Penktadienis, 29.03.2024, 16:15
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 4 » Reptilija Manyje... Aryana Havah 1 dalis
21:32
Reptilija Manyje... Aryana Havah 1 dalis
Tai, Rumunijoje gyvenančios psichologės , Ariana Chava pokalbis, su neįprastu berniuku, kuris sako kad praeitą savo įsikūnijimą gyveno planetoje Inua, kurį randasi šalia Oriono.
Dialogo metu Deividas pasakoja Arianai apie tą planetą, gyvenimą joje, o taip pat mūsų planetą žemę ir jo atėjimo į žemę tikslą.
Tai įvyko apsiniaukusį vasaros rytą. Buvo nepakenčiamai karšta ir aš nusprendžiau atidaryti langą tikėdamasi šviežio oro kuris sumažintu įtampą.
Niekaip negalėjau išsivaduoti nuo nemalonaus jausmo. Spaudė saulės rezginio vietoje ir aš žinojau kad tai vidinis perspėjimas apie kažką svarbaus kas turėjo įvykti.
Nežinau kas tai , bet šį rytą į mano konsultaciją turėjo ateiti naujas vaikas.
Tiksliai sutartu laiku jis įėjo į kabinetą su savo mama. Visai dar vaikiukas, bet toks išdidus! Vasariško dangaus spalvos žydromis akimis, sutaršytais rudais plaukais, aprengtas aiškiai ne naujais džinsais ir melsva maikute su užrašu "mylėkite manę". Kad mes niekada apie tai nepamirštume.
Jis įdėmiai manę nužiūrėjo ir ryžtingai atsisėdo į kėdę. Aš perskaičiau registracijos kortelėje kad jo vardas Deividas (vardas pakeistas, tikras vardas Alexandru Pargaru, vert.past.) ir jam septyni.
Paprastai kai pajuntu kad su vaiku pavyko rasti bendrą kalbą, paprašau, kad tėvai palauktu hole.
Nustebindamas manę Deividas pats paprašė, kad mama išeitu.
Nustebinta tokio jo poelgio pabandžiau rasti to priežastį. Pasirodo mama atvedė jį čia nes jis "galvoje girdi balsus, kaip per telefoną". Su kuriuo jis kalbą ir klausia visko kas tik jam šauna į galvą, netgi tai , kaip praeiti tam tikrus lygius žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Atsakymai, kuriuos gaudavo berniukas, visada būdavo teisingi.
Aš paklausiau ar balsas turi vardą, į ką jis atsakė, kad jis vardu Agchton, jis iš kito žvaigždyno, iš kurio atvyko ir pats Deividas, reinkarnacijos keliu, kad jie sutarė palaikyti ryšį visą jo buvimo žemėje laiką. Aš paklausiau jo, kiek jis čia žada būti. Jis atsakė, kad jei skaičiuoti taip kaip laikas suprantamas dabar, tai kokius 200 metų, bet netrukus mes pradėsime suprasti laiką kitaip, taip kad jam sunku pasakyti tiksliai.
Mes kalbėjomės apie valandą ir manę vis labiau ir labiau žavėjo ne pagal amžių subrendęs jo protas ir prasmingi atsakymai. Kaip paaiškėjo pokalbio metu, kai kurie atsakymai priklausė "balsui iš telefono".
Pirmiausiai ką man pasakė Deividas, tai , kad vakar vakare, kai sužinojo iš mamos, kad sekančią dieną jį ves pas psichologą, Agchtonas paprašė perduoti psichologui, kad viskas apie ką bus kalbama turi būti įrašyta, net jei man tai nepriimtina, ir kad viskas apie ką čia bus kalbama yra absoliuti tiesa, ir kad aš nepergyvenčiau dėl vazos, kurią sudaužiau šį rytą bandydama uždaryti langą.
Įsivaizduokite, kaip aš išsigandau, juk aš buvau vienintelis žmogus kuris tai žinojo! Taip man buvo pateiktas patvirtinimas, kad viskas ką šis vaikas patiria, yra tiesa. Lyg būtu nuėmę man nuo akių raištį.
Tada aš supratau kaip neadekvačiai mąsčiau, kai maniau kad jo girdimi balsai tik lakios vaizduotės vaisius arba netgi polinkis į šizofreniją, ar tiesiog noras pasirodyti, būti aukščiau už kitus.
Tokiu būdu aš atsidūriau padėtyje kurioje esu ir dabar, aš tapau rašytoja.
Jam vadovaujant, aš pabandžiau išsakyti, susisteminti svarbiausią informaciją. Aš Jums perteikiu jo Žinią, tokiu būdu, kokiu pati ją gavau, be pataisymų, žodis į žodį. Ir dėkoju jums už laiką skirtą šitai knygai. Kai kas palaikys ją prasimanymu, kai kas supras. Pirmųjų prašau man atleisti, kitiems linkiu rasti savo kelią ir sužinoti savo misiją.
Per mūsų antrą susitikimą vaikas man pasirodė labiau artimas, lyg pažinočiau jį ilgą laiką.
Tarpe mūsų atsirado toks jausmas koks būna tik tarp senų draugų.
Aš paklausiau ar man reikia uždavinėti klausimus, ar jis pats pasakos, kaip jam labiau patiktu. Šiek tiek pagalvojęs, atsakė kad geriau bus jei aš klausinėsiu.
Koks tavo vardas, čia, žemėje ?
Deividas.
Ar turi daugiau vardu ?
Dabar ne, aš turėjau daug vardų, bet dabar tik vienas.
Kaip man reikėtu tave vadinti ?
Deividu.
Kodėl ?
Nes dabar tai mano vardas.
Esi sakęs, kad atvykai iš kitos planetos, reinkarnuodamasis.
Ar žinai kaip vadinasi ta planeta ?
Ji vadinasi Inua ir yra šalia Oriono.
Ir jos gyventojai taip pat vadinasi Inua ?
Ne, jie vadinasi Inuaki.
Vadinasi tu Inuaki ?
Aš buvau Inuaki, dabar aš-žemietis.
Kaip atrodo tavo buvusi planeta ?
Ji gražesnė už žemę.
Reljefas toks pats ?
Panašiai, ten yra kalnai, vanduo, laukai, tik augalai kitokie. Medžių spalva ten panaši į sidabrinę, tik dar baltesnė.
Ar ten būna metų laikai ?
Taip, tik ne taip kaip čia. Ten nebūna žiemos ir sniego, tik lietus. Medžių lapai niekada nenukrenta ir nebūna taip karšta kaip čia, vasara.
Ten yra jūros ir vandenynai ?
Taip, jūras vadina avata, o vandenynus surim. Yra žuvų, tik jų kitokia spalva. Aplamai ten viskas kitos spalvos.
O kokios ten spalvos ?
Nežinau, tiesiog kitokios. Tie patys atspalviai tik baltesni. Raudona nepanaši į jūsiškę raudoną, ji labiau raudonai balta.
Tai gal rožinė ?
Ne, ne tokia ryški, lyg ant jos būtu dar sluoksnis baltos.
O Inuaki, kaip jie atrodo ? Jie – žmonės ?
Ne, jie Inuaki. Panašūs į driežūs, bet taip pat ir į žmones.
Tai jie – reptilijos ?
Ne, jie - Inuaki.
Gal galėtum man vieną jų apibūdinti ?
Jie aukšti, panašiai kaip šita spinta ( 2m.) vaikšto ant kojų, turi dvi rankas, kaip ir mes, bet tik tris pirštus, dar jie turi plačią ir labai stiprią uodegą. Jų oda balta, o akys violetiniai auksinės. Kalba kaip mes, ir kaip jie.
Ką reiškia "kaip jie" ?
Reiškia mintimis. Jie sako ką nors mintimis ir kiti juos girdi.
Taip pat kaip ir tu gauni žinias ?
Tikrai taip.
O jų oda su žvynais ?
Ne, ji barchatinė, švelni, panaši į mūsų. Tik jie neturi nei plaukų nei antakių.
O jie turi dantis ?
Taip.
Ką valgo Inuaki ?
Tą ką ir mes, tik be mėsos. Jie valgo tai ką mes vadiname vaisiais, daržovėmis ir šakniavaisiais.
Ar jie tai augina taip pat kaip ir mes ?
Panašiai, tik tam nereikia tiek daug laiko.
Kaip tai ?
Ten reikia pasodinti sėklas, įpilti kažko panašaus į vandenį ir pagalvoti apie tai kada norėtume kad vaisius užaugtu – tai užaugs būtent tada kada tu nusprendei.
Tai jei aš jau rytoj norėsiu obuolių tai jau ryt juos bus galima skinti ?
Ne taip greitai. Trumpiausias laikotarpis – du apsisukimai.
Kokie apsisukimai ?
Planetos apsisukimai apie savo ašį. Apie 5 žemės dienos.
Ir visi užsiima derliaus nuėmimu ?
Taip, bet jeigu tu pavyzdžiui pamiršai pagalvoti laiku, tai gali paprašyti kitų, visi pasiruošę padėti. Bet taip būna labai retai.
O kaip vyksta tas stebuklas ? Kaip Inuakam pavyksta gauti viską ką jie nori ? Ar tai stebuklinga žemė ?
Kažkuria prasme taip. Žemė ten skiriasi labai stipriai. Ji švari. Bet to tikrai nepakanka. Svarbu ketinimas. Tu Matricos ko nors prašai ir tai išsipildo nežiūrint į tai ko prašai. Jie niekada neprašo daugiau nei jiems reikia. Nei kiek. Viskas šviežia. Laikyti maistą šaldytuve neturi jokios prasmės, kada galima gauti bet ką, bet kuriuo metu. Nėra prasmės prašyti daugiau, kadangi tai reikštu prarasti, o tai Matricai nepatinka.
