Antradienis, 19.03.2024, 04:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gruodis » 22 » Santykiai Bendradarbiavimas naujoje energijoje
19:04
Santykiai Bendradarbiavimas naujoje energijoje

Pamenu, vieną kartą skaičiau knygą, kuri manyje iš tikrųjų rado atgarsį ir pasakiau sau: „Norėčiau ir aš taip aiškiai girdėti Dvasią". Tai nutiko tuo metu, kai daugelis mane supančių žmonių sužinodavo savo dvasinius vardus bei savo globėjų vardus. Maniau, kad tai svarbu nes tai reiškė, jog turi gerą ryšį su Dvasia. Žinau, kad tai gali pasirodyti keista, tačiau aš esu truputėlį skeptiškas ir visada ieškau kokių nors patvirtinimų. Netgi dabar pasitaiko, kada pabudęs ryte susimąstau, ar tik neišgalvojau aš visko? Man paprasčiausiai norisi žinoti, kad visa tai tikra. Pagaliau, jei pažvelgsite į mano gyvenimą iki šio momento, pamatysite, kad mažiau nei per metus aš įveikiau kelią nuo generalinio rangovo iki Šviesos Darbuotojo. Visai nesenai aš būčiau juokusis, jei man kas būtų pasakęs, kad padėsiu žmonėms jų kelyje priimdamas informaciją iš anos pusės. Tačiau širdies gilumoje visada „žinojau", kad taip nutiks.

Pastebiu, kad visada gaunu patvirtinimą. Kaip taisyklė, pranešimai visada susiję su manimi. Grupė turi keistą talentą kreiptis į daugelį žmonių vienu metu ir dažnai netgi perduoti skirtingus pranešimus vienais ir tais pačiais žodžiais. Grupė mums pranešė, kad ją sudaro devyni nariai kurių vienas esu aš. Visi jie yra labai skirtingos „asmenybės" ir skirtingų sričių ekspertai. Mano veiklos zona – žmogiška būsena, o mano pareiga – būti vertėju. Jų pranešimai suteikia jėgos. Jie nori, kad mes žinotume, jog esame galingi ir, kad jie yra čia tam, kad padėtų mums prisiminti ir panaudoti tą jėgą. Daugybę kartų aš klausiau kuo jie vardu ir kokia jų kilmė, tačiau visada gaudavau tą patį atsakymą, kuris skambėtų taip: „Ne tavo reikalas". Tik pranešė, kad Žemės Žaidimų Lentoje niekada nebuvo įsikūniję.

Visa tai buvo iki to momento, kol aš supratau, kad ne vienintelis priimu informaciją iš Grupės. Jie ateina ir pas kitus, tik skirtingomis formomis, tačiau pranešimuose visada yra jaučiama meilė. Viena iš priežasčių, dėl kurios jaučiau būtinybę dirbti šį darbą buvo noras padėti žmonėms prisiminti, kad jie turi tokį pat ryšį su Dvasia.

Grupė prašė manęs surasti kokį nors kitą žodį procesui, kurį mes vadiname informacijos priėmimu, apibūdinimui. Jie sako, kad ta sąvoka neteisinga linkme nukreipia daug energijos ir tai apriboja mūsų šio proceso suvokimą. Dabar savo užsiėmimų ir seminarų metu mes kreipiame dėmesį į tai, kaip padėti žmonėms išsiugdyti savus „sąmoningus ryšius". Šio vidinio ryšio palaikymas kiekvienam iš mūsų padeda įtakoti žmonijos evoliuciją.

Grupė sako, kad „informacijos priėmimas" iš dvasinių būtybių yra laikinas ir tik pasipraktikavimas prieš tai, kas bus toliau. Evoliucijos procese mes įgausime savybių, kurios leis mums susijungti su savo ir kitų žmonių Aukščiausiais „Aš". Tai, kaip sako jie, leis mums komunikuoti ir keistis informacija aukščiausiame lygyje. Ar įsivaizduojate pasaulį, kuriame mes visi galėsime suprasti kitų žmonių mintis ir jausmus? Be jokios abejonės tai iš esmės pakeis daug santykių Žemės planetoje. Prie to, kad visi žino vienas kito mintis reikės priprasti ir tai bus pasaulis, kuriame tokiam dalykui kaip karas nebebus vietos. Neilgas, tačiau sunkus adaptacijos periodas sukurs pamatus Rojuj Žemėje. Grupė tai vadina „sekančiu Žemės žingsniu".

