Ketvirtadienis, 28.03.2024, 20:31
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gruodis » 31 » Užsiciklinusio operatoriaus naujametinis palinkėjimas
23:28
Užsiciklinusio operatoriaus naujametinis palinkėjimas

Tikiuosi, kad tai bus naudinga ir kitiem, ne tik vienam Vasiai, kuris tikriausiai ir neskaitys, nes tokie paprasčiausiai neskaito, kaip sakoma "numeta savo" ir viskas...

Pirmiausia. Ką tu vadini Žmogumi?

Tokią būtybę, kuri viskuo panaši į milijonus kitų būtybių? Vienodai galvojantys, vienodai veikiantys, vienodai svajojantys. Su vienodais minčių ir jausmų "antspaudais”.

Kiek aš suprantu, žodžiais „ viska turi tie", matyt turima omenyje materialines gėrybes ir vertybes. O ar tai vertybės, čia jau kitas klausimas, priklausantis nuo žmogaus pasirinkimo, pasaulėdaros supratimo. Vieniems žmonėms, (materialistams, kuriuose ima viršų Gyvuliukas) - labai didelės vertybės, pačios didžiausios ir vertingiausios, pagrindinis siekis ir gyvenimo tikslas, (nors ir menkas, laikinas) kitiems, einantiems Šviesos Keliu ir turintiems platesnį suvokimą, stebint iš Dvasinio prado pozicijos, ar bent jau iš šalies - visai ne vertybės. Tai kiekvieno žmogaus individualus pasirinkimas, todėl nereikia apibendrinti ir taikyti tai visiems to, kas tinka tau ir prilyginti visus sau, savo supratimui, savo nuomonei savo siaurai sąmonei, apsiribojančiai tik materialumu.

Tai, kas materialu, yra laikina ir anksčiau, ar vėliau, pavirs į dulkes, kaip ir jūsų kūnas, kurio, kaip ir viso kito, prikaupto materialaus, niekur neišsineši po mirties. Taigi, ar verta gaišti taip mums brangų laiką ir siekti to „visko, ką turi tie".  Juk geriau tą laiką išnaudoti dvasiniam tobulėjimui, savo išminčiai, ugdyti savyje tai, kas pagreitins Sielos brendimą ir tuo pačiu jos išsilaisvinimą.

Gal būt rytoj, ar po ryt, gali mirti, nes nežinai kada tai įvyks, o Ten, vertins ne tai, kokią krūvą ir kokio svorio savo palaikų palikai po žeme, ar kiek sukaupei rūsyje gėrybių, ar brangenybių, bet tai, ką tu išauginai savo viduje. Tai yra pagrindinės ir amžinos vertybės, o ne tos trumpalaikės dulkės...

Žmogus yra įdomi būtybė, gimsta gyvūnu, bet vieno savo gyvenimo eigoje, minties jėga, gali laisvai paversti save į Dvasinę Būtybę, artimą Dievui. O dar nuostabiau yra tai, kad jam suteikta visiška pasirinkimo laisvė, savo intelektualiame vystymesi, nesvarbu, ką jis be pasirinktų...

Laimingas tas, kas savyje pagimdo šviesias Išminčiaus mintis, o ne tas, kas sukaupė kalnus materialinių vertybių.

Antra. Kad ir koks turtingas, laimingas atrodytų žmogus kitų žmonių akyse, niekas nežino kas dedasi jo viduje, kokie jo pagrindiniai siekiai ir tikslai.

Geriau būti neturtingu ir gyventi dykumoje, bet su žydinčiu lotosu sieloje, nei būti turtingu ir gyventi tarp žmonių, bet su tuštuma sieloje.

Išbandymas valdžia, tai labai sunkus išbandymas, netgi tobulai sielai. Klastingas valdžios troškimas sudegina žmogų iš vidaus, jo dvasinį pradą paverčia pelenais.

Jėga ir valdžia, kaip statybinis plaktukas, kurį gali  panaudoti ir statybai, ir griovimui, viskas priklauso nuo Meistro, kieno rankos jį valdys.

Pragyventų dienų vertingumas matuojamas vieninteliu matu: kur ir kiek meilės vėrinių per dieną nupynei, kur ir kaip sugebėjai juos sutvirtinti ir kuo surišai į jungiančius mazgus.

