Penktadienis, 29.03.2024, 12:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Sausis » 18 » Slaptoji kosminė programa ir fašizmas 3 dalis
14:13
Slaptoji kosminė programa ir fašizmas 3 dalis

Taigi pratęskime nacių, o tuo pačiu ir Slaptos Kosminės Programos epopėją, kadangi tai praktiškai tapo neatskiriama ir negali būti nagrinėjama atskirai. Tai paskutinė trečioji dalis kuri apšvies visą scenarijų iki mūsų dienų.

Pirmą antigravitacijos technologiją, kaip jau minėta pirmame straispyje "SKP ir fašizmas", sukūrė naciai pagal drakonų duotus brėžinius, kuriuos jie atsivežė iš Tibete esančio požeminio miesto Šambalos. Daugiausia ši technologija yra naudojama „skraidančiose lėkštėse“, ką jie vadino „Varpas“, kuri yra paremta centrine kolba, kurios viduje yra gyvsidabris. Ji veikia didele elektromagnetine jėga, kurią sukuria centrinėje kolboje besisukantis gyvsidabris ir taip aplink erdvėlaivį sudaro asmeninį magnetinį lauką, kuris atsveria žemės gravitacijos lauką, ir erdvėlaivis gali sklęsti. Tačiau ši technologija yra pavojinga, nes tam kad nuolatos energizuoti centrinę gyvsidabrio kolbą reikia didelės jėgos, kaip kad branduolinis reaktorius. Todėl, kai naciai pradėjo kurti šią technologiją, pirmiausia jie naudojo povandenius laivus, kurie jau turėjo įmontuotus branduolinius reaktorius bei buvo izoliuoti nuo aplinkos, kad galėtų giliai nerti po vandeniu ir iš ten tiesiai skristi į kosmosą. Bet dėl branduoliniuose reaktoriuose esamos didelės radiacijos, kurią buvo sunku kontroliuoti, šių erdvėlaivių pilotai dažnai susirgdavo nuo apsinuodijimo radiacija. Vėliau, žinoma, ši technologija buvo patobulinta. Bet per tą laiką buvo išvystyta kita technologija, kuri buvo daug saugesnė ir nereikalavo tokių didelių energijos resursų, nes savyje turėjo nemokamą maitinimo šaltinį. Erdvėlaivis-trikampis naudoja šią technologiją. Jo kėbulas sudarytas iš dviejų sluoksnių: išorinio ir vidinio. Tarp tų dviejų sluoksnių yra daug adatėlių. Pirminis maitinimo šaltinis paduoda elektrą per tas adatėles, tuomet iš savo galiukų jos pradeda išskirti mikro elektros iškrovas, kaip jonizaciją. Tos mikro elektros iškrovos aplink erdvėlaivį pradeda kurti atskirą gravitacinį lauką ir nukreipus tas iškrovas pro erdvėlaivio galą, tuomet erdvėlaivis pradeda judėti į priekį. Todėl jis turi būti kryptinis – trikampio formos. Įdomus reiškinys yra tas, kad šios jonizuotos elektros iškrovos išskiria daugiau elektros nei yra siunčiama tomis adatėlėmis, todėl perteklinę elektrą galima vėl panaudoti maitinimui. Dirbti su šia technologija mokėjo Kenneth Radford Shoulders, kuris dabar jau miręs. Jis buvo tas asmuo, kuris paviešino šią informaciją. Kitas asmuo, kuris dirba su šia technologija yra David Wilcock bei kelios kompanijos. Vėliau, kai bus saugu, tai bus pateikta plačiajai visuomenei. Beje, šis erdvėlaivis taip pat gali plaukti ir po vandeniu, todėl su juo galima keliauti neribotomis galimybėmis

Toliau į Mėnulį.1937-ieji metai, nacių lyderiai, susisiekė su „Draco“, nes tuo metu Mėnulio nematomos pusės teritoriją jau užėmė daugybė kitų skirtingų rasių, teritorija jau buvo pasidalinta pilnai. Tačiau ties tuo pasidalinimu ir kokios tai ateivių rasės, kas per "objektas" Mėnulis, neapsistosime, nes vienu straipsniu neapsieitume.

Taigi, kad naciai patektų į mėnulio teritoriją, turėjo sudaryti sandorį su tomis ateivių grupėmis kam priklausė tos teritorijos. Ir viena iš jų buvo Draco, tie kurie ir iki tol kontaktavo su naciais, juos taip sakant "išaugino" sau kaip pagalbininkus tolimesnei kosmoso ekspansijai. Taip naciai išsinuomojo teritoriją Mėnulyje ir įkurė savo bazę šalia Žiuli Verno kraterio, 20 ha plotelyje 1947 m. Tai nedidelė svastikos formos išorėje bazė, kita dalis po paviršiumi.

Pagal tą nuomos sutartį su Draco, 225 moterys Naujosios Švabijos vokiečių perduotos 25 metų terminui Draco-reptilijoms. Tuo pačiu metu, įsigaliojo teisių į naujas technologijas apribojimai naciams, tai yra kokią technologiją buvo leista jiems įsigyti. Ir nuo to momento galima sakyti prasidėjo prekyba žmonėmis kosmose. Na, turiu omenyje, kad prekyba žmonėmis tęsiasi ne tik Žemės planetoje, bet ir už jos ribų, kur žmonės parduodami už technologijas arba, kaip šiuo atveju, už žemę ir turtą, parduodami kaip vergai ir kaip maisto produktas.

Vertingiausia valiuta Visatoje yra DNR, o jei turite DNR mėginį, kuris yra labai vertingas, jei turite net vieną gyvą žmogų, dar vertingesnis, jei turite porą tam tikrai rūšiai, galite atkurti populiaciją. Moterys buvo panaudotos tam, kad sukurti draco-žmogaus hibridus. Nes tiesiogiai žmonės ir Darco egzistuoti šalia ilgai negali. Hibridai turėjo padėti Draco kontroliuoti žmones. Tačiau vėliau buvo pereita prie geninės inžinierijos ir dalis Draco DNR pernešta žmogui, implantavimo būdu. Tam tinkamas pavyzdys SKP veteranės Peni Bredli patirtis. 

