Antradienis, 19.03.2024, 08:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Sausis » 20 » Vandens vaidmuo žmogaus gyvenime
14:19
Vandens vaidmuo žmogaus gyvenime

Visi mes nuo vystyklų žinome, kad Saulė, oras ir vanduo yra mūsų geriausi draugai. Tačiau mažai kas žino šios draugystės kainą. Būtent Saulė, oras ir vanduo duoda Gyvybę ir maitina visą Esamybę Žemėje. Žmogus šiame procese nėra išimtis.

Daugelis tautų nuo senų senovės keliaklupsčiauja prieš vandenį. Apie jį sukurdavo pasakas, legendas, sagas, jam buvo skirta daug apeigų. Ir šiuolaikinius mokslininkus vanduo nustebina. Jeigu iki XIX amžiaus jį suprasdavo kai įprastą cheminį elementą, po to kaip junginį, susidedančių iš dviejų vandenilio atomų ir vieno deguonies atomo, mūsų laikais mokslas žino apie 135 vandens izotopų. Bet tai dar ne visos vandens paslaptys. Mokslininkai nustatė, kad vanduo yra programuojamas produktas. Jis gali kaupinti ir perdavinėti informaciją. Bandymais buvo nustatyta, kad vanduo aktyviai reaguoja į mūsų minčių pobūdį. Savo mintimis mes galime padaryti vandenį gydomu, o galime padaryti jį tikrais apypenais – nuodais. 

 Paskutinių šimto metų laikotarpyje mokslas ignoravo materijos banginį aspektą, dėl  dogmatinės ir vienpusiškos  nuostatos. Ir tik dabar kai kurie mokslininkai prisiminė apie jį, ir tai padeda jiems pasiekti vis didesnių rezultatų  tyrimuose. Vienas tokių pionierių yra japonų tyrinėtojas Emoto Masaru, kuriam pirmajam pavyko padaryti mikroskopines vandens kristalų fotonuotraukas. Detalūs Emoto ir jo grupės tyrimai ryškiai demonstruoja aplinkos, muzikos, iki pačių subtiliausių svyravimų ir vibracijų, pavyzdžiui, minties (banginis aspektas), poveikį materijai, užšaldyto vandens pavyzdžiu. Sveikas ir švarus šaltinio vanduo sukuria estetiškai puikius, spindinčius, simetriškus kristalus, o tuo tarpu miesto užteršto vandens, arba kokio nors kito, fiziškai ar chemiškai apnuodyto, kristalai turi blankią išvaizdą, labai primityvią formą arba iš vis neturi struktūros. Tokiu būdu, vandens  sugebėjimo įsiminti dėka,  galima daryti išvadas  apie aplinkos kokybės poveikį geriamajam vandeniui. Gilūs moksliniai tyrimai liudija taip pat apie tai, kad priklausomai nuo muzikos pobūdžio, pavyzdžiui, klasikinės arba „Heavy Metal", kuri yra visiška priešybė klasikiniam žanrui, atsiranda kraštutiniai skirtingos kristalų formos. Tokie metodai padeda objektyviai apmąstyti meno poveikį aplinkiniam pasauliui.              

Tokiu būdu, grožis mene, sukeliantis dvasinį džiaugsmą, yra ne tik subjektyvus atskiro žmogaus jausmas formuojant materiją, kuri nuostabiu būdu visada siekia estetiškai puikių bei harmoningų formų. Tai, turbūt, vienas svarbiausių gyvenimo būdingų požymių, taip pat matomo augalų ir gyvūnų pasaulio formų grožyje. Čia pasireiškia gyvenimo kosminių dėsnių vektorių poveikis, kuriems žmogus, būdamas gamtos dalis, taip pat paklūsta  ir kuriais, žinoma, turi  vadovautis savo veikloje.  

