Antradienis, 23.04.2024, 10:03
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugpiutis » 9 » Sakmė apie Kūrinijos istoriją, Selas Reičelas
18:25
Sakmė apie Kūrinijos istoriją, Selas Reičelas

Vienas iš geriausių būdų aprašyti tai, kas neįmanoma aprašyti –  sakmė, metafora ar alegorija. Kad aprašyti, gal būt įvykusį įvykį Kūrinijos pradžioje ir tai, kas gal būt įvyks ateityje, žemiau pateikta istorija, naudojasi šiuolaikinių problemų alegorijomis.

Blogų tėvų kosminiai vaikai

Dar visai neseniai aš pats sudegčiau iš gėdos dėl šios pateiktos istorijos. Todėl, iš anksto atsiprašau, jai užmušu vieną iš jūsų šventų karvių, užlipu kažkam ant  "mazuolių", ar glostau kažką prieš plauką.

Prisipažinsiu, aš šiek tiek ekscentriškas. Iš tikro, aš vertinu tuos, kam patinka būtį šiek tiek bepročiai  ir ne iš šio pasaulio, kadangi tai padeda sudaužyti senus tikėjimus ir minties formas.

Daugelis žmonių, jai ne dauguma, pamatė savo pirmą šviesą gimę probleminėse šeimose. Jeigu ir nebuvo išorinių dvasinės kančios požymių, ar blogo elgesio (fizinio ar seksualinio), mus stipriai žeidė gimdyvių savigarbos ir augančių vaikų patirties gerbimo, nebuvimas. Manau problema ima savo šaknis tolimoje praeityje, keliose praeitose kartose. Tai gali būti surišta ir su visos žmonijos pirmapradžiais tėvais. Ar galėjo būti taip, kad Dangiškas Tėvas ir Dieviškoji Motina patys buvo blogi tėvai?

Prieš rašant man piktus laiškus ir plėšiant šį puslapį, pažiūrėkime sekančiai: pas Juos buvo pats sunkiausias tėvų darbas, kokį tik galima įsivaizduoti. Kadangi jie buvo pirmieji tėvai, nebuvo pas ką klausti patarimo, nebuvo modelio, kurių galima būtų sekti, nebuvo auklės, kuri galėtų pasirūpinti vaikais, kai jiems norėjosi pabūti vieniems, nebuvo netgi daktaro ir vaikų auklėjimo vadovėlio. Ir kas visų blogiausia, pagal kai kurias Kūrinijos istorijas, Dieviškumo Motina pagimdė kiekvieną Visatos sielą. Kiek daug burnų Jiems reikėjo išmaitinti.

Taigi, kokie iš tikro buvo mūsų kosminių tėvų tarpusavio santykiai? Mano istorijos versija tokia:

Įsivaizduojama, kad pas Dangišką Tėvą buvo savo idėja apie tai, kaip turi rutuliotis Kūrinija ir Jis nelabai įsiklausydavo į tai, ką savo nuomonėje išreikšdavo Motina. (Moterys, tai skamba pažįstamai, ar ne?) Motinos idėjos buvo ant tiek pat pagrįstos, kaip ir Tėvo. Bet, matyt, pas Ją buvo problema su savigarba, kas leido Tėvui didesnę laiko dalį eiti Savo keliu.

Ir kuo daugiau komandavo Tėvas, tuo daugiau tai atsispindėdavo Motinos jausmuose ir žeidė juos. Ji pradėjo abejoti Savo pusiausvyra su Tėvu. Jai atrodė, kad atsakomybę Jie dalinasi ne po lygiai. Jis tenkinosi Kūrinijos tyrinėjimu, o Jai reikėjo rūpintis vaikais.

Kartą tarp Jų įvyko siaubingas ginčas. Jis norėjo, kad viskas būtų šviesa ir laimė, o Ji taip nejautė. Tada Jis apkaltino Ją tuo, kad Ji per daug emocinga ir "gadina visą vaizdą”. Jis sulaikė Savo ne Dieviškas emocijas taip ilgai, tai, kai jos išsiveržė į paviršių, Jis prarado kontrolę ir numušė Motina nuo kojų.

Ji nesiruošė kentėti tokių santykių ir išėjo. Dėja, daugumas vaikų nusprendė, kad būtent Motina kalta už tai, kad tėvai daugiau ne kartu. Jie viskuo apkaltino Motinos emocinę prigimtį. Todėl, daugumas vaikų nusprendė pasilikti su Tėvu. Jausdamas būtinumą nešti papildomą atsakomybę už savo proveržius, Jis negalėjo atsisakyti. Taigi, Motina ir Jos nedidelė palyda pasitraukė į mažytę planetą, esančią toli nuo Tėvo, kur Ji galėtų gyventi be Jo dominuojančios įtakos.

