Penktadienis, 29.03.2024, 10:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Kovas » 15 » Transformuojame biologiją ir sustabdome savo biologinį laikrodį. Krajonas per Lee Carroll
18:56
Transformuojame biologiją ir sustabdome savo biologinį laikrodį. Krajonas per Lee Carroll

Skirtumas tarp jūsų trimatės erdvės ir mūsų daugiamatės, pagimdo tarsi sieną ar uždangą, kuri apsunkina bendravimą. Bet kartu su energijų išvalymu jūs iš tikro padedate jausti, Kas tai kalba. Gal būt jūs minutei susimąstysite ir tarsite: "Ačiu tau šeima, už tavo meilę”. Žymiai anksčiau iki tol, kol jūs perskaitysite trimatį pranešimą, jūs pajausite, kaip mes perduodame jums meilės impulsą per šią uždangą. Jūs atstovaujate labai nedidelę grupę žmonių, kurie negaili laiko, kad prisiliesti prie tokių ezoterinių dalykų.

Kiekvienas iš jūsų nori kontroliuoti kūno biologiją pagal savo nuožiūrą. Kas gi toks yra žmogus? Tai trimatė būtybė, gyvenanti trimatėje apsuptyje, kuri maitinasi, miega ir egzistuoja. Kai jūs pradedate studijuoti savo DNR, konkrečiai jos ezoterines savybes, ar visi jūs tai suprantate? Kaip jūs galite patekti į kitą išmatavimų sistemą, jeigu jūs net negalite įsivaizduoti apie jos sudėtingumą, palyginus su trimate sistema? 

Prieš pradedant kalbėti apie suvokimą ir bendrą kūrybą, turiu jums užduoti klausimą: ar jums gerai su jūsų tikėjimu į Dievą? Dievas – daugiamatis, ir pagrindinis akcentas yra tame, kad jūs – Dievo dalelė. Jūs medituojate ar meldžiatės? Jei taip, tai jūs praeinate bendravimo tiltelį, tarp trimačio į daugiamačio? Ar jūs suprantate, ką aš turiu omenyje? Kai kurie dalykai mums yra žinomi viduje ir mes galime suprasti juos be žinių.

Po to aš paklausiu: ar jūs jaučiate, kad Dievas jus myli? Ar jūs jaučiate kokias nors emocijas, kurias perteikiu jums ir žmonijai, kalbėdamas, kad Dievas myli jūsų sielą? Jei taip, tai jūs praeinate per tiltelį, bet tam tikslui nenaudojate trimatės logikos. Tai tada kaip gi jums tai pavyksta? Štai atsakymas: jūs išeinate už savo racionalaus mastymo ribų, kuris nori, kad jūs viską sudėliotumėte į savo sąmonės dėžutę. O jūs paprasčiausiai mėgaujatės Dvasios realybe, kuri kaip jūs žinote, egzistuoja. Kitaip sakant, jūs išmokote atjungti savo trimatę sąmonę, kad pasimėgauti tuo, apie kieno egzistavimą jūs žinote iš savo jausmų.

Daugelis žmonių užgrius su kritika tokio klausimo patį supratimo būdą . Jie sako, kad tapti ezoteriku, reikia atjungti savo logiką ir tada prarasti ryšį su realybe. Tai tarsi jus atžymi, kaip žmogų su ekscentriniais įsitikinimais, visa diena kurio praeina kokio nors kulto garbinimui. Tiesa susideda iš to, kad visa žmonija laikinai atjungia tikėjimą trimate sąmone, kai ko nors nori gauti iš Dievo. Netgi netikintis, atsidūręs bėdoje, pasiruošęs priimti Išgijimo stebuklą. Visuotinai žinoma, kad viskas, kas liečia tikėjimą ar žmogaus sielą, yra už mūsų supratimo ribų. Problemos prasideda tada, kai žmogus pareiškia, jog jis ir tik jis, gali dirbti su dvasingumu.

