Penktadienis, 29.03.2024, 10:33
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 24 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Spalio 24
21:19
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Spalio 24

Tam reiks kažkiek laiko, bet jau dabar padėtas tam pagrindas. Visi  atviri klausymai, išskyrus Pirmą Kontaktą, aiškėja ir tai duoda mūsų sąjungininkams galimybę forsuoti žymiai greitesnę atomazgą. Laukiant žymaus sąmoningumo lygio padidėjimo po 11.11.11 bus paruošta dirva paskutinių būtinų faktorių užbaigimui, kad pasiekti sėkmę. Daugiau negalima atidėlioti ir jūs sužinosite, kada viskas prasidės.

Tamsos jėgos traukiasi, bet daro tai nenoriai, pasiruošią paskutiniam bandymui sudaryti chaosą. Bet pas juos nebus tokio pasitenkinimo, nes mes visada žinome apie jų planus. Pas juos daugiau nėra tokio laisvos valios lygio, kokiu jie naudojosi anksčiau. Mes įsikišame į jų veiksmus ir jie žino, kad iš jų greitai paims laisvę. Mūsų sąjungininkai su mūsų pagalba palaipsniui nustumia Tamsos jėgas iki tol, kol jie nebegalės daugiau įgyvendinti savo negatyvius veiksmus. Juos sėkmingai išima iš jūsų visuomenės, kad jūs galėtumėte be kliūčių tęsti savo Šviesos darbą.

Mes pastebime, kad vis daugiau ir daugiau žmonių sužino apie Pakylėjimą ir rimtai studijuoja, ką tai reikš jiems. Laimei tarp jūsų yra pakankamai apsišvietusių, kad jiems nereiktų toli eiti, atsakymų į savo klausymus suradimui. Tas faktas, kad egzistuoja daugiau nei viena laiko linija, leidžia jiems įžiūrėti dauguma tikimybių, tai išplės jų supratimą ir akiratį. Mes jums padėsime gerai suprasti, kas jūsų laukia ateitį. Pasikeitimai turi būti, vedantys į Pakylėjimą ir toliau. Visa tai yra užplanuotos evoliucijos dalis ir giliai savyje jūs žinote kad tai yra tiesa.

Laiko periodas kuriame jūs dabar randatės, kai kuriems žmonėms atrodo kažkuo nerealus, nes jiems nežinoma tokia toli einanti idėja apie permainas. Neturi reikšmės į ką jus tikite, nes rezultatas bus vienodas ir jūs sužinosite daugiau apie Aukščiausią Kūrėją ir Dievus. Jie irgi buvo kūrėjai viso, ką jūs matote fizinėje realybėje, mes kalbame apie jūsų kelio pradžią į žemutines dimensijas. Kaip jūs pradedate suprasti, ne per seniausiai buvo kitos Būtybės, kurios irgi prisistatinėjo dievais. Jūsų istorijoje jie žinomi kaip Anukakiai iš Nibiru planetos ir jie neša atsakomybę už didžiąją dalį informacijos, kuri buvo laikoma paslaptyje ir panaudota religiniuose kultuose. Tai dar viena sritis, kurią mes jums paaiškinsime, po ko žmonės galės susivienyti bendram tikėjimui, atspindinčiam tiesą.

Jūs dar pilnai nesuvokiate, kaip jus laikė tamsoje tūkstančius metų. Jūsų realybė buvo sufabrikuota Iliuminatų, kurie privertė jus patikėti, kad jūs žymiai mažesni, nei jūs esate iš tikro. Vis dėlto, jūsų garbei prabudote Šviesai, kuri palaipsniui didėjo, kad grąžinti jus tikrai realybei. Kaip jūs galite įsivaizduoti, ateityje jūsų laukia turiningi metai, kada jūsų gautos gėrybės žymiai atsvers bet kokius nepatogumus, kuriuos galite patirti. Bent jau buvote įspėti ko laukti, jei kartais jūs sužinosite kad gyvenate vietovėje kuri bus paveikta fiziškai, pasikeis.

Kas ne įvyktų atsiminkite, kad jūsų dvasinei evoliucijai yra aukščiausia priežastis ir jūs mokotės, praeidami savo gyvenimo pamokas. Jūs vis dar egzistuojate savo gyvenimiškame plane ir jums reikia išmokti kai kurias pamokas. Tačiau po tiek metų, pragyventų dualybės cikle, būtų ne nuostabu jei jūs užbaigtumėte jas. Paklauskite patys savęs, ar galite visą laiką dirbti tik Šviesoje, ar galite jūs žiūrėti į kitą sielą ir matyti joje tik viską patį geriausią. Pripažinti Viso Esamo Vienybę. Jei galite, nepergyvenkite, pakėlėte jūs savo sąmoningumo lygį, nes akivaizdu kad taip ir yra.

