Ketvirtadienis, 28.03.2024, 11:54
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 18 » Unikalių civilizacijų Pakylėjimas
13:26
Unikalių civilizacijų Pakylėjimas

Krajonas praneša: "Mūsų glaktikoje buvo 8 laisvo pasirinkimo planetos. Žemė – planeta, galinti tapti laisvo pasirinkimo planetų Federacijos nare. Kažkada tų planetų civilizacijos, pradžioje nusileidusios į tankių materijų pasaulį, vėliau praeidavo pakilimo į Dvasinį pasaulį kelią. Septynios iš tų civilizacijų atliko Pakylėjimą. Ir visos septynios planetos pakartojo vieną ir tą pačią Pakylėjimo patirtį. Vienos planetos civilizacija, kuri nuėjo kitu keliu, nesugebėjo pakylėti ir buvo Šviesos šeimos skubiai evakuota.

Žemė – devinta laisvo pasirinkimo planeta. Pati didžiausia, jūsų civilizacijos žmonių, potenciali galimybė šiuo momentu – Pakylėjimo galimybė. Visoms sieloms, pradėjusioms ruoštis ir laukti Pakylėjimo, yra žinoma genetiniame lygmenyje, kaip pakylėti pačiam ir padėti tai padaryti planetai. Jūs disponuojate tokiomis žiniomis ir sugebėjimais, nes septynių planetų Pakylėjimo patirtis – jūsų kolektyvinės metafizinės patirties dalis, jūsų magnetinių DNR dalis.

Šviesos Darbuotojai, atkreipkite dėmesį, kad nėra jokios konkrečios informacijos, rekomendacijos, nuo Aukščiausių Šaltinių, apie Pakylėjimą. Ir tuo pat metu, egzistuoja praktiniai pratimai, Pakylėjimui pasiruošti, kuriais naudojasi tūkstančiai Senų sielų, kruopščiai besiruošdamos asmeninio ir kolektyvinio Pakylėjimo procesui. Per paskutinius penkis tūkstančius metų, kada Uždanga buvo gana tanki, asmeniniai ir kolektyviniai Pakylėjimai vyko ne kartą. Tai buvo kaip bendras triados, Dvasia-Sąmonė-Kūnas, pakylėjimas, taip ir tik Dvasios, Sąmonės atskiras Pakylėjimas. Paskutiniu atveju, kūnas likdavo materialiame pasaulyje ir tai atrodė, iš išorės, kaip paprasta mirtis. Tačiau, tai irgi skaitosi Pakylėjimu, kadangi aukšto išsivystymo Dvasia, pakeldama iki atitinkamo lygio sąmonę, pati priima sprendimą palikti fizinį kūną ir savarankiškai pakilti į Dvasinį pasaulį. Tokio Pakylėjimo metu, kartais lieka taip vadinamos "nenykstančios galios”, kurių ilgai negali išskaidyti į molekules, kadangi Pakylėjimas atlieka jų struktūroms transformacinį poveikį.

Taigi, Pakylėjimo procesas gali vykti, kaip su fiziniu kūnu kartu, taip ir be jo. Tuo metu kūnas gali išsiskaidyti į molekules ir atomus, o gali... išsisaugoti. Jūs jau žinote apie "somathos” būseną, tarsi užkonservuoto kūno. Praktiniu to reiškinio įrodymu ir pavyzdžiu, gali būti Hambo-Lamos kūnas iš Buriatijos.”

Krajonas čia kalba apie Dašo-Dorži-Itigelovą.


2002 metų rugsėjo mėnesį, pasaulį apskriejo sensacija. Buriatijoje, kaimo kapinėse, buvo atkastas iš kapo lama, buvęs Rusijos budistų vadovas, Dašo-Dorži-Itigelovas, išėjęs iš gyvenimo 1927 metais. Tai buvo atlikta ne atsitiktinai,o vykdant jo parašymą, atkasti kūną po 75 metų. Kape buvo aptikta ąžuolinė dėžė, pripildyta medžio pjuvenų ir lotoso žiedo pozoje sėdintis kūnas. Vienuolio kūnas per 75 metus nesuiro ir nepatyrė jokių pasikeitimų.


Dar daugiau, pas vienuolį pastebimas prakaito išsiskyrimas, auga nagai ir plaukai. Kūnui nereikia jokios atramos, jis išlieka toje padėtyje, nesuglemba. Kūnas saugomas Ivolgino Dacane (30 kilometrų nuo Ulan-Ude esantis vienuolynas).


