Šeštadienis, 20.04.2024, 03:02
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 21 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Spalio 21
21:12
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Spalio 21

 

Mes visada gynėme taikias demonstracijas, nes prievarta visada pagimdo prievartą ir tokiais atvejais jūs visada būsite pralaimėję. Tačiau mes suprantame, kad kartais ateina momentas kada jūs daugiau nebegalite kentėti ir pyktis paima viršų prieš sveiką mąstymą. Tas mūšis, už jūsų ateitį, padės sudaryti energijas permainoms ir visiems nėra būtinumo būti tose barikadose, reikia tik siusti savo palaikymo mintis, tuo pačiu įnešant savo indelį. Būtent taip visas pasaulis gali paimti viršų, jei žmonės apsijungia dėl bendro tikslo.

To rezultatas, Tamsiosios jėgos susiduria su neįmanoma užduotimi, pamaišyti judėjimui už permainas, tapti žymiai stipresniu. Jie negali susitvarkyti su dideliu žmonių kiekiu, pas kuriuos tokia stipri valia, kurie kovoja iki galutinės pergalės. Pagaliau masinės informacijos priemonės yra priverstos informuoti kas iš tikro vyksta pasaulyje. Tarsi jos nusimeta kontrolę, kurioje jos buvo. Pas juos bus puiki diena, kada žurnalistai galės paskelbti tiesą, ypač apie tokius įvykius kaip rugsėjo vienuolikta. JAV daromas vis didesnis spaudimas tam, kad inicijuoti nepriklausomą tyrimą ir prezidentas Obama gali jam vadovauti.

Tamsos jėgų veiklos atskleidimo tikslas nėra kerštui inicijuoti, nes visos sielos kviečiamos atsakyti už savo mintis ir poelgius žymei aukštesnėms instancijoms. Tai tam, kad jūs susivoktumėte, kaip jūs atsidūrėte tokioje padėtyje kaip dabar. Jūs tik per žingsnį buvote nuo pilno pavergimo ir kontrolės, iš reptilinės pasaulinės vyriausybės pusės, kuri turėjo ateiti į valdžią. Tada jūsų teisės griežčiausiu būdu būtų kontroliuojamos ir apribojamos, pas jus praktiškai nebeliktų jokios laisvės, jeigu jūs nepaklustumėte naujai Pasaulinei Tvarkai. Tai neatsitiktų per vieną naktį, bet kruopščiai planavosi per daugelį metų. Jus lėtai ir beveik nepastebimai apkvailino ir nukreipė klaidingu keliu, kad jūs netektumėte savo teisių. Buvo duodama daug įspėjimų, bet jūs buvote užliūliuoti klaidingu saugumo jausmu. Jums reikia suprasti priežastis, kad pilnumoje pasiimti naudos iš šios pamokos.

Kai kurie žmonės norės kabintis už to, kas jiems pažįstama ir jei toks jų pasirinkimas, tai taip ir bus. Mes ir kiti parodome jums Pakylėjimo persvarą, nebandydami kam nors jo pripiršti, bet jūs negalėsite pasakyti kad niekada nežinojote apie tai. Mes nesidomime tais, kas neigia Pakylėjimo galimybę, nors mes siunčiame jiems savo meilę, kaip visiems. Jų ateitis nulemta ir anksčiau ar vėliau ateis laikas kada jie prisijungs prie tų, kas nuėjo į priekį. Jūs turite kiek norite laiko, kad likti žemose dimensijose. Mes žinome, kada jus pažinsite visą buvimo jose patirtį, jūs pažiūrėsite į žymiai aukštesnes dimensijas, kad išbandyti jas.

Mes, iš Galaktinės Federacijos galime pasakyti, kad darėme viską kaip ir anksčiau, tai reiškia kad mes žinome apie ką kalbame. Masinis pakylėjimas neatsitinka dažnai, nors ir tada mes padedame jį įvykdyti, taip pat kaip ir dabar tai darysime. Tai tokia nuostabi galimybė ir mes su nekantrumu laukiame, kada atšvęsime ją kartu su jumis. Jūs būsite labai džiaugsmingi tuo, kad jums buvo suteikta garbė būti Žemėje tokiu nuostabiu pakilimo laiku. Kūrėjas ima jus į aukštesnius pasaulius jau paruoštais, kad priimti jus kaip Kosmines Būtybes, kuo jūs jau ir tampate. Jūs tapsite viena visuma su savo Aukščiausiuoju Aš ir keliausite po pasaulius, besidriekiančius iki begalybės.

Žinodami kas jus laukia priekyje, neleiskite niekam nukreipti jus nuo kelio, leiskite žemiausioms vibracijoms išeiti iš jūsų, nes jos daugiau nebeturi valdžios jums. Atsikratykite jus kaustančių ryšių, padarykite savo energija subtilesne, kad tapti Šviesos Būtybe. Tai bus jūsų apsauga, kai jūs įžengsite į Pakylėjimo fazę ir užimsite savo vietą tarp mūsų. Atsiminkite, kad pas jus yra absoliučiai viskas tam, kad panorėjus galėtumėte pakylėti.