 Laiminga skaityk ne tą dieną, kuri tau atnešė malonumų, bet tą, kai tu atidavei žmonėms savo širdies šviesą

Na ir trečia. Žmogau! Pats savyje atskirk grožį nuo išsigimimo. Nusipurtyk marą nuo savęs. Matai paukščius danguje? Jie be grandinių ir pančių. Nes turi sparnus.

Atsikratyk menko, siekdamas aukštumų!

Pabusk! Pabudimas – nelengvas. Žmonės miega dieną, metus, amžius ir tūkstantmečius. Ir, rodos: taip gera tame sapne!

Bet – pabusk!

Žmogau, pabusk Žmogumi! Ir kitus pažadink.

Ar kada nors susimastei apie tai? Ar susimastei, kaip tu suvoki supantį pasaulį? Ne iš fiziologinio stebėjimo taško, o iš gyvenimiško... Kas tu? Kuo tu matai, girdi, kodėl tu junti, kas tavyje supranta viską ir kas būtent suvokia? Pažvelk į savo vidų.

Tu gi ne šiaip biologinė būtybė, o Žmogus, apdalintas amžinybės dalele. Suvokiant tai, suprasi, kad visas mūsų likimas, pačių  mūsų rankose. Labai daug kas priklauso nuo mūsų, ne tik čia, bet ir ten... Kol mumyse dar rusena gyvybė, niekada ne vėlu pažinti save, surasti savyje savo šventą sielos gyvybės šaltinį...

Gal būt tu net neįtari, kad tavo mintys turi kūrybinę jėgą (nors šiame puslapyje apie tai jau ne kartą rašyta). Visos mintys, norai, teorijos, požiūriai tavo pasąmonėje yra palikę gilių antspaudų ir realizuojasi, kaip konkrečios situacijos, faktai, ar asmenybės.

Žmogus, kuris sveiku mastymu valdo savo mintis, valdo tuo pačiu ir savo sveikatą. Prie sveikų minčių – sveika dvasia, o prie sveikos dvasios - sveikas kūnas.

Žmogiškas mastymas turi dvi puses: sąmoningą ir nesąmoningą, matomą ir nematomą. Mūsų gyvenimas irgi turi du aspektus, minčių pasaulį ir materialų jų įsikūnijimą. Tavo mintys - didžiausios brangenybės, kokios tik pas tave gali būti. Jos virsta tavo realybe. Viskas, į ką tu tiki, formuoja tavo gyvenimą, o tai reiškia ir įvairias gyvenimo spalvas.

Gamtoje egzistuoja taip vadinamas veidrodžio dėsnis. Jis vienodai veikia tiek individualiai sąmonei, tiek visuomenės sąmonei bendrai. Tai štai, pagal jį, jei galvoji apie blogį ir linki jo kam nors, tai ką be darytum, tavo mintys kaip bumerangas, su triguba jėga būtinai sugrįš pas savo kūrėją ir suduos per pačią silpniausią vietą nuosavomis baimėmis. Ir tai ne Dievas baudžia, tu pats save baudi, su savomis mintimis.

Taip pat, tas dėsnis tinka ir teigiamoms mintims. Jei tu skleisi Meilę ir gėrį pasauliui, padėką, tai irgi būtinai sugrįš trigubai.

Pati didingiausia pergalė šiame pasaulyje - yra pergalė prieš patį save. Tai reiškia nugalėti savo paties negatyvias mintis. Išmokti kontroliuoti jas ir savo emocijas. Jei tavo širdis atvira ir ketinimai švarūs – tavo dvasia nepriekaištinga. O tai ir yra pagrindinė kario Kelio esmė, pagal jums jau žinomus Toltekus.

Jeigu tave įtikino, kad tu blogas ir neužsitarnavai meilės, tai tu jos niekada ir negausi, nors ir labai stengsiesi. Tavo įsitikinimai visada bus pagrindine kliūtimi.

Tavo galvoje neturi būti nieko negatyvaus. Tik teigiami faktoriai. Tada tau neteks gaišti laiko kovai, su pačiu savimi ir tavo elgesys visada bus teigiamas.

Jeigu tu tiki, kad egzistuoja jėga, kuri tave globoja, tai tavo gyvenimas bus laimėje ir saugus. Tai ne mitas. Taika pirmiausia turi būti tavo galvoje. Tikėjimas pagimdo žinias, o žinios tikėjimą. O be tikėjimo nėra pasaulyje ir stebuklų.

