Antradienis, 23.04.2024, 08:11
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2020 » Balandis » 17 » Tu laisvas ir tai svarbiausia...
16:52
Tu laisvas ir tai svarbiausia...

Ilgai tylėjau manydamas, jog jau yra pakankamai protingų ir atsimerkusių žmonių, kurie ir patys supras kas vyksta šiuo nepaprastai svarbiu momentu. Tačiau buvau neteisus ir atsiprašau visų tų žmonių-sielų, kurie naiviai papuolė į spąstus.

Jie mums melavo, kad mes esame vieni visatoje redaguodami visas kosmoso nuotraukas ir filmuotas medžiagas bei sakydami kad jei ir būtų intelektualių būtybių tai jos turėtų būti vien tik priešiškos mūsų atžvilgiu. Bet mūsų planeta yra nuolat lankoma nežemiškų civilizacijų, taigi neverta pergyventi dėl invazijos nes ji įvyko dar prieš atsirandant mūsų civilizacijai.

Jie mums melavo apie technologijas, kad mes esame savo technologijų viršūnėje. Kai realybėje palyginus vien su technologijomis kokias turi mūsų valdžios, kaip kad nemokamos energijos prietaisai, galimybė keliauti bet kur šioje planetoje ir į kitas planetas per kelias minutes, gydymo kameros kurios gali išgydyti bet kokias ligas tiesiog subalansuodamos kūną į jo natūralią būseną. Ir materijos replikatoriai, kurie gali sukurti bet ką nuo maisto iki namo tiesiog iš tyros energijos. Taigi mūsų paviršiaus civilizacija iš tikro gyvena akmens amžiuje su savo iškasenomis paremtomis technologijomis.

Jie melavo apie Žemės istoriją ir kad viskas buvo evoliucija, nebuvo jokių kitų civilizacijų iki mūsų. Iš tikro didžioji dauguma mūsų oficialios istorijos aprašyta mūsų knygose skirtose studijavimui yra melas tik tam, kad išlaikyti mus kaip įmanoma toliau nuo tiesos.

Jie melavo apie visus karus ir teroristų išpuolius, visa tai buvo sufabrikuota tik tam kad išlaikyti paviršiaus populiaciją baimėje ir atskirti vienus nuo kitų. Beje dangoraižiai nesubyra tiesiog nuo lėktuvo smūgio, tam reikia žymiai daugiau sprogmenų ir tie sprogmenys turi būti išdėlioti profesionalų kad nugriauti tokią tvirtą konstrukciją, kuri buvo sukurta atlaikyti stiprius žemės drebėjimus.

Jie melavo mums kad mes privalome kentėti per savo gyvenimus, nes mes esame nusidėjėliai ir mes turime atgailauti už savo nuodėmes bei mokėti jiems kad jie mums už jas atleistų nes buktai jie yra šventieji ir turi ryšį su dievu dėl savo ritualinių ceremonijų, o mes esame tik beverčiai nusidėjėliai ir neesame verti to ryšio. Tad mes turime klausyti jų ir daryti taip kaip jie mums sako.
Kai iš tikro tai jie visaip stengiasi kad tik mus supriešinti kad mes negalėtume pasiekti konstruktyvių susitarimų ir gyventi taikoje bei harmonijoje.

Jie mums melavo kad mūsų valdžios yra tikros ir kad balsuodami mes galime kažką pakeisti. Kai realybėje nesvarbu už ką tu balsuoji, nes visi svarbiausi sprendimai yra atliekami už užsklandos ir politikai kurie buktai reprezentuoja mūsų valdžią tėra jų marionetės. Nesvarbu ką tu beišrinksi, jie įsakys silpniems, papirks tuos kurie paperkami ir įbaugins geruosius vien tik tam kad išlaikyti savo kontrolę.