Tūkstančiai žmonių jį matė. Kūnas yra idealioje būsenoje. 2004 metais karininkai-medikai išnagrinėjo jo ląstelės branduolį, branduoliniu-rezonansiniu metodu. Jų išvada: ląstelė gyva ir branduolys sveikas. Pradžiai, lamai buvos sudarytas sarkofagas iš stiklo paketų. Vėliau buvo padaryta ir šaldymo įranga, tačiau jungti jos į rozetę nereikia, lamos nereikia saugoti nuo laiko poveikio. Vienuolis, kuris jį prižiūri, pasakoja, kad dažnai reikia kūną nuvalyti nuo druskų, kurios susidaro pačios ir dažnai nuvalyti stiklą, kuris savaime aprasoja.


Esant būtinumui, į jį gali įsikūnyti Dvasia.

 Krajonas sako: "Atkreipiu dėmesį: tokie kūnai lieka po Pakylėjimo. Taip vadinamas "sidabrinis siūlas” – energetinis, nematomas žmogiško regėjimo – riša kūną, esantį somathos būsenoje ir Dvasią, esančią aukščiausiuose išmatavimuose. Dvasia aprūpina fizinio kūno gyvybingumą. Daugelio civilizacijų genofondas iš tikro saugomas požeminėse saugyklose visame pasaulyje. Apie tai ne kartą pranešė ezoterikai ir moksliniai tyrinėtojai. Kaip jūs galvojate, kokiu tikslu saugomi tie kūnai? Esant būtinumui Dvasios įeina į juos ir pradeda dirbti Planetoje..."

"Grįžkime prie tų laisvo pasirinkimo septynių planetų, kurios pakylėjo. Norite žinoti kaip tai įvyko? Kiekvienas žmogus pasirinko tą pakylėjimo būdą, kuris jam buvo prie širdies. Jie, protingos būtybės (tai ne visada buvo žmonės, jūsų supratimu), pakylėdavo be kūno, kiti kūną transformavo ir pernešė jį į Aukštesnius Pasaulius. Krajonai, kam iš vis dvasiniame pasaulyje fiziniai kūnai, ten tikriausiai yra savo subtilūs eteriniai kūnai? Taip, dvasiniame pasaulyje dvasioms egzistuoja subtilūs eteriniai kūnai. Iš pirmo žvilgsnio, tai atrodo nelogiška. Tačiau, ar gi aš jums nesakiau „nemastyti žmogiškai"? Viskas aplink yra energija. Fizinis kūnas, dalis išorinio pasaulio, dalis energijos, dalis svarbios patirties, jo rezultatas. Dvasia sugeba pasiimti tą kūną su savimi į vidinį pasaulį. Kam? Tam daug tikslų. Pavyzdžiui, tokį kūną galima panaudoti gyvenimui naujai besikuriančiuose Visatos pasauliuose. O kam reikalingi nesveiki ir nepagydomai ligoti kūnai? Paprasčiau būtų atlikti pakylėjimą be jų.

O jei aš pasakysiu, kad einantis dvasiniu keliu į Pakylėjimą, turi šansą išsigydyti pilnai savo kūną.  Ar patikėsite? Žinau, daugumas nepatikės. Tai nėra priimtina. Netikėjimas išgijimu, daro sudėtingesniu, netik  jūsų kelią Pakylėjimo link, bet ir trukdo visos planetos išgijimui. Daugelis iš jūsų, Šviesos Darbuotojai, pasirengę tarnauti bendram labui, likdami su sergančiais kūnais, aukodami savo sveikatą. Taip ne kartą buvo praeituose gyvenimuose. Supraskite, dabar taip daryti negalima. Niekas iš jūsų nelaukia aukų. Kūrėjas nori matyti visus savo vaikus absoliučiai sveikais. Jūs turite tikėti savo išgijimu – taip, kaip tikite į Visatos Kūrėją. Jūsų sveikata – tai pasaulio likimas. Kiekvieno iš jūsų fizinis ir dvasinis išsivystymas, apsprendžia potencialios realybės ateityje pasirinkimą. Tame tarpe ir būtybių, kurios gyvens naujuose pasauliuose, sveikatą.  

