Trečiadienis, 17.04.2024, 01:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 3 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Lapkričio 2
14:43
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Lapkričio 2

 

Tie skuboti sprendimai, kuriuos bando priimti daugumas šalių, kad išeiti iš susidariusios padėties, neturės pakankamo efekto. Iš tikro jie neturi atsakymų, todėl kai mūsų sąjungininkai pristatys jiems mūsų planą, iš jų pasės praktiškai nebus jokių prieštaravimų. Mes galėjome numatyti neišvengiamą kolapsą, nes jūs daugiau nebegalėjote kentėti neapgalvotų jūsų pasaulio valdymo metodų. Iš esmės tai buvo vykdoma ne atsitiktinai, siekiant išlaikyti jūsų kontrolę. Kada mes anksčiau sakėme apie "tinkamą laiką” imtis priemonių, tai dabar jūs tame turite matyti prasmę. Mes turėjo sulaukti, kada jūs pasieksite negrįžtamumo tašką, tam kad visiems taptų aišku, kad nauja pradžia yra gyvybiškai būtina. Tas laikas atėjo ir mes ruošiamės įvykdyti pirmus pakitimus, kurie atves prie geresnio gyvenimo.

Jums reikia sutelkti visą savo dėmesį tam, kad išlaikyti kaip galima aukštesnes vibracijas. Koncentruokitės į Šviesą ir leiskite jai būti pagrindu, viso ką jūs darote. Atsiminkite, kad mintys irgi galingos, todėl neleiskite joms nukrypti nuo jūsų ketinimų gyventi ir bendrauti pagal Šviesą esančią jūsų viduje. Dabar labai svarbūs laikai ir daugelis iš jūsų atėjo į Žemę dalyvauti juose. Prasidės šaunus pasiekimų periodas, kada žmonės pareikalaus savo nepriklausomybės ir perrašys Konstitucijas. Jūsų balsai buvo seniai išgirsti ir pagaliau pas jus atsiras teigiami požymiai, kurie pašalins jūsų abejones dėl to, kur jūs visi artėjate. Daugelis iš jūsų jau gali jausti naujas energijas aplinkui, energiją, kuri pakelia jus į naujas aukštumas ir apsaugo nuo žemutinių vibracijų. Mėgaukitės ja ir leiskite kitiems įsitikinti tuo, kad nėra ko bijoti, tada jūs padėsite įžeminti Šviesą čia Žemėje.

Motina Žemė turi pasakyti savo žodį, nes ji turi judėti dėl savo gerovės. Bet jos veiksmai nebus per daug galingi ir mes visaip padedame vesti prie minimumo fizinių pasikeitimų pasekmes. Tai reikia daryti taip pat, kaip jūs ruošiate savo kūną gyvenimui aukštesniuose išmatavimuose. Jei jūs asmeniškai paveikiamas tokių pokyčių, žinokite, kad jūs turite praeiti tokią patirtį, nes žmonės dabar visumoje randasi ten, kur ir turi būti. Neeikvokite savo energiją, bandydami sužinoti, kodėl tai taip, nes su laiku jums bus aiški priežastis tokios patirties. Karma gali pasireikšti bet kurioje gyvenimo atkarpoje, bet ji niekada nepaveiks, jei jūs būsite nepasiruošęs priimti ją. Bet kartais jūs turite galimybę pasirinkti, gauti patirtį dėl paprasto jos kaupimo, taigi ne visada tam yra karminė priežastis. Kad ir kas įvyktų, laikykitės santūriai ir užtikrintai. Jūsų ateitis garantuota, ir niekas jos negali pakeisti - tiktai jūs patys savo laisva valia.