Bendrauti su ląstelėmis yra paprasta. Tas tiltelis jumyse jau yra įdėtas ir jums tik lieka pereiti jį. Daugelis žmonių neina tuo tilteliu, kadangi nuo pat vaikystės jus moko, jog viskas, ką daro jūsų kūnas, darosi automatiškai ir jums tik lieka jį maitinti, tada bus viskas tvarkoje. Dėl tos priežasties jūs maitinate savo kūną ir tikitės, kad jis jums tarnaus ilgai. Jūsų protas ir intelektas (kaip jūs galvojate) randasi galvoje ir tik nuo galvos priklauso visi džiaugsmai ar nusivylimai. Taigi, į savo galūnes, organus jūs žiūrite iš aukšto ir tikitės, kad jie dar padirbės...tikitės, kad su jais nieko nenutiks...tikitės, kad jie visada jūsų klausys. Ir jei jie iš tikro jūsų klauso, tai jūs sakote: "Aš galiu prarasti vieną ar kitą organą, bet vistiek liksiu gyvas”. Jūsų protas visą gyvenimą tarnauja jums, o visa kita, iki tam tikro laipsnio, kaip jūs galvojate, tarsi paprasta medžiaga naudojimui.

Taip pat jūs priimate ir Visatą. Jūs žinote, kad joje gyvenate ir gyvensite iki tol, kol maitinsite savo kūną. Ir niekada, nei viena savo smegenų ląstele jūs nepasakysite: "Aš atsakingas už šį pasaulį”. Tai niekada neatėjo jums į galvą, kadangi jūs randatės trimatėje erdvėje ir atrodo, viso kas jus supa atžvilgiu, elgiatės vergvaldiškai.

Kaip neišsisukinėsi, vistiek tiesa tame, kad atsakomybė už viską guli ant jūsų. Jūs galite paprasčiausiai įsikišti į taip vadinamą chaosą Visatoje ir pabandyti sudalyvauti tame, kas vadinama bendru kūrimu. Taip jūs pereinate nuo savo trimačio suvokimo prie jau egzistuojančio pilno pasaulio paveikslo, kuris "įsiklauso” į tai, ką jūs ruošiatės nuveikti savo kelyje. Laikui bėgant, jūs suprantate, kad tai veikia, todėl pas jus prasiskverbia mintis, jog jūs – tos sistemos dalis ir galite ją naudingai išnaudoti, nedarant žalos sau, nei aplinkiniams. Štai kaip atsirado Šviesos Darbuotojai.

Dabar šią teoriją pritaikykite savo organizmui. Pagalvokite apie keletą trilijonų jūsų DNR fragmentų, kurie surinkti į biologinę sistemą, formuojančią jūsų kūną. Jūs suprantate, kad jūsų kūno DNR absoliučiai vienodos? Taip, jos sudaro ypatingas ląsteles, kurios formuoja organus, nervų sistemą ir raumenis, bet DNR spiralė visais atžvilgiais viena. Pradėkite ieškoti tai savyje, kad geriausiai suprasti kas vyksta.

Šviesos Darbuotojau, pasakyk, kuri tavo kūno dalis prašviesėjusi labiausiai? Daugelis atsakys – galva. Tiesa yra tame, kad visa sistema – mūsų suvokimo mechanizmo dalis. Didysis kojos pirštas taip pat prašviesėjęs, kaip ir jūsų galva. Tą patį galima pasakyti ir apie alkūnes. Jūs suprantate? Faktiškai, pats jūsų gabumas siusti šviesą, remiasi visos jūsų DNR sistemos panaudojimu iškart. Aplink jus susikuria kvantinis laukas, kuris spinduliuoja energiją į Gają ir Visata tai mato. Įsivaizduokite sau žmones, bandančius tapti Šviesos Darbuotojais ir apie tai neturinčiais jokio supratimo. Jie stengiasi, bet nieko nejaučia. Tai vyksta todėl, jog jie neįsivaizduoja apie "bendravimą su ląstelėmis” apie tai, kas reikalinga "šviesos mechanizmui”, kad jie dirbtų kartu.