Ir kaip tai vyksta ? Sodini grūdą ir galvoji kada jis turėtu prinokti ?
Panašiai. Sodini grūdą, palieji jį kažkuo panašiu į vandenį, pripildai jį šviesa ir meile, o po to prašai, kad jis susijungtu su savo universaliąją Matrica iš kurios jis gali gauti visą reikalingą informaciją apie tai, kaip jam prinokti tuo metu kada tau to reikia. Tuo metu grūde įsižiebia šviesa kuri kaip plono siūlo spindulys sujungia jį su matrica. Taip prasideda procesas.
O po to kai tu nuskynei vaisius ir daržoves, kas atsitinka su augalu ?
Jis liks, tik jo vėlesni vaisiai bus panaudoti kaip sėkla. Paskui jis nudžius ir tu paprašysi kad jis greitai išsiskaidytu į dalis iš kurių buvo sukurtas, kad nesudarytu balasto planetai.
Gautųsi, kad pas jūs nebūna šiukšlių ?
Beveik ne. Pas juos nebūna šiukšlių nes jie nenaudoja įpakavimų. Bet jei kartais reikia ką nors išmesti, tai nunešama į specialią vietą, kur dirbantys Inuakai padeda tai išskaidyti į pradines daleles.
Dėl to ten neegzistuoja kalnai šiukšlių ir išmestų daiktų.
Gerai, o jei kas nors sugalvos nenešti šiukšlių į specialią vietą, o išmes gatvėje ?
O kodėl kažkam reikėtu tai daryti, niekada apie tai negirdėjau. Tame tiesiog nėra prasmės.
O pas jūs yra automobilių ar kitokių transporto priemonių ?
Kažkas panašaus yra. Už planetos ribų mes skraidome tokiais aparatais, kuriuos žemiečiai vadina skraidančiom lėkštėm. O pačioje planetoje panašiais tik mažesniais aparatais.
Kokį kurą jūs naudojate ?
Mes nenaudojame kuro. Tai kažkas panašaus į amžinąjį variklį. Jie dirba amžinai, be kuro, o ant jų uždėta kažkas panašaus į magnetinius žiedus su priešingais poliais kurie sukuria lauką, kuris aktyvuojamas tuo kas žemėje vadinama Merkaba. Minties pagalba aktyvuojami du tetraedrai, kurių viduje randasi magnetai kurie sukasi sukurdami tam tikra jėgos lauką, kuris priverčia aparatą judėti.
Keičiant poliariškumus galima kilti arba leistis, o pakreipiant juos i šoną keisti skridimo kryptį. Tai daroma šalmo pagalba, kuris dedamas ant galvos ir yra sujungtas su aparato valdymo sistema.
Tai reiškia jis yra valdomas valios jėga ?
Taip, mintimis. Bet be magnetų tai neveiktu.
Iš ko padaryti tie aparatai ?
Iš metalo, kurio pas mus žemėje nėra. Tiesa sakant tai 5 metalų junginys. Juos gamina naudodami šviesos spindulius, kuriuos išgauna su didelių kristalų pagalba.
Ar kiekvienas gali turėti tokį aparatą ?
Taip, tik jei jam tikrai reikia.
O jei tu turi tokį aparatą, ar jis pas tave lieka visam laikui nežiūrint naudojiesi tu juo ar ne ?
Ne, tie aparatai priklauso visiems. Jei tau jo nereikia, tu jį grąžini ten iš kur paėmei. Nėra prasmės laikyti jį sau jei jis tau nereikalingas, kai juo gali pasinaudoti kiti, kam to reikia.
Ar už juos reikia mokėti, aplamai pinigai egzistuoja ?
Ne, ten nėra pinigų. Jie nereikalingi. Kiekvienas dirba tada kada reikia ir kiek reikia. Padeda kai jį to prašo, ir turi viską ko jam tik gali prireikti.
Ar pas jūs yra valdžia ?
Tam tikra prasme taip. Kas 260 planetos apsisukimu yra išrenkamas valdytojas ir 12 patarėjų. Panašiai kaip rinkimai žemėje, tik niekas negali būti išrinktas du kartus iš eilės.
Tikriausiai tai geras darbas ?
Taip, kiekvienas jį atlieka su atsidavimu ir optimizmu. O jeigu nori kad viskas būtu gerai, tau tikrai pavyks.
Pas jūs būna vaikų ?
Taip, bet kitokiu būdu. Kai nusprendžiama kad reikalinga nauja jėga, randami norintys, jie pradeda palikuonis, kurie gyvena specialioje, ypatingai įrengtoje vietoje, kur viskas optimaliai pritaikyta jų vystymuisi. Tai kaip vaikų darželis, jie ten turi viską ko jiems reikia. Ten jie susipažįsta su istorija, elgesio taisyklėm, meditacija, telepatija, augalų auginimu, technika ir daug kitų dalykų. Juos mokina vyresni, labiau patyrę inuakai. Patys mažiausi gali matytis su tėvais kiek tik panorėję ir atvirkščiai. Bet kokiu atveju jie gali bendrauti telepatiškai, taip kad atstumai ten neturi jokios įtakos.
Ar palikuonis gimsta gyvi ar iš kiaušinių kaip reptilijų ?
Jie gimsta gyvi, tiksliau jie negimsta o būna pradėti specialiose vietose, kaip embrionai. Tėvai tik palieka savo genetinę informaciją. Jų augimas visiškai kontroliuojamas. Jie nebūna sergantys ir negimsta su genetiniais nukrypimais.
O namas, daiktai, lieka vaikams, galima tai perduoti kaip palikimą ?
Jeigu norite. Bet tai neturi prasmės. Visiems padedama save realizuoti. Nėra reikalo imti kažką iš kitų, kai tu gali gauti viską ką tik panorėjęs.
O pavyzdžiui šeimos vertybės ? Egzistuoja kas nors tokio ?
Ne, juk tai beprasmiška. Pas mus yra aukso, bet jis naudojamas gaminant skraidančius aparatus ir įvairiems lydiniams. Nėra prasmės nešioti metalą ant kūno – jis pažeidžia energetinį lauką.
Čia jis labai vertinamas.
Taip, čia jis duoda tam tikrą statusą, nusako tavo vietą visuomenėje. Bet ten nėra reikalo pasirodyti kažkuo, kuo tu iš tikrųjų nesi. Ten visi žino su kuo bendrauja, kokias žinias ir sugebėjimus turi tas asmuo.
Kaip suprantu ten visi daugmaž vienodo lygio ?
Panašiai, tik kiekvienas turi skirtingą patirtį ir sugebėjimus. Vieni labiau nusimano statybose, kiti moksle ar augalu srityje. Nors pradžioje ten moko visko ir tik vėliau pasirenkama tai kas labiau domina.
Pas jūs būna poros, kaip vyras ir žmona, lyties skirtumai ?
Yra skirtingos lytis, poros, bet ne taip kaip čia. Ten niekas tavęs neverčia pasilikti kartu jeigu tu to daugiau nenori. Bet kuriuo metu tu gali pasilikti vienas arba susirasti kitą porą. Taip pat suaugę vaikai gali pasilikti su tėvais, bet to paprastai nebūna. Galima, bet to niekam nereikia. Ten visi draugai.
Ten susitikinėja taip kaip čia, per šventes, vakarėlius ?
Visi susitinka tada kada nori, bet nesu matęs tokių švenčių kaip čia.
O jei kas susipyktu su kaimynu ?
To nebūna. Niekada nesu girdėjęs kad taip būtu. Bet jei jau būna nesutarimų, sušaukia pasitarimą ir kreipiasi į teisės kodeksą. Bet to jau labai seniai nebuvo.
Kas yra "teisės kodeksas"?
Tai didžiulis kristalas kuriame mūsų protėviai paliko įrašytas svarbiausias taisykles, kurios be kita ko yra universalios visoje visatoje. Jei tau iškyla kokia problema, reikia padėti ranką ant kristalo ir jis atsiūs į tavo pasąmonę sprendimą kuris atitinka ten surašytas taisykles.
Kaip jis atsiunčia tokį sprendimą ?
Aš pats nežinau nes niekada to nedariau. Bet manau kad tai vaizdai kurie parodo kaip reikėtu pasielgti.
Ir tuom naudojasi.
Žinoma.
Nu gerai, o jeigu kas nors pasakytu, kad jis to nenori, kad toks sprendimas jo netenkina ?
To paprasčiausiai negali būti. Kaip tu gali atmesti tai kas tau buvo nurodyta. Visi laikosi tu sprendimų.
O sakykim jeigu kažkas tiek supykęs kad sugalvos nužudyti kitą ?
(Leipdamas iš juoko) Nužudyti kitą....tai neįmanoma. Nužudyti kitą reiškia nužudyti save patį. Nužudant įvyksta Matricos pažeidimas, kuris grįžta tau su pačiom negatyviausioms pasekmėm. Apie tai niekam nekyla net minties. Jie tiesiog nežino ką reiškia daryti kitam blogą. Jie net neįsivaizduoja kad tai yra įmanoma. Taip, lyg tai paprasčiausiai neegzistuotu.
Bet kažkada jūsų planetoje tai buvo įmanoma ?
Taip, bet tai buvo labai seniai.
