Penktadienis, 29.03.2024, 10:21
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 4 » Reptilija Manyje... Aryana Havah 3 dalis
22:01
Reptilija Manyje... Aryana Havah 3 dalis
Visada. Pabandyk pati.
Gali pradėti nuo klausimų, į kuriuos atsakymus tu žinai. Tik atsargiai, kad neduotum atsakymų sau sąmoningai. Užduok klausimą taip lyg tu nieko nežinotum.
Sakykim šitą etapą mes jau praėjom, ką daryti toliau ?
Agchtonas manęs prašo tau perduoti, vieną procedūrą. Atsisėsk ten, kur tavęs niekas netrukdys,galima tiesiog lovoje prieš miegą. Pirmiausiai paprašyk savo kūno, kad padėtu tau išsivaduoti nuo visų toksinių medžiagų ir medžiagų, kurios neatitinką Matricos Tiesos – nuo visko, kas blogo susikaupė jame, pašalinant visą tai natūraliu būdu, nesukeliant tau skausmo. Aplamai, tai reikėtu daryti kas dieną. Tai labai naudinga. Vėliau paprašyk Aukščiausiojo Aš užmegzti su tavimi kontaktą.
O kaip tas kontaktas pasireikš ?
Kai kalbuosi su Aukščiausiuoju Aš, mintimis persikeliu į ypatingą vietą. Aš įsivaizduoju, kad esu Inua planetoje. Ten aš turėjau mėgstamą vietą šalia medžio. Nuo ten matėsi jūra. Tu gali pasirinkti vietą, kuri patinka tau.
Sakykim man patinka šalia krioklio.
Įsivaizduok save ten, apsidairyk kas tave supa. Pabandyk pajusti vietovės kvapą, paliesti vandenį, pajusk jį. Pavadink tą vietą savo Tiesos vieta. Taip daugiau niekas ten negalės patekti. Ji bus šventa.
Tada pabandyk suvokti Aukščiausiąjį Aš. Pirmiausiai pajusi didžiulią meilę. Tokią didelę, kad jos neįmanoma sutalpinti į kūną. Paskui tu pajusi atsipalaidavimo ir ramybės būseną. Kai tik pasieksi šias būsenas, gali pradėti kalbėtis su Matrica. Pasakyk jai , ko tu nori. Bet turi žinoti, kad išsipildys tik su tavimi susiję norai. Tu negali prašyti Aukščiausiojo Aš, kad jis išgydytu tavo močiutę. Galima tik paklausti kuo ji serga. Čia tu gali planuoti ir įgyvendinti tik tai kas liečia tave. Daugiau nieko.
Sakykim aš noriu matyti Tiesą. Ką man reikia sakyti ?
Aš noriu matyti Tiesą. Tik tiek. Aukščiausias Aš žinos ką reikia daryti. Tik jis tau perdavinės informaciją dalimis, ne visą iš karto. Žmogaus smegenys negali atlaikyti tokio kiekio informacijos.
O jei aš noriu išsigydyti, pasveikti ?
Sakyk – aš noriu pasveikti. Kas liečia sveikatą, Aukščiausias Aš tau pirmiausiai parodys kodėl tu sergi. Tu galėsi pasveikti tik tada, kai pašalinsi savo ligos priežastį.
O parodys kaip ?
Arba iš karto, kaip filmą galvoje, arba tau ateis mintis į galvą, arba tu tai susapnuosi. Tik turi žinoti, kad jeigu nekreipsi į tai dėmesio, liga nepraeis.
O jeigu liga karminė ?
Tada tau tai parodys taip, kad tu galėtum suprasti. Dabar mes gyvenam tokiu laiku, kai galima pašalinti problemas atėjusias ir iš praeities. Reikia tiktai užsimanyti tai padaryti.
O jei aš noriu matyti Annunakus ?
Pasakyk: "Aš noriu matyti Annunakus". Bet tokiu atveju tau pirmiausiai reikės išsivalyti nuo chemikalu, kurie blokuoja kankorėžinę liauką.
Kas tai per chemikalai ?
Jų yra labai daugelyje produktų. Esu juos matęs sultyse, gazuotame vandenyje, maiste...bet pats toksiškiausias iš jų – dantų pastoje. Ir sugalvota viskas tiesiog idealiai. Juk jūs verčiate mus plautis dantis kiekvieną vakarą, taip jis ir lieka kūne visą naktį mus veikdamas.
Apie ką tu kalbi ?
Apie fluorą.
Bet jis juk labai naudingas dantims!
Dantims jis nedaro jokio poveikio. Jis specialiai naudojamas, kaip kankorėžinės liaukos blokatorius.
Tai aš tikrai žinau. Bet mane verčia valytis dantis.
Ir tu manai, kad jis toksiškas.
Esu garantuotas šimtu procentu.
O koks tikslas tokiam masiniam nuodijimui ?
Jis, pirmiausiai nukreiptas prieš žmones gimusius po 1960 metų. Nuo tada Žemės karma pradėjo valytis ir labiau pažengę sielos gavo galimybę įsikūnyti. Jų buvo ir anksčiau, bet pats pikas atėjo 1990 ir po 1996 metų. Naujai įsikūniję turėjo galimybę savyje išvystyti paranormalius sugebėjimus. Beje aš nesuprantu, kodėl jūs juos vadinate paranormaliais, jie juk patys normaliausi. Annunakams jie kėlė didžiulę grėsmę. Jiems juk nepavyktu išsaugoti savo maskiruotės. Jie atliko tyrimus ir padarė išvadą, kad geriausias būdas sunaikinti šią tendenciją, būtu masinis tam tikrų tablečių rijimas. Bet kadangi jie negalėjo priversti visus gerti tabletes, tai pradėjo nuodyti mūsų maistą. Tai juk taip paprasta. Ar tu nepastebėjai, kad kiekvienais metais tu medžiagų kiekis maiste ir gėrimuose vis didėja?
Ne.
Nes tu tiesiog pripratai prie to, ir tavęs tai ypatingai nejaudina. Jų nesėkmei, ir žinoma mūsų taip pat yra tai, kad netrukus tos medžiagos nustos dariusios mums bet kokį poveikį. Tada jie išrado naują būdą, naujus prietaisus, kurie sukuria trikdžius mūsų ryšiui su Matrica.
Kas tai per prietaisai ?
Mobilūs telefonai ir elektromagnetinis gama spinduliavimas.
Ir vis tik man nesitiki. Jeigu mes visi mirsim, tai ką jie darys.
Visi mes nemirsim. Dauguma taip, bet nevisi. O tie, kurie liks bus jų vergai. Būtent šito jie ir nori. Tik jie gerai žino, kad tam nelemta išsipildyti.
O kas bus ?
Viskas bus gerai. Dabar net Matrica dirba su Žeme. Žinoma bus problemų su žemės drebėjimais, klimatu ir ekonominių problemų.
Žinau, tu man jau minėjai. Reiktu nusipirkti mechaninių įrankių, sėklų, ir namelį kaime...
Būtu neblogai.
Bet juk galima ir susitaupyti pinigų, pasidėti į banką ir gyventi po truputi nusiimant.
Labai greitai finansinė sistema žlugs. Visur. Pinigai praras bet kokią vertę.
Kaip reikėtu suprasti žodi – greitai ?
Maždaug apie 2010 metus.
Taip greitai ?
Kuo greičiau, tuo geriau. Reikia, kad Žemė išsivalytu nuo jų vibracijų, nuo visko kas eina po sąvoka "finansinės manipuliacijos". Per daug ilgai Annunakai mus valdė.
Ką mes valgysim ?
Tai, kas bus arba tai, ką užsiauginsim. Mums reikės nedidelių maisto produktų atsargų. Tai svarbu žinoti.
Skamba nelabai kaip.
Tai tiesiog nuostabu. Aš su nekantrumu laukiu kada praeis 2012 metai. Iš tiesu, po 2013 metų vasario mėnesio viskas stabilizuosis ir mes pradėsime naują erą. Žemės ir jos gyventojų erą. Gėrio ir taikos erą. Žinai, žemiečiai – labai geri. Visi kurie buvo sukurti iš Inuakų DNR – ypatingi. Beveik visi jie pakils.
O kiek jų ?
Labai daug. Aš nežinau tikslaus skaičiaus, bet aš juos matau gatvėse. Aš atpažįstu juose brolius. Iš tikro, Rumunija – labai švari šalis tuo atžvilgiu. Čia ne tiek daug Annunakų kraujo. Yra, bet mažiau.
O kaip tu juos atpažįsti ?
Savo brolius aš atpažįstu pagal vibracijas. Žiūriu į juos ir matau. Ir tu taip gali.
Ir blogus, taip pat ?
Nori, aš tau pasiūlysiu žaidimą. Pažiūrėk į akis žmogui, su kuriuo kalbi. Tik į akis. Nežiūrėk į šypseną ar laikyseną. Pažiūrėk ir paklausk, Inuaki tai ar Annunaki ? Aukščiausiasis Aš tau atsakys.
O jei aš suprasiu, kad jis Annunaki, ką tokiu atveju daryti ?
Paprašyk savo Aukščiausiojo Aš, kad tau parodytu tikrąją jo esmę. Tada tu suprasi. Viskas, ko tau reikia – tai jų vengti.
Ir neklausyti jų patarimų ir kvailinimų.
Ar jie žino, kad jie Annunakai ?
Kai kurie – taip, bet dauguma – ne. Žino tiktai tie, kurie pačiame viršuje. Jie labai daug, sąmoningai dirbo, kad pavergtu planetą.
O tie, kurie nežino...jiems galima padėti ?
Ne, jie turi polinkį į blogį. Tai kyla iš jų vidaus. Kodėl, manai, egzistuoja finansiniai kultai, kodėl tik kai kurie žmonės stoją į tam tikras organizacijas, kodėl tik kai kurie kraunasi turtus, skurdindami daugumą.
Kas bus su žmonėmis, kurie turi šitą geną ?
Jie eis savo keliu. Mes negalime maišytis Matricos lygyje.
O jeigu yra žmonių kurie norėtu keistis, jiems vis tiek neleis ?
Ne, jie niekaip negali pritapti prie naujų energijų. Jų kitokia struktūra ir kitas kelias.
Ir vis tik man sunku patikėti, kad visi žmonės turintys Anunnakų kraujo priklauso tik vienai grupei. Juk turėtu būti tokių, kurie nepriklauso nei vienai nei kitai.
Patikėk manimi, tokie neegzistuoja. Tai labai sudėtinga paaiškinti. Jie atpažįsta vienas kitą pagal vibracijas ir buriasi į organizacijas, galimai, net nesuvokdami, kodėl tai daro.
Ir visi tose organizacijose žmonės su Anunnakų DNR ?
Ne, į jas stoja ir žmonės neturintys to kodo. Jie turės šansą pasikeisti.
O kodėl, kaip manai, jie prisišliejo prie tų grupių, jeigu jie neturi tam polinkio ?
Iš smalsumo, iš baimės iš noro pakilti karjeros laiptais, o gal tiesiog jiems atrodė, kad dabar taip yra geriau. O gal juos tiesiog apgavo, privertė patikėti melaginga realybe. Egzistuoja daug priežasčių.
O ką jiems reikėtu padaryti, kad prisiderintu prie naujų vibracijų ?
Nieko. Tai nuspręs Matrica. Jeigu jų pažeidimai nedideli, tada jiems gali būti leista palikti tą Matricos segmentą, kuris priklauso Annunakams. Jei pažeidimai dideli, tada jau nieko nepadarysi. Tai buvo jų pačių sprendimas...Gaila!
Bet aš manau, gal jiems vis tik duos šansą. Jie juk nežinojo!
Mes negalime jiems padėti. Tik jie patys gali tai padaryti. Jie gali paprašyti Matricos pasitarę su savo Aukštesniuoju Aš. Tik taip galima rasti atsakymus į tuos klausimus. Jeigu jie neturi priėjimo prie šitų atsakymų – tai labai blogai. Tada aš nežinau, ką galima būtu padaryti.
Sakyk, o tie, kurie dalyvauja tų organizacijų veikloje, jų daug ?
Taip, gerokai daugiau nei turėtu būti.
Ir mūsų šalyje ?
Taip, labai daug. Gaila, nes čia vyks kai kas ypatingo.
Taip tu sakei.
Šiandien norėčiau baigti.