Dabar, kai mes ruošiamės sekančiam žingsniui, Žemėje vyksta daug permainų. Daugelis žmonių pajuto tam tikrą sumaištį santykiuose. Vykstant žmonijos evoliucijai tas pats vyksta ir su mūsų pagrindiniais santykiais. Gal ir keista priimti informaciją iš būtybių, kurios niekada nežaidė mūsų Žaidimo, tačiau aš laimingas tai padaręs, nes atsakymai nustebino netgi mane.

Grupė:

Mes džiaugiamės galimybe kreiptis į čia susirinkusius šios šeimos meistrus. Ir toliau Žemei bekeičiant išmatavimus, daugelis greitai keičia veiklos sritis į tas, kurios tampa paklausios. Žinokite, kad tie individualūs pasikeitimai paliečia tik tas sferas, kuriose Aukščiausiasis „Aš" yra visiškai harmoningas. Taip pat labai svarbu tai, kad pasikeitimų tikslas visada yra visų, kuriuos jie paliečia, aukščiausioji gerovė. Dabar planetoje yra persitvarkymų metas. Vystantis šiam procesui kiekvienas iš jūsų įvertins savo dabartinę situaciją ir paklaus, ar ji ir toliau tarnauja jūsų aukščiausiajai gerovei naujų susitarimų šviesoje. Tai natūralus ir sveikas procesas, tačiau daugeliui kelia skausmą, nes jūs išnaudojote labai daug energijos vaikydamiesi tariamai „normalaus" požiūrio į gyvenimą. Plečiantis informacijai ateina nauja perspektyva ir naujas matymas. Saugotojas dažnai naudojasi posakiu, kuris sako, kad „ Visa, ko kada nors aš atsisakiau, turi nagų žymes". Leisti šioms naujoms perspektyvoms reikštis savo kasdieniniame gyvenime dabar darosi nelengva. Nagrinėti be vertinimo savo santykius sudėtinga daugeliui iš jūsų dėl prisirišimo prie rezultato, į kurį daugelis taip beviltiškai kimbasi.„Paleisti" ir „leisti" - tai tie žodžiai, kurie jums gerai pasitarnaus ateityje.

Beribis Kūrėjas sukūrė Žaidimą tam, kad galėtų stebėti save. Tai vyksta Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje per kitų žaidėjų akis. Tai jūs pavadinote santykiais. Tie santykiai gali teikti tiek džiaugsmą, tiek ir skausmą, nors jie visada atspindi tą didingąją jūsų dalį.

 Savo energijos koncentracija


Požiūris, vedantis į priešingą laukiamam rezultatą yra tas, kad jums „reikalingi" tų pačių ar panašių vibracijų žmonės tam, kad įtvirtintumėte ir užpildytumėte save. Tai Žaidimų Lentoje esančio poliariškumo rezultatas ir ne kas kita, o iliuzija. Jūs patys savaime esate pilnutiniai. Kai kalbatės su Dvasia, kas yra šalia jūsų? Kai sėdite savo atsakingame poste, ten dvi kėdės ar viena? Kai pasišalinate į nuošalų kampelį jėgoms atgauti, ten dar kas nors būna su jumis ar ne? Tai jūsų viduje esančios šventos vietos, kuriose nėra poliariškumo. Čia nereikia dar ko nors, kad būtų galima jus įvertinti. Tai saugios buveinės, kuriose jūs galite prisiminti tikrąjį save. Ši būtybė yra tik jūsų. Turėkite vyriškumo visuose reikaluose statyti save aukščiau visko, nes tik tada galėsite su kitais darniai žygiuoti. Egzistuoja tik vieni teisingi santykiai: tai santykiai su pačiu savimi.