Jūsų DNR daugiamačiai elementai savo matmenimis viršija trimatę cheminę spiralę, kurią galima pamatyti per mikroskopą, dešimtis kartų. Netgi mokslininkai tai supranta, kadangi pripažįsta, jog žmogaus genomas išnaudoja tik tris ar dar mažiau procentų visų savo potencialų organizme, sukūrimui. O likusi dalis nepaaiškinama. "Likusi” dalis – tiltelis. Tai rinkinys milijardo tų cheminių detalių, kurios organizuoja ir struktūrizuoja cheminę dalį (tris procentus užkoduotų baltymų). Todėl, per mikroskopą, jūs iš tikro galite matyti tiltelį trimačiame vaizde. Bet kadangi jo funkcija nesiriboja trimačiai, jis neturi struktūros ir simetrijos,  biologų priimamas kaip nereikalingas.

Toliau seka geroji dalis: jei jūs priimate tiesą apie Dievą ir savo vietą visoje sistemoje, visos ląstelės nušviestos apie tai vienodu laipsniu ir kiekviena ląstelė žino apie tai. Galų gale jos irgi važiuoja su jumis (Krajono juokas).

Jūs atsibudote su nauju suvokimu ir nušvitimu, nei ankščiau ir jus džiaugiatės naujais pojūčiais, žiniomis. Bet pasakykite, jūs žinojote, kad kartu su jumis naujai jaučiasi ir jūsų alkūnė ir didysis kojos pirštas? Skirtumas tik tame, kad jūs niekada nepabandėte jų paklausti apie tai. Visos jūsų ląstelės įpintos viena į kitą tam, kad dalyvauti visame dvasingame. Vienintelis dalykas kurio trūksta, tai "boso” nurodymo, o "bosas” – tai jūs.

Dėl tos priežasties, kai jūs kreipiatės į ląsteles mintyse ar garsiai, ar dar kaip nors, jos jau yra pasiruošusios ir laukia nurodymo nuo vadovo. O dabar klausimas: Jei jūsų DNR yra daugiamatė, tai kodėl jūs save laikote trimate būtybe? Jūsų suvokimas yra trimačiuose rėmuose, bet iš tikro daugiamatis mechanizmas jau veikia jūsų viduje ir bus nematomas iki tol, kol jūs nepradėsite judėti prašviesėjimo keliu. Kada jūs mokotės ir įsisavinate dvasines tiesas, jūs pripildote vibracijomis nuosavų energijų "indą”, kuriame yra visos iki vienos DNR grandinės.

Bendrauti lengva. Net neanalizuokite to. Argi jūs analizuojate, kaip dirba vidaus degimo variklis automobilyje, prieš sėdant prie vairo? Ar jūs susimąstote kaip veikia mobilus telefonas, prieš jo panaudojimą? Ne, jūs žinote, kad jis veikia ir paprasčiausiai naudojatės. Atėjo laikas bendrauti ir valdyti savo kūną.

Aplink bet kurią dvigubą spiralę, kuri yra daugiamatė, egzistuoja kai kokia lauko struktūra. (Poponinas aptiko daugiamatį lauką aplink DNR, kuris eksperimento metu sukuria šviesos dalelytes. Tas laukas ant tiek stiprus, kad kokia bebūtų šviesa, pakeista to lauko, jis išlaiko tuos pakitimus, kai DNR jau yra pašalinta iš ten. )

Bet egzistuoja dar vienas komunikacinis elementas, kurio biologai iki šiol neaptiko. DNR laukai perdengia vienas kitą, todėl atrodo daugiamatėje (trimatėje) erdvėje, kaip vientisas laukas. Tas laukas – žmogaus kvantinis elementas, kuris dvasiškai stipriai paveikiamas ir kuris yra jūsų dalis. Į tą elementą ir kreipiasi jėgos, kurių kol kas jūs neaptikote. Aš turiu omenyje, kad tie laukai perdengdami vienas kitą, sustiprina jūsų DNR. Vienas laukas perdengiamas kitu ir sukurią vientisą lauką. Štai kur paslaptis, kodėl visas kūnas gali veikti kaip vienis, kuris visada su mumis ir pasiruošęs gydyti.

