Penktadienis, 19.04.2024, 22:15
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Spalis » 7 » Steve Rother, 2012 birželio 15 d. MEILĖS TRIALUMAS
17:50
Steve Rother, 2012 birželio 15 d. MEILĖS TRIALUMAS
Priminimai iš namų
Nuo Steve:
Šis laiškas savyje talpina kelias žinutes. Jo pagrindu buvo meilės linkėjimas. Jie pasakė, kad Žemėje viskas turi būti tam tikra prasme netobula, kad galėtų egzistuoti. Kaip pavyzdį jie paėmė meilę, nes Namuose meilė yra ideali ir tobula. Čia, Žemėje, mes dažniausiai naudojamės sąlygine meile, nes netgi santuokos priesaikos apibrėžia meilės sąlygas. Tai nėra nei teisinga nei neteisinga, paprasčiausiai dualumo sąlygomis daugiausiai egzistuoja sąlyginė meilė. Bet žinant tai, kad mes judame į trialumą, ji peraugs į besąlyginę meilę. Jie pasiūlė mums reikšti santykiuose tiek besąlyginės meilės, kiek tik sugebame, nes būtent tai leidžia santykiams vystytis. Tai mes ir darome.
Pranešimo gavimo metu buvo momentas, kai Grupė pasakė, kad dabar šią patalpą užpildys būtybės. Po kelių minučių salės durys su trenksmu atsidarė ir visi net aiktelėjo. Aš vos sulaikiau vidinį juoką, kai Grupė sumurmėjo: „Mes pasakėme, kad jie pakeliui". Tai buvo būtybės, kurios užleido mums savo vietą, kad galėtume būti čia, Žemėje, būtent dabar. Jos buvo čia tam, kad mus įkvėptų, palaimintų ir pripildytų mus meile iš Namų. Meilė toje salėje buvo puikia, visuotine besąlyginės meilės išraiška. Pajauskite ją dabar ir dalinkite su kiekvienu šypsniu. Žinokite, kad niekada nebūnate vieniši ir esate labai mylimi.
Linkiu sėkmingo mėnesio!
Stipriai apkabinu,
Steve

Sielos kelias
Egzistuoja energija, kuri kiekvieną kartą įveikia uždangą, kai mes tariame žodžius „Linkėjimai iš namų". Jūs manote, kad šią neįtikėtiną meilės energiją, kurią jaučiate, mes siunčiame jums kiekvieną kartą, kada pradedame kalbėti. Tačiau, brangieji, mes norime atkreipti jūsų dėmesį, kad tai jūs saugote savyje. Jūs naudojatės mumis kaip atspindžiu. Mes tie, kurie galime padėti jums prisiminti jūsų tikrąją didybę ir tikrąją prigimtį. Tačiau tuo pačiu tai ir labai sunku, nes jūs sugalvojote uždangą, kuri jums neleidžia prisiminti savo istorijos ir ne tik savo buvusių įsikūnijimų, bet ir tikrosios kilmės – kas jūs ir iš kur atėjote. Mes ne kartą jau sakėme jums, kad iš tikrųjų esate caro sūnūs ir dukterys. Jūs – karališka šeima, jūs tie, kurie įžeminate dvasią iš Namų. Tai neįtikėtina užduotis ir kiekvienas iš jūsų paprašėte galimybės ją vykdyti. Jūs atnešate savo didžiausius troškimus iš Namų, kad pakeistumėte situaciją čia, Žemės planetoje. Jūs tikrinate ir laikote tas energijas Žemėje ir, kartais, labai sėkmingai, nes dirbate su širdies energija. Tačiau kartais jos ne visada dirba vienodai dėl Žemės planetos struktūros ir uždangos, kurią patys sau ir sukūrėte, kad gautumėte būtent tokį patyrimą.