Meilės tikroji prasmė


Palaikydami santykius su kitais žmonėmis jūs daug kartų klausėte kuriuo keliu pasukti... „Dvasia, duok man ženklą", arba „Dvasia, padovanok man draugą". Kaip suprantate, to mes nedarome dėl kelių priežasčių, nes kitu atveju tai prieštarautų aukščiausiems planetos interesams. Mes pasidalinsime su jumis informacija apie potencialias realybes, kad sustiprintume jūsų viltį, o jei nuklydote per toli, mes kilstelėsime uždangą ir paliesime jūsų širdį, kad galėtumėte prisiminti Namus. Mes palengvinsime kiekvieną jūsų šios kelionės žingsnį, nes jus labai gerbiame ir mylime. Mes palaikysime jus ir pasufleruosime, kaip pažvelgti į savo vidų ir ten rasti atsakymus. Viso to dėka jūs gausite labai vertingas pamokas savo pačių jėgos įgavimui ir atpažinimui. Savyje jūs jau žinote tiesą, tai tik pratimai prisiminimui. Daugelis iš jūsų atsakymų ieško galvoje vietoj to, kad pasitikėtų širdimi. Išmokite rasti tiesą savyje! Poliariškumo lauke tai suprantama kaip mokėjimas prisijungti prie savo moteriškosios pusės.

Taip pat jūs klausėte kaip viskas sukurta mūsų uždangos pusėje. Dabar atėjo laikas atskleisti jums kai kurias tiesas. Jūsų judėjimas į sekantį evoliucijos lygmenį kelia jūsų vibracijas. Jūs tikrąja to žodžio prasme, artėjate prie dangaus. Šis perėjimas taip pat yra judėjimas nuo poliariškumo į vieningumą. Dabar vienybės sąmonė ne pilnai išskleista Žaidimų Lentoje, tačiau ši situacija keičiasi. Mes manome, kad būtent besąlyginė meilė išreiškia Visatoje Meilės energiją. Poliariškumo sąlygose besąlyginė meilė pilnai nepalaikoma ir tai nei gerai, nei blogai. Tai tik dabartinės situacijos patvirtinimas. Dabar jūsų santykių pagrindas yra sąlyginė meilė. „Aš tave mylėsiu taip ilgai, kaip tu mane", - jūs sakote vienas kitam taip išreikšdami ir sąlygas, ir meilę. Iki šio momentu jus tai tenkino ir sudarė sąlygas santykių energijos tekėjimui Žemės vibracijose. Dabar, kai planetos vibracijos kyla, kyla ir žmonijos vibracijos. Atsiranda naujos galimybės, kurios galų gale palaikys šias aukštesnes vibracijas, vadinamas meile, išraiškas. Kurdami santykius besąlyginės meilės pagrindu, jūs sukursite sau galimybę pereiti į aukštesnius vibracinius lygmenis.


Santykiai Dvasioje

Mes, esantys dvasios būsenoje, savyje visada nešame ir vyrišką, ir moterišką energijas. Lygiai taip pat, kaip ir jūs. Ir būtent jūsų aplinkos poliariškumas verčia jus rinktis vieną iš polių – arba lytį – su tikslu patekti ant Žaidimų Lentos. Tas pats poliariškumas verčia jus matyti mus vyrais ar moterimis. Šioje Uždangos pusėje mes egzistuojame kaip vieningos būtybės ir mes aiškiai matome, kad viskas tarp savęs susiję. Be Uždangos mes jaučiame ryšį kiekviename judesyje, kurio dėka lengvai deriname savyje ir vyrišką, ir moterišką pradus. Jūsų senoliai tai pavadino In ir Jan. Šioje pusėje mes nenaudojame dviejų žodžių tam, kad apibūdintume tai, kas yra vientisa ir nedaloma. Žemėje jūs matote In ir Jan, kaip dvi atskiras dalis, tarp savęs susijungiančias ir sudarančias uždarą ratą. Žvelgiant iš šios pusės tai panašu į dviejų pilnų, papildančių vienas kitą, ratų šokį.