Po operacijos „Sąvaržėlė ir didelis šuolis“ Vokietijos atsiskyrėlių grupė iš Naujosios Švabijos susitarė ir pasirašė sutartis su Eisenhoweriu ir Trumanu, sudarydama tam tikrą aljansą su JAV VKP (valstybinė kosminė programa). Aukšto rango vokiečių mokslininkai ir inžinieriai buvo pristatyti visoms korporacijoms, kurios yra VKP dalis. Visos šios aviacijos ir kitos inžinerijos kompanijos pradėjo kurti SKP (slaptoji kosminė programa) technologijas. Kariuomenė ir vyriausybė negalėjo to padaryti vieni. Jie neturėjo galimybės viso to sukurti. Infrastruktūros nebuvo. Vokiečiai labai pamėgo Ameriką infrastruktūrą, nes jie jau atliko tyrimus kosmose ir norint augti toliau toje srityje, jiems labai reikėjo tokios infrastruktūros.

Vokiečiai turėjo grandiozinius planus kosmose ir kai ką jau buvo pasiekę tame. Jie jau tvirtai stovėjo ant kojų tuo metu, norėjo augti ir plėstis dar sparčiau. Buvę naciai atkreipė kitų šalių aviacijos ir kosmoso kompanijų dėmesį į informaciją, kad jie jau aplankė asteroidų juostą ir ten rado ištisus asteroidus su brangiųjų metalų iškasenomis, kurias jie jau ekspluatuoja. Tada verslininkų ir amerikiečių kapitalistų akyse sumirksėjo dolerių kupiūros, todėl amerikiečiai nedelsdami įsitraukė į grandiozinių vokiečių planų, sukurti milžinišką infrastruktūrą kosmose, įgyvendinimą.

Buvusių nacių grupė iš Naujosios Švabijos tuo metu jau turėjo savo SKP ir vėliau padėjo JAV vyriausybei, kitoms vyriausybėms sukurti savo SKP, pavyzdžiui tokias kaip, „Solar Guardian“. Taip nuo to laiko mes pradėjome vadinti visa tai Tarpplanetiniu įmonių kosminiu konglomeratu (TKK). Būtent šis korporatyvinis įmonių konglomeratas visame pasaulyje sukūrė slaptas kosminės aviacijos technologijas, kurios slepiamos iki šiol.

Nuo 1950-ųjų pradžios TKK sekė Antarktidos nacių pėdomis - nuo Mėnulio iki Marso ir užbaigė, papildė vokiečių sukurtą mažą kosminę infrastruktūrą savo pramonine galia. Jie paėmė mažas nacių konstrukcijas ir pavertė jas didžiulėmis bazėmis, kaip pavyzdžiui Mėnulio atveju. Mėnulio operacijų valdymas prasidėjo kaip maža bazė, šiek tiek po žeme, su maža svastikos formos baze paviršiuje.

Reikėjo šiek tiek laiko sukurti technologijas, kuriomis galima būtų remtis kosmose. Tačiau pradžioje TKK užsiėmė vyriausybės technologijų kūrimu, kas vėliau tapo "Saulės globėju", tiksliau - Saulės globėjo pirmtaku. Kai kurie ankstyvieji erdvėlaivių projektai pasirodė ne tokie pažangūs.

Naciai davė amerikiečiams tris skirtingo dydžio laivus. Vokiečiai juos vadino atkurtais ateivių laivais, kuriuose vis dėlto nieko ateiviško nebuvo.

Iš esmės tokie laivai buvo modernios senovės indų vedose aprašomų Vimanų versijos. Vokiečiams kilo problemų ir su besisukančiu gyvsidabrio sūkuriu: kai jie tiekė aukštos įtampos elektrą į besisukantį variklį, gyvsidabris virto auksu, auksu su koralų blizgesiu. Taip pat kilo problemų dėl variklio ekranavimo; vokiečiams teko pašalinti stiprius elektromagnetinius laukus, kurie buvo kenksmingi įgulai. Apskritai problema kilo po problemos. Būtent šiuos laivus vokiečiai perdavė amerikiečiams: „Štai, susitvarkykite, čia jums nauji žaislai“. Ir jie patys tuo metu užsiėmė naujų, daug įdomesnių žaislų kūrimu. 

Dauguma technologijų, gautų iš avarijas patyrusių ateivių erdvėlaivių atvirkštinės inžinerijos būdu, buvo tokia pažangi ... Na, tai tarsi palikti modernų branduolinį povandeninį laivą Amerikos pilietinio karo metu ir paprašyti to meto mokslininkų atlikti atvirkštinę inžineriją. Pakartotinių ateivių laivų technologija yra daug artimesnė šiuolaikiniam fizikos ir technologijų supratimui.

Kalbant apie Marsą, vokiečiai apie 1950-tuosius pagaliau atvaizdavo planetą žemėlapiuose, atliko visą sunkų paruošiamąjį darbą, prarado daugybę gyvybių ir rado geriausias vietas kolonijoms įkurti.

Marso urvai, olos ir požeminės ertmės idealiai tinka bazių kūrimui. Jos tiesiog milžiniškos. Žemės požeminės ertmės tarsi nikštukės palyginus su Marso.

ESP_019351_1795

ESP_023531_1840

Bet kolonijas jie pradžioje sugebėjo pastatyti tik nedideliame plote. Galų gale buvo ir kitų vietinių protingų padarų, trukdančių plėstis jų imperijai.

Protingų būtybių Marse sudėtis:

1 . Vokiečiai (ir vėliau kiti žemiečiai)

2. Drako imperijos, susidedančios iš 7 roplių rasių, atstovų. 3.Zetai, kurie teigia esą „žmonių“ rasė, nukentėjusi nuo branduolinės radiacijos savo pasaulyje.

4. Marso rasė žmonių, kurie savo išvaizda yra arčiausiai Apache genties oranžinės odos spalvos.

5.Vietinės „Raptors“ (reptoidų) rasės, pasižyminčios aukštu intelektu ir išoriškai panašios į „Raptorius“ iš filmo „Juros periodo parkas“.

6.Vabzdžių-maldininkų ir vorų rasių sąjunga.

NASA vienoje iš pateiktų foto Marse, matosi voras. Tai ir yra ta vabzdžių-maldininkų sajungininkų rūšis, plėšri ir agresyvi. Valdoma vabzdžių-maldininkų, vykdo jų komandas.

">

Vokiečiai Marse atstovauja kryžiuočių visuomenę, yra agresyvūs ir iš kitų pasiima tai, ko nori, tačiau tai nėra visai tai, ką mes pavadintume naciais. Jie kontaktuaja su „Draco“ ir „Aldebaran“ rasėmis. Draco mieliau dirba su vokiečiais, skandinavais ir anglais, tačiau vertina kiekvieną kitą rasę, kuris rodo talentą ir gali būti naudingas jiem.