Netgi artėjančiame chaose yra savo prasmė ir viskas vyksta pagal planą. Daugelis iš jūsų pastebėjo, kaip greitai šiais metais bėga laikas ir jis dar labiau greitės. Todėl būkite užtikrinti tuo, kad tai kas liko šiame cikle, praskris kaip viena akimirka, bet tai bus pati maloniausia patirtis. Svarbiau už viską rezultatas, kurio visi siekiate, o ne vyksmo charakteris, nors ir jame bus savo kulminaciniai taškai, tikros ekstazės ir nuostabos. Neįleiskite į save baimės, jus būsite visų, daug maž svarbesnių, įvykių kurse.

Dabar atėjo laikas, kada tie, kurie papuolė į žemų energijų spąstus, užduoda sau daug klausymų. Jie žino, kad kažkas grandiozinio turi įvykti, bet vis dar bijo permainų, nežinantys apie tą puikią galimybę, kuri suteikiama kiekvienai sielai. Taps aišku, kad tas kas dabar vyksta, tai dualybės užbaigimo ciklo dalis, bet kas dar svarbiau, tai naujos eros pradžia, Auksinio Amžiaus pradžia. Jeigu jūs jaučiate, kad jus "traukia” pabandyti pakelti savo gyvenimą prie Šviesos, žinokite, kad pas jus bus visokeriopa pagalba, sėkmei pasiekti. Kūrėjas pageidauja, kad Visata Pakylėtų ir sukuria viską, tam kad tai įvyktų. Visada ateityje bus tokie laikai, kada vėl atsiras tokia galimybė, bet jeigu jūs sugebėsite Pakylėti šiuo kartu, jums daugiau nebereikės gyventi dualybėje.

Mes tikimės, kuo daugiau jūs suprasite, kad jūsų realybė tai iliuzija, jūsų sukurta ir kad ji mažai kuo sutampa su aukštesniais išmatavimais, iš kur jūs pradžioje ir atėjote, tuo lengviau jūs priimsite permainas. Jums nereikia būti neturtingu, alkanu ir nelaimingu, kad gyventi tinkamą gyvenimą. Nėra nieko blogo tame, kad gyventi komforte ir laimingai, darant viską, ką jūs norite. Tačiau jums reikia elgtis atsakingai ir neatimti iš kitų galimybės gyventi taip kaip jūs. Aukščiausiuose išmatavimuose neegzistuoja tokio supratimo kaip "turtingi” ir "neturtingi”, kaip dabar jūsų pasaulyje. Visko galima gauti tiek kiek reikia kiekvienam ir jūs atsirasite ten artimiausioje ateityje. Pagalvokite apie tai, mūsų Brangieji, kam jums norėti sukaupti daugiau, nei jums reikia, jeigu ten visko bus pakankamai ir jūsų požiūris į turtus bus visai kitoks, nei dabar.

Kada jūs pasieksite atitinkamai aukštą vibracijos lygį, jūs automatiškai norėsite kitiems to, ko jums norėtųsi sau. Laimė, džiaugsmas ir malonumas viešpatauja Vienybėje, į kurią jūs dabar grįžtate. Tai pasireiškia, tas moteriškas rūpesčio kitiems aspektas, kuris lydi dieviškumą ir galų gale visi jūs esate dievai Visatoje. Mes žinome, kad kai kurie iš jūsų jaučiasi nejaukiai, nuo tos minties, to priežastis tai, kad jūs nepripratę savęs laikyti dievais. Atsiminkite, kad prieš tai kai jūs nusileidote į dualybę, visi jūs buvote dievais ir kaip Šviesos Būtybės buvote vieni iš didingiausių kūrėjų Visatoje. Jūs daug ko netekote, kada pasirinkote žemų vibracijų pažinimą, jūs praradote savo atmintį, bet visa tai pradeda grįžti per jūsų bundančią sąmonę.