Neieškokite stebuklų, jų nėra. Ieškokite žinių – jos yra. Ir viskas, ką žmonės vadina stebuklais, yra tik tam tikras žinių lygis.

Tavo užduotis - išmokti suprasti priežastis ir pasekmes, situacijos stilių ir gilumą, išspręsti jas taikiai.

Bet kuris jūsų smūgis, suduotas esant pykčio būsenoje – galutiniame rezultate, grįžta atgal.

Kiekvienas iš mūsų susimasto apie savo praeitį, ateitį, rūpinasi savo artimaisiais, šeima, pergyvena dėl vaikų, rūpinasi pelningu darbu. O tai kaip tik ir yra pasiruošimas blogiausiam scenarijui, taip vadinamiems sunkiems laikams. Visada atsimename nemalonius įvykius iš praeities, dažnai tuo dalinamės su artimaisiais ir numatome, kad tai gali įvykti ir ateityje. Sakome, kad jau toks yra gyvenimas ir reikia prieš jį apsisaugoti, todėl uždarome savo širdį ir konkuruojame su gyvenimu.

Negyvenate tame pasaulyje, kuris vadinasi dabar. O kas tai yra dabar? Tai brangi gyvenimo sekundė, Dievo dovana, kurią reikia racionaliai išnaudoti. Kadangi rytojaus diena – tai žingsnis į nežinomybę. Ir neatmetama galimybė, jog to gali ir nebebūti, arba tai gali tapti jūsų gyvenime paskutiniu žingsniu.

Vietoje to, geriau patikėk savimi, savo jėgoms, galvok teigiamai. Juk geriau džiaugtis nei liūdėti, geriau būti sveiku, nei sergančiu. Teigiama mintis atmeta nuomones, kad pasaulis įsivaizduojamas blogas, o patį save netobulu.

Gyvenimo kokybė priklauso nuo tavo minčių ir programų, tos kurios tavyje yra. Kiekviena sėkmė, ar pralaimėjimas išeina iš tavo proto veiklos. Būtent ten įdėti tavo jausmai ir emocijos, apsprendžiančios tavo santykį su bet kokia veikla.

Mes neįpratę kontroliuoti savo minčių dienos bėgyje, todėl mus jos ir kontroliuoja, supainiojant savo "loginėse” grandinėse. O nekontroliuojamos mintys, pagrinde, veda prie negatyvo, kadangi žmoguje esantis Gyvuliškas pradas vadovauja jomis.

Tam ir egzistuoja įvairios praktikos, meditacijos, kad pirmiausia išmokyti kontroliuoti savo mintis.

Pradžioje atsiranda nemateriali idėja, po to siekis ją įvykdyti, o tai mus mobilizuoja veiksmui. Gal būt tu nesuvoki to, kad mūsų protas visada aktyvus ir reaguoja į viską kas vyksta aplinkui. Netgi tada, kai tau atrodo, kad nevyksta nieko, kas tave sudomintų. Tavo smegenys registruoja prieinamos informacijos maksimumą, praleidžia pro tavo įsitikinimus ir galutinai formuoja realybės vaizdinį. Per tai, pritraukia įvairius įvykius, kai kuriuos blogus, kai kuriuos gerus.

Ir žmonės, dažniausiai, dėl savo problemų, kaltina visus, apart savęs paties. Keičia partnerius, gydytojus, gydymosi būdus ir taip toliau. Sugalvoja tūkstančius idėjų per minutę, bet nė vienos iš jų nerealizuoja.

Mintis – reali jėga. Mintis sugeba stumti planetas, kurti ir griauti ištisas galaktikas, kas pirmapradžiai ir buvo pademonstruota Dievo. Bet pats didžiausias stebuklas esi tu – kaip žmogus.

Įprask kiekvieną darbą atlikti taip, lyg jis būtų pats svarbiausias. Įprask neapkartinti blogų minčių prieskoniu savo kasdieninių darbų. Taip apsunkini ne tik save patį, bet ir visus aplinkinius.

Žmonės bijo ateities, visada atsimena praeitį, nors iš tikro, nežino savo gyvenimo prasmės, nežino dėsnių kurie gyvenime veikia.