Iš 7 „Draco“ rasių Marse yra paplitę tik 3. Jie dėvi skafandrus, mūšio šarvus ir darbui skirtus apsauginius kostiumus. Jie nenori dėvėti drabužių, kad jų jie nebraižyti. Visos 7 „Draco“ rasės turi galingiausius telepatinius sugebėjimus pagal žmogaus standartus. Jų kultūros dalis yra visiškas telepatinis artumas ir atvirumas. Jie visiškai atveria mintis ir to paties tikisi iš kito. Žmonės yra fiziškai nepajėgūs tokiam kontaktui ir dėl to dažniausiai miršta. Draco galiausiai tai suprato ir išvengė tiesioginio kontakto su asmenimis, kurie nebuvo tam modifikuoti.

Draco prižiūri visą žmogaus veiklą Marse. Jie netenka savivalės, kai žmonės laužo susitarimus su kitomis rasėmis, o tai vyksta reguliariai.

Zetai yra pavaldi „Draco“ rasei. Zetai yra humanoidinė rasė, paveikta radiacijos po branduolinio karo, kuris sunaikino jų pasaulį. Jie klonavo save, kad išlaikytų nemirtingumą, tačiau pasiekė klonų gyvybingumo ribą. Jie turi planą hibridizuotis su žemiečiais, kad perimtų Žemę. Jie mano, kad Draco leis tam įvykti.

Marsiečiai yra nekalti, dvasingi ir taikūs žmonės, kurie mieliau palieka tam tikrą teritoriją, nei kovoja dėl jos.

Marsiečiai yra šiek tiek aukštesni už žemiečius - apie 2 metrus. Jie taip pat lieknesni už žemiečius. Jų oda vidutiniškai ruda su oranžiniu atspalviu. Jų kalba yra panašiausia į šumerų kalbą, jie dėvi laisvus, kvėpuojančius mėlynos ir juodos spalvos drabužius, panašius į senovės Indijos drabužius.

Jie gerbia Dieviškąją Motiną. Jų moterys linkusios vaikščioti atviromis krūtinėmis, norėdamos pagerbti motinos pieno šaltinį, dėl kurio daug kartų privertė patekti į bėdą susitikdamos su žemiškais kariais vyrais. Foto gautos iš NASA Marsaeigio.

marsas moters siluetas

Iki paskutinio kosminio karo, prieš 20 000 metų, „Raptorai“ turėjo technologijas skrydžiams į kosmosą. Jų rasė sunyko, o vokiečių kolonistų išpuoliai nustūmė juos į medžiotojų lygį. „Raptorai“ yra pažangi rasė, išgyvenanti tamsius laikus.

Oda yra padengta žvynais ir dažoma smėlio spalvomis. Taip pat ant nugaros ir rankų dominuoja ryškių raštų. Todėl galite pamatyti geltonos, juodos, raudonos ir labai ryškių kontrastingų spalvų modelius. Jie išsivystė iš kalnų driežų. Trumpa burna, vidutinio ar didelio ūgio nuo 1,6 iki 2,1 m. Jie turi uodegą, kuri labai naudinga mūšiuose.

Jie turi didelius, stiprius raumenis. Jie sugeba nuversti nuo kojų, išjungti žmogaus sąmonę, nunešti galvą vienu smūgiu, tam turi nagus, kai nori gali juos panaudoti. Jie labai protingi. Mieliau kovoja rankomis, taip pat naudojasi savo psichiniais sugebėjimais.

Vietiniai Marso gyventojai, atrodantys lyg didžiuliai (iki 2 metrų ) vabzdžiai-maldininkai ( praying mantis ), neabejotinai galėtų nušiurpinti, tačiau, kaip teigiama, yra neutralūs ir grėsmės nekelia, kol jų pačių nepuola ir nesistengia išnaikinti. Pailgo, siauro veido,  didelėmis „žiogo“ akimis, ir vabzdžių tipo kūno, todėl lyginami su maldininku. Liudininkai tvirtina, kad ši būtybė geranoriška, aiškiai protinga, šiek tiek trūkčiojančių judesių. Kūnas šviesiai pilkos, tamsesnės, ar net aukso spalvos. Manoma, kad jie greičiausiai minta kaip žemiški vabzdžiai, bet išsivystė tiek, kad gali gyventi maitindamiesi tiesiogiai šviesos energija. Kaip ir mažieji vabzdžiai-maldininkai žemėje, jie turi sparnus, bet, sakoma, nenaudoja keliavimo tikslais, o kartais skraido meditacijai.Taip pat naudojasi savo psichiniais sugebėjimais, telepatija.

Taigi, kai tik Naujosios Švabijos vokiečiai pasitelkė TKK paramą, jie pradėjo masiškiau atvykti į Marsą ir ten apsigyventi. Na, kaip ir prieš prasidedant bet kokiam karui - jie pradėjo statyti daugiau tankų ir lėktuvų. Tai yra, jie protingai padidino savo karinę galią ir SKP.

Galima pasakyti taip, jog buvę naciai Žemėje pastatė viską, ką jie laikė strategiškai svarbiu, kad užimtų tam tikrą teritoriją ir pastatytų tam tikrą kolonijų skaičių Marse. Tai turėjo būti pagrindas, pagrindinis tiltas kolonijoms. 

 Arkties vokiečiai Marse pradėjo karus ir išvijo įvairias grupes (raptorius ir vabzdžius-maldininkus), pretenduojančias į šią jų pasirinktą teritoriją. Vėliau, jausdamiesi saugūs, jie ten pasiuntė inžinierius. Kurie pradėjo atvykinėti masiškai. Tada vokiečiai nusprendė ieškoti vietų bazėms plėsti, panašiai tokių kaip gilios požeminės karinės bazės. Kai kurios jų buvo planetos paviršiuje, tačiau dauguma jų yra po žeme arba jau esamuose urvuose. Daugybė bazių buvo netoli kanjonų.

Statant kolonijas, gyvenvietės buvo skaičiuojamos ant daugiau žmonių, nei jie tuo metu turėjo. Jie planavo atsivežti žmones iš Žemės. Istorija siekia „protų nutekėjimo“ laiką, 1950–1960 m. Taip "netikėtai" atsitiko, kad Marso bazės buvo pradėtos statyti irgi 1950-aisiais.