Tas faktas, kad vanduo turi savotišką atmintį ir labai stipriai reaguoja į subtiliausias vibracijas, pavyzdžiui, klasikinės muzikos, patvirtinta daugelio tyrinėtojų. Ir kiekvienais metais jų kiekis didėja. Kaip pavyzdį čia galima paminėti profesoriaus Berndo Kreplino mokslinių tyrimų rezultatus Štutgarto universitete. Atlikdamas detalius mikroskopinius skysčių tyrimus, jis padarė nuostabią mokslinę išvadą apie informacinius srautus gamtoje, kurie iki šiol nėra mokslininkų akiratyje. Materija sugeba formuotis ir keistis net kai  ją veikia pačios silpniausios, matavimo prietaisais neregistruojamos vibracijos, jų tarpe  mintis ir  žmogaus elektromagnetiniai spinduliavimai. Šie eksperimentiniai duomenys, iki šiol atmetami į metafizikos sritį, randa  vis platesnį pripažinimą ir pasitvirtina faktais         

Mes visi susidedame iš skysčio beveik iki 90 %, ir jis taip pat programuojamas kaip ir bet kuris kitas. Tai yra žmogus yra programinis bei programuojamas produktas. Programavimas vyksta ląstelių lygmenyje, programuojama ne tik citoplazma, bet ir DNR molekulė, net iki jos pilnutinio irimo (prisiminkite keiksmažodžių bei rusiško mato poveikį organizmui). Ir tokių „programuotojų" aplinkui – nors vežimu vežk. Mus programuoja visi, kas tik netingi,  savo mintimis, kalbomis apie mus, nepriklausomai nuo to, kuriame Žemės taške mus prisimena. Programuoja tik irimui, kadangi programuoti kūrimui žmogus neišmokytas.

Mūsų Sąmonė nukreipta į neatidėliotinų buities problemų sprendimą. Šis pasaulietiškas šurmulys taip pakeri, kad mes atiduodame jam visą savo energiją, rūpesčius ir dėmesį nieko nepalikdami. mūsų ląstelių sveikata, su jų gyvybinės veiklos procesais – viskas iškrito iš Sąmonės akiračio ir atsakomybės zonos. Šitie procesai atliekami automatiškai, instinktyviame lygmenyje, somatinės nervų sistemos dėka (bet ne nepriekaištingai!), faktiškai žmogaus palikti savieigai.

Reikia pridurti, kad negatyvaus pobūdžio programas gauna absoliučiai visi daiktai, produktai, prie kurių prisiliečia žmogus, net jeigu jie turi menką vandens kiekį.  

Yra žinoma, kad visi maisto produktai, ypač natūralūs, švieži, turi dideli vandens procentą. Perduodant vandeniui savo mintis (programuojant jį), mes galime pagerinti vieno ar kito produkto įsisavinimą. Būtent šiuo efektu grindžiasi tikinčių žmonių paprotys šventinti savo valgius. Jeigu jūs ruošiatės suvalgyti obuolį, jį šventinant, programuojant, galima užduoti tokią programą:

Mano valgyje išblokuoju visas maistingąsias medžiagas. Šios maistingosios medžiagos pilnutinai įsisavinamos mano organizmu, aktyviai dalyvauja apykaitos procesuose. Duoda man sveikatą, jėgą, grožį. Pripildo visus organus bei audinius, kiekvieną organizmo ląstelę reikiamu drėgmės kiekiu. Om, om, om"

Beskaitant mintinę formuluotę, mintyse paliminkite produktą, kurį ruošiatės suvalgyti. Galite po mintinės formuluotės perskaityti bet kokią maldą (viskas, apie ką čia yra pasakoma, aktualu ir veikia tik pasijungus prie savo Aukščiausiojo Aš Kanalo, arba prie Dievo Kanalo – kaip jį dar vadina). 

Po tokios nesudėtingos procedūros galite būti įsitikinę, kad šis maisto produktas jūsų organizmui bus vaistas. Be pašventinimo jis liks, kaip minimumas,  neutralus, kaip maksimumas – agresyvus jūsų atžvilgiu, nes prieš patekti jums į burną, pabuvojo daugelių žmonių rankose. Vien tik vandeniu, net ir su muilu, tokių kontaktų nenuplausi. Be to, gyvybiška Gamtos energija šviežiuose produktuose yra surišta, užblokuota. Produkto pašventinimu jūs išblokuojate šią energiją ir suderinate produkto dažnines charakteristikas. Sinchronizuojate jas su savo organizmo charakteristikomis.