Pripildykite savo širdis meile, spinduliuokite Šviesą, kur tik be nueitumėte, tai viskas kas iš jūsų reikalaujama. Jūs dar nesuprantate kokią galybę jūs turite, tačiau tai netrukdo jums aktyviai dalyvauti. Tai, apie ką jūs galvojate ir panorėsite, kada nors vis tiek išsipildys. Toks yra dėsnis ir greitai jūs išmoksite juo naudotis. Jis paaiškina, kodėl jūs nešate atsakomybę už savo patirtį, nes kaip masinė Žmonijos Rasės sąmonė priėmėte sprendimą, kokia bus jos patirtis. O dabar kaip asmenybės sprendžiate, ar žengti jums į pakylėjimo kelią, ar ne.

Jums atsiveria nauja gyvenimo linija. Griebkite ją ir nepaleiskite, tikėkite kad ciklo pabaiga, tai tik naujo ciklo pradžia. Pas jus yra puiki galimybė palikti žemiausias dimensijas. Skamba per gerai, kad tai būtų tiesa, tačiau Kūrėjas pastatė pamatus jūsų palaipsniniam prabudimui ir Pakylėjimui į aukščiausias dimensijas, kurios tarsi stebuklų šalis, neapsakomo grožio, nepalyginama nė su kuo. Jos jūsų Brangieji mano, jūs iš tikro to užsitarnavote savo ištikimybe Meilei ir Šviesai.

Aš SaLuSa iš Sirijaus, negaliu pakankamai padaryti, kad jums parodyti, kokiu nuostabiu laiku jūs randatės, kuriame svajoja būtį daugelis sielų, bet būtent jus pasirinko, žinodami, kad jūs galėsite surasti išėjimą iš tamsos ir padėsite kitiems surasti Šviesą. Jūs pasiekėte sėkmę ir greitai pasireikš pasikeitimai, kurios jūs iškvietėte ir panorėjote. Mes galime pasakyti – puikus darbas, žiūrime į jus su dideliu pasididžiavimu dėl to, ko jūs pasiekėte. Mes mylime jus už tai kuo jūs esate – Šviesos Žiburiai tamsoje, kuri dabar brėžta.

Dėkoju jums SaLuSa

Virgis: Noriu pranešti, kad žemiau skelbtoje Deivido Wilkoko informacijoje yra netikslumų. Pagal paskutines žinias, iš patikimų šaltinių, Iluminatai dar ne pasidavė, o tik kiek pritilo. Laboratorijos ir požeminės slėptuvės nesunaikintos, tik uždarytos...

Peržiūrų: 2132 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 7
0  
1 Anonymous   (22.10.2011 22:39) [medžiaga]
Nepyk ,Virgi,bet ir cia paliksiu sita komentara :) noriu pasidalinti, gal kam pravers

Kaip atskirti tikrą chanellingą:
1. Jame visada bus naudingos informacijos visiems. Atsargiai su kanalais, kurie skiria savo informacija keliems ar išrinktųjų grupėms. Tai turi būti naudinga visai žmonijai, kiekvienam žmogui.
2. Pranešimas turi būti keliantis dvasią, įkvepiantis. Ieškokite jus užvedančios ir įkvepiančios informacijos, ne tos kuri jus gąsdina, baugina, verčia panikuoti ar bėgti slėptis.
3. Dvasia (Dievas) niekada netransliuos tokios informacijos, kuri skatintų jus atsisakyti savo laisvos valios. NIEKADA! Nes laisva valia yra tai, ką jūs patiriate Žemėje. Laisvas pasirinkimas – tai tai, kas įtakoja jūsų ateitį.
4. Dvasia niekada neduos tokios informacijos, kuri pažeistų vientisumą to, į ką jūs tikite. Jūs esate gerbiami savo mąstymo procese. Dvasia niekada nebandys jūsų apgauti ar įtraukti į kąnors. Informacija neturi pažeisti jūsų vientisumo. Jūs turite jaustis komfortiškai su pateikiama informacija ir jūsų širdis turi jausti tiesą.
5. Dvasia niekada nepristatys informacijos perteikėjo, kaip vienintelio šaltinio. Stebėkite tai, nes yra daugybė Dvasios kanalų ir visi jie vienas kitą papildo, taip sudarydami didesnį paveikslą. Jie niekada savęs nepristatinės kaip vienintelio informacijos šaltinio.
6. Stebėkit, kad pateikiama informacija būtų nauja informacija. Būkite atidūs su kanalais, kurie perpasakoja seną informaciją, nes jie transliuoja tik žmogaus ego. Nauja informacija , sujugta su „ šerdine informacija“ yra būtina , tai pagrindinė translaivimo priežastis. Pagalvokit apie tai.
7. Stebėkite, kad transliuojama informacija turėtų pateiktus dvasinius sprendimus. Sprendimai, gyvenimo iššūkiams Žemėje, per naują informaciją ir yra transliavimo esmė.

