Ketvirtadienis, 18.04.2024, 19:54
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Balandis » 21 » Populiarios sąmokslo teorijos – faktas ar fantazijos
18:19
Populiarios sąmokslo teorijos – faktas ar fantazijos
Kadangi kanalui (Selui)  yra užduodama nemažai klausimų, apie sąmokslų teorijas, mes nusprendėme į šią knygą patalpinti specialų skyrių.  Nes iš mūsų stebėjimo taško, galime matyti daugelį dalykų, vykstančių atitinkamose žmogiškose grupuotėse, kurių nematote jūs. Stebime taip pat ir jūsų masinės informacijos sistemas, labai iškreiptą naujienų programų prigimtį. Pastebime, kad materialinė nauda dažnai triumfuoja virš sveiko proto ir žmonių gerovės. Taip pat, mes pastebime, ant kiek jūs išpučiate ar iškreipiate įvykius, ant kiek yra patiklūs kai kurie žmonės ir su kokiu entuziazmu jie tiki viskuo, kas jiems yra sakoma.

Kai kurias, pačias populiariausias sąmokslų teorijas, kartu su savo komentarais, išvardijome žemiau. Prašome, kai kas nors iškelia sąmokslo teoriją, ar kažko tai, kas sunkiai pasiekiama, paaiškinimą, kas kartą naudokitės kritiniu mąstymu. Siūlomose jums sąmokslo teorijose, daugelyje atvejų yra grūdelis tiesos, bet jis dažniausiai nudažomas tirštomis baimės, teisimo ir ribotų tikėjimų sistemų spalvomis.


Sąmokslas Nr1. JAV Prekybos Centrų ir Pentagono užpuolimas 2001 metų rugsėjo 11


Mūsų suvokimas: Taip. Tai patvirtina oficiali vyriausybinė versija ir taip vadinamų "tiesos ieškotojų išvados”. Žodis "suokalbis” paimtas iš politinio konteksto, reiškia "kada du, ar daugiau individų nusprendė nuversti, destabilizuoti, ar įvykdyti pakitimus vidinėje vadžios struktūroje tam, kad įvykdyti savo užslėptus planus”.

Jeigu jūs tikite, kad teroristinė grupė, pavadinimu All-Kaeda yra vienintelė, užpuolimo kurstytoja ir vykdytoja, tada, pagal apibrėžimą, tai sąmokslas. Pagalvokite, ar jūs galėtumėte įvykdyti 2011 rugsėjo 11 veiksmus vieni, be daugumos tai sumaniusių protų.

Šioje istorijoje yra kažkas daugiau, nei pateko į oficialią ataskaitą. Dažnai, "partijos linija” arba vyriausybinis stebėjimo taškas į įvykį, teisingas tik dalinai, bet yra kruopščiai surežisuotas informacijos pateikimas, kad žmonės žinotų ir būtų patenkinti tuo, jog žino kažką, kas tenkina valdžią turinčius ir nereikalautų tolimesnio aiškinimo iš jų pusės.

Po šių įvykių šis kanalas iš karto paprašė savo dvasinių vadovų pasekti šiuos įvykius ir pateikti jam pilną visų to paveikslą. Nesiveliant į detales, nustatysime keletą objektyvių faktų, objektyvių tiems, kas naudojasi kritiniu mastymu ir tyrinėja įvykius dėmesingai, suvokiant. Pasakysime taip, puolimai įvykdyti anti musulmoniškų ir anti arabiškų grupuočių konsorciumu. Planas sukurtas izraelio Mosado ir slaptomis žvalgybinėmis agentūromis, bendradarbiaujant su individų grupe, kurią, kai kurie vadina All-Kaeda. Užpuolimo tikslas – užkurti antagonizmo ugnį, tarp amerikiečių liaudies ir arabiškų valstybių, kad destabilizuoti padėtį tuose regionuose ant tiek, jog JAV ir Izraelis galėtų užsitikrinti  naftos šaltinių kontrolę ir ginklų siuntų į Artimuosius Rytus kontrolę.

Sprogmenis į pastatus patalpino dar prieš užpuolant juos lėktuvams, kad būti tikriems, jog sugriovimų bus pakankamai tam, kad efektyviai priversti JAV įsitraukti į karą su arabiškomis valstybėmis. Dangoraižius puolantys žinojo, kad lėktuvų kuro užtektų tik tam, kad apgadinti keletą pastato aukštų, todėl lėktuvai buvo tik priedanga, žmonių dėmesio nukreipimui, nuo realių sugriovimo priežasčių. Užpuolikai teisingai apskaičiavo, kad daugelis JAV gyventojų nežinojo, jog dangoraižiai buvo suprojektuoti taip, kad galėtų atremti pilną kolapsą ir struktūrinius pažeidimus, lėktuvo smūgio ar gaisro viršutiniuose aukštuose metu.

Prekybos centro pastato Nr.7 griūties priežastis, įvykę sprogimai pastato viduje.

JAV vyriausybėje buvo keletas sielų, dalyvavusių sąmoksle. Bet tai nėra tuo metu aukštas pareigas užimantys tarnautojai. Juos papirko įvairūs kariškių vadai, kurios savo ruožtu, papirko Nacionalinio Saugumo Agentūros darbuotojai, kuriems, savo ruožtu, tai pasakė padaryti ir kaip kalbėti, individų grupė, esanti kontakte su įvykio organizatoriais. Panašus bendravimo metodas yra žinomas kaip "izoliavimas”; jis pakankamai efektyviai naudojamas tam, kad vienas atskiras vyriausybės skyrius nežinotų, kas vyksta tos pačios vyriausybės kitame skyriuje.

Užpuolimo planas pakankamai sėkmingas, nes privedė prie Irako ir Afganistano destabilizacijos ir iš dalies, kokiu tai laipsniu, Iraną, Pakistaną. Tai suteikė galimybę amerikiečių ir britų kontr agentams sustiprinti ir padidinti karines išlaidas ir įgauti savo statuso stabilią būseną pramoniniuose naftos išgavimo regionuose.Tai veda mus prie sekančios sąmokslo teorijos.