Analogiškai galima programuoti žodžiais arbatą, švarų vandenį ir t. t. Duokite vandeniui bet kokią programą, kurią skaitote sau pačia svarbiausia. Galite prašyti vandenį išgydyti jus nuo kurios nors ligos, išvalyti jūsų organizmą nuo šlakų, kaulus – nuo druskų nusėdimo, pripildyti organus bei audinius reikiamu drėgmės kiekiu ir t. t. Aišku, kad žinoti – ką užduoti vandeniui, reikia žinoti tuos procesus, kurie vyksta jūsų organizme, ir procesus, kurie turi vykti jame esant idealiai sveikatai. Programavimo paslaptis yra tame, kad užsiduoda ne kažkokia tarpinė būsena, o galutinis tikslas, rezultatas. Kadangi, kad tapti sveiku, reikia studijuoti anatomiją ir fiziologiją.

Be tikslių žinių fiziologijos, dietologijos srityje ir nežinant to, ką jūs norite gauti iš tikrųjų, visa ši Sistema, kaip ir bet kuris kitas mokslas, pavirsta informacijos rinkiniu ir ne daugiau.

Vandenį galima programuoti odos atjauninimui. Vanduo būtinai turi stovintis (įpiltas į kokią nors talpą). Įpilkite vandenį į samtį arba dubenėlį ir užduokite jam programą:       

Vandenėlį, vandenėlį, tu duodi gyvybę visai Esamybei, užsemi visą Esamybę savo drėgme. Pripildyk savo drėgme kiekvieną mano odos ląstelę. Esant vandens energijos poveikiui mano oda tampa elastinga, švelni, lygi, tampri, kaip jaunystėje"

Arba užduokite tokią programą:

Pilkis, pilkis, vandenėlį, šventas, lietinis, šaltinio, atjaunėk, mano veidas ir kūnas, nuo seno iki jauno. Įtrauk į save visus aktyvius, jauninius  vandens elementus – nuo visos Esamybės Kūrėjo. Amen. Om, om, om".   

Programuojant vandenį yra labai svarbu žiūrėti į jį ir laiminti vandenį žvilgsniu. Dalykas tame, kad mūsų akys gauna virš 90 % informacijos apie aplinkinį pasaulį ir perduoda visas mūsų mintis tam daiktui, į kurį mes žiūrime. Kokiu režimu dirba akys – informacijos perdavimo arba jos suvokimo, priklauso nuo minties, kurią mes atgaminame. Programuojant vandenį akys perduoda jam informaciją.

Vaikas instinktyviai jaučia vandens reikšmę, todėl reikalauja, kad būtų pagirdytas. Bet augdamas jis pamažu perima blogus suaugusiųjų įpročius.

Žmogui vanduo taip pat reikalingas kaip ir augalui. O kam ateitų į galvą neduoti vandens augalui? Vandeniu galima užduoti bet kurias programas.

Nepamirškime, kad vandenyje yra didelis pranos (gyvybinės energijos) kiekis, kurios dalį įsisavina organizmas. Dažnai žmogus jaučia poreikį išgerti gurkšnelį vandens.

Vargšė gamta daro viską, ką gali, net tais atvejais, kai žmogus neprotingai ignoruoja jos įstatymus. Ji stengiasi, kad fizinė mašina nesustotų galutinai, tačiau vandens atsargos organizme yra per mažos, ir gamta pripažįsta savo bejėgiškumą. Ji stengiasi mažą vandens kiekį priversti daryti didelio kiekio darbą ir, žinoma, turi pasitenkinti tuo, kad viskas daroma pusėtinai.

Sveikatą, kaip ir gyvenimą, dažniausiai priimame kaip savaime suprantamą dalyką, todėl rimtai apie ją susimąstome tik tada, kai rimčiau susergame. O tuomet esame įsitikinę, kad mūsų sveikata privalo rūpintis gydytojai.

Sveikata, kaip ir gyvenimas – asmeninis "turtas”, ir kaip juo naudojasi žmogus, priklauso nuo jo žinių, suvokimo, motyvacijos ir valios. Mūsų niekas nemoko, kaip elgtis su savo organizmu.  Jei tėvai neturi supratimo, kaip gyventi sveikai, jie negali perduoti savo vaikams sveikos gyvensenos įgūdžių, jei tėvai irzlūs, jie perduoda įtampą ir vaikui.