Kaip seniai ?
(po ilgo mastymo) Gal prieš kokius 500 000 metų. Ar galėtume mes jau šiandien baigti ?
Žinoma.
Pabandžiau suprasti visą tai ką jis sakė. Galiausiai supratau kad galėjau uždavinėti visai kitokius
klasimus, gal net smulkmeniškesnius ir tikslesnius, bet situacijos keistumas tiesiog žlugdė mano koncentraciją. Nusprendžiau pasidaryti sąrašą klausimų kuriuos reikėtu užduoti sekantį kartą.

Pamaniau gal papasakotum man smulkiau kaip gyvena Inuakai. Ar jie turi nuosavus namus, ar gyvena visi bendrai ?

Jie visi turi nuosavus namus. Tik namai netokie kaip čia. Ir nebūna daugiaaukščių namų.
Tada kokie pas juos namai ?
Jie po žeme. Jie suprato kad nėra prasmės statyti namus žemės paviršiuje, kadangi prarandama labai daug žemės ploto. Viskas išnaudojama optimaliausiai. Juk žemę virš namo galima apdirbti.
Iš ko statomi namai ?
Sienos daromos iš tam tikro tipo smėlio kuris maišomas su smulkintais, įvairiais kristalais. Ta masė sulydoma specialiais spinduliais ir iš jos daromos plytos kurias galima pjaustyti pagal reikalingus išmatavimus. Jos dedamos ant žemės ir sujungiamos išgaunant idealų kūbą.
Ar būna baldai ?
Taip, bet kitokie. Visi baldai gaminami iš natūralių medžiagų. Kai ko labai panašaus i bambuką ir medieną. Bet plastmasė ten neegzistuoja.
Ar jie vaikšto nuogi ?
Taip, būtu labai keista jei kas nors apsirengtu.
Ar jiems nešalta ?
Ne, jei kam nors būna šalta tai jie prašo Universaliosios Matricos šilumos.
Kaip tai ?
Jeigu man šalta tai aš susijungiu su Universaliąją Matrica ir paprašau šilumos. Tada mano kūnas sušyla ir šalčio jausmas prapuola. Lyg pats kūnas man padėtu.
Ar gali daryti tai ir čia ?
Taip. Bet efektas ilgai neišsilaiko, per daug trukdžių.
O kaip gaunama šviesa ?
Taip pat. Prašo šviesos iš Universaliosios Matricos ir ją gauna.
Ar tai reiškia kad jeigu aš dabar paprašysiu šviesos ir susijungsiu su Matrica, kambarys nušvis ?
Žinoma ne. Čia tai kol kas neįmanoma, bet bus. Šiuo metu egzistuoja trukdžiai. Ir nei tu nei kas kitas negali padaryti nieko panašaus. Net jeigu tau labai susikoncentravus ir pavyktu tai padaryti, rezultatas vis tiek tuoj pat pradingtu. Tam trukdo morfogeninis žemės laukas.
Sakei, kad kol kas ne. Ar tai bus įmanoma ?
Net greičiau nei tu gali tai įsivaizduoti.
Kada ?
Gana greitai. Galiu pasakyti tik tiek, kad tu tai pamatysi.
Galbūt kitame gyvenime ?
Ne, tikrai dar šiame.
Ar negalėtum papasakoti daugiau ?
Netrukus planetoje įvyks kvantinis šuolis...
Ar kalbi apie 2012m. ?
Taip, planeta pereis į penktą dimensiją, ir tada....
Kaip mes galim atsirasti penktoje dimensijoje jei mes esame trečioje, mes ką, peršoksim per vieną ?
Mes randamės ketvirtoje. (iš 3 į 4 dimensiją žemė pereidinėjo nuo 1991metų. vert. past.)
Ne, pas mus trimatė realybė. Tai visi žino.
Tie, kas neskaičiuoja laiko, kaip ketvirtojo.
Laikas tai matavimo vienetas ?
Kaip ir ilgis, plotis ir aukštis.
Taip, bet tai juk sugalvota žmonių.
Ir ilgis, ir plotis, ir aukštis, ir viskas ką galima apskaičiuoti ir suskaičiuoti yra išrasta žmonių.
Tai mes taip tiesiog ir įeisim i penktą išmatavimą ?
Panašiai, tik prieš tai mums dar teks suvokti ir įsisąmoninti daugybę įvairiausių aspektų susijusių su realybe. Taip pat pavyzdžiui, kaip yra su tais išmatavimais.
Nori pasakyti kad mes tiesiog nuėję miegoti kitą dieną tiesiog prabusime penktame išmatavime ?
Ne, mes užmigę neprabusim penktame išmatavime. Iki to laiko žemėje įvyks daug pasikeitimų, kurie bus pranašiški ženklai. Pats perėjimas truks apie tris mėnesius ir per tuos tris mėnesius mes suprasime kas iš tiesų yra tas ketvirtasis išmatavimas.
Apie kokius ženklus tu kalbi ?
Pirmiausia tai lemiami bus 2009 metai. Antroje pusėje žemė patirs didžiulius kataklizmus. Vanduo atkeršys už žemę. Daug miestų ir valstybių bus užtvindyta. Paskui padidės vulkaninis aktyvumas – žemė pažadins net tuos ugnikalnius kurie, kaip skaitėsi, seniai užgesę. Padaugės žemės drebėjimų ir labai įvairiose vietose. 2011 metais žmonija susidurs su stipriausia saulės iškrova kuri išves iš rikiuotės elektros energijos tiekimą ir jo nebus įmanoma atstatyti. Elektromagnetinės audros neatstatomai ištrins informacines sistemas, daugiau jomis bus neįmanoma naudotis.
O tu kartais nežinai kada išskrenda sekantis erdvėlaivis į Inuą, gal aš galėčiau nusipirkti bilietą ?
Deja, ta kryptimi reisai neegzistuoja.
Iš tavo pasakojimo supratau kad mūsų laukia tamsus laikotarpis.
Žemė turi išsivalyti ir mums teks praeiti per tai kartu su ja. Tai bus sunkus laikotarpis, bet tai kas seks po to, visą tai atpirks. Tai jau bus kitas pasaulis. Nežinau kaip tau paaiškinti kad tu suprastum. Tai reikia pamatyti, pergyventi, kitaip negalima.
Galbūt utopinis pasaulis ? Būtu gerai kad mes prabustume tobulame pasaulyje.
Po to taip ir bus, tik neiškarto. Turi praeiti keli metai visiškos sumaišties. Tuo metu viskas keisis, viską teks permąstyti. Įskaitant mokslą ir religiją.
Kaip manai, kiek laiko truks tas persitvarkymo laikotarpis ?
Tris – penkis žemės metus.
Prieš ar po 2012 metų ?
Po. Be to mums teks suvokti kad mes ne vieni šioje visatoje.
Kiek aš žinau 2012 metais žemė susilygins su galaktikos centru, kas iš tiesu yra juodoji skylė. Ar galėtum papasakoti kas yra juodoji skylė ?
Juodoji skylė – tai vieta kurioje neegzistuoja dimensijos. Visiška tuštuma. Kažkas panašaus į nulinį visatos tašką. Joje neegzistuoja niekas.
Visiškai nieko ? Kam tada to reikia ?
Tai vieta kurioje pritraukianti milžiniška besisukanti jėga sutraukia visas galaktikos šiukšles. Čia įtraukiamos užgesusios planetos, asteroidai, kometos, dulkės. Gali palyginti tai su milžinišku dulkių siurbliu. Viskas kas ten papuola, išsiskaido, susitraukia iki subatominio lygio o po to pavirsta energija. Taip niekas nepradingsta veltui. Tai egzistuoja nuo pradžių pradžios, bet žinoma tai galima sukurti ir dirbtiniu būdu.
Kaip ?
Minčių ir milžiniško kristalo pagalba. Projektuojant idėjas į kristalą sukuriama sustiprinta minties jėga, kuri tam tikru būdu įtakoja Matricą, kuri formuoja fizinį planą. Ir sukuria kanalą panašų į tunelį, kuris suspaudžia erdvę, sukurdamas jungties tašką tarp visatų.
Tai reikštu kad egzistuoja daug visatų ?
Jų dešimt.
Ir kiekviena iš jų tokia kaip jūsų ?
Kiekviena individualiai skirtinga. Kiekviena iš jų savarankiška ir sukurta savaip.
Ar Dievas valdo visas jas ?
Priklauso nuo to, apie kokį Dievą kalbi.
Apie tą kuriam mes meldžiamės.
Taip mes meldžiamės Dievui kurį paveldėjome, bet jis nėra Kūrėjas. Kiekviena visata turi savo Kūrėją ir savas būtybes vadovus, bet virš viso to yra dar kažkas daugiau, neaprėpiamo, energijos formoje, ką mes galėtume vadinti Aukščiausiuoju Dievu, Šaltiniu, Absoliutu. Viskas kas sukurta randasi jame. Visos visatos, pasauliai, kiti Dievai, vadovai ir būtybės. Jis apima viską.
O už jo dar kas nors egzistuoja ?
Nežinau, nemanau... Nemanau kad kas nors žino.
O jeigu jis dalis dar kito Dievo ?
Mintis įdomi, bet pas Inuakus viskas parašyta teisės kodekse o ten nėra paminėta nieko tokio. Gal būt, bet dar niekas nepasiekė tokio sąmoningumo lygio kad tai pamatyti.
Bet kokiu atveju tai nesvarbu. Jau tai ką tu pasakei peržengia bet kokias supratimo ribas.