Daugelis iš jūsų sakote: „Gerai, tada panaikinkim uždangą. Ji vis tiek darosi vis plonesnė ir plonesnė. Paprasčiausiai nuimkime ją ir imkime žaisti šį žaidimą be jos - pilnai prisimindami kas esame". Juokingai skamba, ar gi ne? Problema tame, kad pašalinus uždangą žaidimas iškarto baigia savo egzistavimą ir visi grįžtate Namo. Be uždangos dingsta jūsų buvimo planetoje tikslas. Jūs pamiršote kas esate tam, kad sužinotume tai per patyrimą. Ką galima pasakyti apie šį patyrimą? „Aš renku tik gerus patyrimus." sakote jūs. „Planetoje būdamas patyriau tik nuostabius pergyvenimus". Tačiau jūs esate čia tam, kad patirtumėte begales įvairiausių pergyvenimų. Vienus jūs vadinate puikiais, neįtikėtinais, netgi kupinais aistros. Kitus vadinate vidutiniškais, skausmingais ar paprasčiausiai išgyvenimo patyrimu. Visi šie pergyvenimai ir yra ypatingai vertingi būtent sielai. Jie vertingi ne tik sielai, bet ir visai žmonijai. Jūs galite jaustis taip, lyg išsiųsti į komandiruotę rinkti patirties. Mes jau esame minėję apie klaidų rinkimą, sukaupimą, kas yra panašu į patirties įgijimą. Klaidos kartais parodo, kas jūs esate ir padeda rasti jėgų savo tikroje prigimtyje.
Trialumas: išėjimas iš dualumo
Šiandien norime jums daugiau papasakoti apie uždangą ir energiją, kuri greitai juda abiejose jos pusėse. Dualumo lauke yra teigiama ir neigiama energijos. Jūs judate iš dualumo lauko į trialų, kur jau nebus gėrio ir blogio, teisingo ir neteisingo, viršaus ir apačios, meilės ir baimės poliariškumų. Turėsite daugiau galimybių rinktis, ir dabar jau imate matyti iš daug tolesnės perspektyvos. Tai įsivaizduoti visai paprasta. Išnagrinėkime poliariškumo liniją su neigiamumu vienoje pusėje ir teigiamumu kitoje. Artėjant trialumui, atsiras naujas ryšys su jūsų Aukščiausiuoju Aš, arba su trečiu tašku, iš kurio jūs galėsite viską matyti daug aiškiau. Jei jūs iš tikrųjų būtumėte būtent ant tos linijos, negalėtumėte atskirti, kur prasideda viena ir baigiasi kita, todėl kad jūs galite jausti tik liniją. Kai tik pasikeičia suvokimas ir jūs saugiai susijungiate su savuoju Aukščiausiuoju Aš, jūs regite kitą vaizdą. Būtent tai dabar ir vyksta su visa žmonija, ne tik su dvasingais žmonėmis. Kiekvienas mokosi žiūrėti iš naujo matymo taško už dualumo ribų ir mes tai pavadinome trialumu.
Yra dar viena tema, apie kurią norėtume šiandien pakalbėti. Ir mūsų paveikslėlio suvokimui viena pavadinsime „dangumi", o kita – Žeme. Įdomu, kodėl jūs kreipiatės į „dangų", kaip į tai, kas „viršuje"? Todėl, kad kai jūs buvote kūdikiu ir jautėte pirmą kartą Žemės energijas, didžioji jūsų patirties ir auklėjimo dalis atėjo iš viršaus, pvz.: tėvai su meile ėmė jus ant rankų iš viršaus. Todėl dabar, kai ieškote palaikymo, jūs vis dar galvojate, kad „dangus" viršuje. Mus tai labai linksmina ir kartais net žaidžiame su tuo. Tai, kad gyvenate poliariškame pasaulyje, netgi pragarą sugalvojote ir nusprendėte, kad jis yra apačioje, priešingoje „dangui" pusėje. Taip, mes apie tai negalvojome. Jūsų vaizduotė labai laki! Labai linksma stebėti, kaip jūs nuolat keičiate šį žaidimą. Pavadinsime tai Namais, o tai - Žeme. Visa, kas yra toje linijos pusėje yra tobula ir pilna, kai tuo tarpu kitoje pusėje visa turi būti tam tikra prasme netobula. Geras to pavyzdys yra jūsų muzika, kuri yra ta energijos išraiška, kurioje jūs visą laiką gyvenate Namuose. Patikėkite mumis, kai sakome, kad iš tikrųjų negirdėjote muzikos tol, kol vėl nesugrįšite Namo. Sugrįžę pajusite muziką naujai, nes ji užpildys jūsų dvasią. Visos muzikos variacijos. Taip, galėsite Namuose pasimėgauti netgi repu, nes tai tik išraiška. Ji turi būti netobula, kad galėtų egzistuoti Žemėje. Netgi jūsų muzikinė gama nėra tobula. Tobula nata žmogaus ausiai skamba nelabai maloniai, todėl reikia neryškaus netobulumo atspalvio, kuris suteikia natai gražų skambesį. Leiskite paaiškinti, kur link vedame jus.
