeiti per miško gaisrus ar potvynius ir likti visiškai sveikais, jei jūsų būtybėje bus pakankamai stiprus saugumo jausmas. Jūsų Dieviškoji Esybė apkabins ir apgins jus nuo bet kokių išorinių sąlygų. 

Dvasinių patarėjų ir mokytojų vaidmuo

Keliant vibracijas, jūs aptiksite, kad išvalote visus giliai miegančius negatyvius tikėjimus apie realybę ir Žemės pasikeitimus. Traukos dėsnis pritrauks jus prie ateivių ir dvasinių mokytojų, skirtų būtent jums. Tikriausiai jums teks leisti išeiti kai kam iš tų, kas daugiau jums netarnauja, prieš ateinant naujiems, labiau tinkantiems mokytojams. Tai įprastas reikalas, mokytojų peraugimas. Jūs galite paprašyti jų išeiti ir jie tai padarys. Leidimas, konkrečioms energijoms, ar minties formoms, egzistuoti asmeninėje erdvėje – laisvos valios sprendimas.

Svarbiausia, kad vadovavimas, kurį jūs gaunate, padėtų pasiruošti Žemės pasikeitimams. Būtina jausti dvasinių vadovų palaikimą. Jai jie pastoviai jus maitina baimės mintimis, tai tada gal būt laikas pakeisti dvasinių vadovų sistemą. 

Religija

Kiekviena pagrindinė religija turi tikėjimus apie tai, kas vyksta ir kas vyks planetoje. Pas krikščionis yra savo "pakylėjimas” – iškreiptas pakylėjimo suvokimas. Kai kurios religijos pasakoja apie "išganytojo žemę”, "kisieliaus krantų ir pieno upių žemę”.

Šventųjų knygų propaguotojais yra labai tikima, keliaklupsčiaujama ir galvojama, kad jie žino absoliučią tiesą. Vieni pranašavimai išbando sąmonės būseną, kiti – skirtingų ateivių grupių ar dvasinių vadovų akivaizdus kišimasis į Žemės reikalus. Vieni įsikišimai – dalis Septinto Dieviškumo Leidimo, kiti – ne. Būtina, kad siela mokytus atskirti tuos įsikišimus, kurie pagal Dieviškumo Leidimą, kurie pagal savanaudiškus ateivių tikslus. 

Yra žmonės, kurie laukia, kad juos pasiims į kosminius laivus. Kai kurie visą gyvenimą praleidžia laukime, paprasčiausiai sėdėdami ir tikėdamiesi to, kad juos išgelbės, nuo nepatogaus ir nepatenkinančio gyvenimo. Išskyrus retus atvejus, jei tai atitiks pačius aukščiausius ir geriausius sielos interesus, jokios masinės evakuacijos nebus. Laukiama, kad žemėje bus didelės sritys, kurios iš tikro liks saugiomis ir stabiliomis, pasikeitimų įkarštyje. Proto ramybė, psichologinio Aš išgydimas ir metafizinio kūrimo supratimas, suvaidins pagrindinį vaidmenį sielos sugebėjime atpažinti tikrą vidinio vadovavimo balsą, nuo ego iškraipytų suvokimų ir egoistinių ateivių, galvojančių, kad gelbsti žmoniją. 

Kas vyksta, kai religiją valdo ego

Kiekviena religija turi grūdą (ar keletą grūdų) tiesos. Turbūt jūs jau girdėjote apie tai, metafizinėse organizacijose. Iš tikro, nėra skirtumo, kokia religija sekti. Visos jos turi tiesos siūlelį, bet ir labai daug tiesos iškraipymų. Iškraipymai veda prie iškraipytų tikėjimo sistemų.

Kai kurios pačios populiariausios religijos, specialiai buvo iškraipomos, su tikslu pavergti kuo galima didesnį kiekį protų, įvedant idėją, stabdančią tikinčiųjų sielų augimą. Pavyzdžiu: įvedimas "kaltės” ir "nuodėmės” sąvokų, krikščionybės mokymuose sukurta septynios tiesos ir išsigalvojimai, skirti tam, kad tos religijos pasekėjus sulaikyti nuo bet kokios tai paieškos tiesos ir jos aptikimo.

Egoistiniai, skirtingų religijų, lyderiai, žaidžia masių neišprusimu, išsaugodami ir stiprindami valdžią, kontrolę. Kartais tai daroma specialiai ir sąmoningai, bet dažniausiai skirtingų religijų lyderiai patys patenka į ego spąstus ir naiviai tiki, kad seka "Dievo žodžiu”, siusdami kareivius į karą ir paversdami moteris, vaikus į žudimo mašinas, "protingas” bombas. 