Jie mums melavo kad mes privalome būti vergais jų sistemoje. Pagal jų modelį mes turėtume gimti skausme, dirbti pusę savo gyvenimo darbus kurie mums nepatinka nes ekonomika yra sunki ir yra sunku susirasti darbą taigi mes turime kentėti visą laiką tik tam kad pabaigoje galėtume įpirkti savo būstą. Ir kad tuomet galėtume pajusti bent kažkiek laisvės. Bet į laiką kai mes įperkame namą mūsų fizinis kūnas pradeda sirgti nuo persidirbimo, o mūsų siela tampa pervargus nuo nuobodaus gyvenimo. Visa tai baigiasi liga ir visą likusį gyvenimą mes praleidžiame bandydami susitvarkyti ar bent jau išlaikyti fizinį kūną. Nes mes bijome mirti juk esame kaltininkai ir keliausime į pragarą už savo nuodėmes. Tai yra tai koks yra gyvenimas šioje planetoje. Ir netgi kai numiršti tu esi priverstas reinkarnuotis ir vėl, nes pagal jų standartus tu pridarei labai daug klaidų ir dabar privalai reinkarnuotis ir toliau tęsti šią kančią. Kai realybėje mes esame laisvos sielos ir turime teisę rinktis bet kokią patirtį kokią mes tik norime be jokių limitų. Mus tiesiog apgavo kad mes patikėtume bet kuo kitu tik ne savo tikrąja prigimtine laisve.

Jie mums meluoja kad dirbtinis užpatentuotas virusas ir iš anksto prieš kelius mėnesius surežisuotas (Covid-19) atsirado savaime dėl pasikeitimų gamtoje. Kaip teigia "oficiali versija" gyvatei prarijus sergantį tuo virusu šikšnosparnį, o tą surijo, dar gyvą esančia, koks tai nenormalus kinietis, nes paprastai gyvos jos nėra valgomos. Termiškai apdirbant, prie 56 laipsnių, virusas dingsta.  

Visuomenės tikėjimo sistema yra stipriai paremta tam tikrais principais, vienas iš jų yra – jei visi apie tai nekalba, vadinasi tai nėra tiesa. Nors dauguma širdyje jaučia, kad tai yra tiesa.

Reikia suprasti kad su mumis nėra nieko blogo. Tai tik jie nori kad mes taip galvotume, kad išlaikytų mus baimėje ir atsiskyrusius vienus nuo kitų. Mūsų unikalumas yra mūsų stiprybė. Viskas ką mums tereikia prisiminti tai kaip gerbti vieni kitus ir kitų unikalumą bei laisvę save išreikšti individualiai. Tokiu būdu mes galime turėti taiką ir harmoniją. Ir neleisti jiems nustumti mus į baimę ir atsiskyrimą, bet naudoti visą savo galią tam kad pasiekti lygiaverčius susitarimus, kad visi galėtume gyventi taikoje. Taigi jei tai yra pasaulio vaizdas kurį tu nori matyti, tuomet tau reikia susigrąžinti savo galią tokiu būdu sustiprinti šviesos pajėgų gretas.

Viskas planetoje priklauso nuo bendro žmonių sąmoningumo. Jei žmonės atvers plačiai duris tiesai ir nesislėps daugiau saugiose idėjose: „nieko nežinau“, „manęs tai neliečia“, „aš vis tiek nieko dėl to negaliu padaryti“, ir imsis veiksmų dėl bendros visų gerovės, tokiu  atveju bus įmanoma padaryti daug nuostabių dalykų.

Jei taip neįvyktų ir kolektyviai nenubusime, tuomet tai išsispręs su Galaktikos Centrinės Saulės Šviesos pliūpsniu, kuris suaktyvins Saulę ir ji išskleis galingą Šviesos blyksnį, kuris pasieks Žemės paviršių. Jis bus toks stiprus, kad sukels šoką visai Žemės populiacijai ir visus pažadins iš labai ilgai trunkančio miego.

Neklauskite kada. Žemės planetos paviršiuje dėl saugumo sumetimų niekas negali žinoti pilno scenarijaus, nes jei tai žinotų nors vienas žmogus, tuomet atsirastų galimybė apie tai sužinoti Tamsos atstovams ir tai komplikuotų visą procesą. Tačiau tai nereiškia, kad jie turėtų galią sustabdyti bet kurį iš šių procesų, nes Žemės išlaisvinimo proceso neįmanoma sustabdyti, nes tai yra Kūrėjo planas.