Meilės trialumas
Dabar pakalbėkime apie meilę. Kiekvienas iš jūsų pražysta meilėje. Meilė maitina žmones. Tai tobula meilė iš Namų. Tačiau tam, kad galėtumėte patirti meilę šitoje planetoje, ji turi pereiti per uždangą ir užsivilkti švelnų netobulumo atspalvį. Paprastas paaiškinimas toks: tik tobula besąlyginė meilė egzistuoja Namuose, o sąlygos, kurias dažniausiai iškeliate savo meilei Žemėje, ir yra tas netobulumo atspalvis. Daugeliui iš jūsų atrodo, kad taip kalbėdami mes smerkiame jus ir sakome, kad kažką darote ne taip. Paprasta ir aišku tai, kad jūs esate darbo su meile kelyje ir dirbate su tuo, ką turite būtent taip vystydamiesi, o tai ir yra tobula. Pradėję save tobulinti daugelyje šių sferų kaip dvasia, apsimetanti žmogumi, jūs ugdote meilę. Leiskite jums pateikti besąlyginės meilės, apie kurią dabar kalbame, pavyzdį.
Tuokdamiesi jūs duodate vienas kitam priesaiką, ar taip? Ši priesaika ir yra sąlyginės meilės patvirtinimas. Aš mylėsiu tave, kai..., arba aš mylėsiu tave, jei... ir t.t.. Tame nieko blogo nėra. Tačiau, būdami dvasinio augimo kelyje, jūs galite į sąlyginės meilės priesaiką įtraukti daugiau besąlyginės meilės fragmentų. Taip elgdamiesi jūs galų gale išsivaduosite iš daugelio sąlygų, kurių laikotės įsikibę tokį ilgą laiką. Tobulėdami jūs siekiate savo tikrosios prigimties tam, kad sukurtumėte savo planetoje daugiau to, kas yra tikra iš Namų, o ne to, kas yra Žemėje. Meilė – tai sekantis jūsų fragmentas.
Sekantis evoliucijos proceso etapas susijęs su fizinio kūno pokyčiais, kurie dabar vyksta. Jūs pereinate į naują sritį, ir, kaip žinote, kūnas taip pat pradeda savo evoliucijos procesą. Tai užims pakankamai daug laiko, kaip tik iki 2222 metų, kada šis fragmentas bus užbaigtas. Šiuo momentu, kai mes tai pasakėme, daugelis pagalvojote: „Manęs čia jau nebus!”. Tačiau jei panorėsite, jūs galėsite čia būti, nes tai yra viena iš sąlygų, kurios pateikiamos iš naujo.
Siekiant ateities
Jūs turite įsitikinimus apie tai, kiek laiko gyvensite, o šie įsitikinimai yra būtent ta sistema, kuri sustabdo jūsų gyvenimą. Jūs išgyvenate žaidimą, išgyvenate savo istoriją, kuri dabar tvirtina, kad gyvenate iki 100 metų. Ši istorija keisis pradedant nuo kolektyvinės sąmonės. Ateityje laukia fiziniai pasikeitimai, tačiau mes prašome jūsų jau dabar įsivaizduoti save gyvenančius iki 150 metų. Ką ruošiatės veikti per tą laiką, kokių tikslų siekti? Jei ketinate tiek ilgai gyventi, kaip suplanuosite savo tikslą, dėl kurio čia atėjote, siekimą? Mes norėtume, kad apie tai pradėtumėte galvoti jau dabar, nes daugelis iš jūsų mano, kad mirs tam tikrame amžiuje. Kodėl taip darote? Kokiu tikslu? Negi iš tikrųjų ketinate sustoti ir ilsėtis visą likusį gyvenimą? Tai jus nužudys! Mes manome, kad tai JAU supratote. Tai nuostabu – pereiti iš čia ten. Tačiau jei nieko nedarysite ir tik žaisite likusį gyvenimą, toks elgesys jus greit pašalins iš planetos, nes tai reikš, kad savo veiklą planetoje jau baigėte. Kai tik viskas baigta – jūs išeinate. Tai nėra nei teisinga, nei neteisinga ir tai nereiškia, kad kažką padarėte ne taip. Tai paprasčiausiai reiškia, kad baigėte savo darbą. Daug fragmentų dabar ėmė keistis. Dabar mes su jumis pasidalinome informacija apie besąlyginės meilės fragmentą.