Sąmokslas Nr2. Trečio pasaulinio karo išprovokavimas, kuris turi prasidėti Artimuosiuose Rytuose.

Mūsų suvokimas: Taip. Tie, kas kalba, jog vadovauja (iš esmės, tamsieji ateiviai) valdžios iliuziją palaiko "skirstyk ir valdyk” mentaliteto priemonėmis. Jei jiems pavyksta išlaikyti šalis karo būsenose, tada sielų nesutarimai, būdingi karams, maišo joms surinkti pakankamą kiekį energijos ir dvasios jėgos, kad įvykdyti realų ir ilgalaikį pozityvų pasikeitimą. Taip pat, karas labai pelningas elitui ir jų kariniams kontr agentams. Didelė pelno dalis nuo karų krenta į bankų kartelių, jų tamsiųjų šeimininkų ir parankinių kišenes.

O štai tas, ko dar nesuvokia tamsieji ateiviai. Artėjantis imuninės sistemos susilpnėjimas, pas trečio tankio sielas, kartu su bendru visuomenės nenoru daugiau kentėti dar daugiau karų, trečią pasaulinį karą atves prie greito jo užbaigimo. Kai kurie Iliuminatų atstovai žino, kad Galaktinė Konfederacija neleis branduolinio ginklo panaudojimo. Tai reiškia, kad juodiesiems valdovams teks pasitikėti tik tradicine ginkluote, įskaitant ir ribotą karinių lėktuvų skaičių, su jų amunicija.

Kai visi lėktuvai bus numušti, militaristams teks pasitikėti tik antžeminėmis pajėgomis (kareiviais) ir štai tada iškils problema. Kareivių, norinčių dalyvauti stambiuose karuose, skaičius pasirodys nepakankamas. Daugelis norinčių tai daryti bus sužeisti, o kiti paprasčiausi numes ginklus ir atsisakys kariauti. Būtinos karinės prievolės įvedimas nesuveiks dėl dviejų priežasčių: arba įtrauktų šalių liaudis iš vis atsisakys registruotis, arba pas daugelį vyriausybių neatsiras jėgos struktūrų, kad sugebėtų nubausti milijonus dezertyrų.

Paprasta industrinių valstybių praktika –  visada pateikti save stipresne, nei iš tikro esama. Nors kai kurios šalys, tokios kaip JAV, giriasi dideliu ginklų įvairumu ir kiekiu, karininkų skaičius jose pastebimai mažinamas. Šios šalies kariuomenėje tarnauja viso labo, tik apie pusę milijono sielų, po vieną ant 600 JAV taikių piliečių. Įsivaizduokite kas bus, jei pusė iš jų visai atsisakys kariauti, tada kiekvienam teks 1200 žmonių, kurie nenori karo ir potencialai gali pasipriešinti šaukimui į karinę tarnybą.


Nr3. Bus trys tamsos dienos. Žemė nustos suktis apie savo ašį. Dienos ir naktys radikalai pasikeis.

Mūsų suvokimas: Melas. Mes nesame tikri, nuo ko geriausia pradėti panašių pranašysčių aiškinimą, bet žinome, kad tai išaugo iš neteisingai išverstos senovės pranašystės ir kad  tai dalinai priklauso Žemės polių elektromagnetinio poliškumo kolapsui.

Pirmiausia, tokia pranašystė pažeidžia fizikos dėsnius. Žemutiniuose keturiuose išmatavimuose, Niutono dėsniai teisingi ir suteikia įtaką fizikiniams objektams, apimant ir visus planetos, žvaigždžių sukamuosius judesius, galaktikos keturių žemutinių išmatavimų viduje. Netgi žymiai subtilesniuose išmatavimuose vis dar galioja Niutono dėsniai, bet žymiai aukštesnių dimensijų atveju, be šių dėsnių, dar veikia ir kiti dėsniai, dažnai išstumiantys Niutono dėsnius, kas liečia masę ir judėjimą.

Tai reiškia, jog Žemė gali išgyventi tris tamsos dienas tik tuo atveju, jeigu joje įvyktų:

1) Branduolinis karas ir tūkstančių bombų detonacija išprovokuos branduolinės žiemos sindromą - saulės šviesos patekimo į Žemę blokavimas. Dieviškumo Palaimos dėka, tai neįvyks, dėl jau aukščiau išvardintų priežasčių. Bet ir jeigu taip nutiktų, vargu ar pakeistų Žemės sukimąsi (daugiausia keliomis milisekundėmis)

2) Vienu ir tuo pačiu metu prasidėtų visų egzistuojančių Žemėje vulkanų įsiveržimai, sukuriant branduolinės žiemos sindromą, saulės šviesos patekimo į Žemę blokavimą . Arktūriečiai, dienomis ir naktimis dirba tam, kad tai niekada neįvyktų ir tokio scenarijaus galimybės sumažėja iki nulio. Ir vėl, tai galėtų pakeisti Žemės sukimąsi keliomis milisekundėmis.

3) Žemė susiduria su labai stambiu kosminiu objektu. Žinoma, tai pakeistų Žemės sukimąsi ir dulkės nuo susidūrimo iššauktų branduolinės žiemos sindromą. Mes jus užtikriname, kad per artimiausius milijoną metų nesitikima žymių susidūrimų su didelėmis kometomis, asteroidais, planetoidais ar besišlaistančiomis planetomis.(mažesnėmis, nei kelių kilometrų spinduliu).