Tai turi jums demonstruoti, jog DNR pasiruošusios klausyti "boso” nurodymų. Jums nereikia kažko daryti, o tik paprasčiausiai dvasiniame lygyje "aiškiai pažymėti, išreikšti”, o DNR kvantinis laukas jūsų organizme pats pradės veikti. Leiskite jam atlikti visą darbą kurį reikia, o jūs tik vairuokite jį.

Nedalinkite savo kūno į skyrius. Jūsų ketinimai kreiptis į atskiras mechanizmo dalis, kad jos vykdytų vienokias ar kitokias funkcijas – jūsų trimatės logikos rezultatas. Taip netinka.

Dvasinė patirtis – viso kūno "daugiamatė” patirtis. Tai nesupranta specialių nurodymų. Tai nesupranta žodžių: "Aš noriu senėti lėtai”. Įsivaizduokite, jog jūs šamanas. Jūs išeinate į gatvę ir prašote pastumti jums vieną debesėlį šiek tiek kairiau. Nieko neįvyks, bet vietoje to, gamta reaguoja į mūsų norus ir pakeisti visas meteorologines sąlygas. Atsišaukia ir okeanas, atsišaukia ir šaltas, šiltas vanduo, vėjai ir išgarinimai vykdo jūsų prašymą, to rezultate debesys pasislenka į kairę ar dešinę pilnai.

Biologinio laikrodžio sulėtinimas – tai procesas, kuriame dalyvauja visas organizmas. Tai dalis išgijimo ir energijos. Jūs išvengiate karminės lemties ir keičiate savo gyvenimo kelią. Mes jau sakėme, kad sutiksite žmonių, kurie pastebės, jog jūs lėčiau senstate ir reikalaus iš jūsų paaiškinimo, kaip jums tai gaunasi. Tada jūs jam paaiškinsite, kaip "išsirinkti su visa sriuba”. Paprastai žmonės bando padalinti vientisą ir valdyti tik kai kuriais iš jų dalis. Rezultato nebus.

Leiskite man pasakyti tai, ko jūs nesitikėjote išgirsti ir daugeliui gali nepatikti: milijonai žmonių kas dieną prašo savo ląstelių lėčiau senėti. Tai nebūtinai Šviesos Darbuotojai. Tai paprasti žmonės, kurie net neįsivaizduoja ką jie daro – perduoda savo ląstelėms pranešimus fiziniame lygyje...pranešimą, kuris joms sako: "Lėčiau”. Tie žmonės, kurie kas antrą dieną vaikšto į sporto salę ir save nuvargina. (sakiau, kad tai jums nepatiks) Kvantinis laukas, aplink DNR, apie kurį aš jums pasakojau, turi savo antenas. Jos išsidėsčiusios išorėje ir sugaudo permainų ketinimus. Fizinių pratimų pagalba, žmogus bando priversti ląsteles keistis. Gaunasi taip, kad tai irgi stabdo senėjimo procesą. Tai, kad medžiagų apykaitos pagreitėjimas, sulėtina biologinio laikrodžio darbą, iš pirmo žvilgsnio gali prieštarauti sveikai sąmonei, tačiau taip yra. Biologinis laikrodis surištas su viskuo, kas jį supa, tame tarpe ir su tuo faktu, ant kiek yra didelis kraujotakos indų praeinamumas, arba kaip efektyviai dirba širdis. Kaip ten bebūtų, daugelis sulėtina biologinį laikrodį, net neįtardami to. Kūnas visada bando bendradarbiauti su "bosu” (jumis). Kai ląstelės pastebi, jog jos dabar dirba taip pat, kaip ir tada, kai jos buvo jaunesnės (atliekant fizinius krūvius), tai senėjimo procesas sulėtėja, kad prisitaikyti prie pasikeitimų.

O dabar čia dar pridėkime noro jėgą tų, kas moka bendrauti su savo ląstelėmis neilgos kasdieninės meditacijos pagalba, gausite tą tikrą pranešimą ląstelėms. Ląstelės gaus "direktyvą” nuo "boso” ir taip pat patvirtinimą, kad pasiruošusios vykdyti (pratimai).