Deividui išėjus, sėdu prie kompiuterio ir surenku "fluoras", "kankorėžinė liauka".
Nustembu surasdama labai daug informacijos. Pačius svarbiausius pranešimus galima rasti adresu www.fluoridealert.org. Šioje svetainėje aš sužinau, kad iki 1990 metų nebuvo atlikta nei vieno bandymo apie fluoro poveikį kankorėžinei liaukai. Kankorėžinė liauka, tai nedidelė liaukutė įsikūrusi tarp abiejų smegenų pusrutulių. Ji reguliuoja melatonino išsiskyrimą, kuris padeda reguliuoti lytinį brendimą ir visą laiką saugo organizmą nuo laisvųjų radikalų daromo poveikio smegenims. Viena iš šių tyrimų iniciatorė, buvo gydytoja Jennifer Luke iš Surrey Universiteto, Anglijoje. Ji įrodė, kad kankorėžinė liauka yra labiausiai atakuojama fluoro. Taip pat, pasak tyrimo, šio elemento perteklius per kankorėžinę liauką priveda prie rimtų negalavimu, ypač susijusių su brendimu ir mažina organizmo gebėjimą kovoti su laisvaisiais radikalais.
Taip pat rašoma, kad fluoras gali sukelti genetinius pokyčius vaisiui, nėštumo metu, padidindamas riziką susirgti vėžiu. Eilė tyrimų įrodė, kad fluoras gali sukelti kaulų vėžį. Žinoma šie tyrimai tik prasidėjo ir yra laboratorinių tyrimų stadijoje. Blogiausia tai, kad į juos niekas nekreipia dėmesio, kaip ir į viską, kas "nenaudinga".
Įsivaizduokite, kas atsitiktu su pramone, jei būtu paskelbta, kad fluoras toksiškas. Bet kokiu atveju siūlau jums peržiūrėti internete pateiktą informaciją. Ten daug vertingos informacijos. Ten pat aš dar sužinojau, kad energetiniame lygmenyje kankorėžinė liauka atsako už kūno prisiderinimą prie naujų Žemės vibracijų. Visa šį informacija mums yra prieinama. Bet kas ją gali rasti, perskaityti ir suprasti. Nepaisant to būtina, kad kažkas mums apie ją pasakytu, atkreiptu mūsų dėmesį...Įdomu, kodėl ?