Tuo metu, Tėvas išaugino 90% vaikų ir žinoma, visi jie pamėgdžiojo Jį. Daugumas niekino Motiną ir neigė savo evoliucinę prigimtį, Tėvo racionalios, šaltos nepriklausomybės naudai. Jie skaitė, kad jiems reikia kontroliuoti savo moterišką aspektą ir tam sugalvojo daugelį taisyklių ir technikų, atitinkamai saviraiškai.

Vėliau, daugumas Tėvo vaikų atėjo į Žemę ir savo dominuojančios prigimties dėka, pavergė daugiau moterišką rasę, kuri vystėsi Žemėje.(Virgio trigrašis: čia Selas greičiausiai turėjo omenyje Orioniečius arba Anunakius, pavergusius Plejadiečių DNR pagrindu žmonijos rasę)Tėvo vaikai įkūrė civilizaciją, paklūstančią įstatymui, tvarkai ir vyriškam principui. Motina gi, pasitraukė į planetos gilumas, kad išvengti nesubalansuotų sielų, apsigyvenusių Jos paviršiuje, šaltakraujiško žiaurumo. Tėvo vaikai, nekęsdami Motinos elgėsi su Ja be jokios pagarbos. Jie prievartavo Jos žemę, nuodijo Jos orą ir vandenį,  įkalino jos vaikus į grubius, autoritarinius institutus ir bažnyčias, skirtas atvesti juos prie visiško paklusnumo Tėvui ir visiško Jo protingo dominavimo pripažinimo. 

Tuo metu, vaikams nežinant, pats Tėvas pradėjo taisytis, keistis. Kadangi jis buvo pirmas, nebuvo jokių vyrų terapijos grupių, kurias jis galėtų lankyti. Todėl, Jam buvo labai sunku suvokti Savo klaidas. Ir pagaliau, kai Jis atleido Sau ir Motinai, pradėjo siekti Jos, Jis pastebėjo, kad Ji, vis dar pyksta ant jo, už skriaudą, kurią Jis ir jo vaikai atnešė Jai ir Žemei. 

Tam laikui, Tėvo vaikai išaugo tikrais tironais ir pats Tėvas buvo labai nusivylęs jų elgesiu. Jis jau suvokė, kad jie tapo Jo asmeninio elgesio su pasauliu, atspindžiu, veidrodžiu. Jis paprašė vaikų baigti skriausti Motiną, bet didžioji jų dalis nepaklausė. Galų gale Motina ir Tėvas daugiau nebegalėjo kentėti blogo elgesio iš vaikų pusės ir liepė jiems, arba elgtis su pagarba Motinai Žemei, arba palikti Ją.

Dabar Motina įgavo pakankamai pasitikėjimo Tėvu ir nusprendė atsakyti į Jo norą sugrįžti pas Jį. Atsiskyrimas abiems Jiems atnešė daug skausmo ir nelaimės.

Kai ginčo metu Tėvas trenkė Motinai, Ji nukrito į trečią išmatavimą ir papuolė į to išmatavimo spąstus. Tėvas gi, nuėjo į septintą išmatavimą, kur randasi jo Žvaigždinis Dangus. Ir dabar, susijungimui, Ji nusprendė ateiti prie kompromiso. Jis nusileistų susitikimui su Ja, Ji pakylėtu susitikimui su Juo į penktą išmatavimą.

Didžio susitiko proga, Jie išsiuntė pakvietimus. Į juos atsiliepė Sielos iš visos Visatos. Bet jų didžiam nusivylimui, tik nedidelė Žemės vaikų grupė priėmė pakvietimus. Motina pradėjo ruošti savo kūną (Žemę) didžiam įvykiui ir paprašė Savo vaikų apsirengti pačius gražiausius savo kosminius rūbus (šviesos kūnus).

Vaikai suprato, kad jiems daug ką reikia išgydyti. Jie atleido Tėvams ir Sau už visas kančias, kurias turėjo patirti, kaip blogų Tėvų vaikai. Jie pasiėmė vyriškas ir moteriškas puses, subalansavo jas meilėje ir supratime. Ir kai tik jie tai padarė, pajautė džiaugsmą, kurio niekada nežinojo anksčiau. Jie pripildė širdis vėl įgytu spindesiu ir keliauja į susitikimą su kosminiais tėvai.