Jie įsitikinę: tas kas netiki į tai, į ką tiki jie, - "priešas” ir nusipelno mirties. Jie užhipnotizuoti tikėjimu į tai, kad Dievas, kokiu tai būdu nugalės blogį. Tai susiję su dualumo sferomis ir maišo sieloms išsivaduoti nuo iliuzijos grandinių. 

Tokie prieštaravimai turi būti akivaizdūs kiekvienam, kas nepilnai užhipnotizuotas viena su kita konfliktuojančiomis  religijomis. Mus, iš aukštesnių sferų, stebina tai: matome, kad šventos knygos pilnos lozungų "mylėkite vienas kitą” ir " atleiskite savo priešams, garbinkite juos”. Bet mes matome ir nesibaigiantį žiaurumą, vykdoma Dievo vardu. Kai kurie jūsų mokytojai sako, kad religija užmušė daugiau žmonių, nei kas kita, jūsų istorijoje. Mes linkę su tuo sutikti. Sielos, tvirtinančios, kad Biblija – tai "Dievo” žodis, akivaizdžiai ignoruoja dievo žodį ir veikia priešingai biblijoje parašytiems žodžiams, "tu nežudysi”. Kiekvieną dieną jūsų pasaulyje krenta dar viena bomba, kaip įrodimas tikėjimo į tai, kad  " Mano dievas geresnis už tavo”.

Opiumas liaudžiai

Fundamentalistinių religijų tikėjimas išnaudojamas klaidingo jausmo formavimui, nieko neįtariančioms sieloms. Sėti mirtį ir sugriovimus piliečiams priimtina iki tol, kol tokie veiksmai nurašomi Dievo Valiai. Protas pateisina tai, įprastų mokymų iškraipymais. "Dievas objektyvus ir myli žmones, bet kartais jis pyksta ir baudžia nusidėjėlius”.

Taip, Dievas pyksta, bet ant tiek, ant kiek pykstate jūs, nes jūs – Dievo dalis. Pačiuose aukščiausiuose išmatavimuose, tame ką jūsų mokytojai vadina „Dievo pasauliu", egzistuoja besąlyginė meilė, persunkianti viską. Egzistuoja Dieviškumo aspektas – tobula, nesikeičianti, amžina meilė, amžinai esanti aukščiau laiko ir erdvės. Kada jūs išeisite iš dualumo suvokimo ir peržengsite žemutinių keturių išmatavimų slenkstį, jūs ateisite prie tiesos suvokimo, egzistuojančio aukščiau jūsų kasdieninio pasaulio visų iliuzijų. 

Religija, kaip ją praktikuoja dauguma žmonių, sudaro skylimą sieloje, tarp dalies, norinčios kurti gėrį ir dalies, kuri yra neišgydytas „šešėlinis Aš". Tikėjimas į nuodėmę ir kaltę, paprasčiausiai pateisina „šešėlinio Aš" veiksmą ir nedaro nieko reikšmingo jo išgijimui. Jei jūs tikite, kad esate apgailėtinas nuodėmingasis, tai galite eiti ir žudyti Dievo vardu, pateisinti žmogžudystes. Po to jūs laukiate, kad Dievas jus nubaus, jūs papulsite į pragarą ir amžinai kentėsite. Jūs reaguojate į tą nesąmoningą tikėjimą, tapdami fanatu, bandančiu pasinerti į jausminius malonumus, kad išvengti neišvengiamos, laukiančios jūsų lemties. 

Pati didžiausia religijų problema, egzistuojanti šiandiena Žemėje – reikalavimas prisilaikyti eilės tikėjimų ir principų, neišlygintų su tikruoju Dieviškumo Dėsniu. Bažnyčia neskatina sielas domėtis motyvais, stovinčiais už religijos. Jus moko aklai tikėti tuo, kad bažnyčios tarnai teisingai jus išgano ir atleidžia jūsų nuodėmes, su viltimi, kad gal būt Dievas jums dovanos dangaus palaimą, vietoje pragaro kančių.

Vienas iš jūsų mokytojų teisingai nurodė, kad pragaras – tai sąmonės būsena, iškylanti, jei jūs tikite pragaro egzistavimu.

Kaip elgtis su religingais žmonėmis

Daugumas žmonių žino kažką iš aplinkinių, ką galima būtų klasifikuoti kaip  kokios nors religijos „fundamentalistą". Sielos, su fundamentalistinėmis pažiūromis, priima tik tuos realybės aspektus, kurie telpa siauruose to tikėjimo, Dievo ir Kūrinijos koncepcijos rėmuose.