Kiekvienas jau pats savaime esate pilnutinis. Ir mes nežaidžiame žaidimo „po du", kuris priimtas jūsų Žaidimų Lentoje. Prašome, supraskite: toks Žaidimas, kokį sukūrėte, buvo idealus toje būsenoje, kurioje buvote ir mes gerbiame Jį tokį. Lygindami abi uždangos puses, jūs matote, kad mūsų pusėje toks žaidimas neįmanomas. Turbūt dabar suprantate, kad klausti mūsų patarimo kurį kelią rinktis yra nelabai teisinga, nes tai jūsų žaidimas ir taisykles jam kuriate jūs. Meilė, kurią patiriate čia yra tokia didelė, kad apsakyti jos žodžiais neįmanoma. Galima tik pasakyti, kad mūsų išmatavime esančius sąntykius Žemėje geriausiai iliustruoja delfinų grupės elgesys: visi jos nariai juda ir veikia kartu visiškai palaikydami ir mylėdami vienas kitą.

Didžiojo Slėpynių Žaidimo, kurį jūs žaidžiate, tikslas – sukurti Rojų Žemėje. Paslaptis štai kame. Sukurti Namus galima tik suradus balansą poliariškumo sąlygose. Vieną kartą atradus balansą, pakyla Žaidimo vibracijos ir jūs patiriate šuolį. Po šuolio poliariškumas daugiau nebereikalingas. Pusiausvyra – tai ko siekiate kiekvieną minutę dabartiniame savo gyvenime. Būtent ieškodami pusiausvyros jūs ir sugalvojote partnerystę. Partnerystė jums gerai pasitarnavo ir yra labai gerbiama. Ji leido jums vienas kitam atsiverti dalinantis vibracijomis ir randant visišką pusiausvyrą. Šioje Uždangos pusėje mes esame pagarbiai netekę žado nuo jūsų genialumo įveikiant poliariškumo efektą. Būti šalia kitų tiek arti, kad matyti savo tikrąjį Aš jų akimis, reikia vyriškumo ir sąžiningumo. Bėgant laikui šis porinis Žaidimas įgavo daugybę variacijų. Kai kurios jų susijusios su valdžia ir valdymu, o kitos – su saviverte. Kiti priprato įgyti materialines vertybes ir asmeninį komfortą. Kai kurie patys nusprendė atsisakyti partnerystės.


Santykiai kaip veidrodis

Žaidimų Lentoje santykių pagrindas yra jūsų pačių didingumo atspindys ir priminimas jums apie Dievišką kibirkštėlę viduje. Kai kurie santykiai jums buvo sunkiomis pamokomis. Taip ir turi būti. Tam, kad pamatytumėte Dvasią savyje, jūsų pačių energija turi būti taip sufokusuota, kad ją matyti galima tik akimis be išankstinių nuostatų. Būna momentų, kada į savo gyvenimą pritraukiate „veidrodžius", atspindinčius tas puses, kurios jums nepatinka. Pasinaudokite jais, kad aiškiai pamatytumėte savo atvaizdą. Kai pradėsite perkelti savo atvaizdą „veidrodyje", jūs taip pat pastebėsite ir paties „veidrodžio" judėjimą. Jums sakė, kad kito žmogaus pakeisti nįmanoma. Mes gi jums sakome: pakeisti Kitą galima tik pakeitus savo reakciją į jį.

Kai tik žvilgsnis į save gautas ir pamoka išmokta, atsiranda naujas požiūris. Dabar „veidrodyje" atsispindi kitas žmogus. Kai kuriems tai bus santykių pabaiga. Kituose santykiuose įvyks permainų ir jie peraugs į kitą lygmenį. Negali būti jokių svarstymų kas geriau. Štai vienintelis dalykas į kurį mes atkreipiame dėmesį – daugeliu atvejų jūs išnaudojote didelį kiekį energijos bandydami patalpinti šį „veidrodį" savo lauke. Nepatraukite jo, kol nepamatysite atvaizdo, nes kitaip teks vėl ieškoti tokio pat , kad galėtumėte gerai į jį įsižiūrėtumėte. Mes prašome jūsų pasinaudoti atpažinimu renkantis ir primename, kad pasikeisti turi ne tik žmogus, kuris atsispindi. Kai tik įvyksta pasikeitimai vienoje pusėje, „veidrodis" taip pat turi panorėti išlaikyti naują atvaizdą. „Veidrodis" nenorintis atspindėti naujai, visam laikui įstringa ribotuose santykiuose. Taip pat pasakysime, kad „veidrodžiai", kurie sveikina kiekvieną galimybę keisti savo atvaizdus, labai tikėtina, kad pereis į aukštesnius lygmenis. Tai dažniausiai reikalauja atleidimo ir supratimo. Tai iliustruoja besąlyginės meilės ir Vieningumo aspekto panaudojimą santykiuose Naujoje Energijoje.

