Sekmadienis, 08.09.2024, 03:28
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Gegužis » 7 » Šiuolaikinė žmonija yra tiesioginė Atlantidos civilizacijos tąsa.
11:38
Šiuolaikinė žmonija yra tiesioginė Atlantidos civilizacijos tąsa.

Šiuolaikinė žmonija yra tiesioginė Atlantidos civilizacijos tąsa. Norėdami tai nuslėpti, 99 % paskelbtos informacijos apie Atlantidą yra klaidinga informacija. Tačiau pamažu atsiras vis daugiau tikros informacijos. Štai ką Pasipriešinimo judėjimas neseniai pasakė apie Atlantidos istoriją ir jos ateitį:
 „Pirmoji Atlantida buvo Plejadų žvaigždžių sistemoje. Tai buvo pirmasis bandymas sukurti harmoningą Šviesos civilizaciją. Ji buvo labai graži, bet, deja, ji sprogo, kai plejadiečiai bandė ją perkelti iš eterinės plotmės į fizinę. Antroji Atlantida, kuri vadinosi „Tulant Lapalan“ (Tu Lai yra sutrumpinta šio žodžio forma), buvo sala Atlanto vandenyne. Antrojoje Atlantidoje buvo daug gydomųjų šventyklų. Tai buvo civilizacija, kurioje technologijos ir gamta sugyveno darniai. Visi žmonės sekė savo vidiniais nurodymais. Nebuvo jokio konflikto, konkurencijos, išnaudojimo. Čia buvo sukurta galinga ir darni civilizacija.
 Tamsiosios jėgos įsiskverbė į antrąją Atlantidą vėlesniuose jos egzistavimo etapuose. Tai lėmė karantino situaciją, kurioje dabar esame. Vyko eksperimentai su gamtos jėgomis ir eksperimentai su implantais. Tai sukėlė disbalansą, dėl kurio visa sala buvo užtvindyta.
 Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kad Trečioji Atlantida bus teigiamos Šviesos civilizacijos, egzistavusios Antrosios Atlantidos metu, atgimimas:
 „Trečioji Atlantida yra Sen Žermeno projektas. Sen Žermenas yra Šviesos būtybė, daug kartų įsikūnijusi Žemėje. Garsiausias jo įsikūnijimas įvyko XVIII amžiaus Prancūzijoje, kur jis priklausė prancūzų aukštuomenei. Jis intensyviai dirbo, kad pradėtų naują erą šioje planetoje. Sen Žermenas prie šio projekto dirbo daug gyvenimų. Pavyzdžiui, įsikūnydamas Francis Bacon parašė knygą „Naujoji Atlantida“. Šioje knygoje buvo jo vizija atkurti Atlantidą, bet, žinoma, ji buvo pritaikyta to meto žmonių idėjoms.
Garsiausiu savo įsikūnijimu kaip Sen Žermeno grafas jis aktyviai bendradarbiavo su Prancūzija ir JAV. Jis vaidino svarbų vaidmenį kuriant JAV. Jis norėjo, kad Jungtinės Valstijos būtų vieta, kur žmonės galėtų laisvai augti ir tyrinėti savo dvasingumą, kad galiausiai galėtų sukurti naują Šviesos civilizaciją. Sen Žermenas turėjo daug draugų ir daug žmonių jį palaikė. XVIII amžiaus masonų ložėse buvo daug žmonių, kurie vykdė jo nurodymus. XVIII amžiaus masonų ložės nebuvo tokios kaip šių dienų masonų ložės, jos buvo daug šviesesnės. Masonų ložių dėka Prancūzijoje ir JAV vyko daug žmonių bendravimo. Tai lėmė prancūzų remiamas judėjimas už JAV nepriklausomybę nuo Didžiosios Britanijos. JAV Konstituciją taip pat kūrė žmonės iš masonų ložių.
XX amžiuje, kai įvyko didelis pabudimas, iš dalies pasisekė dvasiniam žmonių augimui. JAV galėjo tapti Naujosios Atlantidos pradžios tašku XX amžiaus pirmoje pusėje arba devintajame ir dešimtajame dešimtmetyje, atsiradus Naujojo amžiaus judėjimui. Šviesos pajėgos ruošė sūkurius JAV pietvakariuose. Tada, 1996 m. sausį, įvyko Archontų invazija. Tamsiosios jėgos sunaikino šiuos sūkurius. Tai staigiai sustabdė žmonijos pabudimo ir pakilimo procesą. Nuo tada planetos paviršiuje nebuvo tikros Šviesos. Naujosios Atlantidos projektas turėjo būti sustabdytas pastaruosius tris dešimtmečius.
 Naujoji Atlantida, kurią mes siekiame sukurti, bus trečioji Atlantidos fazė. Sirijiečių, plejadiečių, aldebarų ir andromediečių žvaigždžių rasės taip pat bus jos dalis. Praėjęs užtemimas suaktyvino Naujosios Atlantidos energiją. Turime sukurti šią Atlantidos versiją savo mintyse, kad ji galėtų pasireikšti išoriniame pasaulyje.
Norėdami patirti Naujosios Atlantidos energiją čia ir dabar, galite pereiti į meditacinę būseną ir pasikviesti savo Aukštesnįjį Aš bei Sen Žermeną, o tada įsivaizduoti save Naujojoje Atlantidoje. Išsamiai pagalvokite apie savo įprastą dieną Naujojoje Atlantidoje. Pagalvokite apie tai, ką darote iškart po pabudimo ir ką veikiate likusią dienos dalį. Pamatykite ir pajuskite kiekvieną tos dienos detalę. Darykite tai keletą minučių. Tokia meditacija įtvirtins Naujosios Atlantidos energiją jūsų fiziniame, eteriniame, plazminiame, emociniame ir mentaliniame kūnuose..

Peržiūrų: 239 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 3
0  
1 Vartotojas   (13.05.2024 15:59) [medžiaga]
Sveiki, norėjau paklausti iš kur traukiat tokias informacijas?

0  
2 PlejadieteLina   (13.05.2024 21:59) [medžiaga]
Reikia Mielasis (ar Mieloji) truputi dometis, ir tada bus viskas aisku!

0  
3 Vartotojas   (14.05.2024 20:14) [medžiaga]
Aš šiek tiek domiuosi mieloji:) kas prieinama viešai tiek randi. Po subtilius pasaulius nevaikštau

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0