Savo tikrojo Aš atradimas pats svarbiausias pasiekimas ir leidžiantis jums lengvai gyventi žemų vibracijų tankyje, neįtakojamai jų. Iš tikro pats jūsų būvimas veda į tų energijų perdarymą. Jūs ir tūkstančiai tokių kaip jūs pašvenčiate save tarnauti tokiu būdu. Geras žodis ir šypsena gali nudžiuginti kitą žmogų gana ilgam laikui. Štai kokia jėgą jūs turite ir nešiojate savyje, nesuvokiant savo potencialo kurti gėrį.

Finansinės problemos toliau išlieka rimtomis Europoje ir asmenys atsakingi už sprendimo radimą, abejoja kad jie gali jį rasti. Geriausiu atveju jie gali atidėti neišvengiamą kolapsą, kuris greitai persimes ir į kitas šalis, toliau per visą pasaulį. Sprendimas yra pilnai pereiti į naują sistemą, kuri padarys galą, netikslingam jūsų pinigų panaudojimui, o taip pat išsaugos jų vertę. Visa tai laukia savo išėjimo, kai pasitaikys tokia galimybė, bet ne anksčiau. Todėl viskas, ko mes galime jūsų paprašyti, laikyti sprendimą savo galvoje, kad jokie kiti faktoriai nemaišytų jo realizuoti.

Brangieji mūsų, mums malonu, kad praėjus tiek laiko, mes galime kalbėti kaip vystytis įvykiai jūsų artimiausioje ateityje, kas gal būt kardinaliai pakeis jūsų gyvenimą. Tie iš jūsų, kurie seka įvykius jau daugelį metų, žinoma bus geriau pasiruošę tam kas bus. Kartu su Atskleidimu turi ateiti ir tokia būtina laisvė kad mes galėtume tiesiogiai dirti su jumis, o taip masinės informacijos priėjimas į jūsų širdis, kad pranešti jums kodėl mes čia. Daugelis gali jau žinoti, bet taip pat daugelis neturi supratimo kokie įvykiai greitai kardinaliai pakeis jų gyvenimus. Pradžioje mes turi žinoti, kaip mus priims ir įsitikinti, kad daugumas iš jūsų pasiruošę priimti mūsų pagalbą. Vienareikšmiškai mums būtų geriau dirbti tiesiogiai nei per atstumą. Bet kokiu atveju, daugumas iš to ką mes darysime, bus iš mūsų laivų, nes mums nėra tokio būtinumo būti Žemėje.

Aš SaLuSa iš Sirijaus ir aš pasiruošęs atlikti savo darbą kaip Galaktinės Federacijos narys. Mes viską darysi iš meilės jums mūsų Broliai ir Seserys.

Dėkoju jums SaLuSa

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Peržiūrų: 3361 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 291 2 3 »
0  
1 Pifas   (25.10.2011 11:54) [medžiaga]
Tuo tarpu, kai jau dabar yra daugybė "kontaktuotojų" su dievu, aukštesne sąmone, kosminiais broliais, specialiai tam įkurtas pasaulinis institutas tik bando nuspėti tokias galimybes...:)) Ar jums, "šviesos skleidėjai", tikrai visi namuose?
http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_paslaptys/S-22303/straipsnis?name=S-22303&l=1&p=1

0  
2 Vytautas   (25.10.2011 16:11) [medžiaga]
Technologijos.lt straipsnis iš tikro labai logiškas ir viskas ten teisinga. Bet oficialusis mokslas niekaip nesileidžia minties, kad mums mirus dar kažkas lieka ir egzistuoja kažkur ir kažkaip. Aš visuomet pateikiu savo paskendusio pusbrolio pavyzdį. Kaip jis paskendęs sugebėjo savo motinai sapne pasakyti kur randasi jo kūnas. Turiu ir daugiau patyrimų šiuo klausimu. Gaunasi kad mirties nėra tik egzistavimo formos pakeitimas. Kaip viskas ten sutvarkyta manau niekas nežino ir nežinos. Tiesiog taip turi būti. Būtų nelogišką žinoti egzaminų bilietus. Savo laiku visokie "mokytojai" darė įspūdį. Perkaitau ir nusiraminau. Visokios siūlomos pagalbos yra eilinis kabliukas su masalu. Gyventi reikia savo galva. Netikėti niekuo. Atidžiai stebėti gyvenimą ir daryti išvadas. Pasekmė visuomet turi priežastį. Tai kas materialu, kaip nebūtų keista, yra laikina. Lubys kad ir buvo labai turtingas, bet vis tiek mirė ir nieko su savimi nepasiėmė. Kitas momentas ar vyksta kažkas kitaip. Bent man labai keistai tiesiog "skrieja" laikas. Maža to kuo toliau tuo greičiau. Praktiškai be jokios rimtos priežasties nustojau valgyti visokią mėsą. Pabandžius dabar pradeda pykinti. Maisto suvartojimas sumažėjo perpus ir mažėja toliau. O jaučiuosi tik geriau. Keista pačiam. Stebint pasaulio įvykius viskas kažkaip perdėtai nervingai atrodo, nors Lietuvoje gamta tiesiog įdeali. Žodžiu mažiausiai jaudinkimės ir džiaugtis kiekviena diena. Viskas vyksta taip kaip reikia. Kiekvienas vyksmas tai pažinimas, kuriame išmokstame kažkokias gyvenimo pamokas.