Pateikta su Meile,
Lee Carroll’as

0  
2 Pifas   (24.10.2011 11:34) [medžiaga]
dar vienas "čenelingų" "žinovas". Pasakyk, gudruoli, koks skirtumas vadinti dievo hipotezę Kristumi, alachu, Krišna...? Hipotezė ir liks hipoteze, t.y., jei tiki "antgamtinėmis jėgomis", tai ir esi savo iliuzijų vergas, nesuvoki realybės

0  
3 Almiasas   (24.10.2011 15:25) [medžiaga]
Sveiki visi,

Šiaip tai sakyčiau yra ir lietuvių veikėjų channelingų, bet vėlgi, koks jų patikimumas, tai vienas Dievas težino (bet panašu, kad niekam tiksliai nepasako smile ).

Taigi pirmas jau gana senas chanellingas, kuris vadinamas "Oskaro Milašiaus pranašystės". Internete užklausus paiešką per Google, atsiranda gana daug nuorodų, viena iš sių nuorodų būtų http://www.infomazeikiai.lt/index.php/pramogos/nuotaikai-pakelti/947

Ten yra taip parašyta (bet manau, kad tekstą reiktų persiskaityti visą, jis gana įdomus):

"1939 metų karas bus seniai pasibaigęs. Žemę slėgs naujos nelaimės: dvasinės, stichinės, ekonominės. Vietomis drebės žemė, vietomis siautės vandenys, vėjai, atsivers ugnikalniai, atskris retai pasirodanti kometa. Žmonės ims šnekėti apie pasaulio galą. Bet jūs nesiduokite panikai, apgaulei. Pirma dar turi įvykti Apokalipsėje užrašyti įvykiai. Didžių ženklų belaukite, nesitikėkite Vokietijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Lietuvoje. Sunkią valandą nukreipkite akis į JAV. Tik čia pasirodys pirmieji tikri pasaulio galo ženklai. JAV kils žiauri revoliucija. Panašios revoliucijos Žemė niekados nebuvo regėjusi. 1917 metų revoliucija dabar atrodys kaip nekalti bukų žaidimai. Išnaudojamos, pavergtos JAV masės sukils, joms vadovaus geležinių gangsterių gauja, iš pradžių dar remiama pačių milijardierių. Ji nušluos savo globėjus fariziejus-sadukiejus, valdančiuosius sionistus iki paskutinio žmogaus. Žlugs dievažudžių fariziejų-sadukiejų kėslai užvaldyti pasaulį, pasigrobti Žemės lobių skrynios raktus. Gangsteriai, atviri, kruvini plėšikai, iškėlę demono vėliavas, pasigrobs valdžią ir įsitvirtins."

Antrą chanellingą pavadinčiau "Lietuvis pranašauja trečiąjį pasaulinį karą". Nuoroda: http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/lietuvos-naujienos/lietuvis-pranasauja-treciaji-pasaulini-kara-/

Ten yra tokia frazė:

"Mūsų aiškiaregiai pamatė kraujo klanuose skendinčią Europą. Lemtingoji data - 2012 metų liepos 14-oji. Karas aprėps ir kitas Žemės rutulio vietas - Šiaurės Ameriką ir artimuosius Rytus, tačiau epicentru bus Europa."

Vėlgi, kiek viskas patikima, tikėti ar netikėti, bus ar nebus ?

0  
4 xMx   (24.10.2011 18:19) [medžiaga]
Patikikima, nepatikima, bet geerai skamba biggrin Ir realiau kžkaip wink Taip ar taip nieko gero nenusimato happy

0  
5 to Pifas   (24.10.2011 21:08) [medžiaga]
apibrezk man kas yra realybe? Noriu pagaliau suzinoti :)

0  
6 Almiasas   (25.10.2011 11:40) [medžiaga]
Nesu tikras, kad rašau komentarą į tinkamą vietą, bet skeptiškąją nuomonę apie klimatinį ir tektoninį ginklą (kuriuos visa ko griovimui naudoja tamsiosios jėgos smile ) galima surasti čia:

http://www.technologijos.lt/n/technologijos/karyba/S-19819/straipsnis?name=S-19819&l=2&p=1&utm_source=Susije_po_straipsniu&utm_medium=Vidine_navigacija&utm_campaign=Vidine_navigacija

0  
7 Pifas 5-am   (26.10.2011 10:36) [medžiaga]
Realybė (tikrovė) - tai viskas, kas egzistuoja iš tikrųjų (daiktai, reiškiniai...), net ir tai apie ko egzistavimą mes dar nežinome... Bet argi tau tai padės? Spėju, tiki, kad medžiai gali augti šaknimis į viršų, daiktus galima materializuoti...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0