Trečiadienis, 24.04.2024, 06:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Lapkritis » 15 » Planas buvo ne tik „sumažinti“, bet pilnai sunaikinti visus Žemėje
10:43
Planas buvo ne tik „sumažinti“, bet pilnai sunaikinti visus Žemėje

Laura Eisenhower neseniai pasidalijo tuo, ką 2015 m. jai parašė buvęs slaptos kosmoso programos veteranas Randy'is Krameris apie tai, kaip „atskilusios žmonių civilizacijos“ Cabal frakcija ketino sukurti savo „naują pasaulį“ už Žemės ribų ir išnaikinti žmoniją:

„Pastatę gilias požemines bazes ir Mėnulio kolonijos bazę, jie pradėjo suvokti, kas vyksta ir ką daryti su paviršiaus gyventojais (jų nuomone, mes nesame pakankamai „protingi“ gyventi po žeme ar išeiti iš šio pasaulio kaip jie daro). Kai Marso kolonija buvo įkurta ir apsaugota, jie suprato, kad pagaliau gali gyventi pakankamai toli nuo Žemės. Pakankamai toli, nes jie pradėjo domėtis šiais gandais apie „pakilimą“ ir nerimavo, kad jei taip atsitiktų, Mėnulio bazė gali būti nepakankamai toli, kad nebūtų paveikta. Jie turėjo įsitikinti, kad yra pakankamai toli ir neprarastų savo sukurtos hierarchinės struktūros (ant mūsų nugaros ir su mūsų mokesčių mokėtojais, nes jie ima tai, ko nori kaip vagys ir žudo visus, kurie jiems trukdo kaip žudikai). Ir kai jie buvo saugiu atstumu [buvo nuspręsta] sudeginti žemės pasaulį (virusas, nuodai, chaosas, stichinės nelaimės, tada netikra invazija, siekiant „išvalyti likusius“ ir dėl to kaltinti kai kuriuos ateivius). teoriškai sustabdyti pakilėjimą. Planas buvo ne tik „sumažinti“ ir sunaikinti (netgi jų žmonės Žemėje, kurie sutinka su planu, bet nesuvokia, kad bus nužudyti tą akimirką, kai baigsis jų naudingumas), planas buvo nužudyti visus ir pradėti vėl nuo nulio. TIK su jų pasirinktais genofondais. Jie nenori ir jiems nebereikia vietinių žmonių kaip vergų, tam jie turi klonus ir robotus. Darbuotojų kasta jiems tapo „nepatogi ir dvokianti“ ir jie buvo pasirengę visa tai nutraukti. Ironiška tai, kad aš žinau, kiek yra kvailų tų milijardierių, kurie mano, kad yra vertingi savo šeimininkams ir bus išgelbėti, tačiau jie yra ne kas kita, kaip našesni vergai, kurie taip pat bus sunaikinti.”

Randy Krameris paaiškino, kad teigiamų elementų vaidmuo slaptose kosmoso programose (perbėgelių) buvo bandymas tai sustabdyti. Laura Eisenhower, kuri anksčiau taip pat buvo užverbuota dirbti Marse, savo ruožtu paaiškino, kad jos prosenelis prezidentas Dwightas Eisenhoweris sukūrė jūrų pėstininkų korpusą, nes nepasitikėjo „Majestic 12“ žmonėmis. Jis norėjo sukurti karinį dalinį (drausmingą ir prisiekusį, priešingai nei žmonės iš žvalgybos bendruomenės), vadovaujantis aukščiausiais etiniais ir moraliniais principais. Jūrų pėstininkų korpusas karinio jūrų laivyno inžinierių dėka sukūrė savo kosminį laivyną („Saulės globėjas“). Manoma, kad šie žmonės yra teigiamų „baltųjų skrybėlių“ dalis, kuri vaidins savo vaidmenį ateityje sulaikant Cabal vadovybę. Ši teigiama grupė yra įsipareigojusi atskleisti informaciją ir prieš keletą metų išleido antigravitacijos laivo ir nemokamos energijos įrenginio patentus. 