Aukštesnėse vibracijose daugelis pastebi, kad sunku nustatyti santykius, kurie tenkintų juos abu. Jie jaučiasi vieniši ir nesugebantys bendrauti. Mes dažnai jums primename, kad esate daug galingesni nei manote. Jūsų mintys kuria jūsų realybę. Santykiai – ne išimtis. Kai jūs išsiunčiate į Visatą prašymą, kad kas nors atsirastų jūsų gyvenime, Visata sugrąžina tokią pat vibraciją, kokia buvo išsiųsta. Visata į visus jūsų prašymus atsako vienodai: „Te būnie taip...". Vieninteliai apribojimai santykiuose yra tik tie, kuriuos sau patys nustatėte. Sąžiningas žvilgsnis į savo prašymų rezultatus padės suprasti, kokias vibracijas siuntėte. Kai kurie žiūri į savo kūnus ir tyliai sau kalba: „Na kam aš galėčiau patikti?". Kiti beviltiškai nori gyvenimo partnerio, bet bijo tapti pažeidžiamais. Mes sakome, kad tokios mintys trukdo jūsų santykiams. Dažnai jos neleidžia žmonėms jūsų surasti, nors jie ir girdėjo pirminį kvietimą. Dažnai jie girdi: „Ateik čia... ateik", bet kai priartėja, išgirsta „Tik ne taip arti!". Tai pritraukia žmones, kurie uždari emociniame, ar kokiame kitame plane. Pagaliau tai tiesioginis atsakymas iš Visatos į jūsų pačių prašymą. Pranešame jums, kad planetoje yra kiekvienam po idealų partnerį. Atsikratykite nuo minčių ir svarstymų apie vienatvę laikui, kuris būtinas, kad jus surastų. Nustokite save smerkti ir tapkite atvirais ir pažeidžiamais. Padarykite tai ir pamatysite, kaip prieš jus plačiai atsiveria durys. Leiskite sau būti ryškiu, atleidžiančiu „veidrodžiu" ir pažvelkite į jį tikėdamiesi prieš save pamatyti didingą Dvasios atvaizdą.

Didžioji dalis jūsų partnerysčių vyksta pagal apgalvotus susitarimus. Bandydami rasti pusiausvyrą, jūs pritraukiate į savo gyvenimą tuos, kurie turi savybes, reikalingas pusiausvyrai pasiekti. Dažniausiai toks susitarimas sudaromas iki jūsų įstojimo į Žaidimą. Tokiu būdu kai kurie sudarė partnerystės atstūmimo savo gyvenime sutartis. Tokie susitarimai turi ypatingą tikslą, kurį jūs suplanavote iš anksto. Daugelio tokių susitarimų pagrindas yra vaikų auginimas. Įvykdžius tokį susitarimą, atsiranda noras keliauti toliau. Kai kada būna, kad įvykdžius susitarimą visai neblogai likti kartu. Jei atmestumėte savo įsitikinimus, lengvai pamatytumėte, kad visi tie susitarimai turi prasmę. Tačiau daugelis susitarimų, sudarytų senoje energijoje, neatspindi perėjimo į naują energiją. Tai mes stebime dabar. Lygiai taip pat, jei kokiu tai momentu jūs nutraukiate santykius neįvykdę susitarimo, atsiras galimybė pritraukti į savo gyvenimą kitą partnerį su panašiomis savybėmis. Kai kurie žmonės vėl ir vėl atkuria tokį pat scenarijų. Taip nutinka, nes jie nutraukė santykius neįvykdę susitarimo. Visais atvejais jie bandė pabėgti nuo savybių, esančių jų pačių viduje. Tai, ką jūs vadinate santykiais, iš tikrųjų yra didingas Veidrodis. Tai didinga dovana, kurią sau patys įteikėte. Įdėmiai įsižiūrėkite į Veidrodį ir be jokios baimės priimkite pamokas, kurias patys sau ir paruošėte.