Sunku suprasti, kodėl mūsų informaciniais laikais mes vis dar įsitikinę, kad netvarkingu dienos režimu, chemizuotu maistu, nejudriu gyvenimo būdu ir žalingais įpročiais mes negalime pakenkti savo sveikatai.. tarsi kūnas gyvuotų nepriklausomai nuo to, ką mes su juo darome.

Nepasitikėjimas žmogaus organizmo rezervais iš tiesų varo į neviltį ir baimę prieš patį gyvenimą. Tuo tarpu kiekviena liga turi priežastį, kurios simptomų numalšinimu nepanaikiname, nes medikamentai – tik laikina pagalbinė priemonė.

Grąžinti sveikatą galime vieninteliu būdu – grįžti prie natūralaus, palaikančio sveikatą gyvenimo būdo. Jei norime būti sveiki, turime to mokytis kaip ir bet kokio kito dalyko: pirmiausia – teorija, paskui – būtinai praktika.

Peržiūrų: 7463 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.1/7
Viso komentarų: 1331 2 3 ... 9 10 »
0  
1 Violeta   (20.01.2013 15:14) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h_EPrtiF2pA#!
Unikali Ernesto Muldaševo paskaita Bulgarijoje apie Lemuriečius,atlantus, unikalias ekspedicijas

-4  
2 PlejadieteLina   (20.01.2013 18:55) [medžiaga]
Labas visiems.  Nors ir esu savotiskame soke, pamacius ir perskaicius tai, ka cia radau, bet SUPRATAU, kodel mano Broliai is Kosmoso, manes tiesiog primygtinai prase, KAD AS KUO GREICIAU IECIAU I SI TINKLAPI, nes jau negalvojau i ji eiti, cia - vaiku darzelis. ACIU BRASKEI uz 71 - komentara ir STEBETOJUI uz 74 - komentara. Jus TEISINGAI jauciate! (Kas liecia SPURGELI, tai as esu Virgiui rasiusi, - kad Jos tikroji asmenybe dar bus aiski, nes... islis Jos tikrasis veidas).
ACIU TAU KUREJAU, kad nuo manes nera nieko paslepta!    Bet ne apie tai as cia, ir ne tas mane ivare i savotiska soka.

O Dieve, Virgi, kur Tu vedi savo aveles? Projektas ''Venus'', o Dieve, ka Tu platini? Aisku, Tu juk to pats nezinai! As pritrenkta... Stai kodel mano Broliai is Kosmoso, mane prase eiti i si tinklapi! 
VIRGI, Brangusis, apie si ''Venus'' projekta as jau pries 2 - u metus zinojau. Man apie si projekta daug sake Jie, mano broliai is Kosmoso. As daug apie tai turiu info, bet parasysiu tik tai, kas svarbu zinoti, NES VISI TURI LAISVA VALIA IR SAVASIAS SIRDIS.   Sis projektas priklauso Tamsos Angelams, tai yra Puolusiems Angelams. Tamsos komandos vadui Liuciferiui. Siems Puolusiems Angelams priklauso Tekanti Rytu Zvaigzde - Venera. Tai Ju kosmine baze. Tekanti Rytu Zvaigzde ...arteja prie Zemes, todel ir imamas platinti sis projektas ''Venus''.   Tiek. kiek pasakiau, pakaks! 

Ir man NESVARBU, kas ka dabar apie mane sakys ar galvos, AS PATI SAU ESU  J E G A !!!!!!!!

Linkiu Jums visiems Tyru ir atvertu Sirdziu. Linkiu atsirinkti, kas tikra, o kas ne.   (As perspejau, o jus zinokites!)