Tai, kad siela atsidūrė siaurų tikėjimų spąstuose, automatiškai nereiškia kad ji negali pakylėti, ar bent jau judėti prie ketvirto išmatavimo. Dažnai, tarp jūsų ir fundamentalisto patirčių yra ir sąlyčio taškai. Problema, konkrečių tikėjimo sistemų pririšime, o ne pačiose sistemose. Pavyzdžiui, tarp jūsų ir krikščionių fundamentalisto, gali būti daug bendro, nors jūsų supratimas visiškai kitoks. Ir jūs ir jis galite nusistatyti į Kristaus sąmonės būtį ir prašyti Dievo padėti judėti pirmyn jūsų gyvenimuose. Jei jūs nuimate svarstymus, paprastai siekiate suprasti ir besąlygiškai mylėti fundamentalistą, jis ar ji bus atviri ir imlūs dvasios pranešimams, ateinantiems per jus. Dvasia pasinaudos kalba, patogia sielai. Krikščionis, kada jį aplankys būtybė, iš žymiai aukštesnių tankių, dažnai jos atvaizdą matys krikščioniškos prigimties, o budistas matys būtybę turinčią Buddos charakteristikas. Sugebėjimas besąlygiškai mylėti fundamentalistą, ne kas kitą, o tik bandymas kuo tai įtikinti jį ar ją. Vengti fundamentalistų – ne geriausias variantas. Jei jūs pritraukėte kažką iš jų, į savo gyvenimą, kaip šeimos narį, ar verslo partnerį, tam yra priežastis. Gal būt, kažkuriame savo lygyje fundamentalistas ieško ko nors, kas padės atsikratyti nuo aklumo ir tapti atviresniu dvasiai. Ir gal būt, tik jūs sugebate atlikti tą vaidmenį.

Tačiau, būkite atsargūs, nepakliūkite į ego spąstus, bandant jėga priversti kažką „matyti šviesą". Taip pat nemanykite, kad jūs suvokiate daugiau, nei fundamentalistas, ar labiau pašviesėjęs. (Virgio trigrašis: tuo reikėtų susirūpinti ir kai kuriems šio puslapio lankytojams, vengti ego spąstų). Pašviesėjusios sielos įžvelgia kiekviename Dievo išraišką, kaip darome mes. Nei vienos sielos Kūrinijoje, mes nelaikome žemesnėmis ar blogesnėmis už save. Fundamentalistas, taip pat dvasingas, kaip ir jūs, nors jei ir nesuvokia visko, kaip jūs. Palaiminkite jį, melskitės už jį, matykite jį pakylėtą į Beribę Šviesą, Meilę ir Dieviškumo Atjautą.

Dvasingumas

Kaip jau žino daugumas, dvasingumas neturi nieko bendro su religija. Dvasingumas surištas su dvasios vaidmens suvokimu kasdieniniame gyvenime. Kaip ir mes – visi jūs dvasinės būtybės. Visoje visatoje nėra nieko nedvasingo. Viskas nuo Dievo ir viskas YRA DIEVAS. Jūs – Dievo išsiplėtimas, išreiškiantis save fizinio, emocinio, mentalinio, astralinio, eterinio ir kazualinio AŠ pagalba. Taip pat jūs pasireiškiate kaip sielos, viršsielos, monados, Kristaus, Buddos sąmonė, individualia Dievo sąmone ir universalia Dievo sąmone. 

Kai jus pakeliate vibracijas, jūsų donimuojanti sąmonė pasislenka su fokusacija į astralinį, eterinį ir kazualinį. Jūs matysite dvasią praktiškai viskame, kadangi fizinis kūnas keisis ir persiformuos į kristalinį šviesos kūną. Akys pradės matyti žymiai aukštesnes eterines sferas. Ausys pradės girdėti žymiai aukštesnes sferas. Jūs pradėsite suvokti žymiai aukštesnių sferų esmę. Jūs pradėsite matyti būtybes, su tų sferų dominuojančiu fokusu. 

Kadangi jūs judate prie 4-to, 5-to tankio, jūsų suvokimas pasikeis ir jūs iš tikro pamatysite daug ką iš to, ką anksčiau matėte sapnuose ir matymuose. Viskas, kas dabar prieinama vidinio matymo pagalba, galų gale pasireikš išoriniame pasaulyje. Daugumas menininkų-aiškiaregių, atvaizdavo savo nuostabiose drobėse eterines ir astralines sferas.

Žemė pradės šviesti, šviesti spalvomis, nematomomis 3-čio tankio akims. Kadangi jūs matote Dievą Visame, jūs pamatysite Jį daugeliu kitų būdų, nei dabar. Atsikratimas nuo neapykantos, prievartos, kaltės, gėdos ir visų kitų silpnų proto ir emocijų pusių, stums jus pirmyn. Jūs tapsite tais šventaisiais, apie kuriuos kalba jūsų religijos. Jūs tarnausite vis daugiau ir daugiau, darydami tai natūraliai, nepriverčiant savęs "kurti gerus darbus”. Jie taps spontaniniais jūsų Esmės žybsniais, kai jūs atsilaisvinsite nuo negatyvių ydų.