Drakoniečiai padėjo naciams tik technologijų srityje. Kaip įprasta ir beveik visada, mes žmonės buvome išsiųsti atlikti visus nešvarius darbus. Ir mes tai padarėme nedvejodami. Nežinau, ar esate girdėję apie ginklus, kurie pasirodė netrukus po branduolinių ginklų. Tai yra tas pats branduolinis ginklas, kuris sukelia didžiulius sprogimus ir palieka vakuumą po savęs. Taip vadinamas penktos kartos ginklas, po kurio radiacijos praktiškai nelieka.

Šio tipo ginklai buvo naudojamasi ne tik požeminėms urvams kurti, bet ir išvalyti protingų būtybių užimtas teritorijas.

Visos pirmosios kolonijos ir bazės buvo Draco priklausančiose teritorijose. Dėl dulkėtų šių sričių audrų vokiečių kolonistai norėjo persikelti į kitą vietą, tačiau paaiškėjo, kad visas geriausias vietas jau užėmė kitos rasės. Todėl jie bombardavo vietines gyvenvietes taktiniais branduoliniais užtaisais ir taip paleido karą.

TKK - viso to didžioji dalis žinoma yra vokiečiai. Tačiau dabar jų atskirti neįmanoma. Dabar jie yra vienas subjektas. Jie pradėjo pritraukinėti tūkstančius labai išsilavinusių žmonių. Pateikdami jiems tokią informaciją: „Žiūrėk, Žemė netrukus pasikeis labai reikšmingai“. Jiems  tinkate, jei esate fizikas ar geologas, turintis aukštesnį išsilavinimą. Ir jei jūsų žmona yra slaugytoja ar gydytoja, tai dar vienas pliusas. Jei turite tris vaikus, jie slapta gaus savo genetinius duomenis. Prieš kreipdamiesi į tam tikrus žmones, jie sužino visus jų trūkumus. Ir tada jie pateikia pasiūlymą.

Jie parodys slaptų karinių bazių čia, Žemėje, super pažengusių bazių, į kurias eis elitas, nuotraukas ir sakys: „Čia jūs eisite, jūs gyvensite kaip karaliai“. Būtent taip nutiko 1950-aisiais, kai žmonėms buvo pažadėta, kad jie netrukus turės skraidančius automobilius ir visa kita.

Taigi žmonės sakė: "Na, gerai, tai puiku!" Tada jie sako, kad tave nusiųs į Marsą, o tu gyveni ten, gelbėdamas žmonių giminę, nes esi „ypatingas“, turi ypatingą genetiką. Yra keletas skirtingų istorijų, sugalvotų žmonėms, įdarbintiems į programą. Tada „savanoriai“ susikrauna paprastus daiktus, bet nedaug, kiek gali nešti. Jiems neleidžiama nieko sakyti savo šeimoms. Žmonės tiesiog dingsta.

Tada žmonės pristatomi į Marsą. O kai jie ten atvyksta, tikrovė prieš juos atsiveria visa savo šlove. Staiga priešais juos pasirodo ginkluoti žmonės, kurie liepia jiems sekti, atsiveda naujakurius į 2,5 x 3 metrų dydžio kambarį ir sako: „Čia jūs gyvensite. Čia yra jūsų atsakomybės sąrašas ir kontrolinis sąrašas, ką jūs darysite. Kai jūsų vaikai bus 12–14 metų, jie bus suderinti su genetiškai suderinamais partneriais. Mes įsitikinsime, kad, atsižvelgiant į tyrimų rezultatus ir genetiką, vaikai bus mokomi, kas prisidės prie kolonijos vystymosi. Sveiki atvykę į Marsą “. Tai bus naujas šių žmonių gyvenimas. Gyvenimas tironijoje ir vergijoje.

Žinote, kad istoriją visada rašo nugalėtojai. Vaikams Marse mokoma iškreipta Žemės istorija .. Jiems bus pasakojama apie Pirmąjį ir Antrąjį pasaulinius karus TKK požiūriu, apie skirtingas žemės šalis, apie skirtingas Amerikos valstijas, apie Pietų Ameriką. Nes visi šie žmonės yra iš visų šių vietų. Jie tarsi nuplėšti nuo savo kartų istorijos. 

Marse gali atrodyti, kad esate kažkokiame tai karinių jūrų laivyno objekte. Visos gyvenamosios patalpos yra suskirstytos abėcėlės tvarka. Viskas labai panašu į karinę bazę, kad neturėtume galimybės į nieką žiūrėti ar su kuo nors kalbėtis.

Taigi jau 1952 metais naciai Marse turėjo savo Didžiausias bazes Naujasis Berlynas, Ares Praim ir tt. Koloniją Ares Praim įkurta vokiečių Naht Waffen grupuotės ir papildyta kitais kolonistais 1950-60 metais. Joje vyrauja trys pagrindinės bendruomenės pagal kalbas, vokiškoji, anglakalbiai ir rusakalbiai.

NASA atliko tyrimus vietovėse, kurias jie vadina Marso šiaurės ašigaliu, ir jie randa stroncio, cezio ir plutonio izotopų, kurie egzistuoja tik paleidus branduolinę bombą, ir juos rado visuose šiauriniuose Marso regionuose. Taigi, jei žmonės nori pamatyti patikrinamą informaciją, grįžkite atgal į 60-ojo, 70-ojo ir 80-ojo dešimtmečių tyrimus, kurie tai rodo oficialiai spaudoje. Čia tiems kam reikia "įrodymų" susirasit patys.

Taigi, 1954-aisiais metais tarp Cabal ir nacių vis dar buvo labai įtempti santykiai, bendra įmonė dar nebuvo iki galo įsteigta, tačiau 50-tieji metai, žinoma jau apie branduolines paslaptis, kurias naciai perduoda SSRS, kad sukurti norimą žaidimo lygį. Tada 1954 m. naciai susprogdino savo pirmąją branduolinę bombą "Bikini atole" rajone, kur JAV vykdė branduolinius bandymus. Taigi spėju, kad amerikiečiai turėjo būti labai nustebinti, kai sprogo papildoma branduolinė bomba, ir jie negalėjo suprasti, kam ji priklauso.

Tada vokiečiai nufilmavo sprogimą ir nusiuntė tų filmų dėžutes kiekvienam pasaulio lyderiui, kad nekiltų klausimų, kieno reikalas yra tas branduolinės bombos sprogimas. Taigi, nacių tikslas buvo ne sunaikinti laivą, o tiesiog išjungti kreiserį, nes jie tiesiog norėjo Cabal kapituliavimo, jie nenorėjo jų sunaikinti. Taigi tą akimirką Cabal tai suprato, jie turėjo pereiti prie sutarties sudarymo 1954 metais.

