Šeštadienis, 20.04.2024, 11:52
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Vasaris » 11 » TU, kaip gerasis Angelas ❤️
12:22
TU, kaip gerasis Angelas ❤️

Kuomet gyvenimo bėgyje prieina tyli valandėlė ir atplaukia klausimas: kam aš gyvenu? padarykime iš jo kitą klausimą: kiek esu gerinęs gyvenimą? Ar esu įnešęs į jį daugiau harmonijos ar disharmonijos, širdingumo ar keršto, meilės ar neapykantos, išminties ar kvailumo?

Baigėsi analizės laikas, atėjo sintezės epocha. Dogmatika ir judėjimas į Tiesos šviesą – nesuderinami. Šis laikas – ne griovėjų, o kūrėjų. Žmogus juda iš neišmanymo tamsos į Šviesą

Tu čia, nes Kūrinijai reikalingas būtent toks, koks esi ir būtent dabar! Kitaip kažkas kitas būtų čia. Tu – įsikūnijimas kažko ypatingo, kažko labai svarbaus ir nuostabaus.
Dabar esi čia, kad įneštum savo indėlį. Pažiūrėk į save atydžiau. Tu gali būti tik savimi… neįmanoma, kad taptum kažkuo kitu. Gali džiaugtis ir žydėti, arba gali nuvysti, jeigu tu nepriimi savęs.
Aš žinau šimtus tokių situacijų, kada žmonės daro gera tiesiog todėl, kad jiems tai padaryti LENGVA ir nesudėtinga. Supranti? JIEMS lengva ir nesudėtinga, O KAŽKAM šis gėris yra būtent tas kažkas neįmanomo, apie ką jie taip svajoja.  JŪS PATYS tai kuriate! Kiekvienas iš jūsų gali aplink save sukurti dabar atrodantį neįmanomą pasaulį. Neįmanomą kažkam, bet tokį paprastą JUMS.
Kiekvienas iš jūsų gali padaryti kažką, ką padaryti jam lengva ir nesudėtinga, o kažkam, kas tai gaus – tai bus tiesiog STEBUKLAS! Tai, ką tu gali padaryti be didelės įtampos, kažkam atrodo neįmanoma!
Tai ir sukurk KAŽKAM neįmanomą pasaulį, jei tau tai šiandiena nesunku!

Jei DĖMESYS aplinkinių problemoms taps norma, jei VISI padės kitiems, nes jiems tai padaryti LENGVA ir nesudėtinga, tai kada nors, kai tavo gyvenime bus juodžiausia diena, tamsiausia naktis ir akimirksniui tau pasirodys, kad NEĮMANOMA šios situacijos išspręsti, kažkas… PADARYS DĖL TAVĘS TAI, KAS TAU ATRODO NEĮMANOMA.
Šiandien TU kažkam esi pasiuntinys iš kitų, gerų pasaulių, šiandien TU, kaip gerasis Angelas, išspręsi kažkieno problemą, o rytoj – jau DĖL TAVĘS atsiras tavo gyvenime gerasis Angelas ir padės TAU

Praktinis patarimas:
- Sąžiningai pripažinti savo stiprias ir silpnas puses – tai padės pažvelgti į save objektyviai;
- Praktikuoti pozityvumą, nepasiduoti pesimizmui: kasdien padaryti kažką, kas veda į priekį, o ne tai, kas gramzdina į niūrius apmąstymus;
- Nelyginti savęs su kitais – visi mes skirtingi, o lyginimas su kitais ir rungtyniavimas sėja tik negatyvumą.
- Praktikuoti meditaciją,vizualizaciją, atsipalaidavimo pratimus – tai padės neigiamas emocijas transformuoti į teigiamas.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

 

 

Peržiūrų: 210 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0