Kadangi jūs - daugiamatės būtybės, pastebėsite, kad kiekviename  būties lygyje yra savo taisyklių ir principų rinkiniai. Taip pat egzistuoja universalūs dėsniai ir principai, veikiantys visuose būties lygiuose. Pavyzdžiui, nors Dievas - viskas visuose būties lygiuose ir išmatavimuose, Jo dėsniai veikia visuose būties lygiuose, skirtingi Aš aspektai vaidina skirtingus vaidmenis. Vienai proto daliai reikia paprasčiausiai "leisti išeiti ir pasitikėti Dievu”, tuo tarpu kai kitą – įtraukti į kasdienines gyvenimo užduotis. Daugumas sielų Žemėje išmuštos iš pusiausvyros tokia padėtimi. Jos galvoja: reikia priversti viska vykti jėga ("gręžti betoną”), arba sėdėti ir laukti, kad Dievas viską padarys už juos ("atsisakymas”).

Išmintis tame, kad vertingos abi būsenos, viskas priklauso nuo situacijos. Jūs galite pastebėti, kad pats geriausias būdas reaguoti į situaciją – daryti ir tai, ir tai: nusileisti aukščiausių jėgų malonei ir  "judinti kojas”. Tai yra todėl, kad dalis, reikalaujanti pasiduoti ir dalis, reikalaujanti veikti – skirtingos dalys. Dalis, kviečianti pasiduoti – paprastai yra ego ir iki tol, kol ji neatsisakys nuo savo reikalavimų, laukimų ir nepasidavimui Aukščiausiajam Aš, neįgysite aiškaus mastymo būdo, neįvykdysite išmintingo pasirinkimo. Tuo pat metu, jūs gyvenate pasaulyje, reikalaujančiame, kokios tai formos, kasdieninio aktyvumo (žinoma, jei jūs ne medituojate atsiskyręs kalno viršūnėje, nors ir šiuo atveju jūs veikiate, tik pasyviai).

Ir vėl jūs galite pasitikėti emociniu kūnu. Tai įspės jus apie tai, kad metode, kuriuo jūs sprendžiate problemas, yra nesubalansavimas. Jei poilsis ir nieko nedarymas iššaukia diskomfortą, atkreipkite dėmesį į šį pojūtį. Iš kitos pusės, jeigu jūs labai užsiėmęs, bet jaučiate, kad nieko nepasiekiate, gal būt būtent tai ir reikia padaryti – sustoti, atsipalaiduoti ir nieko neveikti. 

Kiekviename momente egzistuoja Dieviškumo Tobulybė. Kad pajusti tobulybę, reikia sustoti ir nieko neveikti. Leiskite viskam išeiti ir pasitikėti Dievu. Pasiduokite. Baikite žiurkių lenktynes, bent jau neilgam. Jei jūs sugebate matyti gyvenimo tobulybę, būdamas užsiėmęs, tada jūs darote savo tikrąjį darbą pasaulyje. (Virgio trigrašis: atsakymas tiems, kas abejoja dėl savo užimtumų, kasdienine rutina) Pas kanalą (Selą Reičelą) yra technika, kada jis prašo savo studentų sudaryti savo mėgstamiausių malonumų sąrašą, o po to surasti būdą užsidirbti pragyvenimui tais malonumais. Ji skirta tam, kad leisti sekti aukščiausiu ir geriausiu tarnystės keliu.

Pamirškite apie tai, ko jus mokė anksčiau apie tarnavimą. Jei jūs nelaimingas, jei jūs neduodate sau, jūs nesugebėsite duoti daug kitiems. Yra daug būtybių, dirbančių su Žeme, kurios pataria: "Sekite paskui savo džiaugsmą”. Ir nors tai ne viskas, ką reikia daryti, tam, ko tikrai nori siela, jūs nevykdote maksimalaus tarnavimo. Todėl, labai svarbu įeiti į kontaktą su tuo, ko iš tikro nori siela, tai ir yra, aukščiau paminėto pratimo, tikslas. Veikla ir projektai, atnešantys patį didžiausią džiaugsmą – rodikliai to, ko labiausi gyvenime nori siela. Žinoma, reikia įveikti bet kokius negatyvius tikėjimus, diktuojančius, kad jūs negalėsite daryti to, ką iš tikro mylite, arba tai labai sunku, ar kad žmonės tam nepritars ir panašiai.

Biologija

Jūsų biologija pastoviai keičiasi, tokia kūnų prigimtis žemesnėse sferose. Kas 7 metai visos fizinio kūno ląstelės praeina per mirimo ir naujo gimimo procesą, nors DNR paternai lieka atitinkamai pastoviais. Galaktinio poslinkio periodu, DNR paternai keisis, veikiant elektromagnetinio lauko virpesiams. Tai privers kūną praeiti per įvairius taip vadinamus "pakylėjimo simptomus”: nemiga, depresija, gripo simptomus, "adatėlės” per visa kūną. Tai, ką jūs jaučiate – NĖRA tikras energijos padidėjimas ar dažnio padidėjimas, greičiau tai kūno pasipriešinimas energijų ir dažnių padidėjimui.

