Ketvirtadienis, 25.04.2024, 18:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Liepa » 1 » Užkulisinės naujieno
13:14
Užkulisinės naujieno

Populiarios knygos „The Deep State“ autorius Alexas Newmanas teigia, kad „Deep State“ globalistai baiminasi, jog pasaulis bunda iš tironijos, kurią jie bando primesti kiekvienai Žemės šaliai. Jų vadinamojo perkrovimo metu viskas klostosi ne taip sklandžiai, kaip jie manė. Newmanas paaiškina: „Šiuo metu „Deep State“ yra „daryk arba mirsi“ momentu. Plėšrūnų klasė žino, kad dabar jie yra užblokuoti. Jei jie bandys trauktis, atsitraukimo nebus. Žmonės atsibunda tokiu tempu, kad plėšrūnams teks viską daryti ir bandyti primesti visą dienotvarkę arba jie turės didelių bėdų. Dabar visose JAV prokuratūrose vyksta diskusijos. Žmonės reikalauja baudžiamojo persekiojimo. Šiuo metu plėšrūnų klasė supranta, kad jei labai greitai nepajudės į priekį, praras viską. Manau, kad šiuo metu esame labai pavojingoje situacijoje. Kai žmonės patenka į šią poziciją, jie neturi daug pasirinkimų. Tai tarsi gyvūnas, kuris buvo įspraustas į kampą“.

„Cabal“ taikosi į jaunimą, skelbdamas apie planus į švietimą įsiskverbti į metaversumą. Pasaulio ekonomikos forumas paskelbė, kad imasi pagrindinio lyderio vaidmens metaversumoje, kurios tikslas yra įsiskverbti į švietimo sistemas visame pasaulyje ir būti naudojamas studentams „ugdyti“ iš namų: „Technologinių pažangų įsiskverbimas į švietimo sistemas tampa vis labiau reikalingas“. Norėdami tai padaryti, WEF nori dirbti su Rusijoje uždrausta Meta ir kitais pagrindiniais žaidėjais (HTC, Microsoft, Sony, Walmart). Forumas mano, kad švietimo sistemos skaitmenizavimas kažkaip padarys švietimą prieinamesnį ir tuo pačiu sumažins anglies pėdsaką, nes vadovėlių ir pieštukų metaverse nereikia. Tačiau pripažįsta, kad „virtuali realybė riboja žmonių sąveiką ir gali sukelti jaunų žmonių izoliaciją“. WEF nori panaudoti metaversą, kad galėtų stebėti ir kontroliuoti švietimą visame pasaulyje, formuodamas jaunus protus.

Cory Goode, teigiamo slaptųjų kosmoso programų aljanso atstovas, pasidalijo gauta nauja informacija: „Mūsų saulės sistemą dabar saugo mūsų kosminiai pusbroliai iš vietinio žvaigždžių spiečiaus. Jų erdvėlaiviai yra aplink Saulės sistemą ir neleidžia patekti neigiamoms grupėms. Man buvo pranešta, kad jie taip pat beveik perėmė ir valdo žvagždinius vartus, jungiančius su kitomis galaktikomis. Tai labai geidžiama vieta, esanti šalia Saulės, jos heliosferoje, tai pagrindiniai vartai, pro kuriuos žmonės įeina į mūsų galaktiką ir iš jos išeina visomis kryptimis. Juos naudojo „Dark Fleet“ ir kitos neigiamos grupės, kurios anksčiau valdė tuos vartus. Juos sugauti padėjo zulu, kurie neseniai įžengė į mūsų planetų konfederaciją ir suvienija mūsų žvaigždžių spiečius. Taigi dabar jie daug ką kontroliuoja. Esame viena iš žvaigždžių sistemų, kurios konfederacija laukia dėl mūsų saulės įvykio. Ir viskas vyksta kaip per sviestą, viskas vyksta pagal puikų planą. Ir kaip šio didžiojo ciklo dalis, žmonija perima savo genetinę ir dvasinę evoliuciją. Jis teigė, kad šios konfederacijos nariai bus tie, su kuriais žmonija bendraus perėjimo metu.

