Trečiadienis, 24.04.2024, 13:28
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Kovas » 16 » Tu esi LAISVAS
11:02
Tu esi LAISVAS

Jei nesupranti kas yra LAISVĖ, tau bus labai sunku ja pasinaudoti. Taip jie mus ir mulkina kaip nori, nes žmonės nesupranta ar jie laisvi ar ne, jei taip, tai ant kiek, jei ne, tai kodėl. Valstybėje ir visuomenėje, kur yra įstatymai = nėra visiškos laisvės.  Tačiau, bet kokioje visuomenėje santykinės "laisvės" privalumais gali naudotis visi, išskyrus tuos, kurie kalinami kalėjime. Tu esi LAISVAS, todėl kam „kovoti už laisvę“. Kodėl laisvas žmogus turi kovoti už laisvę? 
Ar norite būti laisvas? Mokykis to Išmokyk to savo vaikus Laisvė = tai Tiesos žinios = išsilavinimas, o visa kita nesvarbu. Visa kita tik tavo galvoje.
Pakeisk savo valstybės įstatymus savo naudai. Ir nereikės nei šakių, nei akmenų, nes kas taip kovoja už laisvę yra neišvengiamai pasmerktas. Ilgalaikio apgaudinėjimo pasekmė – žmonės nemato ryšio tarp savo išnaudojimo ir dalyvavimo šioje prievartoje. Jei ieškai tobulumo, siek keistis pats, o ne keisti kitus. Lengviau pačiam apsiauti sandalus, nei kilimais iškloti visą Žemę.
Laisvės reikia mokyti nuo VAIKYSTĖS, visada sakyk savo vaikams, kad jie LAISVI. Neauklėk vergų.... Žmogus ne šuo, todėl negali turėti šeimininkų. Laisvė yra tokia = kas žino, kad laisvas, TAS LAISVAS Žmogus yra daugiau nei visuomenės vienetas, jo negalima įkišti į jokius rėmus be sutikimo. Tu tiesiog to dažnai nesuvoki. Viskas jūsų rankose ir priklauso tik nuo jūsų pačių. Būkite DRĄSESNI sakant Ne, ir Taip kai to reikia. 
Visi mes esame susieti ir kiekvienas iš mūsų atstovauja visą žmoniją, todėl tai, ką daro kiekvienas – įtakoja visus, ir – tai, ką daro visi – įtakoja kiekvieną. Kiekvienas iš mūsų gali tapti pokyčio iniciatoriumi ir pačiu pokyčiu.
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 289 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 2.6/5
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0