0  
3 Pifas   (25.10.2011 22:20) [medžiaga]
Nėra nieko paslaptingo, kad žmonės sapnuose kalbasi su mirusiais - jie kalbasi su savo prisiminimais, kol tie buvo gyvi. Nieko paslaptingo, jei kartais išlenda iš tos atminties ne tik sapnuose bet ir vaizdais galvoje, kai nemiegama. Žmogus gali kalbėtis ir su personažu, kuris viduje yra koks nors kitas gyvenime matytas žmogus, bet kuriam smegenys ištraukė mirusio žmogaus kūną. Kiekvienas vaikinas gali nematęs asmeniškai net Klaudijos Šifer... mintyse su ja mylėtis ir stebėti tą aktą iš kokio nori taško... ir nedaro iš to stebuklo. Tiek, kad gulint užsimerkus, tie vaizdai nesipina su tuo, ką mato akys ir susidaro įspūdis, kad tai, ką realiai virtualaus sugeneruoja smegenys galvoje - atrodo, lyg vyktų tikrovėje.
Ant to, kad žmogus negali idealiai atskirti virtualios kopijos ar išsigalvoto reiškinio nuo realybės ir laikosi dalis pramogų verslo... pvz. kinas. Kai žmogus pažiūrėjęs filmą apie išgalvotus monstrus jaučia realią baimę, lyg tie monstrai egzistuotų realybėje. Todėl nieko nuostabaus, kai kurdamas savo galvoje virtualias situacijas, žmogus gali jausti beveik tokias pačias realias emocijas, lyg tai vyktų tikrovėje. Kai kuriems žmonėms tas sugebėjimas skirti realybę nuo jos kopijos galvoje sutrinka visiškai - tokie žmonės išprotėja - girdi balsus galvoje, jiems vaidenasi haliucinacijos.

0  
4 qaz   (25.10.2011 22:29) [medžiaga]
tik nesianiai dasuto del tu perdavimu, tai ten kaskas pasisneka su kaskuo ir uzraso jo ? :D ot paskaitau sapaliones ir tiek, bet jai rimtai kas ziuri, taigi keista nu gerai tarkim kaskas kaska perduoda, bet kiekvienas tai girdi skirtyngai ir veliau dar rasyt kaskur kaip kaskoky visiem skirta dalyka, kur kaskieno makaulej kaskas suuze. nu blyn tikrai keista :)

0  
5 Vytautas   (25.10.2011 23:57) [medžiaga]
Kai mirusysis pasako kur yra jo kūnas nesakyčiau kad čia paprasta. Plačiau pasidomėjus sapnais ne tokie jau jie paprasti. Pats truputi eksperimentavau. Galima susidaryti sapnų žemėlapį pagal žinomas vietas. Ten atsiranda pastovūs perėjimai į gilesnius lygius. Veiksmas lygiuose labai skiriasi. Nepatartina leistis į 7 lygį, kur juodas smėlis ir raudonas dangus. Didelė tikimybė negrįžti, tiksliau nepabusti. Žodžiu su sapnais atsargiai, kaip ir su visu anapusiniu pasauliu. Viskas savo laiku. O perdavimų informacija paprasčiausiai įdomi kaip informacija. Galima surasti kokią nežinomą mintį. Aišku jei bandoma "prisegti" prie kokio "gelbėtojo" tokios info tiesiog reikia vengti. Jokių tarpininkų tarp visatos proto ir manęs.