Savo santykių įvertinimas


Keičiantis laikams daugelis pastebės, kad praranda motyvaciją turimiems dabartiniams santykiams. Jie ims užduoti daug įvairių klausimų: „Ar užbaigti šie santykiai?", „Ar šitas susitarimas sudarytas senoje energijoje ir ar jis tarnauja mano svarbiausiems interesams?", „Ar čia esu, nes man patogu, ar tai atspindi mano aukščiausią potencialą?". Visų pirma supraskite, kad visi tie santykiai buvo reikalingi ir yra gerbiami. Neegzistuoja jokių įsitikinimų dėl motyvacijos išskyrus tuos, kuriuos turite patys sau. Taip pat supraskite, kad jūs, žmonės, labai apsunkinate savo santykius vadovaudamiesi įsitikinimais iš savo ankstyvos vaikystės. Kaip vaikai, jūs ieškote to, ką galima įsprausti į rėmus ir pavadinti „normalu". Kai surandate tai, kas „normalu", to atvaizdą kabinate ant sienos ir naudojatės vertindami visa, kas papuola į jūsų lauką. Jums bus geriau, jeigu peržiūrėsite ir sąmoningai pakeisite tuos atvaizdus, jei jie nebetarnauja jūsų aukščiausiems interesams. Būtent tie atvaizdai daug atima iš jūsų gyvenimo ir santykių. Jums judant pirmyn ir keičiantis, tą patį turi daryti ir jie. Ar jūs laikotės tų pačių tiesų, kurios jums tarnavo kai buvote vaikais, ar atradote aukštesnes tiesas kai perėjote prie aukštesnių vibracijų?  

Santykių sukūrimas ir nutraukimas

Kylant planetos vibracijoms Uždanga plonės ir jūs pradėsite atsiminti, kas tokie esate. Iki tol, kol neateis tie laikai daugeliui atrodys kad jūs pasikeitėte. Tie pasikeitimai sąlygos daugelį šuolių. Netikėtai jūsų gyvenime ims atsirasti žmonių, nešančių Namų vibracijas. Tai bus jūsų pirminės dvasinės šeimos nariai. Daugelis žmonių, palaikančių senus santykius, netikėtai atsibudę suvoks, kad gyvena kaip svetimi. Tuoj pat ims formuotis grupės vienas kito palaikymui kol susijungs dvasinė šeima. Ilgalaikiai draugiški santykiai gali prarasti savo reikšmę ir tyliai nutrūkti. Nereikia nubraukti jų vertės, tačiau dauguma iš santykių šio šuolio neatlaikys: kai kurie bus nutraukti pyktyje ir baimėje, kai kurie pirmą kartą atras meilę, kai kurie meilėje išsiskirs, kai kurie pakils iš pelenų ir pradės viską iš naujo. Visa tai tik galimybės ir jos laukia ką pasirinksite, nes būtent jūs spręsite kokį sekantį žingsnį žengsite savo santykiuose.


Pirma pamilkite save

Ir ką gi dabar pasakyti apie meilę? Tai visų santykių raktas. Visų pirma pamilkite save. Kaip jau aiškinome anksčiau, Meilė yra visos energijos motina ir, suprantama, yra visame kame kas jus supa. Tai, ką jūs vadinate „romantine meile", dažniausiai būna Kundalini energijos išraiška, kuri dažnai neteisingai suprantama. Ši energija ir tai, kokį santykį ji turi su seksu – bus svarbi sekančio pokalbio tema. Reikšti meilę visomis jos formomis – tai Dieviška jūsų paskirtis, nors yra kai kas svarbiau net už tai. Tai susiję su pačia slapčiausia meile sau. Žemės Žaidimų Lentoje jūs Savanoriškai sutikote būti trimačiuose kūnuose užsidengę vualiais, kurie riboja jūsų „matymą" vardan aukščiausiojo gėrio. Už tai jūs mylimi virš jūsų suvokimo ribų. Tačiau jūs atsisakote mylėti save kaip Dvasios dalelę, kuria ir esate. Daugelis tyliai pareiškia savo vidiniam Aš, kad save pamils tik tada, kai jų egzistencijos fasadas bus tvarkoje. „Viskas bus tvarkoje, kai aš numesiu viršsvorį, gausiu šį darbą, turėsiu tokią šeimą, nusipirksiu tą namą". Būtent dėl šios priežasties jie jaučia tuštumą savo gyvenime. Jie atėmė jėgą iš vidaus, kur viskas yra tikra ir atidavė į išorę, kur viskas tėra iliuzija. Jie atsisakė savo jėgos, nes nesugebėjo suprasti tikrosios Žaidimo prigimties.