Taigi apie virusą, šis virusas yra dirbtinai sukurtas ir planingai paleistas Tamsos jėgų. Tik kiek pakoreguotas, kad neatneštų tokios žalos kokia buvo planuojama. Tam dabar jau yra aibė informacijos internete, tuo labiau, jog "Guglas" laisvas, tai yra necenzūruojamas. Ten rasite informacijos ir lietuvių, ir rusų kalbomis apie tai, kaip vyksta dabar karas tarp taip vadinamos "pasaulinės vyriausybės" elito ir Q judėjimo su JAV prezidentu D. Trampu priešakyje. Rasite ir apie tai, kaip specialių operacijų metu yra gelbėjami vaikai iš požemių, kurie išsidėstę po visa JAV teritorija ir kurie buvo naudojami elito satanistinėms apeigoms, ganibalizmui, deimantų gamybai iš kremuotų palaikų, adrenochromo gamybai (auka kankinama prieš mirtį kad išsiskirtų kuo daugiau adrenalino ir tada geriamas toks tos aukos kraujas. Tas narkotikas smarkiai paplitęs Holivude.) ir tt. Pakanka įvesti pizzageit, adrenochrom ir tt, jums visa  ir dar daugiau bus pateikta. Tai dabar laisvai prieinama informacija taip pat, kaip ir informacija apie Qanon judėjimą ir vykstančius masinius elito areštus, prisidengiant kova su epidemija. Visa tai rasite patys. Taip pat galima pasirašyti peticiją, kad B.Geicas būtų kuo greičiau neutralizuotas, kaip vienas iš šio viruso ir nusikaltimų žmonijai iniciatorių.

https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

Tačiau mane domino kiek gilesni energetiniai reiškiniai ir ne tik reiškiniai. Nes visa tai, kas dabar vyksta pusiau oficialiai, tėra tik dalinai matoma aisbergo viršūnė. Mes matom tik " visiems gerai žinomų chaoso melodijos muzikantų" nušalinimą, tačiau pagrindiniai  šios melodijos "kompozitoriai" lieka kaip visada šešėlyje, taip sakant už kadro.

Taigi, pradėkim nuo Vatikano simbolių ir skulptūrų ir kas už to slepiasi. Na kad ten pilna masoniškų ženklų ir atributų nieko nuostabaus. Tačiau yra ir dar kai kas, kas mums nurodo kam tarnauja pats Vatikanas ir tie patys masonai. Kam jie duoda priesaiką, kitaip sakant, pagal Visatos įstatymus laisva valia, su kuo pasirašo kontraktą?

а1

Na o čia Vatikano vaizdelis iš viršaus. Vėl "sutapimas" kaip sako Kazimieras Jūraitis.... Na o tai tiesiog atviras portalas su anti pasauliu, kurio motina-karalienė sparčiai braunasi pas mus. Tai patvirtina ne vienas sliperis. 

Nauja popiežiaus audiencijos salė. Ar jums vėl nieko neprimena ir vėl "sutapimas"? Na o viduje dar gražiau nei išorėje ir vėl tas prakeiktas sutapimas, kad jį kur galas.

Рептилоиды.С трудом верю своим глазамTaip, taip, daugelis tai vertina kaip reptilijos galva, tačiau taip pat tai panašu ir į vabzdžio galvą, pavyzdžiui skruzdėlės, ar žiogo akies struktūrą.

http://pre06.deviantart.net/3961/th/pre/i/2016/244/b/8/mantis__classical_ish_portrait_by_class_pessimist-dag4h8s.jpg

Štai mūsų priešo, o tiksliau gal pavadinkim priešės autoportretas (na ar kažkas panašaus, kaip įvardija sliperiai kažkas panašaus į musę, už kurios driekiasi mirties šleifas, tamsos juosta kur nebelieka nieko). Taip vadinamas "Šventas Tėvas" duoda  žinias būtent iš ten. Vadinasi mūsų krikščionių maldos ir tuo pačiu energijos keliauja būtent ten kur reikia priešui...

Einame toliau, ten pat Vatikane yra dar ir štai toks dalykas.

Золотой Шар во Дворе Шишки в Ватикане

Tokio kūrinio oficialus pavadinimas yra  "Sfera Con Sfera" Nors iš tikro tai turi visai kitokią reikšmę...ardymo, sunaikinimo, kosminio laivo, avilio, skruzdėlyno, termityno, civilizacijos sunaikinimo įvaizdį (ką patvirtina sliperiai) ir tt.Tokio tipo paminklų yra išmėtyta po visą pasaulį, visų nedėsiu tik dalį, kad būtų aiškiau,kitus susirasit patys.