Virgio trigrašis : Bėda tame, kad pas daugumą žemės vaikų vidinio pašto dėžutės perpildytos nereikalingais, nereikšmingais reklaminiais bukletais, propaguojančiais, baimę, atsiskyrimą, nepagarbą ir pyktį. O pas kai ką, ryšys nutrūkęs ant tiek senai, kad jis net neatsimena apie tokio ryšio egzistavimą. Todėl, kosminių Tėvų pakvietimas, taip ir nepateko pas juos, nes jis pasimetė tarp reklaminių bukletų, arba įstrigo šlakuotame kelyje. Kad surasti tą pakvietimą, reikia išsivalyti savo asmeninę vidinio pašto dėžutę, nuo pasenusios makulatūros, ar prasivalyti savo pašto užterštą kelią. Na ir žinoma, jai jau sužinojote, apie tokius pakvietimus, praneškite apie juos visiems, savo sesėms ir broliams, kad laikas ir jiems įsigilinti į savo asmeninės pašto dėžutės turinį, išsivalyti nuo nereikšmingų iliuzinės realybės reklaminių bukletų. Juk taip paprasta, kad meilės pranešimą surastų visi, skleiskite tą žinią ir padėkite, patarkite, kaip atsirinkti kitiems, savo vidinėse asmeninėse pašto dėžutėse...

Su pagarba ir meile

 

 

 

Peržiūrų: 4427 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/2
Viso komentarų: 441 2 3 4 »
0  
1 Doremi   (09.08.2012 21:55) [medžiaga]
smile wacko a cry š nežinau ar gavau pakvietimą wacko noriu likti su žeme vistiek wacko
kaip bebūtų, laimingos kelionės išvyksta dry smile

0  
5 virgis   (10.08.2012 06:30) [medžiaga]
liks su Žeme tik tie, kurie išgirdo ar surado pakvietimą, jei nežinot, laikas prasivalyti pašto dėžutę, gal tada ir atsiras pakvietimas

0  
2 redalert   (09.08.2012 22:04) [medžiaga]
''Dar visai neseniai aš pats sudegčiau iš gėdos dėl šios pateiktos istorijos'' I r kas blogai su sia istorija biggrin Ar del to kad ji per trumpa biggrin

0  
4 virgis   (10.08.2012 06:27) [medžiaga]
palietė tikinčiųjų šventas karves, nes pasakė, kad Dievas galėjo klysti

0  
3 Braske   (09.08.2012 23:00) [medžiaga]
ot skyrybos kur bepasisuksi, tie vyrai... vis per velai subresta cool vaikai amziais neklauso, zino mat viska geriau... wacko

0  
6 Doremi   (10.08.2012 08:24) [medžiaga]
jau, virgeli, kaip bus taip bus, išmintis ateina kartu su patirtimi, jei patirties per mažai- neįkrėsi gi proto kaip į puodą,
lioviausi baimintis, nes jaučiu kad turiu labai daug ir labai gerai, na ne materija, sakau, goželė esu dėl turto, nesirūpinu ir negebu uždirbti, todėl ir pražūčiau viena šiame pasaulyje, mirčiau kaip bomžas rūsyje
tai tik požiūris mano toks, kurį reikėtų keisti, bet ir vėl nesu pribrendusi rinktis geriausiai apmokamą sritį arba įkainoti savo vaistus bent iki farmacijos lygio wacko
reikėtų keisti tokią nuostatą "ką gavau dovanai- galiu dalintis dovanai"
visa laimę
ė, kad žmonės susipranta ir palieka tiek kiek jų sąžinė liepia, kitaip labai sunku būtų įsigyti ingredientus, net ir žoles surinkti, kurios už šimto kilometrų,
mmmmjo, čia mano vyras man padeda jeigu ko neturiu wacko

0  
7 Gėlė   (10.08.2012 12:35) [medžiaga]
Laba diena,

Jo viskas net gal per daug privesta prie žmogiško suvokimo, vėl savotiškai viskas prasideda nuo vyriškojo prado, o kodėl pvz. ne nuo moteriškojo ir apskritai manau Dievas tiek pat vyras kiek ir moteris :) Viskas yra Vienis.
Paskutinę dalį sudėtingiausia įvykdyti, nes kaip ir sakoma kad: "o pas kai ką, ryšys nutrūkęs ant tiek senai, kad jis net neatsimena apie tokio ryšio egzistavimą. " Bet geriau bandyti-daryti negu nedaryti ania ;)