0  
6 Pifas   (26.10.2011 10:22) [medžiaga]
Baik, Vytautai. Tai tik tavo tikėjimo vaisius. Kaip, kokiu būdu gali mirusysis kažką pasakyti? Savo eksperimentus su sapnais gali pagrįsti tam pačiam institutui... žinoma, jei turi "tinkamų įrodymų" :)
Sapnavimas - mąstymas miego metu savo pagrindais bei principais ir veikimu iš esmės beveik nesiskiria nuo to, kaip ir blaivus mąstymas, kada nemiegama. Tai įvairių situacijų virtualus dėliojimas-generavimas galvoje, kaip ir tuomet, kai nemiegate. Tik miego būsenoje blogiau veikia virtualių fragmentų traukimo iš galvos archyvo "paieškos" sistema ir kontrolė. Tokiu būdu dažnai gaunami realybėje neegzistuojantys deriniai, susidedantys iš realybėje egzistavusių fragmentų... Dėl to sapnai ir „gaunasi“ kartais lyg kažkokie „kliedesiai be ryšio“. Mokslininkai gal geriau žino, pagal kokius parametrus atmintis pirmiausia traukia realaus pasaulio virtualius fragmentus iš galvos. Pagal tai, KIEK kartų matyta, kas PASKUTINIU METU matyta ar tai, su kuo buvo susidurta kritiškiausioje situacijoje ir labiausiai įsirėžė į atmintį...
Todėl geriausiai įvykius galima nuspėti-prognozuoti esant NE miego būsenoje - remiantis blaivia logika ir gerai veikiančia virtualių fragmentų „paieška“ ir kontrole galvoje, iš kurių ir formuojama virtuali situacija-simuliacija, reikalinga norimai ateities prognozei sudaryti. Nors sapnai taip pat savyje turi logikos ir dėl to gali buti „pranašiški“. Bet sapnai - ne tik iš praeities fragmentų bandymas dėlioti įvairias virtualias situacijas ir jas "pragrojant" virtualiai galvoje, tuo bandant prognozuoti galimus ateities variantus realybėje, sprendžiant egzistuojančias problemas. Generuojame virtualų modeli galvoje, kuriame siekiame savo tikslo, išgyvename situaciją. Tai ir mūsų norai - situacija, kurios mes pageidautume realybėje, bet negalime gauti, todėl stengiamės išgyventi visa tai bent jau fantazijose ar įsivaizduoti, kaip tai būtų. Lyg badaujantis stengtųsi pamaloninti save įsivaizduojama bandele – nes žmogus turi savybę patirti tikrus pojūčius iš įsivaizduotų reiškinių (kaip realią baimę, stebint išgalvotus siaubo filmus). Kartais negalime valdyti savoų, nes jų fragmentai atėjo iš realybes. O realybėje mes lygiai taip pat negalėjome suvaldyti situacijos. Ta fragmento savybė - nevaldymas ir nekontroliavimas taip ir išsisaugojo-atsispindėjo galvoje ir persidavė į sapnus, suteikdama virtualiai situacijai "realumo", tokio paties, koks yra ir realiame pasaulyje. Tai skatina mus mintyse IEŠKOTI SPRENDIMO, o NE IŠKREIPTI mintyse REALYBĘ. Žmogus išgyventų sunkiau ir darytų daugiau klaidų, jeigu mintyse priiminėtų sprendimus, remdamasis iškreipta sąlyga, kad nušokus nuo stogo ims skirsti-kilti į viršų. Tokiame iškreiptame virtualiame modelyje kuriami sprendimai realybėje neduotų tokių pačių rezultatų, kokie gaunami fantazijose.