Kiekvienas žmogus, turintis ryšį su savo dvasiniu Aš, gali tai atlikti. Kas rytą, labai neilgai, pabūkite savo boso rolėje ir pasikalbėkite su savo ląstelėmis. Pasakykite joms, kad norite gauti gerą galutinį rezultatą, kad laukiate kardinalių permainų, o ne smuklių poslinkių. Įsivaizduokite save kūdikiu, su naujomis DNR. Kurios dar nesusidūrė nei su amžiumi, nei su ligomis, iš vis dar nei su niekuo nesusidūrė. Pasakykite joms, kad jūsų tikslas – stipri sveikata. O po to, jei taip įmanoma, padarykite keletą pratimų. Galima ir visai nesunkių, netgi apibėgimas aplink namą ar bėgimas laiptais paveiktų. Nedidelė ceremonija, iš viso tik kokių 30 sekundžių... ląstelės "suriš, sujungs” tai su jūsų meditacija. Tai viskas, kas iš jūsų reikalaujama. Na kaip... veikia? Jei neveikia, tai gal jums reikia ištyrinėti visą savo kūno dvasinę patirtį. Ar jūs iš tikro gyvenate taip, kaip patys mokote?  Jūs plečiate savo nuosavą dvasinį supratimą, ar šiame pranešime paprasčiausiai ieškote būdo tapti jaunesniu? Štai matote? Visa tai surišta su jūsų aukščiausiuoju Aš, kurio jūs paprasčiausiai negalite atskirti nuo biologijos.

Jūsų gyvenimo kelio generalinis planas iš tikro egzistuoja. Kalbėti apie tai, kad jis egzistuoja viename organe ar vienoje ląstelėje galima tik perkeltine prasme. Bet taip sakoma tam, kad jūs galėtumėte dirbti su kankorėžiniu kūnų (liauka). Kai kas tai suvokia kaip "trečioji akis". Tai neprieštarauja mūsų mokymas, nes trečioji akis visada yra elementas, naudojamas dvasiniam augimui.

Jei jūs atidžiai perskaitėte apie tai ką aš sakiau, DNR daugiamatę prigimtį, tai jums turėtų būti aišku, kas bus toliau. Tarp DNR sluoksnių yra "Akašų kronikų lygis”, o taip pat "Dievo lygis”. Toks supratimas daugumoje primena supratimą apie Pagrindinę ląstelę, ar ne taip? Bet tie lygiai egzistuoja kiekvienoje dviguboje spiralėje iš trilijono jūsų organizme. Tos spiralės saugo pirminį kodą ir užtikriną pusiausvyrą tarp daugiamačių pasaulių.

Pagrindinė ląstelė ir generalinis planas iš tikro randasi ten, bet ne vienoje, o visose organizmo DNR ląstelėse.

Šio darbo tikslas – sisteminti tas žinias ir padaryti jas patogias suvokimui, kad daugelis žmonių galėtų su jomis dirbti. Dėl to, tą metodą perdavė vienam aiškiaregiui ir jis padėjo daugeliui žmonių save išgydyti, "bendrauti” su pagrindine ląstelių energija.

Dar kartą: egzistuoja daug Dvasios pažinimo kelių ir daug mokymų, kurie veda prie vieno ir to paties šaltinio, padedančio žmonėms išgydyti save patiems, panaudojant gilias mintis ir tikrus mokytojus.

Žmogaus organizmai yra labai unikalūs. Kas gerai vienam, blogai kitiems. Dvasinis gydymas gali būti šimtą procentų efektyvus vieniems ir visai nepadėti kitiems. Vienintelis tam paaiškinimas gali būti vibracijų greitis, arba išsireiškiant kitais žodžiais, kvantinio lauko aplink žmogų būsena. Kuo vibracijų greitis didesnis, tuo didesnė galimybė, jog ezoterinės energijos darbas jums bus efektyvus. Jūsų kūnas žino viską ir raumenų panaudojimo metodas (kineziologija) visada buvo pagrindinis.

Ar jums neįdomus toks faktas, kad pas jus, pavyzdžiui galimas vėžio būvimas, o jūs apie tai net nežinote?