Daug ko galime išmokti iš vaikų, kadangi jie gyvena tik esamu laiku. Vaikai nemato gyvenimo fragmentų, jaučia savo ryšį su viskuo, kas vyksta. Jaučiant savo jėgą, vaikai yra meilės ir gilaus tobulumo pavyzdys.

Kada mes augame, iš suaugusių priimame jų pasaulį, su jų įsitikinimais ir vertybėmis. Priimam įpratimą projektuoti praeities patirtį į dabartinį laiką, o taip pat ir į ateitį. Ir tai labai stipriai mus apriboja, pastatome sau rėmelius, tą galiu, o štai to negaliu ir taip toliau.

Ar galima apie kažką užmiršti, ištrinti kažką iš atminties. Kur yra tas stebuklingas klavišas, toks kaip Delete kompiuteryje?

Atsiminimas to, kas mus apriboja ir yra kliūtimi, įtakoja į mūsų gyvenimo kokybę. Tai nemalonus neteisingumo, kaltės, jausmas, nuosavi įsitikinimai. Visa tai yra kliūtys mūsų tobulėjimo kelyje.

Savo mintimis, tu kuri ateities sodą ir tik tu numatai jo spalvas, jo raštus. Mes galime valdyti savo mintis, pasirinkti, kokias sau leisti, o kokias ne.

Mintis visada lydi vaizdiniai ir emocijos, o būtent jos stimuliuoja bet kokiai veiklai. Jeigu tavo mintys gali iššaukti pas tave liūdesį, o gal net ašaras, tai geriau pasistenk pagalvoti apie ką nors malonaus.

Dėmesys – tai energija, todėl nukreipk energijos srautą į kažką malonaus sau. Pradėk ką nors veikti, kadangi tavo kūnas mėgsta ir reikalauja judesio. Aktyvumas – tai nematerialių minčių finalinis elementas. Būtent tai ir yra gyvenimo instrukcija. Ji paprasta, bet nežiūrint į tai, daugumai žmonių nepasiekiama.

Tai, kas egzistuoja materialiame pasaulyje, iš pradžių atsiranda nematerialiame pasaulyje, kaip pergyvenimų ar emocijų išraiška.

Pasąmonė neanalizuoja vaizdinių, kaip tokių, ką tu priimi su džiaugsmu, arba kaip tokių, ko tu nenori savo gyvenime. Pasąmonė realizuoja kiekvieną tavo laukimą, neanalizuojant to, teigiamas tas noras tau, ar ne. Todėl, siekiant daugiau naudos sau, reikia pastoviai sekti savo mintis ir pasirink tik tas, kurios tarnauja tau ir žmonėms. Tai nėra sunku, bet pareikalaus dėmesio ir tavo mastyme veikiančių  schemų pakeitimo.

Teigiamos mintys padės įgyvendinti svajones, bet tik prie atitinkamų sąlygų. Pirmiausia – turi žinoti, ko iš tikro nori. Antra – būti nuosekliu ir kantriu. Trečia – tikėti, kad gali gauti tai, ko sieki. Rezultatai ateis ne iš karto, o palaipsniui. Jei kontroliuosi savo mintis, tai pastebėsi, kad gyvenimas prisipildys tuo, ko ir siekei.

Pabandykite užrašyti savo norus, tai pasirodo nėra taip lengva padaryti, nes ne visi turi tikslų savo laimės vaizdinį ir ne kiekvienas žino, kas jam geriausia. O be to, neįvyks nieko teigiamo žmogaus gyvenime. Jei savo darže neravėti daržovių, tai tarp jų atsiranda piktžolės. Jei nevalyti minčių, tai vietoje jų atsiranda atsitiktinių įvykių šiukšlynas.

Jeigu apie ką nors svajoji ir žinai, kas tau visų svarbiausia, tai susimastai, kaip tai gauti ir tuo pat metu gauni viską, ko sieki.

Visata tai didelis svajonių fabrikas, kuris perdirba jas ir paverčia realybe, o mūsų svajonės yra įpintos į jos egzistavimą.

Mokslininkai, užsiimantis kvantine fizika, tvirtina, kad visi materialūs daiktai, tokie kaip automobilis, maistas, žmogaus kūnas ir piniginė kupiūra, sudaryti iš atomų, atomai sudaryti iš dalelyčių, kurios sudarytos iš informacinių plytelių ir yra energijos nešėjomis, didžiulėje informacinėje erdvėje.