Aš SaLuSa iš Sirijaus, aš jaučiu kad jūs dabar žymei komfortiškiau save suvokiate šalia mūsų, kad jums nereikia savęs skaityti žemesnėmis būtybėmis mūsų atžvilgiu. Visi mes didingos Sielos, esančios kartu kelionėse, dalinančiosios savo patirtimi ir mes matome jus, kaip nuostabias Šviesos Sielas, kuo jūs iš tikro esate…

Dėkoju jums SaLuSa  

Peržiūrų: 3341 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/5
Viso komentarų: 211 2 »
0  
1 Vidmantaskun   (03.11.2011 15:11) [medžiaga]
Visi esam lygūs prieš Dievą.Dievas visus myli po lygiai.Taip mes visi buvom aukštose dimensijose 6,7,8 ir pan.Kadaise gyveno Dievo vaikai Vedrusai Žemėje laimingai.

0  
2 Almiasas   (03.11.2011 15:23) [medžiaga]
"Kas bevyktų, atsineškite į tai šaltakraujiškai, todėl kad jūsų ateitis garantuota, ir niekas nepakeis jos, be jūsų laisvos valios." biggrin

Įdomiai čia vis tik biggrin Kažkoks SaLuSa iš kito pasaulio prašo, kad žmonės savo laisva valia nežinia ką atsineštų (ką konkrečiai - nenurodo) ir atsišaldytų kraują biggrin Na bent jau aš nepažįstu anei vieno žmogaus, kuris su šaltu krauju būtų gyvas šiame 3D+1 išmatavimų pasaulyje biggrin
O vat žmonių su atšalusiu krauju ateitis visada garantuota - vienur į duobę, kirtur į pečių :). Ir tada Žemėje tikrai nebeliktų problemų... Kaip pasakė kažkurie žemiškiaji valdovai:
1) "Yra žmogus - yra problema. Nėra žmogaus - nėra problemos".
2) "Duokit mums žmogų, o jau straipsnį mes patys parinksime".

0  
3 virgis   (03.11.2011 16:02) [medžiaga]
Tu kažkaip iškreiptai viską supranti, ar stengiesi tokiu apsimesti ir pasišaipyti?
Paaiškinimai,kai kuriems...
Šaltakraujiškai - nebijoti ir nesinervinti, ramiai
"...ateitis garantuota, ir niekas nepakeis jos, be jūsų laisvos valios." - tai reiškia kad tamstos ateitis bus tokia, kokią suplanavai prieš čia įsikūnijant ir niekas negali jos pakeisti, be jūsų laisvos valios. Toks pagrindinis šios Visatos dėsnis, kurio pažeiti niekas neturi teisės.
Na o paveikti tamsta, kad laisva vale pakeistum apsisprendimą, egzistuoja šimtai būdų, dalis kurių dabar ir sėkmingai taikoma: narkotikai, alkocholis, sektos ir religijos, TV ir t.t.

0  
4 Almiasas   (03.11.2011 16:31) [medžiaga]
Suprantu, Virgi, aš viską, ką tu nori pasakyti, kuo puikiausiai.

Tiesiog situacija tokia, kad kalbant apie atsibudimą ir šviesius dalykus tikrai nepamaišytų ir gera, aiški, raiški, kokybiška lietuvių kalba. Prasta, nekokybiška kalba, sudėtingi išsireiškimai stabdo šviesėjimo procesą ir sakyčiau netgi paskatina tamsėjimą ir žemesnes vibracijas smile Neskaičiavau aš specialiai ir neskaičiuosiu, bet numanau, kad kiekviename iš šių straipsnelių yra vidutiniškai ne mažiau kaip 20 stiliaus ir rašybos klaidų bei sunkiai suprantamų išsireiškimų.

Gerai, panagrinėkime tavo vertimą:
"Kas bevyktų, atsineškite į tai šaltakraujiškai, todėl kad jūsų ateitis garantuota, ir niekas nepakeis jos, be jūsų laisvos valios."

Tas išsireiškimas "šaltai atsinešti", deja, yra lietuvių kalbos svetimybė, tipiškas prastos, nekokybiškos kalbos pavyzdys.