Tradicine prasme, kūnas "nejaučia” žymiai aukštesnio dažnio vibracijų. Patys aukščiausi energijų lygiai labai švarūs, šviesūs ir stabilūs. Jūs jaučiate išsiplėtimą ir dažnius, šalia beribės meilės ir užuojautos. Reikė mažiau miego, kartais pajusite didelį nuovargį ir reikės daugiau miego, bet tai tik pereinamuoju periodu.

Genetika

Didžioji dalis mokslininkų laiko daugelį DNR konfigūracijų "šiukšlėmis”, tai yra, jie galvoja, kad tos konfigūracijos nesvarbios ir nenaudojamos. Jei žmogiškos būtybės įdėmiai stebėtų gamtą, tai jie greitai atrastų, kad gamtoje nėra nieko "šiukšlingo”. Viskas gamtoje turi tikslą.

Gyvybė prasideda nediferencijuotame Dievo energijos šaltinyje, o po to diferencijuoja energiją į geometrinius paternus, vadinamus DNR kodais ir raktais. DNR kodai ir raktai organizuoti į organinių elementų molekules, kurios po to "sukimba” taip, kad užtikrintų norimų charakteristikų pasikartojimą (duotuoju atveju, kūno charakteristikų). Tai – organinių medžiagų pagrindas, o tame tarpe ir žmogaus kūno augimo.

Kada apvaisinimo metu, sperma "aktyvuoja” kiaušialąstę, DNR kodai ir raktai paleidžia, iš anksto užprogramuotų paternų, esančių koduose,  augimą ir vystymąsi. Atsiranda embrionas, kuriame "užrakinti” visi kodai ir raktai, būtini žmogiškos būtybės augimui su visomis charakteristikomis.

DNR "šiukšlėse” yra atmintis, apie praeitus sielos gyvenimus, paralelinius gyvenimus ir gyvenimus kituose pasauliuose – visa sielos istorija, iš esmės, nuo jos atsiradimo Dieviškume pradžios.Taip pat koduose ir raktuose yra programa, paleidžianti pakylėjimą. Evoliucija nesustoja, ties pilnai suformuota žmogiška būtybe, ji tęsiasi į viršų pakylėjimo spirale iki tol, kol jūs nevirsite švarios šviesos būtybėmis. 

Visa tai yra didžiuliame DNR konfigūracijų skaičiuje. Kodai ir raktai apsprendžia pakylėjimo ir paternų performavimo laiką, tvarką. Į DNR formavimąsi ir augimą įtakoja laisva valia. Jūs galite keisti DNR, paprastu noru. Jei valia atsidūrė ego norų nelaisvėje, mutacijos iššauks diskomfortą ir ligas. Jeigu jūs išmoktumėte suprasti aukščiau, nei ego spąstai ir įeiti, į abipusio kūrimo su Aukščiausiuoju Aš, būseną, mutacijos, sudaromos laisvos valios veikla, priverstų DNR pagreitinti ne tik pakylėjimą,  bet ir ekstrasensinių, intuityvių sugebėjimų vystymąsi, kitų sugebėjimų ir  kūrybinių talentų, apie kuriuos dabar jūs net neįtariate.

DNR yra iš anksto užprogramuoti kodai ir raktai, kurie apsprendžia, kada ir kaip vyks pakylėjimas. Tuo pat metu, jūs turite laisvą valią, galinčią žymiai pakeisti įvykių laiką ir nuoseklumą. Jūs galite sulėtinti ar pagreitinti įvykius. Galite leisti vykti jiems pačiu palankiausiu jūsų sielos mokymosi režimu. Arba galite pasirinkti kelią, priverčiantį jausti sielą nepasitenkinimą. Jūs gebate daryti įvykius, atitinkamai paprastais ir aiškiais, o galite padaryti juos sudėtingais ir painiais. 

Sielų esmė turi neribotą kantrybę, ji lauks iki tol, kol jūs eksperimentuojate įvairiuose scenarijuose. Bet yra ribos, kiek jūs galite užlaikyti evoliucijos nesustabdomą eigą. Dabartinio Dieviškumo Leidimo pasekoje, tos ribos peržiūrėtos.  Pati Žemė praeina per planetinės DNR poslinkį ir jau atliko savo pasirinkimą, pakylėti į 4-tą tankį. Tai reiškia, kad mineralai, augalai ir gyvūnai, dabar gyvenantys planetoje irgi bus paveikti pagrindinio poveikio. Tas pats vyks ir su žmonėmis, pasirinkusiais pasilikti planetoje.