Šiandiena mes galėtume pakalbėti apie tam tikrus gydymo ir terapijos būdus.
Taip.
Ar galėtum ką nors pasakyti apie vėžio gydymą ?
Liga atsiranda tada, kai žmogaus veiksmai pradeda prieštarauti Matricai. Jeigu jisai atsisako savo misijos arba neša savyje karminį atspaudą, tada pasireiškia liga. Kartais liga būna įgimta, siela ateina su šią problema, bet vis tik visada yra galimybė išsigydyti. Reikia suprasti, kad tai ne bausmė, o, atvirkščiai, didžiulė pagalba. Tie, kas turi galimybę apsivalyti per ligą, labai brangūs Kūrėjui.
Bet tai juk kvaila.
Kodėl ? Ar tu nenorėtum perspėti savo vaiko, prieš jam padarant nepataisomą klaidą, dėl kurios jisai amžiais kentės ? Tą patį daro ir Matrica. Siunčia perspėjimą. Jei žmogus paklausytu, jis grįžtu į teisingą kelią, apvalytu savo mintis, formą ir energijas ir pasveiktu. Deja to niekas nežino.
Gerai, duok man pavyzdį ką reikia daryti ?
Duok man konkretų asmenį apie ką norėtum žinoti.
Turiu pacientę, pas ją auglys kepenyse. Ką jai daryti ?
Pirmiausia ji turi žinoti, kad auglys – tai gyva būtybė, kurį turi savo apsireiškimo programą. Ji atsirado dėka programos, kurį buvo tavo pacientės kūne. Pirmas dalykas, kurį jai reikėtu padaryti, tai pradėti su ją bendrauti. Su ją reikia kalbėtis, be pykčio, su meile. Padėkoti jai, kad ji atėjo į organizmą, pasakyti, kad ji suprato perspėjimą. Paskui jai reikia keisti gyvenimo būdą ir mąstyseną. Jai reikia vengti bendravimo su negatyviais, pesimistiškais žmonėmis, atsisakyti klausytis jų liūdnų pasakojimų, nustoti žiūrėti filmus ir žinias su neigiamu emociniu krūviu, sąmoningai maitintis.
Ką reiškia "sąmoningai maitintis"?
Reikia prisilaikyti režimo. Atsisakyti gyvulinės kilmės riebalų ir cheminių medžiagų, kad viskas būtu kuo natūraliau. Naudoti tik natūralų muilą ir nieko daugiau. Vengti chloro ir fluoro.
Kiek laiko jai tai daryti ?
Kol išnyks auglys.
Ir viskas ?
Ne. Kaip jau sakiau, auglys – gyva būtybė. Po to kai padėkos jai, kad jinai atėjo, reikia paprašyti, kad ji išeitu, pasakius, kad žinia priimta ir kad ji pasikeis ir tikrai reikia pasikeisti, nes kitaip nieko nebus. Kai jinai kalbės su augliu, tegul laiko ranką toje vietoje kur jis yra. Tegul įsivaizduoja kaip iš delno išeina meilė, taika ir ramybė. Tuo pačiu reikėtu paprašyti atleidimo Matricos, paprašyti, kad panaikintu pažeidimus, kuriuos jinai išprovokavo. Labai dažnai įvyksta taip, kad Matrica atsako, atsiūsdama mintis, žmones ar vaizdus susijusius su ta problema. Tai reiškia, kad problema yra būtent ten. Viskas ką reikia padaryti, tai pakeisti to įvykio ar veiksmo poliškumą.
Ar galėtum aiškiau ?
Jeigu kontakto su Matrica metu, man iškyla kaimyno, su kuriuo aš susipykęs, vaizdas, tai problema tikrai randasi tame. Reikia pabandyti atstatyti harmoniją. Bet pirmiausiai aš prašau Matricos atleidimo ir prašau leidimo, ištrinti šį pažeidimą. Paskui aš bandau atstatyti santykius su žmogumi ir susitaikyti
Gerai, o jeigu to žmogaus jau nėra gyvo, arba jis išvažiavo kur nors gyventi ir aš nežinau kur.
Tada reikia pasikalbėti su Matrica, kad ji perduotu visas mintis apie meilę ir harmoniją tam žmogui, kur jis bebūtu. Tai tas pats jeigu tu prašytum atleisti nuodėmę, kuri, iš tiesu ir yra pažeidimas.
Matrica žino kas tai per nuodėmė ir reaguoja labai greitai, ją panaikindama.
Tai reiškia, kad aš galiu paprašyti Matricos atleisti man už nužudymą ir ji atleis ?
Taip.
O paskui aš vėl galiu daryti tą patį ?
Mes kalbam apie atgailą iš visos širdies. Pakartoti klaidą ir prašyti atleidimo, tai paprasčiausiai veidmainystė. Manai Matrica to nesupras ? Čia tas pats, kas bandyti apgauti patį save.
Bet nusikaltimas vis tiek yra tyčinis. Ar Matrica vis tiek atleis ?
Kartais atimti gyvybę, yra ne tai kaip atrodo. Tai gali būti egzistuojančio pažeidimo pašalinimas. Tokiu būdu žmogus sumoka žemėje prarasdamas laisvę. Bet Matricoje tai bus užskaityta tik kaip tam tikrų veiksmų subalansavimas.
O jei aš, sakykim padariau nusikaltimą, kuris nėra susijęs su karma.
Jeigu prašymas eina iš širdies ir tu tikrai atgailauji, Matrica tai užskaitys. Ir vis tik pažeidimas turi būti likviduotas tokiu būdu, kad tai ką padarei sugrįžtu tau. Tokiu būdu žmogus kurį tu nužudei, kitame gyvenime taps tavo žudiku. Kai ateis tas momentas kai turėsi žūti, dėka to, kad Matrica užskaitė tavo atgaila, tai gali būti pakeista į ką nors kitą. Gal tave tik sužeis, bet tu liksi gyva.
Žodžiu jei aš prarasiu ranką ar koją reikia manyti, kad aš to nusipelniau.
Visai teisingai.
O kaip su tais kuriems persodinami organai ?
Jų gyvybes gelbsti tie, kas jiems skolingi iš praeitų gyvenimų. Kai kurios iš jų, kilnios sielos kurios žino, kad joms brangus žmogus įsikūnijo žemėje tam, kad kentėtu ir kankintųsi už kažką, tuomet jie taip pat prašo leidimo įsikūnyti tam, kad mirdami išgelbėtu jo gyvybę. Nors tai pasitaiko retai. Dažniausiai kalba eina apie sąskaitų suvedimą. Žmogus miršta, bet kiti dėka to gauna galimybę gyventi. Gaunasi tai, kad tas kuris mirė įvykdė savo misiją ir tai jam bus užskaityta per būsimus gyvenimus.
Kai kurie žmonės, kuriems persodino organus, sako, kad savyje atrado įpročių, kurių anksčiau neturėjo. Jie jaučia donoro buvimą. Kaip gali tai paaiškinti ?
Bet koks daiktas, šiuo atveju kūno dalis išlaiko buvusio savininko informaciją. Čia kalbame apie tuos kuriems anksčiau priklausė tas organas. O žinai, organai juk gyvi ir savarankiški. Jie gali atsiminti įvairius veiksmus ir įpročius žmogaus kuriam kažkada priklausė. Naujame kūne jie daro tai, ką įpratę daryti. Be to donoras kažkokiu būdu išlaiko ryšį su tuo, kam atidavė organą. Tas ryšys nelieka visam gyvenimui. Tik iki momento kada bus nuspręsta, kad organas pilnai prigijo ir yra priimtas žmogaus kuris jį gavo. Tai tam tikras palaikymas.
O kodėl kai kas jaučia palaikymą o kai kas ne ?
Visi turi tai jausti, skirtumas tik sugebėjime tai priimti ir suvokti. Yra žmonių, kurie ieško, nori žinoti tiesą, kiti atsisako net galvoti apie tai, taip sukurdami blokus kurie nepraleidžia nei mažiausio ryšio ar perdavimo. Viskas priklauso nuo proto ir norėjimo žinoti Tiesą.
Būna žmonių, kurių kūnas atmeta persodintą organą.
Taip. Arba jiems persodino organą, kurio jie neturėjo gauti arba jiems nepavyko užmegzti su juo ryšio ir susiderinti vibracijų ir energetiniame lygmenyje. Tokiu atveju kūnas jį suvokia kaip svetimkūnį.
Ką reiktu padaryti, kad kūnas jį priimtu ?
Kalbėtis su juo. Pasveikint jį būnant naujame kūne, padėkoti už pagalbą, paprašyti, kad jis dirbtu su kūnų pilnoje harmonijoje, padėkoti donorui už šią auką, paprašyti Matricos panaikinti išprovokuotą pažeidimą, dėl kurio mes kenčiam. Daugmaž tai reikėtu padaryti. Bet žinai, ko aš nesuprantu ?
Kam davesti save iki to, kad tau reikėtu persodinti organą ? Žmogus gali išgydyti save iki to momento kai jam gali prireikti persodinimo.
Bet juk sakei, kad kai kurios problemos būna karminės.
Būtent todėl jas ir galima išspręsti kitu būdu, be kančios, per darbus panaikinančius energijas, privedančias prie tokios karmos.
Kaip tai ?
Tai yra jeigu tu žinai, kad padarei kam nors kažką negero praeitame gyvenime ir dėl to tau reikės atkentėti, kodėl tau nepadarius kažką gero šitame gyvenime, kad panaikinti negatyvų įrašą.
Būtu nuostabu. Tik, kad mes nežinome, ką, kam ir kada padarėme.
Bet mes galime žinoti. Svarbiausia – panorėti. Tada tau gyvenimas pateiks situacijų, kuriose tu galėsi ištaisyti praeityje padarytus pažeidimus. Ypač dabar, šiuo momentu, žmogus turi galimybę viską ištaisyti. Bet kuris pažeidimas gali būti ištaisytas jeigu tu tikrai to panorėsi. Bet dar svarbiau, gyventi sąmoningai, nustoti skleisti minties energijas, kurios prieštarauja gyvenimui ir dvasiniam tobulėjimui.
Jeigu mes nustosime neteisingai elgtis, daryti blogus darbus, jei suprasime, kad visi esame susiję ir, kad esame dalis visko kas mus supa, kad reikia padėti, jeigu mes aktyviai dalyvausime pusiausvyros išsaugojime, viskas bus puiku.
O kaip tie kas vykdo blogus darbus nesąmoningai ?