Pasipriešinimo judėjimas pranešė, kad užkulisiuose vyksta didžiuliai tektoniniai pokyčiai, tačiau dėl taktinių priežasčių apie tai mažai ką galima pasakyti. Konkrečiai kalbama apie tai, kaip per pastarąsias kelias savaites buvo iškovotos didžiulės pergalės prieš Chimera Archont laivyną: „Yra du Chimeros pogrupiai. Pirmasis vadinamas Oriono pogrupiu, o antrasis – Andromedos pogrupiu. Oriono pogrupis daugiausia yra požeminėse bazėse ir yra naikinamas. Andromedos pogrupis per pastaruosius kelerius metus įsiskverbė į paviršiaus gyventojus, nes suprato, kad jų galutinis pralaimėjimas yra arti ir juos bus šiek tiek sunkiau išsiaiškinti, nes jie naudoja žmoniją kaip gyvą skydą. Šviesos pajėgos sugebėjo nepastebimai įsiskverbti į Chimeros komandų grandinę ir dabar ėda Chimeros struktūrą iš vidaus. Dauguma neigiamų planetos scenarijų žlugo, tačiau yra dar vienas mažai tikėtinas, bet labai pavojingas scenarijus, kuris dar turi būti išspręstas.

Šviesos pajėgos baigė statyti abi Disono sferas (vieną aplink Saulę ir vieną aplink Žemę), kaip pranešė Pasipriešinimo judėjimas: „Taigi Galaktikos konfederacijos laivynas yra pasirengęs Saulės žybsnio atvykimui. reikia atlaisvinti planetos paviršių ir paruošti žmoniją. Žemės magnetinio lauko stiprumas jau yra sumažintas 25 %, o stiprūs saulės blyksniai, kurių tikimasi per ateinančius kelerius metus artėjantį saulės maksimumą, gali sumažinti Žemės magnetinį lauką tiek, kiek reikia magnetiniam nukreipimui, todėl gali atsirasti fizinis polių poslinkis. Pasipriešinimo judėjimas siūlo pažiūrėti šį vaizdo įrašą, kad geriau suprastumėte, kas nutiks:

Kas atsitinka iškart po saulės žybsnio? Ar gali kilti chaosas? Corey Goode, Teigiamo slaptųjų kosmoso programų aljanso atstovas, situaciją apibūdina taip:

„Po saulės žybsnio iš pradžių gali kilti kova dėl likusių išteklių. Daugelis iš mūsų negalės panaudoti smurto, kad apsisaugotų, tokie žmonės turi tikrai pabėgti nuo visuomenės ir civilizacijos prieš įvykstant šiam saulės įvykiui. Nes kai tai įvyks, prasidės visiškas kolapsas. Daugelis išprotės. Turėsite tam pasiruošti, o jei to nepadarėte, kaimynas, kurį taip mylite, gali bandyti jus nužudyti, kad gautų tą mažą maisto gabalėlį, kurį turite. O jei ne “kosmoso giminaičių” atvykimas, neturėtume daug resursų ir būtų žuvę daug milijonų. Mūsų kosminiai pusbroliai, atvykę per visą šitą sumaištį, ateis mums padėti. Tai bus būtina. Tačiau didžioji dalis žmonių ateiviais bus labai nepasitiki.

Taip pat pradės ryškėti labai išsivysčiusios ketvirtojo tankio sąmonės apraiškos, tačiau prireikia daugiau nei 900 metų, kad labiausiai traumuoti žmonės šioje planetoje patirtų šį saulės įvykį, o saulės energija, atrodo, padidins jų sąmonę. Kurį laiką tokiems žmonėms bus chaosas. Turiu galvoje, kad šiame chaose žmonės gyvens ir mirs, gyvens ir mirs ištisas kartas, o galiausiai, po maždaug tūkstančio metų, mes pasieksime pusiausvyrą.

Svarbu pažymėti, kad Pasipriešinimo judėjimas turi panašią, tik šiek tiek kitokią informaciją šiuo klausimu: pirma, parengiamuoju laikotarpiu Saulės įtaką Žemei sušvelnins Dysono sferos, o prieš pagrindinį Saulės pliūpsnį to panorėję žmonės bus perkelti į Plejadų erdvėlaivius ir Arktūriečius bei aprūpinti viskuo, ko reikia. Taigi mes turime du šiek tiek panašius scenarijus, vieną iš SSP aljanso, susisiekusio su vietine konfederacija ir kitą tiesiogiai iš plejadiečių, galaktikos konfederacijos narių.