Kadangi mūsų supratimas paremtas žemiškom žiniom, o jos labai ribotos. Žmogus nėra vien tik mašina, jis kažkas daug daugiau.
Tai visi žino. Mumyse egzistuoja siela, kuri yra nemirtinga.
Tai ne visai teisinga.
Kodėl ?
Tiesiog siela nėra mumyse. Bent jau nepilnai.
O kur jinai randasi ?
Tuoj paaiškinsiu. Virš kiekvieno žmogaus yra kažkas panašaus į rutulį. Jis skaidrus, balsvas. O viduje randasi tiksli tik miniatiūrinė mūsų fizinio kūno kopija. Šis rutulys sujungtas su kūnu storu, susuktu, panašiu į virvę šviesos spinduliu. Tas spindulys prasideda nuo galvos ir yra apie 15-20 centimetrų storio, jei žmogus suaugęs. Pas vaikus tai būna vieno centimetro storio ir storėja jiems augant. Ir atvirkščiai, artėjant mirčiai jis vis plonėja ir plonėja, kad palengvinti atsiskyrimą nuo kūno.
Gerai, o jeigu žmogus jaunas ir sakykim žuvo autoavarijoje ?
Tai neturi reikšmės. Spindulio storis bus kaip pas suaugusį žmogų ir jis tiesiog nutrūks.
Ir tik tiek ? Mes visi sujungti spinduliu su rutuliu ?
Ne, čia tik paprastas paaiškinimas, kad tu suprastum. Dar iš to spindulio į žmogaus kūną įeina kaip šaknys ir pasiskirsto įvairiausiomis spalvomis po visą kūną. Ties pirštais jis pavyzdžiui plonas ir melsvas.
O kas atsitiks jei žmogus neteks rankos ? Spindulys pradingsta ?
Spindulys vis tiek liks lyg ta ranka būtu savo vietoje.
O kas vyksta kai žmogus miršta ?
Tie spinduliai pradeda po truputi apleisti kūną. iš pradžių išeina iš rankų ir kojų, paskui iš pečių, klubų, pilvo ir galvos. O galiausiai iš širdies. Bet iš pradžių jis dar susikoncentruoja stubure ir širdyje ir prabūna ten dar tris dienas, o tik tada nutrūksta visiškai ir sfera atsipalaidavusi gali nuskristi.
Ar teisybė, kad žmonės pasiima su savim savo darbus, tai ką nuveikė per savo gyvenimą ?
Darbų ne. Tik sugebėjimus, savybes ir trūkumus.
O kur lieka darbai ?
Matricoje. Jie ten atsidūrė padarymo momentu, ten ir lieka.
Ar tai yra tai ką mes vadiname Akašos Kronikomis ?
Tai yra Universali  Matrica.
Primena milžinišką duomenų bazę. Ar tai kažkas panašaus į didžiulį kompiuterį ?
Galima pavadinti ir taip. Tik kompiuterį kažkas sukūrė, o Matrica egzistavo visada. Ji nebuvo sukurta.
Ar Matrica tai Dievas ?
Ne, Dievas valdo Matrica. Matrica savarankiška. Ji yra energija.
Aš nesuprantu, galėtum paaiškinti tiksliau ?
Aš nežinau kaip...
Dievas ir Matrica – atskiri dalykai ?
Tai nėra vienas ir tas pats. Ir Dievas ir Matrica egzistavo visada. Jie turi vienodą energetinę struktūrą, bet jie nėra vienuma. Dievas gali valdyti Matrica, bet Matrica niekaip negali paveikti Dievo. Iš Matricos atsirado visa kūrinija.
Apibūdink man Matrica.
Matrica - tai pirminė energijos forma. Joje randasi visos mintys, sumanymai, pavidalai ir energijos visko kas buvo ar bus sukurta. Visų visatų.
Ar tai Šventoji Dvasia kurią Dievas iškvėpė kai sukūrė žmones ?
Panašiai. Žmonės, kaip ir visą kitą, buvo sukurti iš Matricos energijos, o siela iš Dievo. Tik siela iš Dievo.
Mes tikim, kad buvom sukurti pagal Dievo –Tėvo atvaizdą.
Viskas buvo sukurta iš Dievo. Ir augalai ir gyvūnai ir akmenys. Forma ir savybės iš Matricos kadangi viskas buvo paimta iš jos energijos. Koncepcija, atvaizdas iš Kūrėjo
Ar planetos taip pat turi sfera ?
Taip, viskas turi, ir gyvūnai ir augalai ir net akmenys. Taip pat visos būtybės, kurių mes negalime matyti nes esame įsikūnija žemėje.
Taip, bet....
Aš jau norėčiau baigti, aš pavargau.
Kai jis išėjo, aš galvojau kiek supratimo ir patirties paslėpta tokiame trapiame kūne. Pabandžiau mintimis prasiskverbti į jo gyvenimą, jo mintis ir mano galvoje atsirado dar daugiau klausimų. Norėjosi kad jis atsakytu į kiekvieną iš jų ir kuo greičiau tai sužinoti, bet žinojau kad negaliu peržengti tam tikros ribos.

Gal pradėkime nuo tos vietos kur mes praeitą kartą baigėme.

Mes sustojome ties augalais ir gyvūnais.
Taip, mes kalbėjome apie sferą.
Sferą turi viskas. Viskas kas buvo sukurta turi kažką panašaus į ją. Žinai, kai žmogus nori pasistatyti namą, pirmiausiai atsiranda sfera. Ji prie nieko nepririšta tiesiog sklando ore aplink žmogų kai jisai apie tą namą galvoja. Ir kai žmogus suformuluoja savo mintis, ji darosi vis ryškesnė o kai namas pastatomas lieka su juo tol kol jis stovės.
O jeigu namas ar butas perkamas, o ne statomas savo rankomis.
Tada tu perki ir sferą kuri yra pastovi ir nekintama. Blogoji dalis yra ta, kad pirkdami namą kuriame jau kažkas gyveno jūs nusiperkate ir ten gyvenusių žmonių prisiminimus, patirtį, skausmą, džiaugsmą ir net mirtį.
Ir visą tai mums daro įtaką ?
Taip.
Bet juk būna žmonių kurie moka išvalyti namus. Energetiškai, turiu omeny kas liečia vibracijas. Jie net gali matyti kas tose vietose vyko ar gyveno.
Taip, jie susijungia su sfera ir gauna informaciją. Jei jie turi tokį sugebėjimą jie gali sferą apvalyti – išvalyti trukdžius ir energetines šiukšles.
O negalima būtu ją tiesiog sunaikinti ir sukurti naują ?
Ne, ji priklauso tam tikrai vietai. Ji atsirado kai tai buvo sukurta ir išnyks tik tada kai tas kūrinys nustos egzistavęs. Tai įstatymas.
Reiškia Dievas mus sukūrė ir mes turime sferą ir mes galime kurti ir tai ką sukursim taip pat turės sferą.
Nevisai tokią, bet kažką panašaus. Taip mes galime kurti kadangi esame iš Dievo. Todėl žmogus gali išrasti ir sukurti ką nors naujo. Tai yra mūsų vystymosi, progreso pagrindas.
Tai reiškia kad mes galime dirbti su Matrica ?
Taip, mes bet kokiu atveju dirbame su Matrica, net jei nieko nekuriam. Visi mūsų gyvenimai ir darbai eina į Matricą.
Kodėl ?
Todėl, kad tai yra energijos forma, o matrica saugo energiją.
Ir karma ir likimas – viskas išeina iš ten ?
Ne išeina, bet atsiranda ten. Sakykim tu atlieki kažkokį veiksmą. Pavyzdžiui padedi žmogui išsigydyti. Į Matricą įeina energijos forma, gera mintis, tavo noras padėti ir palieka ten atspaudą. Tai ten lieka ir tam tikru momentu, kai to reikia, tau sugrąžinama.
O kas atsitinka su blogais darbais ?
Blogi darbai yra tiesiog tą pati energija tik negatyvi jos forma. Ji Matricos niekaip neįtakoja. Kentės žmogus ją sukūręs. Tinkamu momentu tai bus pasiųsta žmogui atgal. Kadangi turi egzistuoti pusiausvyra. Kiek pas tave negatyvių minčių arba darbų, tiek jos bus grąžintos tau atgal nesėkmių formoje.
O ar žmogus neturėtu veržtis link gėrio ir harmonijos ?
Žinoma, Matrica ir yra harmonija, meilė ir tobulumas. Todėl viskas kas neatitinka jos poliariškumo yra atmetama. O kaip tą galima padaryti, tik grąžinant tam kas tai sukūrė. Juk tik Kūrėjas gali išskaidyti savo kūrinį į kitokią energiją.
O karmos angelai egzistuoja ?
Taip, čia jie žinomi tokiu vardu. O iš tikrųjų jie būtybės koordinuojančios Matricą. Jie yra visiškoje harmonijoje su ja, gyvena joje ir atsako už pusiausvyros joje palaikymą. Todėl jie prižiūri kad įsikūniję laikytųsi įstatymų. Žmogui visada sugrąžinama tai ką jis sukūrė. Nuo pat pradžių Matrica davė jam sveikatą, protą, pusiausvyrą, taiką, o jis iš spinduliavo pyktį, priešiškumą, kančią – jis ir gaus atgal visas šias energijas.
Kitame gyvenime ?
Taip, bet nebūtinai. Bet kokiu atveju geriau kad jam visą tai sugrįžtu dar šiame gyvenime – taip žymiai paprasčiau.