Taip nebūna. Kaip galima elgtis blogai nesąmoningai kai jūs turite sugebėjimą skirti gėrį nuo blogio...mąstyti. Tu gali ką nors daryti arba atsisakyti tai daryti. Turi galimybę rinktis, remiantis sveiku protu. Kiekvienas darbas, veiksmas arba mintis kenkianti žmogui, augalui, gyvūnui arba Žemei, vadinama veiksmu, kuris prieštarauja Matricai. Tai generuoja negatyvias energijas, kurios sukuria destruktyvius laukus ir grįžta atgal dar didesniu mastu.
Ar jos nelieka Matricoje ?
Anksčiau likdavo, bet jinai tai grąžindavo per vieną ar kelis gyvenimus, priklausomai nuo energijos kiekio. Šiuo metu Žemė ir ją atitinkantis Matricos segmentas turi būti kuo švaresni, todėl visos sukurtos energijos tuoj pat iš spinduliuojamos atgal. Tai reiškia, kad per vieną gyvenimą žmogus susidurs su visa energija, kurią sukūrė. Matrica atsisakė ją toliau saugoti. Būtent todėl, šiame gyvenime, mums siunčiamos ligos ir nelaimės. Tai mūsų atpirkimas. Mes gauname tai, ką atidavėme, ko nusipelnome.
Ir tai gerai ?
Žinoma. Tai reiškia, kad mums duota dar viena galimybė judėti pirmyn. Kitaip mums prisieitu pragyventi dar vieną gyvenimą harmonijos atstatymui, o šiuo metu tai jau neįmanoma.
Ar tai reiškia, kad dabar mūsų paskutinė inkarnacija ?
Ne, tai – paskutinė mūsų inkarnacija, kai mes galim išsivalyti karmą. Po pakilimo į Žemę taip pat ateis sielos tik, tai bus tie kurie nepadarė didelių pažeidimų Matricoje. Ar tu nesupranti, kad Žemė pereina į naują erą...geresne...dvasingesne ?
Aš suprantu, tik man sunku įsivaizduoti kas bus.
Bus tas pats, kaip planetoje Inua. Taika, meilė ir harmonija. Žmonės turi suprasti, kad praėjo karų, konfliktų ir negatyvių energijų laikai. Žemė suvokė visą tai ir dabar juda pirmyn... ir mes su ja.
Kiek laiko prireiks, kad viskas būtu kaip planetoje Inua ?
Tiksliai negaliu pasakyti. Viskas priklauso nuo žmonių sąmoningumo lygio. Žemei perėjus kvantinį šuolį viskas nusistovės jau po 2013 metų, bet va kada atsiras visiška harmonija...to nežinau. Aplamai tai po 2013 metų vasario mėnesio viskas turėtu būti gerai ir iki galo metų situacija nusistovės pilnai.
Kaip supratau po 2012 metų, maždaug metus vyks Žemės ir žmonijos stabilizacijos procesas.
Maždaug...bet tai priklauso...
Nuo ko ?
Žemė įvykdys šuolį 2012 metais. Tie kas pasiliks turės transformuotis minčių lygyje. Jeigu jiems nepavyks ir jie nesugebės, tada Matricos laukas duos dar vieną impulsą "valymui". Tai reiškia, kad atsitiks dar kažkas gyventojų atrūšiavimui. Tik po to viskas nurims. Bet jeigu žmonija suvoks, tada Matrica nurims ir viskas praeis sklandžiai.
Kaip surūšiuoti gyventojus ?
Per kataklizmus arba ligas. Gali atsirasti nauji konfliktai - egzistuoja daug būdų. Bet kokiu atveju tai nesvarbu. Būtu labai gaila jeigu to prireiktu.
Tai yra, visiškai tiksliai, nepriklausomai nuo to kaip žmonės mąstys ar ką darys, po 2012 metų viskas pradės rimti ?
Kiek aš matau... taip.
O mes dar pasimatysim ?
Aš gavau užduoti susitikti su tavimi šiais metai dešimt kartų. Tai – viskas, kas kol kas suplanuota. Bet mes tikrai dar pasimatysime po 2012 metų, tai aš žinau tiksliai.
Ar galėtum pasakyti, kodėl tu nusprendei ateiti pas mane ?
Aš nenusprendžiau, aš buvau pasiųstas. Tai buvo suplanuota mūsų misijoje – susitikti. Todėl aplinkybės ir susiklostė taip, kad mes gautume galimybę.
O kodėl aš ?
Todėl, kad tu turi švarų Inuakų DNR. Tu turi priėjimą kaip prie Inua Matricos segmento, taip ir prie Žemės segmento. Tu - tokia pati, kaip aš.
Gali būti, tik aš to dar nesuvokiau.
Ir nereikėjo. Dabartiniai įvykiai buvo suplanuoti ir viskas taip ir atsitiko. Taip turėjo būti. Nuo šios dienos tu pradėsi pažinti savo sugebėjimus, naują informaciją. Naudokis ją.
Būtinai.
Tu pamatysi, tau reikės tuo naudotis. Rumunija - ypatinga šalis, jai skirta misija.
Jau sakei. Kokią misija ?
Iš čia kils naujas supratimas. Iš čia pajudės žmogus, kuris paaiškins ir padės žmonėms suvokti savo misiją. Apie jo atvykimą bus pranešta.
Kas praneš ?
Vienas vyras.
Jis jau gyvena ?
Taip, jis jau senas žmogus. Bet jis sužinojo savo misiją tik prieš kelis metus. Jis jau dabar kalba apie tą, kuris ateis.
Kaip Jonas Krikštytojas ?
Tai siela, kurį išsaugojo daug Jono savybių, beje jo toks pats vardas.
O jį žino pasaulis. Apie jį girdėjo ?
Tik keli. Dar neatėjo laikas, kad jį išgirstu. Bet liko visai nedaug.
Jis apskelbs naujojo Mesijaus atvykimą ?
Taip.
Ar tai bus Kristus ?
Tas, kuris ateis kaip Švietėjas turės daugelį aspektų to, kuris buvo Jėzumi. Be to jis turės dar ir kitų aspektų, kitų būtybių, kurios čia gyveno.
Tu kalbi apie tuos, kurie per amžius skelbė tiesą ?
Taip, apie tuos, kurie atvėrė Tiesą. Tas kuris ateis bus apdovanotas visų jų savybėmis.
O jis dar ne čia ? Jis dar negimė ?
Jis negims. Kūnas, į kurį jis įeis, jau čia. Bet jis dar neįėjęs.
Tai reiškia, kad jis įeis į kūną, kuris jau egzistuoja čia, Žemėje ?
Taip.
Tas kūnas Rumunijoje ?
Taip.
Gali pasakyti kur ?
Ne, nes aš to nežinau. Kol kas tai žino tik Matrica. Ir, žinoma, Kūrėjas. Aš žinau tik tai, kas įvyks. Rumunija buvo išrinkta tai misijai. Būtent todėl mūsų šalis bus dalinai saugoma nuo to kas turi įvykti. Rumunija bus svarbi maisto produktų tiekėja. Be to ji dar turi ir kitą misiją ateities pasaulyje.
Tik aš tau kol kas apie ją sakyti negaliu.
Be to mes gyvenam ant derlingos žemės. Net mūsų augalai tai žino – pažiūrėk, kiek gydomųjų žolelių pas mus auga, kokios jos įvairios. Jos nepakankamai įvertintos. Žmonės galėtu save subalansuoti paprasčiausiai atsigręžę į gamtą...tik jis dar to nesuprato. Tas faktas, kad mes gyvename čia, dabar, šiais laikais, turi priversti mus susimastyti. Mes turime suprasti, kad tai mūsų šansas evoliucionuoti. Ir dar privalau pasakyti, kad tada, kai jis ateis, jis įeis ir į kūną kuriame jam skirta būti ir į kiekvieną iš mūsų.
Ar galėtum man paaiškinti ?
Kai tik jis įsikūnys fiziškai Žemėje, jo energija prisipildysime kiekvienas iš mūsų, tapdami lygūs jam. Lyg mums kas duotu informacijos, energijos ir šviesos iškrovą ir mes galėsime prisitaikyti prie naujos planetos struktūros. Jo Dvasia įeis į mus ir mes tapsime geresni, tobulesni, išmintingesni. Mes suprasime, kad esame visi broliais.
Tai viskas. Šiandien norėčiau baigti.
Prieš užbaigiant pokalbį dar norėčiau tavęs kai ko paklausti.
Prašau.
Ar mes sužinosime, kad mes pasikeitėm. Mes tai suvoksime ?
Taip. Matrica jau pradėjo dirbti su mumis. Jau kurį laiką mes gauname minties energiją iš aukštesnių vibracijų dažnio.
Tas energijos perdavimas vykdomas su tam tikru tikslu – pakelti mūsų vibracijas ir energetinį dažnį, kad mes galėtume priimti tą dieviškąją sielą. Kai kurie tai jaučia ir jau pradėjo darbą su savimi. Kiti dar nesuprato, kad pasikeitė. Bet visi mes, be išimties, esame bombarduojami aukščiausiąją energija. Taip pat ją gauna ir Annunakai, tik jiems tai – didžiulis pavojus. Būtent todėl, iš nevilties, jie bando imtis kokių nors veiksmų. Visi šie pokyčiai turi tik vieną tikslą – paruošti mus priimti aukščiausios energijos užtaisą. Visa aukščiausia energija bus duota mums visa per vieną kartą, todėl mūsų kūnas turi būti paruoštas ir apsipratęs, kad ją galėtu priimti. Kai jinai į mus įeis, mes suvoksim tai, apie ką dabar kalbame ir kokią stebuklingą dovaną mes gavom. Lyg kas nors uždegtu šviesą mūsų prote. Mes pradėsime priimti pasaulį kitaip ir galutinai suprasime Tiesą.
Ir mes visi gausime tos energijos vienodai ?
Taip, bet paveiks ji visus mus skirtingai. Kai kurie jos iš viso neįsisavina.
Kodėl ?
Tai tie, kurie pereis į kitus egzistavimo lygius. Matrica tai žino, todėl jiems buvo užblokuotas energijos gavimas. Jiems šį įkrova būtu kenksminga. Jie randasi ant kito evoliucijos laiptelio, jų kitas kelias. Tai reiškia, kad jie neatitiks naujojo Matricos segmento ir juos iš čia pašalins. Jiems nebus leista inkarnuotis iki to momento kol jų Matricos segmentas pilnai juos atitiks.
Ar tai blogai ?
Taip, juk jie praleidžia galimybę greitai evoliucionuoti. Jiems prisieis likti vienoje vietoje nenustatytą laiko tarpą. Jeigu jie susivienytu ir pasistengtu, galėtu peržengti savo programą ir savo laisvos valios dėka atliktu kai kuriuos veiksmus ir pasikeltu savo vibracijų lygį.
Ačiū. Gal jau šiandien baikime.

