Šeštadienis, 27.04.2024, 01:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Gruodis » 29 » QR kodas - vergo atributas
11:52
QR kodas - vergo atributas

QR kodas yra daiktų atributas, prekės kodas – tik labai ilgas SKAIČIUS, kuriame užšifruota visa informacija apie šią prekę. Na, ir būsimo valdomo atributas, apie kurį ne kartą kalbėjo vadinamasis elitas: vergo esmė, jo bejausmio, švelniai tariant, snukis-skuduras, saugantis pilietį nuo dulkių, tąsa.
Šis kodas įvedamas siekiant visiškai kontroliuoti visuomenę skaitmeniniu pagrindu. Jų naujoji Chomolungma yra totalinė galia, aprašyta distopijose.Šiam tikslui tinka QR kodas. Ne iš karto, bet laikui bėgant bus patogu jį paversti vienu skaitmeniniu dokumentu, kuriame būtų visa kita. O skaitmeninį dokumentą galima tvarkyti labai lengvai, kaip galite įsivaizduoti.
Jūsų medicininiai duomenys, jūsų auklėjimas, visos smulkmenos (Big Data arba dideli duomenys yra struktūrizuoti arba nestruktūrizuoti didžiuliai duomenų kiekiai.) – žmogus neapsaugotas. Žmogus iš pirmo žvilgsnio kaip ant delno.
Jūsų gestas prieš SISTEMĄ – ir jūs susirgsite pavojinga (besimptome-infekcine) liga kitiems, kuriai reikia jūsų izoliacijos. Taip pat lengva prarasti turtą ir vaikus. Kaip manote, kodėl Niurnbergo procese žmonių žymėjimas skaičiais buvo pasmerktas kaip nusikaltimas žmonijai? Man atrodo, kad tai paprasta psichologija.
Su SKAIČIU galima daryti tai, kas neleistina su Žmogumi. Nuvertinti viską be išimties ir iki žemės, sudeginti tai, kas žmoguje laisva, visiškai paversti jį SKAIČIU, vergu, galviju, paklusniu padaru. Koks malonumas ateina elitui – jei kiekvienas nedarome visko, kas įmanoma, kad juos sustabdytume.
Iš principo negali būti įstatymų dėl QR kodų, kaip ir negali būti ledo ugnies. Avių kodai neatitinka teisėtumo apibrėžimo, yra už jo taikymo srities, už teisės lauko ribų. Ir tai šiuo metu, 2021-ųjų pabaigoje, yra svarbiausias dalykas, kurį reikia perteikti plačiajai visuomenei. Daugelis žmonių, nepriklausomai skiepyti ar ne, labai neįvertina šios situacijos rimtumo.
Gatvėse jie sako: “tai yra įstatymas, žinote, įstatymas!” - Kad turėčiau skudurą ant burnos. Tačiau tiesa ta, kad visa tai neturi nieko bendra su mūsų šalies ir viso pasaulio žmonių sveikata ir gerove. Visa tai apie bendrą ir nedalomą psichopatų galią, nei daugiau, nei mažiau. Beje, jų planai jau griūva su trenksmu, o pilietinis pasipriešinimas įgauna vis didesnį pagreitį.
Pagalvokite, kad kuo daugiau žmogus pasirinks vadovaudamasis šviesa, neišduodamas savęs ir savo Sielos, tuo greičiau ši primesta idėja nugrims į užmarštį. Pasirinkimas visada yra mūsų. Aukštosios jėgos mus palaiko kiekviename žingsnyje, kiekviename pasirinkime, kai tikime šviesa. Ir jei turite Tikėjimą, tada mes padarysime teisingą pasirinkimą.
Patikėkite, ši sistema tikrai žlugs! Sistema, už kurios, atrodo, niekas nenori stovėti. Bet jei nenorite, tai kam pakišti galvą į ją? Ši sistema apima viską – išsilavinimą, įvairias struktūras, reklamą, darbą, viską. Viską kas pastatyta tikrai ne žmogui, o jo išnaudojimui.
Ir visa tai sugrius, kaip koks kortų namelis. Kokia prasmė eiti paskui tai kas pasmerkta žlugti? Kiekvienas šviesos ateityje turės viską, ko reikia gyvenimui be kitų išnaudojimo. Mūsų gyvenimas iš tikro susideda iš kažko kito nei mums buvo diegiama nuo gimimo. Pagalvok apie tai žmogau nors trumpam.

Daugelis nusiminė, kai kurie yra pasirengę nusivilti, bet kaip bebūtų keista, per skausmą ateina apsivalymas. Esame pakeliui link raudonos linijos, kelio atgal nėra, o sistema nebegalės egzistuoti įprastu buvusiu pavidalu. Ji išsekino save. Lūžio taškas, puikūs laikai, perkrovimas, pabudimas... Jūs galite laisvai įvardyti ir interpretuoti tai bet kokia norima forma. Faktas yra tas, kad POKYČIAI vyksta.

Kontrolieriai manė, kad žmonės klusniai priims jų žaidimo taisykles, tačiau apsiskaičiavo. Taip ir įvyksta atgimimas, jei norite. Kaukės buvo nuplėštos, o mūsų priešas tai padarė pats dėl savo panikos ir šurmulio. Per daug nesantaikos išliejama į gatves, o nacių kontrolė ir valdymas didmiesčiuose gali trukti tik iki tam tikro momento. Kol žmonės pagaliau nuo to pavargs ir kol suvoks savo tikrąją jėgą. Ir mes artėjame prie šio momento, jei norite, mes lekiame ten visu greičiu.
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 562 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 linaramanauskiene7   (29.12.2021 14:26) [medžiaga]
Na, taip, musu Motinele Zeme 2021 12 21 iskriejo i koridoriu, i Pakilimo taka. Ivairiausi Yotubes kanalai skelbia ivairiausias Perejimo tiesas... na, as tai to nejauciu. Bet Sirdis sako, kad Pakilimas vyksta! Ir Perejimo vaizdus regiu... 

Taip, tikrai nusiminiau ir liudna, kad Zemes Isvadavimas tesias ir dar nezinia kiek laiko tesis!!!?

Sistemai as niekada netarnavau, visa Gyvenima gyvenau taip, kaip as pati noriu, tad manes nei antsnukiai, nei vakcinu nuodai, nei Galviju pasai neliecia, nei nedomina!!! As visada randu ISEITIS! Esu LAISVA Siela, ir gyvenu taip, KAIP SAKO MANO SIDIS!

Esame JEGA, esame KUREJAI, LAISVI KUREJAI, tad tokiais ir LINKIU visiems buti! Su Meile, - apkabinu.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0