Suprantate, kaip tai svarbu. Jus ne šiaip sau atsakote už savo sveikatą. Jūs atsakote už savo civilizacijos ir būsimų pasaulių būtybių sveikatą. Tai vienas iš jūsų svarbiausių uždavinių – tapti sveiku. Ir pradėti ruoštis Pakylėjimo procesui.

Dabar grįžkime prie tų laisvo pasirinkimo planetų. Visos septynios planetos, kartu su jų civilizacijomis atliko nelengvą Pakylėjimo procesą iš fizinio pasaulio, į žymei subtilesnį dvasinį pasaulį. Jie sukūrė savo ir savo planetų pakylėjimą. Bet nė viena iš civilizacijų negalėjo išgydyti absoliučią daugumą savo fizinių kūnų. Išgydymo energija, pilnumoje nebuvo perduota į fizinį pasaulį ir jo priimta. Mūsų galaktikoje neišgydyto fizinio pasaulio karma lieka neatidirbta. Jūs, atėję į šią planetą, davėte iškilmingą pasižadėjimą atidirbti tą karmą. O tai reiškia tik viena:pagrindinis tikslas - priimti išgydomą energiją iš dvasinio pasaulio ir tapti sveikais. Jūsų kūnas gali ir turi atsikratyti nuo visų rūšių ligų. Jūsų Dvasia turi išmokti tobulai valdyti savo kūną ir sąmonę, būdama dar čia, tankioje materijoje. Tai atrodo paprasta užduotimi, tiems kas turi nepriekaištingą sveikatą. O tiems, kas seniai kenčia nuo chroniškų susirgimų ir išbandė daugelį išsigydymo būdų, negavo rezultatų, atrodys nepasiekiamu tikslu. Bet kelias į išgijimą yra. Ir aš apie tai sakiau ne kartą. Išsigydymo paslaptis slypi jūsų DNR. Įeikite į savo Akašų kronikas. Į tą laiką, kai jūsų DNR dar nėra jokių ligų. Perneškite tą DNR į dabartinį kūną. Kaip?...Kaip tai padaryti? Jei jūs su pilnu ryžtu, atsakingumu ir švariu noru užduosite šitą klausymą savo Globėjams – būtinai gausite atsakymą. Ir tada jūs rasite kelią į išgijimą.”

Toliau Krajonas grįžta prie laisvo pasirinkimo planetų ir sako: "Mes kalbame apie septynias planetas, o kaipgi su ta aštunta? Tos planetos civilizacija ne Pakylėjo... Įvyko tragiškas įvykis... Ir Šviesos Šeima evakavo visas Sielas... Nėra jų smerkimo už tai, ko jie nesugebėjo atlikti... Yra tik Meilė ir Padėka. Todėl kad įgauta didžiulė patirtis. Ta patirtis įsisąmoninta. Ji įdėta į jūsų Dvasinę Genetinę Atmintį. Jos pagalba, tos patirties, jūs praėjote patį pavojingiausią kritinį tašką – tą, kuriame galėjo prasidėti trečias pasaulinis karas. Dabar jis neįvyks niekada. Niekada jūsų planetoje nebus to, ką galėjote pavadinti trečiu pasauliniu karu. Tai padėkokite tuos, kurie jums davė kritinės ribos praėjimo patirtį...Kas jie Krajonai? Ar mes žinome tos planetos atstovus? Atsakymas: Taip... Jūs juos žinote. Ta civilizacija – tai..., jaučiu kad kai kurie Šviesos Darbuotojai širdimi jau suprato, apie ką kalbama... Tai delfinų ir banginių civilizacija. Būtent jie praeidinėjo sunkią pakylėjimo patirtį toje aštuntoje planetoje.


Draugai, ar dabar jūs supratote, kas tokie delfinai ir banginiai??? Tai dieviškos, angeliškos būtybės, kurios čia, šioje planetoje tam, kad padėti jums sukurti savo Pakylėjimą. Jie dalinasi su jumis visais, jūsų egzistavimo šioje materijoje, sunkumais, čia įsikūniję be savo Aukščiausiųjų Aš. Bet jie žino, kam jie čia. Žino ir padeda jums. Nepamirškite mano Brangieji, siusti Delfinams ir Banginiams savo padėką ir meilę. Kol tai darote, būkite tikri: darote labai šventą veiksmą, įliejantį Meilės Energijos, į unikalų Pakylėjimą, kurį mes  čia dabar kuriame, šioje puikioje ir didingoje Planetoje.