Duotos teorijos atsiradimą paskatino klaidingas pranašystės išvertimas. Originaliame Šumerų tekste (o taip pat Majų pranašystėse) yra nuoroda, į trijų dienų periodą Žemėje, kai "nebus nei dienų, nei naktų”. Tos pranašystės nusako nulinę elektromagnetinę zoną ir dalinį Žemės elektromagnetinio lauko poliškumo kolapsą, portalų pasislinkimo metu 2012 metais. Neutralios poliarizacijos situacija atveria portalą, ar dar vadinamus žvaigždžių vartus į eterines sferas ir sudaro tarsi tunelį, per kurį energija teka iš eterinės sferos į fizinę sferą, iššaukianti pagrindinį poslinkį pas visas gyvybės formas Žemėje. Tai pirmoji pakylėjimo banga.

Sumažėjusio poliškumo situacija, žinoma, panaši į naują Žemės būseną, todėl frazė "nebus nei dienų, nei naktų”, teisingai verčiama taip: "nebus nei teigiamo, nei neigiamo poliškumo” .

Ir vėl brangieji mokiniai, šiaurinis ir pietinis magnetiniai poliai labai skiriasi nuo šiaurinio ir pietinio geografinių polių. Kadangi Žemės elektromagnetinio lauko poliškumas įtakoja jos sukimąsi ir ašies pasvyrimą, tik labai mažyčiu laipsniu, to nepakanka, kad pritraukti paprasto žmogaus dėmesį.

Mes labai nusivylę tuo, kad tiek daug sielų taip aklai tikėjo ir tiki pranašystėmis, akivaizdiai neturinčiomis blaivaus mąstymo prošvaisčių.


Sąmokslas Nr4. Blogio jėgos purškia chemikalus į  planetos atmosferą, kontrolės ar didesnės žmonijos dalies pašalinimo tikslu.

Mūsų suvokimas: Iš esmės melas, bet yra grūdelis tiesos. Yra chemikalai, kurie purškiami, kai kuriose vietose, siekiant pakeisti orus, arba tarnauja kaip biologinis ginklas, karo atveju. Tačiau tai daugiau išimtis, o ne taisyklė. Brangūs Kūrėjai, jums derėtų suprasti, kad tik kritinis mastymas ir blaivus protas parodys, jog aplinkui žemę egzistuoja atmosfera, kurios apimtis trilijonai kubinių metrų, nors didžioji jos dalis yra 200 km. ribose, nuo planetos paviršiaus. Imkitės matematikos. Kad biologinių reagentų kiekiu užteršti visą Žemės atmosferą, ir paveikti planetos gyventojus, iš esmės, Žemėje nepakanka nei chemijos gamyklų, nei lėktuvų, nei pinigų.

Tai nereiškia, jog  nėra atitinkamų vietų, kur buvo naudojamas arba naudojama biologinis ginklas dabar. Taip pat, tai nėra liudijimas, kad nebuvo bandoma ir toliau tai nebus daroma - kontroliuoti oro sąlygas. Nors didžioji dalis klimato modifikacijų atliekama tam, kad paversti dykumas į derlingus laukus, žemės ūkio produktų auginimui, kai kurios negatyviai nusiteikusios sielos, bando pašalinti ir naudingą drėgmę, iš šalių-priešininkių teritorijos. Kai kuriais retais atvejais sielos gali išprovokuoti ir kai kuriuos tornado, uraganus ir kitokias panašias anomalijas, bet iš esmės, globalinį atšilimą iššaukia Galaktinis Poslinkis ir iškasamo kuro deginimas. Tai yra daugiau reikšminga nepalankiam klimatui, nei klimato keitimo eksperimentai, netgi jei jie peržengė kontrolės rėmus.

Kol jūs gyvenate tankiai apgyventame mieste, karinėje zonoje, jus "purkš” nuodingais chemikalais specialiai. Maisto apdirbimo chemikalai, iš esmės, jums kenkia daugiau, nei chemikalai purškiami į atmosferą.

 

Sąmokslas Nr5. Egzistuoja gyventojų išnuodijimo planas, vakcinų ir kitų vaistų pagalba.

Mūsų suvokimas: Nuostabu, kaip baimė gali žmones išvesti iš pusiausvyros. Tai, pas atskirus individus, pagimdo psichologines idėjas, kaip permesti savo skausmą kitiems, kuriant panašias sąmokslų teorijas. Būtent tai ir vyksta su vakcinų ar medikamentų, vandens, maisto falsifikavimu. Kai kurie nedraugiški individai, žinoma griebėsi, atitinkamų produktų, skirtų žmonių įsisavinimui, apnuodijimo, bet daugeliu atveju juos sustabdydavo anksčiau, nei jiems pasisekdavo padaryti daugiau žalos. Du kartus vakcinos sąmoningai buvo pakeičiamos ir du kartu jos buvo perimtos, sunaikintos, prieš tai, kai bent viena dozė būtų įvesta į kūną.

Žymiai didesnę grėsmę, Žmonijos gerovei, kelia nuodingi metalai, (tokie, kaip Merkurijus) naudojami vakcinų gamybai, ir daugelis medikamentų, panašiu veikimo efektu. Prie to, dar pridėkite genetiškai modifikuotų organizmų derlių ir per didelį pesticidų naudojimą. Po to, dar įskaičiuokite ir chemikalus, pridedamus maisto apdorojimo metu. Ir tada, jūs gausite didelį apnuodytų gyventojų procentą. Daugeliu atveju, viskas vykdoma ne specialiai, sąmoningai, o dėl nemokšiškumo ir troškimo gauti pelno, bet kokiu būdu. Pavyzdžiui, pagrindinis organizacijos Monsanto vykdytojas, nuoširdžiai tiki tuo, kad gaminant genetiškai modifikuotus produktus, padeda planetai.

Genetinių ingredijentų ir chemikalų pridėjimo į maistą problema yra tame, kad žmogiškas kūnas nežino, ką su tokiais produktais veikti. Žinoma, jis pabandys, kiek įmanoma, išvesti toksinus į išorę, bet kai tik jie susikaupia aukščiau atitinkamo lygio, pirmiausia stabiliai dirbti atsisako kepenys, o po to ir visas kūnas.