Šį sakinį siūlyčiau išreikšti taip:
"Kad ir kas įvyktų, laikykitės santūriai ir užtikrintai. Jūsų ateitis garantuota, ir niekas jos negali pakeisti - tiktai jūs patys savo laisva valia".

0  
7 virgis   (03.11.2011 18:41) [medžiaga]
Žinoma,koreguoti reikėtų daugiai, bet ne visada to laiko užtenka, tuo labiau, kad jis vis bėga greičiau,kaip čia sakoma... O norisi pasidalinti kuo daugiau, galvojant apie daugybę "miegančių". Tad atleiskit, jei taip kartais nutinka...
Su pagarba

0  
5 neo2   (03.11.2011 16:38) [medžiaga]
Mane tie ufonautai iš Sirijaus irgi nervina. Kodėl mes turime šokti pagal jų muziką? Kodėl jie dedasi viską geriau žiną už mus? Kas juos įgaliojo kalbėti ir kieno vardu jie kalba? Gal būt jie sako tiesą, bet man tai nepatinka, kad kažkas kažkur iš kažkur nurodinėja? Čia yra mano planeta ir mano reikalas, ir eina Š visi tie ufonautai iš sirijaus ar plajadų. Juk man čia gyventi reikės, o ne jiems. Ar nėra "nuostabu" , kad visais laikais žmogus klausė visokių "dievų". Ir kur mes nusivažiavome jų klausydami? Gal būt metas pradėti mastyti ir veikti savo galva. Virgi, kas yra tas salusa, ką jis baigęs, koks amžius, kokia lytis, biografija, kaip čia atsirado ir t.t. Šias laikais daug kalbančių, bet kas jie tokie mes nežinom, tai kodėl turim jais tikėt? Ar jie musm yra dvasiniai autoritetai?

0  
8 virgis   (03.11.2011 19:31) [medžiaga]
O kur jūs aptikot, kad jie prašo "šokti pagal jų muziką"? Jie tik geranoriškai mums pataria,ką geriau reiktu daryti ir kaip elgtis. Juos niekas neįgalioja, nes to nereikia. Aukštesnio dvasinio sąmoningumo būtybės visada stengiasi pirmiausia gyventi dėl kitų, kad visiems būtų geriau. Tokia jau ta absoliuti meilė.
Nurodinėjimų nėra, tik patarimai, vis primenant apie laisvos valios dėsnį.
Ne visais laikais klausėsi "dievų" o tiksliau pasakius iškreiptų religijų, nes kažkada buvo tiesioginis ryšys su subtilių dimensijų pasauliais, be tarpininkų.
O religijos visais laikais buvo tik įrankis,žmonių kontrolei. Taigi kur jis kitur galėjo atvesti, jei ne į tai, kur mes esame, ties praraja..
Tas SaLuSa yra iš Sirijaus, aišku iš žymei aukštesnių išmatavimų, nes ne kiekvienas drysta pažeminti savo vibracijas ir įsikūnyti čia, nors dalis tai daro...O perduoda per Mike Quinsey
Apie jį gali pasiskaityti čia http://www.treeofthegoldenlight.com/About%2....ey2.htm
Ir dar šis kanalas yra patikrintas, patikimų žmonių, sugebančių tai padaryti, jo patikimumas siekia 75% o tai jau ne mažai, nes dauguma siekia žymei mažiau. Švarių šimtaprocentinių iš vis nėra. Dauguma siekia 50% ir mažiau. Nes "tamsiosios jėgos",žemų vibracijų būtybės, kurios minta mūsų žemomis vibracijomis ir stengiasi, kad mes tokių turėtume daugiau ir visada, irgi nesnaudžia, pasijungia prie tų kanalų, pateikdami savo, ar iškreipdami perduodamą info savo naudai. Būna kartais taip, kad informacijos švarumas siekia iki 85%, bet informacijos šaltinis "tamsus", o tas paprastas čeneleris, per kurį perduoda, net nenutuokia apie tai, pilnutinai tikėdamas šaltiniu. Pavyzdžiu gali būti Povilas Žekas, Česiukų piramidės savininkas, kurio šaltinis tikrai "tamsus", nors jis tiki kad info jam duoda "dievas". Subtiliuose lygiuose sukurti norimą atvaizdą, halogramą, vieni niekai, tuo labiau praskanuoti žmogaus mintis ir sužinoti kuo jis tiki. Jei Kristumi, prisitatys Kristus ir t.t. Iškyla klausymas akivaizdus.Kaip patikrinti? Na o tam mano mielieji yra širdis. Kurios dar niekas, niekada nėra apgavęs. Yra ir antras būdas. Kiek sudėtingesnis, nes tam reikia pramušti barjerą ir užmegzti ryšį su subtiliais pasauliais. Užduoti teisingus klausymus ir gauti teisingus atsakymus. Nes ten nėra melo. Meluoti negalima, tik reikia mokėti paklausti ir gausit atsakymą 100% teisingą
Sėkmės