Priešingai, kai kurių žmonių tikėjimui, 4-tas tankis neatima gyvybių iš 1-mo; 2-ro; 3-čio tankių. Paprasčiausiai, "Aš" dominuojanti kokybės forma turės išraišką 4-me tankyje. Organizmai ir gyvybės formos, ”nesuderinami” su žymiai aukštesniais 4-to tankio dažniais, ar tai bus mineralai, augalai, gyvūnai, žmonės, paliks žemės planą. (iš tikro, daugumas mineralų ir kai kurie augalai liks, bet jų genetinė struktūra pasikeis. Taip pat liks ir nedidelė dalis gyvūnų, apie ¼ tų rūšių, užplanuotų 3-am Žemės tankiui).

Kaip ir daugumas žmonių, gyvūnai nesugebantys atlaikyti 4-to tankio Žemės vibracijų, išeis dvasinėje formoje ir įsikūnys planetose, labiau tinkančiose jų vibracijų lygiui. Ne visos planetos, priimančios trimačius žmones, sugebės priimti ir  kitas gyvybės formas. Vienos (likusios trimatėmis) planetos turės didelę gyvybės įvairovę, kitos iš esmės praras ją. Gyvūnai gali būti didžiais meilės ir užuojautos mokytojais. Jie gali savanoriškai tarnauti žmonėms, kuriems reikės tokių savybių, gyvenant kitoje trimatėje planetoje.

Jūs jau galite matyti to, kad gyvūnai palieka Žemę, patvirtinimą, greitai mažėjant rūšių skaičiui jūsų pasaulyje. (Virgio trigrašis: kaip čia neatsiminti tarakonus, kurie pasitraukė vieni iš pirmųjų, nors galėdavo išgyventi net aukštoje radiacijoje) Tai rūšys kurios neprisitaikys dažnių pasikeitimui ir atras sau vietą kitoje 3-čio tankio planetoje. 

Egzistuoja nemažai būdų, leidžiančių pagreitinti pakylėjimo procesą. Jeigu jūs pasirenkate įsijungti į tokį paleidimo procesą kaip meditacija, tai mes rekomenduojame būti atsargiems, įsiklausyti vidinio vadovavimo. Nors dauguma technikų turi instaliuotas saugumo programas – tai daro siela – galima judėti per greitai ir paleisti pakylėjimo šabloną, kada jūs dar nepasiruošę. Dėja, jūsų pasaulyje moko kai kurių technikų, kurios stumia sielas prie pakylėjimo proceso per greitai.

Kas tada vyksta? Žymiai lėtesnės Aš dalys sukyla ir sukuria ligas kūne ir/arba emocijose. Kai kuriais atvejais siela gali užbaigti procesą, išėjimu iš kūno, tai kas žymiai sulėtina fizinio pakylėjimo procesą (bent jau vienu gyvenimu). Viskas vyksta Tobulame Dieviškumo Sinchroniškume. Jei jūs suprantate tą tiesą ir išlyginate įvairius savo aspektus, viskas bus gerai. Paprastai, pakylėjimo procesą bando pagreitinti tie, kuriose sėdi baimė, kad jie ne pakankamai geri ar pas juos kažkas ne taip. (Virgio trigrašis: šią tendenciją pastebiu ir šio puslapio, kai kurių lankytojų nuotaikose.)

Efektyviausiai, pakylėjimo šablonas meistras pasileidžiamas tada, kai jūs pilnumoje priimate save tokį, koks iš tikro esate. Jei pakylėjimo motyvacija – "atsikratyti nuo to bjauraus gyvenimo ir planetos”, tada judant pirmyn, jūsų laukia daug sunkumų. Jei vengiate žmonių, bėgate nuo jų ir galvojate, kad pakylėjimas – tai bilietas į Dangų, tai pakylėjimas bus grubus. (Virgio trigrašis: Ar vikšras neapkenčia savęs, prieš susisukant į kokoną ir virstant drugeliu? Jis negeria vaistų, virsmo proceso pagreitinimui. Iš kitos pusės, jis ir nesėdi depresijoje, svarstydamas apie vikšro formos praradimą.)

Per didelis prisirišimas prie trimačio Aš fizinės formos, gali būti tokiu pat barjeru, kaip ir nekantrumas. Sielos augimui, labai svarbu suprasti skirtumą, tarp ego pasipriešinimo ir konkretaus metodo, naudojamo procesui, netinkamumo. Pavyzdžiui, jei jūs įsitraukiate į labai galingą procesą, skirtą pakylėjimo šablono paleidimui, bet jaučiate nuovargį, diskomfortą ir nerimą, gali būti, kad ego priešinasi judėjimui prie pakylėjimo, o gal naudojama technika netinka sielos vibracijoms. Jei jūs nesugebate atpažinti tų skirtumų, yra keletas būdų susidoroti su šia situacija. Pats paprasčiausias – paprašyti Dieviškumo Būties (12-to tankio Aš) patarti, kaip ir kada pradėti paleidimo procesą. Jūs netgi galite sugalvoti signalą, kuriuo Dieviškasis Aš praneš apie technikos būtinumą ar ne. Vieni žmonės naudojasi raumenų testavimu, švytuokle arba rėmeliu. Kiti naudojasi aiškiaklausa ir ypatingais pojūčiais. 