Mes netvirtiname, kad didžioji žmonijos dalis miršta tiesiogiai nuo apdirbto maisto, arba genetiškai modifikuotų ingredijentų vartojimo, bet panašios medžiagos įneša savo žymų indėlį į imuninių sistemų susilpnėjimą, ką mes vertiname, kaip pagrindiniu gyventojų skaičiaus sumažėjimo šaltiniu.

Dar vienas pavyzdys – vanduo, su fluoro priemaišomis. Palaipsniui toksinai įvedami į kūną iki tol, kol nepradeda žalingai įtakoti vidinius organus. Kiti pavyzdžiai, dalyje jūros produktų randami nuodingi metalai, monosodiumas, asparmatai, gliutamatai. Pilnai išvengti jų neįmanoma, tačiau jūs galite nuostolius padaryti minimaliais, iš savo dietos pašalinus dirbtinus cukraus pakaitalus, skonio stiprintojus ir dirbtinai išaugintus jūros produktus.(jei neįsitikinę, kad produkcija švari). Šviežiai sugauta žuvis gali būti užkrėsta, todėl vykdykite tyrimus.

Grįžtant prie skiepų. Ar reikia atlikti skiepijimus, nuo atitinkamų virusų ir bakterijų, ar vis tik ne? Ieškant atsakymo, mes siūlome giliai įeiti į savo vidų ir paklausti savo Dieviškos Esybės. Mes pasakysime tiek. Jeigu jūs fiziškai, emociškai, mentaliai ir dvasiškai sveikas, skiepų jums tikrai nereikia, kadangi imuninė sistema bus pakankamai stipri, kad pašalinti pačius negatyviausius, poliarizuotus užpuolikus.

Ir vėl jums primename, kad mes negalime legaliai duoti kokių nors medicininių patarimų, bet skatiname susirasti gydytoją, suprantantį žmogaus imuninę sistemą. Kadangi atitinkamos vakcinos gali turėti kenksmingų pašalinių efektų, mes netikime, kad jūsų taip vadinama administracija, gali priversti ką nors pasidaryti skiepus. Visi, taip vadinami įstatymų įpareigojimai, remiasi baime, kad kažkas privers tai daryti didžiules liaudies mases. Ateityje, (po 2012) jūs pastebėsite, kad didžioji dalis vakcinų daugiau nebeveikia, kadangi atsiras kiti faktoriai, kenksmingai veikiantys daugumos žmonių imunines sistemas, kas buvo jau musų aptarta.

Dėl autizmo ir merkurijaus metalo, esančio vakcinose: buvo atvejai, kai įvesta pakankamas kiekis tokių nuodų, vakcinuojant vaikus ir tas iššaukė autizmą. Kai kurios ataskaitos tvirtina, kad vienas iš 50 vaikų, kenčia nuo autizmo, įsigyto vakcinavimo metu. Mes norėtume tuos skaičius patikslinti – 1 – 3500. Tai vis dar reikšmingas skaičius; ir gydytojai, medicinos seselės, atliekančios skiepijimą, turi žinoti apie vakcinų, turinčių savo sudėtyje merkurijaus, pavojų.


Sąmokslas Nr6. Egzistuoja piktybinė ateivių rasė, kuri kontroliuoja žmoniją iš už scenos.

Mūsų suvokimas: Jeigu jūs – apimta baimės žmogiška būtybė, tada duotoji sąmokslo teorija teisinga. Tačiau, jeigu jūs vystotės į žymiai aukštesnius meilės ir atjautos lygius, jums visiškai nederėtų apie tai jaudintis.

Praeitose mūsų knygose mes leidomės į panašias ateivių įtakos žmogiškai rasei detales, todėl dabar pasakysime trumpai. Tamsiesiems drakoniečiams, sirijiečiams, orioniečiams ir zeta rasėms, leista įtakoti žmoniją iki atitinkamų ribų, bet jiems uždrausta pilnai užvaldyti planetą. Po 2012 metų portalų poslinkio, daugelis tokių rasių nesugebės palaikyti savo egzistavimo astraliniuose planuose aplink Žemę. Kai kurie negalės palaikyti savo fizinio būvimo kosminiuose laivuose.

Kas liečia ateivius, keičiančius formą ir atsirandančius jūsų lyderių išvaizdoje, tai melas. Formos pakeitimas – aukšto lygio psichinis menas; tai yra įvaldžiusios devinto ir aukštesnių tankių sielos. (nuo ketvirto iki aštunto tankio, sielos gali naudotis tik holografine projekcija, imituojančią formos pasikeitimus). Tie, kas bando įtakoti jūsų planetą iš astralinių sferų, nepakankamai išsivystę, formos pakeitimui.

Kai kurie aiškiaregiai mato reptilinių būtybių šešėlius virš atitinkamų pasaulinių lyderių. Skirtingai nuo jūsų moksliškai-fantastinio šou Kūnų grobėjų įsiveržimas, tos žmogiškos būtybės – paprasti žmonės iš kūno ir kraujo. Reptilijų vaizdiniai holografiškai suprojektuoti iš astralinių sferų, kaip kontrolės priemonės, skirtos pasaulinių lyderių protams kontroliuoti. Kitaip sakant, tie žmonės užgrobti astralinėmis būtybėmis.

Kam? Priežastis paprasta. Negatyvieji ateiviai maitinasi baime, pykčiu ir noru kontroliuoti, o daugelis pasaulinių lyderių, būtent ir spinduliuoja tas savybes, tenkinančias reptilijas ir kitas panašias rases. Negatyvūs ateiviai, dėl įvairių priežasčių, negali tiesiogiai atvykti į Žemę, todėl jie prisitaikė, dalį savo būtybės sulieja su kraugeriškais, trokštančiais valdžios, individais, kad gaudyti "kaifą’ nuo jų, keršto, pykčio ir kitų negatyvių savybių, norų, jausmų.