Bet mes juk kažkada buvom visi lygūs ?
Mes ir esame lygūs. Ir visatoje ir Matricoje visi lygūs. Mes žemiečiai esame vieno Matricos segmento dalis. Inua, pavyzdžiui, yra kito segmento dalis, bet mes vis tiek visi esame matricoje. Ir nors mes savarankiški, mes vis tiek esame viena. Mes esame tų pačių kūrinijos energijų ir minčių dalis. Matricoje egzistuoja tam tikras segmentas iš kurio mes buvome sukurti. Jo energija atitinka mus ir mus įtakoja. Subtiliajame lygmenyje mes visi susiję ir tai kas vyksta su vienu, vyksta su visais. Netgi daugiau, žemė ir saulės sistema glaudžiai susiję su žmogumi. Vieno žmogaus veiksmai įtakoja viską.
Gerai, bet kodėl aš turėčiau būti atsakinga už tai kad kažkas nusprendė susprogdinti atominę bombą?
Todėl kad tu tylėdama su tuo sutikai. Jeigu tie, kurie su tuo nesutinka susivienytu arba jeigu tu bent pagalvotum kad tai nėra gerai, kad tai reikia kaip nors sustabdyti, jei tu panorėtum iš visos širdies, kad tai neįvyktu, tavo minties jėga įeitu į Matricą sukurdama energetinę bangą, kurią galėtu priimti ir perimti kiti žmonės. Šiuo metu žmones žemėje užvaldęs sunkus letarginis miegas. Jie net netrokšta sau taikos ir ramybės. Aš kalbu apie tikrus norus išeinančius iš sielos, o ne apie tai apie ką kalbama tik todėl kad taip atrodo teisinga.
Aš nemanau, kad mano mintis apie taiką pasieks kokių nors rezultatų.
Tu negalvoji – o kiti ir dar mažiau. Niekas nenori varginti savo galvos ir leidžia aplinkybėms tiesiog vykti. Mes galvojam kad kažkas geresnis, protingesnis padarys viską už mus. Kam kažką daryti, kai galima nedaryti.
Tai nevisai taip. Mes tiesiog nieko nežinom apie tokius dalykus. Mes kažką girdėję bet niekas netiki, to juk neįmanoma įrodyti, pademonstruoti.
Žinoma galima. Tik kiekvienas turi suprasti tai iš savo vidaus o ne klausyti ką kalba kiti. Žmonija mokina save sekti sąvokom, sprendimais ir informacija, kurią gauna iš kitų. Mes nusprendėme, kad mes gimstame, gyvename ir mirštame. Kodėl ? Kas taip nusprendė.
Dievas.
Ne. Mes taip nusprendėm. Mes sukūrėme Matricoje mintį – energiją prie kurios, žinoma, patys prisijungėme ir be to prijungiame savo vaikus, aiškindami jiems visą tai moksliškai. Mes save užprogramavom. O tu pasakyk, kad tu nenori prie jos jungtis, kad tau tai nepriimtina, kad nenori būti tos grupės dalimi, kad nori kažko kito.
Ir man pavyks ?
Daugiau, nei tiesiog pavyks. Tu sukursi naują mintį – energiją, prie kurios galės prisijungti visi kas to nori, kas nori tai suprasti.
O kaip man priversti juos suprasti ?
Aš siūlau visiems, kurie perskaitys šitą knygą, prisijungti kartu su mumis kiekvieną sekmadienį 22.30 val. prie naujos minties – energijos, kuri kalba apie tai, kad žmogus – nemirtingas. Jis gimsta, suauga ir taip ir lieka. Stiprus, sveikas ir pilnas energijos.
Bet juk tai prives prie gyventojų pertekliaus. Gims be galo daug naujų žmonių.
Nepergyvenk, viskas reguliuojama. Sielų skaičius negali viršyti Matricoje nustatyto limito. Tai paprasčiausiai neįmanoma.
O jeigu niekas nemirs, bet kas nors nuspręs kad nori išeiti ?
Kiekvienas turi teisę rinktis.
Gerai, pabandykim. Kiekvieną sekmadienį 22.30 ką reikia daryti ?
Penkias minutes mes kartosime, kad mes jauni, subrendę, sveiki, pilni energijos ir meilės ir kad mirtis neegzistuoja. Kad mes amžini.
Pabandyti mes aišku galim. Bet jei kas nors dar ką nors pridės nuo savęs ?
Kiekvienas žodis skleidžia tam tikrą energiją ir šviesą. Įeiti į minties suformuotą energiją, kurią sukūrėme mes, gali tik tie, kurie skleidžia, perduoda, tokią pačią vibraciją. Į ją negali patekti niekas kita, kadangi ją sudaro tam tikro ilgio ir dažnio bangos.
Gerai, taip ir padarysim.
Patikėkit, tai tikrai verta.
Tu sakei, kad viskas ką kuria žmogus pirmiausia atsiranda sferos forma ir tik vėliau materialiam plane. Kas būna su daiktais kuriuos pagamina kiti ir parduoda ?
Jie turi savo sferą. Pavyzdžiui, tu perki kompiuterį. Jo pagrindą sudaro mintis kuri sukūrė minties formos energiją Matricoje ir prie jos prisijungė visi vėliau pagaminti kompiuteriai.
Vadinasi jei aš perku maikutę, tai ji neturi savo sferos ?
Ne, ji prsijungusi prie pirmosios.
Gerai, o kaip su prakeiktais deimantais, kurie neša nesėkmę jų turėtojams ?
Mes kalbėjome apie daiktus sukurtus žmogaus. Gamtoje viskas turi savo sferą, kurios tiesioginis šaltinis yra Matrica. Aplamai viskas kas sukurta turi savo sferą, kuri jungiasi dar su daug didesne. Viskas kas sukurta žmogaus turi savo sferas, bet ji bendra, vienintelė, nepriklausomai nuo to kiek tokių pačių daiktų yra pagaminta.
O jei mano kaimynas nueis pas statybininką ir užsisakys namą lygiai tokį patį kaip pas mane ?
Nesvarbu, tas namas turės savo sferą.
O kodėl drabužiai išsaugo energiją žmonių kurie juos nešiojo ? Ar tai reiškia kad energija nueina į bendrą sferą ir ją gali gauti bet kas. ?
Ne, energija lieka tiesiogiai ant daikto. Jei, sakykime, tu įsigijai seną lovą, tu perimsi dalį to ką jautė ir pergyveno žmonės prieš tai ant jos miegoję. Bet jei tu ją išplausi ar perdažysi, energija pradings ir lova taps kaip nauja. Bet kai informacija lieka sferoje, jos jau neįmanoma niekaip panaikinti.
O kaip gyvūnai ?
Jie turi savo sferą, mažesnę nei žmogaus, bet ji savo ruožtu sujungta su kita, milžiniška sfera, kurioje yra visi tai rasei būdingi bruožai ir savybės. Visą tai taip pat veikia ir su augalais, akmenimis ir visą kitą.
Sakyk, o kai žmogus miršta kur nueina jo sfera ?
Ji grįžta į Matricą, kurios dalimi ji ir yra.
Pragaras egzistuoja ? Aš turiu omeny tai kaip mes jį suprantame.
Aš nežinau kaip mes suprantame pragarą. Mūsų Matricos segmente egzistuoja įvairūs lygiai. Į juos sferos patenka pagal savo vibracijų dažnį.
Ir ką jos ten daro ? Tiesiog būna ?
Ne, jos ten bendrauja su sferomis, kurias ten randa, ypač su sau giminingom.
O ar tai ne laiko švaistymas ?
Būtent tai aš tau ir bandau pasakyti. Mes stengiamės kuo greičiau užaugti ir numirti, kad vėl sugrįžtume į Matricą. Kodėl ? Šito man dar kol kas nepavyko suprasti. Mūsų vieta planetoje, dalimi kurios mes esame. Mes privalome jai kuo daugiau padėti, tobulinti ją, turim pasiekti kūrimo ir tiesos supratimą. O mes ateiname ir skubame išeiti.
O tu supranti kas būtu jeigu Hitleris arba diktatoriai ar kiti nusikaltėliai gyventu amžinai ?
To negalėtu būti. Jeigu žmonija turėtu stiprų ryšį su gyvenimu, taika, sveikata ir amžinybe, tai tokie žmonės negalėtu ateiti į žemę tol kol netaptu tokie kaip visi. Jiems nebūtu sudarytos sąlygos inkarnuotis. Jų vibracijos neatitiktu visų žmonių Matricos segmento, ir jie būtu iš ten išmesti į segmentą kuris atitiktu jų lygį ir vibracijas. Turi suprasti kad viskas priklauso nuo daugumos.
Būtu gerai jei kai kuriuos politikus taip išmestu.
Panorėkit. Siūlau visiems, sekmadienį norėti kad viskas kas neatitinka tiesos Matricai, būtu iš jos išmesti, perkelti į kitą segmentą.
Aš manau kad tai susiję su mūsų karma. Mes to užsitarnavome.
Absurdiška. Taip sakydami mes juos pateisiname ir jie pasilieka čia su mūsų pagalba.
Mes daugiau neturime karmos. Teisybę sakant karmos įstatymas netrukus nustos žmonėms galioti.
Mums nėra dėl ko atgailauti, mes niekam nieko neskolingi.