Jūsų kūnas sukurtas taip, kad galėtų priešintis įvairios rūšies bakterijoms ir daugeliui ligų. Jis tam priešinasi kas dieną, kas valandą, kas sekundę. Tačiau jūs nežinote apie tai, nes tas procesas vyksta automatiškai, nejaudinant jūsų. Jei jūsų kūnas jums apie tai pranešinėtų, tai jus kas dieną būtumėte nerimo būsenoje ir negalėtumėte ramiai gyventi. Vietoje to, jums nereikia jaudintis apie savo būseną ir tai pakelia jūsų gyvenimišką potencialą. O tuo tarpu vėžys neduoda apie save žinoti iki tol, kol jūs nepajausite skausmo, bet kartais tai būna per vėlai.

Todėl, mes sakome sekančiai: "O kaip dėl periodinio organizmo sistemų patikrinimo?” Užduokite organizmui klausimus ir duokite jam galimybę papasakoti, kas su jumis vyksta. Dabar, kai aš jums papasakojau, kaip organizmas gali bendrauti su jumis, gal būt jums yra prasmės pradėti kalbėti su savo organizmu?

Apie bioritmus žinoma jau daugelį amžių, net aborigenai juos imdavo duomėn, stebėdami mėnulio fazes ir potvynių-atoslūgių ciklus. Iš tikro jūs – ciklų produktas ir jei imti duomėn, jog moteriškos menstruacijos priklauso nuo mėnulio ciklų, tai kokių dar jums reikia įrodymų tam? Jūs taip pat suprantate, kad pilnatis veikia ir žmonių psichiką. Vien tik tai jums turi priminti, kad jūs priklausote nuo žemės ir viso kito, kas joje randasi, ciklų.

Gyvenimiškų ciklų studijavimas žemėje bendrai, o taip pat gamtos poslinkių, padės jums gydytis žymiai efektyviau.

Tai jums reiškia, kad darbui su savo biologine sistema būna  geresni ir blogesni laikai. Laikykite tai "išgydymo astrologija”.

Peržiūrų: 5950 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 1071 2 3 ... 6 7 »
0  
1 Klaudijus   (15.03.2013 20:18) [medžiaga]
Per viena laida buvau nugirdes,kad kiekviename zmoguje slypi vezys,tik jis nevisiems pasireiskia,miega.
Tai jeigu pagal krajona vezys yra "dovana","draugas" pasiustas perspeti,tai gaunasi pagal tai,kad jei jis slypi visuose zmonesi,tai jis kaip saugumo mechanizmas isijungintis kritiniu atveju kai to reikia.

0  
2 Klaudijus   (15.03.2013 20:27) [medžiaga]
Bet va yra kitas iskiles klausimas,gi aplinka daug itakoja susirgima veziu,bent taip jau girdejau(gi zmones specialiai nuodijami,kad vis sirgtu,kad sutrupinti gyvenimo trukme,visi tie i aplinka ismetami tersalai,visos tos elektromagnetines bangos,radijacija ir t.t),nes pastebejau,kad pastaruoju metu nemazi atsirado zmoniu turinciu sia "dovanele".Tai kaip cia dabar,ar cia dar viena speciliai sukurta liga,ar "dovana",nes siaktiek sunkoka susigaudyti?Ir ar visos tos vezio atmainos ieina i viena ar kita?

0  
3 laume   (15.03.2013 21:50) [medžiaga]
Apie lasteliu informacines talpyklas,ju uzduotis ir atsinaujinimo[ nesenejimo] procesa- informacija gavau cenelingu ,INFORMACINIS SALTINIS NEPRISISTATE- tik tikrai ne is Krajono.
 Mazdaug pries 5-7 metus.
  Buvo perteikta panasi medziaga.
    Jei ta pati informacija ateina is skirtingu saltiniu - tai patikima ir teisinga informacija [ as taip manau]