0  
7 Pifas   (26.10.2011 10:22) [medžiaga]
Įdomesnis atvejis yra "sąmoningo miego paralyžius" ("awake/aware sleep paralysis"). Tokia būsena dažniausiai ištinka prieš užmiegant arba ką tik pabudus. Būsena atsiranda tada, kai dalis smegenų pereina į "sapnavimo rėžimą" ("savęs tyrinėjimą") ir pradeda siųsti raumenų judesius blokuojančius signalus, tačiau kita dalis vėluoja atjungti sąmoningą būseną. Žmogus pradeda matyti įvairius vaizdinius, bet nesugebą judėti. Šią būseną taip pat galima sukelti hipnozės arba meditacijos pagalba. Senovėje žmonės tikėjo, kad tai blogio dvasių darbas. Žmonės, nežinantys šio reiškinio, linkę pasakoti apie ateivių pagrobimus, dvasias ir pan. "Žinant, jog sapnuoji" galima labai įdomiai praleisti laiką per tas kelias sąmoningas sekundes. Žinoma, jeigu tai košmaras tai pasismagins tik siaubo filmų mėgėjai ir visokie mazochistai :). Egzistuoja įvairios sektos ir grupės mistifikuojančios ir išnaudojančios šį reiškinį (pvz.: "The Transcendental Meditation").
Kai kuriais atvejais tai tampa transformuojančiais asmenybę įvykiais arba giliais religiniais potyriais. Kartais "bažnyčios tarnai" sąmoningai arba dėl to, kad patys apie tai nieko nežino, klaidina žmones, vadindami tai "Dievo jautimu".
Haliucinacijas galima sukelti ir dirbtiniu būdu: sėdint naktį prie laužo, ištikus emociniam stresui, per epilepsijos priepuolius, migreninius galvos skausmus, karščiuojant, po užsitęsusio badavimo ar nemigos, pašalinus juslinius pojūčius (pvz. įkalinus vienutėje) arba panaudojus tokius haliucinogenus kaip LSD, meskaliną ar hašišą.
10-25% eilinių, sveikų žmonių nors kartą gyvenime patirią ryškią haliucinaciją. Jeigu kartą ją regėjote, tai dar nereiškia, kad esate pamišęs. Paprastai girdimas balsas ar matomas pavidalas, kuomet iš tikrųjų nieko nėra. Rečiau žmonės jaučia persekiojantį kvapą, girdi muziką (šiais laikas pvz. mobilaus telefono melodiją) ar patirią apreiškimą, nesusijusį su juslėmis.

0  
8 Vytautas   (26.10.2011 11:27) [medžiaga]
Kaip ir kas yra aš nežinau tik konstatuoju faktą. Plačiau paiškinu man žinomas situacijas. Žvejas kitoje pusėje Nevėžio matė kaip pusbrolį įstūmė jo bendraamžė į upę ir neleido išlipti. Mobilių telefono dar nebuvo. Žmogus kažkur per pora valandų sugebėjo pranešt policijai ir gelbėtojams. Skenduolio paieškos buvo bevaisės. Tik po poros dienų, kai motiną sapne "informavo" pats skenduolis kur randasi ir buvo paprašyta narų pažiūrėti dar kartą nurodytoje vietoje,suprantama jie taip pat įsivaizdavo, kad moteriškei pavažiavo stogas, bet savo netikėtumui, rado paskendusį. Kitas atvejas. Kaimynas ūkininkas ėmė ir dingo. Kadangi vyko kaimo šventė prie upės tai buvo paprašyta narų dėl visa piktą paieškoti. Nerado. Po poros savaičių apie nelaimę sužinojo jo pusbrolis. Ir sako aš jaučiu kur giminaitis. Vargais negalais prisiprašė narų, nurodė labai konkrečią vietą ir prašė ieškoti apie pusmetrį dumble. Surado. Klausimas iš kur informacija? Dėl anapusinio pasaulio remiuosi tik faktais, kurie suprantama mokslui neįkandami. Ką matai sakyt, kad to nėra, nes mokslas nepaaiškina nelogiška. Kas keisčiausiai kaimynui ūkininkui čigonė jaunystėje "išvaražijo", kad gyvens iki 50m. Kai dingo iki 50m gimtadienio buvo likus savaitė. Būrimai tai programavimas. Taip man atrodo ir niekada nesinaudoju tokiomis paslaugomis. Mūsų gyvenimas kur kas sudėtingesnis ir įdomesnis nei tai aiškina mokslas bei religijos.

0  
9 to-Pifas   (26.10.2011 11:30) [medžiaga]
kas tie mokslininkai, kat sakai jie geriau zino arba tavo sitos teorijos manai jau aprepia viska, viska paaiskina, butu geriau jai suprasu visoki aiskintojai visko, kat tai tik ju poziuris, butu liangviau bendraut taipsakant.
kai kaskas kaskuo bando ytikint tai prisigalvoja visokiu gudriu paaiskinimu o tai jau kontrole.
galima sakyt kat mokslininkai tik tiria ir suraso tik faktus savo eksperimentu jo. o tai kol jie dar tie kas tuo naudojasi neuzeme pasaulio o tik bando savo aiskinimais tai padaryt, nes jai nors viena!!!!! eksperimenta butu istyre iki galo taipsakant, tai jau tada pasjuos butu tiesa o dar tik aiskinimai.
o to yrodymas tai kai jie savo tom ziniom bando veikt, kiekviena karta patiria nesekme o kur nesekmes jo, apsidairykit.

0  
10 Pifas   (26.10.2011 12:02) [medžiaga]
Ką aš jums galiu pasakyti? - nieko. Lengvatikių ir kvailių visais laikais buvo ir bus...

1-10 11-20 21-29
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0