https://patents.google.com/patent/US10144532B2/en%29

https://patents.google.com/patent/US10322827B2/en

Nuo to laiko, žinoma, daug kas pasikeitė. Dabar žinome, kad šie „Cabal“ planai, apie kuriuos kalbėjo Randy Krameris, nebeįmanomi dėl šviesos jėgų išlaisvinimo operacijos Saulės sistemoje ir dėl to, kad slaptos kosmoso programos dalyviai tiesiogine to žodžio prasme yra „užrakinti“ savo bazėse

Corey Goode, teigiamo slaptųjų kosmoso programų aljanso atstovas, sakė, kad klysta ir tie, kurie mano, kad Saulės žybsnio įvykis yra Pakylėjimo akimirka ir tie, kurie skleidžia baimę dėl Saulės įvykio kaip išnykimo lygio įvykio:

„Nei vienas, nei kitas netiesa. Vėl ir vėl daugelis žmonių skundžiasi, kad iki saulės žybsnio dar vis liko 10 metų, nors jie nėra pasiruošę šiandien ir nebus pasiruošę vėliau. Maždaug 10 metų, kuriuos turime pasiruošti, būtų gerai praleisti, jei atliktume darbą ir iš tikrųjų atsilaikytume prieš Žemę valdantį chabalą. Visame pasaulyje turime keletą drąsių žmonių, bet dažniausiai žmonės verkšlena.

Tie, kurie skundžiasi, kad pabaiga per toli, nedaro nieko kito, tik skundžiasi ir pasiduoda savo programai laukti, kol gelbėtojas viską sutvarkys. Tai žmogaus būklės ir pagrindinių trūkumų, kuriuos žmonija turi išspręsti, demonstravimas. Atėjo laikas žmonijai atsistoti ir parodyti savo galią tam 1 %, kuriam leido juos valdyti. Mes, kaip kolektyvas, esame atsakingi už dabartinę pasaulio būklę. Atėjo laikas žmonijai atsistoti ir sukurti savo viltingą istoriją“.

Pridurkime, kad kalbame net ne apie 1 proc., o apie 0,1 proc. O aktyvūs „Cabal“ nariai, kurie bent ką nors nusprendžia, yra 0,01 proc. Taip yra, kad tūkstančius kartų daugiau žmonių, kurie neturi nieko bendra su Cabal. Todėl reikia tik noro ir ryžto juos nuversti.

Daugelis iš mūsų nekantraujame to momento, kai įvyks pirmasis oficialus teigiamų ateivių (Šviesos jėgų) kontaktas su žmonija. Tuo pačiu metu dauguma žmonių tuo netiki, arba tokią galimybą vertina su baime. Pasipriešinimo judėjimas neseniai paaiškino, kad daugumos žmonių baimė nebus kliūtis kontaktams:
„Labai maža dalis labiausiai pabudusių žvaigždžių sėklų planetoje yra pasiruošę pirmajam kontaktui. Visi kiti nėra pasiruošę ir niekada nebus pasiruošę. Tai tiesiog įvyks ir jie turės susidurti su realybe, kai ji vystysis. Jiems bus pateikti faktai, kai jie bus atskleisti. Tai vienintelis būdas. Negalime laukti, kol visi pabus, tai neįmanoma. Taigi pirmasis kontaktas įvyks, kai tik bus fiziškai saugu pradėti operaciją, pašalinus tamsias grėsmes. Visa tai bus aptarta ir imamasi geriausio veiksmų plano atsižvelgiant į situaciją šiuo konkrečiu momentu, kaip vystysis įvykiai.”
Pasipriešinimo judėjimas taip pat teigė, kad pirmasis oficialus kontaktas įvyks JT būstinėje per metus nuo įvykio arba greičiau, kai viskas įsibėgėja: „Kai kažkas pradės vykti, tai įvyks labai greitai ir labai intensyviai“.
Po pirmojo kontakto su ateiviais bus kontaktas su požeminių civilizacijų atstovais, pavyzdžiui, su tais, kurie gyvena Rytų Agartos tinkle: „Kažkuriuo metu jie planuoja iškilti į paviršių, kai bus tinkamos sąlygos, o pakylėtieji. būtybės gali pasireikšti savo Šviesos kūnuose ir apšviesti paviršiaus gyventojus, kai tam bus tinkamas laikas.”
Ar prasidėjus kontaktams Žemėje gali atsirasti tokios būtybės kaip Jėzus, Motina Marija, Mahometas, Buda, Sen Žermenas ir kitos, kurių dalį planetos paviršiaus gyventojai laiko „dievais“? Į šį klausimą Pasipriešinimo sąjūdis atsakė: „Visi jie greičiausiai galės parodyti save iš karto po pirmojo kontakto ir turės planą parodyti save paviršiaus gyventojams, kai ateis laikas. Tiesą sakant, visi žinome, kad šis [planetos išlaisvinimo] procesas užsitęsė per ilgai ir nuėjo per toli. Ir to priežastis yra ta, kad yra per daug tamsos ir reikia laiko apdoroti visą tamsą. Svarbiausia yra išlaikyti Šviesą, tvirtinti Šviesą, niekada nepasiduoti ir vadovautis sveiku protu.”