0  
4 Doremi   (15.03.2013 21:53) [medžiaga]
vėžys, vėžys ir vėžys, nuolat eskaluojamas pavadinimas, o ar žinot kad yra ligų ir už vėžį blogesnių?
jų nesiima gydyti nėj vienoj valstybėj, kai kurios ligos dar tik tyrinėjimų stadijoj, 
vėžys- nėra blogiausia

0  
5 Klaudijus   (15.03.2013 22:30) [medžiaga]
bet kazkodel net per galva eina tas pavadinimas,visur kaip koks maras,gripas,per televizija,filmus,laidas,radija,tarp zmoniu vis minimas,o kaip jaustis zmogui kai serga veziu ir dar visur jis taip minimas?
As asmeniskai neziuriu tu bukinanciu laidu programu ir t.t. ziuriu kai ka geresnio,idojesnio ar originalesnio parodo,bet vos uztenka isijunkti ka,tai tas zodis tik lenda.
Zinoma yra ir blogesniu,bet kazkodel dauguma tik va apie sia liga sneka...

0  
6 Doremi   (15.03.2013 22:36) [medžiaga]
nuo seno liaudyje likęs įprotis neminėti šios ligos vardo, vadina kitaip, apibūdina -piktas, negera liga, bloga liga ir panašiai, vengia ištarti pavadinimą dėl tam tikrų priežasčių
pavadinimo tarimas prišaulia ligą, o sergančiajam suaktyvina, 
o žiniasklaida kasdien kartoja...ar tam klad prikviestų kaip epidemiją?

0  
7 Ožkela   (15.03.2013 23:19) [medžiaga]
Anksčiau Kaune buvo kažkokia reklama susijusi su vėžiu, ten pavaizduota po chemoterapijos moteris,kiek menu,kad buvo jausmas,kad tai baimės diegimas, na,taip jausdavausi,gal man surezonavo ir tiek. Tikuosi nesugalvos parodyti -pagasdinti kokias pažeistas galvos ar širdies kraujagysles...

0  
8 Ozkela   (15.03.2013 23:29) [medžiaga]
Klaudijau, pas kiekvieną yra klaidžiojančių pavienių vadinamų vėžinių ląstelių, bet kol koncentracija nėra didelė pats organizmas puikiai susitvarko. Mano mama sirgo,tad perverčiau nemažai literatūros, bet įstrigo mintis,kad pakitusios ląstelės,tai kaip žmogaus egoizmas, jos nenori būti vienis,jos kinta,kad išgyventų, prisitaikytų prie esamų sąlygų ir taip susidaro jų židinys,na tų pakitėlių. Ir kuo joms labiau reikia kisti,tuom liga piktesnė.
Teko stebėti ir įvairių atvejų, kad va,atrodo žmogui pirma stadija,nepikta, o kažkodėl liga pasiglemžia, o kiti išsikapsto ir iš sunkesnių stadijų. Taip pat įstrigo gydytojo žodžiai, kad vienodų atvejų nebūna, o statistika ir lieka statistika.

0  
9 Nojus   (16.03.2013 10:01) [medžiaga]
Krajonas nedviprasmiškai moko GYDITIS PATIEMS.Man Jo mokymas patinka.Išmokime suformuluoti  ir pateikti užduotį savo DNR ir viskas išsispręs.

0  
10 virku   (16.03.2013 16:29) [medžiaga]
Tai va būten, kaip išmokti pateikti užduotį savo ląstelėms, kad galėtum transformuoti savo organizmą, apie tai galvoja 99 proc. gyventojų. Jei būtų visiems tinkamas metodas tai nebūtų jokia problema, bet mes visi unikalūs, skirtingi, individualūs ir t.t. kita vertus liga tai signalas, kad reikia keistis, kad nenugarmėtume į bedugnę, tai lyg barjeras už kurį turėtume padėkoti, bet mes tą barjerą dažniausiai stengiamės pašalinti, kovojame prieš jį, bet patys nesistengiame keistis. Kažkas yra pasakęs, kad žmogus padarys, bet ką iškęs bet kokias kančias...kad tik jam nereikėtų keistis. Gal čia visų mūsų bėdų priežastis. Ką manote?

1-10 11-20 21-30 ... 51-60 61-68
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0