Įveikiant ego pasipriešinimą, jūs vis daugiau ir daugiau girdėsite sielos balsą ir vis lengviau ir lengviau žinosite, kas jums tinka, o kas ne.

Įvykiai, vystantys jūsų planetoje, padės pakylėjimo šablono aktyvavimo pagreitinimui. Mutacijos, iššaukiamos elektromagnetinių žybsnių, integruosis į DNR ir aktyvuos daugelį kodų ir raktų, tame tarpe ir pakylėjimo šabloną.

Su laiku pastebėsite, kad nustojote senėti ir sirgti, pas jus bus daugiau energijos ir reikės mažiau miego, maitinsitės nedideliu kiekiu labai švaraus maisto. Veikla, kuria jūs mėgavotės, staiga praras įdomumą, kreipsite dėmesį visiškai į kitus dalykus. Nesvarbu kokio amžiaus fizinis kūnas. Net 70 ar 80 metų galima pakylėti, jei toks sielos noras. Ne visi žmonės, esantys ligotuose, sunešiotuose kūnuose ruošiasi praeiti pakylėjimo procesą. Tokiu atveju, jie praeis per dvasinį pakylėjimą. 

Pastebėsite, kad ir kokį pasirinkimą jūs išsirinkote, jis vyks žymiai greičiau, kadangi Žemė kyla vibracijose. Jei pasirinkote palikti kūną, "nepagydoma liga” pasiims greičiau, nei planavote. Jei pasirinkote kitą ir atjaunėjimui planavote daugelį metų, jūsų laukia malonus siurprizas.

Panašu, kad per artimiausius 30 metų išmirs ¾ dabar gyvenančių planetoje rūšių. Jūsų pasaulyje kasdien dingsta šimtai rūšių. Iš trimačio žiūrėjimo taško, tai matosi kaip tragedija, bet kaip ir visa kita, tai dalis tobulo Dieviškumo Plano.

Rūšys dingsta ar išmiršta dviem būdais. Pirmas – pakylėjimo proceso pagalba, duotuoju atveju, dvasinio pakylėjimo (be fizinio kūno), kai žmonės ar gyvūnai išeina į kitą sferą. Antras būdas – nušalinimas žūvant, ekosistemos atšilimo pagalba, kada ji nebegali palaikyti atitinkamą eilę rūšių. Tokiu atveju, gyvūnų sielos ir dvasios persikūnys kitose planetose, kadangi ši planeta taps nesvetinga tiems gyvūnams ar augalams, kurie nepalaiko persiformavimo.

Nors rūšių išmirimas – nėra blogai, gyvūnų žuvimo fazę galima sušvelninti, jei žmonija taps jautresnė supančiai aplinkai ir susilaikys nuo oro, vandens ir žemės teršimo. Daugumas žmogiškų sielų užsidirba karmą, suteikdami kančias gyvūnams. Tokios sielos gali pasirinkti persikūnijimą į tokį pasaulį, kuriame galės tarnauti gyvūnams, kaip vieną iš karmos balansavimo būdų.

Peržiūrų: 5237 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/9
Viso komentarų: 581 2 3 4 5 6 »
0  
1 Vytautas   (15.06.2012 09:50) [medžiaga]
Gal ne į temą, bet žinot verta http://www.kvantinemagija.lt/telegonija-dar-viena-tema.html

0  
2 Doremi   (15.06.2012 12:40) [medžiaga]
ne tu vienas ten kapstaisi tongue vakar skai2iau

0  
3 Vytautas   (15.06.2012 13:24) [medžiaga]
Malonu kad domitės įvairiais šaltiniais :-). Dar keletas, gal net jie buvo nurodyti šiame tinklalapyje: http://www.versijos.com/ , http://anubis.sokrytoe.com/ , http://www.vseneprostotak.ru/ , http://www.lietuvos.org/istorija/lietuvos_dievai/lt_index.htm , http://vzglyadzagran.ru/ , http://earth-chronicles.ru/ , http://www.gintaropokalbiai.lt/ , http://www.sarmatas.lt/

0  
4 Almiasas   (15.06.2012 13:27) [medžiaga]
Perskaičiau ir aš 1 komentare paminėtą "kūrinį"...

Susidarė įspūdis, kad jo autoriui Gintarui Mikšiūnui užėjusi kažkokia depresija ir nusivylimas gyvenimu...
Visi kokie tik begali būti "briedai" sukelti į vieną krūvą, neigiama ir nuvertinama daugybė mokslo žinių, atseit dabartiniai mokslininkai visiški neišmanėliai, dundukai ir lopiniai...