Mūsų patarimas – išgydykite savyje baimę ir negatyvias emocijas. Darykite viską, kas būti tam, kad atsisakyti negatyvių tikėjimo sistemų, ypatingai tikėjimą tuo, kad kokia tai būtybė, ar jų grupė, gali jus kontroliuoti, prieš jūsų valią. (Virgio trigrašis: Daugelis žmonių susižavėję panašiomis sąmokslo teorijomis ir tiki kiekvienu autorių žodžiu. Nemažai tokių tekstų pavyzdžiui kvantinėsmagijos puslapyje. Tai galima prilyginti baimės egzistavimo patikrinimo savotiškam testui. Jei dar vis traukia panašūs tekstai, vadinasi, turite ties kuo padirbėti savo viduje. Jūsų valia rinktis, kiekvienam savas laikas.)

Jūs be galo galingi. Laikas atsikelti ir pareikalauti savo nepriklausomybės, laikas nukreipti savo jėgą į reptilijas ar dar ką nors panašaus, kas, jūsų nuomone, kontroliuoja planetą. Tos būtybės maitinasi baime. Jie priklauso nuo to, kad jūs jų nepastebėtumėte. Jie tikisi, kad jūs taip ir liksite nežinioje apie juos ir pastoviai išliksite baimėje. Nuo šiol – jūs daugiau nebijote to, kas paslėpta jūsų pasąmonėje. Visi spintoje paslėpti skeletai stena, kai jūs juos ištraukiate iš spintos ir pastatote dienos šviesoje. Patalpinti po galinga Tiesos Šviesa, naikinančią iliuzijas ir realybes, jie demonstruoja savo bejėgiškumą, kadangi dabar jūs iš jų išimate energiją ir tikėjimą.

Mes siūlome siusti visoms tamsos jėgoms, tamsos valdovams, negatyvioms ateivių rasėms ir visiems tiems, kas jūsų nuomone jus kontroliuoja, meilę ir atjautą. Traukos dėsnis garantuoja, kad meilė ir atjauta būtinai pas jus sugrįš, jei ne nuo tų būtybių, tai nuo mylinčių dvasinių vadovų ir mokytojų. Atjauta ir meilė gali grąžinti keletą tamsių būtybių į Šviesą. Likusieji, labai greitai paliks Žemę, jei dar to neatliko anksčiau, knygos publikavimo metu. Siuskite padėką negatyviems atspindžiams, gautiems tų būtybių pagalba. Nes jie padėjo pamatyti tai, ko dar siela neintegravo. Būkite dėkingi už tai, kad jie pasitarnavo jums kaip veidrodis, jog savyje galėtumėte pamatyti vietas, kurioms dar reikia daugiau Šviesos.

 

Sąmokslas Nr7. Egzistuoja planas, dėl kiekvieno žmogaus sekimo. Todėl, visiems po oda bus implantuojami čipai. Be čipo žmonės negalės pirkti, naudotis kitomis paslaugomis.

Mūsų suvokimas:  Tai ir yra ta "žvėries žyma”, apie kurią kalbama jūsų raštuose. Ir vėl, yra nedidelė sielų grupė, norintys atlikti kažką panašaus, kadangi jie "išprotėję” dėl kontrolės. Iš paskutiniųjų jie siekia kontroliuoti Žemėje viską tam, kad patenkinti nenurimstančius savo ego siekius.

Šios sąmokslo teorijos sprendimas labai paprastas. Auginkite savo maistą arba susipažinkite su vietiniais kaimynais-ūkininkais, pirkite žemę, statykite ten vėjo jėgaines ar saulės baterijas, draugaukite su kaimynais ir su jais keiskitės savo talentais, resursais.

Jeigu jūs, nuo globalaus paskirstymo sistemos nepriklausomas ir norite gyventi be kreditinių kortelių, galite atsisakyti būti dalimi tokių sistemų, kaip RDI (radijo dažnių indentifikavimas) arba elektroninių implantų. Panašioms schemoms pasirašo tik tos sielos, kurioms saugumas aukščiau už laisvę, o nemokšiškumas aukščiau už prašviesėjimą.

Sielos, bandančios įvykdyti kontrolę – nusivylusios sielos, kadangi jų laikas Žemėje eina į pabaigą. Paskutiniuose iliuzinės valdžios traukuliuose, joms "pilnai važiuoja stogas”. Todėl, visiškai įmanoma, kad jos bandys kurti bet kokias dirbtines katastrofas, savo plano įgyvendinimui. Idėja tokia, kad sukurti ypatingą situaciją, kuri leistų pašalinti visas pilietines teises, įvesti karinę padėtį, o po to jėga priversi visuomenę įsistatyti čipus.

Mes, Pirmapradžiai Kūrėjai, toms nusivylusioms sieloms, siunčiame meilę ir atjautą, tikimės, kad, galų gale, jos irgi suras savo kelią į Šviesą. O jūs, tuo tarpu, tęskite savo dvasinių praktikų atlikimą ir darbą su savimi. Žinokite, kad viskas, kas jums iš tikro būtina – jūsų viduje; laisvinkitės nuo visų negatyvių implantų, elektroninių, ar kokių nors kitokių.

Skaičiuose paslėpta didi jėga. Kada milijonai žmonių atsisakys toliau likti globalioje paskirstymo sistemoje, jums neprireiks viso to, ko sistemos tvirtinimu, reikia jūsų pačių saugumui ir apsaugai. Neišvengiamai, bus keletas sielų, kurias areštuos ir nuteis už pasipriešinimą, bet didžiąją žmonių dalį paliks ramybėje, dėl tokios drakoniškos politikos, palyginus nedidelio gerbėjų skaičiaus.

 

Sąmokslas Nr8. Galaktinė Federacija ruošiasi atsiusti į Žemę savo kosminių laivų flotilę, kad pasiimti iš planetos Šviesos Darbuotus ir pernešti juos į saugią vietą, kol likusi planetos dalis valysis

Mūsų suvokimas: Gal būt, tai pati pavojingiausia, iš visų sąmokslo teorijų, kadangi netgi patys Šviesos Darbuotojai gali save kvailinti, priimant taip vadinamos "pagalbos” iš šalies, su ateivių rasių gerais norais, idėją.