Tai mūsų paskutinis susitikimas. Man tavęs labai trūks.
Man taip pat. Tik nepamiršk, mes visada galime bendrauti mintimis.
Gal tu ir gali, bet man dar iki to toli.
Mes abu galim, pamatysi.
Apie ką norėtum šiandien pasikalbėti ?
Aš norėčiau tau dar papasakoti apie Annunakus.
Gerai.
Jie šiuo metu gyvena pačią liūdniausią savo gyvenimo dalį.
Kodėl ?
Jie žino, kad netrukus jų sąmokslas bus atskleistas. Jų laikas baigiasi ir jiems prisieina daryti viską kas įmanoma kad tai atitolinti. Jie žino, kad žmonių protas gali generuoti bangas, kurios sugeba pakeisti laiką ir erdvę, daryti įtaką Matricai. Todėl jie įvairiausiais būdais bando priversti patikėti tam tikromis minties energijomis, kad bent trumpam atitolinti permainas.
O jie patys nesugeba sukurti blokuojančių energijų ?
Ne, tiktai mes galime tai daryti. Mes Matricos vaikai, mes atitinkame mūsų segmentą. Jie – tarsi parazitai. Tik mes galime kurti arba blokuoti pasikeitimus. Jie tiktai sugeba skleisti tam tikras energijas, kurios blokuoja mūsų sugebėjimą priimti informaciją, kurį ateina iš Matricos. Jie gali paveikti mūsų mintis. Bet, kas liečia Žemės likimą, jie bejėgiai.
O kaip jie bandys mumis manipuliuoti ?
Baimės pagalba. Jie puikūs meistrai provokuoti paniką, baimę, neapykantą, materializmą. Jie – puikūs šių jausmu propaguotojai. Šiuo metu į Žemę liejasi Tiesa. Ji ateina ir paveikia mūsų mąstymą. Mes visi pradėjome uždavinėti klausimus, ieškoti bandydami prisikastis, iš kur mes atėję ir kur einame. Jų pradedama klausyti. Vis daugiau ir daugiau jų kalba apie 2012 metus, polių pasikeitimą, ekonomines krizes ir globalinį atšilimą. Tie kas tai daro turi rimtu argumentų. Bet visada atsiranda kas nors, kas arba prieštarauja tai informacijai arba skelbia nelaimės, susinaikinimo ar mirties idėjas. Tik noriu pasakyti, kad taip turi būti. Tam, kad sugebėti judėti į priekį, mes turime atsisakyti senų įpročių, pašalinti pažinimo ribas ir visa siela priimti tuos, kas ateis. Pasauliui prisieis kentėti, bet ta kančia bus trumpalaikė. Planetai Inua prireikė šimto metų, kad prisitaikytu prie naujų vibracijų. Mums prireiks tik kelerių – Matricos dovana.
O ką mums reikėtu daryti ?
Mes turime panorėti permainų. Turime siųsti į Matricą minties energiją, per kurią mes paprašysime, kad tai įvyktu. Kuo daugiau žmonių apsijungs savo mintimis, tuo greičiau ir lengviau praeis pakilimas, tuo mažiau žmonių mes prarasime.
O argi Matrica neįvykdys to perėjimo, jeigu mes jame aktyviai nedalyvausime ?
Žinoma, taip. Tik permainos vyks skausmingai ir sunkiai. Juk, tokiu atveju, Matricai teks pašalinti visas priešiškas jėgas tam, kad nusistovėtu pusiausvyra. Tik tada, kai visi pažeidėjai bus pašalinti iš Matricos segmento, atitinkančio Žemę, bus galima kalbėti apie visišką harmoniją. Bet jei visa žmonija bendradarbiaus tada minties energija įeinanti į Matricą padės jai ir Matrica, savo ruožtu, nustačiusi, kad neegzistuoja prieštaraujančių faktorių, atsakys tuo pačiu, sumažindama nelaimes.
Bet juk tu supranti, kad neįmanoma priversti visą žmoniją galvoti vienodai.
Tai įmanoma. Kiekvienas žmogus, kuris susijungs su nauja Matricos tėkme padės sustiprinti šį judėjimą, kas, savo ruožtu, prives prie aktyvaus dalyvių gausėjimo. Kaip aš jau tau sakiau, nereikia pamiršti, kad paradui vadovauja dauguma.
Aš tik nesuprantu, kodėl Annunakai negali palikti mūsų ramybėje ? Galu gale gal mes juos net priimtume.
Mes negalime jų priimti. Jeigu mes žinotume kokie jie iš tiesu yra, mes jau seniai būtume juos išvarę. Net jei mes juos ir priimtume jie vis tiek negalėtu likti Žemėje, kadangi jų vibracijos niekaip neatitiks naujų planetos vibracijų. O žmonės galu gale supras, kad jie patys sau šeimininkai. Kad jie gali patys sau vadovauti ir neprivalo būti vergais jokių valdovų, tam tikrų šeimų, bankų, neturi priklausyti nuo nieko, kas tai bebūtu. Atėjo laikas prabusti, pradėti jausti, perimti mūsų gyvenimus į savo rankas. Mums daugiau nereikia, kad kažkas mus įtakotu. Daugiau nereikia gerti kasdienės dozės nuodų. Atėjo mūsų laikas. O Annunakai su tuo susitaikyti negali.
Ką mums reikia daryti ?
Reikia suprasti, kad mes visi esame - viena. Kad mūsų mintys – stebuklingos ir, kad viskas ko panorėsim, įvyks. Mes visi turime panorėti permainų ir priartėti mintimis prie to momento kai įvyks šuolis, padėti Žemei, galvoti pozityviai, aktyviai dalyvauti platinant šias žinias.
Gerai, o kaip ?
Reikia pasakoti žmonėms, kaimynams, draugams apie permainas, kurios artėja. Paaiškinti kam tos permainos reikalingos ir ką jos reiškia. Parodyti, kad iš tiesų tame nėra jokio pavojaus, kad tai įprasta Žemei, kad viskam yra sava logika, ir visi mes dieviškojo plano dalis. Reikia perspėti juos, kad jie bent minimaliai apsirūpintu tuo ko gali reikėti pereinamuoju laikotarpiu...Maždaug tai, ką mes turėtume padaryti.
O kuom mums reikėtu apsirūpinti ?
Svarbiausia sėklos, mechaniniai įrankiai ir šiek tiek maisto. Be to reikia paruošti savo sąmonę. Lengviausia susitaikyti su praradimais kai žinai, kad tai bus neilgam ir kad gale tavęs laukia kažkas gero. Tačiau jeigu mes bijosime, išspinduliuota baimė pritrauks prie mūsų tokias pačias energijas kokias mes skleidžiame ir galu gale mūsų sąmonę ir pasąmonę pradės veikti nepakeliamas kiekis negatyvios informacijos. Tai prives arba prie to, kad gyvas organizmas pradės savęs naikinimo procesą arba prie to, kad mums reikės palikti šį Matricos segmentą. Nei viena iš šių aplinkybių nėra palanki. Kam praleisti šią progą ? Kiekviena siela dirbo milijonus metų tam, kad pasiektu šį momentą. Būtu labai gaila jei kam nors nepasisektu. Mūsų tikslas yra pažadinti žmones, pasakyti jiems, priversti juos suprasti arba bent jau padaryti taip, kad jie norėtu sužinoti daugiau. Jie turi suprasti, kad realybė kurioje mes gyvename sukurta mūsų pačių, mūsų sąmonės ir, kad jinai iškreipta. Tai mes padarėme ją tokia. Taip, mumis manipuliavo, mus šantažavo, vertė tikėti doktrinomis, bet tai nemažina mūsų kaltės. Tik mes patys už tai atsakingi. Atėjo laikas kai mums daugiau nebus tai atleidžiama. Mes visi turime nuspręsti kuo tikime. Kiekvienas iš mūsų turi tai padaryti. Mes daugiau neturime laiko slapstytis, galvodami ką pasakys mūsų kaimynas jei sužinos ką mes iš tiesų manome. Mes turim įsivaizduoti ką pasakytu kaimynas jei sužinotu, kad mes žinojome kas turi įvykti, bet nieko nesakėme.
Bet juk žmonės tave gali palaikyti bepročiu.
Na ir kas ? Kai kas palaikys tave bepročiu, kai kas prisijungs prie tavo įsitikinimų o kai kas pradės ieškoti savo kelio. Reikia galvoti tik apie tai, keliems mes galime padėti, kelis išgelbėti, keliems padėti pakeisti mąstymą. Kas svarbiau ? Skaičius žmonių kurie tave teisia ar tie kuriems tu padėjai su savo patarimais ?
Logiškai mastant, žinoma, tie kuriems padėjo mano patarimai. Ką dar mes galėtume nuveikti ?
Pirmiausia tai panorėti, kad kiekviena nauja diena padarytų mus geresniais ir išmintingesniais. Be to, kiekvieną rytą tik nubudus atlikti trumpą meditaciją kurios metu turėtumėte prisijungti prie meilės dažnio. Tai padės mums atsijungti nuo egzistuojančio neapykantos dažnio. Paskui, kiekvieną vakarą, prieš einant miegoti, paprašykite, kad Matrica jums leistu tiesiogiai pasijungti prie jos miego metu. Taip mes susijungsime su savo Aukščiausiuoju Aš, vibruosime vienodai su Matrica ir seksime kiekvieną Žemės permainų žingsnį.