Daromos išvados, kad pagrindinis pasaulėdaros elementas - nematerialus, nes smulkiausios dalelės, tai energetinės ir informacinės būsenos junginiai. Skirtumai, tarp materialių objektų, elementarios dalelės, sudarančios materialių objektų atomus, visiškai vienodos, nors mes jas vadiname dalelėmis, jos jau kaip ir nėra materialiomis, tai jau energetiniai-informaciniai impulsai. Tai, kuo skiriasi du skirtingi objektai - tų impulsų skaičių ir tarpusavio ryšiu.

Viskas, kas materialu – tai energetinis-informacinis srautas, kuris nėra materija, bet iš kurios sudaryta viskas, kas materijoje yra.

Dabar jau žinoma, kad mastančios Visatos pagrindu yra ne materija. O kas gi yra mintis, jei ne energetini-informacinis impulsas?

Mes galvojame, kad mintis atsiranda pas mus tik galvoje, kaip atitinkamų vaizdinių ir žodinių simbolių išraiška. Tačiau, mūsų mintys, energetiniai-informaciniai impulsai –  vieni ir tie patys impulsai, kurie glūdi ir mūsų Visatos pagrinde.

Vieninteliu skirtumu, tarp to, kas mano galvoje ir tuo, kas ne joje, yra tai, kad savo mintis aš priimu kaip žodine struktūra. Kol mes savo minčių neišreiškiame verbaliai, jos ir išliks tik energetiniais-informaciniais impilsais.

Visi mes esame mastantys žmonės. Mūsų kūnai irgi yra minčių pasekmė. Taip pat kaip ir įvykiai kurie supa mus mūsų laike ir erdvėje yra vienų ir tų pačių nematerialių impulsų pasekmė.

Mūsų gyvenimiška patirtis duoda mums pagrindą kūno ir supančios aplinkos pakeitimui. Mūsų džiaugsmo ir liūdesio, sėkmės ir nesėkmės patirtis. Mums atrodo, kad jie patys atsiranda mūsų kelyje, bet iš tikro mes tai sukuriame.

Žmogaus kūne yra du pradai: dvasinis, arba siela ir materialinis, arba gyvuliškas, žvėriškas, galit pavadinti tai kaip norit, esmės nekeičia. O žmogaus protas yra tu dviejų pradų kovos laukas. Todėl ir mintys pas mus kyla įvairios. Kam tu atiduodi pirmenybe, tuo tu ir būsi. Jei materialiam, žvėriškam pradui – būsi piktas ir kenksmingas, o jei sielos patarimams – būsi geru žmogumi ir su tavimi bus gera būti kitiems.

Kai tik susilpninai savo kontrolę, tave pritraukia gyvuliškas pradmuo ir dažniausiai pačiam net nepastebint, tavo mėgstamiausiomis egoistinėmis mintimis. Tau patinka, kad tave giria iš visų pusių, kad tu toks protingas, toks išmanus ir taip toliau. Mumyse pastoviai vyksta dviejų pradų kova ir nuo to, kieno pusėje esame, priklauso mūsų ateitis.

Mokslininkai įrodė, kad mentaliniai įvykiai virsta dalelytėmis, tos dalelytės yra kaip vidinio pasaulio pasiuntiniai. Jos yra minties ekvivalentais ir ne tik smegenyse, bet ir kiekvienoje kūno ląstelėje. Mastymas, tai ne tik smegenų funkcija, bet ir viso kūno funkcija. Kiekviena mintis ar idėja siunčia cheminį signalą ląstelės branduoliui. Dėmesys nukreiptas į žodžius, veikia kaip magija, pakeičiant nematoma matomu..

Pavydas, neapykanta kyla ne nuo išorinių stimulų, o nuo vidinių savimeilės šaknų.

Baimė – labai galinga emocija, vadinasi mintis-įsakymas bus stabilus. Juk taip, nesąmoningai įdedame daugiau jėgos į savo tikėjimą, vadinasi tos negatyvios nuostatos vyraus mūsų mastyme. To pasekmė tokia,to ko gyvenime kas bijo, tai tą dažniausia ir gauna.

Todėl, labai svarbu valdyti savo dėmesį, tai yra energija, kurią tu nukreipi į žmones, save ir į užduotį, kurią tu duotuoju metu atlieki.