Dvejos smegenys: naujo balanso radimas
Jūsų kūne yra dvejos smegenys. Vienos yra galvoje ir sunaudoja didžiąją dalį jūsų energijos ir iki šiol buvo laikomos pačiu svarbiausiu jūsų kūno organu. Tačiau paskutiniu metu mokslininkai nustatė, kad smegenys sunaudoja mažiau kalorijų nei širdis. Širdies magnetinis laukas iš tikrųjų daug didesnis, todėl, kad širdis turi savo atskiras smegenis. Žemėje daugelis problemų ir atsiranda dėl kovos, kuri vyksta tarp galvos ir širdies smegenų. Jūsų širdis sako „Aš noriu gyventi taip, aš noriu būti tokiu žmogumi", tada jūsų galva atsiliepia „Ne, to daryti negali, turi eiti į mokyklą, turi daryti tai, studijuoti tai ir atlikti dalykus: A, B, C". Jūs atkakliai triūsiate, kad pasiektumėte tai, ką liepia jūsų vienos smegenys vien tam, kad suprastumėte, kad nežiūrint į pasiekimus, jūs esate nelaimingas, todėl, kad kitos smegenys (širdyje) niekada nebuvo patenkintos. Tai patiria visa žmonija. Todėl jūs sąmoningai ir vykdote plano „B" kontraktus, kad patenkintumėte savo širdies troškimus.
Pavaizduokime, kaip visa tai veikia. 50-ies metų amžius žmogaus gyvenime yra labai svarbus. Jei jūs gyvenate 100 metų, tai 50 metų – pusė jūsų amžiaus pradedant nuo gimimo ir šiame kelyje gaunate visą palaikymą. Taigi, ar tai reiškia, kad jūs ketinate sustabdyti savo kovą ir mėgautis gyvenimu, gyventi įsiklausydami į savo širdį? Brangieji, jūs gyvenate Žemės planetoje. Mes norime pasakyti, kad sektumėte savo širdimi kiekvieną akimirką, bet jums vis tiek reiks rasti balansą tarp savo galvos ir širdies smegenų. Jūs gyvenate čia ir yra tam tikri įsipareigojimai, kuriuos privalote prisiimti. Mes tik prašome jūsų, kad skirtumėte ypatingą dėmesį tiems momentams, kada patiriate kovą tarp savo dvejų smegenų.
Dabar mes viską apversime aukštyn kojomis, nes Žemės planeta pavaizduota čia, o Namai – ten. Tai paprasta. Taigi, iš kur jūs norėtumėte gauti signalus? Iš to, ką išmokote, ar iš visų tų būtybių, kurios vis dar yra Namuose ir siunčia jums besąlyginę meilę bei dirba su jumis įvairiais metodais? Besąlyginė meilė planetoje demonstruojama įvairiai. Šunys, kuriuos vadinate geriausiais žmogaus draugais, tam čia ir yra, kad primintų jums apie tai. Jūs galite barti, mušti šunį, elgtis su juo grubiai ir bjauriai, bet jis sugrįš vizgindamas uodegą ir laižys jums veidą. Kodėl? Kad parodytų jums meilę, kurios nesąlygoja jūsų elgesys. Tai jų meilės išraiška. Paprasta ir aiški. Per besąlyginę meilę jie rodo mums kaip prisiimti atsakomybę už švarios energijos pritraukimą į Žemę iš Namų. Ar tai reiškia, kad kažką jūs mylite taip stipriai, kad leistumėte išeiti? Kartais tai ir reiškia. Mylėti besąlygiškai – reiškia atnešti švarią energiją iš Namų.
Šiuo momentu tai ne visada veikia jūsų sąntikiuose, todėl, kad daugelis jūsų įsitikinimų, susijusių su sąntikiais, pagrįsti duališkumu ir poliariškumu. Jūs sukūrėte savo santykius principu, jūsų vadinamu monogamija, kuris yra tiesiog jums patogus būdas reikšti savo meilę planetoje. Daug kas su laiku keisis. Tačiau monogamija, greičiausiai, liks geidžiamiausiu pasirinkimu Žemėje, nes didžioji jūsų evoliucijos dalis vyko dualumo sąlygomis. Tame nėra nieko nei teisingo, nei neteisingo. Tačiau visi šie fragmentai, apie kuriuos kalbame, yra sąlyginiai. Peržiūrėsime kiekvieną iš jų kaip ypatingą pradinės besąlyginės meilės atspalvį.
