Šeštadienis, 20.04.2024, 08:44
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Gruodis » 31 » Su Naujais...
16:42
Su Naujais...

Su Naujais...

 

Savęs paklauskit žmonės – kas jūs dabar

Ir kuo iš tikro šiandien būt galėjot?

Ar vergiškai gyvent vis noris dar

Ir ar tik šito jūs tikrai norėjot?

 

Ir ką šiandien pasiekti sugebėjot,

Jėgas savas ir laiką brangų išnaudojus?

Ar taip nors kiek prie Dievo priartėjot?

Ar klausėte savęs – kur tikras dvasios rojus?

 

Dabar tik išorėje ieško laimės amžinos

Ir “kaip visi”, materijoj turtingu būt svajoja.

Deja, tos laimės išorėj nerasit niekados,

Ir dvasios vargšai tie, kas taip galvoja.

 

Tai Meilėj  auga puikiai ir gerai,

Darnoj su savimi ir su visu pasauliu.

Tam  duotas egzistavimas trumpai,

Kad viduje patiems atverti Amžinybės Saulę.

 

Čia ir dabar, gyvenimas prabėga ypač greitai

Ir vėl visus mes sveikint skubam... su Naujais.

Tad palinkėkim dvasios prabudimo greito,

Kol Jį pradžiugint turim laiko – Angelais Naujais...

 

 

Taikos ir ramybės Sieloms

Peržiūrų: 2655 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/3
Viso komentarų: 5
0  
1 Vega   (01.01.2015 00:37) [medžiaga]
Su Naujaisiais metais.

0  
2 virgis   (01.01.2015 01:39) [medžiaga]
Jėzus sako: „Tiesa išlaisvina.“ Bet mes nežinome tiesos. Mes gyvename mele, mes gyvename netiesoje; bet mes puošiame mūsų netiesas, kol gyvename su jomis. Ir netiesa suriša, tuo tarpu kai tiesa išlaisvina. Netgi skaudžiausia tiesa yra geriau, negu malonus melas. Maloni netiesa yra iš tikrųjų pavojinga. Ji jus sukaustys; ji taps jūsų vergija. Tačiau netgi skausminga tiesa išlaisvina, netgi jos skausmas išlaisvina. Taigi gyvenkite su skausminga tiesa ir neslėpkite melo, kad ir koks jis malonus būtų.

0  
3 Violeta   (01.01.2015 22:45) [medžiaga]
Su Naujaisiais išmintingos peledos metais....tegul ji neša žinias ,išmintį Lietuvos žmonems.
Pagarba ir dekingumas Virgiui už visus laiškus...
Štai jau sausio gale į Kauną atskreda išminties paukšte....tai mažoji senolė šamanė iš Kanados Keša Krowter
http://www.sviesosnamai.lt/?page_id=318&event_id=449

0  
4 remigijus   (02.01.2015 13:58) [medžiaga]
Norėtusi,Virgi,daugiau išgirsti iš tavęs,kas yra tiesa ir kas melas. Kaip aš suprantu,esminė tiesa,kad pirmiausia esame siela,Dievo dalelė,ir tik paskui kūnas ir protas,o melas-tai mūsų įsitikinimas,kad svarbiausia kūnas ir protas. Dar noriu paklausti,kokia tiesa pačiam buvo skaudžiausia. Su Naujaisiais|

0  
5 virgis   (02.01.2015 18:30) [medžiaga]
Faktiškai nėra melagystės, kuri neturėtų tiesos grūdo; taip negali būti. Kiekvienas melas turi truputį tiesos. Ir ši maža tiesa padaro įspūdį. Bet taip melas plinta ir juo pasitikima; kitaip apie jį nebūtų žinoma.
Bet koks praradimas reiškia pokyčius ir bet koks išlošimas taip pat reiškia pokyčius. Abu dalykai, praradimas ir išlošimas, yra pokyčiai. Taigi jeigu jūs norite likti tokie kaip esate, tuomet tikrai nereikia kištis. Bet jei jūs norite kažkur eiti, jei norite, kad įvyktų pokyčiai, transformacija jūsų gyvenime, jūs turite rizikuoti. Rizika yra ta, kad jūs siekiate pokyčių, o tai atneš viso jūsų gyvenimo būdo pokyčius. Jei jūs patenkinti tokia būtimi, kokia ji yra, jei jūs galvojate, kad viskas yra puiku taip, kaip yra, tuomet nieko nereikia daryti. Bet jei jaučiate, kad tokie, kokie esate, jūs sau nepatinkate, tuomet jūs turite siekti pokyčių.
Esmė yra viena, bet jos apraiškos yra begalinės. Tiesa yra viena, jos formų yra daugybė. Egzistencija yra
viena; jos veidų ir gestų yra milijardai...Tiesa yra pas kiekviena savo ir ką aš be pasakyčiau, tai bus tik mano tiesa ir be to, tai kartojama beveik kiekviename tekste. Tačiau, netgi tūkstantis knygų,sakančių kad Dievas yra, visiškai bevertės. Kol atsakymas, kad Dievas yra, neateina iš jūsų vidinės būties, visi atsakymai, ateinantys iš kitų, nieko nereiškia. Skolinti atsakymai neveikia.
Visi atsakymai yra mumyse, jei tik mes žinome, kaip teisingai klausti, jei mes žinome teisingo klausinėjimo meną. Jei mes nežinome, kaip teisingai paklausti, nors ir eisime klausinėdami per visą pasaulį, tai bus visiškai nenaudinga.
Kas skaudžiausia? Civilizuotas žmogus iš tikrųjų prarado daug to, kas yra vertinga. Civilizacijos laimėjimai yra nedideli, bet jos praradimai yra milžiniški. Civilizuotas žmogus prarado savo natūralumą ir paprastumą, jis prarado savo prigimtį. Be to jis yra visokių iškrypimų auka. Kova, kuri vyksta nuo neatmenamų laikų, šiuo metu pasiekė lemiamą tašką. Žiūrint į situaciją, kokia egzistuoja dabar, nėra daug vilčių. Bet aš nesu nusivylęs, kadangi, kaip man atrodo, greitai gali būti rasti paprasti, natūralūs būdai, kurie milijonus žmonių paskatins dvasingumui. Keletas individualybių dabar negali išgelbėti. Senais laikais, jei prašvisdavo nors keletas asmenų, to pakakdavo. Dabar šito nepakaks. Priimant domėn greitą žmonių skaičiaus pasaulyje didėjimą, keletas individualybių negali atlikti šių dalykų. Dabar kažkas apčiuopiamo gali būti tik tuo atveju, jei atitinkamam didžiuliam gyventojų skaičiui veikia šimtai tūkstančiai žmonių ir įtraukia į dvasingumą. Tai ir  yra skaudžiausia, kad tu gali padaryti viską, ką gali, bet to bus per maža, jei kiti toliau miegos...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0