Tai nesudėtinga.
Visai ne. Tai – pats lengviausias būdas pasikeisti. Mūsų kūnas ir protas pereis per radikalius pertvarkymus, bet palaipsniui. Būtent todėl turime būti pasiruošę tam kas ateina. Tuo metu kai planeta įvykdys šuolį, mes būsime ten, kartu su ją, mes prabusime perkelti į kitą pasaulį kuriame baimė, neapykanta ir materializmas paprasčiausiai neegzistuos. Nebus daugiau ir Annunaku, nes jie negalės sekti mums iš paskos. Jie liks kitoje laiko erdvėje kur nueis ir tie kas į juos panašūs. Jie jau tai mato, ir jie neviltyje. Būtent tai juos verčia didinti informacinių ir energetinių išpuolių skaičių.
O kaip tai pasireiškia ?
Fiziniame lygmenyje stiprinamas manipuliavimas maistu. Labiausiai Žemėje naudojama duona, todėl visokias "naudingas" medžiagas lengviausia dėti į miltus. Paskui prasidės masinis vakcinavimas prieš, taip vadinamas, "naujas" ligas. Bus tyčiojamasi iš tų, kurie bandys apie tai sakyti tiesą, juos šalins arba apdės baudomis. Bus leidžiamos knygos, filmuojamos laidos, tik su vienu tikslu, įrodyti, kad kokia nors hipotezė, kurį pilnai save pateisino, yra paprasčiausiai melaginga. Egzistuoja daug būdų. Energetiniame lygmenyje mus kas dieną veikia kenkianti energija, kurį blokuoja meilės čakrą. Tai daroma tam, kad mes negalėtume priimti teigiamos energijos, kurią mums siunčia Matrica.
O kaip
kenkianti energija mus veikia ? Pastoviai ?
Aš jaučiu šį poveikį du kartus per dieną. Kartą – vidurnaktį ir kartą – per pietūs.
Ir kiek tai tęsiasi ?
Apie pusvalandį.
Ir visą tai globaliu mastu ? Kaip jie tai daro ?
Specialių prietaisu, panašiu į obeliskus pagalba. Jie pagaminti iš granito, bet viduje tušti. Į tą tuštumą jie patenka per požeminius tunelius. Ten sudėlioti milžiniški kristalai užkrauti tam tikromis programomis. Nustatytu laiku Annunakai ateina, patikrina, pakeičia arba pastiprina spinduliavimą.
O kur tie obeliskai randasi ? Po žeme ?
Ne, jie viršuje, juos visi mato. Jie išdėstyti Anglijoje, Amerikoje, Egipte, Prancūzijoje, visur. Viso jų septyni.
Ir mes nieko negalime padaryti, kad panaikinti jų poveikį ?
Mes negalime jos užblokuoti. Galime tik save apsaugoti.
Kaip ?
Geriausia apsauga, tai – varis.
O kaip jį naudoti ?
Galima pastoviai nešioti varinį amuletą. Tik jis turi būti apvalus, jokiu būdu ne kvadratinis.
Kas blogai su kvadratiniais ?
Jie netinka žmogaus energetiniam laukui. Viskas mūsų kūne apvalu. Įsivaizduok žmogaus kūno pjūvį, stuburo, galvos, rankų, pirštų, čakrų...viskas apvalu. Tai – amžinybės simbolis. Mano mama turi kvadratinį žiedą, kuri kartais nešioja virš vestuvinio. Jis jai sukelia galvos skausmus. Aš jai pasakiau kodėl, bet ji manimi netiki. Aš matau kaip jis veikia jos čakras. Aiškiai matosi kaip jos mažėja ir jų sukimosi greitis darosi lėtesnis.
Ir to pakanka ? Tiesiog nešioti ką nors varinio ?
Taip, tai labai padeda. Idealu, žinoma būtu apsaugoti kambarį, kuriame mes miegame.
Kaip ?
Apjuosti kambarį su varine viela, arba bent jau lovą. Tik galus reikia sujungti. Taip mes būsim apsaugoti. Niekas negalės patekti į tą lauką. Ypatingai jei sujungdami vielos galus nusiūsime Matricai mintį apie apsaugą. Varis juk – šventas metalas.
Kodėl ?
Todėl, kad jisai sukuria lauką, kuris savo stiprumu labai panašus į meilės vibracijas. Varis teigiamai veikia augalus, gydančiai veikia plaučius, ateityje bus atrasta, kad varis teigiamai veikia ir žmogaus DNR. Jei tu nešiosi šį metalą, jis privers visą kūną rezonuoti, kad atsivertu meilės čakra. Kai tik ta čakra atsivers, organizmas galės aktyvuoti sistemą apsisaugojimui nuo bet kokio negatyvių energijų poveikio. Nes siela kurį tai pasieks, turės tokias pačias vibracijas kaip ir Matrica. Dvasia vibruoja kartu su ja, ir todėl gauna jos apsaugą ir palaikymą.Tai reiškia, kad žmogus eina Tiesos ir Pakilimo keliu. Tai reiškia, kad to jau niekas negali užblokuoti ir niekas negalės išvesti jo iš šito kelio. Turi suprasti, kad mes randamės čia ir dabar tam, kad padėtume Žemei, kad dalyvautume jos pakilime ir tame kas jos laukia ateityje. O ji, savo ruožtu, atsidėkos mums, padarydama mus savo gyventojais naujame pasaulyje. Tai bus nuostabu. Todėl mes turime suprasti, kad galime jai padėti mastydami pozityviai, panorėdami, kad sena tvarka pasibaigtu ir kad prasidėtu nauja era. Mes daugiau negalime leisti, kad kiti darytu mums įtaką. Mums reikia klausyti savo sielos. Jeigu mes jaučiame, kad norim permainų, turim panorėti to visa savo siela. Kiekvieną akimirka reikia galvoti apie laisvę, meilę ir permainas. Mes turime mintimis sukurti idealų pasaulį ir jame gyventi maitinat jį viltimi ir troškimais, kad jis taptų realybe. Atėjo laikas suprasti, kad niekas daugiau neturi teisės vogti mūsų gyvenimo, likimo, spręsti už mus. Todėl prašau jūsų būti greta mūsų, tų, kurie atėjo, perduoti jums šias žinias. Aš prašau jūsų padėti mums padėti jums.
Mes pasistengsime. Tik aš nežinau ar pavyks.
Jums tereikia norėti. Tai nesudėtinga. Tereikia nusiūsti mintį apie permainas į Matricą. Jinai ją priims, papildys ir įgyvendins. Tai viskas. Visą kitą ateis savaime.
Ir dar nepamirškime apie mūsų susitikimus sekmadienio vakarais. 22.30.
Manau jau mes galėtume baigti. Gal dar norėtum ką nors pridurti ?
Ne. Aš myliu jus visus ir jūsų Žemę. Manau kad galėsiu būti jums naudingas. Norėčiau sutikti jus visus naujame pasaulyje.
Ir aš manau, kad mes pasimatysime. Aš tavęs pasiilgsiu.
Kaip jau sakiau mes galime būti kartu tiek kiek tu norėsi ir kada norėsi.
Man reikės laiko, kad susitaikyti su bendravimo mintimis idėja.
Aš jau sakiau. Reikia tik norėti.
Kartais mums nepavyksta net medituoti, ką jau kalbėti apie bendravimą mintimis...
Tai jų įtaka. Annunakų. Kai pajusi, kad kažkas tave laiko vietoje, pagalvok apie mane, prisimink tuos, kurie atėjo iš Inua ir tuos kurie ten liko. Mes padėsime tau taip pat kaip ir padėsime visiems kitiems, kas paprašys mūsų palaikymo. Mes – tai jūs.
Ačiu.
Nėra už ką. Susitikime visi naujoje meilės ir taikos eroje.
Žvelgdama atgal, pastebiu, kad vis dar turiu labai daug klausimų į kuriuos norėčiau gauti atsakymus. Gal būtent tiek man buvo skirta sužinoti, o galbūt Matrica man išmintingai atsiuntė
tik tiek informacijos kiek mano protas sugebėjo suvokti. Turiu pripažinti, kad tai ką aš išgirdau mane ir sukrėtė ir šokiravo. Kai kuriuos dalykus aš jau žinojau, kiti tiesiog supurtė mano tikėjimą ten kur aš maniau niekas negalėtu padaryti jokios įtakos, priversdami mane patikėti, kad iš tiesų aš nieko nežinau.
Mano protas verčia mane atmesti kai kurias mintis, bet iš pačio mano esybės vidaus, kažkas šaukia, kad visą tai tiesa. Nežinau kur...kas... Galbūt visą tai tik fikcija, o gal būt ir realu. Man dar nepavyksta viso to objektyviai išanalizuoti. Vienintelis dalykas, kuris privertė mane parašyti šią knygą ir papasakoti apie mano susitikimus su šią ypatinga dvasia yra tai, kad aš iš visų jėgų tikiu jo tyrumu ir sąžiningumu. Tikiu išmintinga šviesa, kartais aptemstančia nuo visų jo žinomų paslapčių, kuri atsispindi lyg veidrodyje jo giliose mėlynose akyse.