1955–59 metai Cabal ir vokiečiai buvo pasirengę tęsti derybas dėl bendros sutarties, faktiškai naciai perdavė savo bazę Antarktidoje pagal operaciją „Gilus užšaldymas 1 ir 2“. Taigi pradinė šios sutarties dalis, bent jau visiems žinoma viešoji versija, yra ta, kad Antarktida bus uždaryta likusiam pasauliui, todėl niekam neleidžiama ten vykti ir statyti viešbučio ar išgauti mineralų iš žemės. Mums visiems sakoma, kad tai yra laukinės gamtos apsauga. Bet nuo kada žmonėms rūpi ją apsaugoti? Pažvelkit, ką jie padarė vietiniams gyventojams Amerikoje! Taigi akivaizdu, kad visuomenė tikrai nekvestionuoja šių dalykų. Tačiau tikroji priežastis yra ta, kad vokiečiai yra ten ir jie nenori jokio kišimosi. Taigi slapta versija iš esmės tvirtino, kad Antarktidos vokiečiams penkerių metų misijoms už planetos ribų kolonijų steigimui turėjo būti atiduota 150 000 žmonių. Taigi šie žmonės pagal šį susitarimą buvo atiduoti vokiečiams, kurie turėjo prisiimti atsakomybę už jų būstą, maistą, drabužius, darbo užmokestį, taip pat suteikė galimybę šių penkerių metų pabaigoje tapti naujos Vokietijos piliečiais, jei jie nuspręs tapti piliečiais. Jei jie atsisakytų, jų prisiminimai būtų ištrinti, jie išgyventų atnaujinimo procesą ir būtų išsiųsti atgal kelionės metu, tarsi nieko nebūtų nutikę. Taigi, vėlgi, jie jau turėjo technologiją, kaip išvalyti atmintį apie 1954-uosius metus. kad jie galėtų visa tai padaryti, ir turi laiko kelionių technologijas. Manau, kad maždaug tuo pačiu metu jiems buvo perduota ir kūno atjauninimo technologija.

Tačiau nuo pat pradžių viskas klostėsi ne taip, kaip buvo planuota, dauguma šių žmonių buvo paversti vergais, iš jų  atimtas darbo užmokestis, o vietoj komandiruočių penkeriems metams jie buvo išvežti 20 metų, ar net kelis kartus 20 metų, arba niekada negrįžo.

Kiborgai yra labai reali Marso armijos dalis. Samdinių kompanijos „Kruger“ ir „Monarch“ naudoja kiborgus labiau nei kitos. Tačiau kiborgus gamina „Planetary Corporations“ (tarpplanetinis korporacijų konglomeratas). Tarp kiborgų nėra savanorių, jie visi yra pagrobti žmonės arba jų klonai.

Cabal reikėjo turėti savo juodus projektus ir biudžetus, todėl 1958-aisiais jie sukūrė NASA, kad pumpuotų pinigus į Cabal programas ir konkuruotų su naciais. Dalis šių pinigų, žinoma atiteko niekam, nežinia kur. Mes nesigilinsime, iš kur visi šie pinigai, tai užtruks per ilgai, bet taip jie pastatė požemines bazes ir tada sukūrė savo programas, tokias kaip „Sun Sentinel“, „Shining Guardian“, sovietai turėjo savo programas ...

Ketvirtojo reicho metu naciai buvo užsiėmę Josefo Mengele'o proto kontrolės eksperimentais. Cabal reikėjo savo proto kontrolės eksperimentų, kad būtų tęsiamas nacių reikalas ir jie sukūrė „MK Ultra“, reaguodami į vokiečių darbus.

TKK plėtra. Dabar einame toliau į 1960-uosius. Turime bazes ant Saturno ir aplink jį, Cooperio juostoje, Oorto debesyje ir jie netgi keliauja laiku atgal 400 metų laiku, kad apgyvendintų planetas visoje Paukščių Tako galaktikoje.

Atskilusios raptorių ir trogų (insektoidų) grupės ataka Žemėje 1976 m. ir su tuo susijęs žemės drebėjimas Tangšane, Kinijoje.

1977 m. "derliaus nuėmimo" mėnulio mūši, kurio metu neigiama Raptors grupė kartu su Jotuno rase (formą keičiantys, į uolą panašūs padarai) užpuolė žemės gyventojų mėnulio bazę. Iškart po to buvo bandyta pulti Žemę, kurios metu vandenyno rasės buvo naudingos žmonėms, taip pat ir naciai, kurie savanoriškai gynė planetą kartu su tarptautiniu kosminiu laivynu tada jau egzistavusiu.

Kita misija buvo į asteroidą „Vesta“ (asteroidų juostoje) 1979 m., Kur trogai puolė Nordų rasės  žemiečių sąjungininkų bazę. Kelios JAV astronautų grupės tuo metu dalyvavo toje gynybos misijoje.

Pasak vienoje laidoje dalyvavusios Tios, jie dabar yra visur, trys milijardai žmonių, gyvenančių prie Žemės, prie įvairių nacių SKP grupių, kuriuos saugo vadinamasis Tamsusis laivynas. Deja, daugelis šių žmonių iš tikrųjų yra vergai. Neturėtume turėti vergų. Pagalvokite, kadangi mes turime visą šią pažangią technologiją, žmonės neturėtų tapti vergais.

30 procentų yra karinių pareigūnų grupės ir samdomi darbuotojai, kurie yra kvalifikuotų darbuotojų iš programų dalis, o 70 yra žmonės, dirbantys visą sunkų fizinį darbą, pagrobti nuo žemės paviršiau, ar lėktuvų "dingimo" metu.

Karininkų klasei "juodasis goo" (gleivės) buvo tam tikru mastu laikomas laivo kapitono pasirinkimu, tai buvo palikta kapitono prerogatyvai. Jis galėjo pasakyti, ar aš norėjau, ar nenorėjau, kad laive būtų ateiviai ir dar svarbiau, ar aš norėjau, kad "juodoji (gu)" užkrėstu laive esančius žmones. Taip pat "juodąsias gleives" karininkus naudoti vertė ir Draco. Nes ši ne mūsų Visatos masė, labai stipriai pakelia žmonių intelektą, telepatiją ir kitus psichopatinius sugebėjimus. Tačiau yra vienas labai svarbus bet... Tai paverčia žmones tapti savotiškais zombiais be sielos ir žmogiškumo, kurio jau nebeįmanoma atstatyti.