Perskaičius tokį "kūrinį" tikrai daug kam užeitų noras bent jau "prisiliuobti" iki žemės graibymo, taip stipriai ten prasiveržia neviltis ir "mažo žmogaus" sindromas... sad

0  
5 Ponas Bebras   (15.06.2012 13:34) [medžiaga]
Na dėl telegonijos tai tikra tiesa ten, o kad žmonės prisidaro bėdų tai patys kalti, rezultatai matosi pažiūrėjus per langą į žmones. Labai gerai kad ta informacija pagaliau lenda į dienos šviesą, gal savotiškas ir pakylėjimas vyksta tokiu būdu. Žinoma, gyvenus palaidai ir sužinojus vėliau viso to pasekmes tai norisi prisiliuobti ir apima neviltis, bet kita vertus tai tam yra pagrindo. O antra vertus, nereiktų savęs smerkti dėl to nežinojimo, geriau ramiai susitaikyti, atlikti atgailą (t.y. per suvokimą, kaip sako J. Markūnas) ir galima daugelį dalykų pataisyti, t.y. svarbiausia nebekartoti tų veiksmų ardančių gyvenimą.

0  
6 Almiasas   (15.06.2012 14:10) [medžiaga]
Dar apie telegoniją.

Vardan susipažinimo su kitokia nuomone rekomenduočiau apie telegoniją pasiskaityti Agieshos bloge:

http://agiesha.blogas.lt/telegonija-604.html

Čia bent jau viskas parašyta laikantis kažkokios logiškos sekos ir visai lengvai skaitoma, o ne bet kaip bet kas piariškai bulvariškai pasibaisėtinai sumalta, kaip pas Gintarą...

0  
7 qaz   (15.06.2012 14:46) [medžiaga]
o kur veda sitas jusu loginis mokslas, krc.. apsidairyki,t kam isradinet dviraty per nauja ar klaidziot kaskur patamsy, kai yra takelis ir apsviestas dar.

0  
8 Vytautas   (15.06.2012 14:48) [medžiaga]
Perskaičiau Almiaso pateiktą nuorodą. Tai paprasčiausiai eilinis telegonijos paneigimo straipsnis. Savo laiku oficialus mokslas teigė kad žemė yra visatos centras. Pasirodė kad tai visiškas melas. Oficialus mokslas tarnauja tam kas moka pinigus arba stovi su kardu už nugaros, o pinigų mokėtojas turi tikslą iš mokslo išgauti dar didesnius pinigus. Oficialiajam mokslui visiškai neįdomi tikroji žmogaus esmė. Visas įdomumas kaip žmogų pajungti gaminti pinigus ir valdyti. Tenka patiems suprasti kas mes esam ir kaip turim tikrai žmogiškai gyventi. Žmogiška nuojauta sako kad telegonijos informacija artimesnė tiesai nei oficialaus mokslo. Tai kažkur iš vidaus. Žmogiška klysti. Bet klaidas reikia suvokti, paprašyti atleidimo visų kam tai sukėlė problemų, pačiam atleisti ir gyventi toliau nedarant tų pačių klaidų. Kaip teigia "eniologija" arba hermetizmas po to tos klaidos anuliuojamos informaciniuose laukuose. Pasakyti lengva, realiai įgyvendinti labai sunkų. Esam žmonės, o ne zombiai, reikia stengtis.

0  
9 Garbe pazinti   (15.06.2012 20:13) [medžiaga]
Ech nesusilaikiau ,tiesiog asaros renkasi akyse nuo melodijos ritmikos ,teksto deliones ,zodziu prasmes : http://www.youtube.com/watch?v=bGRth5fQaxQ hip – hopo ritmas visada vyravo mano kelyje…sumuojant viska galima stebeti ,kaip atlikejai savo suvokimu transformavo samoninguma zemisko 3D ciklo pabaigoje.O juk hip – hopo tekstuose slypi ismintis.Nuo dualybes insijuotu agresijos ,neapykantos pesimistiskos programos iki aukstos vibracijos daznio tyros ,zemo daznio nepaliestos meiles saltinio sviesos :) Galima parsisiusti visa si albuma jusu mp3 ausinukuj - Влади (Каста) - Ясно!

0  
10 Garbe pazinti   (15.06.2012 20:14) [medžiaga]
Taipogi tesiant tema ,universaliems isejusiems is zemisko socialinio zaidejo statuso atstovams nuostabus straipsnis.. - Сколько Наших на Земле? :
http://subscribe.ru/group/chelovek-priroda-vselennaya/2144657/ Ramaus jum laiko ,nuosirdaus noro tiesos saltiniuj prasiskverbti ir asmeniskos valios irodant savo esama ,samoningumo dabartine kartele :)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-56
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0