Pirma pamilkite save. Nėra stipresnės meilės išraiškos kaip vidinė meilė. Pažiūrėkite mylimam žmogui į akis ir jus apims neįprastas jausmas. Jus džiugins ir suteiks jėgų tai, ką pamatysite jose ir pajusite apie save. Šioje būsenoje viskas pasiekiama ir taip yra todėl, kad jūsų mylimas žmogus suteikia jums galimybę matyti save kupiną meilės jo akių veidrodyje ir priimti tai. Tai būdas leisti sau mylėti save. Tai tinkama ir gerbiama, todėl, kad tai dieviška meilės išraiška. Tai Dvasia, mylinti Dvasią. Kai motina žiūri į akis savo kūdikiui, ji jaučia tą pačią tiesą. Kai kas tame pamatys egocentrizmą ir savimeilę, tačiau toks požiūris labai toli nuo tiesos. Tik tada, kai leisite sau tapti pilnutiniu, galėsite dovanoti aplinkiniams tikrąją meilę. Kol iš tikrųjų savęs nepamilsite, tol neturėsite ko duoti kitiems ir, suprantama, energija netekės. Jūsų tarpe yra tokių, kurie mano, kad yra vieniši, kad jiems sunku pritraukti partnerį. Siūlome visų pirma sąžiningai pažiūrėti ką jaučiate sau, nes tai tos vibracijos, kurias siunčiate į Visatą realizacijai. Niekas kitas nenutrauks jūsų vienatvės, tai galite padaryti tik jūs pats. Būtinybė koncentruotis į kitą žmogų tam, kad nesijausti vienišu tik stumteli energiją nuo vienatvės į priklausomybę.

Besąlyginė meilė

O kaip su besąlygine meile? Tai geriausia natūralaus traukos dėsnio išraiška. Kiekvienas kūrybinis aktas Visatoje turi savo motyvaciją. Sekite motyvaciją ir stebėkite natūralų energijos srautą. Kai meilė dovanojama, laisvai, atvirai ir nesavanaudiškai, į Visatą siunčiamas pranešimas, atsakymas į kurį sugrįžta lygiai tokių pačių vibracijų. Besąlyginė meilė iliustruoja šio dėsnio suvokimą ir yra tiltas iš poliariškumo į vientisumo sąmonę. Tai sąmoningas žingsnis į sekantį žmonijos vystymosi lygį. Tai iliustruosime anksčiau pateikta informacija: „Ką pasėsi, tą ir pjausi" ir „Elkis su kitais taip, kaip norėtum, kad elgtus su tavimi". Tai traukos dėsnio paaiškinimas. Nepaminėta tik tai, kad jums sugrįžta vibracijos daug kartų stipresnės nei buvo išsiųstos. Subalansuokite sąlyginę ir besąlyginę meilę savo santykiuose. Besąlyginė meilė – disciplina, reikalaujanti pašalinti iš savo lauko visus įsitikinimus. Kaip jau sakėme anksčiau, visa tai siekia jūsų įsitikinimus apie save. Ir kaip iš naujo pastebite, visa ko pagrindas yra jūsų požiūris į save. Visų pirma pamilkite save ir visa kita normalizuosis. Jei jaučiate, kad pirma pamilti savęs negalėsite, tada atsiverkite meilei, kurią jaučiame jums mes, nes mes mylime ir mylėsime jus tol, kol išmoksite patys mylėti save... Mūsų motyvacija paprasta.