Mes turime nuspręsti ir pasakyti, sau viduje, ir visiems aplinkui, kaimynui, giminėms: Viskas, pakanka! Jau pakankamai visko buvo. Nuo šio momento mes laisvi. Mes turim paprašyti Matricos paimti visus kurie riboja mūsų valios laisvę, tiesos vagis ir tuos kurie kokiu nors būdu mus engia ir verčia būti vergais. Planetos resursai, vanduo, maistas, kuras priklauso visiems. Kvaila manyti kad Dievas davė teise valdyti visą tai tik daliai jo kūrinių, vienam žmogui, vienai šeimai. Kodėl ?
Reikalaukite savo teisių. Padarykite tai dėl savęs ir dėl mūsų, jūsų palikuonių
Kaip gražiai visą tai skamba. Ar supranti kad tai - utopija ? Tie kas valdo žemės turtus daro tai per amžius, karta iš kartos.
O kas jiems davė tokią teisę ? Ar taip nusprendė Dievas ? Ar jie turi kokią sutartį ? Sutartį su Juo ? Jie patys sau davė šitą teisę. Paėmė tai kas jiems nepriklauso. Netgi blogiau – atėmė visą tai iš mūsų.
Bet jeigu negerbsime teisės į nuosavybę, prasidės chaosas.
Ne, nes tada žmonės supras kad gali gauti viską ko jiems reikia bet kuriuo metu. Imti daugiau nei tau reikia nėra prasmės. Jeigu nebūtu varžymosi su artimaisiais, jei niekas nepavydėtu namo arba mašinos, koks tada būtu gyvenimas ? Kada žinai, kad gali gauti tokį patį daiktą jei tik panorėsi.
Būtu nuostabu.
Aš tik noriu pasakyti, kad taip turi būti ir be abejonės bus. Žmonės ir planeta to nusipelno. Atėjo laikas kai žmonija turi perimti savo likimą į savo rankas, spręsti pati už save. Laikas pasirūpinti savimi. Kurti savus įstatymus. Ir nesitaikyti su tuo, kad kažkas vagia jūsų gyvenimus ir mūsų tiesą.
Ir kaip mums tai padaryti ?
Pirmiausia turime patikėti, kad absoliučiai viską galima pakeisti. O tada, paprašyti Matricos, kad išvaduotu iš vergijos ir suteiktu laisvę rinktis.
Bet mes juk patys išsirinkom savo valdininkus.
Jokiu būdu. Mums juos primetė. Teisybę sakant planetą valdo vis tie patys. Jie keičiasi fizine prasme, keičiasi jų vardai, išvaizda, vieta...bet jie vis tie patys – jau tūkstančius metų. Jie paveldi vienas iš kito ateidami ir išeidami, bet aplamai kalbant apie minties formos energiją, jie vis tie patys.
Tu kalbi apie įvairias okultines organizacijas, kurios, kaip sakoma, valdo pasaulį ?
Nedidelis patikslinimas, jie tikrai jį valdo. Viskas: rinkimai, demokratija, laisvė, įstatymai – iš tikrųjų tik farsas. Pagalvok. Jeigu tau, sakykim reikia rinkti iš dviejų kandidatų į prezidentus. Vienas – prievartautojas, kitas – nusikaltėlis. Kurį rinktum ?
Nei vieno. Aš neisiu į rinkimus.
Žinoma. Bet vis tiek kurį nors išrinks. Kodėl ? Todėl, kad kažkas tiki kad vienas iš jų yra kažkuo geresnis už kitą.
Taip, net jei aš nueisiu ir pabalsuosiu už bet kurį, logiškai mastant, prezidentu bet kokiu atveju taps vienas iš jų.
Taip, bet tu turi pasirinkimą boikotuoti rinkimus. Šaukti visa gerkle. Jeigu niekas neateis tai jų ir neišrinks. Tai pirmas žingsnis.
Taip, bet eis jų pažįstami, giminės.
Prieštaraujančių argumentu atsiras visada. Gyvenimas atrodo mums visiškai priklausomas nuo logikos. Lyg nuojautos ir sielos visiškai nereikėtu klausytis. O tu pirmiausiai ką nors pabandyk ir tik tada sakyk kad tai neįmanoma.
O gal jūs pabandytumėt. Jūs, naujai atvykę ? Mes jau pavargome.
Taip, žinoma, lengviausia viską palikti ateities kartoms, nei patiems bandyti ką nors pakeisti.
Bet jūs...ateities, kristaliniai vaikai, aš kalbu apie indigo...Beje tu vienas iš jų ?
Ne, mano siela kitokia.
Girdėjau, kad jos – ypatingos...
Taip, bet ne visos. Nevisi, kurių formą sudaro indigo spalva, atėjo tam kad išgelbėti planetą. Kai kurie iš jų buvo specialiai pasiųsti, kad sukeltu disbalansą, ypač dabar, šiuo metu.
Agchtonas nori kad perduočiau tau nuo jo žinią: Ne kiekvienas interaktyvus ir neišauklėtas vaikas nusipelno nuolaidžiavimo. Sveikas protas neturėtu kreipti dėmesio į lauko spalvą. Jų tėvai pasinaudodami tam tikromis sąvokomis bando pateisinti savo neteisingo auklėjimo spragas. Kaip ir autizmas, labai retais atvejais, yra susijęs su nesugebėjimu adaptuotis prie realaus pasaulio.
Beje. O kaip su autizmu ir kitais protiniais nukrypimais ? Ar teisybė, kad jie neatitinka mūsų planetos vibracijų ?
Jie negali neatitikti, kadangi yra kilę iš to pačio Matricos segmento. Jie randasi ten nuo žemės sukūrimo laikų ir labai nuo jo priklauso.
O kas tada su jais negerai ?
Aš kalbu ne apie visus, bet dauguma padarė kokią nors klaidą. Kažką labai negero planetai arba žmonijai. Jie mirė, bet tas blogis liko Matricoje. Savo ruožtu Matrica reaguodama į tai, sekančioje inkarnacijoje atsiuntė jiems kažką panašaus į letargiją Tai reikalinga tam, kad jie negalėtu padaryti daugiau nieko panašaus ir žinoma sugrąžinti jiems tai ką jie padarė. Todėl, nuo jų nusisuka artimieji. Jie laikomi egzistavimo rėmuose. Ir vis tik, mūsų pareiga, padėti jiems ir juos palaikyti, juk jie - mūsų, jie – mes. Tam tikrame lygyje mes susiję.
O kiti, kurie nepriklauso tai kategorijai ?
Tai garbingos, jautrios, ypatingos sielos, kurios, kaip bebūtu, tam tikru momentu, sukūrė tam tikrus pažeidimus Matricos lauke. Tokių beje labai nedaug. Juos galima pažinti iš to, kad jie neagresyvūs, nežiūrint į savo problemas. Jie skleidžia meilę, džiaugiasi švelnumu, jiems reikia artumo, bendravimo, jie visus sutiktus priima kaip draugus. Jie, tie kurie atėjo čia turėdami tam tikrą tikslą. Dauguma iš jų buvo pionieriais, atradėjais atradusiais kažką naujo. Jie paliko kažką žmonijai, kas buvo panaudota blogiui arba neteisingai suprasta. Dabar jie atėjo tai pakeisti. Jų problema tą, kad jie gyvena vienu metu dviejuose pasauliuose, jei aš galėčiau taip pasakyti. Tokiu būdu jie mato tai ko mes matyti negalime. Žmonės kol kas negali jiems padėti. Jie prigrūda į juos tablečių ir išsiunčia į savęs realizavimo visuomenėje programas.
Čia aš su tavim nesutiksiu. Jiems tai padeda.
Tai – ne tiesa. Ar gali jiems padėti tai jei jie taps kaip visi kiti, tuo tarpu kai jie - ypatingi ? Juos reikia palikti ramybėje atsargiai nukreipiant, kad jie galėtu realizuoti tikrus savo talentus. Jie – tie, kurie gali įrodyti, kad egzistuoja dar kažkas už materijos ribų, kad mintis yra stipriausia vibracijos banga, kad laiką ir erdvę galima valdyti ir nurodinėti.
Jau gana. Nenoriu prieštarauti pati sau. Papasakok geriau apie indigo vaikus, tuos kurie atėjo čia padėti planetai. Iš kur jie ?
Jie gali priklausyti tiek šiam tiek kitam Matricos segmentui. Pirmosios yra kilnios būtybės atėjusios čia kaip naujų kelių atradėjos. Kitos – aukštesniosios būtybės perkeltos iš kito Matricos segmento su tikslu padėti visai planetai. Visos jos turi sugebėjimą sąmoningai susijungti su Matricos atmintimi ir pasinaudoti žiniomis. Jos nori kuo greičiau ir geriau adaptuotis prie naujų vibracijų. Jie iš tų, kurie sugebės padėti atstatyti ir išgydyti žemę.
O su mumis, su tais, kurie nesugebės prisitaikyti prie naujų sąlygų kas bus ?
Jie pateks į kitą Matricos segmentą. Tai vyksta pastoviai. Būna laikotarpiai kai segmentai apsivalo. Surenkama viskas, kas atitinka tam tikras energijas ir vibracijas, visą tai apjungiama ir sukuriamas naujas Matricos segmentas.
Kažkas panašaus į naują bendruomenę.
Taip, tiksliai. Viskas, kas atitinka naujas energijas ir vibracijas apjungiama ir pasilieka kartu iki naujo valymo.
Ar dabar kaip tik tai ir vyksta ?
Čia, nuo pat pradžių, buvo atsiusti vienodų vibracijų kūriniai. Per šimtus tūkstančių metų įvyko susisluoksniavimas ir dabar atėjo laikas sujungti panašius.