Todėl aš siūlau jums bent kuriam laikui pamiršti, kad esate suaugę, žiūrėti į pasaulį vaiko, kuris dar neturi jokių žinių, akimis. Pamiršti senas paradigmas ir įpročius, pamiršti ko mus mokė kiti, tai ką mes buvome priversti įsisąmoninti. Tiesiog dabar, nuo šio momento panorėkime sužinoti Tiesą.
Susijunkime visi su Matrica ir imkime informaciją tiesiai iš jos. Pasakykime, kad nuo šiandien mums daugiau nesvarbu, ką apie mus pagalvos kaimynai, pažįstami, tėvai. Mes egzistuojame patys savyje. Mes – unikalūs. Mes visi nepriklausomos būtybės, bet tuo pačiu esame viena, Matricos lygmenyje. Kaip šio vaiko lūpomis sakė dieviškumas, mes gyvename ypatingu laiku, laiku kai Žemė turi pasikeisti, prisiderindama prie naujų vibracijų.

Gali būti, kad mes daugelį gyvenimų kovojom siekdami šios galimybės. Gali būti, kad mes prašėm ir maldavom dangaus, kad mums suteiktu šią pagalbą. Su kiekvienu gimimu ir mirtimi Matrica vis arčiau ir arčiau vedė mus prie šio momento. Tai ir mūsų nuopelnas, kad mes randamės čia ir dabar. Tai – mūsų šansas. Suvienykim mūsų jėgas, kad sugriautume abejingumo, nežinojimo, materializmo ir apgaulingos realybės barjerus. Kad visi kartu galėtume eiti Ten, kur mūsų laukia geresnis pasaulis, kuris bus ramesnis, išmintingesnis.