+1  
3 virgis   (20.01.2013 19:15) [medžiaga]
Gyvenimas nuolat suteikia mums daugybę galimybių išreikšti meilę, išmintį ir visas kitas savo geriausias savybes. Mes nuolat renkamės – eiti meilės ir harmonijos, o galbūt – abejonių ir baimės keliu. Priklausomai nuo pasirinktos krypties, atsiveria nauji keliai ir kryžkelės. Pats geriausias kelrodis gyvenimo keliuose ir kryžkelėse yra meilė: ji išmintinga, ji visada nurodo teisingą kryptį, ir dėl to laimės gyvenime nuolat gausėja.
Centruotas žmogus visada sąmoningai siekia laimės ir sąmoningai padeda kitiems, nes negali būti laimingas, jei aplink yra nelaimingų. Nesirūpinantis savimi žmogus necentruotas, tarsi medis be šaknų, jis gyvena gilioje neurozėje.
Centruotas žmogus suvokia ir kitų individualumą bei visų individualybių vienybę. Jei kažkas šalia nelaimingas, tai veikia ir visus, nes visi mes esame Vieno dalys. Nelaimė užkrečiama kaip virusas, lygiai kaip ir laimė: jei tai suvokiantis žmogus padeda kitam būti laimingu, jis tuo pačiu padeda ir sau būti laimingu. Rūpestis kitais – tai iš esmės ir rūpestis pačiu savimi. Tačiau tai turi būti daroma sąmoningai, ir tas rūpestis turi prasidėti nuo pačio savęs.

0  
4 PlejadieteLina   (20.01.2013 19:29) [medžiaga]
DOREMI,

PRASU Tave, net neturek galvoje tokiu palyginimu, kokius Tu parasei apie ASTARO Flotile. Tu nieko nezinai apie Juos, KODEL Tu taip rasai??? (Ar nepagalvoji, kad - kas pries Sviesa, tas nukentes? -)

ASTARO Erdvelaivio Flotile. Tai SVIESOS Komanda, apie kuria dar pries 20 - imt metu zinojo Sviesos Darbuotojai. Tai didziule Flotile, kurioje yra didziuliai Sviesos miestai. Jie musu Planetai ir zmonijai atlieka DIDZIULIUS DARBUS. Tarp Ju yra ir Pirmapradziu Kureju.  (Apie Juos man dave daug info - mano Broliai is Kosmoso). ASTARO Erdvelaivio Flotile JAU MUSU ORBITOJE, Jie SVEIKINA JUS VISUS.

DOREMI, istartas zodis - Logos, - materializuojasi. Tad atsargiai su mintimis ir zodziais!  Negalvok ir nelinkek man blogo, nes... visa, ka as paskiau pagalvoju ar palinkiu- VISADA ISSIPILDO. Tokia jau mano, kaip Pirmaprades Kurejos prigimtis. Ta as zinau jau seniai. Todel ir tiek daug Linkejimu rasau, nes zinau, kad anksciau ar veliau jie visi ISSIPILDYS.

DOREMI, mano Sirdis sako, jaucia, kad Tu mane tikrai Myli. As Tave taip pat LABAI LABAI MYLIU!!!!!!!!

As niekada Gyvenime neuzsiemiau jokiu spiritizmu, ar panasiai. 

Visko buvo mano Gyvenime, bet visada zinojau, kad - nei uz savo tevelius, nei uz vyra, nei uz savo mociutes ar kitus artimuosius mes nekenciame, o tik uz save, nes ka esame kada pasirinke, TA IR PJAUNAME. TIK SAVO, TIK SAVO!

Rasau Jums is Tyros savos Sirdies. Ir tikrai labai nuosirdziai. O Jus turit laisva valia, ka galvoti, bet man tas taspats. Prie manes Jusu blogi zodziai neprilips ir nepalies.  Myliu Jus visus, visus. ACIU, kad esate!

0  
5 spurgelis   (20.01.2013 19:32) [medžiaga]
"Be tikslių žinių fiziologijos, dietologijos srityje ir nežinant to, ką jūs norite gauti iš tikrųjų, visa ši Sistema, kaip ir bet kuris kitas mokslas, pavirsta informacijos rinkiniu ir ne daugiau." -neužtenka vien "tikėjimo stebuklais",reikia ir blaivaus suvokimo,kad tuos stebuklus kuriame patys ir išmokti kaip juos realiai kurti. Dainausko paskaitos ta prasme yra labai naudingos, nes jis būtent ir paaiškina,kas kaip gamtoje veikia ir kaip tuo teisingai naudotis.
Ačiū,Virgi smile