Šioje vietoje truputį nukrypsiu nuo temos, nes reikalas labai svarbus ir susijęs su dabartiniai įvykiais. Taigi noriu paliesti vakcinas nuo taip vadinamo COVID-19 viruso. Be visos tos mėšlo krūvos, įeinančios į jos sudėtį ir apie kurią žino bet kuris save gerbiantis medikas, turiu omenyje, nano daleles, galinčias pakeisti DNR, aborto liekanų ląsteles ir visos eilės virusų, yra dar ir tai, ką mes įvardijome aukščiau - "juodosios gleivės". O tai reiškia, kad žmogaus siela yra nesuderinama su tokiu turiniu, patekusiu į organizmą.

Turbūt jau ir patys pastebite vis gausėjančius pranešimus apie mirtis po vakcinavimo įvairiose šalyse. Tai ir yra sielos nesuderinamumo pasekmės, nes ji paprasčiausiai palieka tokį užkrėstą kūną. Žinoma, pagal Cabal planus, scenarijus turėjo būti kiek kitos. Žmonės turėjo mirti ne iš karto, kas tik dar labiau sukelia nepasitikėjimą vakcina, bet kiek vėliau tinkamu momentu, nuspaudus atitinkamą valdymo klavišą. Tačiau to neįvyks ir milijardai gyvybių tikiuosi bus išgelbėta. Prie to prisidėjo Aljansas ir situacija pasikeitė, nes kitaip pasekmės būtų tiesiog siaubingos...

Raudonasis drakonas - Kinijos SKP. Iš pradžių grupę įkūrė kinų triados. Dėl savo pinigų ir vergovės jie turėjo prieigą prie ... Jei norite, vadinkite tai „interesu“ patekti į SKP. Ir iš tikrųjų, kai buvo sukurta raudonojo drakono grupė, jie įtraukė tam tikrą skaičių žmonių į vergijos programas ir pradėjo finansuoti savo kosminius laivus, žmonių personalą.

Nuo jų neatsilieka ir japonai. Japonų grupė, jie, matyt, taip pat yra rasistai visiems kitiems ne japonams, tačiau jie leido kitiems prisijungti prie jų gretų, jei turite tam tikrą giminę. "Zuro no kaisu", kuris verčiamas kaip "Tamsos riteris". Taigi šios grupės kosminių laivų technologijos architektūros stilius, yra panašus į 1940-uosius, tačiau pažangesnis vidumi.

Po Sovietų Sąjungos žlugimo apie 1990-ųjų vidurį sovietai prarado didžiąją dalį kosminio laivyno "kylanti raudonoji žvaigždė", tačiau vėliau TKK jį sėkmingai atstatė.

Priėjome ir prie "šuolių vartų" technologijos. Cabal elitas iš pradžių jo neturėjo, tačiau vokiečiai jį gavo dar 1960 m., tai leidžia akimirksniu teleportuotis iš vieno pasaulio taško į kitą planetą ir tai buvo reglamentuota tik elitui ir mažai daliai vokiečių karininkų. Šuolio vartai yra prie pat „Square Enix“ pastato.Taigi, tiesą sakant, šuoliniai vartai yra žemiau, jų nėra pačiame pastate, todėl nebandykite ten užeiti ir pradėti klausinėti, kur yra šuoliniai vartai, jie tiksliai nesupras, apie ką jūs kalbate, nes norint įeiti reikia specialaus lifto.

Tačiau, kad ir kaip būtų įdomu, atrodo, kad „Boeing“ biuras yra netoli, o šalia esančiame „Hilton“ viešbutyje, yra įvairiausių aviacijos ir kosmoso rangovų, be to, jis turi prieigą prie šių portalų technologijų, leidžiančių jiems ten atlikti savo šėtoniškus ritualus. Jie veda į kitus „Hilton“ viešbučius visame pasaulyje ir gali grįžti dienos pabaigoje. Jūs įeinate į liftą, sienos kreivuojasi aplink jus, o po 10 minučių esate naujame taške Marse.

Aštuntajame dešimtmetyje Cabal išplėtojo atminties valymo technologiją, kurią Arkties vokiečiai turėjo dar 1954 m. Taigi aštuntajame dešimtmetyje jie tai gavo ir tai padarė apklausdami vieną Antarkties vokietį iš saugumo pajėgų. Štai kaip jie tai gavo slaptomis priemonėmis, ir tai sukėlė problemų su Arkties vokiečiais, nes jie buvo nepatenkinti, kad Cabal bandė pavogti jų technologijas ir norėjo atkeršyti. Vokiečiai suprato, kad atminties ištrynimo technologijos buvo pavogtos maždaug 1986 m. Ir jie susprogdino kosminį laivą „Challenger“ ir Černobylio elektrinę.

Naciai norėjo, kad Cabal ir toliau laikytųsi sutarties, ir iš esmės su savo žinia jie pasakė: žiūrėkit - jūs ir toliau jos laikysitės o jei ne pasakysime žmonėms Žemėje, kas iš tikrųjų laimėjo Antrąjį pasaulinį karą ir kokios yra technologijos pas mus. Ir daugelis valdžios postus užimančių žmonių nenorėjo, kad ši žinia būtų perduota Žemės gyventojams, jie buvo pasirengę padaryti viską, kad taip neatsitiktų ir kad jie neprarastų kontrolės. Tai buvo abipusiai naudingas susitarimas tiek naciams, tiek Cabal.

Štai kodėl jūs matote to rezultatą - šiuos du konkrečius įvykius, jie pavadino juos žmonių sukeltais incidentais, pavyzdžiui, „Challenger“ avarijos atveju vadino gaisro sistemos gedimo priežastis, užuot sakę kad tai buvo tikra ataka, kaip ir Černobilyje kaltino atominės inžinierius  vėlgi, nesakydami kad tai buvo ataka. O tiksliau reaktoriaus aušinimo sistemos sunaikinimas.

1972-ieji metai, pasibaigus susitarimui dėl pirmumo teisės su „Draco“, nuo šiol vokiečiai galėjo įsigyti bet kokią į jų rankas patekusią technologiją ir septintajame dešimtmetyje vokiečiai pradėjo didinti gyventojų skaičių kolonijose, nes jie pagrobė žmones. Tikriausiai 100–200 tūkstančių žmonių per metus dėl to palieka Žemę.