Неизведанная Италия, гид по Милану » Скульптура в Милане. Диск ...

Demontruojamos egregorinės dirbtinės sistemos į kurias dėja kaip musės daugelis jau papuolė.

Арнальдо Помодоро

Арнальдо Помодоро

Арнальдо Помодоро

Сфера как "макет" мироздания: многослойные скульптуры Арнальдо ...

Taigi niekur nesislepiant viskas rodoma pagrindinėse mūsų miestų aikštėse. Tuo tarsi parodant kas mums ruošiama. Pagal mūsų Visatos dėsnius mes esame įspėjami ir jei nesipriešiname vadinasi pritariame. Teisėjų nėra ir nebus kiekvienas pasirenką ką palaiko tamsą ar šviesą, nuo to ir priklausys likimas.

Žmogus yra atviras kančiai ir manipuliacijai, kai Tamsa jo gyvenime yra dominuojantis faktorius, kuris blokuoja suvokimą, kad egzistuoja galingesnė jėga – Šviesos Jėga, kuri gali jam padėti. Šviesą neretu atveju žmogus sugeba atpažinti tik atsidūręs visiškoje Tamsoje. Bet kai ateina Tamsa ir skausmas, tuomet žmogus pradeda mąstyti ir užduoti svarbius klausimus: ką aš negerai darau? kodėl man taip nutiko? kodėl tai vyksta? kur tai veda?... Yra liūdna matyti, kad tik prie tokių sąlygų žmogus pradeda nubusti, bet tai yra vienas iš būdų surasti save.

Einame toliau grožėtis Vatikano meno šedevrais... Ir vienas iš pagrindinių štai

Tikras termitynas su motina-karaliene priešakyje ir skriuzdėliukais apačioje. Tai ir yra šiuolaikinis žmonijos priešas(-ė), kuris prasiskverbė į mūsų Visatą pakankamai senai. Štai kam eina visos krikščionių ir ne tik maldos,  šimtais tūkstančių kas met dingstančių vaikų sielos ir kraujas. Viskas tik Jai ir dėl Jos, motinos-karalienės. Ir tai galima pamatyti daugybėje mūsų taip vadinamų "fantastinių" filmų (nors iš tikro jokios fantastikos nebuvo ir nėra) bei kompiuterinių žaidimų epizoduose, kuriuose mums tiesiog demonstruojama kas buvo ir kas bus. Tuo pačiu tarsi juokiasi iš mūsų, jog "tie durneliai vis tiek nepatikės ir pavadins tai fantastika". Taip pravedamas atitinkamas monitoringas mūsų reakcijos į visa tai. Taip jie pareiškia ir gauna mūsų sutikimą tam, kad pagaliau galėtų pasirodyti visu gražumu. Netikite? Žiūrėkite patys

 

Na manau užteks baisybių, kas norės tas ir pars susiras gausybę jų. Taigi kaip sakiau niekas neslepiama ir mums pateikiama. O toliau jau veikia mūsų Visatos dėsniai, ar mes tam pritariame, vadinat tai "fantazija, ar nekaltais žaidimais", ar priešinamės tam įsibrovimui. Tačiau nereikia stresuoti.Ilgalaikis stresas sukelia degeneraciją smegenų
srityje, kuri atsakinga už savikontrolę. Stresas bei nerimas yra absoliučiai nereikalingos būsenos. Gyventi taikoje reiškia gyventi sąmoningai, kai tu uždarai duris stresui ir
nuolatinė būsena yra ramybė. Jei visi būtų ramybėje ir taikoje, tuomet nebeliktų vietos kančiai, nes visą vidinį turinį užimtų ramybė.