Myliu jus visus ir norėčiau, kad Tiesa įeitu į jūsų sielas. Niekada nepamirškite žodžių:
Aš esu Kelias, Tiesa ir Gyvenimas!
Prie to paties norėčiau parekomenduoti pažiūrėti tuos du filmukus, kuriuose irgi pasakojama apie 2012 metus ir kitus intriguojančius dalykus. Dalis informacijos susišaukia su aprašyta šioje knygoje. Įdomu ir tai kad šis žmogus jau 20 metų gyvena atsiskyręs Sibiro Taigoje.
http://rutube.ru/tracks/3924707.html?v=6846afc9b15406a9981f9c1c69bb0cfb
http://rutube.ru/tracks/3804526.html?v=cbb7e884e6d0cd26e897efc135f78aec
Visiems žiūrėti būtinai tai svarbu jums
http://video.mail.ru/mail/vikonte/_myvideo/29.html

Peržiūrų: 5136 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.6/5
Viso komentarų: 121 2 »
0  
1 vaiperis   (05.02.2011 14:03) [medžiaga]
labai idomu. aisku sunku iskart tuom patiket.

0  
2 sarm   (05.02.2011 20:11) [medžiaga]
"Labai greitai finansinė sistema žlugs. Visur. Pinigai praras bet kokią vertę.
Kaip reikėtu suprasti žodi – greitai ?
Maždaug apie 2010 metus."

Na, kol kas nieko panašaus dar nenutiko. Taip pat ir su miestų užliejimais. Nors va, dabar, berašant komentarą, susimąsčiau apie vasaros pradžioje buvusius potvynius visoje Lietuvoje, arba apie tą patį uraganą, kuris pridarė didelių nuostolių gamtai. Verta galbūt ir prisiminti kas dėjosi Lenkijoje. O taip pat ir visa Europa gauna dideles sniego dozes. Virgi, labai dėkoju tau už informacijos pasidalijimą ir lakiu naujų straipsnių!


0  
3 virgis   (07.02.2011 08:29) [medžiaga]
Ačiu tai man taspats kaip žydui gauti milijoną. Na o straipsnių bus dar labiau pritrenkiančių.

0  
4 vaiperis   (07.02.2011 12:57) [medžiaga]
o is kur tu juos visus trauki? pats renki informacija ar kaip?

0  
5 virgis   (07.02.2011 13:20) [medžiaga]
Internetas tam puiki priemonė, kurią paleido judėjai žmonių mulkinimui, bet tuo pačiu paleido ir tai kas buvo slepiama, tai nebevaldoma. Kaip sakoma jų ginklas atsisuko prieš juos. Tai man padeda Trumpinti laiką, nes nereikia krapštytis bibliotekose. Informaciją renku ir analizuoju, stengiuosi apibendrinti ir apjungti. cool

0  
6 ingrida   (11.02.2011 15:17) [medžiaga]
SUPER<VISKAS TAIP IDOMU<KAD NET NETURIU KOMENTARU<DEKOJU TOKIEMS ZMONEMS UZ REIKALINGA INFORMACIJA...

0  
7 RmXas   (14.02.2011 18:02) [medžiaga]
Kaikas virgio tekstu neatitiko bet as jau seniau girdejas apie zmogaus minciu galia .. tikiu tuo

0  
8 virgis   (14.02.2011 19:56) [medžiaga]
Aš gi sakiau ieškokit bendra, visoje info, tai ir gali būti tiesa, o ne viskas. Niekada niekas nebus vienodai 100 procentų mastykit

0  
9 Ruta   (22.02.2011 22:35) [medžiaga]
O kur galima isigyti sia knyga?

0  
10 virgis   (24.02.2011 08:41) [medžiaga]
Jūs turbūt suprantate kad tokia info nėra oficialiai platinama Judėjiškose masinės info priemonėse ir niekada nebus, dėl suprantamų priežasčių. O kas jums maišo ją atsispausdinti tiesiai iš šio tinklapio. Tuo labiau kad tai nieko nekainuoja.

1-10 11-12
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0