Maitinkitės tris kartus per dieną
Ką turite atlikti tris kartus per dieną šiandien ir kiekvieną dieną, kad reikštumėte besąlyginę meilę? Išreikškite tai žmogui, kuris laukia jūsų restorane. išreikškite tai žmogui, kuris parkuoja jūsų automobilį. Išreikškite tai žmogui, su kuriuo prasilenkiate koridoriuje. Mes nekalbame apie jūsų reprezentacinę išvaizdą, kurią demonstruoti pasauliui jūs kiekvienas gerai mokate. Raskite būdą kaip atsiverti ir susijungti su žmonių sielomis ir pasidalinti besąlygine meile be žodžių, netgi vienai akimirkai. Raskite būdą kaip besąlygiškai dalintis tris kartus per dieną ir jūsų gyvenimas labai greit pasikeis. Jūs imsite jausti pasitenkinimą naujai rastais būdais, nes imsite matyti dalykus, kurių anksčiau nepastebėdavote. Jūs galėsite rinktis patirti visą meilę, kiek tik sugebėsite priimti, nes tai ir yra didžiausia visų žmonių problema, susijusi su besąlygine meile. Dėl sąlyginės meilės jūs užtrenkiate duris meilei, kurią galėtumėte gauti iš kitų žmonių. Daugelis jūsų asmeninių įsitikinimų ir didžioji dalis jūsų energijos pasikeis vystantis ir tobulėjant. Netgi pastebėsite, kad tai viena iš sferų, kurią su malonumu perkuriate, nes besąlyginė meilė Žemėje turi gražų atspalvį. Kuo daugiau sugebėsite rasti tokių besąlyginių fragmentų, tuo daugiau Namų energijos atnešite į savo pačių gyvenimus ir santykius. Ši meilė, kurios dėka visi jūs žydite šioje planetoje – besąlyginė meilė iš Namų.
Mes žinome, kas jūs esate. Mes matėme viską, ką slepiate ir mūsų meilė viršija jūsų suvokimo ribas. Jūs esate mūsų dalis. Atskirties nėra. Jūs paprasčiausiai dirbate su dualumo lauku ir pačių sugalvota uždanga, kuri trukdo jums prisiminti. Brangieji, širdis iš sapno nubunda anksčiau nei galva. Dabar priimant sprendimus, jums derėtų naudotis informacija, ateinančia ir iš širdies, ir iš proto, priešingu atveju jūs klaidžiosite dar labai ilgą laiką. Mes stebėjome, kaip tai vis kartojosi ir kartojosi. Jūs galite pasiekti savo tikslus, tai ne problema. Bet ar galite gauti meilę iš Namų? Štai kur klausimas ir mes kviečiame jus praktikuotis kiekvieną dieną.
Mielieji, mes norėtume turėti galimybę būti su jumis kiekvieną dieną, liestis prie jūsų ir rodyti tai, apie ką kalbame. Bet iš tikrųjų jūs mokotės geriau, nei mes galėtume jus mokinti. Mums pokalbis su jumis reiškia vibracijų pažeminimą. Egzistuoja vibraciniai trūkiai tarp uždangų, kurie ir yra priežastimi to, kad netgi mūsų pranešimai, perduodami per Saugotoją, turi būti tam tikra prasme netobuli, kad jūs galėtumėte juos išgirsti. Raskite netobulumą ir priimkite jį. Mylėkite jį. Priimkite netobulumą kaip savo atspalvį. Jūs manote, kad netobulumas, tai tas pats kas „klaidos". „O ne, mes to nedarome. Mes neturime trūkumų!". Mielieji, jūsų grožis slepiasi jūsų trūkumuose.
Mylint netobulumą
Ne taip seniai žmonės išmoko gaminti deimantus. Jūs galite sukurti juos laboratorijoje tiesiog dabar. Sukurti deimantai puikiai atitinka savo paskirtį ir pagrinde naudojami pramonėje. Bet visada buvo baimė, kad tuos dirbtinius deimantus imsite naudoti ir juvelirikoje. Šiuo pagrindu egzistavo nerimas ir dabar didžioji dalis gamtinių deimantų nušlifuoti taip, kad galima atskirti, kad jis tikras, o ne dirbtinis. Įdomiausia yra tai, kad dirbtinių deimantų net negamina atvirai rinkai, nes jie yra tobuli. Dirbtiniuose deimantuose nėra įtrūkimų, todėl šviesa pereina per juos kiaurai kaip per stiklą. Jie nespindi taip kaip gamtiniai deimantai, todėl kad jie neturi jokių trūkumų. Tas pats liečia ir jus. Jūsų trūkumai yra jūsų grožis, nors gal anksčiau laikėte juos kažkuo neteisingu. Juos turite, nes tai dovana jums. Raskite būdą savo netobulumui išreikšti. Neškite juos kaip tikrus Šviesos ženklus, kuriuos uždirbote Žemės planetoje.