Toliau apie reptilijas. Kaip rašoma vienoje iš Stiuarto Sverdlau knygoje, reptiloidų ir žmogaus  hibridai (dar vadinami iliuminatais) turi pastoviai misti žmogiena, arba gerti žmogaus kraują tam, kad išlaikytų žmogišką išvaizdą (nesitransformuotų į reptilijas savaime). Tad nenuostabu tas išaiškėjęs vaikų grobimas, adrenochromas ir tt. Prie to paties manau galima būtų pridėti ir vampyrizmą, visus su tuo susijusius dalykus. Kas dar įdomu, elitas, kad ir tie patys Levitai (aukščiausia žydų kasta) pastoviai giriasi, kad pas juos teka melsvas kraujas, kas ir būdinga  reptiloidų hibridams, kadangi jų DNR daugiau vyrauja reptilijų dalis su didesniu vario kiekiu...

Paskutinis mados šauksmas

Taigi apie reptiloidus be kurių irgi neapsieisime. Iš tikro tai jie ir yra pirmieji šios planetos gyventojai, kuri tarp kitko yra tuščiavidurė su įėjimais ašigaliuose ir ne tik. Ir jos viduje po tam tikrų karų su atlantais ir persikėlė reptiloidai, biblijoje įvardijami kaip šėtonai gyvenantys pragare.

Ir dar reptilijos masto grupiniu protu, kaip ir vabzdžių spiečiais, skruzdėlynais. Tai reiškia, jog nė viena reptilija negali priimti sprendimo viena savarankiškai. Tik jų aukščiausiosios kastos (sparnuotieji drakonai) turi kažką panašaus į individualų mastymą.

Visi drakonai/reptilijos nėra automatiškai lygu blogis. Pirma drakonai/reptilijos yra blogi tik dėl juose esančio užkrato kuris juos verčia taip elgtis, antra ne visi drakonai/reptilijos yra užkrėsti yra ir gerų, trečia tie kurie buvo užkrėsti gali pagyti ir tapti gerais drakonais.

Taigi kaip formuojasi planetos. Pirmiausia yra suformuojamas labai galingas apvalios formos magnetinis centras. Tuomet šis centras pradės link savęs traukti kosmoso dulkes, tai yra laisvąsias materijos daleles esančias Visatoje. Toms dulkėms besirenkant aplink šį
magnetinį centrą po kurio laiko susiformuos planeta. Dulkės renkasi sluoksniais ir dėl to tarp sluoksnių susiformuoja didelės keteros, tad planeta gaunasi, kaip  vadinamas, olandiškas sūris. Kai planeta yra suformuota, tuomet įvairios civilizacijos gali apsigyventi planetos paviršiuje ir susikurti sau palankią aplinką. Tarp sluoksninės keteros irgi yra tinkamos gyventi ir daugelis civilizacijų randa ten geras gyvenimo sąlygas. Planetos
centras lieka tuščiaviduris, magnetinio pagrindo, kad nuolat trauktų į save Visatos laisvąsias dulkes, kad planeta galėtų nuolatos augti. Planetos centre taip pat galima
gyventi.

Besivystant planetai joje susiformuoja tam tikri koncentracijos taškai, kurie atlieka planetos valdymą. Šie taškai yra vadinami valdymo kristalais. Šie kristalai būna mūsų daugiaaukščių pastatų dydžio. Šie kristalai atlieka visą planetos valdymą visai kaip kompiuteris tik organinis, kuris gauna savo nurodymus tiesiai iš Visatos Kūrėjo. Kristalus auginant ir juos tirpinant atsiranda kitos medžiagos, ką  paskui vadiname naudingomis iškasenomis ar mineralais.

Tai ką  vadiname nafta yra natūralus planetos riebalas, kurį planeta pati sau gaminasi tam, kad suteptų įvairius savo sluoksnius, kad jie negirgždėtų, kai trinasi. Kadangi šią
medžiagą gaminasi pati planeta, kaip vandenį, mineralus ir kt., tad  nereikia pergyventi, kad šios medžiagos baigsis. Tačiau nėra rekomenduojama jas naudoti greičiau nei planeta jas gaminasi, nes tam, kad atstatyti išnaudotus resursus planetai gali prireikti laiko kuris gali būti ilgesnis negu gyvens karta, tad galime nesulaukti galimybės vėl jais pasinaudoti. 
 