Ar tai pirmas panašus apjungimas ?
Ne, trečias.
Ar galėtum man papasakoti apie prieš tai vykusius ?
Ne, nes aš apie juos nieko nežinau.
Kaip aš supratau, laikas nuo laiko, Visata praveda būtybių surūšiavimą; geri lieka, blogi išeina ?
Mes negalim dalinti į gerus ir blogus. Matrica sprendžia kas kur paklius. Viskas priklauso nuo vibracijų lygio.
Ir tai vyksta visur ? Čia gali patekti būtybės iš kitų segmentų ?
Taip, jeigu atitinka jų vibracijų lygis ir jeigu taip nuspręs kito segmento būtybė atitinkanti tas vibracijas.
O ar jos nėra dalis tam tikros visatos, planetos, skirtingos rūšies ?
Kaip jau sakiau, tam tikrame lygyje mes visi susiję. Mes visi sukurti iš tos pačios medžiagos.
Taip, bet mes visi gyvenam pagal skirtingus dėsnius. Jei paimtume inuaki ir žemiečius ir apgyvendintume juos vienoje vietoje, kas gautųsi ?
Tai neįmanoma, kadangi jie nesuderinami vibracijų lygmenyje. Kažkada inuaki buvo tuo kuom mes esame dabar. Inua planetoje šiuo metu nėra nei vieno asmens, kuris būtu bent kiek panašus į žemietį, net jei tas žemietis ir pats tobuliausias iš visų.
Ta prasme, jie geresni, ramesni ir prisipildę meilės ?
Jie daugiau nedaro pažeidimų Matricoje. Atvirkščiai, jie padeda jai save reguliuoti, prisipildyti teigiamos energijos.
Kaip jie tai daro ?
Savo darbais, mintimis ir pergyvenimais. Jie žino kad yra amžiams susieti su Matrica ir, todėl, gyvena su ja pilnoje harmonijoje. Nėra prasmės pažeisti pusiausvyrą.
Matau kad tampi suirzęs, ar jau norėtum baigti ?
Taip, tik aš dar norėčiau kad suprastum, kad visur egzistuoja logika. Niekas neegzistuoja atsitiktinai pats sau. Kiekvienas daiktas ar būtybė slepia idėją, mintį, vibraciją.
Bet juk kažkas buvo sukurta ir žmogaus. Ar ir žmogus gali įkūnyti ?
Taip, bet gaila kad ne visada tik tai kas gera ir reikalinga.
Gyvūnai gali įtakoti Matricą ?
Ne, kadangi jie susieti su centrine sfera, o ja koordinuoja būtybė – sargas, kuris neleistu tokiems dalykams įvykti.
O žmonės ?
Žmonės turi kai ką daugiau. Jie panašūs į Dievą. Jie gali kurti savo mintimis.
Pasakyk man, tos mintys, aš kalbu apie išradimus, juk jos neegzistavo Matricoje, ir vis tik jas iš ten sugebėjo paimti tie kam tai buvo skirta ?
Tam tikra prasme taip. Kai kurios idėjos egzistuoja jau dabar. Kaip pavyzdį paimkime lėktuvą. Apie jį buvo pagalvota tūkstančius metų anksčiau nei pirmajam žmogui atėjo į galvą mintis, ar negalėtu žmonės skraidyti, lyg paukščiai. Visi, kurie pagalvojo apie tai vėliau, jungė savo energiją prie tos minties, tol kol vieną kartą kažkas pataikė ant tos bangos dažnio, tą mintį patobulino ir įgyvendino ją fiziškai.
Ar egzistuoja ten mintys sukurtos Dievo ?
Ne, žemės segmento mintys priklauso tik žmonėms. Bet egzistuoja dar ir kitokios minties formos – energijos, nustatytos kitų būtybių, iš kitų lygių.
Aš nesuprantu.
Sakykim, Inuaki nusprendė duoti jums supratimą, kaip apdirbti metalus kristalų šviesos pagalba. Egzistuoja dvi galimybės. Arba bus pasiųsta inkarnuotis būtybė, kuri turės teisę išsaugoti Matricos atmintį apie tą segmentą, arba į žemės segmentą bus perduota minties formos informacinė energija. Dažniau naudojamas antras variantas.
Reiškia tu, turėdamas priėjimą prie informacijos apie Inuaki gyvenimą atėjai čia, kad atneštum kažką ypatingą ?
Taip, bet apie tai aš norėčiau pakalbėti sekantį kartą.

Šiandien aš norėčiau pakalbėti apie tai, kaip tu papuolei čia, į žemę ir kodėl ? Tu pats išsirinkai vietą, tėvus ?

Ne, jie buvo vienas iš galimų variantų tuo metu.
Ir tu atėjai, inkarnavaisi ir gimei kaip jų vaikas ?
Aš negimiau.
Manau kad gimei. Kaip kitaip ?
Tai šiek tiek sudėtingiau. Jie jau turėjo savo vaiką, kuris normaliai gimė po devynių mėnesių nėštumo, kaip ir visi žemiečiai. Deja jis buvo per daug ligotas ir sąryši su tuo turėjo palikti šį pasaulį. Tada aš užėmiau jo vietą.
Ar galėtum patikslinti ? Aš nieko nesupratau.
Jų vaikas Deividas gimė tam kad mirtų. Tai buvo programa su kuria jisai perėjo gimimą. Jis turėjo išeiti būdamas šešių mėnesių. Tada Matricoje buvo nuspręsta, kad aš užimsiu jo vietą.
Aišku, bet kaip ? Ar jie nepastebėjo, kad vaikas ne tas ?
Ne, juk aš tik perėmiau jo kūną.
Vistiek nesuprantu. Kaip tai įmanoma ?
Tiesiog vaikas gimė silpnas. Jis visą laiką sirgo. Kai jam suėjo šeši mėnesiai mama pastebėjo kad jis guli lovytėje jau komoje. Ji nubėgo su juo į ligoninę, kur jį pabandė reanimuoti, bet jis mirė. Po kelių minučių jo širdis nustojo plakti.Tada jo siela atsiskyrė ir aš perėmiau kūną. Gydytojai pamanė, kad jiems pavyko berniuką atgaivinti, tačiau buvo ne taip. Jis išėjo.
Ir jie nieko nepastebėjo ?
Ne, o ir negalėjo. Kūnas juk liko tas pats.
Tu įėjai į kūną, suprasdamas, kas esi ?
Įėjimo metu aš žinojau kas esu. Bet biologinis amžius ir kūno funkcijos neleido man elgtis kitaip nei kūdikis. Paskui mano atmintis pradingo ir aš turėjau praeiti visus mokymosi lygius kaip ir kiekvienas mirtingasis.
Dėl ko ?
Dėl to, kad galėčiau išmokti adaptuotis prie žmogiškų vibracijų ir vibracijų vietos kurioje man teks gyventi. Kad galėčiau suprasti jų mentalitetą ir jų gyvenimą.
Tu praradai daug laiko!
Visai ne. Aš gavau Kalėdas, su jų džiaugsmu ir šviesa. Velykas, šventes, žaidimus su kitais vaikais. Mes šito neturime. Mes nepažįstame tokios vibracijų jėgos. Inua planetoje tai neegzistuoja.
Tu supratimo neturi, kaip tai nuostabu – žaisti su sniegu, mėtytis juo, jausti šaltį.
Taip, jeigu žiūrėti iš tokios pozicijos tai tikrai egzistuoja labai daug naujo...
Bet kad tai suprasti privalai tai pergyventi, pajusti. Suprasti tiek, kad ir liūdesys pasidarytu gražus.
Ilgesys šeimos, artimųjų, šuniuko...
Gal ir taip, bet ne viskas taip gražu.
Viskas – gražu, todėl, kad tai nauja, ypatinga patirtis. Bet koks pergyvenimas, jausmas identifikuoja tave kaip būtybę. Viskas ir visi čia artėja tik prie vieno tikslo – išmokti, įsisąmoninti gyvenimo pamokas šiame vibracijų lygmenyje. Tai speciali mokykla kurios pamokas išmoksta tie, kurie sugeba ją praeiti.
O kada tu sužinojai kas atsitiko ? Kada tu suvokei kas tu ?
Kai man buvo penki metai. Pamenu, buvo Kūčių vakaras. Kūčios mano mėgstamiausia šventė. Mama man pasakė, kad ateis Kalėdų senelis. Aš taip susijaudinau, kad negalėjau užmigti. Tada aš pradėjau mintimis kalbėtis su savimi, klausti kažko, ir kaip tik tada man kažkas pradėjo atsakinėti. Man prireikė gana nemažai laiko, kad suprasčiau kas vyksta. Blogiausia buvo, kad man viską teko aiškintis pačiam. Nei mama, nei tėtis nenorėjo manęs net klausyti, ir netgi uždraudė man tai aptarinėti su kitais. O paskui mano draugas Vladucas pasakė, kad aš keistas ir jei aš nebaigsiu su tais pokštais, jis nustos su manimi žaisti.
Taip tu užmezgei ryšį su Agchtonu ?
Tiksliau jis užmezgė ryšį su manim. Jis pasakė, kad buvau stebimas visą laiką ir suėjo į kontaktą tik tada kai mano ryšys su žeme buvo pilnai užmegztas.
Kodėl ?
Todėl, kad egzistavo tikimybė, kad prisiminęs aš galiu užsimanyti išeiti.
Ar tai butu buvę blogai ?