Prašome, prisiminkite apie Vienybę Žaidimų Lentoje ir gerbkite vieni kitus, rūpinkitės vieni kitais ir gražiai kartu žaiskite                            Grupė


Šios mylinčios būtybės dažnai man primena, kad visa, kas vyksta – tai Didysis Slėpynių Žaidimas. Jie sako, kad mes esame Dvasios dalelės, besislepiančios už vualių, apribojančių musų matymą. Žaidimas turi parodyti, ar vienas kitą atpažinsime. Mes patys sugalvojome Žaidimo taisykles, nors ir visada turime Laisvą Pasirinkimą. Mums augant vibracijose, daugelis šių taisyklių, anksčiau puikiai veikusių, dabar trukdo mums siekti savo tikslų. Tai jaudinantis laikmetis, nes permainos vyksta mūsų akyse. Tai naujų paradigmų epocha ir perėjimo į sekantį Žaidimo lygį laikas.

Jei turimi jūsų santykiai nėra tie, kuriuos sau pasirinkote, įdėmiai peržiūrėkite taisykles ir paveikslus, kabančius ant sienos. Tai gali atverti kai kuriuos atsakymus. Gali būti, kad taisyklės ir paveikslai ten nuo senų laikų ir juos reikia atnaujinti. Tai reikalauja daug drąsos, nes daugelis iš mūsų sukūrė savo egzistenciją vadovaudamiesi tomis taisyklėmis.

Išvertė: Inga


Peržiūrų: 2180 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.6/10
Viso komentarų: 7
0  
1 spurgelis   (22.12.2013 22:43) [medžiaga]
Taikoje su Savimi-Tavimi-Visuma...

Jei kada pažeminau Tave-
Atsiprašau...
Krentu žemyn ir aš.
Jei įskaudinau Tave-
Atsiprašau...
Širdį sopa man.
Jei randu kuo pasidžiaugti Tavyje-
Ačiū...
Esu laiminga ir aš.
Kaip tokią Visą Save aš priimu-
Ačiū kad Esi...
Nes tą pilnatvės didį džiaugsmą suteiki man tik Tu...

0  
2 Braske   (24.12.2013 12:18) [medžiaga]
SP, grazu :)
visiems jaukiu siltu ir prasmingu svenciu :)

0  
3 Ožkela   (24.12.2013 23:46) [medžiaga]
Ramybės ir prasmingų,sėkmingų ieškojimų savyje :)

+1  
4 Gėlė   (25.12.2013 20:10) [medžiaga]
"Meilė, tai vieškelis į saulę, grįstas aštriais deimantais, kuriuo turi eiti basas." M.K.čiurlionis
"Vieni esame lyg rašalas. Kiti-lyg popierius. Ir jei ne vienų juodumas, kiti būtume nebyliai. Ir jei ne vienų baltumas, kiti būtume akli." Kahil Dzibran
"Visus didžiausius atradimus padarė tie žmonės, kurių jausmai pranoko mintis". Č.H.Parkrherstas
"Negaišk laiko skindamas gėles, kad jas išlaikytum, bet eik ir eik, o gėlės pačios išsilaikys, žydėdamos tavo kelyje".
"Žmogus yra beribis: jis didelis kaip pasaulis, nes jame visas pasaulis". A.Fransas
"Gyventi-tai gimti kasdien." A.deSent Egziuperi
"Gražūs posakiai papuošia gražią mintį ir ją išsaugo". V.Hugo
"Žmogaus siela-jo darbai." H.Ibsenas
"Jeigu paslėpsite tiesą ir užkasite ją į žemę, ji būtinai išaugs ir įgis tokią jėgą, kad nutrūkusi nušluos viską savo kelyje." E.Zola

0  
6 Milda   (28.12.2013 11:08) [medžiaga]
Aciu ,Gele,patiko smile

0  
5 Gėlė   (25.12.2013 20:16) [medžiaga]
atsiprašau, mobilus mažumėlę paišdykavo, bet esmės nesuvalgė :)

+1  
7 Aivanhova   (28.12.2013 17:04) [medžiaga]
"Ar Tu ja matei, ar tu Ja matei?
Ji gražesnė nei Tu man sakei.."

https://www.youtube.com/watch?v=YOkt9tQVvWQ

Ačiū Gėlei, linkejimai visiems!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0