Dar viena tema, kuri irgi susijusi su tuo apie ką kalbėjome. Tai nauja "žvaigždė", kuri ne per seniausiai nušvito mūsų dangaus skliautuose. Išsiskirianti savo dydžiu, ryškumu ir mirgėjimu. Manau nė vienas tai pastebėjo pats, o jei ne, tai galite atlikti kiekvieną vakarą sutemus kai dangus giedras. 

Žmogus dalinai teisus jog tai ne jokia ne "Venera" kaip bando įbrukti "oficialus mokslas", o tai šviesa, energija, spinduliuojama, o gal net absorbuojama tame taške. Taip tai mūsų šviesa, kuri surenkama nuo mūsų įvairiais "metodais" oficialiais ir ne. Ir tai dėja ne gelbstinti žvaigždė,  kaip žmogus galvoja, o dirbtinas kosminis objektas. O jei tiksliau, kaip sako sliperiai, kosminis laivas-laboratorija. Tas objektas atsirado prieš 3 metus. Tačiau ryškiai matomas tapo tik dabar. Kadangi tas objektas sudarytas iš 5 lygių-aukštų, kurie užsipildė ir nušvito palaipsniui. 

 Kaip sako sliperiai konkrečiai eteriniame lygmenyje yra stebimi energijos srautai kylantys nuo žemės ir koncentruojasi tame objekte.

Ilona Masca palydovų sistema. Kas nežino priminsiu, jog tai sistema kuri apjuos pilnai visą mūsų planetą palydovais ir skirta čipuotiems žmonėms kontroliuoti, na "oficiali versija" žinoma kitokia. Tiesa be šito dar yra ir konkurentų "OneWeb". 

Dar šiek tiek apie čipizavimą suprantantiems rusiškai, Sužinosite korius robotus iš mūsų daryti ruošėsi

Taigi, dirbtinas ir priverstinis pajungimas prie termityno-skuzdėlyno, kartu su motina-karaliene, šiandiena tampa pakankamai realus. Tam ruošiamasi ir kalbama.

Yra ir dar vienas kosminis objektas, tiesa jis nėra matomas ir nespindi danguje, o atvirkščiai, yra tamsus ir nematomas. Paskutiniuoju metu dažnai yra organizuojamos masinės meditacijos neva su "pozityviais tikslais". Tačiau didžioji masė tokių meditacijų  dalyvių, nors ir turintys pačius kilniausius tikslus, "skleisti meilę , gailestingumą ir tt." net neįtaria kas organizuoja tokias "šviesos meditacijas". Na o organizuoja jas, kaip supratote, ne šviesos padėjėjai. Taigi kas vyksta tokių meditacijų metu.

Kartu su ta energija, kurią žmonės spinduliuoja tuo metu, atsiveria čiakros ir tarsi siurbliu kartu išsiurbiama ir didžioji dalis sielos, kaip mato sliperiai. Ir visa tai keliaują į tą tamsųjį objektą, kuris tarsi objektyvas atsiveria ir užsiveria susiurbęs visa tai. Atlikus užklausą atėjo atsakymas jog tas objektas priklauso mums jau gerai pažįstamiems anunakiams. Tuo pačiu, tokių "šviesos" meditacijų metų pati žemės planeta yra tarsi siūbuojama, ką ir demonstruoja šumano rezonanso pokyčiai.

Ir visa šita šutvė (pilkieji, reptiloidai, anunakiai, vabzdžių spiečiai su karalienėmis ir aibė kitų parazitų) sugužėjo pačiu lemiamu momentu į paskutinę puotą, kol dar yra iš ko. Ir dar, graudu žiūrėti kaip ta zombuota žmonių kaimenė, pagal varpų signalą, kiekviena vakarą 20 valandą vietos laiku, melžiama tikrąja to žodžio prasme.