Rinktis jums. Pavyzdžiui, jūs turite rūpesčių su savo įvaizdžiu, nes jūsų nosis truputį ilgesnė, nei kitų žmonių. Kiekvieną kartą žiūrėdamas į veidrodį kartojate: „Ach, aš seniai būčiau pasiekęs sėkmę, jei tik ta nosis netrukdytų!". Jūs nekenčiate šios savo fizinio kūno dalies, todėl kiekvieną kartą ją matydami klausiate savęs, ką galėtumėte su ja padaryti. Jūs galite padaryti operaciją ir pakeisti nosį arba galite didžiuotis ja ir eiti pirmyn. Būkite sąžiningas su savimi ir savo nosimi ir nesistebėkite, jei ir kiti užsinorės, kad jų nosys atrodytų kaip jūsų. Taip jau ne kartą nutiko su jūsų žymiais aktoriais. Vienam aktoriui tapus garsiu, staiga kiti ima keisti savo kūnus, kad taptų panašūs į jį. Mes sakome, kad tas aktorius manė, kad su jo kūnu kažkas yra ne taip, bet jis tai priėmė, jis tapo tuo. Jis išreiškė besąlyginę meilę per savo kūną ir visi kiti staiga atsiliepė. Kiekvienas praėjo šį kelią ir kiekvienas supranta ryšį. Būtent mūsų trūkumuose egzistuoja mūsų grožis. Ir jei pašalinsite sąlygas iš savo meilės, jūs tai pamatysite. Valdykite tai. Eikite didžiuodamiesi, nes jūs spindite Šviesa iš Namų. Mes nedavėme jums šios Šviesos, jūs atsinešėte ją savo širdyse iš Namų. Didžiuokitės tuo ir kiekvieną kartą žvelgdami kam nors į akis, jūs keičiate juos į gera, nes įtvirtinate juose nuostabią Šviesą iš Namų. Darykite tai sąmoningai ir mėgaukitės kiekvienu žingsniu šiame kelyje. Jūs kuriate naują Žemę: vieną fragmentą per vieną kartą,vieną širdį per vieną kartą. Jūs žengiate į visiškai naują aplinką. Jūsų fiziniai kūnai ir Žemė adaptuojasi, kad galėtų geriau palaikyti apdovanotus jėga. Jūs tai darote ir mes ypač džiaugiamės tuo. Jūs išėjote už uždangos ribų, už savęs pačių suvokimo ribų ir išdrįsote patraukti uždangą, kad pamatytumėte, kas esate iš tikrųjų. Palaikykite tai, didžiuokitės tuo ir žinokite, kad jūs iš Namų Šviesos.
Su didžiausia pagarba mes prašome jūsų kiekvieną akimirką vieniems į kitus žvelgti su meile ir pagarbiai. Rūpinkitės vieni kitais ir laikykite duris atviras kiekvienai galimybei pasitaikius ir kurdami naują pasaulį gražiai kartu žaiskite.
Grupė
Išvertė Inga
Peržiūrų: 2100 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 3
0  
1 virku   (11.10.2013 10:02) [medžiaga]
Mes visi siekiame patraukti uždangą, bet jei ją patrauksime, turėsime visi iškeliauti smile

0  
2 Gėlė   (12.10.2013 23:33) [medžiaga]
Visi? :)
Kuris variantas "geresnis" - likti ar keliauti?
...

0  
3 spurgelis   (13.10.2013 13:30) [medžiaga]
Kur turėsime iškeliauti? Tipo,jei jau papuolei į sapną,turi sapnuoti? Jei nenori sapnuoti -neik miegoti,per laiką tapk zombiu pervargusiu ir užlink iš išsekimo geriau,nei iš baimės užsimerkti,nes tas sapnas yra nežinomybė. Mes visada labiausiai bijome nežinomybės,nes nepasitikime savimi. Nepasitikime,nes pasiduodame blogos patirties prisiminimų peršamam modeliui,kuris neva būtinai turi būti toks ir ateity. Bet yra viskas paprasčiau-ateitis priklauso nuo mūsų atviro kūrybinio potencialo,kuris nesiremia baime. Tai jeigu atversi tą uždangą-būk garantuotas,kad ten pamatysi tik tai,ką kūrei ir dar sukursi pats. Ar vis dar bijai?

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0