1991 metais Cabal ir Marso vokiečiai pasirašo sutartį pagal kurią perduoda savo bazę Mėnulyje ir įkuria bendarą vadovavimo padalinį IDARF(Interplanetari Defence And  Reaction force). Tarplanetinės reagavimo ir apsaugos pajėgos yra tarsi karinis būrys, kontroliuojantis Marso gynybines pajėgas, Žemės gynybos pajėgas ir dabar dar kosmoso pajėgas. Pajėjos suskirstytas į dvi grupes 3 ir 4 divizijas. Jų būstinė yra Mėnulyje ir jie turi mokymo bazes tiek Mėnulyje, tiek Marse. Kolonijos būstinėje Aries Prime, kur jie taip pat dirbo su samdiniais, su Kruger, taigi čia Marse yra Krugerio bazė. Naciai turi du pagrindinius laivynus "NACHT WAFFEN" ir "KRUGER".

 Amerikiečiai galbūt dalyvavo šiose armijose, tačiau vokiečiai išlaiko šių programų ir karininkų klasės kontrolę, dažniausiai teikiama pirmenybę vokiečiams, kaip projektų vadovams. Tačiau ten tarnaujantys žmonės visiškai nežinojo kam ir dėl ko jie tarnauja. Jiems buvo idiegta, jog tai gynybinė programa nuo agresyvių ateivių. Jei žmonės būtų sužinoję tiesą, Aljanso atsiskyrimas būtų įvykęs anksčiau.

Dabar trumpai apžvelkime galaktinę padėtį. TKK laivai aplankė daugiau nei šimtą kolonijinių bazių ir pramonės objektų aplink Mėnulį.Taip pat turi aktyvias prekybos sutartis su beveik 900 civilizacijų ir veikiančių bazių, o aplink mus yra beveik 53 vietinių žvaigždžių grupės, tačiau dauguma jų yra tik stebėjimo stotys. Taigi, mes turime tokį vaizdelį, atrodo, jie naudoja daug vergų ir kiborgų, todėl tęskime.

Šiuo metu mūsų galaktikoje yra 20 užmaskuotų TKK stočių. Pirmosios trys paslėptos stotys sukasi aplink Žemę ir yra tyrimo objektai, tiriantys, kaip sukurti stabilią buveinę kosminėje erdvėje ilgalaikiam keliavimui į tolimas galaktikas. Trys kitos stotys tiria, kaip sėkmingai sukurti hidroponinius ir akvaponinius sodus erdvėlaiviuose ir stotyse, taip pat tyrinėja, kaip bakterijos ir virusai išgyvena įvairiose kosminėse aplinkose. Šešios stotys aplink Marsą stato karo laivus, skirtus tarpžvaigždinei Paukščių Tako galaktikos gynybai. Aplink Jupiterį yra keturios stotys, dvi netoli Saturno, trys šalia Veneros, viena prie Plutono ir paskutinė prie Urano. Taip pat yra mažų stočių, naudojamų šnipinėti ir ieškoti kitų mūsų galaktikos SKP grupuočių. Šiose stotyse yra varikliai, pagaminti iš plazmos generatorių, kad galėtų keliauti erdvėje ir jos nebūtinai yra stacionarios.

TKK prižiūri savo prekybinį laivyną, jo užduotis yra prekiauti atsargomis tarp įvairių ateivių bazių. Taip pat tai pagrindinis vergų pervežėjas, numeris vienas ir didžiausias ginklų, technologijų pervežėjas. Pavyzdžiui, šie laivai pagrobė žmones Žemėje, kurie ketino mirti nuo lėktuvo katastrofos. - galima net spėti, kad jų jau nėra. Tada šie žmonės arba bus paversti kiborgais vergų darbui, arba parduoti maistui regresyvioms rūšims, arba parduodami svetimoms grupėms veisimo eksperimentams atlikti. Paprastai su jais atvyksta regeneracijos rezervuarai ir savo maisto replikatoriai, kad visi galėtų juos laikyti neribotą laiką, nes jie turi atkūrimo technologiją ir gali ištrinti savo prisiminimus. Jei paverčiami vergais, jie gali ištrinti atmintį, kibernetika gali sukelti amneziją, kad jie to nežinotų. Iš tikrųjų tai kas daroma yra baisu, taip vyksta ten kosmose su mūsų žmonėmis ir mūsų pačių tėvinainių pagalba.

Mūsų pačių Žemiška žmonių rasė parduoda mus, norėdami įsigyti modernių ginklų ir technologijų kolonijoms. Žemėje mes turime daug problemų, bet ten kažkur galaktikoje yra daugybė planetų kolonijų, kuriomis reikia pasirūpinti ir tai dabar jau yra žinoma jums.

Laikui bėgant, metinė žmonių pagrobimo kvota Žemės planetoje stabiliai auga nuo 55 000 1959 m. iki daugiau kaip 1 milijono 2020 m. Geros naujienos yra tai, kad 2020 m. tik maža dalis - viena šimtoji procento - parduodama kaip vergai ar maistas.

Devintajame dešimtmetyje, Cabal pasiuntė savo pirmąjį ir antrąjį „Voyagers“, erdvėlaivius aplink Jupiterį ir Saturną. Ir jie buvo visiškai sukrėsti tuo, kaip greitai Antarkties vokiečiai pastatė savo bazes ten. Cabal suprato, kad technologiškai jie gerokai atsiliko nuo vokiečių, todėl nusprendė paspartinti savo planus dominuojant pasaulyje, paspartindami gyventojų skaičiaus mažėjimo tvarkaraštį. Cabala nenori, kad žmoniją pažadintų pažangios technologijas, nes tai jų centrinius bankus ir  pinigus paverstu niekais.

Jei žmonės nori suprasti, koks yra faktinis populiacijos mažinimo pagrindas, pažiūrėkite į  akmenines plokštes esančias Džiordžijos valstijose, kuriose iš tikrųjų išdėstytos šios gyventojų skaičiaus mažinimo taisyklės ir kontrolės mechanizmas, kurį jie norėjo įgyvendinti, manau, kad Džordžijos  plokštės buvo sukurtos tam, kad gyventojai tikrai žinojo, jog tokios taisyklės buvo pateiktos tam tikru momentu, nepažeidžiant Visatos dėsni,o todėl niekas negali su tuo ginčytis. Cabal gali sakyti mums, žiūrėk, tai yra tiesiog iškirsta akmenyje matomiausioje vietoje dešimtimis įvairiausių pasaulio kalbų - 500 milijonų žmonių ir ne daugiau. Nuo tos akimirkos mielieji  jūs apie tai žinojote ir nieko dėl to nedarėte ir nedarote.