0  
8 Ponas Bebras   (10.08.2012 13:39) [medžiaga]
Gėlyte, manau, jog gerai, kad taip viskas supaprastinta :) O dėl vyriško ir moteriško prado tai čia lyg nepaminėta kad viskas nuo būtent vyriško prasideda. Jie tiesiog buvo abu, bendrai kūrė visą kūriniją, bet dėl priešingos prigimties aspektų įvyko tam tikra prasme konfliktas ir tie pradai išsiskyrė. Toliau jau sekė tos kūrinijos pasirinkimas su kuriuo pradu likti. Taip jau gavosi, kad 90% pasirinko vyrišką pradą, bet čia niekas dėl to nekaltas ir niekas to neįtakojo, visiem buvo duota laisva valia, ir kas ko norėjo, tas ten nuėjo. Galų gale vistiek jausmas kažkoks nebetas be antros pusės (na, čia turiu omeny jau pačia pirmine prasme, ne tik mūsų žemiška) ir vėl kilo noras apsijungti. Tas vienatvės momentas davė tam tikros naujos patirties, galbūt didesnį atlaidumą, rūpinimasi ir supratimą vienas kito.
Po šito teksto kažkaip įgauna prasmę ir tas pasakymas, kad visata atsispindi ir žmogaus gyvenime. Čia irgi žmonės tuokiasi, skiriasi. O pasirodo ir pačioj visatoj tas pats vyksta :)
Tik va dar klausimas, o kaip tą pašto dėžutę išvalyt, ir kokios "spalvos" pakvietimo dairytis, tarp visų šiūkšlių? :D Ar tas vidinis vedimas, kuris skatina lankytis tokiuose puslapiuose kaiop šis ir domėtis dvasiniais dalykais ir yra šis kvietimas? :)

0  
9 Aldas   (10.08.2012 14:15) [medžiaga]
Vyras yra sviesa ( pliusas, ugnis) . Moteris yra tamsa (minusas, vanduo).
Klausimas - ar sviesa gali egzistuot be tamsos (dark matter)? Tiems kurie cia prades sokinet noriu primint kad fiizinis kunas "ishlindo" is mamos o ne kumeles uodegos ir prasom nepradet pasaku apie gandrus ar kopustus.
Kiekviena mergina ar moteris buvo yra ir visados bus mama. Nekest moters tai tas pats kas nekest mamos (cia zinute dvasininku luomui aklai garbinantiems vyriska prada)

0  
34 Braske   (10.08.2012 20:48) [medžiaga]
nu super, jau vien del sito pasisakymo nebesinori i tave tarielkos mest biggrin

tuoj tuoj mes cia matriarchata ivesim visiem ir tvarka bus padori tongue

+1  
40 Aldas   (11.08.2012 00:11) [medžiaga]
Tai ar atsiras tokiu kurie pabandys atsakyt i klausima ar tai tabu?

Kas liecia matriarhato Braske tai cia lygiai tas pats krastutinumas kaip ir patriarchatas, nieko bendro su zmogiskumu neturi. Kartais tenka pamatyt toki klausima internet "Kur dingo tikri vyrai" ir daug dramu bet taip ir neteko kad kas vienu sakiniu paprastai atsakytu: "Tikri vyrai isejo ten kur gyvena tikros moterys".

0  
10 laume   (10.08.2012 14:39) [medžiaga]
Labas visiems.
Malonus straipsnis.Kai man buvo 14 metų, mano tėvas, kurį be galo mylėjau ir myliu man užsiminė apie bildukus. Be galo smalsavau.TAČIAU jis žuvo autoavarijoje ,kai man buvo sesiolika.
Prieš dešimt metų man buvo atverta bildukų paslaptis ir ne tik tai.Atvertas įėjimas per mano ląsteles į visatos informacinį lauką.Galvojau, kad tikrai aš išeisiu iš Žemės su transformuotų fiziniu kūnu .
Tačiau šiomis dienomis ir naktimis aš suvokiau, supratau ir daviau sutikimą likti Žemėje ir dirbti Žemėje, sritis taip pat žinoma, tam pasirodo ruošiausi virš trisdešimt metų.
Man, regis, šiomis naktimis-kai protas ilsisis- daugelis galėtų ir turėtų daryti savo pasirinkimą.
VIRGIS šiaip sau šios alegorijos NEPARAŠĖ.

0  
11 Doremi   (10.08.2012 14:43) [medžiaga]
laume, man įdomu tavo patirtys wacko

0  
12 Doremi   (10.08.2012 14:45) [medžiaga]
almantai. tai katroj temoj dabar rėši? wink

0  
28 Almiasas   (10.08.2012 15:21) [medžiaga]
Doremi,
Parašiau 109 komentarą temoje apie kristalinio šviesos kūno statybą: http://atsibudimas.ucoz.com/news/2012-08-04-372-0-7-1344601043

Mano nuomone, ten tikrai prifantazuota nesąmonė.

1-10 11-20 21-30 31-38
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0