Ta teorija jau buvo svarstoma, todėl dabar apšviesime tik pagrindines padėtis. Praeityje, ketvirto tankio sirijiečiai buvo giliai įtraukti į žmonijos civilizacijos kritimą Žemėje. Jie nusprendė išpirkti savo taip įsivaizduojamas "nuodėmes”; dabar daugelis iš jų imasi sau "Mesijo” vaidmens, ketinant išgelbėti žmoniją nuo paties savęs.

Ketvirto tankio sirijiečiai (ir kai kurios kitos ateivių rasės) ne iki galo supranta žmonių laisvą valią. Jie nesuvokia, kad Šviesos Darbuotojai Žemėje savanoriškai sutiko ateiti į planetą, grandiozinio perėjimo periodu ir tarnauti Šviesos švyturiais pačiu sunkiausiu laiku. Jei jūs priimsite, sirijiečių pasiūlytą, laisvą išėjimą iš planetos, jūs – kuris savanoriškai pasiryžo būti čia poslinkio metu – nutrauksite savo misiją ir neįvykdysite sielos norų.

Sirijiečiams neleidžiama įvykdyti savo ketinimų, kadangi tai pažeistu labai daug laisvų valių čia Žemėje. Tačiau, tai nemaišo jų kanalams Žemėje, vėl ir vėl kalbėti apie tai, kaip tai bus puiku, kada atskris kosminiai laivai. Panašiai kaip fundamentalistai-fanatikai, pastoviai pranašaujantys pasaulio pabaigą, sirijiečių interesų pareiškėjai toliau tęsia datų pernešimą, visada surandant tai vienus, tai kitus pasiteisinimus, kodėl kosminiai broliai dar neatvyko.

Žmonija nepasiruošusi masiniam, bet kurios rūšies, draugiškų ar nedraugiškų ateivių rasių nusileidimui. Ateis laikas, kada ateiviai laisvai vaikščios tarp jūsų, bet tas laikas dar neprasidėjo. Vietoje bandymo pabėgti, nuo sunkumų Žemėje, mes patariame atsiraitot rankoves ir imtis savęs, bei planetos išgydymo darbų. Mes žinome, kad tai labai sunkus darbas ir užjaučiame jūsų kančioms. Bet, ištraukti save iš urvo turite patys, su mūsų, ar tūkstančio kitų, draugiškai nusiteikusių žvaigždinių rasių pagalba. Tačiau, tos būtybės nedarys už jus jūsų darbų. Jie skiepija drąsą, siūlo veikti ir tai  yra viskas. Šiandiena, dabar, nustokite laukti kosminių laivų ir susiderinkite su sielos misija Žemėje.

Brangūs Kūrėjai, mes tikimės, kad sąmokslų teorijų skyrius buvo jums naudingas. Toliau tęsime ekonominės situacijos, jūsų planetoje, aptarimą.

Peržiūrų: 4953 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 401 2 3 4 »
0  
1 im_studio   (21.04.2013 18:52) [medžiaga]
Dėkui, labai skaniai susivalgė smile Pasitvritino ką sau mislinau smile

0  
2 laume   (21.04.2013 18:55) [medžiaga]
SĄMOKSLAS Nr8

Taip išeina, kad Lina plejediete yra  sirijiečių kanalas,
    Tai ji perdave 4 tankio mūsų kosmoso brolių ketinimus ir norus???????

-1  
3 Doremi   (21.04.2013 21:35) [medžiaga]
nu, da vienas kanalas atsirado angry
tik skriskit mikliau jūs abi, daėdėt jau
princesės gražuolės, svietas nematė.....pacientės
geras straipsnis

0  
4 Amigo   (22.04.2013 08:23) [medžiaga]
Daug svarbių klausimų nušviesta.Panašų vaizdą jau buvau susidaręs.Džiugu,kad Kūrėjai neleis įvykti karui su sunkiomis pasekmėmis.Ačiū Jiems už pagalbą tose srytyse,kur mes patys negalime pasipriešinti,nes techninės priemonės ne mūsų rankose.
Dėl čipsavimo.Manau,kad čia slypi didesni pavojai.Teko skaityti ,kad BRŪKŠNINIS kodas lazeriu gali būti suformuojamas iš žmogaus ląstelių ,skenuojant žmogaus veidą ,išsiimant TAPATYBĖS dokumentą.Šis darinis plika akimi visiškai nematomas.Jeigu tai  tiesa,išvengti šios procedūros beveik neįmanoma,kadangi asmens dokumentą turėti privaloma.
Kaip yra iš tiesų?

0  
5 Violeta   (23.04.2013 19:35) [medžiaga]
http://kinostok.tv/video/25607/taynyi-katarov
nuostabus filmukas apie dvasingus katarus...

+1  
6 Klaudijus   (23.04.2013 23:36) [medžiaga]
Norejo kritinio mastymo tad prasom.
Bandysiu issireiksti kuo trumpau,kaip buvau minejas kai kuriu straipsniu dalys priestarauja kitiems,tarkim cia esantys 4 ir 5 samokslo teorijos.
Taigi ar nebuvo cia jie tiek daug aprasyti,tai yra pvz. is lektuvu purskiami chemikalai,chemetrailos ar kazkas panasaus,kiek paciau,ne vienas cia straipsis yra.O youtubeje kruvos video ir irodymu yra.
O tai ka is niekur visos tos vakcinos,visi vaistai iskaitant ir vis najus ateinancius vaistus padidare saugus,galimi vartoti jei nori,gi ir cia kiek apdainuota buvo,net kazkokio zmogaus inerviu yra kur kalbama apie tikraje vakcinu paskirti,tai ka viskas blefas buvo,eme ir i viska nepagrystai su mazu informacijos kiekiu ranka numojo.Manes asmeniskai neitikino.