Tai ir yra užkratas, kuris gali apsėsti asmenį jei nusilpnina jo aurą sukeldamas asmeniui traumą. Tuomet jei asmuo yra traumuotas nesvarbu ar tai žmonės, ar reptilijos, ar nesvarbu kas, bet jis tampa apsėstas šios jėgos. Tad apkrėstos rasės nėra piktavališkos iš savęs. Iki užkratui atsirandant šioje Visatoje blogis neegzistavo.
Dauguma žmonių ir gyvena tikėdami, kad religija yra tiesos kelias, o tie, kurie taip nemano tiesiog iškrenta iš „normalių“ žmonių rato. Didelė dalis žmonių nesugebėdami
atskirti, kas yra tikra stengiasi laikytis daugumos nuomonės, nes taip yra patogiau ir saugiau. Ir jie patys nenorėdami būti pajuokos objektais verčiau seka daugumos – avių bandos principu. Jie visada reiškiasi tik tuomet, kai žino, kad galės saugiai atsitraukti ir
kai žino, kad bus juos palaikanti bendruomenė. Jie niekada neišdrįstų stoti į akistatą su tiesą kalbančiu asmeniu ir visada stengsis prisidengti išsisukinėdami, kad jie yra labai užsiėmę kažkokiais svarbiais reikalais, ir neturi tam laiko.

Žemės religijos buvo tikslingai sukurtos Tamsos jėgų, kad
kontroliuoti ir manipuliuoti. Jiems svarbu yra nukirsti tikrą tiesioginį ryšį tarp sielos ir Šaltinio. Dvasingumas nėra apie tikėjimo teorijas, bet apie patyrimą. Sielos apsigyveno
fiziniame kūne norėdamos išreikšti ir pasireikšti fiziniame pasaulyje. Tai yra patyrimas.
Didžiausias Tamsos ginklas yra gebėjimas laikyti žmones nežinioje bei mele. Kontroliuodami informaciją jie gali lengvai valdyti visuomenę. Jiems tik reikia sulaikyti žmones, kurie žino tikrąją tiesą.

Tiesa yra ta, kad mes visi esame šios Visatos Kūrėjai, ir ją kuriame per savo egzistenciją. Kiekviena mūsų mintis, jausmas ar veiksmas kuria šios Visatos likimą. Mes visi kartu esame už tai atsakingi.  

Visi asmenys, kurie bijo prisiimti atsakomybę už savo kūrinius yra skaitomi vaikais. Vaikai, kuriems dar reikia labai daug augti dvasiškai ir plėsti savo sąmonę, kad suprasti,kaip veikia Kūrimas.

Atleidimas už blogus darbus sukuria erdvę atgailai smurtautojo pusėje. Niekada nenuvertinti atleidimo galios, tai gali ir atverčia prarastas sielas į Šviesą.
Atleidimas veikia abiem kryptimis, tai išlaisvins tave nuo naštos laikant pyktį, ir nuo priešiškumo jausmo kito asmens atžvilgiu nesukuriant jam blogos karmos už jo
nesąmoningus veiksmus tavo atžvilgiu. Vietoj to yra daugiau vertingų dalykų, kad investuoti savo laiką ir energiją.

Atleidimas nereiškia bejėgiškumo, tai reiškia suvokti kad kitas savo veiksmais nesuvokia, ką jis daro ir kokios bus to pasekmės.Taigi, tikras atleidimas ateina iš brandos.

Jeigu žmogus nori būti laisvas pirmiausia jis privalo
išsilaisvinti iš išorinių išgyvenimo priklausomybių rinkdamasis tik tas patirtis, kurių reikia jo širdžiai, o ne proto stimuliavimui.

Tobuliausia minties forma yra Šviesa. Tobuliausia jausmų forma yra meilė. Kai šios dvi jėgos susijungia viename verpete, tuomet asmuo patiria tai, ką vadiname nušvitimu ar tiesiog džiaugsmu.

Nustokite teisti Tamsą ir verčiau pamėginkite suprasti, kodėl ji atsirado jūsų ir kitų sąmonėje. Gebėjimas suprasti Tamsą ir yra tikroji Šviesa.

Tikrai vertas dėmesio filmas kurį vertėtu peržiūrėti kiekvienam. Tačiau avis sunku įtikinti ir praktiškai neįmanoma, kad piemuo yra vilkas kol neatsidurs nasruose ir  už tvoros taip pat yra pievos dar gražesnės...
 