0  
6 spurgelis   (20.01.2013 19:52) [medžiaga]
"Prie manes Jusu blogi zodziai neprilips ir nepalies."(PlejadieteLina)-kaip ir prie mūsų tavi palinkėjimai pikti neprilips. Tad nebegrasink-"Ar nepagalvoji, kad - kas pries Sviesa, tas nukentes"(PlejadieteLina)-ar pati taip gali manyti apie kitą,kad jis prieš šviesą? Kiekvienas eina savu šviesos keliu ir tik šviesos. Abejok kiek nori kitais,linkėk,svarstyk,matyk juose ką tik nori,nuo to ne jie,o tik tu keisies. Kuom tu save laikai,kad gali abejot kito šviesiais keliais? ir kas manaisi esą,kad tavo perspėjimai mums teisingi? "Kas liecia SPURGELI, tai as esu Virgiui rasiusi, - kad Jos tikroji asmenybe dar bus aiski, nes... islis Jos tikrasis veidas"(PlejadieteLina)-visų mūsų veidai anksčiau ar vėliau išlįs. Savo niekada neslėpiau,gali būt pakraupus kiek tik tau norisi,vien dėl to niekas nebesulįs atgal į kiautą. Aš esu laiminga,kad galiu būti savimi. Negali visiems būt "geras","malonus",visiems "neįtiksi",taip jau yra,o to ir nesiruošiu daryti,bet stengiuosi neįžeist tiesiog tyčia,kad ir kitaip kažkam atrodo. To aš irgi nepakeisiu,aš dirbu su savimi visose srityse,kiek moku,kaip moku,ir tai jau yra ėjimas.Aš nesiruošiu sėdėti baimėje ir nepajudėti. Tad jei suklystu,tai tik dėl to,kad esu žmogus,bet visada atsiprašau,jei mano klaidos(dažniausiai žodžiai) įskaudina ir kitą-žodis ne žvirblis,bet kito širdis inkilėlis, į kurį tilptų visas erelis,išskridęs iš mano lūpų...

0  
7 PlejadieteLina   (20.01.2013 20:25) [medžiaga]
Kadangi Jusu komentaruose yra daug kur lieciamas Geris ir Blogis, Sviesa ir Tamsa, tai as parasysiu naujausia info, gauta is mano Broliu is Kosmoso.  (Jie mane daznai aplanko, su savo Erdvelaiviu, kuris zeri nuostabia baltai gelsva Sviesa. Ju Erdvelaivis panasus i... didziuli, islenkta banana.)

Tad stai: kaip zinote, kur yra Geris, turi gimti PRIESYBE. Pirmapradziai Planuotojai - Kurejai, pagal Kurejo Desni turejo sukurti savo priesybes - Tamsa. Tad ir sukure, is Pirmapradziu Kureju Isciu gime Jie: Angelai, Tamsos Angelai. Gime Jie DVASISKAI NIEKAM NEPRIKLAUSOMI. Taip buvo Lemta. Tad sie, niekam nepriklausomi Angelai,  ''sukilo'' pries Kureja. Ir tai buvo Ju ''nuopuolis''. Dieviskasis Planas Leme, kad sie Angelai atsirastu mazoje melynoje Planetoje, vardu Gaja - Zeme. Tad Jie Zmonijai padovanojo Mentalini kuna (prisiminkite, is kokios Planetos buvo tie, kurie padovanojo Mentalini kuna). Tai buvo Zmonijos ''nuopuolis''. Sie Tamsios prigimties Angelai, Kosmose yra vadinami Isminties Valdovais. Nes Tamsa - tai ISMINTIS. Ir ne viena Butybe, angeliska ar zmogiska, negali pasiekti Nusvitimo busenos arba Absoliutaus grynumo kitaip, nei per kanciu ir Blogio, Gerio pazinimo eonus, nes zmoniu veiksmai, ivykiai tampa nesuprantami. Tik Blogio deka Zmonija pasieks Kureja, nes jei nebutu Blogio, tai nebutu ir Tobulejimo!!!

Niekada nebuvo nei Velniu, nei ''sukilusiu'', ''puolusiu'' pries Kureja Angelu, del tos paprastos priezasties, KAD VISI JIE PAKLUSTA KUREJO ISTATYMAMS - DESNIAMS. O visi sie Istatumai - Desniai yra pagristi Geriu ir Blogiu. Nes be to, nebutu PUSIAUSVYROS - HARMONIJOS. Blogis yra butinas, kad vyktu Zmonijos evoliucija ir pazanga. 