+1  
6 amali   (03.11.2011 17:28) [medžiaga]
Ne ten akcentuojates gerbiamieji, paleiskit savo apribojimus ir isitikinimus ir duokit pagaliau laisve savo sirdziai, nes ne kas kita kaip ji savo ieskojimais jus atvede cia i si saita. As esu labai dekinga Virgi uz galimybe gauti ivairias zinias kurias tu cia pateiki, nes neturiu nei laiko, nei kai kuriu kalbos ziniu,kad galeciau tai perskaityti. Labi tau aciu.

0  
9 Arijus   (03.11.2011 19:59) [medžiaga]
Gal kiek isikisiu i diskusija ,noredamas dar karta padekoti uz darba sio tinklo savininkuj..taipogi dabar toks laikas ,kai atrodytu viskas susispaudzia i maza gumini kamuoliuka kuris tuoj pat gali pratrukt..Virgi skeptiku buvo,bus na bent jau dar metelius :) O ir jie reikalingi tam ,kad kiti abejotu ,susigestu ,susinervintu..jie juk dirba savo darba ,su kurio salygom sutiko pries cia ateinant ..kaip ir tu dirbi savo budindamas neapsisprendusius..ir jei kuris skeptiku su aukstaisiais ir mokslo ziniomis bando igelti ,suerzinti ,kabinetis prie klaidu :) Tereik jam padekoti ir galbut net nesiaiskinti..juk jo tik toks negatyvus darbas teskleisti sociumo iskaltas zinias..o visiems kitiems mazas patarimas :is visu pateiktu teksto ziniu priimti tik tai ,kas pozityvu ,sviesu ir suteikia ramybes pojuti..su sviesa jus :)

0  
10 Vidmantaskun   (03.11.2011 20:31) [medžiaga]
VIRGIUI: kam gaišti laiką rašydamas jiems atsakymus ? Pav.Man visa ką tu Virgi rašai yra labai aišku ir suprantama.... o tau pačiam visgi prisimink viskas bus gerai,tu padėjai kitiems....jungtinės čakros pulsacijai prašau skirti dėmesio,ačiū tau....

0  
11 Violeta   (03.11.2011 21:26) [medžiaga]
DEKOJU UZ NUOSTABU LAISKA.....

0  
12 As   (03.11.2011 23:33) [medžiaga]
Aciu Tau Virgi uz tai ka darai, tik mazas darbelis yra jau pozityvi pagalba visatai, o Tu atlieki didziuli darba, o tam kritikui tegaliu patarti pasiskaityti savo parasytas pastabas dar karta, ju intonacija skamba tarp eiluciu, lygis ne koks, taisyk zodziui kelia -vielabraukis, vaizduoklis, aklagatvis, pasilaikyk tas sakiniu daryklas sau, o ka mes skaitom viska aiskiai suprantam.

1-10 11-19
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0