Niekada nestatyk sau nuorodų, kad kliūtis yra neįveikiama. Kadangi iš bet kokios padėties yra išeitis. Mūsų pąsmonei nėra neįveikiamų kliūčių ir situacijų be išeities. Abejonės kaip garai, kurie atsiranda trumpam ir dingsta. Tai neleiskite vandens (kas yra žinios) virimo, kad nesusidarytų garai. Kontroliuokite mintis.

Kaip begyventum, bet nutraukti ryšių su kitais žmonėmis tu negali. Gali tik savo elgesiu regzti vienokį ar kitokį ryšį, pinti vienokį ar kitokį tinklą, į kurį gaudai žmones ir į kurį patenki pats. Tu kuri vienokią ar kitokią, gėrio arba blogio atmosferą.

 Turi galimybę kurti realybę ir patinka tai tau, ar ne, bet pasiimti sau atsakomybę už tai, kas esi, yra būtina. Tu dirbai ties tuo dešimtis metų. Tai tavo mintys ir įsitikinimai sukūrė tave tokiu, koks esi dabar. Tavo pasąmonė materializavo visus siekius ir abejones. Abejones, kurios užslėptos kažkur giliai tavo mastyme.

Gyvenime kur kas svarbiau kokybiškai pragyventi momentai, nei beprasmiai egzistavimo metai. Išmintis, tai sielos, o ne amžiaus savybė.

Kūnas viso labo tik vežimas, kuris tave veža nuo gimimo iki mirties. Ir kaip tu išnaudosi tą vežimą, nuo to priklausys kur tu galų gale atvažiuosi. Arba jis savaime riedės kur papuola, arba tu jį valdysi.

Žmogus – dvasinio ir gyvuliško prado sintezė ir tokia sintezė būtina, kad siela galėtų subręsti, praeinant pro materiją.

Kuo žmogus geriau pažįsta save, tuo geriau jis supras ne tik kitus, bet ir visą pasaulį.

Jei tu didžiuojiesi savo gyvenimu ir esi patenkintas, tai aš tave sveikinu, mielas skaitytojau, nors iš tikro tobulėjimui nėra ribų. Na o jei ne, tai yra gera naujiena. Dabar prieš save turi nuostabų laiką pasikeitimams ir pačio savęs tobulinimui. Aš linkiu tau sėkmingo kelio.

Išmintis neateina iš išorės. Ji neateina iš dvasios gelmių. Ji ten gyvena. Ir ją savyje pažadinti gali tik pats žmogus. Ir tik pats žmogus gali apriboti savo šviesą.

Tiek šiandieną norėjo palinkėti jums tas, „užsiciklinęs operatorius", „nusenęs kunigas" ir taip toliau... Su artėjančiais naujaisiais metais, naujomis galimybėmis, naujomis žiniomis. Ačiu jums.

Su pagarba ir meile...

 

 

 

Peržiūrų: 3426 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/6
Viso komentarų: 241 2 3 »
0  
1 Gėlė   (31.12.2013 00:47) [medžiaga]
Ačiū Mokytojui, kartais parklumpančiam ant visažiniškumo, moralizavimo ir šiek tiek ant savimeilės spygliukų :)
Labai miela buvo skaityti apie vaikus, - tai tikra tiesa, gaila retas suaugęs įvertina giluminiškai-širdimi kiek pamokų jie mums neša, rodo, dovanoja.
Tegul Visiems išsipildo visi geriausi linkėjimai - taikos, ramybės ir meilės.
p.s. lauksiu sekančių straipsnių-pasidalinimų versijomis, bendra nuojauta ir troškimai gi aktyvina juos pas rašantyjį, - mes visi už tai esame atsakingi :)

iki

0  
2 Braske   (31.12.2013 02:19) [medžiaga]
aciu, uzsiciklines operatoriau :D Tau irgi visi geriausi linkejimai Nauju proga :)