Taip, kadangi aš atėjau su misija, kurią reikia užbaigti.
Agchtonas papasakojo tau apie Inua ?
Papasakojo - nevisai tikslu. Aš lyg peržiūrėjau filmą. Aš žiūrėjau vidiniu matymu, taip lyg mano galvoje būtu televizorius. Viską nuo pat mano gimimo iki momento kai aš išėjau. Aš peržiūrėjau planetos istoriją, iš naujo pergyvenau visą savo buvusį gyvenimą ir prisiminiau viską, ką žinojau.
Tose vietose, kur man buvo neaišku, klausiau ir jis man paaiškindavo parodydamas vaizdus, garsus ir vibracijas.
Ar tu mirei Inua planetoje, kad galėtum atgimti čia ?
Aš nemiriau, aš perėjau į kitą planą, sąmoningai išskaidydamas savo kūną ir laukdamas tinkamo momento persikelti čia.
Tai tavo tėvai buvo parinkti iš anksto ?
Ne, šis sprendimas buvo priimtas jau paskutiniu momentu.
Bet tu sakei, kad laukei tinkamos progos!
Taip, bet man buvo parinkti kiti tėvai. Tai buvo jauna pora, egzoterinių srovių pasekėjai, aktyviai dalyvaujantys vienos egzoterinės mokyklos veikloje. Mergina turėjo pastoti ir pagimdyti mane. Tokiu būdu aš būčiau turėjęs visą man reikalingą palaikymą, ir aš būčiau galėjęs išreikšti savo žinias daug anksčiau ir optimalesnėmis sąlygomis.
Ar jie persigalvojo ? Nenorėjo turėti vaikų ?
Ne, jie mane pradėjo. Aš netgi pradėjau perėjimo į kūną procesą, bet mama apsigalvojo ir nutraukė nėštumą.
Bet jei tu buvai ypatinga būtybė, tau padėjo, kodėl jūs jos neperspėjot ?
Mes jai kalbėjom, bet ji nusprendė kad yra per jauna. Jai buvo siunčiami vaizdai, pergyvenimai, bet jos baimė maišė jai tai suprasti. Aplamai baimė ir pyktis, tai vieninteliai žemės jausmai, kurie blokuoja priėjimą prie žinių ir trukdo evoliucijai.
Ir tu negalėjai laukti kitos galimybės ?
Ne, Matricoje negalima likti per ilgai. Jei aš dar būčiau truputi palaukęs man būtu prisiėję save išskaidyti arba vėl gimti Inuakiu.
Taip gavosi, kad aš užėmiau Deivido vietą.
Matricoje tu buvai apribotas laiko rėmų ?
Taip, bet tik tuo atveju, kai nori išsaugoti savo patirtį ir žinias iš buvusio įsikūnijimo. Matricos energija gali pažeisti būtybės vientisumą jei ten praleidžiama per daug laiko.
O su būtybe, kuri buvo gimusi Deividu, kas atsitiko ?
Ji sugrįžo į Matricą ir laukia naujos galimybės ateiti.
O tai teisinga ?
Taip, ji juk perėjo į aukštesnį lygį nei buvo pasiekusi iki šios patirties.
Kodėl.
Nes ji atėjo čia su tikslu palikti kūną. Kurį aš ir perėmiau.
Ar tu perėmei ir jo karmą ?
Nevisai, tu neteisingai supranti kas yra karma. Aš perėmiau didžiąją dalį pažeidimų kuriuos jis buvo palikęs Matricoje. Bet tik tuos, kuriuos jis buvo atėjęs ištaisyti. Kiti liko tam pačiam Matricos segmente kuriame yra ir dabar. Jis ištaisys juos, kai bus nuspręsta.
Tai reiškia, kad tau teks susidurti su jo problemomis ?
Taip.
O jei jam ateityje lemta turėti labai rimtų problemų su sveikata ?
Aš jas ištverčiau. Juk jos kiltu iš to ką paliko jis ir ką atsinešiau aš. Be to, viską galima pataisyti, jei žinai kaip.
Teisingai, jeigu žinai kaip.
Mes visi tai žinome. Didžiausia problema tame, kad žemiečiai nenori to suvokti.
Galėtum man apibūdinti kūno perėmimo procesą ?
Taip, tai atvirkštinis procesas to, ką mes vadiname mirtimi. Sfera po truputi atsilaisvina, ir tuo metu kai ji visai atitolsta nuo galvos per stuburą į širdį, galūnes ir kitus organus. Paskui kūnas gauna šviesos energijos iškrovą, kuri ateina tiesiogiai iš Matricos. Ji panaši į žaibą, trumpas, bet labai stiprus blyksnis. Po to pradedi jausti kūną lyg jis visada buvo tavo. Jauti jei ką skauda, kutena ar duria ir gali jį valdyti. Bet, kaip aš jau sakiau, aš buvau apribotas, kadangi mano smegenys galėjo priimti tiktai tokią informaciją kuri atitinką šešių mėnesių kūdikį.
Ar galima perimti suaugusio žmogaus kūną ?
Taip, tada tu įgauni visus suaugusio kūno privalumus ir iš karto gali atlikti daugiau veiksmų.
Ar tokiu atveju tavo pasąmonė būtu aktyvi ?
Ne, kadangi ir tuo atveju reikėtu priprasti prie kūno, jo aplinkos ir žemės vibracijų.
Ar tokiu atveju įvyksta amnezija ir aš neprisiminčiau artimųjų, giminių ir draugų ?
Amnezijos nebūtu nes su kūnu perimama ir informacija. Prisiminimai apie dabartinį gyvenimą egzistuoja kaip Matricoje, taip ir smegenyse. Tiksliau Matricoje laikoma tik minčių ir darbų energija, tuo tarpu kai prisiminimai saugomi kūne. Taip pat kaip ir jausmai ir pergyvenimai.
Ar jie nedaro įtakos Matricai ?
Žinoma daro. Jie sukuria pažeidimus, tiktai kitokio tipo, kurie saugomi tame Matricos segmente, kuris atitinką būtent tą sielą. Žemiški pergyvenimai ir jausmai suteikia kūnui galimybę gerai funkcionuoti. Kūnas, kaip žemiškoji transporto priemonė yra maitinamas energijomis, maistu ir pergyvenimais.
O kada būtybė suvokia, kad kūnas jai nepriklausė nuo pat pradžių ?
Tai priklauso nuo sugebėjimo adaptuotis. Čia griežtos taisyklės neegzistuoja. Ji atranda tai kai tik jos vibracijos susiderina su kūnu ir aplinka.
Ar daug tokių žmonių ?
Nežinau. Žinau tik kad iš Inua planetos atėjo dešimt.
Kartu su tavimi ?
Ne, skirtingu metu. Aš buvau trečias.
O likusieji žino ?
Agchtonas sakė, kad gali bendrauti su septyniais ir dar manimi.
O kas atsitiko su dar dviem?
Perėmimas nepavyko. Visada egzistuoja tam tikra rizika.
Ar jie turi galimybę persikūnyti ?
Ne.
Ir kiek laiko jie taip prabus ?
Jie galės išeiti kai mirs kūnas. Kai pasibaigs kūno programa.
Ir negalima nieko padaryti ?
Ne, įstatymams reikia paklusti. Visame egzistuoja sava logika.
O kodėl panašūs atvejai atsitinka ?
Kiek aš žinau, vienas perėmimas truko per ilgai ir buvo pažeistos smegenys dėl deguonies trūkumo.
O su kitu įvyko nenumatytas incidentas. Jau kūno perėmimo metu siela turėjusi jį palikti apsigalvojo kaip tik tuo metu kai naujos sielos sfera prisijungė prie kūno ir dabar jį valdo dvi sielos. Tai sukuria stiprius sistemos pažeidimus, kurių neįmanoma kontroliuoti.
Nejaugi to nežinojo iš anksto ?
Kaip galima žinoti, kad siela pažeis įstatymą ir trukdys ?
O kaip sekasi kitiems ?
Kiek žinau su jais viskas gerai, jie pradėjo bendravimą. Vienas netgi stipriai lenkia manę nes jį palaiko tėvai.
O kuom užsiima jo tėvai ?
Jie tyrinėtojai. Taip pat jie priklauso Rozenkreicerių Ordinui ir turi priėjimą prie aukščiausiųjų ezoterinių žinių.
Bet argi tai ne šėtoniškomis organizacija ?
Ne, tai visai kas kita. Tiesa, kai kurie rūpinasi labiau savo gerove, nei evoliucija ir altruizmu, bet tie apie kuriuos aš kalbu jokiu būdu negali būti blogi.
Ar jie Rumunijoje ?

Peržiūrų: 5781 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 4
0  
1 ingrida   (10.02.2011 16:15) [medžiaga]
SUPER IDOMUS STRAIPSNIS....

0  
2 Saulius Krulickas   (12.02.2011 11:57) [medžiaga]
Atsiprasau uz klaidas, kurios siame variante dar nebuvo istaisytos...(vertejas)

0  
3 virgis   (12.02.2011 13:43) [medžiaga]
Pakoreguota.Gal gali išversti ir Anunakų atsakymus į klausymus , kaip čia vadinamą tekstą. Aš galiu nusiūsti tau į e-mailą. Sutrumpintum man laiką, kurio visada trūksta, čia juk bendras tikslas

0  
4 Saulius Krulickas   (15.02.2011 08:13) [medžiaga]
Soleadas9@gmail.com
Jei informacijos nebus labai daug galiu pabandyti....

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0