Prabudome ir kelkimės mielieji žmonės. Siūlau alternatyvą Tamsai. Dabar kas vakarą tamsos jėgos, skambant bažnyčios varpams 20 valandą  kviečia melstis ir atiduoti energijas tamsos egregorams, kurie maitiną motiną-karalienę. Taigi siūlau tuo metu laisvos valios žmones pravesti meditacijas  pripildymui Žemę šviesos energijomis ir aukštomis vibracijas kas padės greičiau vykti persiformavimo procesams joje. Meditacijos instrukcija būtų tokia:

 "Sukurkite intenciją, kad ši meditacija yra skirta pagreitinti procesą, kuris yra skirtas įnešti harmoniją ir vienybę Žemės planetai ir jos gyventojams.
Įsivaizduokite Šviesos stulpą išeinantį iš Galaktikos Centrinės Saulės, tuomet jis keliauja pro visas Šviesos būtybes mūsų Saulės sistemoje, pro Saulę, pro Mėnulį ir tuomet pro mūsų kūną į Žemės Centrą. Tuomet įsivaizduokite kitą Šviesos stulpą kylantį iš Žemės
Centro per mūsų kūną aukštyn į dangų link visų Šviesos būtybių mūsų Saulės sistemoje ir Galaktikoje.

Dabar jūs sėdite su dviem Šviesos stulpais, vienu metu Šviesa teka tiek aukštyn, tiek žemyn. Laikykite tai kelias minutes.
Dabar įsivaizduokite, kaip Šviesa gydo visus Žemės žmones nuo jų praeities traumų, atnešant taiką, harmoniją, supratingumą, gausą ir vienybę. Įsivaizduokite, kaip
ši Šviesa gydo visų žmonių protus ir širdis.
Matykite, kaip visi žmonės švenčia ir džiaugsmingai dalyvauja naujos realybės kūrime, kur kiekvienas gali gauti tai, ko jam reikia ir gali laisvai rinktis gyventi taip, kaip
jis trokšta."

Atliekant šią meditaciją daug daugiau Šviesos patektų į mūsų planetą.Užtenka bent vieno žmogaus ir tai turi teigiamą efektą mūsų planetai, na o kuo tokių bus daugiau, tuo greičiau mes pasieksimo, ko trokštame, ką įsivaizduojame.

Mūsų pirmas tikslas yra prisiminti, kas esame iš tikrųjų, nes kiekvienas iš jūsų yra Visatos Kūrėjas įsikūnijęs žmogaus kūne. Kiekvieno žmogaus gyvenimo tikslas yra tai suvokti ir tuomet atlikti tai, ko jis čia atvyko.
Nesvarbu kokia dvasine praktika žmonės užsiima, kiek per dieną medituoja, kalba mantras ar gieda giesmes, tačiau jis visuomet susidurs su sunkumais ir Tamsos jėgų spąstais siekiant jį suklaidinti. Bet jei žmogus sugeba apsivalyti savo protą ir apšviesti save tiesa, tuomet jis suvokia, kad jis yra Visatos Kūrėjas ir aišjkiai suvokia tikrąjį tikslą. O tikras tikslas nėra kentėti ir skųstis pasauliu, kovoti su įsivaizduojamais priešais, ar siekti laikinų materialistinių tikslų.

Kai asmuo suvokia tokį paprastą dalyką, jam pradeda paklūsti Visatos dėsniai, nes Visatos dėsniai paklūsta tik jų Kūrėjui ir tai yra asmeniui, kuris seka savo širdimi, asmuo
tokiu būdu sulygina savo sąmonę su Kūrėjo sąmone. Sąmoningas asmuo kiekvieną savo veiksmą pripildo meile bei Šviesa, vizualizuodamas Šviesą, kuri apsupa jį, objektą ar kitą asmenį su kuriuo jis turi santykį. Taip kiekvienu savo veiksmu asmuo bus arti Kūrėjo sąmonės ir jam pradės paklūsti Visatos dėsniai, nes jis pradės vykdyti Kūrėjo misiją. Tad kiekvienas žmogus šią akimirką gali pradėti vykdyti savo Dievišką misiją, pripildant savo aplinką Šviesa ir meile..

Taikos ir ramybės.

Peržiūrų: 1447 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.8/4
Viso komentarų: 1
0  
1 violeta   (15.05.2020 11:41) [medžiaga]
Pagarba D4kingumas už naujus laiškus.ŠRI Bhagavanas KALKI sakė,kad stipriausios valandos maldai ,meditacija...12,val.,18 val.24 val ir 6 val

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2020  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0