Tai, kad dar nėra fizinių mūsų darbo įrodymų, nereiškia, kad nieko nepasiekta. Daugelis mūsų darbų buvo sėkmingi užkulisiuose. Tai yra, skleidžiant Šviesą planetoje, kuri šimtus tūkstančių metų buvo tamsoje, pamažu tampa pastebimi patobulinimai. Kai Šviesa pasklis po visą planetą, nebebus kelio atgal į tamsą.

Daugelis kalbino kitus, kad įtikintų, stojo už mūsų teises, protestavo laisvės eitynėse ​​ir pan. Visas šis darbas yra pagirtinas, nes jis pažadino didžiąją žmonijos dalį. Atėjo laikas žengti į penktosios dimensijos kelią, kiekviena pabudusi siela gali pakilti pati, nelaukdama kitų pagalbos. Štai kodėl pabudusiųjų dabar nekenčia miegantys, kurie tik vėliau supras, kad turėjo omenyje gerą poelgį.

Žmonija daug išgyveno praeityje ir daugelis iš jūsų dabar jaučiasi nusivylę, pavargę, silpni, išsekę ir galvojate, už ką mes kovojame? Ar susimąstėte, kada baigsis taip ilgai virš mūsų tvyrojusi tamsa?

Daugelis jaučiasi priblokšti dėl to, kad šeima ir draugai vis dar miega ir kad jie negalėjo pažadinti savo draugų ir artimųjų. Niekada neabejokite, kad jūsų gyvenimas ir pastangos buvo bergždžios. Pabudę yra stiprūs žmonės, kurie laiko šviesą, kad kiti galėtų sekti paskui juos. 

Mūšis su pasauline mafija jau laimėtas, tačiau zombių neįmanoma įtikinti tuo, kas atsitiko, jiems teks tai patirti iš pirmų lūpų, kol Žemės planetos išlaisvinimas taps įprastu faktu.

Šiuo atžvilgiu buvo apibūdinti būsimi pagrindiniai pokyčiai ir paaiškinta, kodėl užtruko tiek ilgai. Tikimasi masių pabudimo, nes nėra kito būdo jas įtikinti, kaip tai patirti iš pirmų lūpų.

Žmonės turi išmokti mąstyti savarankiškai, veikti naujoviškai, nes dauguma, jei ne visi, esamų parametrų bus pasenę. Pinigų reikšmė ir vertė bus visiškai kitokia nei buvo įprasta. Visiems užteks pinigų pragyventi. Nereikės pasinaudoti kitais ar vogti daiktus. Jūsų galimybės bus vienintelė riba. Kiekvienas galės laisvai užsiimti bet kokiu hobiu ir dirbti kada panorėjęs.

Nesvarbu, ar žinai, kaip viskas atsitiko, ar ne. Ateina laikas, kai tam tikra informacija atkreipia jūsų dėmesį į kažką, o tada galvosūkis susijungia. Nereikia skubėti ar rodyti smalsumo. Svarbiausia, kad žinotum, jog esi pasiruošęs. Jei ne, jūs neskaitytumėte šio teksto.

Nesivelkite į dramą, kurią jie nori jums primesti! Atminkite, kad tamsiosios jėgos žino, kas nutiks ir todėl jos taip sunkiai stengiasi sugriauti jūsų, kaip tiesos sakytojo ir tų, kurie sako tiesą, reputaciją. Jie nenori, kad taptum šviesos sala. Jie mieliau norėtų, kad visa žmonija žūtų, nes kitaip jiems tai būtų pabaiga.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 863 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/4
Viso komentarų: 1
0  
1 linaramanauskiene7   (08.07.2022 23:20) [medžiaga]
SVIESOS Sala... SVYTURYS Zemeje... MEILE - VIENYBEI, ESANCIAI VISAME BERIBIAME KOSMOSE... MEILE SAU - LAISVAI KUREJAI...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0