Nebuvo jokio Zmonijos ''nuopuolio'', buvo tik Pirmapradziu Kureju Planas, kuris Zmonija vede ir veda Tobulejimo keliu. Be to, ka Zmonija vadina ''nuopuoliu'', nebutu buve Tobulejimo.
Kurejas yra MEILE, SVIESA, ZINOJIMAS. Jame nera Blogio - Tamsos, nes Jame sios jegos YRA ABSOLIUCIOJE PUSIAUSVYROJE, Harmonijoje. Na, vienu zodziu, kaip Begaliniame Kosmose, (Visatose, Planetose) taip ir Kurejuje yra PRIESPRIESOS, ju BUTINYBE. Tamsa yra Sviesos kureja Zemeje. Tik per Tamsa mes gauname pamokas ir einame pirmyn, Tobulejame. 

Baznycios remiasi dogmomis. Jie troksta valdzios.

Juk Kurejas taip pat pastoviai Tobuleja, gaudamas info is kitu Kureju. (Kiekvienas Kurejas Kosmose turi atskirus - savo koncentrinius Ziedus).

...Zemes Planetoje Gyvybes rusiu DNR buvo sumaisytos, todel vienuose zmonese Geris ar Blogis reiskiasi maziau ar daugiau. Na, kas kokiu DNR daugiau turi.

Na, as Jums visiems linkiu: kiekviena Gyvenimo akimirka BUTI MEILEJE, BUTI GAUSOJE, BUTI HARMONIJOJE IR LAISVEJE.

0  
8 Gėlė   (20.01.2013 20:30) [medžiaga]
Žinote matau-jaučiu taip (tiek eteryje, tiek gyvenime) - ateina žmogus ir pasidaro gera, šviesu, džiugu (arba nelabai)... Šalia vienų tiesiog gera būti, jausti, netgi nekalbant (arba ateina žmogus ir su juom sumaištis, nerimas, rietenos t.t.) kodėl? - Ką neši savyje, tą dalini į aplinką... Sau ir kitiems. Elementaru nia :)
Apie vandenį kaip tik vakar plaukiojau, tooooks lengvumo jausmas, atrodo kad skrendi, vandens sparnais :) Ir nieko nėra skaniau už vandenį.
Maistą laiminti mintimis irgi jo, reikia praktikuotis kasdien, mūsų senoliams tas taip natūraliai "įaugę į kraują buvo", mes kažkodėl pamiršome
ir šitas sakinys labai daug pasako: "Sunku suprasti, kodėl mūsų informaciniais laikais mes vis dar įsitikinę, kad netvarkingu dienos režimu, chemizuotu maistu, nejudriu gyvenimo būdu ir žalingais įpročiais mes negalime pakenkti savo sveikatai.. tarsi kūnas gyvuotų nepriklausomai nuo to, ką mes su juo darome. "

0  
9 spurgelis   (20.01.2013 20:49) [medžiaga]
"(arba ateina žmogus ir su juom sumaištis, nerimas, rietenos t.t.) kodėl? - Ką neši savyje, tą dalini į aplinką... Sau ir kitiems. Elementaru nia smile "(Gėlė). Elementaru... Bet ar galime kaltinti tą,kurio "misija" ir yra iškelti kituose visą juose glūdintį purvą,kad pasinaudotu ta galimybe "išsivalyti". Naivu ir neatsakinga būtų teigti,kad tas negandų "nešėjas" spinduliuoja "blogį". Bet būtų labai sąžininga prieš patį save pripažinti,kad tai ką jis sukėlė mumyse(reakcija į jį),tai būtent ir yra mumyse,o ne jo skleidžiamas vadinamas "blogis".
"Šalia vienų tiesiog gera būti, jausti, netgi nekalbant " (Gėlė)-tokiu atveju gali tik pasidžiaugti,nes būtent pačio vidinė harmonija rezonuoja su kito skleidžiamomis bangomis,todėl ir gera būna kartu.

0  
10 Gėlė   (20.01.2013 21:08) [medžiaga]
nesinori savęs skaidyti gabaliukais ir tebūnie visuma juodo ir balto, šviesaus ir tamsaus :) harmoninga-darni visuma

1-10 11-20 21-30 ... 81-90 91-98
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0