O jei apie mikrochemas zmoniu rankyose.Tai esu nemazai mates filmu,kad juos pavaizduotos fantastiniuose filmuose,vienas is ju kiek atsimenu yra " Visa griaunantis".
Seip kas nezino jau tokios panasios mikroschemos jau koki desimtmeti kaikuriuose salyse yra istatomos i gyvunu kaklus,jos kaip sekimo,atpazinimo irenginys.Lietuvoje uz poros meteliu manoma taip padaryti.
Pvz. tokiu mikroschemu kiek domejausi yra naujoviskuose pasuose.
Tie valdzios zmones ketina taip padaryti,kad zmones ju paciu reikalaus.Beto si programa po truputi vystosi,kaikurios seimos jau jes turi,maciau keleta reklaminiu video kur jes reklamuoja ir t.t.
Bet visvien manau sis ju sumanymas pasmergtas zlugti,jei zmones nepasiduos ju itakai.
O jei apie tuos sirijiecius,tai per alfa.lt 2011 metais. buvo toks straipsnis daugmaz tokiu pavadinimu- pranesimas zemes gyventojams, ten gal buvo kokios 5dalys,ten buvo.Ten kreipesi kazkoks sirijieciu atstovas i mus zmones.Trumpai taret jis mus isliaupsino,rase kad mus baisiausiai myli,mato,kad mums sunku ir ketina padeti i t.t.
Jis buvo prisistates,bet vardo nepamenu.
Ju atvykimo data,kaip jie mineja buvo, 2011-11-11
Tiesa sakant is tu straipsniu kaip pastebejau sklido siluma,tokia uzuojauta ir t.t.
Taigi norejau pasidometi daugiau apie sia butybe ir radau dar daugiau jo pranesim,netgi kazkur nuo 2006 ar 2008 metu,tu pranesimu buvo ne viena desimtis...

jei ka domina ta rugsejo 11 ar mikroscemos zonems ir kiti svarbus,nesvarbus(kaip paziuresi), idomus ir butini kiekvienam zinoti,tai paxiurekite dokumentini filma zeitgeist-laiko dvasia,yra 3 dalys,negailekite laiko,nepasigailesite,jei kam idomu.
Asmeniskai sis filmas padejo suprasti daug dalyku ir eiti toliau.
O seip sarsa galima papildyti,tai butu projektas blue beam,kuris jau po truputi bandomas igyvendinti,nes daro ivairius eksperimentus,tai yra vaizdinius danguje,galbut jo ce nera,nes jis tikras,tikriausiai nes kaip ir nepaneige,bet pasigedau pasaulinio atsilimo,nes gi isdestyta buvo,kad jis melas,sukurtas vel zmones gasdinti,kontroliuoti...
Galima papildyti,bet atrodo,kad ir taip per daug prirasiau.

Seip ar taip man visi sie dalykau jau pabodo,nebedomina,noreciau kuo greiciau atsikratytu,nes uz mus niekas to nepadarys.

P.s man teko si komentara is naujo rasyti perdaryti(ne visa),taigi kazka pakeiciau,neskk ia siunciau istryne,o kazkodel evisas nusikopijaves buvo...

0  
7 Klaudijus   (23.04.2013 23:55) [medžiaga]
Kritos tikriausiai is savo komentaro susilauksiu(BENT ZINOSIU,KAD IMANE DEMESI ATKREIPE :d),bet informacija kuria remiausi ir zinau yra ne tik is cia bet ir is kitur,as nestoviu vietoje,jei mane kas sudoma,patikriu,pasitikslinu,jieskau daugiau informacijos,taigi ne galiu pasakyti sis,kad to zmogaus ar kazkokios dvasios straipsnis turi man pastebimu spragu,o cia gavo mano kritini mastyma biggrin
O cia kazkaip per mazai kaikada duoda iformacijos o jei bando paneigti tai taipat truksta jos.
Ispradziu pateikiama daugybe iformacijos apie viena ar kita dalyka,kuriuo gali buti sunku patiketi,tarkim apie tuos vaistus,vakcinas,kad jos silpina imunine sistema,zudo zmogu is vidaus ir t.t.,o paskui pyst pora sakiniu ir galvok zmogus ka nori biggrin
Kartais man juokinga buna,kad zmones perskaite straipsni paraso,daugmaz toki dalyka, ,,negaliu patiketi,cia viskas nuo pirmo ligi paskutinio zodzio yra tiesa'' ,arba jis netiki,ka pats parso,arba bando apsimesti gudruciu :Do is tikruju nieko nesupratao,gali buti ir kitokiu priezasciu taigi man asmeniskai,gan kvaila atrodo,kaip tu gali pasakyti,kad viena ar kita yra tiesa jei negali su nieko palyginti is analizuoti,o tokiu zmoniu reikia paieskoti,nes tie kurie netikrina ir viskuo tiki ka pasako,gali buti lengvai manipuliujami

Jeigu visi galvoja ta pati,reiskia negalvoja nei vienas. biggrin

Kartai kitu zmoniu mastymas,mitys buna iperstos sureguliuotos kitu zmoniu,o jis pats galvoja,kad cia jo.
O tokiu nemazai sukurtu yra.

+1  
8 virgis   (24.04.2013 06:06) [medžiaga]
Tai ne kritinis mąstymas, o daugiau sakyčiau apmaudo išreiškimas, nes palietė tai, kas tamstai labai patiko iki šiol. Jaunuoli, taip ir neįkirtai esmės. Bet ateis laikas kai tai bus įkandama, O dabar linkiu sėkmės beieškant savo tiesos, tik negaišk bergždžiai laiko "palyginimams' ir "neatitikimams", ieškot kaltų ir visada juos rasti, nes taip lengviau ir patogiau, toks patarimas. Galima mokytis ir iš svetimų klaidų nebūtinai iš savo. Ir dar, geriau žiūrėkis savo daržo, nespręsk apie kitus, nebūk teisėju, tau to nereikia...
Tiesa ir visiškas skaidrumas – neatsiejamos palydovės. Tuo tarpu visko, kas netikra pagrindas – melas ir kontrolė.
Seno griūtis visada neša naują, dar išmintingesnio ir geresnio. Neužsidėk sau barjerų. Kaip bedengtų debesys saulę…Vis vien bus prošvaistė. Ir – Šviesa!