O dabar apie svarbiausia. Jūs davėte iškilmingą pasižadėjimą, pakylėti į Dvasinį Pasaulį kiek galima daugiau  fizinių kūnų. Tame tarpe ir genofondą (daugelio rasių ir civilizacijų fizinius kūnus), kuris yra slaptose požeminėse saugyklose – specialiai įrengtose tam. (taigi, požemines slėptuves turi ne vien Iliuminatai, bet ir Šviesos jėgos, ši informacija dalinai patikrinta ir kol kas plačiau neatskleidžiama aut. pastaba) Mes galime paimti tą tankią energiją su savimi. Ji - unikali patirtis, kurią mes įgavome dirbdami tankioje šio pasaulio materijoje. Ta patirtis reikalinga naujų pasaulių kūrimui. Delfinai ir banginiai irgi labai stipriai norėjo pakylėti kuo daugiau savo planetos fizinių kūnų... Ir dabar jie čia, kad kartu su mumis iš naujo pakylėti. "

Toliau Krajonas tęsia: " Aštunta ir devinta planeta, kaip tai įmanoma? Klausiate jūs. Ką tai reiškia? Jūs – devintos planetos, kuri pakyla iš tankios materijos laisvos valios sąlygomis, civilizacija – šiame Universiume (keturmačio pasaulio Visatoje). Todėl – devinta. Kada planetos Žemė ir žmonių Pakylėjimas įvyks, atitinkamai Didžiajam Planui, jūs įeisite į Laisvo Pasirinkimo Planetų Federaciją, kaip aštunta planeta.  Ir tai labai garbinga, Šviesos darbuotojai. Todėl, kad  "aštuntuko” pergalė reiškia "sunki pergalė”. Bet aš jums jau sakiau, jei "aštuntuką” paversime 90 laipsniu kampu, tada sukuriamas amžinybės (begalybės) ženklas. Todėl, Žemė "aštunta devinta planeta”. Jūs tie – kurie Visatai atveria begalinių galimybių portalus. Todėl mes visi taip jus mylime..."

Taigi, nenuleiskite galvos, nenusiminkite. Ženkite toliau savo pasirinkto tikslo link, nekreipdami dėmesio į tai, kaip jus vertina aplinkiniai ar kad ne viskas iš karto gaunasi. Nesiginkite į pastaruoju metu vis daugiau pasirodančius bauginančius straipsniu. Visada užsiduokite sau klausymą. Kokiu tikslu tai rašoma ir platinama? Daugiau savyje palaikykite ir skleiskite aplink, kur tik bebūtumėte Šviesos ir Meilės energiją. Ir anksčiau ar vėliau jūs pasieksite savo tikslą ir tuo pačiu padėsite tai padaryti kitiems, nes mes visi esame viena. Neužmirškite to. Sėkmės jums nelengvame kelyje...

Su pagarba ir meile Virgis 

    

 

Peržiūrų: 4582 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 4
0  
1 giedre3325   (18.11.2011 19:03) [medžiaga]
kaip be galo gera skaityt info is Krajono smile beveik kiekviena karta verkt norisi
Aciu, Virgi!

0  
2 artis   (18.11.2011 20:42) [medžiaga]
Su visa pagarba delfinams ir banginiams, kodel jie leidziasi zudomi japonu, islandu, fareru salu gyventoju ir kitu?

0  
3 qaz   (19.11.2011 10:11) [medžiaga]
o as zinau, kat tas cekistas kuris krajonu sneka ar kaip ten yra nu kaip ir valstybes agentas jai tai galima pasakyt nu is tu gudruciu ir ka :D ir daugiau zinau :D jo blyn liau liau liau tik kaip matot is mano rasliavos liau.. reiktu dauk pasakot o yrodymu kaip ir nera, beda! kaip ir ner nes galima sakyt visi yrodymai pas jy, pats issiduoda, tegu sneka jo liau liau liau, kas turi ausi teklauso.............. :D o pasakysit kas neturi jo :( nuuu tai ka nu nemano bedos :( bet sitiek jis priraso, jo blyn :D

0  
4 Kuxne   (20.11.2011 11:52) [medžiaga]
Pasaulio galas artinas. Net Budulis - Kiaulės galvelė ezoterika susidomejo biggrin biggrin biggrin

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0