Dešimtajame dešimtmetyje Antarkties vokiečiai perkėlė operacijas į Marsą ir Mėnulyje kur įgijo naujų nuosavybių, kad nebūtų taip arti Draco. Jų susitarime su „Draco“ sakoma, kad jiems reikia evakuoti savo bazę, nes Draco reikėjo susirasti su nauju nuomininku, todėl jie pasisuko į Cabal, o Cabala sumokėjo už šią mėnulio plotelio nuomą  25 000 šturmuotojų, kad vokiečiai galėtų juos panaudoti Marse, kad išplėstų savo teritorijas ir klikos biudžetą.

Taigi klika kasmet išleidžia 100 trilijonų dolerių Žemės planetoje, kasama ištekliai už jų pinigus. Ir visa tai patenka į kosmosą, todėl jaučiamės čia taip sunkiai kovojantys, nes iš esmės esame įsitikinę, kad visi paversti vergais. Jie, deja, neleidžia mums pasinaudoti ta sukurta nauda ir gerove.

1991 m. Cabal ir dabar jau Marso vokiečiai pasirašė bendradarbiavimo paktą, leidžiantį Cabal perimti bazę Antarktidoje ir tada jie sukūrė šią TGRP, kuri reiškia Tarpplanetines Gynybos ir Reagavimo Pajėgos, kad jiems būtų pavesta "išgelbėti vietinius gyventojus" nuo svetimų įsibrovėlių, bet iš tikrųjų kariuomenę kaip ir juos pačius manipuliavo, kontroliavo Draco, todėl 2000-aisiais, kai Cabal gavo savo SKP laivyną vadovaudamas TGRP ir su Draco pagalba, jie pradėjo užvaldyti kitus pasaulius, kurių daugumą deja užėmė patys žmonės ir ten pradėjo kurti Cabal lojalias civilizacijas. 

2018 m. Suskilo taip vadinamas „Dark Fleet“ (tamsusis laivynas) ir 20 laivų, kurie ir sudarė Aljansą atsiskyrė.  "Juoduoju gu" užkrėsti Draco pradėjo reikalauti, kad vykdomojo lygio pareigūnai taip pat suvartotų "juodąją gu". kaip jau minėta aukščiau, vartojant tai, intelekto koeficientas pakyla į viršų, tačiau tuo metu prarandi tai, kas tave daro žmogumi. Jūsų ryšį su dieviškuoju šaltiniu perrašo dirbtinis intelektas, kurio nariai yra įstrigę avilio proto matricoje, o tai sukelia smurtingesnį, neigiamą ir neemocinį elgesį. Be šios problemos, didelė dalis karininkų klasės taip pat buvo labai sutrikusi dėl žmonių vergovės. tai liečia ir pačius Marso vokiečius.

Iš tikrųjų tas atsiskyręs iš Tamsiojo laivyno Aljansas davė priesaiką paremti „Terra“, tai yra Žemę, o ne kažkokius siaubingus ateivius, nes suprato, kad mes patys esame tie vieninteliai žmonės, kurie ketina sau padėti.

Dabar turime SKP Aljansą, kuris, žinoma, dirba su žemės Aljansu ir saugo Žemės planetą. Skirtingai nuo Žemės gynybos pajėgų, kurios teikia ataskaitas TKK. Žemės aljansas praneša kosminiam aljansui, tas aljansas laikomas teigiama SKP frakcija ir ieško galimybės viešai paskelbti apie SKP ir jos technologijas visai žmonijai.

2020 m. Balandžio 26 d. Padėtis planetoje tapo teigiama. todėl šios planetos korporacijos praranda mūsų laiko juostos kontrolę. Taigi jie dingsta iš mūsų realybės, iš tikrųjų jie naudoja keliones laiku ir kišeninių realybių burbulą, kad grįžtų į praeitį, viską atstatytų ir vėl bandytų perimti kontrolę, tačiau tai neveiks, nes žmonija, mes turime judėti aukštyn sąmonėje.

Taigi pasipriešinimo judėjimo, kartu su Aljansu, planas sėkmingai vykdomas. Ir tam patvirtinti pateiksiu nuorodą į oficialius paviešintus dokumentus, kuriuose atskleidžiama tikroji 2001 metų 9/11 įvykio priežastis ir išvardinti užsakovai, tokie kaip: Richard Cheney, Johan Brennan, George Bush, Barack Obama, James Barec, Condaleeza Rice, George Soros, Bandar Bil Sultan, David Rockefeller, Hillary Clinton ir visa eilė kitų. Ir tai tik pradžia mielieji

https://www.dropbox.com/sh/9zuq9cxl4rfd82a/

AADTMwCpRxn2wlu5-Sxc9jqJa/911?dl=0&

preview=D2-Peter-Munk-George%20Soros-

Cheney-Paul-Wolfowitz-H.W.Bush-GWBush-

John-Kerry-Clinton-September-11-Attack.pdf&subfolder_nav_tracking=1

Nežiūrint į visus tuos paviršutinius "spektaklius" vykstančius šiuo metu JAV, pagrindiniai veiksmai vyksta užkulisiuose ir gana greitai išvysime to spektaklio pabaigą...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1935 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.6/7
Viso komentarų: 3
0  
1 PlejadieteLina   (19.01.2021 21:07) [medžiaga]
ACIU, Brangus VIRGI - DONATAI. Lb idomu!

Su Meile, Zemes ANGELUI. UZ ZMONIJOS LAISVE! Uz svaria ir Laiminga - musu Motinele Zeme!

0  
2 laume   (21.01.2021 18:52) [medžiaga]
Mūsų Motinelė Žemė? t,yra ir tavo-----kodėl saviniesi žmonių MOTINELĖ, - kai tu esi ne žemietė , o plejedietė-- ?

0  
3 laume   (21.01.2021 19:06) [medžiaga]
O dabar laikas parašyt , kas tie Plejados žvaigždyno Galaktikų ir Super galaktikų atžvilgiu------ Tai piratų ir plėšikų civilizaciją, įeinanti į sąjungą, GALAKTIKOS FEDERACIJA, kai nepavyko praplauti žemiečiams galvų, pasivadino ŠVIESOS GALAKTIKOS FEDERACIJA,, o kokią šviesą skleidžia--- matot per liną plejedietė---kvaili drabužiai, eilės- tai visi žinomi žodžiai , melodija---patys paklausykit- pilnas google -----į agresyvūs , pikti,,ir super buki...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0