0  
9 Klaudijus   (24.04.2013 07:48) [medžiaga]
Dekui,kad atsaket i mano komentara.

Kaip galima teikti,kad man tai patinka,atvirksciai kai pirma kart suzinojau apie tai norejakovoti kovoti(bet matau,kad paprastai jau nebepakovosi...),gi neilipsi i mano galva ir nepasakysi kas ten randasi,as ne toks "primityvus" biggrin
Apsivietes zmogus,yra apsisaugojas zmogus.
O jeigu buna skleidziami nepagristi dalykai ar koks melas,tai ka tyleti,as tik parasau kaip as manau,nebandau kuo nors itikinet,tik parodau kad yra ir kitokia informacija,nes gi negali kazkieno pateigta trumpa informacija buti visiskai teisinga ir priimta uz tiesa,nes jei visi aklai priima visa pateikta informacija,tai ne kas.
Jei tu priimi,kad pavizdziui sia pateikta informacija 100proc. kaip teisinga,tai lengvai numoji ranka ta ka pats buvai apmastes isdestes,tai man tada gan keista pasidaro,kad zmogus taip ilgai tvirtai laikesi savo nuomones,o po poros sakiniu jis persigalvojo.
Nemanykit,kad uztenka skaityti ir priimti viska kas rasoma,sakoma,dometis, reikia ir veikti,daryti,kazka keistis,nes kaip tik pakenksit sau,jei buna tokie dalykai,tai nereiskia,kad turi i tokius dalykus nerimtai ziureti,reikia ir uz save ,kitus pakovoti,nes negali simtu procentu tiketis,kad uz taves viska kasnors padarys.
Nereikia buti tokiu kuris nemato toliau savo nosies galiuko,reikia dometis,kas dedasi aplinkui,reikia dometis bent keletu dalyku,o ne vienu,nereikia priimti visko kaip uz gryna tiesa.
As viska ziuriu placiai,ne siaurai.
Jeigu skaitai,ir ne mastai,nieko nedarai,tai jokios naudos is to,ir negali sakyti,kad,kito tavo pateigta informacija yra teisingesne nei kito,jei dar plius neesi analizaves jos.

0  
17 virgis   (24.04.2013 18:22) [medžiaga]
Ir vėl nesupranti kas tau sakoma. Gal aš neaiškiai išsireiškiau? Tau būtent ir patinka ieškoti tų sąmokslo teorijų ir kovoti "su vėjo malūnais". Žinau, tai traukia kelio pradžioje, kai dar tik pradedi daryti pirmuosius žingsnius, dvasingumo link. Gal užduok sau pačiam klausimų.Ką visa tai man duoda dvasiniame vystymesi, ar aš tampu labiau dvasingas, labiau atjaučiantis ir mylintis? Ar aš ginčydamasis ir įrodinėdamas savo surastas "tiesas" duodu naudos kitų vystymuisi? Ir jeigu tavo atsakymas taip, tai tada tu nukeliavai šunkeliais.
Kaip ruošiesi kovoti? Žudyti? Ir kuo tu geresnis už juos?
O gal vis tik pradėk nuo savęs. Kiek tu skleidi meilės į aplinką? Kiek tu skleidi neapykantos, nesvarbu kam? O dabar atsimink traukos dėsnį.
Niekuomet neabejokite tuo, kad maža grupelė šviesių ir ryžtingų žmonių gali pakeisti pasaulį. Iš esmės, jo niekada negalima buvo pakeisti kitaip.

0  
10 Klaudijus   (24.04.2013 07:56) [medžiaga]
o jei apie ta krajona,tai kazkas isdesti savo nuomone,kas jis galetu buti:
sviesos butybe(kaip patsai krajonas teigia)
tamsos butybe
selo reicelo nesamoningai sukurta asmenybe
samoningai sukurta asmenybe,norint pagelbet nusivylusiems.

O jei gerai pamenu,tas zmogus sakesi,kad ji tikriausiai nera kokia butybe,nes is jo bendravimo,informacijos matosi,kad cia ne kokia kito pasaulio butybe.
Dabar tai nesuprantu kieno si informacija.
Kai prisistatydabo tasai krajonas,tai budavo toks stilius jo islikes,ir emocijas specifines skleisdavo,buvo galima ji atskirti nuo selo.
Paskui pastebejau,kad kai krajonas atsakydavo i klausimus,tai kaikuriuose izvelgdavau sela reisela.O cia man visiskai nepanasu,kad kazkokia butybe destitu savo informacija.

0  
14 Vytautas   (24.04.2013 14:56) [medžiaga]
Paskutiniu metu jokios būtybės jokios informacijos negali perduoti nes jų paprasčiausiai nėra. Suprantama informacijos priėmėjai pasimetę ir užsiima laisva kūryba. Bando improvizuoti, nes tai jų pragyvenimo šaltinis. Valgyti tai reikia.

0  
18 virgis   (24.04.2013 18:35) [medžiaga]
sumalei visus į vieną krūvą ir neaišku ko tu nori? Selas nebendrauja su Krajonu.
Gal tu geriau keliauk pas gnosius, ten rasi visokio junginio. O gal atsipalaiduok ir pailsėk, nuo informacijos srauto, nes ne visa ji tau įkandama ir pradedi maišytis, bandydamas susidėlioti viską po lentynėles, savo proto ir ego patenkinimui.
Matau kažkokį nepasitenkinimą ir nusivylimą. Tačiau ne kartą buvo kartotą, jog kelias šis nebus lengvas. Kartais bus žingsniai ir atgal, tai neišvengiama. Bet žinok, po to seka šviesi banga ir gyvenimas vėl prašviesės.

1-10 11-20 21-30 31-35
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0