0  
3 Doremi   (31.12.2013 13:22) [medžiaga]
d4koju užsiciklinusiam, labai gaila,bet kad mano nususes materialus kūnas vegetuotų,man tenka rūpintis materija,taip pat kad užtikrinčiau palikuonių gyvenimą,sveikatą,išsilavinimą, aš už materiją,sveiką
kiek sugebu uždirbti -tuo džiuginuosi,jei turėčiau daugiau-padalinčiau aplinkiniams
kai aš būsiu tokia kaip jūs,man nebereikės nei važiuoti savo benzininniu mitsubiši,-aš skraidysiu su šluota,nereikės maitintis-gyvensiu šventa dvasia,nereikės rengtis-nes bus nešalta ir ne gėda, 
bet dabar esu aš tokia,kitokia nei jūs,kurie nesimaitinat,nesituštinat,jums nereikia namo,mašinos,pinigų, jūs nei perkat nei parduodat,jūs išmintį dalijat veltui,deja aš turiu uždirbti kompiuteriui,elektrai, internetui, 
bet nesiskundžiu, gyvenu kaip gyvulys,kad valgyčiau ir kitiems duočiau,vakarais tėvemūsų ir pasineriu į pūkus
laimingų naujųjų linkiu tik keletui žmonių, nes likusiai daliai dalyvių vistiek niekas nesikeis,jie kitoje  dimensijoje,tokiai braškei atsitrenkusiai į bušį ar do-nepasiekiami
taurę ,braškiau šį vakar už tave kelsiu, būk laiminga pagaliau

0  
4 Braske   (31.12.2013 13:47) [medžiaga]
oi, Do, aciu :D Jus irgi su artejanciais :D as tai taip, planuoju pokycius sava kryptim kur man reik :D

0  
5 virku   (31.12.2013 14:31) [medžiaga]
Ačiū už šią "dvasinio kelio apžvalgą", puikiai išdėstytas mintis, gilius suvokimus, paliestą esmę...sveikinu visus šio tinklapio lankytojus "kolegas" su artėjančiais naujais metais, nauju epizodu šioje laiko kelionėje ir linkiu pagaliau užmegsti gerus santykius su savo Ego, liautis teisti, kritikuoti ir smerkti, atsiverti gyvenimui ir meilei, "atverti savo širdžių šviesą kitiems žmonėms", bet svarbiausia-išmokti likti šioje akimirkoje. Gerų naujų metų smile

0  
6 aha   (31.12.2013 18:31) [medžiaga]
Sėkmės visiems Naujuosiuose
Tesaugo Vedanti Ranka

0  
7 Klaudijus   (01.01.2014 16:57) [medžiaga]
Sveiki visi.Pirma noreciau visus pasveikinti su naujaisias metais.Antra sis straipsnis labai tinka nauju metu proga. smile

Gal kas galetum man paaiskinti tiksliau kas yra tasai ''Gyvuliskasis pradas,,?

p.s. neseniai radau ir pradejau skaityti Ceslovo Gedgaudo ''Musu praeities beieskant'' knyga,tai jei kas zino ar skaite,noreciau suzinoti jusu nuomone apie sia knyga.

0  
10 virku   (02.01.2014 13:20) [medžiaga]
Su naujais Klaudijau. "Gal kas galetum man paaiskinti tiksliau kas yra tasai ''Gyvuliskasis pradas,,?" O tu prieš klausdamas gal imk ir perskaityk su tai susijusius šiame tinklapyje esančius straipsnius :). Bus gera investicija metų pradžiai į tavo žinių bagažą.

0  
8 Ožkela   (01.01.2014 19:26) [medžiaga]
Su Naujais visus :) Linkiu atrasti kas jums teikia Ramybę ir eiti tuo keliu

0  
9 Gėlė   (02.01.2014 11:12) [medžiaga]
Mažvį su Gimimo dienaaa :)
Tą knygą man rodos Spurgelis skaitė, tikiuosi nedingo ir ateis su krūva linkėjimų čia pas mus ;)

0  
11 Doremi   (02.01.2014 15:38) [medžiaga]
gyvuliškuoju pradu vadina jie žmogaus instinktus išsaugoti gyvybę, kai kada tas pradas tampa gyvenimo prioritetu, tai turto kaupimas,išdidumas,puikybė,melas, išlikimo vardan ir aibė kitų dalykų
tačiau jei nebūtų to prado-nebūtų ir žmonijos,tik gyvuliukai tongue paprasčiausiai negimtume,nes adomas su ieva nepaklusdami pradui,būtų nespėję pasidauginti,žuvę iš bado ar šalčio,nebūtų ir kaino,nužudžiusio naivų abelį ir visų kitų, tame tarpe ir pakylėtųjų tongue

1-10 11-20 21-23
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0