Pasipriešinimo judėjime buvo pranešta, kad Šviesos pajėgos paragino šviesos darbuotojus šios planetos paviršiuje susiaktyvinti, kad padėtų iš naujo suaktyvinti Šviesos tinklelį: „Tam reikia atgaivinti Rožių seserų ir kitas fizines grupes. Šviesos grupes visame pasaulyje. Svarbiausia, kad grupės vėl pradėtų susitikti fiziškai. Turite atlikti pagrindines meditacijas, kad įtvirtintumėte Dieviškosios Moteriškos energijos buvimą, taip pat publikuokite straipsnius apie šią energiją savo vietinėje bendruomenėje, kurkite grupes socialiniuose tinkluose, filmuokite. Tai padės pradėti didinti šį dažnį savo regionuose ir pritraukti naujų narių, pasiruošusių dalyvauti tokiose grupėse.

 Į rožių seserų grupes organizuojantys žmonės paaiškino:

„Rožių seserų grupės Atlantidoje egzistavo prieš tūkstančius metų, kad įtvirtintų deivės energiją (dieviškąją moteriškąją). Vėliau jos vėl pasirodė senovės Egipte kaip Izidės žyniai, o rožė buvo šventas deivės Izidės simbolis. Šios grupės nariai susivienijo savo širdyse, kad prisišauktų ir sužadintų Meilės ir harmonijos deivės energijas. Šios energijos yra Kūrinijos Vienybės pagrindas, be jų negali būti Gyvybės. Šios dieviškosios moteriškosios energijos grįžta šiandien su pačiu dieviškojo moteriškumo buvimu daugeliu jos aspektų, kad išgydytų planetą ir žmoniją, atkurtų šventą ryšį, laikantį visą Gyvybę šioje planetoje, kaip naują ir precedento neturinčią erą. Dieviškojo moteriškumo energijos atspindi balansuojančią, raminančią ir maitinančią energiją, kurios prireiks prieš renginį, jo metu ir po jo, kad visos transformacijos vyktų kuo taikiau, saugiau ir švelniau. Rožės sesuo yra čia, kad įtvirtintų deivės energiją Motinos Žemės širdyje ir išlaisvintų moteriškąjį principą, kuris buvo iškreiptas ir slopinamas per visą žmonijos istoriją. Kadangi kiekviename iš mūsų yra ir Dieviškasis Moteriškasis, ir Dieviškasis Vyriškumas, mūsų išsivadavimo misijai šioje planetoje yra nepaprastai svarbu, kad mes skirtume didelį dėmesį vyriškų savo veiksmų, judėjimo, siekių ir sąmoningo naudojimosi valią su moteriškais mūsų imlumo, vienybės, ryšio, priėmimo, atjautos aspektais.”

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 331 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (17.11.2022 00:47) [medžiaga]
Seku COREY GOODE kanala Jotubej. Pastebejau, kad Jo info nesutinka. Informacija is ivairiu saltiniu, ir ji labai skiriasi.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0